Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Cabin in the Woods – ‘666'

Alkmaar, Nederland

Nu geopend

60 minuten

3 - 8 (Aanbevolen: 4-6)

12 jaar

Lees reviews

Meer over The Cabin in the Woods – ‘666'

In de bergen van Oostenrijk staat een trekkershut waar de afgelopen maanden maar liefst 3 mensen zelfmoord hebben gepleegd. Inmiddels heeft de trekkershut de bijnaam “Cabin 666” gekregen. Mensen uit de omgeving mijden de plek, maar soms verblijven eenzame bergbeklimmers of wandelaars nog wel eens in de hut. Zij komen steevast met vreemde verhalen. Ze hebben geluiden gehoord, voelden zich bekeken en maakten vreemde, onverklaarbare dingen mee.
Het enige dat mogelijk met dit alles te maken heeft, is een meisje (Melinda) dat op 17 jarige leeftijd van huis weg is gelopen in 2014. Van haar is nooit meer iets gehoord, maar opvallend is wel dat de verhalen over vreemde gebeurtenissen een maand na haar verdwijning zijn begonnen.
De autoriteiten willen graag weten wat er precies aan de hand is zodat het toerisme geen schade oploopt. Tot nu toe is er echter niemand geweest die de hut heeft durven onderzoeken.
Aan jullie de taak om uit te zoeken wat er met deze hut aan de hand is en vooral ook of hij veilig is.

Thema's

Avontuur

Horror

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

16 likes

211 bezoekers

72.6% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Hamsterkoog 3F/H/K
1822 CD, Alkmaar
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

62 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (291 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2022

Vluchtig bezoek aan de zoveelste cabin in the woods

Op naar kamer twee op deze locatie; The Cabin in the Woods - 666. Een thema wat natuurlij binnen het escape landschap ontzettend vaak terugkomt, erg benieuwd hoe het hier in Alkmaar uitgevoerd is. De start van de kamer is eigenlijk erg sfeervol, we staan in een bos waar we naar de voorgevel van de cabin kijken. Netjes uitgewerkt vooral. Hier krijgen we de uitleg over het verhaal van onze host, wederom een duidelijk verhaal en vanaf dit punt kan onze missie gaan beginnen.

Eenmaal in de cabin, splitsen we als team op en kunnen we paralel aan de slag met verschillende puzzels. Net als bij de vorige kamer, vallen een aantal puzzels best leuk binnen het thema. Andere puzzels voelen dan weer heel random aan. Het zou toffer zijn als hier één lijn in getrokken wordt. We merken dat we vrij snel door alle puzzels heen gaan, voornamelijk omdat de puzzels qua moeilijkheidsgraad goed te doen zijn, maar ook omdat we goed op kunnen splitsen.

De flow die deze kamer heeft, blijven wij als team vasthouden. We zien alles vrij snel en lossen de puzzels een voor een gemakkelijk op. Tot we op een bepaald punt een nieuwe puzzel oplossen en zien dat we de kamer gehaald hebben, met slechts 29 minuten gespeelde tijd. Zowel wijzelf, als onze host, stonden een beetje met de mond vol tanden. Hij had nog nooit een groep gehad die het binnen 30 minuten gehaald had én wij hadden niet verwacht dat dit het einde al zou zijn.

Cabin in the Woods - 666 is een echte old school puzzelkamer en ene kamer met een goede flow. Speel je deze kamer met ervaren spelers, dan kan hij dus wellicht wat makkelijk zijn. Ben je ervaren? Speel deze kamer dan echt niet met meer dan drie personen, daar is hij echt te gemakkelijk voor.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  Mariekeanouk

Tijn10Tijn10Escape ExpertLid sinds: 12 februari 2022 (119 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 mei 2024

Deze kamer lag mij totaal niet.

Vandaag stonden er maar liefst 6 kamers op de planning op deze locatie. We hebben ons zelf al opgewarmd met the space hunters en het werd nu tijd om Cabin 666 te spelen.

De kamer:
Na een korte uitleg voor de kamer mogen wij het bosuitjes betreden. Dit is tevens de oudste kamer van deze locatie en dit merk je ook wel aan de puzzels. Dit waren stuk voor stuk puzzels die ons als groep compleet niet lagen. Dit heeft uiteraard niks te maken met de kamer maar puur eigen voorkeur. Denk hierbij aan inzicht puzzels met vromen en getallen. Het decor van deze kamer is wel goed. Alles is goed in thema. Nog een ander nadeel is dat er als ondergrond rubberen korrels gebruikt worden die enorm afgeven dus neem dit mee ik je kleding keuze. Al met al weten wij ook deze kamer weer ruim te halen maar was deze naar mijn mening wel een stukje minder dan alle andere kamers op deze locatie.

