Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Grand Prix

Zandvoort, Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Grand Prix

Het is de laatste race van het seizoen, de Grote Prijs van Zandvoort. De afgelopen weken is de spanning tot ongekende hoogte gestegen maar vandaag zal duidelijk worden wie zich de nieuwe Wereldkampioen mag noemen. De belangen zijn enorm! De favoriet, “Stick Speiker”, moet in deze race minimaal 2e worden om het kampioenschap veilig te stellen. Maar niet alleen Stick zal een topprestatie moeten leveren, ook zijn auto zal vandaag 100% in orde moeten zijn. Om de auto race-klaar te maken is het team van Stick naarstig op zoek naar een stel gedreven topmonteuses en/of topmonteurs die deze klus kunnen klaren. En ja, “logisch denken” zou hierbij in tegenstelling tot “technisch inzicht” juist de doorslag tot succes kunnen geven… Maar er speelt meer. De laatste dagen heeft het team signalen ontvangen waaruit blijkt dat er een psychopaat op het circuit rond loopt die met sabotage en zelfs diefstal dreigt! De beveiliging is verdubbeld en iedereen rond het team is op zijn hoede. De dreiging lijkt namelijk uiterst serieus… Eén ding staat vast: De klok tikt door. Nog een uur voordat de rode lichten uit gaan en het startsein wordt gegeven!

Durven jullie de uitdaging aan en zijn jullie in staat om de auto tot in de puntjes te prepareren én ‘m ook op tijd aan de start te krijgen?


Thema's

Misdaad

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLENDE

Toilet aanwezig

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

8 likes

194 bezoekers

81% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Burg. Engelbertsstraat 96
2042 KP, Zandvoort
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

58 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Twijfel niet. Sla hem over en bespaar 120 euro..

Wij hebben de kamer gedaan met een ervaren groep. Het thema F1 trekt ons heel erg, dus waren benieuwd wat ze ermee konden doen!
Dit was van korte duur. We kregen de gebruikelijke uitleg waarbij het voorbeeld slotje een oplossing was uit de kamer zelf! Ook kregen we een heel duidelijk einddoel, daarover straks meer. Eenmaal daar begonnen we te puzzelen en liepen we vaak vast omdat er geen logische relatie zit tussen de puzzels, objecten en de vele cijfersloten. Wij houden niet van hints maar zoals de host zei is hij niet te behalen zonder hints. De kamer zou een opknapbeurt hebben gehad wat te zien is aan de restanten van puzzels die nog aanwezig zijn. Feedback op het voltooien van een puzzel kwam laat/inconsistent. De kamer is klein en daardoor kan je soms niet met z'n allen meedenken aan de puzzels. Eenmaal alle puzzels opgelost wilde we beginnen aan de duidelijk gecommuniceerde eindopdracht/puzzel. Dit werd onderbroken door de host die binnen kwam met de mededeling dat we de kamer behaald hadden. Met verbazing liepen wij mee uit de kamer om vervolgens op de foto te gaan. De hierbij gebruikte techniek stijgt boven alle techniek van de kamer uit.. Geen intressante puzzels, matig verhaal, matige en rommelige aankleding.. deze lekker overslaan.


3.5

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 2.5

Service: 6.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Slechte service
 • Prijs
 • Beleving
 • Onlogische puzzels

  Elroy RenzenbrinkJeffrey

MiessMiessEscape GuruLid sinds: 11 mei 2018 (164 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2018

Leuk om je doen als je er al bent

Dit schijnt de moeilijkste kamer te zijn op deze locatie. Als ik dat hoor/lees over een kamer, dan heb ik vaak al hoge verwachtingen, omdat ik het leuk vind als je wordt uitgedaagd in een escape room. Ik had sowieso al hoge verwachtingen bij deze kamer, omdat ik heel erg heb genoten van The Gold Mine en The Boat Trip. Helaas heeft de kamer deze verwachtingen niet waar kunnen maken.

De sfeer is lastig neer te zetten met zo'n thema en ik denk dat de eigenaren hier wel het maximale uit hebben gehaald. Waar bij de andere kamers echt een beleving neergezet kan worden, is deze kamer afhankelijk van zijn attributen. De afwerking was in deze kamer niet optimaal en dat valt dan des te meer op.

De puzzels waren (op de beginpuzzel na) goed in thema. Er zaten ook zeker originele elementen in de puzzels verwerkt. De hints zijn, net als in de andere kamers, niet in het thema verwerkt. De hele kamer is liniair op te lossen, dus met vier ervaren escapers voelde ik me vaak overbodig.

De kracht van deze locatie ligt er juist in dat ze zulke gave kamers hebben voor twee personen. Ik denk dat ze niet te snel hoeven te zeggen dat The Grand Prix een vierpersoonskamer is.

De service en het fotomoment zijn hier helemaal top!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  44:18 min

  Moess

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (288 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2018

Eén rechte lijn naar de finish

De laatste escape room van de dag voor mij en de laatste die ik nog kon doen bij Escape Room Zandvoort. Dit is ook de enige kamer die ik hier met vier personen heb gespeeld, ook met name op aanraden van een medewerker. The Grand Prix staat bekend als de pittigste kamer hier.

Waar The Boat Trip en The Gold Mine bij binnenkomst meteen een indruk geven van een prachtig (uitgewerkt) thema vond ik dat bij The Grand Prix tegenvallen. Dit wordt overigens later meer dan goed gemaakt in de kamer, maar ik moet eerlijk bekennen dat het boot- en mijnthema van de andere kamers voor mij realistischer, mooier en sfeervoller zijn ingericht en ook meer aansluiten bij mijn themavoorkeuren.

De kamer is volledig lineair. Het is zelfs zo lineair dat er met een nummer is aangegeven wat je eerst moet oplossen en wat daarna, etc. etc. Ik vind dat erg jammer. Ik vind dat je een kamer in een bepaalde flow moet bouwen en het daarmee onnodig is om mensen met cijfers door je kamer heen te helpen. Daarnaast vind ik dat er voldoende te doen moet zijn in een kamer als je je kamer aanbiedt voor vijf personen. Je kunt in deze kamer niet continu bezig zijn en je staat soms te wachten op je teamgenoten. Dat is een keer niet erg, maar het kwam regelmatig voor. Hierdoor voelt het niet altijd als een team effort en had je qua aanbod aan puzzels deze kamer prima met twee personen kunnen spelen. Misschien is dat zelfs beter, alleen laat één puzzel dat wat minder toe.
Verder zijn de puzzels leuk bedacht en sommige heb ik niet eerder gezien. De moeilijkheidsgraad was best hoog op sommige momenten, wat natuurlijk altijd leuk is en een uitdaging biedt. Een aantal puzzels hadden voor mij een te hoog trial-and-error gehalte, die zouden van mij direct aangepast mogen worden. Volgens mij wil je graag in een escape room nadenken en verbanden leggen en niet op basis van uitproberen achter het antwoord moeten komen.

De service was dik in orde, erg vriendelijke begeleiding. Als kers op de taart was dit de laatste kamer van Escape Room Zandvoort én ben ik uit alle escape rooms ontsnapt, dus had ik een shirt gewonnen!!!


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  44:18 min

  Miess

AriAriEscape ApprenticeLid sinds: 07 april 2024 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 07 april 2024

Superleuk!

Na een aantal negatieve reviews te hebben gelezen twijfelde ik een beetje over deze kamer, maar mijn vader is zo'n F1 liefhebber (en een beginner) dat we het toch hebben geprobeerd. Nou wij hebben geen spijt gehad! Eenmaal binnen werden wij door de hostess begroet en kregen wij de uitleg. Toen gingen wij naar de kamer. Als je al voor de deur staat wordt de sfeer meteen neergezet met mooie decoratie en een duidelijk verhaal. Er werd uitgelegd dat alles kort geleden is gerenoveerd en dat was duidelijk, alles zag er netjes en nieuw uit. Eenmaal binnen begon onze hilarische zoektocht naar clues. Er was veel te zien en te doen (soms was het een beetje donker maar dat hoort natuurlijk bij de sfeer). Wij hebben het helaas niet gehaald, het is een pittige kamer maar wij vonden het geweldig! Mijn vader ging blij naar buiten :) ook het fotomoment is een perfecte afsluiting.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Beleving
 • Origineel
 • Goede service

 

JeffreyJeffreyJunior EscaperLid sinds: 05 november 2019 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 april 2024

Teleurstellende kamer

Wij zijn een ervaren escape groep van 4 personen die erg enthousiast worden van f1!. Echter was het enthousiasme van korte duur. Het echte grandprix gevoel hebben wij niet ervaren, onlogische verhaallijn, veel slotjes, en onduidelijk op welk punt je in de race stond. Ondanks dat de host aangaf dat er een vernieuwing is geweest zijn er een aantal "oude" puzzels nog zichtbaar. De host geeft zelf ook aan dat de kamer niet te halen is zonder hints wat logisch is als je met oude puzzels bezig bent die er niet bij horen. Al met al is ons lichtpuntje de foto op het einde erg leuk!.


3

Sfeer: 4.5

Spelbeleving: 3.5

Service: 4.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Fotomoment
 • Puzzels
 • Gebrek aan verhaal
 • Onlogische puzzels
 • Belev

 

MrSmartDonkeyMrSmartDonkeyJunior EscaperLid sinds: 28 juni 2022 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 januari 2024

Uitermate teleurstellend

We hebben deze kamer met zijn 2en gespeeld omdat we een zieke hadden, en dit was op zich prima te doen.
Wel werd er meteen verteld dat we geen geld terug konden krijgen voor de extra geboekte persoon, ik vroeg ter compensatie om een drankje van het huis en dit was goed, dus een prima oplossing.

Helaas ging het vanaf het moment dat we de kamer binnen kwamen al fout.
Toen we de kamer in liepen stond de deur naar de volgende ruimte al open, dit hoorde natuurlijk niet, maar in plaats van dat ze de kamer even resetten, hebben ze ons verder laten spelen en maar met een hintje aangegeven wanneer we nou wel door mochten naar de volgende ruimte.
Ook was in de 1e ruimte een van de slotjes al los, waardoor er ook nog eens een andere ruimte vrij kwam en we uiteindelijk een puzzel volledig hebben over geslagen, wat ook nog eens extra verwarrend was omdat er dus delen van een puzzel waren waar we dachten dat we iets mee moesten, maar dat kon uiteindelijk dus niet.
Zonder te veel weg te geven, was er in de 1e ruimte ook nog een puzzel waar een soort aan/uit knoppen bij kwamen kijken, maar een van de knoppen werkte niet, hoe we hem ook in stelde, waardoor we dus een flink aantal minuten verspeeld hebben voordat de host ons hielp.
Buiten dat was de hulp niet heel "behulpzaam", aangezien hij hintjes gaf over de puzzel waarvan we al wisten wat we moesten doen, maar wat gewoon niet werkte, dus uiteindelijk heeft hij deze maar gewoon goed gekeurd.
Toen we uiteindelijk de 2e ruimte hadden betreden kwam de host onaangekondigd de kamer binnen om tevergeefs de deur proberen te fixen, waardoor wij een flinke jump scare kregen wat op zich nog wel grappig was, maar eigenlijk gewoon niet kan.

Verder werkte de kamer op zich wel, maar we vonden de meeste puzzels onlogisch en onsamenhangend.
Er waren ook zeker wel een paar leukere puzzels, maar deze waren helaas in de minderheid.
De sfeer ontbrak ook, soms speelde er hele sombere muziek terwijl dat totaal niet toepasselijk was, het was net alsof we een uitvaart aan het bijwonen waren.
Je kan ook wel zien dat dit echt een kamer zonder passie is, en zoals de host ons achteraf ook vertelde worden hun kamers letterlijk in oost Europa in elkaar gezet en in een vrachtwagen naar Nederland vervoerd.

Tot slot zal ik zeggen dat we ons wel vermaakt hebben, maar dat komt meer omdat we het met zijn 2en gewoon gezellig hadden en omdat we vooral achteraf wel konden lachen over hoe slecht het uiteindelijk was.


Reactie door Escape World Zandvoort

27 januari 2024

Hi! Allereerst dank voor je uitgebreide feedback. Wij horen graag van onze gasten hoe ze de escape-ervaring hebben beleefd. Wij doen er namelijk alles aan om iedereen een onvergetelijk avontuur te bieden! Wij vinden het daarom ook jammer dat er een aantal puzzels niet goed zijn verlopen tijdens jullie bezoek. Hiervoor onze excuses. Het verhaal dat de escaperoom uit Oost-Europa komt willen wij nog wel graag rectificeren. Dit doet ontzettend af aan de escaperoombouwers die met heel veel enthousiasme deze kamer hebben gecreëerd. Wij moeten onze Game Masters daarin wellicht wat beter over informeren ;)) Wij kunnen naar aanleiding van deze review niet zien om welke boeking het precies gaat. Graag komen wij nog met je in contact om te kijken waar het precies mis is gegaan en vooral ook waar er nog ruimte voor verbetering in zit. Je kunt ons telefonisch bereiken op 023 – 88 88 331 of per mail op [email protected]. Groetjes Team EW Zandvoort


4

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 3.5

Service: 5.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:50 min


 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Onlogische puzzels
 • Slechte begeleiding
 • Decor
 • Heeft onderhoud nodig
 • Puzzels

 

LotteHLotteHEscape ApprenticeLid sinds: 10 april 2024 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 april 2024

Super voldaan na het spelen.

We hebben deze kamer met vijf personen gespeeld en sommige hadden wat minder escaperooms gespeeld dan andere. Dit heeft ons er niet van weerhouden om een super leuke ervaring te hebben. De puzzels vragen veel verschillende manieren van denken dus het was fijn dat we verschillende skillsets in de groep hadden. Gezien het slagingspercentage van deze kamer hadden we niet al te hoge verwachtingen dus dat maakte het extra leuk dat het was gelukt om uit de kamer te komen!
De begeleiding was goed, we zijn zeer vriendelijk ontvangen en de gamematser (Aryen) ging na afloop helemaal mee in ons enthousiasme!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:56 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Puzzels

 

Steffy RoosSteffy RoosSenior EscaperLid sinds: 11 juli 2021 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2023

Originele escaperoom

Leuk thema in Zandvoort :) origineel gemaakt.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Jelle & Steffy

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Origineel
 • Sfeer

 

Eva_TmrEva_TmrJunior EscaperLid sinds: 12 november 2022 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 mei 2024

Leuke kamer als F1 fan

Dit was weer eens wat anders dan de meeste kamers die toch vaak gebaseerd zijn op spanning. Kamer zit goed in elkaar met leuke originele puzzels.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  53:23 min


 • Beleving
 • Verhaal
 • Sfeer

 

jcoenenjcoenenJunior EscaperLid sinds: 27 november 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 maart 2023

Leuke originele kamer die met z'n tweetjes ook goed te spelen is.

Leuk thema, originele puzzels met technische details.
Vriendelijke ontvangst en goede begeleiding tijdens het spel.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Origineel
 • Sfeer
 • Wat kleinere ruimte goed voor twee, meer krapper

 

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (236 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 februari 2023

Niet bijzonder

Kamer die aan de afwerking nog wel wat kan verbeteren . Kwam een aantal houten platen tegen waar niks aan gedaan was helaas . Zat ook een puzzel bij die niet goed te lezen was , met 4 man gekeken en we zagen het allemaal niet goed . Die moet zeker even aangepakt worden . Wel een paar leuke puzzels en iets wat in een formule 1 kamer hoort . Kleine storing waar de host helaas naar binnen moest maar dat kan altijd gebeuren .


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:23 min

 

CHRISVANDERPLASCHRISVANDERPLASEscape ExpertLid sinds: 01 januari 2022 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2023

Aardig thema en kamer

Deze kamer valt in verhouding tot de andere twee wat tegen. Je merkt dat deze kamer meer te maken heeft met het feit dat het in Zandvoort ligt en er bij is gemaakt dan het echt een kamer is zoals de andere op deze locatie.

Op zich een leuk thema en wat originele Pradeels om je mee te vermaken. Maar echt een goed verhaal en afwerking zoals de andere is niet zoals je hoopt. Toch een aardige kamer om te spelen.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Richard Bolls Squad

Ontsnapt: Ja  39:40 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal

 

feetjefeetjeEscaperLid sinds: 21 augustus 2022 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 oktober 2022

Leuk thema, slechte begeleiding!

ik was met mijn collega's naar deze kamer geweest. Ik heb duidelijk aangegeven dat we de kamer wel willen halen, maar dat we nog beginners zijn en waarschijnlijk wel wat hints nodig hadden (als we hier om vraagden). Volgens mij was 1 persoon bezig met 3 kamers, er werd totaal niet opgelet. We hadden bijvoorbeeld de code wel goed, maar mijn collega die voor het eerst zo'n kamer speelde, had de streepjes er niet goed op gedaan. Jammer dat je dan niet even hulp krijgt met iets van: let op de streepjes want de code is wel goed. Zo iets. Zaten leuke spellen in wel, maar was erg frustrerend dat we niet verder kwamen.


5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 4.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Verhaal
 • Slechte service
 • Beleving

 

Warden04Warden04Junior EscaperLid sinds: 25 juni 2022 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juli 2022

Weer eens wat anders dan eng

Sterkste punt is vooral dat het thema past bij het nabijgelegen circuit. Het is iets totaal anders dan een moordenaar of psychopaat. De tijdsdruk is zeker aanwezig. En er zitten hele leuke puzzels tussen die voor f1 fanaten erg leuk zullen zijn.

De tijd vliegt hier echt voorbij.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Locatie
 • Vrij krappe ruimte

 

romoromoEscape GuruLid sinds: 07 november 2020 (161 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2022

TiÅ› geen Max

Met het racehart van Ro en een leuke escape met de boat trip al achter ons waren we wel vol verwachting.
We waren eigenlijk wel teleurgesteld. Het ziet er tof uit maar we zijn van mening dat je er met dit Thema en een epic als decor er veel meer uit kan halen


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja  57:30 min


 • Goede service
 • Goede prijs

 

nouksternouksterEscaperLid sinds: 01 september 2018 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 oktober 2021

Leuk, niet fantastisch

Als je in Zandvoort bent is het wel toepasselijk om een kamer in Grand Prix thema te doen! Ik vond de escape room niet heel geweldig: weinig lastige puzzels en niet veel beleving. Met een groep van 6 personen ben je niet de hele tijd bezig. Wel vermakelijk als je toch in Zandvoort bent, maar geen ontzettende aanrader.


5.5

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Jazz74Jazz74EscaperLid sinds: 27 september 2021 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2021

Leuke kamer

Leuke kamer, niets mis mee. Wij hebben eigenlijk geen minpunten ontdekt. Service ook prima!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • Goede prijs
 • Origineel
 • Goede service
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad

 

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkEscape ExpertLid sinds: 06 april 2019 (141 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2021

Thema leuk uitgevoerd

Wij speelden de kamer met drie personen wat prima te doen is. De kamer is leuk ingericht, helemaal in het thema en de puzzels sluiten er ook helemaal op aan wat erg leuk is. Puzzels niet al te moeilijk, maar wel origineel. Geen spijt dat we deze ook nog gespeeld hebben na de andere twee kamers. De foto na het spelen van de kamer is echt geweldig.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

mandy92mandy92EscaperLid sinds: 31 december 2019 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2021

Origineel

Wat een super leuke kamer, de puzzels waren goed en het thema goed doorgevoerd.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Tof thema
 • Creatief
 • Goede puzzels

 

MaartenMaartenSenior EscaperLid sinds: 09 december 2019 (91 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2022

Prima kamer, maar niet fantastisch

Was een oke kamer, prima in thema. Maar niet helemaal mijn ding.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 3 personen

Team: Maarten, Vanessa, Sabrina

Ontsnapt: Nee

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape GuruLid sinds: 18 september 2019 (176 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 november 2019

Leuk

Leuke kamer heel mooi, toch ook best spannend. Leuk omdat het zich in Zandvoort afspeelt. Ook leuke en originele puzzels. Wel jammer dat ook hier de laatste puzzel stuk was.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:43 min

 

viefjeviefjeEscape GuruLid sinds: 30 augustus 2019 (166 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 november 2019

Mooie kamer en lekkere flow

Dit was de derde kamer die we vandaag in Zandvoort speelden.

Echt Zandvoorts thema natuurlijk. Mooi gemaakt en veel verschillende soorten puzzels. Wel weer veel slotjes. Einde was een anti-climax, omdat dat onderdeel defect was. Het spel was dus abrupt afgelopen. Dit defect was vooraf bekend, dus wellicht mogelijkheden om hier beter op te improviseren.

Wel weer een leuke spelleider en omdat we 3 kamers hadden gespeeld, kregen we een t-shirt.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  55:43 min


 • Mooi vormgegeven
 • Veel variatie
 • Spelleider
 • Veel slotje
 • Einde is een anti-climax (door defect)

 

Reinier (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 september 2019

Super leuk!

We werden heel erg vriendelijk ontvangen door het personeel. De locatie zelf ziet er heel mooi uit en in de gang kom je al in de spanning. Dit thema past natuurlijk helemaal bij Zandvoort en vooral de tweede kamer is heel erg gaaf. Leuke puzzels en mooie gadgets. De foto's achteraf maken het helemaal af.


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Foto's
 • Thema
 • Vriendelijk personeel

 

SteffanieSteffanieJunior EscaperLid sinds: 27 juli 2019 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juli 2019

Leuke kamer, niet bijzonder

Op zich een prima kamer voor beginners. Veel cijfersloten. Kamer is qua ambiance niet bijzonder. Puzzels zijn wel leuk.


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Paar leuke puzzels
 • Service onpersoonlijk

 

josjejosjeEscape GuruLid sinds: 27 september 2018 (176 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 mei 2019

Enorme deceptie

Na de boat trip en The Goldmine gespeeld te hebben zijn we vol verwachting begonnen aan de grand prix. Advies was om deze kamer, in tegenstelling tot de andere kamers, met 4 personen te spelen. De kamer begint matig, je komt nog niet echt in de sfeer van ‘The grand prix', en 4 personen is wellicht ook wat veel. Puzzels hadden een logische opzet maar werkte niet goed, veel puzzels dubbel moeten uitvoeren totdat de vervolgactie kwam. Nadat we op een gegeven moment 15 minuten letterlijk niet wisten wat we moesten doen kwam de gamemaster binnen met de teleurstellende mededeling dat de kamer is vastgelopen, maar ... zoveel puzzels waren er niet meer. Helaas einde van dit verhaal. Enorme deceptie..


4

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 2.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

jessica_escapejessica_escapeEscaperLid sinds: 20 januari 2019 (51 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 mei 2019

Teleurstellend

De andere 2 kamers hadden we al gespeeld. En die vonden we echt goed. Daardoor met veel zin en hoge verwachting the grand prix escape room geboekt. Helaas dat viel tegen. Het thema is niet goed uitgewerkt en komt niet in de buurt van de andere 2 kamers. Daarnaast moesten we bij diverse puzzels het antwoord of handeling 2x uitvoeren voordat er iets gebeurde. Het hintsysteem was ook teleurstellend. De hints die we kregen (op 1 na) hadden we al gezien/ uitgevoerd. Daardoor kreeg je het idee dat ze niet echt aan het meekijken waren. Vervolgens liep het systeem op het einde helemaal vast en stond de host in de kamer met de mededeling dat de kamer vast gelopen was....Helaas


5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 3.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig