Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Lost Package

Zwolle, Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

8 jaar

Lees reviews

Meer over The Lost Package

Durf jij de uitdaging aan om het domein van Jacobus Post te betreden?

In de kelder van het oude postsorteercentrum van Zwolle bevindt zich het domein van hoofd postbode Jacobus Post. Hier kon hij zich in alle rust terug trekken. Wat hij hier deed weet niemand, want deze postbode hield niet van bezoek. Om deze reden creëerde hij een plek waar niemand ooit uit zou kunnen komen…

The Mailroom II: The Lost Package is een compleet nieuwe kamer, met nieuwe puzzels en verhaallijn.

Thema's

Kinderen

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

23 likes

249 bezoekers

93.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Burgemeester Drijbersingel 19
8021 DA, Zwolle
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

75 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape LegendLid sinds: 13 november 2017 (300 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2022

Een goed begin, is het halve werk!

De kamers bij 'The Great Escape' stonden al onwijs lang op mijn wishlist op Escapetalk. Eindelijk was het zo ver om de kamers in Zwolle te gaan spelen. Ruim een jaar geleden ontstond het idee om richting Zwolle te gaan. Echter is het altijd vrij lastig om met vier personen een juiste datum te vinden. Na eindelijk een geschikte datum gevonden te hebben, kondigde The Great Escape aan dat hun nieuwe kamer bijna zou openen. Hier wilde we wel op wachten. Lang verhaal kort, bijna een jaar na het onstaan van het idee om te gaan escapen in Zwolle, was die dag eindelijk aangebroken!

Parkeren doe je in de buurt bij een parkeergarage, waar je voor een schappelijke prijs de gehele dag kunt parkeren. Hier kwamen we toevallig onze teamgenoten al tegen en met vier man liepen we dus richting de escape room. Eenmaal binnen viel ons op dat het onwijs druk was. Veel grote groepen, kinderfeestjes, etc. Normaal gaat er bij mij dan al een belletje rinkelen, want; hoe is de persoonlijke aandacht als het zo druk is. Kleine spoiler: de service bij TGE is echt top!

Nadat een medewerker ons welkom had geheten én nadat we wat hadden gedronken, konden we gaan beginnen aan ons eerste avontuur in Zwolle. Wij zouden gaan starten met 'The Lost Package'. De introductie van deze kamer is subliem en wat mij betreft heel realistisch. Na ons kort in te lezen over het verhaal van de kamer, konden we meteen beginnen. Geen lange uitleg over slotjes, noodknoppen, etc. Heerlijk!

Wat meteen opvalt in de kamer, is dat 'The Lost Package' de oudste kamer op deze locatie is. Waar ik de overige kamers meer zie als 'experience' kamers, is The Lost Package een wat klassiekere kamer. Het decor ziet er over het algemeen prima uit en de puzzels in de kamer vallen allemaal goed binnen het gekozen thema. Verhaaltechnisch is het in het begin eventjes zoeken, maar de rode draad hebben we al snel te pakken.

Wat ik zo goed vind aan deze kamer, is de flow van de puzzels. De kamers zijn parallel te spelen, waardoor je er zelf voor kunt kiezen die eventueel lineair te doen. De puzzels volgen elkaar goed op en zijn qua moeilijkheidsgraad goed te doen. Op een gegeven moment (richting het einde) lopen we vast op een puzzel die, terwijl we aan het spelen waren, nog toegevoegd is. Ik vind het altijd super dat een kamer aan te passen is aan de groep. Wij gingen erg snel, dus werd dit nog even toegevoegd. Deze handeling was eigenlijk vrij simpel, maar voor ons het grootste struikelblok van de kamer.

Samenvattend was The Lost Package een hele goede start van onze dag. We hadden eigenlijk geen verwachtingen van deze kamer, maar daardoor hebben we ons onwijs goed vermaakt. De kamer heeft een goede puzzelflow en het verhaal is prima te volgen. Wel merk je dat dit een wat oudere kamer is, zeker kijkend naar het decor. Maar aan de andere kant past dit wel weer erg goed binnen het thema. Het verhaal komt tijdens het slot ook heel mooi samen. Goed begin van onze dag, de verwachting richting de andere kamers steeg! Op naar de volgende!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  Casturiianouk

KatjaDKatjaDSenior EscaperLid sinds: 10 juli 2022 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 november 2023

Terug in de tijd!

We mogen terug naar het gulden tijdperk en de PTT- wat leuk! Mooie aankleding en leuk verhaal. Het is af en toe even zoeken maar we gaan redelijk rap er doorheen en kregen na afloop te horen dat we ook nog de extra puzzels hadden gedaan.

Extra leuk! Al met al een fijne kamer en hebben ook hier weer genoten!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  54:37 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

  the-great-escape

Verrassend leuke kamer!

Het verhaal werd op een leuke manier gestart, waardoor je al snel in het verhaal komt.

Je werkt in de ruimtes vaak naar codes en/of sleutels toe, maar niet op een storende manier. Ook zitten er genoeg technische snufjes in de kamer die goed werken. Daar houden we erg van!
Ik ben erg verrast door de aantal ruimtes in deze kamer en had zeker dit allemaal niet verwacht.
Maar zeker een aanrader!

De dames van The Great Escape waren erg gastvrij. Helaas moesten wij snel weer weg anders hadden we zeker een drankje gedaan.
Maar wij komen in ieder geval weer terug voor de andere kamers!


Reactie door The Great Escape

13 november 2023

Bedankt voor deze mooie review, en wij zien jullie ook heel graag weer eens terug voor één van onze andere kamers en een gezellig drankje!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  45:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

  the-great-escape

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (238 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 mei 2023

Leuke opwarmer

Ouderwets old school escapen . Lekker wat puzzelen en af en toe zoeken naar een sleutel . Decor niet slecht maar ook niet bijzonder . Prima vermaakt dat wel .


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  44:18 min

  the-great-escape

LynetteLynetteEscaperLid sinds: 18 november 2021 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 februari 2023

Klassieke, goede escape room

We begonnen ons avontuur vrijdagochtend met The Lost Package. De ontvangst was vriendelijk en het begin was erg leuk gedaan.
De kamer was mooi in thema afgewerkt en de puzzels zaten goed in elkaar.
We gingen er goed doorheen, waardoor we op 't einde nog een extra puzzel te doen kregen (hoorden we achteraf). Erg leuk dat ze op die manier iedereen zoveel mogelijk speeltijd willen geven!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

  the-great-escape

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (230 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 december 2022

Pak je pakje

Ja hoor, eindelijk weer eens een escape dagje 🙌. Vandaag gingen we de vier escape rooms van The Great Escape in Zwolle spelen. Voor ons (4 personen; een mixage tussen de teams ‘Verblauwkes' en ‘De Drie Duitsers') is Zwolle best een stukje rijden. Dan kun je de kamers maar beter allemaal spelen. Zo hoef je maar één keer op en neer 😉.

We kwamen vroeg in de ochtend aan bij The Great Escape. Je kunt gemakkelijk dichtbij parkeren in een parkeergarage (betaald). De ontvangstruimte van The Great Escape is groot, gezellig en je kunt er wat drinken en snacken. Toen wij onze eerste kamer speelden waren alleen wij aanwezig, maar later (bij de kamers die we later op de dag speelden) stroomde het goed vol in de ontvangstruimte. We werden vriendelijk welkom geheten door onze gamehost.

Voor de service in het algemeen moet ik een groot compliment geven. The Great Escape is een groot bedrijf met veel medewerkers, veel escape rooms en andere activiteiten. Bij veel andere bedrijven van deze schaal, wordt je als je komt spelen een beetje aan je lot overgelaten. Bij The Great Escape absoluut niet! Hoe druk het ook is in de ontvangstruimte, iedere medewerker komt gezellig kletsen. Ze waren allemaal op de hoogte van het feit dat wij daar zo'n beetje de hele dag zouden zijn, omdat we alle kamers kwamen spelen en daardoor leerde je snel alle medewerkers kennen. Iedereen was even vriendelijk. Ontzettend fijn, want hierdoor voel je thuis en welkom 👏. Dit mag een grote les zijn voor bedrijven van dezelfde omvang!

The Lost Package was de kamer waarmee we begonnen. Wij kregen de wat uitgeklede versie van de intro, maar desalniettemin was het een leuk begin van de escape room (en als je niet vier kamers komt spelen en de intro bij de andere ziet, zou je het niet eens weten). Vervolgens ga je naar de kelder van het gebouw om te beginnen aan het spel.

Wij gingen lekker vlot door het spel heen. De kamer bestaat uit voornamelijk lineaire puzzels. Af en toe kun je een beetje parallel puzzelen (= met meerdere puzzels tegelijkertijd bezig zijn), maar over het algemeen los je eerst het een op voordat je door kunt met ‘t ander. De flow van deze kamer is prettig, dit komt doordat de puzzels logisch zijn en dat het logisch is hoe je van het één naar het ander komt. Dit is typisch zo'n kamer voor echte puzzelfanaten; lekker puzzelen en genieten van een goede flow.

Tijdens het spelen ontvouwt het verhaal zich. Op niet alle punten vond ik het verhaal even duidelijk, maar de hoofdlijn was dat gelukkig wel. Dus het was op zich duidelijk waar we naartoe aan het werken waren. Wat ik wél jammer vond bij deze kamer was een minimaal gebruik van licht- en geluidseffecten om wat sfeer te creëren, de minimale thematisering/decoratie en de afwerking. Je hebt toch de hele tijd het idee dat je in een klamme, vochtige kelder staat én niet in een postkantoor. Tuurlijk er zijn wat objecten die wat doen denken aan een postkantoor, maar dat is het dan ook.

Uiteindelijk wisten we met ruim twintig minuten over uit de kamer te ontsnappen. We werden door onze host weer teruggebracht naar de ontvangstruimten waar we, met een lekker kopje koffie, ons voor konden gaan bereiden op de volgende kamer.

Al bij al; Leuke puzzelkamer met een goede puzzelflow. Een aanrader voor de teams die van lekker puzzelen houden en de thematisering wat minder belangrijk vinden.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met twee óf drie personen (i.v.m. voornamelijk lineaire puzzels);
- Speel deze kamer vooral als je puzzelfanaat bent en thematisering minder belangrijk vindt;
- Als je alle kamers op deze locatie speelt, is dit de goede kamer om mee te beginnen (i.v.m. van oud naar nieuw spelen én van minder spectaculair naar spectaculairder).

Lieve mensen van The Great Escape, bedankt voor jullie geweldige service. Wij hebben een hele leuke dag gehad bij jullie!


Reactie door The Great Escape

21 december 2022

Hi, wat leuk dat jullie het naar je zin hebben gehad in onze escaperooms. Wat een prachtige review heb je geschreven voor The Lost Package, met een mooie, constructieve feedback. Daar hebben we echt veel aan. Dankjewel!


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Flow
 • Logica
 • Goede begeleiding

  sjephanie

DewiDewiEscape ExpertLid sinds: 05 augustus 2022 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 juni 2024

Ongetwijfeld postNL

#61

Er stonden eindelijk weer twee kamers op de planning, allereerst ´te lost package´ en vervolgens ´the deal´.

De ontvangstruime van te great escape is groot en oogt vrij commercieel, er zijn ook veel andere groepen aanwezig.
Vaakt lijkt dit geen goed tegen, maar niets is minder waar. Het ontvangst is hartelijk en alles lijkt goed geregeld te zijn!
We kunnen hier nog even iets eten en drinken en dan is het eindelijk tijd om te beginnen.

In de ontvangstruimte krijgen wij kort wat uitleg (wat erg leuk begint!) en mogen vervolgens, via de kelder(?), zelf naar de start van de kamer gaan. Dit is tot nu toe het meest realistische thema die ik ooit heb gespeeld, ik denk dat we alle allemaal mee kunnen praten over een verloren pakketje. :)
De kamer is grotendeels lineair, met een aantal paralelle puzzels. We zitten al vrij snel in het spel en hadden een lekkere flow. De puzzels volgen zich logisch op, al twijfel ik of alles nou goed bij het thema paste.
In het einde gaat vrij vlot, waardoor het spetterende einde wat wegvalt, erg zonde!

Al met al een hele leuke kamer. Ondanks dat het een wat ouderdere kamer is, wat ook terug te zien is in het (niet zo uitgebreide) decord is dit zeker een kamer die je gespeeld moet hebben!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Logica

 

Florianne-xFlorianne-xEscape ApprenticeLid sinds: 05 november 2023 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 maart 2024

Leuke escaperoom

Wij hebben deze escaperoom gespeeld met 4 volwassenen en dit was voor ons de 3e escaperoom bij de great escape. Deze escaperoom is ook weer mooi opgezet en zit goed inelkaar. Mocht je moeilijk te been zijn dan kan je via andere doorgangen deze kamer ook spelen, goed over nagedacht dus!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  10:36 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

SirClaySirClayEscape GuruLid sinds: 02 december 2021 (163 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 maart 2024

Leuk puzzelen

Ondanks de kamer binnenkort ruimte moet maken voor een andere kamer. Ben ik blij deze gespeeld te hebben.

De kamer heeft veel puzzels, mix van traditionele en in een nieuw jasje gestoken puzzels. Ondanks de puzzels niet heel
moeilijk zijn, heeft het ons zeker bezig gehouden!

Kamer bestaat al een tijdje maar dat zie je er niet aan af. Zolang de kamer nog bestaat raad ik deze zeker aan!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Robin*Robin*Escape ExpertLid sinds: 19 januari 2020 (132 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 april 2024

In de postkamer

Al eerder op deze locatie geweest en deze room had ons zo verrast dat we snel nog een kamer wilde inplannen. The Lost Package stond op de lijst.

Ook deze kamer heeft ons positief verrast. Heeft een mooie aankleding, leuke puzzels en je zit echt in een verhaal.
Deze kamer is net iets anders dan de andere kamers op deze locatie, maar dit maakt hem zeker niet minder.

Alle kamers op deze locatie zijn echte aanraders!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:28 min

 

MeppelMargrietMeppelMargrietEscape ApprenticeLid sinds: 07 maart 2024 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 07 maart 2024

Super geslaagd kinderfeestje voor 9 jaar!

Met kinderfeest van onze dochter met 6 meiden de Lost Package geboekt. Ze vonden het lekker spannend en uitdagend maar konden het goed aan met slechts enkele hints. Ze kwamen er enthousiast uit. Ontvangstruimte ziet er top uit. En de service, zowel vooraf als bij ontvangst is super verzorgd en verwelkomend. Dikke aanrader, we komen zeker weer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Origineel

 

GeepescapeGeepescapeEscaperLid sinds: 18 februari 2023 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 februari 2024

Heerlijk puzzelen

Een super leuke kamer die we nog gingen doen omdat we lazen dat hij zou sluiten. We zijn super blij dat we deze nog hebben kunnen doen, het was heerlijk puzzelen en alles zat zo mooi vloeiend in elkaar. Hele verrassende kamer, leuk!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  40:07 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Logica
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad

 

margodegraafmargodegraafEscaperLid sinds: 25 maart 2018 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 februari 2024

Gave laatste kans

Deze escape room sluit op 31 maart, vandaar dat wij besloten om deze nog te spelen gezien The courtroom en The mission ook zulke toppers zijn. Deze room bevat geen acteurs en speelt heerlijk. Zit netjes in elkaar.


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  47:22 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs

 

Manon vBVManon vBVJunior EscaperLid sinds: 21 april 2022 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2024

Leuk, maar niet enorm uitdagend

Leuk voor de afwisseling, maar iets meer spanning heeft onze voorkeur. Wel leuk ingericht, we missen de acteurs


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  47:52 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal

 

nonotononotoEscape ExpertLid sinds: 07 augustus 2018 (69 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 januari 2024

Leuke puzzelkamer

Leuke puzzelkamer met goede flow. Beter dan verwacht.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Team: Snelle Slakken

Ontsnapt: Ja  43:56 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding

 

SojowenSojowenJunior EscaperLid sinds: 04 februari 2024 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 maart 2024

Leuk met kinderen

Na een zoektocht naar een escaperoom die geschikt was voor kinderen en voor mindervalide kwamen we uit op deze kamer. De kamer heeft leuke puzzles en is erg geschikt voor kinderen (wel onder begeleiding van een volwassene). Het had voor mij verder geen wow effect, misschien omdat ik eerder kamers had gespeeld die wat meer spectaculairder waren.
Mijn tip dan ook voor beginners is om te beginnen met kamers zoals deze. Prima te doen, leuk gemaakt.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving

 

feetjefeetjeEscaperLid sinds: 21 augustus 2022 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2023

Beginnerskamer, wel leuk

leuke kamer maar ik vond het wel voor beginners (dan is het echte en hele leuke kamer hoor ).
We hadden het week record, geen hints ruime tijd over. Leuk thema.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  37:47 min


 • Diversiteit
 • Logica
 • Origineel

 

WouterWouterEscape ExpertLid sinds: 11 augustus 2021 (105 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2023

We hebben U gemist..

! Tip voor twee spelers !

Leuk hoe deze kamer op zijn eigen manier al begint nog voor je gaat spelen. Bij het wachten op the Courtroom die we eerder speelden hadden we deze intro al meegekregen, we beloofden aan onze host dat we zouden doen alsof we van niks wisten en deze intro zorgde al voor een hele grappige situatie.

Al snel werd duidelijk wat voor kamer dit is: niet de jongste meer, maar gewoon lekker puzzelen en in tegenstelling tot de Courtroom super zelfstandig. We kregen wel de nodige hints, maar misschien juist door de intro voelde dit als ons avontuur. Er was ook een moment dat ik dacht: oja, we spelen een spel. Geen idee wat dat veroorzaakt heeft maar het klopte. De kamer deed wat ie moest doen en scoorde daarmee ruim voldoende. Achteraf had ik hem in volgorde gewisseld en the Courtroom als 2e gespeeld, maar daar is ook alles mee gezegd.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Team Veter

Ontsnapt: Ja  53:29 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

rderelirdereliEscape ApprenticeLid sinds: 20 november 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 december 2023

Leuk als beginnersspel!

Zeer leuke introductie en vriendelijk personeel. Spellen zijn origineel en afwisselend. Dit was mijn eerste escape room en ben er helemaal geobsedeerd door geworden :) kan niet wachten om de andere escape rooms ook te proberen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Logica

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendLid sinds: 07 oktober 2018 (346 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2023

Leuke kamer

Als je er toch bent is dit een leuke kamer om mee te pikken. We vlogen door de kamer heen en daarom zou ik hem voor 2 ervaren spelers aanbevelen, 4 is dan echt teveel.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:25 min


 • Goede service
 • Puzzels

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterLid sinds: 31 december 2019 (258 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2023

Leuke kamer

Niet al te moeilijk als je een beetje ervaring hebt, maar zeker een leuke kamer. Ook erg leuk hoe het verhaal in de ontvangstruimte al begint.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:25 min


 • Origineel
 • Beleving

 

CarleinCarleinJunior EscaperLid sinds: 21 september 2021 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 juli 2023

Super leuk!

Echt een klassieke escape room. Hele leuke puzzels die erg afwisselen. Soms hersenkrakers en soms beste makkelijke puzzels. Het zorgt voor een goede mix.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  46:48 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

NienkeeNienkeeEscape ApprenticeLid sinds: 07 juni 2024 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2024

Leuke kamer!

Gave kamer met een leuk decor! Aanrader :)


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  46:42 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Logica

 

MelanieDMelanieDJunior EscaperLid sinds: 13 februari 2023 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2023

Toffe en uitdagende kamer

Leuke puzzels, mooi opgezette kamers en leuk verhaal.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  43:56 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Sfeer

 

YescapersYescapersEscape ApprenticeLid sinds: 22 september 2022 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2023

Goed verzorgd

Wij doen als groep al tijden meerdere escaperooms. Op het moment zit 1 van ons in een rolstoel maar dat weerhoud ons er niet van om toch nog even een kamer mee te pakken. Uiteraard moest er nu wel gekeken worden naar welke geschikt was.

Bij binnenkomst moesten we met de rolstoel over een klein drempeltje. Echter de host kwam ons al snel tegemoet om haar hulp aan te bieden en gaf aan dat er eventueel ook een rolstoelingang was om de hoek.

Toen we compleet waren begon de escape room al in de lounge middels een acteur. Erg leuke toevoeging.

De kamer zelf was erg leuk! Een voorbeeld van hoe je op een relatief klein oppervlak toch een hele gave kamer kan bouwen met meerdere ruimtes. Over de rolstoeltoegankelijkheid was erg goed nagedacht. Tijdens de kamer zat er een host mee te kijken die indien nodig een extra deur opende voor de rolstoel.

De puzzels waren goed te doen en waren passend voor het verhaal.

We hebben een hele fijne middag gehad!

Een beetje off topic, maar toch wel het melden waard. Ik vind het in deze tijd wel het vermelden waard. In het toilet stond een doosje maandverband en een mand met diverse deobussen. Het is een klein gebaar, maar wel een teken van service.

Overall was de hele ervaring prettig en gastvrij.


Reactie door The Great Escape

31 mei 2023

Yescapers, dankjewel voor deze mooie review! Het is voor ons ook erg waardevol te weten hoe The Lost Package ervaren wordt door een groep met een rolstoelgebruiker erbij in het gezelschap.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:08 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

GijssambeekGijssambeekEscape GuruLid sinds: 01 januari 2021 (158 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2022

As a wise man once said: ''Return to Sender''

Deze keer richting Zwolle voor ''The Great Escape'' we gingen hier vandaag alle 4 de escaperooms spelen, The Package, The Mission, The Deal & The Courtroom. We keken al een behoorlijke tijd uit naar deze kamers en hadden er dus ontzettend zin in.
We speelde vandaag met een combi team van ''De Drie Duitsers'' + guest, we waren vandaag dus met zijn 4e.
We werden netjes ontvangen en er was tijd voor een praatje en een drankje dit was super fijn

We begonnen vandaag bij The Package, ik ben nooit zon van geweest van postbodes of postzegels verzamelen maar toch was ik zeer benieuw. Je begon op een creatieve manier met je escaperoom, iets wat we niet verwacht hadden maar wat bij alle kamers bij The Great Escape in zijn eigen thema terug kwam. Dit was verassend en ik vond dit een super leuke toevoeging.

Onderweg naar de kamer kom je er achter hoeveel ruimte The Great Escape eigenlijk wel niet heeft, snel bij het postkantoor aangekomen begint het spel. Deze kamer vond ik de beste puzzelkamer bij The Great Escape en heb me mezelf hierdoor ontzettend vermaakt, we gingen er redelijk snel doorheen en er waren in deze kamer voor mij geen irritatie puntjes.

De puzzels op zichzelf waren leuk, goed in thema en interactief. Er is hier geen sprake van lineair puzzelen waardoor deze kamer prima te doen was met 4 personen. Elke keer als je een stuk door was wist je hier na mijn beeld heel goed of je al klaar was met een bepaald onderdeel of deze nog nodig had, dit is prettig en laat het spel soepel verlopen in plaats van het getwijfel bij alles of je iets wel of niet goed hebt gedaan.

Het verhaal van deze kamer was leuk, kwam voor bij ook goed genoeg naar voren in de kamer. Je wist waar je naartoe werkten en je liep van begin tot eind duidelijk door het verhaal geen.
Wij hadden een hele goede GM in deze kamer die ook bijpassend tips/opmerkingen gaf, dit haalde je niet uit je flow en als we is wat verkeerd deden omdat we overhaast waren loste hij dit passend op.

Al met al, een goede puzzels kamer en misschien wel een van de completere kamers bij The Great Escape.
Hou je van puzzelen is deze kamer zeker een aanraden en kan je hiervoor best naar Zwolle afrijzen, dan kan je meteen nog een andere leuke kamer meepakken bij The Great Escape!

Mensen van The Great Escape, super bedankt voor de leuke tijd en de gastvriendelijkheid. We zijn de gehele dag niks tekort gekomen en hebben ons ontzettend vermaakt! Wie weet tot snel.


Reactie door The Great Escape

21 december 2022

Hi, dankjewel voor de mooie review! Fijn dat jullie het naar je zin hebben gehad bij The Lost Package.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig

8 andere kamers op deze locatie