Als ik de kamers op deze locatie moet beoordelen op hoe ik ze ervaren heb zou dit mijn oordeel zijn:

1. The wizzard school
2. Theft at the morgue
3. Space hunters
4. Exorcist
5. Infinicorp Laborary
6. Canin 666


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:34 min


 • Sfeer
 • Decor
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Afgevende ondergrond

 

Een (ver)oud(erd) boshutje

We hebben een volledige dag bij Escaperoom Alkmaar. We spelen namelijk alle 6 de kamers. Ik wil Peter graag bedanken voor het maken van het schema en dat alles soepel en relax is verlopen de hele dag! Dank <3

Ontvangst:
Er kan gratis bij het pand geparkeerd worden. Binnen is er een grote ontvangst met kluisjes, toiletten en een bar waar drankjes en kleine snacks gehaald kunnen worden. Alles was er, alleen zou ik zelf nog proberen iets meer sfeer in deze ruimte te creëren.

Kamer:
Bij binnenkomst zag het er tof uit. Lekker grimmig qua sfeer en een leuk vooraanzicht van het hutje. Toen we de boshut in gingen viel die sfeer een klein beetje weg. Maar het zag er alsnog prima uit. Je kan zien en merken dat dit al een flink oudere kamer is. De puzzels waren gewoon echt niet ons ding en is 100% een voorkeurs iets. Al miste ik soms ook de logica waarom of hoe we dit hadden moeten ontdekken...

We worden zo nu en dan even ondersteund met de puzzels die voor ons veel frustratie opleveren zodat we door kunnen met het spel. Als je de eindtijd bekijkt is het raar dat we geholpen zijn, maar in dit geval vond ik het niet erg! Er is niks vervelender dan vast hangen op een puzzel die je niet echt leuk vind...

Conclusie:
Tja... niet echt mijn kamer. Prima vermaakt en als je weinig ervaring hebt dan ga je je hier echt wel vermaken! De kamer is niet eng al geeft alles wel de indruk dat dat zo is. Dus ook als je banger aangelegd bent kun je deze kamer makkelijk spelen!
Als je ervaring hebt zou ik met 2/4 personen komen. Minder ervaren zou ik het bij maximaal 5 personen houden.


6

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:34 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Onlogische puzzels

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 januari 2023

The Cabin in the Woods - 666

#133 - We speelden deze kamer met twee personen en daarvoor had de kamer blijkbaar aanpassingen nodig. Het is heel onduidelijk wat aanpassingen zijn en wat je daardoor wel en niet nodig hebt. De instructie van de host was niet kloppend en daardoor hadden we meteen een nutteloze hint nodig. De puzzels zijn erg matig. Wat mij betreft niet echt de puzzels die in een escape room horen. Ik zou deze kamer niet aanraden.


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  45:46 min

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (344 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 september 2022

Snelle ervaring

Het was al even geleden, maar eindelijk hebben we nog eens een tripje op de planning.
6 kamers vandaag in een, voor mij, verre uithoek van Nederland.
Uiteraard met aangepaste verwachtingen, maar vooral met de hoop op flink wat puzzelplezier.
Onze trip
Escape room Schagen – The Chocolate Factory
Escape room Schagen – Space Lab
Escape Room Warmenhuizen – Het Marlequi-Mysterie
Escaperoom Alkmaar – The Exorcist
Escaperoom Alkmaar – The Cabin in the woods 666
Escaperoom Alkmaar – Theft at the Morgue

5de kamer van de dag: Escaperoom Alkmaar – The Cabin in the woods 666

Onthaal:
Escaperoom Alkmaar ligt op een industrieterrein en heeft gratis parkeerplaats voor de deur.
De ontvangst is groot, ze hebben ook 6 kamers, maar ik vond het niet erg gezellig.
Er staat een gratis pooltafel en een betalende tafelvoetbal.
Op naar de kamers die we eigenlijk geboekt hadden, Cabin in the woods.
Een thema dat ik al vaker gespeeld heb, benieuwd wat ze er hier van gemaakt hebben.

Kamer:
We starten met het verhaal aan de buitenkant van onze blokhut, wat mooi is vormgegeven.
Aan ons de taak om te checken of dit huisje veilig is voor toekomstige gasten en te achterhalen wat hier ooit is misgelopen.
De kamer straalt echt cabin in the wood uit. De puzzels zitten opnieuw tussen zoek en doe en het betere denk en rekenwerk.
Sommige puzzels zitten in thema, andere dan weer totaal niet. Door middel van papiertjes kom je wel te weten wat hier juist gebeurd is, maar verder is er niet echt een link met het verhaal, althans niet in de puzzels zelf.

De kamer zelf werkt meer belonend dan The Exorcist. Soms zal je nog steeds zaken los moeten laten en soms creëert de kamer zelf ook ruis door middel van zaken die je niet nodig hebt.
Uiteindelijk lopen we 29:40 minuten later weer door de deur wat niet super leuk is.

Conclusie:
Ja ik geef echt niks om snelle tijden en ben dan ook best gelaten als dit het was. Zeker als je 93 euro betaald…
We losten alles op zoals het bedoeld was en het ging gewoon vlot. Het bewijst ook dat de kamer logisch was, maar 29 minuten met 3 personen… terwijl je deze kan boeken tot 8!
Ik weet het dus niet, misschien is hij prima voor beginners.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

DodoDodoEscape ApprenticeLid sinds: 16 augustus 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2022

Leuke eerste ervaring met escaperoom

Bij binnenkomst sta je in een vrij saaie ruimte, dus niet direct een spannende sfeer. De ontvangst kon beter, er was niemand in het ontvangstgedeelte maar er liepen wel steeds mensen langs, wat ons niet een erg welkom gevoel gaf. Iets later dan gepland begonnen aan deze kamer. Bij binnenkomst kregen we wel direct het cabin in the woods gevoel. Donker, mysterieus en spannend. De kamer is vrij overzichtelijk. Het was snel duidelijk waar we moesten zijn en waar dus puzzels te vinden waren. De puzzels waren uitdagend maar goed te doen. Helaas was de informatie ergens in het verhaal niet helemaal juist, waardoor we wat vast liepen. Zo werd er gesproken over iets, terwijl dit voorwerp was vervangen (begrepen we achteraf) iets anders. Op een gegeven moment ontdekten we iets wat we doodeng vonden! Heel gaaf gedaan. De puzzels waren goed te overzien en te vinden. De moeilijkheid was te doen, op een vergezochte puzzel na (waar we zonder hint niet uit kwamen, daarna wel snel). Het verhaal is spannend en een mooi decor voor deze kamer en spellen. Ontsnapt met zn tweeën met nog een paar minuten over, met 1 of 2 hints.


7.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 5.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Peermoos

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • Ambiance
 • Experience
 • Storyline
 • Exciting
 • Logic
 • Decor
 • Bad service
 • Defecte stroboscoop
 • 1 verouderde hint/puzzel

 

Liset84Liset84Junior EscaperLid sinds: 08 mei 2024 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 mei 2024

Verouderde escape room

Wij hebben deze kamer 2 jaar geleden met onze vriendinnengroep gedaan.
Het is dus al even geleden en kan dus niet voor nu spreken maar toen hebben wij de kamer als oud en gedateerd ervaren omdat sommige puzzels het niet deden, zoals het wegen en de lasers.
Wij zouden deze kamer niet aanbevelen..


3.5

Sfeer: 4.5

Spelbeleving: 2.5

Service: 4.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Heeft onderhoud nodig

 

ZiasZiasEscape ApprenticeLid sinds: 06 mei 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 06 mei 2022

Leuk thema

Zeer goed opgezet. Puzzels zeer afwisselend. Ondanks dat we binnen 40 minuten klaar waren een grote aanrader!


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  38:40 min


 • Puzzles
 • Logic
 • Experience
 • Great host
 • Difficulty

 

ma3chemma3chemJunior EscaperLid sinds: 26 juli 2020 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 mei 2022

Niet al te moeilijk

Leuke escaperoom. Goed te doen voor vier personen. Aantal "wiskundige" puzzels ook, heel leuk. Goed blijven overleggen en dan lukt het je zeker.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  38:12 min


 • Goede begeleiding
 • Sommige puzzels/sloten mogen wel vernieuwd worden.

 

ThijsJVO98ThijsJVO98EscaperLid sinds: 12 februari 2022 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 februari 2022

Top locatie

Super vriendelijk en gezellig. Alle rooms gespeeld hier. Cabin 666 is echt een toffe kamer. Goed opgezet en bij sommige puzzels moest je echt even door denken. Zeker een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:56 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Sommige puzzels zijn aan vernieuwing toe

 

remiamremiamEscape ApprenticeLid sinds: 25 juli 2021 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2021

Leuke kamer

Wij hebben deze room gespeeld vandaag en zijn erg enthousiast.
De kamers is mooi gethematiseerd en de puzzels zijn afwisselend.
Soms liepen we even vast maar uiteindelijk goed doorgespeeld.
Er zat 1 puzzel in die we niet nodig hadden met ze 3e maar deze lag er wel, dit was wat verwarrend.
Zeker een aanrader, misschien volgende keer hier een andere room spelen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooie kamer
 • Leuke puzzels
 • Mooie ruimte om daarna nog even wat te drinken
 • Puzzel die niet nodig was

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape GuruLid sinds: 18 september 2019 (172 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2021

Heel gaaf

Leuke spannende kamer!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

 

viefjeviefjeEscape GuruLid sinds: 30 augustus 2019 (166 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 oktober 2022

Prima kamer

Leuke kamer. Miste bij host wel een soort begeleiding en had het idee dat er minder goed meegekeken werd.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Nee


 • Verhaal
 • Spannend
 • Slechte begeleiding

 

Rowan (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 oktober 2020

Geweldige ervaring in de Cabin 666, en ontsnapt!

De kamer was heel mooi gemaakt, goede schrikmomenten, duidelijk verhaal. De puzzels waren niet al te moeilijk, bij sommige moest je gewoon net even anders denken, dat maakte het leuk. De puzzels waren in goede staat, en functioneerden naar behoren. De service was top, interessante eigenaar met een leuk verhaal van hoe het bedrijf is begonnen en leuk om zijn ervaringen te horen in het maken van escaperooms.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Erg hun best gedaan op het uiterlijk van de kamers
 • Duidelijk verhaal
 • Loop je vast, wordt er een kleine tip gegeven
 • Buiten de kamer wordt alles bijgehouden

 

romoromoEscape GuruLid sinds: 07 november 2020 (161 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 november 2020

prachtige kamer mooi gemaakt

Omdat we de exorcist niet hadden gehaald, hebben we de volgende dag deze kamer gespeeld. Hier liepen we weer tegen hetzelfde aan dat er geen bevestiging is van een opgeloste puzzel.
Kamer is echt schitterend gemaakt, maar we misten de logica in de puzzels, en er meerdere oplossingen waren voor een puzzel, waardoor we vast liepen en ook onderdelen voor een puzzel voor groepen lagen nog in de kamer waardoor we tijd hadden verloren met een puzzel die we niet nodig hadden.

Inmiddels heb ik Jimmy de Haas gesproken en de feedback kunnen geven. Een erg prettig gesprek en we gaan de andere kamers daar zeker nog spelen!


Reactie door Escaperoom Alkmaar

08 november 2020

Beste Romo, jammer dat jullie het zo ervaren hebben, ik zou graag willen weten bij welke puzzels jullie dit ervaren hebben. Zou je contact met mij op willen nemen? Met vriendelijke groet, Jimmy de Haas 085-8889666


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Nee

 

Roos (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 augustus 2020

Fantastisch!

Superleuke escape room! De sfeer is zo goed neergezet dat het echt voelt alsof je op de desbetreffende plek bent. Je kan je helemaal inleven!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer fantastisch!
 • Puzzels super!

 

Michelle (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2020

Super!

Meerdere escapes op 1 dag gedaan. Waaronder Deze. Het spel begint al bij het ‘verhaal’ wat je te horen krijgt. Daarna stap je de kamer is en begin je met zoeken. De thema’s zijn heel gaaf en er is aan van alle gedacht. Va airco tot licht en geluid thema’s. Escape Alkmaar is zeker aan te raden!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Thema's
 • Verhaal lijnen
 • Geur/ andere systemen

 

Megan (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 juli 2020

Lock me up Jim!

Yes! Eindelijk mochten we weer. We hadden ook wat te vieren dus dachten gelijk aan een escaperoom. In de buurt, Alkmaar, nog nooit geweest, genoeg interessante thema's dus het proberen waard. Als er iets is wat onze ervaring heeft verrijkt is het bedenker en owner Jim. Al bij binnenkomst geboeid door deze man met een heerlijk uitgesproken karakter en maakt de beleving van de kamer compleet. Als je al angst had om deze kamer te spelen, versterkt hij dat gevoel. Fijn hoor gezonde spanning alvorens je de kamer in gaat. Ondanks dat er een klein schoonheidsfoutje in de kamer zat hebben wij een top belevenis gehad. Goede puzzels, afwisseling in soorten puzzels en voor ieder wat wils. Zeker de moeite waard als je een kamer zoekt die niet te eng is maar ook niet te saai! Wij laten ons graag nog eens opsluiten in een van de kamers hier!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Overall experience top
 • Niet te eng en niet te saai
 • Afwisselende puzzels

 

Christa89Christa89Junior EscaperLid sinds: 09 januari 2018 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2020

Super kamer!

Deze kamer al meerdere keren gespeeld maar hij blijft leuk! Helaas de kamer nog steeds niet kunnen halen maar dat mag de pret niet bederven. Kamer is mooi in elkaar gezet, puzzels zijn heel leuk om te spelen en personeel is erg vriendelijk en erg professioneel.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Ruimte
 • Host
 • Parkeren

 

paulpaulEscape ApprenticeLid sinds: 03 december 2019 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 december 2019

Leuke en goed aangekleed room

Variërende set puzzels met de mooi gebouwd decor. Zitten doordenkers en doe puzzels. Hierdoor een goede flow in de kamer.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooi decor
 • Variërende puzzels

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterLid sinds: 31 december 2019 (254 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2020

Leuke, gevarieerde kamer


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja

 

stephanietaalstephanietaalEscape ExpertLid sinds: 18 mei 2017 (156 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 oktober 2019

Top kamer

Na 4 kamers ook nog deze als 5e.
De ene laatste die we gingen spelen.

Het binnenkomen voor de intro was super mooi in thema.

De kamer binnen komen nog beter in thema.

Wat was dit een leuke kamer om te spelen.

Deze keer gingen we met zijn 3en en is zeker te doen.

Helaas net niet kunnen halen maar dat doet niks af aan de ervaring en de puzzels in de kamer.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 3 personen

Team: Taaltjes

Ontsnapt: Nee

 

Top kamer

Het is een mooie kamer veel in sfeer. Enkele dingen vind ik zelf net te technisch voor in de kamer. Maar het doet niet af aan de ervaring. Het was voor ons de laatste kamer en met 3en best pittig om te spelen


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 3 personen

Team: Taaltjes

Ontsnapt: Nee

 

Madelief (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2019

Super leuke escaperoom!

Wij waren met maar liefst 8 mensen in de escape room er was ook een kind bij maar dat was goed te doen. Het was dus niet extreem eng. Helaas zijn we net niet weten te ontsnappen maar het was een geweldige ervaring.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Nee


 • Grote ruimte
 • Leuke inrichting

 

Spannend en leuk!

Met zijn zevenen hebben wij deze escape room gedaan. Het was erg leuk en spannend met goede puzzels, af en toe wat hints leidde ons door het spel! Aanrader!


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke verhaallijnn
 • Ruimte mooi ingericht

 

meessie3meessie3Junior EscaperLid sinds: 21 februari 2019 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 februari 2019

hele vette aankleding

Bij bijna elke kamer van Escape Room Alkmaar waar ik ben geweest is de aankleding echt heel goed. Bij deze vind ik het de beste van allemaal. Al de voorkamer, waar geen enkele puzzel is, is fantastisch aangekleed en je komt echt in een 'cabin in the wood'. Wat de anderen reviewers zeggen klopt, de puzzels sluiten niet echt aan bij de kamer. Echter begrijp ik dat, want bedenk maar eens een puzzel bij dit thema. Voor mij maakte dit alsnog niet uit en ik vond de puzzels erg leuk en goed gevonden. Er kwamen toch weer wat verschillende technieken van pas. Zeker de laatste puzzel (no spoilers) is lastig, maar wel super vet gevonden.
De service hier is ook goed, dus ook hier kan ik geen slecht woord over zeggen


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • sfeer
 • verhaal

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig