Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Graveyard

Gent , België

Nu geopend

1 minuten

3 - 6 (Aanbevolen: 5)

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Graveyard

Het plotse overlijden van Lander zet een punt achter een generatie van de familie Dubois.

Zijn testament leest als het relaas van een gek: geesten, onsterfelijkheid en een mysterieuze kist…

Hoe ongelofelijk het ook klinkt, de woorden van Lander lijken minder en minder op fictie.

Eén ding staat vast: het geslacht Dubois verbergt iets in de familiale kapel en begraafplaats.

Kunnen jullie het geheim blootleggen en Landers laatste wens in vervulling brengen, eer de klok twaalf slaat?


Thema's

Detective

Horror

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

8 likes

121 bezoekers

87.1% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Stapelplein 70
9000, Gent
België

Adres kamer wijkt af van locatie

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

BEFEB Cadeaubon Te besteden bij 106+ kamers

93 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (320 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 december 2021

Op onderzoek naar... wat eigenlijk.

Een rustige dag met 5 rooms op de planning. Op nr 3 stond deze kamer. Mooi gelegen tussen Brugge en Lebbeke in.

Onthaal:

Deze kamer zit op de 2de of 3de verdieping van een groot gebouw. Parkeren kan met geluk langs het pand (let op want je moet betalen op bepaalde momenten)
Eens boven werden we vriendelijk welkom geheten door de gm van dienst.
De ontvangstruimte is een beetje donker en echt gezellig vond ik het niet.
Onze GM sloeg de basisuitleg gelukkig over en na het oplossen van een kleine puzzel konden we naar de kamer gaan.

Kamer:

The Graveyard… zo heb ik er nog een paar gespeeld. Heel benieuwd wat ze er hier in Gent van gemaakt hebben.
Wat me meteen al een beetje deed fronzen is het feit dat je hier met een brandende kaars de kamer in mag gaan. Ik weet het niet hoor, er zijn zoveel goede alternatieven dat je je afvraagt of je dit wel moet doen en welke meerwaarde het bied.
Je start redelijk sober maar wel in thema. Na wat zoekwerk en de nodige discussies, wat uiteindelijk in gokken is overgegaan, geraakten we toch wat vooruit in deze room.

Op zich is het thema hier best leuk neergezet en zit je leuk in het verhaal. De decoratie en sfeer zijn echt prima ondanks dat het soms wat karig aanvoelt en wat houtje touwtje overkomt.
Dat de klok om de 5 minuten slaat vond ik echt frustrerend. Het is weliswaar in het thema van de room, maar bij 30 minuten slaan en dat hij bij 55 minuten begint af te tikken was meer als voldoende geweest om je een zin van tijd mee te geven. Je hebt er ook niks aan want er is geen mens die weet of dat rotding nu al 5 of 7 keer geslagen heeft.
Dit is de moeilijkste kamer bij Lockdown en de reden is niet altijd moeilijk te vinden. Soms komt het doordat een uitleg niet duidelijk genoeg is, soms omdat je geen reden hebt om ergens te zoeken.
Maar ook omdat er ons op voorhand ook gezegd werd dat je alles maar 1 keer nodig hebt en dat bleek ook niet zo te zijn. Tevens moet je een handeling doen die wat vreemd aanvoelt in een room als deze.

Een paar zaken konden echt wel een stuk beter:
Het geluidsniveau van het filmpje en het geven van de hints. Je wilt in deze kamer niet horen: willen jullie een hint :-)

Conclusie:

We hebben hem gehaald, met hulp. Iets teveel hulp en daar wringt het voor mij. Deze kamer is bewust onduidelijk met momenten waardoor hij moeilijk is. Maar die moeilijkheidsgraad zorgt niet voor een strijdvaardig gevoel, maar zorgt eigenlijk voor frustratie.
Als je iets vindt en je hebt geen idee waar je het moet gebruiken en de hint is: Kunnen jullie dit item niet ergens in de kamer op gebruiken… dan somt dat de hele kamer samen.

Het decor is sober, maar dat mag het ook zijn. Hier en daar kan de techniek en de afwerking beter en is de geluidskwaliteit niet wat het moet zijn.
Er is een perfect systeem voor hints aanwezig. Nu weet ik niet of daar een speaker inzit, maar als dat niet is zou ik er zo snel mogelijk inzetten en dat zou een van de meest geweldige hintsystemen geweest zijn die ik ooit in een kamer was tegengekomen.
Ik zou hem spelen met max 3 ervaren spelers door de lineaire vorm van de kamer.


Reactie door Lockdown Ghent

31 januari 2022

Hartelijk dank voor de eerlijke review. Jammer dat we deze na een maand lockdown pas hebben gelezen :D. We nemen je terechte punten mee in de komende periode om de room op punt te zetten naar onze en jullie verwachtingen. We zijn alvast druk in de weer om kleine aanpassingen te maken en spelflow wat te herzien alsook om verhaal en het 'waarom doe ik dit' wat meer in de verf te zetten. Blijf aub dergelijke feedback geven! Is voor elke escape room eigenaar goud waard! Groeten, Joran


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  StanMarieke

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 juni 2023

Funeral for a friend âš°

Dit Pinksterweekend zou een heel bijzonder weekend worden. Vandaag zouden we – De Drie Duitsers (3 personen) - drie escape rooms gaan spelen in Gent (België), om vervolgens 's avonds naar het Sportpaleis in Antwerpen te gaan om te genieten van een concert van de enige echte Elton John. De dag hierna zouden we met een ander team terugkeren naar België om in Brussel drie escape rooms te gaan spelen. Met andere woorden: een topweekend! We trapte 's morgens vroeg af bij Lockdown Escape Rooms (Gent) en speelden daar hun macabere kamer The Graveyard. We konden onze auto gratis voor de deur parkeren 👌.

Vriendelijk werden we welkom geheten door onze gamehost, die ons vervolgens de instructie en introductie van de kamer gaf. De ontvangstruimte waarin dit gebeurde is netjes, ruim en biedt de gelegenheid om nog wat te drinken. Het betreden van de kamer zelf gebeurd vervolgens op een originele en leuk gevonden manier. Daarna kregen we een uur de tijd om het geheim van de Dubois familie te ontrafelen met het geheimzinnige testament van Lander Dubois.

De kamer ziet er netjes en onderhouden uit. Het decor is prima en de daar bijbehorende thematisering ook. Het geluid en licht zorgt voor een passende sfeer in de kamer. Af en toe was het een beetje té donker om echt goed te kunnen lezen. Hiervoor krijg je wel een hulpmiddel mee, maar dit was ook niet altijd ideaal of voldoende helpend. Desalniettemin zit er altijd wel iemand in je team met kattenogen, dus is het een kwestie van de juiste persoon in het donker laten turen.

De puzzels zijn afwisselend en divers. Je puzzelt voor het grootste deel lineair (= puzzel voor puzzel oplossen), met af en toe een parallel uitstapje (= meerdere puzzels tegelijkertijd oplossen). De natuurlijke flow van de kamer is prima. Het is duidelijk hoe je van het een naar het ander moet en de kamer zelf geeft hierin de richting. Hier en daar liepen we vast en dat zat ‘m dan vooral in het missen van een kleine stap óf iets nét niet precies goed hebben staan. Met een paar seconden na de gegeven tijd wisten we pas onze missie tot een goed einde te brengen en het geheim van Lander bloot te leggen.

Al bij al; The Graveyard is een geschikte kamer om te spelen als je in de buurt bent. Zowel spelbeleving als sfeer zijn prima in deze kamer.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal vier personen i.v.m. voornamelijk lineair puzzelen en bewegingsruimte;
- Neem iemand mee die goed kan zien in het donker;
- Ga er niet te lang voor reizen, maar speel ‘m vooral als je in de buurt bent.

Beste mensen van Lockdown Escape Rooms bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze escape room. We hebben het erg naar ons zin gehad 😉.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzelflow
 • Diversiteit
 • Logica

  sjephanie

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (270 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 december 2021

Onderzoek naar de familie Dubois

Nadat we een goede opwarming hadden gehad bij The Push Mystery, trokken we verder naar Gent om daar onze volgende kamer te gaan spelen, bij Lockdown. The Graveyard stond op de planning. Eenmaal aangekomen kregen we een korte introductie en konden we eigenlijk vrij snel starten met de kamer. Zoals je ook leest in de omschrijving van deze kamer, moet je onderzoek gaan doen in een testament. Ons onderzoek startte in de kapel.

Qua decor waan je je ook daadwerkelijk in een kapel, weliswaar een wat kleine sobere kapel, maar de sfeer hier was netjes neergezet. Echter stuitte we hier al heel snel op een klein probleem (wat later in de kamer steeds vaker voor kwam); hier en daar ontbreekt simpelweg de logica, of gaat het heel erg om interpretatie. Hierdoor merkte wij dat de flow van deze kamer steeds stil kwam te staan. Wij ervaarde hierdoor wat weinig ‘aha-momenten'. Een subtiele hint hier en daar zou in dit geval goed kunnen werken. Wanneer je echter merkt dat de flow voor jezelf niet helemaal lekker gaat en er op dat moment ook nog gevraagd wordt: “willen jullie een hint?”, trekt dat je helemaal uit het verhaal.

De sfeer in de ruimte is echter wel netjes neergezet. Wat voor mij persoonlijk totaal onduidelijk was, was het ‘ontgrendelen' van de eindpuzzel. Ik mis de logica hier volledig, maar dat kan wat persoonlijks zijn. The graveyard is een prima kamer om te spelen, maar verwacht geen topkamer. Ondanks dat de flow voor ons niet helemaal lekker zat, hebben we ons wel geamuseerd!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  Marieke

erroyboyerroyboyEscape ApprenticeLid sinds: 23 december 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 december 2023

Spannend en meeslepend!

De escape room 'The Graveyard' was een absoluut genot. Ondanks dat mijn vrienden beginners waren, vonden we het fantastisch om door de uitdagingen te navigeren. De sfeer was griezelig maar boeiend, waardoor het voor iedereen een plezierige ervaring was!
Speciale dank aan Celien, de begeleider, wiens begeleiding en enthousiasme een extra laag plezier aan het avontuur toevoegden.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

prodigyprodigyEscape LegendLid sinds: 26 januari 2017 (220 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 december 2023

Grave room :-)

Leuke kamer rond een familiegeschiedenis waar we met zijn drieën heerlijk gepuzzeld hebben. De doorloop en de logica waren heel duidelijk voor ons: we gingen steeds iets voor zich aan de slag en gaandeweg kwamen we dan bij elkaar uit om door te combineren de weg naar de volgende fase te vinden. Alleen in het eerste gedeelte een hint nodig gehad voor een zoekelement dat ons al de hele tijd stond aan te staren. De aankleding en afwerking hadden voor deze prijs misschien nog wat verzorgder of geraffineerder gekund, maar we hebben ons prima vermaakt en daar gaat het om.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Verhaal
 • Aankleding had soms wat verzorgder gekund

 

dekleinedekleineEscape ApprenticeLid sinds: 19 november 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 november 2023

Beste kamer die ik ooit speelde

De titel is duidelijk. Al vermeld ik er misschien best wel bij dat ik nog maar 2 kamers hiervoor speelde. :)

bereikbaarheid: dik in orde! Bussen en trams genoeg in Gent. Als je niet weet waar de ingang ligt is die wel moeilijk te vinden. Misschien een bordje plaatsen met waar het precies te doen is?

onthaal: vriendelijk.

kamer zelf:
Het gaat hier over een volledig uitgestorven familie op 3 leden na. Wanneer de nonkel overleidt, komen er allerlei vreemde dingen naar boven. Aan ons om het uit te zoeken. Toen ik de kamer uitkwam had ik een enorm winnaarsgevoel. Ik vond de kamer zeer leuk gemaakt, zeker voor de mensen die fan zijn van donker en horror is dit een zeer goede onderwerp voor een escape room. De puzzels waren uitdagend. Het duurde ons ongeveer 10 minuten voordat we door hadden wat er precies gevraagd was. Daarna waren we goed op dreef met af en toe een boodschap van god die ons verdel hielp.
Over alles gezien zeer te vrede met onze ervaring!

Deze kamer kan volgens ons groepje nog op volgende manieren verbeteren:
-wierookgeur in de kapel (geur versterkt de sfeer in de kamer!)
-rookeffecten in 2e kamer, kan de sfeer ook versterken
-(nog een) jumpscare toevoegen(past ook bij het thema)
-de eindpuzzel iets meer linken met het verhaal (wat hebben wij eigenlijk gedaan bij die laatste puzzel?)

Dit was de eerste escape room die geen cadeau was van iemand anders, dus was de prijs voor mij nog onbekend. Desondanks dat escape rooms allemaal zoveel kosten vonden we dit zonder bon (elders gewonnen) toch wat duur.
Of wij ondanks het prijskaartje nog terugkomen? Zeker!

Bedankt voor de service en tot weerziens!
Daan


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  00:50 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Puzzels
 • Beleving
 • Prijs

 

Tijn10Tijn10Escape ExpertLid sinds: 12 februari 2022 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 november 2023

Leuk in thema

Leuke puzzel kamer, niet heel uitdagend maar wel leuke meer laags puzzels die goed in het thema verwerkt zijn. Kamer is prima op orde, nauwelijks tot geen gebruikssporen te vinden in de kamer. Wel zijn de kamers aan de duren kant en vind ik ze geen €125 waard voor 4 personen. Daarnaast wil ik nog even benoemen dat de ingang lastig te vinden is en de mannen toilet erg stonk naar urine. Uitstekend vermaakt wel in deze kamer.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Logica
 • Decor
 • Prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Toilet

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape MasterLid sinds: 27 september 2020 (183 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2023

Een spannend thema zonder dat de kamer eng is...

We spelen op zondag avond zowel The Graveyard als The Avalanche.
Als eerste is deze aan de beurt. Een begraafplaats thema, dat klinkt erg creepy en dat was het ook wel. Maar, de kamer is absoluut niet eng en dus voor iedereen speelbaar!

Ontvangst:
Het is echt even goed zoeken als het donker is waar je nu naar binnen moet. Het staat namelijk nauwelijks aangegeven waar je moet zijn. Ook als je voor de deur staat is het nog niet helemaal zichtbaar dat je op de juiste plek bent. Eenmaal in de ontvangstruimte werden we een tikje sober ontvangen door onze host. Wij zijn wat meer enthousiasme gewend...
Iets wat niks met de kamer te maken heeft, maar de ontvangstruimte rook enorm muf. Ook de toiletten stonken ENORM, echt heel vies was het niet maar er hing een gigantische urine lucht. Niet een hele hoopvolle start...

Kamer:
Onze host legde het een en ander uit en gaf ons wat informatie in handen. De start is leuk gedaan. Je mag al lekker puzzelen zonder dat je met de Escaperoom begonnen bent. Na deze korte intro betreden we de Escaperoom. Op het eerste ook een nette ruimte en je ziet niet direct de puzzels in de kamer. Altijd mooi als dit goed in het decor verwerkt zit...

De eerste puzzel is een beetje een ''irritante'' puzzel gezien je veel moet zoeken en als je een fout maakt, dan heb je geen idee waar deze fout gemaakt word. Maar, toen we die puzzel klaar hadden konden we heerlijk door het spel heen. De flow was goed en alle puzzels waren logisch en variëren in moeilijkheid.

Het decor blijft netjes al laat de afwerking in het algemeen een beetje te wensen over. Veel bekabeling etc zichtbaar wat denk ik niet echt nodig is... Zou netjes zijn als ze dat nog netjes afwerken. Het doel van de kamer is best duidelijk en hebben de Escaperoom met 1 hint voor die eerste puzzel verder helemaal zonder hulp kunnen uit spelen.

Conclusie:
Een leuke puzzel kamer voor zowel beginners als gevorderde. Het decor is prima en de puzzels zijn redelijk standaard met af en toe een best originele er tussen. Verwacht geen high-tech kamer, maar een klassieke puzzel kamer met mooi decor en zo nu en dan wat techniek. Helaas vind ik de prijs (125,00) erg hoog voor deze kamer en het niet helemaal waard.

Dank Lockdown voor de leuke avond!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Spannend
 • Prijs
 • Host was wat ongemakkelijk

 

EvelyneEvelyneEscaperLid sinds: 21 februari 2023 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2023

Wat een grafsfeer... in positieve zin!

We spelen eerst the graveyard en daarna de avelenge. Dit is een top volgorde!

We worden vriendelijk ontvangen (in een ietwat sfeerloze ontvangstruimte) en na een korte uitleg start het spel al eerder dan je denkt.
Het decor en sfeer zien er top uit! De verlichting zet de juiste toon en hier helpt de muziek ook een handje. Alles ziet er goed verzorgt uit.
De verhaallijn leek me in het begin wat lastiger, maar eigenlijk is het vrij simpel! Ze maken het niet te ingewikkeld, waardoor je wel alles meekrijgt. Je doel is duidelijk!
De puzzels waren leuk en ook zeker wel een beetje uitdagend. Het is een wat meer klassieke kamer wat dat betreft met snufjes die ik al eerder voorbij heb zien komen. Toch zaten er ook wat verrassingen in de kamer! We hebben alleen een beetje hulp nodig gehad bij de eerste puzzel, maar daarna zat de flow er goed in.

Een leuke kamer voor beginners en gevorderden! Zeker als je al wat ervaring hebt is het een fijne kamer om weer even in te komen en daarna nog een kamer te spelen.

Op naar de skihut!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Logica
 • Prijs

 

femmiewemmiefemmiewemmieJunior EscaperLid sinds: 27 januari 2023 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2024

Mooi aangekleed, toffe kamer

De verschillende ruimtes zijn mooi aangekleed. Het verhaal zit goed in elkaar, maar ik heb het zelf niet altijd goed kunnen volgen omdat we soms met verschillende dingen bezig waren. Dit zou nog iets eenvoudiger en helderder kunnen zijn.
Mooie mix van denk- en uitvoerende puzzels.
Het decor is prachtig.
We kwamen er vlot uit, met veel plezier gespeeld!


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal

 

Sylvie van hoe (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2023

Heel toffe ervaring met een uitstekende begeleiding

We hebben 'the graveyard' gespeeld met ons gezin van 4p. Een interessant thema, mooi kader en uitdagend genoeg. Een vriendelijk team met een goede uitleg.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

De moeite waard!

Wij hebben al een paar escape rooms gedaan en deze is zeker de moeite waard!
Decor zit zeer tof in elkaar! Wij hebben ons geamuseerd!
En vriendelijk personeel dus zeker een pluspunt!!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding

 

Aïco CostensAïco CostensJunior EscaperLid sinds: 03 september 2023 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2023

Goede kamer

Deze kamer was het voor ons toch niet helemaal. Weinig uitdaging en de puzzels waren ook niet altijd super.

Denk dat de combinatie van onze verwachting en hetgeen wat de kamer uiteindelijk te bieden heeft bij ons voor wat telleurstelling zorgde.

Als je de kamers op locatie speelt speel eerst dezr en nadien the avalanche.

Desondanks blijft het gewoon een goede kamer!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Sfeer

 

Els (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 oktober 2023

Uitdagende en tof ingerichte escape room! Wij willen meer!

Heel fijne escape room.
De kamers zijn sfeervol ingericht zodat je meteen volledig in het spel zit.
Goed samenwerken en verschillende raadsels tegelijk proberen oplossen is hier een must om tijdig buiten te geraken.
Wij hebben er enorm van genoten en waanden ons even in een andere wereld.
Leuke en persoonlijke ontvangst ook door het team.
Doe zo voort!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Fleur100Fleur100Junior EscaperLid sinds: 27 augustus 2023 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2023

Super leuke Escaperoom

Eén van de enige kamers waar echt niets fout ging.
Héél leuke puzzels, fijne ontvangst, en ideaal om met 4 echt de ganse tijd bezig te zijn!

Volledig aan te raden!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Kiara (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2023

Super toffe ervaring

Het was heel leuk om eens te doen.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Amber-FransenAmber-FransenEscape ApprenticeLid sinds: 23 juli 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2023

Fantastische kamer

leuke puzzels en mooie aankleding. Heb een mooie bijdrage kunnen leveren.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

Leuke kamer

Mooi ingeklede kamer met een mystieke sfeer en originele puzzels die goed in het thema vervlochten zaten. De muziek gaf een extra dimensie aan de beleving. Een paar leuke onverwachte passages en een goede moeilijkheidsgraad. En alweer zeer vriendelijke begeleiding. Wij hebben ervan genoten!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Muziek
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad

 

AmbarianAmbarianEscape ExpertLid sinds: 18 juli 2020 (153 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2023

Moving the soul

De tweede kamer die we deze dag speelden bij Lockdown.
Ook een hele leuke kamer om te spelen. Het verhaal loopt goed doorheen de kamer en is een integraal deel van de ervaring.
De atmosfeer is iets griezeliger, maar het is zeker geen enge kamer.
De puzzels zijn leuk en origineel en passen perfect in het thema.
Mooi afgewerkt decor van begin tot het einde.
Ook leuk hier is dat de escape ervaring al thuis begint. Een kamer die duidelijk al een tijdje meedraait, maar daardoor ook wel "af" is.

Het was onze begeleidster haar vuurdoop, maar ze heeft het er super van af gebracht.
Deze dag toonde ons dat we vooral de andere Lockdowns ook willen doen!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Logica

 

Niels Eeckhout (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 mei 2023

Superfijne eerste escape room ervaring!

Escape room the graveyard was een zeer fijne room waar je uitgedaagd wordt op een leuke manier. Wanneer je op een bepaald punt vast zit zal de begeleider via de microfoon kleine tips geven waardoor je terug op het juiste spoor zit! Het ontvangst was zeer warm en we konden genieten van een drankje na het ontsnappen uit de room! (In de prijs inbegrepen :p )


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

RandomYouriRandomYouriEscape ExpertLid sinds: 12 november 2021 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 juni 2023

Het geheim van...

Allereerst wil ik in het bijzonder Maïte bedanken voor het hosten van deze kamer. Daarnaast bedank ik ook graag alle vrienden van Lockdown Escape bedanken die langsgekomen zijn om gedag te zeggen. Super leuk!

De kamer heeft genoeg te puzzelen en dat wordt tijdens de intro al op de proef gesteld. Leuk detail! Eenmaal binnen is er genoeg te doen en voor ieder wat wils. De puzzels zijn gevarieerd en passen mooi bij het decor. Het decor is ook leuk uitgevoerd en de effecten zijn maken de sfeer goed af en compleet. Het hulpstuk wat je meekrijgt wordt wel erg warm als je het neerzet, let daar goed op.

Het is soms wel even goed zoeken waar je moet zijn, wat je moet doen of wat waarvoor gebruikt moet worden, maar gelukkig is er altijd juiste hulp aanwezig om als een godsgeschenk je toe te komen. Fijn!

Uiteindelijk hebben we ruim van de kamer kunnen genieten en een leuke tijd gehad! Mocht je in de buurt zijn, zeker doen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

Een van de betere

Heel mooi interieur, goede puzzels (puzzels waar je toch effe moet bij nadenken, maar voor mensen die het moeilijk hebben kunnen hints zeker helpen), perfecte timing van hints geven indien nodig. Een van de betere escape rooms dat ik al gedaan heb


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Lien De Dijn (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 mei 2023

Toffe ervaring!

Mooi ingeklede escape room, met een intrigerend thema. Leuke, soms uitdagende puzzels waarbij een hint kan helpen. We hebben deze met 4 personen gespeeld en dit was voldoende.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

David De Donder (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 april 2023

Wij waren verbaasd van de mooie inkleding!

Heel mooie escaperoom in een leuk thema. Voldoende uitdagend en genoeg om handen om zeker met 6 personen op te lossen. We zijn ook heel vriendelijk en goed ontvangen door Ward!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  01:11 min

 

Barbara (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 april 2023

Fantastisch uur!

The Graveyard is een prachtige kamer vol met zalige opdrachten. Deze kamer zit zo goed in elkaar. Ik heb ervan genoten. Ik vind het ook steeds zo fijn als een kamer uit meerdere delen bestaat en dat is hier zeker het geval.
I loved it!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

carolinedcarolinedEscaperLid sinds: 11 mei 2019 (68 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 april 2023

Hele toffe kamer

Met drie zusketiers deze kamer gespeeld. Het kerk-kerkhof thema heb je op meer plekken maar is erg tof uitgewerkt emmer best lastige puzzels. We kwamen maar net op tijd bij het einde :-). Zeker een aanrader om te spelen!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Logica
 • Spannend

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig