Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Pandora's Box

Elst , Nederland

Nu gesloten

75 minuten

2 - 7

Lees reviews

Meer over Pandora's Box

Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen zitten vol kwaad tegen de mensheid. Er zal veel angst ontstaan als de doos in de verkeerde handen valt. De doos weggooien is te gevaarlijk. Hij mag nooit gevonden worden door kwaadwillende mensen.

Jaren heeft hij de doos bewaakt. Nu is het tijd om de doos door te geven aan de volgende waardige bewaker. De tijd dringt want hij weet dat er mensen zijn die ten koste van alles de doos in bezit willen krijgen. Het zal niet lang meer duren voordat ze erachter komen dat hij de doos heeft. Hij moet de doos verstoppen. En alleen waardige mensen die de opdrachten kunnen vervullen, zullen de doos van Pandora vinden.

Hij glimlacht en dacht aan zijn eigen zoektocht naar de doos. Een mooie spannende ervaring die hij nu gaat delen met de volgende generatie avonturiers.

Ben jij daar één van?


Thema's

Avontuur

Mysterie

Eigenschappen

Epilepsie risico

NL

Gratis parkeren

Escapetalk.nl statistieken

24 likes

239 bezoekers

98.4% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Ambachtsweg 11
6662 NV, Elst
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

64 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10 april 2016 (150 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juni 2017

Leuke escape room!

Ondanks de hitte met veel zin richting Elst getrokken om daar samen met de heren van Project Escape een escape room te gaan spelen. Team Homescape in full effect :) We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar we hebben ons goed vermaakt! Mooie aankleding, leuke, logische, puzzels en een goede flow. Eigenlijk zat alles er in. Door het begin krijg je ook echt het idee een andere wereld in te stappen. Dit was de eerste keer in deze samenstelling en dat beviel prima :) Je krijgt 75 minuten voor deze escape room, maar we stonden na 40 minuten met een record weer buiten. En zelfs die tijd moet te verslaan zijn, al ging wel veel snel goed bij ons. Aanrader wat mij betreft en ben benieuwd naar de volgende kamer op deze locatie!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels
 • Goede overgangen tussen de ruimtes

  jasperiamrenzoMark SmolenaarsROXEscapeExperienceNathalie

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (278 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 maart 2022

Lekker puzzelen

Omdat we vandaag een aantal kamers gingen spelen die voor ons wat dieper in Nederland lagen, zochten we een kamer die we 'onderweg' konden spelen. Elst lag op de route en dus besloten we Pandora's Box te gaan spelen. Op een industrieterrein in Elst vonden we de escape room. Na onze spullen in de kluis opgeborgen te hebben, kregen we een korte standaard introductie en kon onze escape gaan beginnen.

Het verhaal van Pandora's Box is er natuurlijk eentje die vrijwel iedereen kent, ik was erg benieuwd hoe dit verhaal toegepast zou gaan worden in de kamer. Bij binnenkomst valt meteen op dat het decor er daar netjes uitziet, het is vrij duidelijk waar de puzzels zich bevinden en er zijn hier en daar meteen wat dingen waar je mee aan de slag kan gaan. De puzzels zijn (op een enkele na) allemaal erg leuk en niet al te moeilijk. Het enige waar ik me aan 'stoor' is dat de puzzels vrijwel niets met het verhaal te maken hebben. Wat zijn we nu precies aan het doen?

De grootste verrassing volgt wanneer je vordert tijdens je escape. Decor is prima, maar er is goed gebruik gemaakt van de ruimte die ze hebben op deze locatie. Ook hier stoor ik me alleen aan puzzels die niets te maken hebben met het verhaal, maar vooral aan het gebruik van geluid en muziek. Die hoort hier simpelweg niet thuis! De eindpuzzel in deze kamer is er eentje die al snel gaat frustreren. Verder hadden we met een specifieke 'puzzel' een klein probleem, dit had - wat mij betreft - op voorhand gemakkelijk opgelost kunnen worden. We ontsnapten echter vrij vlot en hadden echt heerlijk gepuzzeld met z'n vijven.

Pandora's Box is oprecht een kamer waar je dus 'gewoon' lekker kunt puzzelen, verwacht geen groots decor of een goed verhaal waar je doorheen loopt. Kom je langs om even lekker te puzzelen? Dan ga je je zeker amuseren!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  Mariekeanouk

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (233 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 februari 2018

Toffe ervaring

#62 Veel plezier gehad met het spelen van deze kamer. Mooie diversiteit aan puzzels waarbij regelmatig samenwerking vereist is. De kamer is prima aangekleed, is afgestemd op het verhaal en bevat een aantal leuke effecten. Mogelijk zijn er ook wat verbeteringen doorgevoerd, in elk geval zijn de kleuren die in een andere review genoemd zijn nu duidelijker gemaakt. Na afloop gezellig gepraat met de eigenaar die zelf ook volop kamers gespeeld heeft.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • variatie aan puzzels
 • mooie ruimte
 • samenwerking vereist
 • max. 75 minuten speeltijd

  jasper

LindaLindaEscaperLid sinds: 15 oktober 2017 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 februari 2018

Mooie kamer met goede afwisselende puzzels

De kamer is grotendeels mooi in thema ingericht, maar oogt wel wat kaal. Dit doet echter niets af aan de goede sfeer die er heerst in de kamer. Leuke afwisselende puzzels die ons goed uitdagen, maar niet te moeilijk zijn. Leuke effecten :-)
Met 4 personen gemakkelijk te spelen, wij denken zelfs dat het met meer personen bij de meeste onderdelen minder leuk geweest was.
Minpuntje vind ik de ontvangst en het 'napraten'. Dit was helaas een beetje sfeerloos. De ontvangstruimte is mooi ingericht en nodigt uit om nog even lekker te gaan zitten en (na) te kletsen met een drankje erbij. De gastvrouw- en gastheer nodigen hier echter niet toe uit. In vergelijking tot wat we meemaken bij andere escape rooms zijn zij erg stil en teruggetrokken. Wij zien bij anderen veel meer enthousiasme, wat dan ook op ons overgebracht wordt. Grotendeels zijn ze ook niet in dezelfde ruimte. Dit is jammer. Vooral naderhand vinden wij het altijd leuk om na te kletsen met de mensen van de escape room.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooi ingerichte kamer
 • Leuke afwisselende en uitdagende puzzels
 • Leuke effecten
 • Weinig enthousiasme bij gastheer en gastvrouw.

  Charlotte

ivovgnivovgnEscaperLid sinds: 31 december 2016 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 september 2017

Heel erg leuk!

Gevarieerde puzzels, mooie ruimtes en samenwerken is belangrijk. Topper!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  jasper

Stefan van HultenStefan van HultenEscaperLid sinds: 04 april 2017 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juni 2017

Prima vermaakt

Ik ben zelf altijd groot fan van kamers volledig in thema, met verhalen die echt tot leven komen. Dat zit er bij deze kamer niet in. Maar toch maakte me dat hier niet zoveel uit. Vanaf het begin zit je er wel gelijk in. Met team Homescape leek het wel alsof we ook zo snel mogelijk weer naar huis wilden, we vlogen er doorheen. Er zitten leuke puzzels in en het gebruik van de ruimte vond ik tof. Kortom; prima kamer om te spelen!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Deur naar een nieuwe wereld aan het begin

  Nathalie

snotnozemsnotnozemEscape ApprenticeLid sinds: 06 juni 2017 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 06 juni 2017

De escaperoom maar ook de ontvangst is heel goed verzorgd kan niet anders zeggen. Het oplossen van alle puzzels is een pittige klus, het zijn er veel en sommige zijn lastig. Je hebt er wel veel tijd voor maar in ons geval net niet genoeg.


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  jasper

ThijsCThijsCEscape ApprenticeLid sinds: 26 december 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 december 2023

Verrassend en leuk

De kamer is, zoals anderen al aangeven, nostalgisch en spartaans ingericht. Leuk is dat je met meerdere puzzels tegelijk bezig kan zijn. De moeilijkheidsgraad is goed te doen, voor mijn gezelschap (beginners, waarvan ik er ook een ben) op het juiste nivo.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad

 

NaoomLNaoomLJunior EscaperLid sinds: 16 september 2020 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 december 2023

Leuke puzzelkamer

Ontvangst door de host was top.

Het was een leuke puzzelkamer waar de puzzels goed te doen waren. De puzzels liggen niet volledig in de lijn van het verhaal.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Koud

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendLid sinds: 07 oktober 2018 (331 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 september 2023

Verrassend leuke kamer

Verrassend leuke kamer, waarbij je diverse puzzels parallel van elkaar kunt spelen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:40 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede prijs

 

LeetjuhLeetjuhJunior EscaperLid sinds: 10 december 2023 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2023

Leuk!

We hebben enorm genoten!


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Verhaal

 

mitch2304mitch2304Escape GuruLid sinds: 26 november 2018 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 mei 2023

Wat is er aan de hand?

Na Crime Scene Mystery vervolgde we ons avontuur in Pandora's Box. En ook nu weer vlogen we door de kamer wat ons 15 minuten nog op de klok opleverde. Een kamer die dus niet extreem moeilijk is.

Als we de 2 kamers (crime scene mystery en deze) naast elkaar leggen, vonden we crime scene toch leuker. Waarom?

Voor ons gevoel waren alle puzzeltjes los van elkaar. Er zat niet echt een rode draad in en af en toe vroegen we ons af wat we nou precies aan het doen waren en waarom?

We vonden deze kamer niet heel erg schoon en na het spel hebben we onze handen gewassen. (Zwart water kwam van mijn handen af)

Decor heeft onderhoud nodig! Veel slijtage waardoor sommige puzzels zich al een beetje verraden hoe je ze moet oplossen.

Wat ik wel een pluspuntje vondt, was dat er een doorgang goed verstopt zat!


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Heeft onderhoud nodig

 

lindseyxxvlindseyxxvEscape ApprenticeLid sinds: 03 augustus 2020 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2023

Prima kamer!

Echt een hele leuke kamer om te spelen met veel verrassingen.

Wij zijn met 2 geweest (1 ervaren escaper, 1 onervaren), met nog 18 minuten op de klok gelukkig ontsnapt.

+ variatie aan puzzels
+ goede opbouwing van spanning
+ techniek
+ gebruik van ruimte

- puzzels/aankleding niet geheel in thema
- hints te snel gegeven (via een tablet, niet geheel in thema)
- onvangst en afscheid voelde enorm gehaast, alsof we de laatste spelers waren en ze snel naar huis wilden


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Diversiteit
 • Spannend
 • Gebrek aan verhaal

 

rosabrugtsrosabrugtsEscaperLid sinds: 06 september 2020 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 december 2022

Super! Verrassende kamer

Hele leuke kamer, mooi in thema en goed te doen met een wat grotere groep. Ook genoeg bewegingsruimte. Gevarieerde puzzels met leuke verwijzingen. Leuke ontvangstruimte. Erg vermakelijk en leuk dat je er langer dan 60 min over kan doen.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal

 

stijnuijterlindestijnuijterlindeEscaperLid sinds: 24 juli 2021 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 april 2023

Echt een toffe escaperoom! Goed te doen met veel mensen.

Goede escaperoom, waar je met een man of 6 zelfs goed bezig kan blijven. Je bent lekker actief bezig, erg de moeite waard! De sfeer is goed, en de puzzels zijn vermakelijk. Aanrader!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Spannend

 

TrudyTrudyEscape GuruLid sinds: 30 oktober 2022 (123 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2022

Goed te doen met 2

Met twee ervaren escapers was Pandora's Box prima te doen, op één puzzel na. Maar toen we lieten blijken dat we daar écht niet blij van werden, drukte de host gauw door en konden we verder. Er was een mooie mix van makkelijke en moeilijke puzzels, denken en doen. Wij hebben veel plezier gehad. Host was aardig én gaf goede tips voor restaurants (heerlijk gegeten bij Lef, dankjewel!).


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding

 

ElsaElsaEscaperLid sinds: 26 november 2017 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 oktober 2022

Ouderwets puzzelen. Leuke kamer!

Leuke kamer met lekker veel puzzels. Leuk thema. De puzzels sluiten daar niet allemaal bij aan, maar mocht de pret niet drukken. We hebben helaas wel 20 minuten gedaan over de laatste kamer omdat de puzzel niet goed zichtbaar was (vooral niet voor kleurenblinden/nacht blinden). Dit drukte de sfeer wat omdat dit de laatste puzzel was. Tip aan de eigenaar daar symbolen toe te voegen. Desalniettemin leuke kamer met originele puzzels!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer
 • Leuke beginnerkamer
 • Puzzels niet allemaal in thema
 • Redelijk makkelijk voor ervaren spelers
 • Gebrek aan verhaal

 

LarissadlLarissadlEscape ApprenticeLid sinds: 03 januari 2023 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 januari 2023

Mooie kamer

We gingen met 2 vrienden die voor de eerste keer speelden allebei. We bleken een waar topteam te zijn, wat de een niet snapte snapte de ander wel en gingen dan ook vlot door de puzzels heen. Veel leuke effecten en leuke puzzels. Alleen de eind puzzel was wat moeilijk waardoor we veel tijd hebben verloren helaas. Wel met 2 minuten over uit de kamer gekomen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

CrossheartCrossheartJunior EscaperLid sinds: 29 juli 2023 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 augustus 2023

Toffe kamer met gave effecten

Dit was wederom een enorme gave kamer! Aanrader om deze te spelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Leuke kamer!

We hebben deze met z'n tweeën gespeeld. Leuke puzzels! Gehaald met 4 minuten over:)


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Origineel
 • Sfeer

 

AlexremiAlexremiEscaperLid sinds: 25 maart 2022 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juni 2022

Overzichtelijk, redelijk eenvoudige kamer met originele puzzels

Overzichtelijk, redelijk eenvoudige kamer met originele puzzels


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Logica
 • Diversiteit
 • Sfeer
 • Gebrek aan verhaal
 • Beleving

 

CatrienHollandCatrienHollandEscape ApprenticeLid sinds: 02 november 2021 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 maart 2022

top met familie

spannend en leuke puzzels ,afwisselend en langer dan uur de tijd. Dus langer plezier


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

romoromoEscape GuruLid sinds: 07 november 2020 (161 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 december 2021

Zucht....Ik zei nog zo ... Niet openen

We waren toevallig in de buurt en probeerden al 1,5 jaar deze kamer te boeken. Iets met Lock down.
Nieuwe poging nieuwe kansen.

Lekker kamertje om te spelen. Logica zit er zeker in maar soms zat onze denkwijze richting te moeilijk.

Ervaren teams kunnen hem zeker met twee spelen alleen dan moet je wel even de eigenaresse inseinen ;) voor je het weet ben je geen box aan het zoeken maar een moord aan het oplossen ;P

Wij hebben heerlijk gespeeld. 75 min is sws altijd leuk en die moord die komen we zeker ook binnenkort nog oplossen


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja  69:48 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Origineel

 

rolanrorolanroEscaperLid sinds: 30 april 2019 (81 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2021

Leuke 'out of the box' ervaring

Een afwisselende kamer voorzien van leuke technische snufjes, maar ook old school zoekwerk en slotjes ontbreken niet. De wat meer ervaren spelers en/of op elkaar ingespeelde teams zullen binnen het uur ontsnappen.

De sfeer
De ontvangstruimte is netjes en biedt voldoende plaats voor meerdere groepen. Het thema van de kamer wordt gaandeweg het spel duidelijk.

De puzzels
De combinatie van logische puzzels en zoekwerk vonden wij leuk. Het spel verliep vloeiend. Er zat een logische volgorde in waardoor we uiteindelijk ruim binnen de tijd (en zonder hints) ons doel konden bereiken.

De service
We werden vriendelijk ontvangen. Na een korte inleiding konden we de kamer betreden. Naderhand was er tijd om na te praten. Wij hebben de service als zeer prettig ervaren.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Genoten

Vandaag met zijn 2en deze kamer gedaan. zeer leuke kamer met veel afwisselende puzzels. Leuke opbouw en goed sfeer. Wij hebben erg genoten van deze kamer en raden de kamer bij iedereen aan.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Variatie puzzels
 • Origineel verhaal
 • Chronologische opbouw kamer

 

grandissimograndissimoEscape ApprenticeLid sinds: 05 januari 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 januari 2020

Verrassend en gevarieerd

Met dit team 1e escaperoom.

+ Leuke variatie aan puzzels en best wel verassende elementen.
- Qua thematiek zou het nog meer een geheel mogen vormen. Super Mario paste er niet bij.

#4 met RB, PS


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 3 personen

Team: 3x Nix

Ontsnapt: Ja  71:30 min


 • Creatieve en variatie puzzels
 • Meerdere ruimtes
 • Licht en geluideffecten
 • Oplosbaar binnen de tijd
 • Thematiek bij intro beetje droog uitgelegd
 • Super Mario muziek paste niet

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig