Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Grand Prix

Zandvoort , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Grand Prix

Het is de laatste race van het seizoen, de Grote Prijs van Zandvoort. De afgelopen weken is de spanning tot ongekende hoogte gestegen maar vandaag zal duidelijk worden wie zich de nieuwe Wereldkampioen mag noemen. De belangen zijn enorm! De favoriet, “Stick Speiker”, moet in deze race minimaal 2e worden om het kampioenschap veilig te stellen. Maar niet alleen Stick zal een topprestatie moeten leveren, ook zijn auto zal vandaag 100% in orde moeten zijn. Om de auto race-klaar te maken is het team van Stick naarstig op zoek naar een stel gedreven topmonteuses en/of topmonteurs die deze klus kunnen klaren. En ja, “logisch denken” zou hierbij in tegenstelling tot “technisch inzicht” juist de doorslag tot succes kunnen geven… Maar er speelt meer. De laatste dagen heeft het team signalen ontvangen waaruit blijkt dat er een psychopaat op het circuit rond loopt die met sabotage en zelfs diefstal dreigt! De beveiliging is verdubbeld en iedereen rond het team is op zijn hoede. De dreiging lijkt namelijk uiterst serieus… Eén ding staat vast: De klok tikt door. Nog een uur voordat de rode lichten uit gaan en het startsein wordt gegeven!

Durven jullie de uitdaging aan en zijn jullie in staat om de auto tot in de puntjes te prepareren én ‘m ook op tijd aan de start te krijgen?


Thema's

Misdaad

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLENDE

Toilet aanwezig

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

7 likes

171 bezoekers

80.8% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Burg. Engelbertsstraat 96
2042 KP, Zandvoort
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

52 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

MiessMiessEscape GuruLid sinds: 11 mei 2018 (164 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2018

Leuk om je doen als je er al bent

Dit schijnt de moeilijkste kamer te zijn op deze locatie. Als ik dat hoor/lees over een kamer, dan heb ik vaak al hoge verwachtingen, omdat ik het leuk vind als je wordt uitgedaagd in een escape room. Ik had sowieso al hoge verwachtingen bij deze kamer, omdat ik heel erg heb genoten van The Gold Mine en The Boat Trip. Helaas heeft de kamer deze verwachtingen niet waar kunnen maken.

De sfeer is lastig neer te zetten met zo'n thema en ik denk dat de eigenaren hier wel het maximale uit hebben gehaald. Waar bij de andere kamers echt een beleving neergezet kan worden, is deze kamer afhankelijk van zijn attributen. De afwerking was in deze kamer niet optimaal en dat valt dan des te meer op.

De puzzels waren (op de beginpuzzel na) goed in thema. Er zaten ook zeker originele elementen in de puzzels verwerkt. De hints zijn, net als in de andere kamers, niet in het thema verwerkt. De hele kamer is liniair op te lossen, dus met vier ervaren escapers voelde ik me vaak overbodig.

De kracht van deze locatie ligt er juist in dat ze zulke gave kamers hebben voor twee personen. Ik denk dat ze niet te snel hoeven te zeggen dat The Grand Prix een vierpersoonskamer is.

De service en het fotomoment zijn hier helemaal top!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  44:18 min

  Moess

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (282 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2018

Eén rechte lijn naar de finish

De laatste escape room van de dag voor mij en de laatste die ik nog kon doen bij Escape Room Zandvoort. Dit is ook de enige kamer die ik hier met vier personen heb gespeeld, ook met name op aanraden van een medewerker. The Grand Prix staat bekend als de pittigste kamer hier.

Waar The Boat Trip en The Gold Mine bij binnenkomst meteen een indruk geven van een prachtig (uitgewerkt) thema vond ik dat bij The Grand Prix tegenvallen. Dit wordt overigens later meer dan goed gemaakt in de kamer, maar ik moet eerlijk bekennen dat het boot- en mijnthema van de andere kamers voor mij realistischer, mooier en sfeervoller zijn ingericht en ook meer aansluiten bij mijn themavoorkeuren.

De kamer is volledig lineair. Het is zelfs zo lineair dat er met een nummer is aangegeven wat je eerst moet oplossen en wat daarna, etc. etc. Ik vind dat erg jammer. Ik vind dat je een kamer in een bepaalde flow moet bouwen en het daarmee onnodig is om mensen met cijfers door je kamer heen te helpen. Daarnaast vind ik dat er voldoende te doen moet zijn in een kamer als je je kamer aanbiedt voor vijf personen. Je kunt in deze kamer niet continu bezig zijn en je staat soms te wachten op je teamgenoten. Dat is een keer niet erg, maar het kwam regelmatig voor. Hierdoor voelt het niet altijd als een team effort en had je qua aanbod aan puzzels deze kamer prima met twee personen kunnen spelen. Misschien is dat zelfs beter, alleen laat één puzzel dat wat minder toe.
Verder zijn de puzzels leuk bedacht en sommige heb ik niet eerder gezien. De moeilijkheidsgraad was best hoog op sommige momenten, wat natuurlijk altijd leuk is en een uitdaging biedt. Een aantal puzzels hadden voor mij een te hoog trial-and-error gehalte, die zouden van mij direct aangepast mogen worden. Volgens mij wil je graag in een escape room nadenken en verbanden leggen en niet op basis van uitproberen achter het antwoord moeten komen.

De service was dik in orde, erg vriendelijke begeleiding. Als kers op de taart was dit de laatste kamer van Escape Room Zandvoort én ben ik uit alle escape rooms ontsnapt, dus had ik een shirt gewonnen!!!


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  44:18 min

  Miess

Steffy RoosSteffy RoosEscaperLid sinds: 11 juli 2021 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2023

Originele escaperoom

Leuk thema in Zandvoort :) origineel gemaakt.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Jelle & Steffy

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Origineel
 • Sfeer

 

jcoenenjcoenenJunior EscaperLid sinds: 27 november 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 maart 2023

Leuke originele kamer die met z'n tweetjes ook goed te spelen is.

Leuk thema, originele puzzels met technische details.
Vriendelijke ontvangst en goede begeleiding tijdens het spel.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Origineel
 • Sfeer
 • Wat kleinere ruimte goed voor twee, meer krapper

 

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (212 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 februari 2023

Niet bijzonder

Kamer die aan de afwerking nog wel wat kan verbeteren . Kwam een aantal houten platen tegen waar niks aan gedaan was helaas . Zat ook een puzzel bij die niet goed te lezen was , met 4 man gekeken en we zagen het allemaal niet goed . Die moet zeker even aangepakt worden . Wel een paar leuke puzzels en iets wat in een formule 1 kamer hoort . Kleine storing waar de host helaas naar binnen moest maar dat kan altijd gebeuren .


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:23 min

 

CHRISVANDERPLASCHRISVANDERPLASEscaperLid sinds: 01 januari 2022 (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2023

Aardig thema en kamer

Deze kamer valt in verhouding tot de andere twee wat tegen. Je merkt dat deze kamer meer te maken heeft met het feit dat het in Zandvoort ligt en er bij is gemaakt dan het echt een kamer is zoals de andere op deze locatie.

Op zich een leuk thema en wat originele Pradeels om je mee te vermaken. Maar echt een goed verhaal en afwerking zoals de andere is niet zoals je hoopt. Toch een aardige kamer om te spelen.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Richard Bolls Squad

Ontsnapt: Ja  39:40 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal

 

feetjefeetjeEscaperLid sinds: 21 augustus 2022 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 oktober 2022

Leuk thema, slechte begeleiding!

ik was met mijn collega's naar deze kamer geweest. Ik heb duidelijk aangegeven dat we de kamer wel willen halen, maar dat we nog beginners zijn en waarschijnlijk wel wat hints nodig hadden (als we hier om vraagden). Volgens mij was 1 persoon bezig met 3 kamers, er werd totaal niet opgelet. We hadden bijvoorbeeld de code wel goed, maar mijn collega die voor het eerst zo'n kamer speelde, had de streepjes er niet goed op gedaan. Jammer dat je dan niet even hulp krijgt met iets van: let op de streepjes want de code is wel goed. Zo iets. Zaten leuke spellen in wel, maar was erg frustrerend dat we niet verder kwamen.


5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 4.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Verhaal
 • Slechte service
 • Beleving

 

Warden04Warden04Junior EscaperLid sinds: 25 juni 2022 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juli 2022

Weer eens wat anders dan eng

Sterkste punt is vooral dat het thema past bij het nabijgelegen circuit. Het is iets totaal anders dan een moordenaar of psychopaat. De tijdsdruk is zeker aanwezig. En er zitten hele leuke puzzels tussen die voor f1 fanaten erg leuk zullen zijn.

De tijd vliegt hier echt voorbij.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Locatie
 • Vrij krappe ruimte

 

romoromoEscape ExpertLid sinds: 07 november 2020 (127 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2022

TiÅ› geen Max

Met het racehart van Ro en een leuke escape met de boat trip al achter ons waren we wel vol verwachting.
We waren eigenlijk wel teleurgesteld. Het ziet er tof uit maar we zijn van mening dat je er met dit Thema en een epic als decor er veel meer uit kan halen


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja  57:30 min


 • Goede service
 • Goede prijs

 

nouksternouksterEscaperLid sinds: 01 september 2018 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 oktober 2021

Leuk, niet fantastisch

Als je in Zandvoort bent is het wel toepasselijk om een kamer in Grand Prix thema te doen! Ik vond de escape room niet heel geweldig: weinig lastige puzzels en niet veel beleving. Met een groep van 6 personen ben je niet de hele tijd bezig. Wel vermakelijk als je toch in Zandvoort bent, maar geen ontzettende aanrader.


5.5

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Jazz74Jazz74Junior EscaperLid sinds: 27 september 2021 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2021

Leuke kamer

Leuke kamer, niets mis mee. Wij hebben eigenlijk geen minpunten ontdekt. Service ook prima!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • Goede prijs
 • Origineel
 • Goede service
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad

 

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkEscape ExpertLid sinds: 06 april 2019 (133 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2021

Thema leuk uitgevoerd

Wij speelden de kamer met drie personen wat prima te doen is. De kamer is leuk ingericht, helemaal in het thema en de puzzels sluiten er ook helemaal op aan wat erg leuk is. Puzzels niet al te moeilijk, maar wel origineel. Geen spijt dat we deze ook nog gespeeld hebben na de andere twee kamers. De foto na het spelen van de kamer is echt geweldig.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

mandy92mandy92EscaperLid sinds: 31 december 2019 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2021

Origineel

Wat een super leuke kamer, de puzzels waren goed en het thema goed doorgevoerd.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Tof thema
 • Creatief
 • Goede puzzels

 

MaartenMaartenEscaperLid sinds: 09 december 2019 (81 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2022

Prima kamer, maar niet fantastisch

Was een oke kamer, prima in thema. Maar niet helemaal mijn ding.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 3 personen

Team: Maarten, Vanessa, Sabrina

Ontsnapt: Nee

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertLid sinds: 18 september 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 november 2019

Leuk

Leuke kamer heel mooi, toch ook best spannend. Leuk omdat het zich in Zandvoort afspeelt. Ook leuke en originele puzzels. Wel jammer dat ook hier de laatste puzzel stuk was.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:43 min

 

viefjeviefjeEscape GuruLid sinds: 30 augustus 2019 (147 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 november 2019

Mooie kamer en lekkere flow

Dit was de derde kamer die we vandaag in Zandvoort speelden.

Echt Zandvoorts thema natuurlijk. Mooi gemaakt en veel verschillende soorten puzzels. Wel weer veel slotjes. Einde was een anti-climax, omdat dat onderdeel defect was. Het spel was dus abrupt afgelopen. Dit defect was vooraf bekend, dus wellicht mogelijkheden om hier beter op te improviseren.

Wel weer een leuke spelleider en omdat we 3 kamers hadden gespeeld, kregen we een t-shirt.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  55:43 min


 • Mooi vormgegeven
 • Veel variatie
 • Spelleider
 • Veel slotje
 • Einde is een anti-climax (door defect)

 

Reinier (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 september 2019

Super leuk!

We werden heel erg vriendelijk ontvangen door het personeel. De locatie zelf ziet er heel mooi uit en in de gang kom je al in de spanning. Dit thema past natuurlijk helemaal bij Zandvoort en vooral de tweede kamer is heel erg gaaf. Leuke puzzels en mooie gadgets. De foto's achteraf maken het helemaal af.


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Foto's
 • Thema
 • Vriendelijk personeel

 

SteffanieSteffanieJunior EscaperLid sinds: 27 juli 2019 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juli 2019

Leuke kamer, niet bijzonder

Op zich een prima kamer voor beginners. Veel cijfersloten. Kamer is qua ambiance niet bijzonder. Puzzels zijn wel leuk.


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Paar leuke puzzels
 • Service onpersoonlijk

 

josjejosjeEscape GuruLid sinds: 27 september 2018 (172 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 mei 2019

Enorme deceptie

Na de boat trip en The Goldmine gespeeld te hebben zijn we vol verwachting begonnen aan de grand prix. Advies was om deze kamer, in tegenstelling tot de andere kamers, met 4 personen te spelen. De kamer begint matig, je komt nog niet echt in de sfeer van ‘The grand prix', en 4 personen is wellicht ook wat veel. Puzzels hadden een logische opzet maar werkte niet goed, veel puzzels dubbel moeten uitvoeren totdat de vervolgactie kwam. Nadat we op een gegeven moment 15 minuten letterlijk niet wisten wat we moesten doen kwam de gamemaster binnen met de teleurstellende mededeling dat de kamer is vastgelopen, maar ... zoveel puzzels waren er niet meer. Helaas einde van dit verhaal. Enorme deceptie..


4

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 2.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

jessica_escapejessica_escapeEscaperLid sinds: 20 januari 2019 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 mei 2019

Teleurstellend

De andere 2 kamers hadden we al gespeeld. En die vonden we echt goed. Daardoor met veel zin en hoge verwachting the grand prix escape room geboekt. Helaas dat viel tegen. Het thema is niet goed uitgewerkt en komt niet in de buurt van de andere 2 kamers. Daarnaast moesten we bij diverse puzzels het antwoord of handeling 2x uitvoeren voordat er iets gebeurde. Het hintsysteem was ook teleurstellend. De hints die we kregen (op 1 na) hadden we al gezien/ uitgevoerd. Daardoor kreeg je het idee dat ze niet echt aan het meekijken waren. Vervolgens liep het systeem op het einde helemaal vast en stond de host in de kamer met de mededeling dat de kamer vast gelopen was....Helaas


5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 3.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min

 

jofemajofemaEscape ExpertLid sinds: 26 november 2016 (129 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2019

Leuk thema

Dit was de eerste van de 3 die we op 1 dag in Zandvoort speelden.

Het eerste deel van de kamer gaf ons geen wauw gevoel. Het tweede deel wel en dat komt natuurlijk door het belangrijkste attribuut in die kamer.

De kamer is lineair, alles moet in de juiste volgorde gedaan worden.
Bij een van de grotere puzzels waar we ondanks dat we dachten dat we het goed deden, kregen we op een gegeven moment een hint dat we het inderdaad goed hadden maar dat het attribuut dat we moesten gebruiken helaas wat te kort was. Dat vonden we best een beetje suf.
Sfeer van de (hoofd)kamer is prima, puzzels gemiddeld en veel slotjes.
Wat we wel echt storend vonden was dat je in de hoofdkamer hoort dat ze de ruimte daarvoor al aan het resetten zijn. Dat had ik nog niet eerder ergens meegemaakt.
De foto na afloop is heel mooi gedaan.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Team Zuid

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer, attributen
 • Foto na afloop
 • Resetten terwijl je speelt

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (318 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2018

Leuk maar de minste van de 3

We deden alle 3 de kamers op 1 dag met telkens 2 personen.
De escape room ligt op een mooie locatie vlak langs het strand. Leuk om buiten de escape room nog iets anders te doen.
Het ontvangst was zeer vriendelijk en de vrouw nam uitgebreid de tijd om met ons een babbeltje te slaan. Erg tof zeker als je 2 uur gereden hebt om daar te geraken.
De inrichting is gezellig en je kan er comfortabel iets drinken en gratis op de wifi.

The Grand Prix :

Wij deden deze room als laatste en dat hadden we beter niet gedaan. Het ligt er natuurlijk aan voor welk thema je apprecieert.
Voor ons was het in vergelijk met de andere de minste.

De kamer op zich zelf was leuk gedaan, maar met momenten een krappe bedoeling. (zeker met een groep)
Wat ons het meest frustreerde was dat sommige puzzels niks met het verhaal te maken hadden. Ook het verhaal ( je moet een auto terug monteren en tegelijk een diefstal oplossen) leek ons wat ver gezocht. Het zou beter zijn om voor het een of het ander te kiezen.

De kamer zelf was mooi afgewerkt, maar niet waw. Voor de laatste toevoeging werd er naar onze mening wel heel erg veel met hangsloten gewerkt terwijl anderen bewijzen dat het ook anders kan. Ik heb persoonlijk niks tegen een hangslot, Maar het waren er erg veel.
De kamer was eigenlijk die dag stuk en dat lieten ze netjes de dag ervoor weten, goede service.
Terwijl we daar waren bleek het euvel opgelost en kregen we alsnog de kans om de kamer te spelen.
Tijdens het spel bleek er nog een probleem te zijn, maar dat werd door de beheerder netjes opgelost.

Eindoordeel:
Als je moet kiezen, neem dan de andere 2. Het is een leuke toevoeging, zeker als je van auto's of racen houdt, maar niet de kamer waar je speciaal voor naar daar moet gaan.


8.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:46 min


 • Thema passend bij locatie
 • Afwisseling van puzzels
 • Mooie locatie en goed ontvangst
 • Mindere puzzels
 • heel veel hangsloten

 

jeffreyjeffreyJunior EscaperLid sinds: 09 april 2018 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 oktober 2018

Gemiste kans

Nadat wij eerder The Goldmine hadden gespeeld kwamen wij met zeer hoge verwachtingen nogmaals naar Zandvoort om de moeilijkste kamer te spelen. Helaas werden wij ontzettend teleurgesteld. Kamers die meer lineair zijn dat dit heb ik zelden meegemaakt. Er werd per slot aangegeven de hoeveelste puzzel dit was... Ontzettend zonde want het thema heeft best potentie maar de manier hoe het nu ingericht is zorgt ervoor dat als je met meer dan 2 personen bent dan iedere extra persoon staat te niksen. De logica van een aantal puzzels was ver te zoeken en leverde veel frustratie op. Wat ons betreft was het geen aanrader.

Als je overweegt om hier een Escape Room te spelen doe dan the Goldmine, die is veel leuker, logischer en mooier aangekleed!


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 5.0

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel thema
 • Thema helaas niet goed uitgewerkt
 • Lineair
 • Onlogisch

 

claudia_1995claudia_1995Escape ExpertLid sinds: 06 januari 2018 (153 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juni 2018

Minste kamer op hun locatie

Waar hun andere kamers tot in de puntjes in uitgewerkt en afgewerkt laat deze kamer wel te wensen over, of hij is hard aan vernieuwing/vervanging toe.
Leuke kamer wel, niet alles werkte naar behoren, leuke puzzeltjes maar met 7 personen echt te veel. Ik zou met 4 aanraden. Je loopt elkaar in de weg.

Wel leuk dat je eens lekker wat mag klimmen en klauteren op dingen.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • thema doorvoering

 

wvv85wvv85Escape ExpertLid sinds: 25 november 2017 (96 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 juni 2018

Thema goed doorgevoerd en aangekleed

#64 De laatste kamer van de marathon deze avond.
Na de andere kamers gesplitst gespeeld te hebben, nu als groep compleet.
Thema goed doorgevoerd. Puzzels goed te doen. Samenwerken is belangrijk.
Ook deze kamer weer gehaald. En een toffe foto voor het greenscreen om de avond af te sluiten.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 7 personen

Team: The awesome people break out club

Ontsnapt: Ja


 • Foto voor greenscreen
 • Parkeren duur, kan beter met de trein

 

LonnekevDLonnekevDEscape ExpertLid sinds: 30 januari 2018 (163 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 juni 2018

Vrooeeemmm

De derde kamer die we op deze locatie speelden.
Tussendoor weer een drankje van het huis gekregen en lekker bijgepraat in de ontspannen wachtruimte.
Leuke, enthousiaste hosts ook!
Eerlijk is eerlijk, we waren met 7 personen, allemaal ervaren escapers, dus niet iedereen had altijd iets te doen, maar dat was volkomen onze eigen keuze om een kamer met de hele groep samen te spelen.
Wat een toffe aankleding weer!!
Jammer dat een puzzel in het begin niet meteen werkte, maar dat werd super opgelost.
Daarna gingen we door met zorgen dat de coureur toch aan de start kan verschijnen, de auto te prepareren enzovoorts en via allerlei leuke puzzels en opdrachten is het ons gelukt!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 7 personen

Team: The awesome people break out club

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig