Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Graveyard

Gent , België

Nu gesloten

1 minuten

3 - 6 (Aanbevolen: 5)

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Graveyard

Het plotse overlijden van Lander zet een punt achter een generatie van de familie Dubois.

Zijn testament leest als het relaas van een gek: geesten, onsterfelijkheid en een mysterieuze kist…

Hoe ongelofelijk het ook klinkt, de woorden van Lander lijken minder en minder op fictie.

Eén ding staat vast: het geslacht Dubois verbergt iets in de familiale kapel en begraafplaats.

Kunnen jullie het geheim blootleggen en Landers laatste wens in vervulling brengen, eer de klok twaalf slaat?


Thema's

Detective

Horror

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

7 likes

81 bezoekers

85.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Stapelplein 70
9000, Gent
België

Adres kamer wijkt af van locatie

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

BEFEB Cadeaubon Te besteden bij 111+ kamers

77 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (307 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 december 2021

Op onderzoek naar... wat eigenlijk.

Een rustige dag met 5 rooms op de planning. Op nr 3 stond deze kamer. Mooi gelegen tussen Brugge en Lebbeke in.

Onthaal:

Deze kamer zit op de 2de of 3de verdieping van een groot gebouw. Parkeren kan met geluk langs het pand (let op want je moet betalen op bepaalde momenten)
Eens boven werden we vriendelijk welkom geheten door de gm van dienst.
De ontvangstruimte is een beetje donker en echt gezellig vond ik het niet.
Onze GM sloeg de basisuitleg gelukkig over en na het oplossen van een kleine puzzel konden we naar de kamer gaan.

Kamer:

The Graveyard… zo heb ik er nog een paar gespeeld. Heel benieuwd wat ze er hier in Gent van gemaakt hebben.
Wat me meteen al een beetje deed fronzen is het feit dat je hier met een brandende kaars de kamer in mag gaan. Ik weet het niet hoor, er zijn zoveel goede alternatieven dat je je afvraagt of je dit wel moet doen en welke meerwaarde het bied.
Je start redelijk sober maar wel in thema. Na wat zoekwerk en de nodige discussies, wat uiteindelijk in gokken is overgegaan, geraakten we toch wat vooruit in deze room.

Op zich is het thema hier best leuk neergezet en zit je leuk in het verhaal. De decoratie en sfeer zijn echt prima ondanks dat het soms wat karig aanvoelt en wat houtje touwtje overkomt.
Dat de klok om de 5 minuten slaat vond ik echt frustrerend. Het is weliswaar in het thema van de room, maar bij 30 minuten slaan en dat hij bij 55 minuten begint af te tikken was meer als voldoende geweest om je een zin van tijd mee te geven. Je hebt er ook niks aan want er is geen mens die weet of dat rotding nu al 5 of 7 keer geslagen heeft.
Dit is de moeilijkste kamer bij Lockdown en de reden is niet altijd moeilijk te vinden. Soms komt het doordat een uitleg niet duidelijk genoeg is, soms omdat je geen reden hebt om ergens te zoeken.
Maar ook omdat er ons op voorhand ook gezegd werd dat je alles maar 1 keer nodig hebt en dat bleek ook niet zo te zijn. Tevens moet je een handeling doen die wat vreemd aanvoelt in een room als deze.

Een paar zaken konden echt wel een stuk beter:
Het geluidsniveau van het filmpje en het geven van de hints. Je wilt in deze kamer niet horen: willen jullie een hint :-)

Conclusie:

We hebben hem gehaald, met hulp. Iets teveel hulp en daar wringt het voor mij. Deze kamer is bewust onduidelijk met momenten waardoor hij moeilijk is. Maar die moeilijkheidsgraad zorgt niet voor een strijdvaardig gevoel, maar zorgt eigenlijk voor frustratie.
Als je iets vindt en je hebt geen idee waar je het moet gebruiken en de hint is: Kunnen jullie dit item niet ergens in de kamer op gebruiken… dan somt dat de hele kamer samen.

Het decor is sober, maar dat mag het ook zijn. Hier en daar kan de techniek en de afwerking beter en is de geluidskwaliteit niet wat het moet zijn.
Er is een perfect systeem voor hints aanwezig. Nu weet ik niet of daar een speaker inzit, maar als dat niet is zou ik er zo snel mogelijk inzetten en dat zou een van de meest geweldige hintsystemen geweest zijn die ik ooit in een kamer was tegengekomen.
Ik zou hem spelen met max 3 ervaren spelers door de lineaire vorm van de kamer.


Reactie door Lockdown Ghent

31 januari 2022

Hartelijk dank voor de eerlijke review. Jammer dat we deze na een maand lockdown pas hebben gelezen :D. We nemen je terechte punten mee in de komende periode om de room op punt te zetten naar onze en jullie verwachtingen. We zijn alvast druk in de weer om kleine aanpassingen te maken en spelflow wat te herzien alsook om verhaal en het 'waarom doe ik dit' wat meer in de verf te zetten. Blijf aub dergelijke feedback geven! Is voor elke escape room eigenaar goud waard! Groeten, Joran


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  StanMarieke

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 juni 2023

Funeral for a friend ⚰

Dit Pinksterweekend zou een heel bijzonder weekend worden. Vandaag zouden we – De Drie Duitsers (3 personen) - drie escape rooms gaan spelen in Gent (België), om vervolgens ’s avonds naar het Sportpaleis in Antwerpen te gaan om te genieten van een concert van de enige echte Elton John. De dag hierna zouden we met een ander team terugkeren naar België om in Brussel drie escape rooms te gaan spelen. Met andere woorden: een topweekend! We trapte ’s morgens vroeg af bij Lockdown Escape Rooms (Gent) en speelden daar hun macabere kamer The Graveyard. We konden onze auto gratis voor de deur parkeren 👌.

Vriendelijk werden we welkom geheten door onze gamehost, die ons vervolgens de instructie en introductie van de kamer gaf. De ontvangstruimte waarin dit gebeurde is netjes, ruim en biedt de gelegenheid om nog wat te drinken. Het betreden van de kamer zelf gebeurd vervolgens op een originele en leuk gevonden manier. Daarna kregen we een uur de tijd om het geheim van de Dubois familie te ontrafelen met het geheimzinnige testament van Lander Dubois.

De kamer ziet er netjes en onderhouden uit. Het decor is prima en de daar bijbehorende thematisering ook. Het geluid en licht zorgt voor een passende sfeer in de kamer. Af en toe was het een beetje té donker om echt goed te kunnen lezen. Hiervoor krijg je wel een hulpmiddel mee, maar dit was ook niet altijd ideaal of voldoende helpend. Desalniettemin zit er altijd wel iemand in je team met kattenogen, dus is het een kwestie van de juiste persoon in het donker laten turen.

De puzzels zijn afwisselend en divers. Je puzzelt voor het grootste deel lineair (= puzzel voor puzzel oplossen), met af en toe een parallel uitstapje (= meerdere puzzels tegelijkertijd oplossen). De natuurlijke flow van de kamer is prima. Het is duidelijk hoe je van het een naar het ander moet en de kamer zelf geeft hierin de richting. Hier en daar liepen we vast en dat zat ‘m dan vooral in het missen van een kleine stap óf iets nét niet precies goed hebben staan. Met een paar seconden na de gegeven tijd wisten we pas onze missie tot een goed einde te brengen en het geheim van Lander bloot te leggen.

Al bij al; The Graveyard is een geschikte kamer om te spelen als je in de buurt bent. Zowel spelbeleving als sfeer zijn prima in deze kamer.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal vier personen i.v.m. voornamelijk lineair puzzelen en bewegingsruimte;
- Neem iemand mee die goed kan zien in het donker;
- Ga er niet te lang voor reizen, maar speel ‘m vooral als je in de buurt bent.

Beste mensen van Lockdown Escape Rooms bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze escape room. We hebben het erg naar ons zin gehad 😉.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzelflow
 • Diversiteit
 • Logica

  sjephanie

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (241 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 december 2021

Onderzoek naar de familie Dubois

Nadat we een goede opwarming hadden gehad bij The Push Mystery, trokken we verder naar Gent om daar onze volgende kamer te gaan spelen, bij Lockdown. The Graveyard stond op de planning. Eenmaal aangekomen kregen we een korte introductie en konden we eigenlijk vrij snel starten met de kamer. Zoals je ook leest in de omschrijving van deze kamer, moet je onderzoek gaan doen in een testament. Ons onderzoek startte in de kapel.

Qua decor waan je je ook daadwerkelijk in een kapel, weliswaar een wat kleine sobere kapel, maar de sfeer hier was netjes neergezet. Echter stuitte we hier al heel snel op een klein probleem (wat later in de kamer steeds vaker voor kwam); hier en daar ontbreekt simpelweg de logica, of gaat het heel erg om interpretatie. Hierdoor merkte wij dat de flow van deze kamer steeds stil kwam te staan. Wij ervaarde hierdoor wat weinig ‘aha-momenten’. Een subtiele hint hier en daar zou in dit geval goed kunnen werken. Wanneer je echter merkt dat de flow voor jezelf niet helemaal lekker gaat en er op dat moment ook nog gevraagd wordt: “willen jullie een hint?”, trekt dat je helemaal uit het verhaal.

De sfeer in de ruimte is echter wel netjes neergezet. Wat voor mij persoonlijk totaal onduidelijk was, was het ‘ontgrendelen’ van de eindpuzzel. Ik mis de logica hier volledig, maar dat kan wat persoonlijks zijn. The graveyard is een prima kamer om te spelen, maar verwacht geen topkamer. Ondanks dat de flow voor ons niet helemaal lekker zat, hebben we ons wel geamuseerd!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  Marieke

Niels Eeckhout (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 mei 2023

Superfijne eerste escape room ervaring!

Escape room the graveyard was een zeer fijne room waar je uitgedaagd wordt op een leuke manier. Wanneer je op een bepaald punt vast zit zal de begeleider via de microfoon kleine tips geven waardoor je terug op het juiste spoor zit! Het ontvangst was zeer warm en we konden genieten van een drankje na het ontsnappen uit de room! (In de prijs inbegrepen :p )


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

RandomYouriRandomYouriEscape ExpertLid sinds: 12 november 2021 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 juni 2023

Het geheim van...

Allereerst wil ik in het bijzonder Maïte bedanken voor het hosten van deze kamer. Daarnaast bedank ik ook graag alle vrienden van Lockdown Escape bedanken die langsgekomen zijn om gedag te zeggen. Super leuk!

De kamer heeft genoeg te puzzelen en dat wordt tijdens de intro al op de proef gesteld. Leuk detail! Eenmaal binnen is er genoeg te doen en voor ieder wat wils. De puzzels zijn gevarieerd en passen mooi bij het decor. Het decor is ook leuk uitgevoerd en de effecten zijn maken de sfeer goed af en compleet. Het hulpstuk wat je meekrijgt wordt wel erg warm als je het neerzet, let daar goed op.

Het is soms wel even goed zoeken waar je moet zijn, wat je moet doen of wat waarvoor gebruikt moet worden, maar gelukkig is er altijd juiste hulp aanwezig om als een godsgeschenk je toe te komen. Fijn!

Uiteindelijk hebben we ruim van de kamer kunnen genieten en een leuke tijd gehad! Mocht je in de buurt zijn, zeker doen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

Een van de betere

Heel mooi interieur, goede puzzels (puzzels waar je toch effe moet bij nadenken, maar voor mensen die het moeilijk hebben kunnen hints zeker helpen), perfecte timing van hints geven indien nodig. Een van de betere escape rooms dat ik al gedaan heb


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Lien De Dijn (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 mei 2023

Toffe ervaring!

Mooi ingeklede escape room, met een intrigerend thema. Leuke, soms uitdagende puzzels waarbij een hint kan helpen. We hebben deze met 4 personen gespeeld en dit was voldoende.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

David De Donder (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 april 2023

Wij waren verbaasd van de mooie inkleding!

Heel mooie escaperoom in een leuk thema. Voldoende uitdagend en genoeg om handen om zeker met 6 personen op te lossen. We zijn ook heel vriendelijk en goed ontvangen door Ward!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  01:11 min

 

Barbara (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 april 2023

Fantastisch uur!

The Graveyard is een prachtige kamer vol met zalige opdrachten. Deze kamer zit zo goed in elkaar. Ik heb ervan genoten. Ik vind het ook steeds zo fijn als een kamer uit meerdere delen bestaat en dat is hier zeker het geval.
I loved it!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

carolinedcarolinedEscaperLid sinds: 11 mei 2019 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 april 2023

Hele toffe kamer

Met drie zusketiers deze kamer gespeeld. Het kerk-kerkhof thema heb je op meer plekken maar is erg tof uitgewerkt emmer best lastige puzzels. We kwamen maar net op tijd bij het einde :-). Zeker een aanrader om te spelen!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Logica
 • Spannend

 

RwaallRwaallEscape ApprenticeLid sinds: 04 februari 2023 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 maart 2023

Flinke uitdaging

Leuke kamers, goede sfeer en hele fijne ontvangst. Het verhaal is goed, leuke puzzels en een echte graveyard uiteraard. We hadden aan 1 uur niet genoeg maar mochten de kamer wel uitspelen. Wat een service.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding

 

NinaLmNinaLmEscape ApprenticeLid sinds: 22 maart 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 22 maart 2023

Toffe ervaring!

De gamemaster was zeer vriendelijk en gaf niet te veel en niet te weinig tips.

De kamer was goed ontworpen en sfeervol. De puzzels waren origineel (maar blazen je ook niet omver), uitdagend maar niet te ver gezocht.
Enkel de laatste puzzel zat niet zo logisch in elkaar naar mijn mening.
We waren met 5 spelers en er was genoeg te doen en te onderzoeken zodat iedereen kon meespelen/denken.
De audio van video's en hints mocht wel wat luider zijn, was soms moeilijk te verstaan.

Al bij al een goede ervaring!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • audio te stil

 

Tina Tuerlings (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 maart 2023

perfecte combo van puzzelen en verhaal!

Er waren veel ruimtes en het decor was tot in de puntjes uitgewerkt. Er zitten enkele originele technieken bij. Niet te moeilijk, niet te makkelijk voor mensen die al eens een escape room hebben gedaan!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

NVrbkNVrbkEscape ApprenticeLid sinds: 01 maart 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 01 maart 2023

Zo wijs!

We speelden deze kamer met het ganse gezin en was een hele leuke ervaring. We werden goed ontvangen en begeleid. Een echte aanrader! We kijken er al naar uit om de andere kamers uit te proberen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Daan Grochowczak (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2023

Top!

We hebben al regelmatig met hetzelfde team wat escape rooms gedaan… deze behoort zeker tot een pittige.
Toch een aantal hints nodig gehad. Zeer goede en duidelijke inleiding en nabespreking gehad.
Wederom een leuke avond!


9.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Stephanie (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 februari 2023

Top ervaring met het gezin

Ik gaf mijn ouders dit als cadeau en ze vonden dit een geweldige activiteit op samen te doen, die zeker voor herhaling vatbaar is! We escaped the graveyard.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

pietervanvlietpietervanvlietJunior EscaperLid sinds: 05 mei 2019 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 januari 2023

12 x dong

Bijna exact (-1d) 4 weken na onze spectaculaire redding uit een gezellige skihut (Avalanche) staan we terug op het Stapelplein.
Dit keer om de rusteloze ziel van onze oom te redden.
We werden hartelijk verwelkomd door Thyge, die we nog kenden van de vorige keer. Dat was een leuk weerzien want hij had ons de vorige keer goed begeleid.
Maar goed... de kamer...
Ook hier is de introductie heel leuk gedaan. We hadden het snel door, maar kozen toch voor de lange weg naar het antwoord ;-).
Eens binnen werd de sfeer meteen goed gecreëerd door een top decor. De muziek is hierbij een leuke aanvulling. Die past perfect bij de kamer(s).
We waren zelf veel chaotischer dan onze vorige kamer (beetje overmoedig misschien) waardoor de flow niet helemaal goed kwam.
Toch deed dit niet af aan de pracht van de kamer. Weer tot in de details aangekleed. Leuke puzzels. En met dank aan de goede host, die perfect inschatte wanneer we echt vast zaten of een interpretatie fout maakten, konden we steeds wel weer verder. Hij zette ons dan met een kleine hint weer in de goede richting.
De verschillende kamers sloten heel goed op elkaar aan en soms was er een 'handigheidje' nodig om van de ene naar de andere te gaan.
Ondanks onze chaos zijn we buiten geraak, zij het letterlijk op de laatste gong (leuke tijdsaanduiding trouwens).
Het fijne bij lockdown is ook dat er steeds de tijd wordt genomen voor een nabespreking. Het is altijd leuk om feedback te krijgen en ervaringen uit te wisselen. En daar is hier voldoende ruimte voor. Dat is een absolute bonus bij de ervaring.
Als we dan toch nog een klein verbeterpuntje moeten verzinnen... Een foto is altijd een leuk aandenken aan een kamer. Maar dat is enkel als we echt iets moeten verzinnen :D
Samengevat. Leuke uitdagende kamer met een goed ingekleed verhaal. Wij komen in ieder geval nog een keertje terug. In Gent of in Kortrijk, dat moeten we nog beslissen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Sfeer

 

Nick VereeckeNick VereeckeEscape ApprenticeLid sinds: 03 maart 2023 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 maart 2023

Pray to the sister for a hint

After playing "Room 7", we (me and 2 friends) wanted to experience a second escape room of Lockdown. The escape room "Graveyard" takes you back into an ancient chapel in which the magical world of the family Dubois starts. The escape room was well maintained and had innovative riddles and puzzles. With a total of 4 different locations to be played/unlocked, the 60 min. escape flies buy. Great addition to the escape room is the way to request a hint. "Pray to the sister to get a hint". While we thought the graveyard theme would be a little more scary, the escape room is playable by families as well. The graveyard itself would benefit from a little more "real-life" experiences as compared to the (very) real-life chapel experiences. One tip, do not put too much (warm) cloths on as the magic in the air heating up the room substantially!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Decor

 

Tessa_vvTessa_vvEscape ApprenticeLid sinds: 08 januari 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 08 januari 2023

Topervaring!

Escape Room The Graveyard gedaan met het gezin, topervaring, supermooie kamer en heel vriendelijke medewerkster Amanda!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend

 

FemkeMertensFemkeMertensEscape ApprenticeLid sinds: 05 januari 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 05 januari 2023

Toffe date met vriendinnen

De kamer zat heel goed in elkaar, we hebben ons geamuseerd!


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad

 

Dieter1212Dieter1212Junior EscaperLid sinds: 01 april 2022 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 januari 2023

Knappe kamer zonder meer

Algemeen gezien mooie decors, hier en daar wat minder maar zeker aangenaam.
Prima ontvangst, en afsluitend praatje met onze GOD (wordt ter plekke duidelijk).
Puzzels soms verrassend en creatief, soms minder toegankelijk.
Met enkele duwtje in de rug er tijdig (met 2) uitgeraakt.
Een zeer fijne ervaring . We komen zeker terug voor meer!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Puzzels

 

KD (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 januari 2023

Een hele toffe escape room!

Met enkele tips - om ons een beetje verder te helpen zonder dat er (te)veel werd prijs gegeven - zijn we er 2’ voor het einde eruit geraakt! Spannend, technische snufjes, tof verhaal!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

BheemskerkBheemskerkEscape ApprenticeLid sinds: 30 december 2022 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2022

Top

Gave escaperoom


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer

 

Ewout MatthieuEwout MatthieuEscape ApprenticeLid sinds: 04 december 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 04 december 2022

uiterst uitstekende ervaring van begin tot eind!

We werden heel vriendelijk ontvangen door onze game master Sander, die het thema zeer mooi ingeleid heeft, ons in de kamer ook goed begeleid heeft en die achteraf ruim de tijd genomen heeft voor een nabespreking.

De kamer die wij gespeeld hebben was "the graveyard", een unieke mysterie/thriller/horror ervaring! Als je Landers wens voltooid voel je je heel erg voldaan want het is een mooie uitdaging.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Decor

 

KameleonKameleonEscape ApprenticeLid sinds: 06 december 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 06 december 2022

Uitdagend en sfeervol

Zowel thematisch als qua puzzels zat alles zeer goed in elkaar. Enorm bedankt aan onze jonge knappe helper Sander Ramon, hij maakte de ervaring 1000 keer beter <3


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding

 

Gilles (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2022

Uitdagende kamer in leuk decor

Een leuke en uitdagende kamer die mooi in elkaar zit. De kamer is super aangekleed.
Na de kamer succesvol te hebben uitgespeeld, kregen we nog een drankje aangeboden en kregen we nog wat info over de andere kamers.
Ook bedankt aan Amanda voor de begeleiding en tips op het juiste moment. Zeker en vast een geslaagde zaterdagavond!
We komen zeker terug om andere kamers te spelen.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig