Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Lost Package

Zwolle , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

8 jaar

Lees reviews

Meer over The Lost Package

Durf jij de uitdaging aan om het domein van Jacobus Post te betreden?

In de kelder van het oude postsorteercentrum van Zwolle bevindt zich het domein van hoofd postbode Jacobus Post. Hier kon hij zich in alle rust terug trekken. Wat hij hier deed weet niemand, want deze postbode hield niet van bezoek. Om deze reden creëerde hij een plek waar niemand ooit uit zou kunnen komen…

The Mailroom II: The Lost Package is een compleet nieuwe kamer, met nieuwe puzzels en verhaallijn.

Thema's

Kinderen

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

19 likes

166 bezoekers

92.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Burgemeester Drijbersingel 19
8021 DA, Zwolle
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

55 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (241 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2022

Een goed begin, is het halve werk!

De kamers bij 'The Great Escape' stonden al onwijs lang op mijn wishlist op Escapetalk. Eindelijk was het zo ver om de kamers in Zwolle te gaan spelen. Ruim een jaar geleden ontstond het idee om richting Zwolle te gaan. Echter is het altijd vrij lastig om met vier personen een juiste datum te vinden. Na eindelijk een geschikte datum gevonden te hebben, kondigde The Great Escape aan dat hun nieuwe kamer bijna zou openen. Hier wilde we wel op wachten. Lang verhaal kort, bijna een jaar na het onstaan van het idee om te gaan escapen in Zwolle, was die dag eindelijk aangebroken!

Parkeren doe je in de buurt bij een parkeergarage, waar je voor een schappelijke prijs de gehele dag kunt parkeren. Hier kwamen we toevallig onze teamgenoten al tegen en met vier man liepen we dus richting de escape room. Eenmaal binnen viel ons op dat het onwijs druk was. Veel grote groepen, kinderfeestjes, etc. Normaal gaat er bij mij dan al een belletje rinkelen, want; hoe is de persoonlijke aandacht als het zo druk is. Kleine spoiler: de service bij TGE is echt top!

Nadat een medewerker ons welkom had geheten én nadat we wat hadden gedronken, konden we gaan beginnen aan ons eerste avontuur in Zwolle. Wij zouden gaan starten met 'The Lost Package'. De introductie van deze kamer is subliem en wat mij betreft heel realistisch. Na ons kort in te lezen over het verhaal van de kamer, konden we meteen beginnen. Geen lange uitleg over slotjes, noodknoppen, etc. Heerlijk!

Wat meteen opvalt in de kamer, is dat 'The Lost Package' de oudste kamer op deze locatie is. Waar ik de overige kamers meer zie als 'experience' kamers, is The Lost Package een wat klassiekere kamer. Het decor ziet er over het algemeen prima uit en de puzzels in de kamer vallen allemaal goed binnen het gekozen thema. Verhaaltechnisch is het in het begin eventjes zoeken, maar de rode draad hebben we al snel te pakken.

Wat ik zo goed vind aan deze kamer, is de flow van de puzzels. De kamers zijn parallel te spelen, waardoor je er zelf voor kunt kiezen die eventueel lineair te doen. De puzzels volgen elkaar goed op en zijn qua moeilijkheidsgraad goed te doen. Op een gegeven moment (richting het einde) lopen we vast op een puzzel die, terwijl we aan het spelen waren, nog toegevoegd is. Ik vind het altijd super dat een kamer aan te passen is aan de groep. Wij gingen erg snel, dus werd dit nog even toegevoegd. Deze handeling was eigenlijk vrij simpel, maar voor ons het grootste struikelblok van de kamer.

Samenvattend was The Lost Package een hele goede start van onze dag. We hadden eigenlijk geen verwachtingen van deze kamer, maar daardoor hebben we ons onwijs goed vermaakt. De kamer heeft een goede puzzelflow en het verhaal is prima te volgen. Wel merk je dat dit een wat oudere kamer is, zeker kijkend naar het decor. Maar aan de andere kant past dit wel weer erg goed binnen het thema. Het verhaal komt tijdens het slot ook heel mooi samen. Goed begin van onze dag, de verwachting richting de andere kamers steeg! Op naar de volgende!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  Casturiianouk

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (194 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 mei 2023

Leuke opwarmer

Ouderwets old school escapen . Lekker wat puzzelen en af en toe zoeken naar een sleutel . Decor niet slecht maar ook niet bijzonder . Prima vermaakt dat wel .


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  44:18 min

  the-great-escape

LynetteLynetteJunior EscaperLid sinds: 18 november 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 februari 2023

Klassieke, goede escape room

We begonnen ons avontuur vrijdagochtend met The Lost Package. De ontvangst was vriendelijk en het begin was erg leuk gedaan.
De kamer was mooi in thema afgewerkt en de puzzels zaten goed in elkaar.
We gingen er goed doorheen, waardoor we op 't einde nog een extra puzzel te doen kregen (hoorden we achteraf). Erg leuk dat ze op die manier iedereen zoveel mogelijk speeltijd willen geven!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

  the-great-escape

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 december 2022

Pak je pakje

Ja hoor, eindelijk weer eens een escape dagje 🙌. Vandaag gingen we de vier escape rooms van The Great Escape in Zwolle spelen. Voor ons (4 personen; een mixage tussen de teams ‘Verblauwkes’ en ‘De Drie Duitsers’) is Zwolle best een stukje rijden. Dan kun je de kamers maar beter allemaal spelen. Zo hoef je maar één keer op en neer 😉.

We kwamen vroeg in de ochtend aan bij The Great Escape. Je kunt gemakkelijk dichtbij parkeren in een parkeergarage (betaald). De ontvangstruimte van The Great Escape is groot, gezellig en je kunt er wat drinken en snacken. Toen wij onze eerste kamer speelden waren alleen wij aanwezig, maar later (bij de kamers die we later op de dag speelden) stroomde het goed vol in de ontvangstruimte. We werden vriendelijk welkom geheten door onze gamehost.

Voor de service in het algemeen moet ik een groot compliment geven. The Great Escape is een groot bedrijf met veel medewerkers, veel escape rooms en andere activiteiten. Bij veel andere bedrijven van deze schaal, wordt je als je komt spelen een beetje aan je lot overgelaten. Bij The Great Escape absoluut niet! Hoe druk het ook is in de ontvangstruimte, iedere medewerker komt gezellig kletsen. Ze waren allemaal op de hoogte van het feit dat wij daar zo’n beetje de hele dag zouden zijn, omdat we alle kamers kwamen spelen en daardoor leerde je snel alle medewerkers kennen. Iedereen was even vriendelijk. Ontzettend fijn, want hierdoor voel je thuis en welkom 👏. Dit mag een grote les zijn voor bedrijven van dezelfde omvang!

The Lost Package was de kamer waarmee we begonnen. Wij kregen de wat uitgeklede versie van de intro, maar desalniettemin was het een leuk begin van de escape room (en als je niet vier kamers komt spelen en de intro bij de andere ziet, zou je het niet eens weten). Vervolgens ga je naar de kelder van het gebouw om te beginnen aan het spel.

Wij gingen lekker vlot door het spel heen. De kamer bestaat uit voornamelijk lineaire puzzels. Af en toe kun je een beetje parallel puzzelen (= met meerdere puzzels tegelijkertijd bezig zijn), maar over het algemeen los je eerst het een op voordat je door kunt met ‘t ander. De flow van deze kamer is prettig, dit komt doordat de puzzels logisch zijn en dat het logisch is hoe je van het één naar het ander komt. Dit is typisch zo’n kamer voor echte puzzelfanaten; lekker puzzelen en genieten van een goede flow.

Tijdens het spelen ontvouwt het verhaal zich. Op niet alle punten vond ik het verhaal even duidelijk, maar de hoofdlijn was dat gelukkig wel. Dus het was op zich duidelijk waar we naartoe aan het werken waren. Wat ik wél jammer vond bij deze kamer was een minimaal gebruik van licht- en geluidseffecten om wat sfeer te creëren, de minimale thematisering/decoratie en de afwerking. Je hebt toch de hele tijd het idee dat je in een klamme, vochtige kelder staat én niet in een postkantoor. Tuurlijk er zijn wat objecten die wat doen denken aan een postkantoor, maar dat is het dan ook.

Uiteindelijk wisten we met ruim twintig minuten over uit de kamer te ontsnappen. We werden door onze host weer teruggebracht naar de ontvangstruimten waar we, met een lekker kopje koffie, ons voor konden gaan bereiden op de volgende kamer.

Al bij al; Leuke puzzelkamer met een goede puzzelflow. Een aanrader voor de teams die van lekker puzzelen houden en de thematisering wat minder belangrijk vinden.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met twee óf drie personen (i.v.m. voornamelijk lineaire puzzels);
- Speel deze kamer vooral als je puzzelfanaat bent en thematisering minder belangrijk vindt;
- Als je alle kamers op deze locatie speelt, is dit de goede kamer om mee te beginnen (i.v.m. van oud naar nieuw spelen én van minder spectaculair naar spectaculairder).

Lieve mensen van The Great Escape, bedankt voor jullie geweldige service. Wij hebben een hele leuke dag gehad bij jullie!


Reactie door The Great Escape

21 december 2022

Hi, wat leuk dat jullie het naar je zin hebben gehad in onze escaperooms. Wat een prachtige review heb je geschreven voor The Lost Package, met een mooie, constructieve feedback. Daar hebben we echt veel aan. Dankjewel!


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Flow
 • Logica
 • Goede begeleiding

  sjephanie

YescapersYescapersEscape ApprenticeLid sinds: 22 september 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2023

Goed verzorgd

Wij doen als groep al tijden meerdere escaperooms. Op het moment zit 1 van ons in een rolstoel maar dat weerhoud ons er niet van om toch nog even een kamer mee te pakken. Uiteraard moest er nu wel gekeken worden naar welke geschikt was.

Bij binnenkomst moesten we met de rolstoel over een klein drempeltje. Echter de host kwam ons al snel tegemoet om haar hulp aan te bieden en gaf aan dat er eventueel ook een rolstoelingang was om de hoek.

Toen we compleet waren begon de escape room al in de lounge middels een acteur. Erg leuke toevoeging.

De kamer zelf was erg leuk! Een voorbeeld van hoe je op een relatief klein oppervlak toch een hele gave kamer kan bouwen met meerdere ruimtes. Over de rolstoeltoegankelijkheid was erg goed nagedacht. Tijdens de kamer zat er een host mee te kijken die indien nodig een extra deur opende voor de rolstoel.

De puzzels waren goed te doen en waren passend voor het verhaal.

We hebben een hele fijne middag gehad!

Een beetje off topic, maar toch wel het melden waard. Ik vind het in deze tijd wel het vermelden waard. In het toilet stond een doosje maandverband en een mand met diverse deobussen. Het is een klein gebaar, maar wel een teken van service.

Overall was de hele ervaring prettig en gastvrij.


Reactie door The Great Escape

31 mei 2023

Yescapers, dankjewel voor deze mooie review! Het is voor ons ook erg waardevol te weten hoe The Lost Package ervaren wordt door een groep met een rolstoelgebruiker erbij in het gezelschap.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:08 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertLid sinds: 01 januari 2021 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2022

As a wise man once said: ''Return to Sender''

Deze keer richting Zwolle voor ''The Great Escape'' we gingen hier vandaag alle 4 de escaperooms spelen, The Package, The Mission, The Deal & The Courtroom. We keken al een behoorlijke tijd uit naar deze kamers en hadden er dus ontzettend zin in.
We speelde vandaag met een combi team van ''De Drie Duitsers'' + guest, we waren vandaag dus met zijn 4e.
We werden netjes ontvangen en er was tijd voor een praatje en een drankje dit was super fijn

We begonnen vandaag bij The Package, ik ben nooit zon van geweest van postbodes of postzegels verzamelen maar toch was ik zeer benieuw. Je begon op een creatieve manier met je escaperoom, iets wat we niet verwacht hadden maar wat bij alle kamers bij The Great Escape in zijn eigen thema terug kwam. Dit was verassend en ik vond dit een super leuke toevoeging.

Onderweg naar de kamer kom je er achter hoeveel ruimte The Great Escape eigenlijk wel niet heeft, snel bij het postkantoor aangekomen begint het spel. Deze kamer vond ik de beste puzzelkamer bij The Great Escape en heb me mezelf hierdoor ontzettend vermaakt, we gingen er redelijk snel doorheen en er waren in deze kamer voor mij geen irritatie puntjes.

De puzzels op zichzelf waren leuk, goed in thema en interactief. Er is hier geen sprake van lineair puzzelen waardoor deze kamer prima te doen was met 4 personen. Elke keer als je een stuk door was wist je hier na mijn beeld heel goed of je al klaar was met een bepaald onderdeel of deze nog nodig had, dit is prettig en laat het spel soepel verlopen in plaats van het getwijfel bij alles of je iets wel of niet goed hebt gedaan.

Het verhaal van deze kamer was leuk, kwam voor bij ook goed genoeg naar voren in de kamer. Je wist waar je naartoe werkten en je liep van begin tot eind duidelijk door het verhaal geen.
Wij hadden een hele goede GM in deze kamer die ook bijpassend tips/opmerkingen gaf, dit haalde je niet uit je flow en als we is wat verkeerd deden omdat we overhaast waren loste hij dit passend op.

Al met al, een goede puzzels kamer en misschien wel een van de completere kamers bij The Great Escape.
Hou je van puzzelen is deze kamer zeker een aanraden en kan je hiervoor best naar Zwolle afrijzen, dan kan je meteen nog een andere leuke kamer meepakken bij The Great Escape!

Mensen van The Great Escape, super bedankt voor de leuke tijd en de gastvriendelijkheid. We zijn de gehele dag niks tekort gekomen en hebben ons ontzettend vermaakt! Wie weet tot snel.


Reactie door The Great Escape

21 december 2022

Hi, dankjewel voor de mooie review! Fijn dat jullie het naar je zin hebben gehad bij The Lost Package.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

MarkWegMarkWegEscaperLid sinds: 18 september 2021 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 november 2022

Goede gameflow!

Het is een oude kamer, met puzzels en een flow die je kent van de betere escapes. Verwacht geen horror, geen grote special effects. Bereid je voor op een klein uur puzzelen, oplossen, combineren en laat je in deze kamer verrassen. Eigenlijk is in iedere fase van het spel wel zo'n aangename verrassing. De kamer is goed te doen en dus ook lekker als je gewoon een keer lekker een kamer wilt halen. Als wat ervaren groep hadden we geen grote moeite met de opgaven, maar konden we er ons ook allemaal goed mee bezig houden.

De kamer biedt dus voor de verschillende typen spelers aanbod, en de manier waarop het geheel verloopt is erg goed: je hebt genoeg te doen.
Heel klein minpuntje? We hadden best wat tijd over. Zou het dan toch net iets te gemakkelijk zijn? We hadden het anderzijds ook weer niet in de gaten, dat we er al waren en het leek dus niet te kort.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  43:50 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Logica
 • Kort

 

CasturiiCasturiiEscape LegendLid sinds: 04 september 2019 (211 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2022

Lost and Fou- Wacht, dat is een andere kamer!

Na lang uitstellen was het eindelijk zo ver voor ons om de vier kamers van The Great Escape te spelen! Na voor een prima prijsje te parkeren in een nabije parkeergarage stappen we de luxe ontvangstruimte in. Een prachtig uitgebreide lounge met een bar en zat zitplaatsen. Zulke weelde zie je eigenlijk nooit bij een ontvangstruimte! Het is er vanaf het begin tot sluitingstijd ontzettend druk. Veel grotere groepen en vooral bedrijven lijken hier langs te komen. Gelukkig is de service top! Ondanks de drukte is er zat tijd en oog voor ons en we voelen ons gelijk welkom.
Onverwachts beginnen we met een grappige en immersieve intro, waarna we zelf naar de kamer moeten gaan. Geen uitgebreide uitleg of andere onzin, maar gelijk lekker spelen! Er is een belangrijk pakket verloren geraakt bij het postkantoor en aan ons de taak om het terug te vinden!

The Lost Package is de oudste kamer van TGE en de enige op deze locatie die "maar" 60 minuten duurt en zonder acteur is. Echter maakt dit het totaal geen minderwaardige kamer! Door de intro hebben we gelijk zin om aan de slag te gaan. Er is duidelijk nagedacht over de kwaliteit van licht en geluid en dat doet het goed bij mij. Soms mis ik wel wat meer decor en ontbreekt de afwerking. Je zit in de kelder van het pand, dus het kan enigszins vergeven worden, maar soms oogt het me net TE kaal. Het is ook zonde als je speakers en dergelijke zo ziet hangen.
Het verhaal is even zoeken, maar het wordt naarmate het spel vordert duidelijk. Veel lof voor dat het in het spel is verwerkt door middel van puzzels en gameplay in plaats van ellenlange stukken tekst of video's. TGE weten goed hoe ze een verhaal moeten vertellen in het spel, speaking of which...

Het spelverloop is ook heerlijk! We waren van tevoren bang om een klein kamertje te krijgen met duizend hangslotjes, maar niks is minder waar. De flow hebben we vanaf het begin goed te pakken, maar we worden desondanks soms uitgedaagd. Hoewel de puzzels misschien niet allemaal even vernieuwend zijn, zijn ze zeker vermakelijk en afwisselend. Het zijn ook veel puzzels, dus dit is mogelijk nog best een pittige kamer.
De kamer blijft maar verrassen en de ene opgeloste puzzel na de andere onthult nog meer leuks om te doen. Het is een werkelijk buffet aan spelplezier! Wederom zijn de hosts bij het napraten aanstekelijk enthousiast en duidelijk trots op het bedrijf!

Wat een onverwachts leuke kamer! Heerlijke flow, duidelijk plot, uitgebreid, leuke ideetjes, ik kon hier mijn lol op. Qua decor en afwerking kan het wat beter, maar zeker gezien de leeftijd van de kamer ben ik aangenaam verrast. Sterker nog, ik zou hem, net zoals alle andere kamers hier, zeker aanbevelen. Begin wel met The Lost Package, want de andere kamers zijn nog toffer!


Reactie door The Great Escape

21 december 2022

Hi, dankjewel voor de mooie review! Fijn dat jullie het leuk hebben gehad in The Lost Package. Ook dank voor de feedback over de aankleding. Dit nemen we zeker mee!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  45:06 min


 • Heerlijke flow
 • Onverwachts uitgebreid
 • Afwisselend spelverloop
 • Die intro!
 • Top hosts!
 • Decor hier en daar te kaal
 • Afwerking kan scherper

 

Laura Middelkoop (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2022

Super leuke en verrassende escape room

Leuk dat er vele kamers waren, op de goede momenten hints gekregen. De puzzels zaten heel goed in elkaar en waren erg leuk. Leuk om het met een groep te doen en genoeg spanning


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  52:14 min

 

Danique (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 mei 2022

Leuke beleving

Al vanaf de aankomst zit je in het verhaal. De beleving is goed, al is er een ruime die wij niet in het verhaal konden plaatsen.
De puzzels zijn goed te doen en origineel! De druk wordt naar het einde toe goed opgevoerd!
De hints werden soms iets te snel gegeven. Ze werden af en toe ook wat twijfelend gegeven.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:21 min

 

Mieke (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 april 2022

Verrassend

Geweldige escape room. Met soms lastige puzzels maar echt geweldig leuk spel!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

Happee (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 april 2022

Hele gave escaperoom, goede puzzels!

Wij deden de post escape room. Je gaat van kamer naar kamer, puzzels zijn goed te doen, kregen ook goeie hints als we er niet uitkwamen, aardig personeel :)


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  50:53 min

 

emmieemmieJunior EscaperLid sinds: 07 januari 2020 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 juli 2022

Vermaak!

Dit is een favoriet van mij geworden. Het thema is onwijs goed gedaan en er zaten twist in waardoor ik erg moest lachen. Niet per se moeilijk qua puzzels maar wel heel vermakelijk.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

kortekaasjekortekaasjeEscaperLid sinds: 30 augustus 2018 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 maart 2022

Leuke puzzelkamer

De Great Escape heeft het wat mij betreft echt gesnapt. Een prachtige ontvangstruimte, supervriendelijk personeel wat uitnodigt om te vroeg te komen en te lang te blijven. De start was zeer origineel en het pand is ultiem voor een escape-ervaring. De aankleding kan misschien wat uitgebreider maar alles in het verhaal klopt, alle puzzels kloppen bij het verhaal en zijn gevarieerd in moeilijkheid. Het is een leuke kamer en goed gevarieerd.Als je meer kamers hier gaat spelen zou ik deze als eerste doen.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 33 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Bazie1201Bazie1201Escape ExpertLid sinds: 30 augustus 2018 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 maart 2022

Leuke puzzelkamer

In ons escapeweekend hebben wij alle 3 de kamers van The Great Escape gespeeld en deze was onze eerste van de 3.

Het begin vond ik erg leuk gedaan. Je komt hierdoor gelijk in de sfeer. De kamer heeft leuke en afwisselende puzzels, alleen vond ik dat de aankleding wel beter had gekund. De puzzels passen goed bij het thema en het verhaal. Groot pluspunt in vergelijking met sommige andere escape rooms! Begeleiding was goed, alleen jammer dat de gamehost vrijwel geen tijd heeft om na te praten. De mensen in het horecagedeelte hosten de kamers ook en weten hier ook alles van, alleen hebben zij jou niet zien spelen, wat dan toch jammer is.
Wat ik wel jammer vond, is dat niet alles naar behoren functioneert.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Early Zombies

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Begin escape
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Logica
 • Decor
 • Geen tijd achteraf

 

mirthe2mirthe2Escape ApprenticeLid sinds: 13 december 2021 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 december 2021

Spannend en leuk!

Erg leuke EscapeRoom met heel erg veel puzzels en veel verassing-elementen.
Super leuke service en je wordt heel leuk in het verhaal gebracht en erin gehouden gedurende de EscapeRoom, zeker een aanrader!

Het enige puntje van kritiek was dat we soms iets te snel een hint kregen waardoor we uiteindelijk binnen ongeveer 50 minuten buiten stonden terwijl we misschien zelf met iets meer puzzelen er ook uit waren gekomen gezien de tijd.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:18 min


 • Great host
 • Ambiance
 • Puzzles
 • Original
 • Storyline
 • Experience
 • Exciting
 • Difficulty
 • Diversity

 

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (114 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2021

Mooi begin van een superdag!

Vandaag hebben we 3 kamers gespeeld bij The Great Escape. We verheugden ons er al een hele tijd op om de lange tocht naar Zwolle te maken. Op de heenweg stond er file en de brug stond open (klinkt als een slechte smoes) waardoor we een half uurtje te laat arriveerden. We hadden goed contact met de host gelegd en ze vonden het gelukkig geen probleem dat we wat later begonnen. Fijn die soepelheid. Gelukkig maar, want we hebben er uiteindelijk een mooie ervaring bij.

Je kunt merken dat de kamer wat ouder is en en al langere tijd in gebruik is. Hier en daar wat veroudering. En ook hier en daar slotjes en sleutels. Toch is er ook de nodige techniek in de kamer te vinden. Iets wat mij altijd zeer aanspreekt. The Lost Package doet zijn naam echt eer aan. Het verhaal klopt van begin tot einde. En we waanden ons echt postbezorgers. De kamer zit goed in elkaar en ik zou hem zeker aanraden! Mooi vormgegeven.

Met nog 30 minuten over, stonden we vrij rap buiten. Lag dit aan ons? Misschien wel...We waren immers met 5. Maar denk ook dat het relatief een kleinere kamer is. Fijn dat we de tijd die we te laat waren in ieder geval goed gemaakt hadden. :)


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Ja

 

mitch2304mitch2304Escape GuruLid sinds: 26 november 2018 (179 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2021

Leuke kamer, zeker gezien de leeftijd van de kamer

Een prima Escape die goed gebruik maakt van een goede afwisseling tussen cijfersloten, sleuten en elektronica!

Verassend groot en elke keer een verassing wat er ging gebeuren of wat we zouden aan treffen.

Leuke einde, niet abrupt! Geen spektakel maar gewoon leuk!

Op sommige punten wat slijtage, maar ondanks dat een prima kamer!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Afwisseling sloten en techniek
 • Prima te doen met 2
 • Verassend groot
 • Wat slijtage

 

jessica_escapejessica_escapeEscaperLid sinds: 20 januari 2019 (46 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2021

Leuke puzzelkamers

Deze kamer hebben we met onze 2 zonen van 7 en 9 gespeeld.
Wij zelf hebben al redelijk wat kamers gespeeld. En wilde ons enthousiasme graag met onze kids delen 😁.
De start van de kamer is leuk gedaan waardoor iedereen gelijk de goede spanning te pakken had. De kamers zijn erg leuk en niet heel ingewikkeld. Het echt oplossen van sommige puzzels was nog wat te lastig met de kinderen. Of gingen wij zelf gewoon te snel. Er moet van alles worden gezocht en open worden gemaakt waar ze goed bij hebben geholpen. Onze jongste zoon vond wel het eerste voorwerp wat we nodig hadden in de eerste kamer 😂.
Was top!
Deze kamer is ook prima te doen voor 2 ervaren escapers.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:42 min

 

Anoniem (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 oktober 2020

Goede verhaallijn

Leuke escaperoom, bij deze locatie altijd toffe verhaallijnen waardoor je er helemaal in zit :)


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Melvin (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2020

Mijn zoon en zijn vrienden vonden het het béste kinderfeestje ooit!

Mijn zoon had een slaapfeestje met drie goeie vrienden, maar ervoor ging ik als verrassing met ze naar The great escape. Ze vonden het heel erg leuk en ik denk dat ik het iedereen kan aanbevelen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Dennis (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2020

Top

Een ontzettend leuke escape room. Eigenlijk was alles perfect voor elkaar. Hygiëne van de toiletten super! Leuke escape room. Goede puzzels. Al met al een top ervaring.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke ruimte
 • Schone toiletten
 • Goede puzzels

 

Hele toffe kamer

Mooie kamer met toffe opdrachten!


8

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Puzzels

 

nancy_ritzernancy_ritzerEscaperLid sinds: 16 augustus 2021 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2022

Leuke kamer

Erg leuke kamer, mooi decor.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:43 min

 

agneshennemanagneshennemanEscaperLid sinds: 12 februari 2022 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 februari 2022

Leuk!

Leuke verhaallijn, veel verschillende ruimtes


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:36 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Anabela (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2020

Niet te moeilijk en niet te makkelijk. Rolstoeltoegankelijk!

Wij hebben deze escaperoom met 6 personen gespeeld, waarvan één in een rolstoel. Is goed te doen en er zaten wat verrassende elementen in.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijke personeel en verrassende elementen.
 • Laatste deur werkte niet

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig

8 andere kamers op deze locatie