Escaperoom Barneveld

Op zoek naar een leuk kinderfeestje in Gelderland?

Onze escape room voor kinderen is centraal gelegen in Barneveld in de provincie Gelderland. Goed bereikbaar vanaf de snelweg,  De kinderen worden eerst ontvangen met limonade in de ontvangstruimte. De kinderen krijgen daarna uitleg en gaan met een begeleider de kamer in. De ouders/begeleiders kunnen dan wachten in de wachtruimte en gedeeltelijk meekijken via de camera's.

In de kamers zorgt de begeleider ervoor dat de kinderen de puzzels kunnen oplossen. Bij jongere kinderen wordt er misschien geholpen maar oudere kinderen kunnen het vaak al helemaal zelf. Wat er gebeurt in de kamers is geheim! Maar het is gegarandeerd een geweldige ervaring voor alle kinderen. Na de ontsnapping maken we een foto van de jarige en zijn/haar team en kan er nog nagepraat worden onder het genot van een zakje chips en drinken.

Kinderen vinden het vaak spannend om een ruimte in te gaan die ze nog niet kennen. Onze escape room bevat uitdagende interactieve spellen, raadsels en puzzels en we maken het spannend met licht- , geluid-, en andere effecten. Maar wij kunnen garanderen dat het niet eng is voor de kinderen. Tot nu toe vonden alle kinderen het ontzettend tof om de escape room te hebben gedaan!

Wij hebben liefst 3 escaperooms voor kinderen met als thema's "Paniek op perron 3",  "Superspeurder vs. de Zwarte Hand" en "Het Raadsel van de Ridderkamer". Kostprijs is € 14,95 per persoon inclusief chips, ranja, koffie, thee en btw.

Dus bent u op zoek naar het leukste en avontuurlijkste kinderfeestje of gezinsuitje in Gelderland? Zoek niet verder, u heeft het gevonden;-) U bent van harte welkom!

Toilet aanwezig

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Openingstijden
MA 09:0022:00
DI 09:0022:00
WO 09:0022:00
DO 09:0022:00
VR 09:0022:00
ZA 09:0022:00
ZO gesloten