Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Traveler

Mol, België

Nu gesloten

75 minuten

2 - 6

Lees reviews

Meer over The Traveler

Bij het betreden van Escape Room "The Traveler" ga je even terug in de tijd, midden 20ste eeuw. Je komt terecht in de huiskamer van de heer Ferdinand Memphis, een zeer gerespecteerde edelman die een groot deel van zijn leven heeft gebruikt om te reizen. En wat voor reizen! Hij heeft zowat de hele wereld verkend en vooral zeer bezienswaardige plaatsen bezocht en bijzonder interessante mensen ontmoet.

Echter, waar Ferdinand vooral om bekend staat is dat hij ook een verwoed verzamelaar is van wel zeer bijzonder voorwerpen. Zijn hele huis is dan ook ingericht met items waar zelfs zeer gerenommeerde musea alleen maar van kunnen dromen. Voor sommige voorwerpen heeft hij letterlijk een fortuin betaald. Hij heeft moeite noch geld gespaard om te verkrijgen waar zijn interesse naar uitging.

Samen met jouw team ben jij één van de gelukkigen die deze private collectie kan bewonderen. MAAR, besef goed waar je aan begint! Eenmaal je zijn huis betreedt zal je alle moeite van de wereld moeten doen om op tijd de uitgang te vinden! En laat nu juist een deel van zijn unieke collectie de sleutel tot de uitgang zijn...

Wat er juist nodig is en hoe je de geheimen van zijn bijzondere woning moet ontrafelen, zal je pas ter plaatse kunnen ontdekken...

Deze Escape Room duurt maar liefst 75 minuten. En geloof ons: deze maximale tijdsduur gaat sneller voorbij dan je denkt!

Thema's

Geschiedenis

Reizen

Eigenschappen

Epilepsie risico

NL

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

23 likes

177 bezoekers

95.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Den Diel 44
2400, Mol
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

BEFEB Cadeaubon Te besteden bij 108+ kamers

64 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (227 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 april 2022

Een reis vol verrassingen

Ja, hiervoor heb je de hobby; ‘escapen'! Lekker genieten van gepassioneerde mensen die voor jou een topervaring proberen neer te zetten. Wat een ontzettend feest is Lockfree voor een escape room liefhebber.

Samen met mijn lief zijn we afgereisd naar Mol in België om bij Lockfree twee kamers te gaan spelen. Dit was op aanraden van een vriend, die al meer dan 100 kamers gespeeld heeft. Een betere aanrader had hij ons niet kunnen geven. Toen we aankwamen waren we al blij verrast met hoe prachtig mooi de ontvangstruimte is. Tot in de kleine details gedecoreerd in een stijl die ik persoonlijk ontzettend kan waarderen. Ik zou zo'n woonkamer willen hebben 😍.

De eigenaren van Lockfree zijn het vriendelijkste echtpaar dat ik ooit ontmoet heb. Meteen was er een gevoel van gastvrijheid en ‘we zijn blij dat je er bent'. Daarnaast waren zij helemaal één met het interieur van de ‘bibliotheek' waarin wij werden ontvangen. Echter we kwamen niet alleen voor de ontvangstruimte, maar natuurlijk ook voor de escape room!

The Traveler begint met een introductiefilmpje waarin ook wordt uitgelegd wat een escape room is. Hieruit maak ik op dat de bezoekers van Lockfree voornamelijk mensen zijn die voor het allereerst een escaperoom komen spelen. Als dat het publiek is, is het super duidelijk wat er van je verwacht wordt en voor ervaren escapers is het gewoon even genieten. Het filmpje is humoristisch én hierin proef je al dat er ontzettend veel passie in de kamer zit. Alles is authentiek en zelf gemaakt, overgoten met een grote lepel liefde voor escape rooms. Excuses voor mijn hyperpositieve insteek, maar ik hou hier zo ontzettend van ☺.

De kamer begint op een manier, die ik nog nooit heb meegemaakt. Het is even ongemakkelijk, maar daarna (en vooral terugkijkend) super creatief en grappig om zo een escape room te laten beginnen. Eenmaal in de kamer ziet het eruit als een old fashioned (zogeheten 1.0) escape room. Echter de titel van deze review is niet voor niets; ‘Een reis vol verrassingen'. Deze escaperoom brengt je van de ene verbazing in de andere. Je maakt echt een reis door. Op voornamelijk creatieve manieren wordt je meegenomen in het verhaal. Je voelt, hoort en ziet in heel de kamer de passie van de maker(s) terug. Verwacht géén super gelikte hypermoderne kamer, zoals die er tegenwoordig veel zijn. Deze kamer is een escape room zoals het ooit bedoeld is én ik hou ervan 🥰.

De puzzels zijn erg variërend en het zijn er vooral veel. Je hebt dus genoeg te doen! Aan de ene kant zouden een paar extra handen nuttig zijn, aan de andere kant is de bewegingsruimte die je hebt in de kamer vooral geschikt voor een kleine groep. Ik zou adviseren om deze kamer met 2 á 3 personen te spelen en dan bij voorkeur 3 (gezien de hoeveelheid puzzels).

Qua puzzelsoplossen hadden wij onze dag niet. We zijn er niet binnen de tijd uit gekomen. Gelukkig hebben we wel alles meegekregen én dat is het belangrijkste. Toen we eruit kwamen kregen we nog uitleg over hoe we er wél hadden moeten uitkomen. Altijd fijn als een host daar de tijd voor neemt.

We waren zeer onder de indruk en het ging alle verwachtingen te boven. Dit zijn de kamers waar ik van hou. Passie en liefde voorop, maar dat is inmiddels wel duidelijk denk ik. Na de kamer mochten we even bijkomen in de fantastische ontvangstruimte en konden we ons mentaal klaarstomen voor de tweede kamer.

Al bij al; Super geschikte kamer voor als je voor het eerst een escape room wilt spelen. Liefde en passie voeren de boventoon. Zeker een aanrader als je eens opzoek bent naar een reis vol verrassingen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met (bij voorkeur) 3 personen i.v.m. met hoeveelheid puzzels én bewegingsruimte;
- Als je beide kamers op deze locatie wilt spelen, speel dan deze eerst en de andere als tweede (i.v.m. van oud naar nieuw);
- Uitermate geschikt als aller eerste escape room voor mensen die nog nooit een escape room hebben gespeeld i.v.m. duidelijke uitleg;
- Vooral spelen als je van creativiteit houdt in een escape room.

Lief Lockfree-echtpaar, bedankt voor deze super toffe ervaring, jullie creativiteit en jullie originaliteit. Dit wordt door ons zeker gewaardeerd!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Ontvangstruimte
 • Creativiteit
 • Goede service
 • Vriendelijke en hartelijke eigenaren
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Liefde en passie voor escape rooms

  prodigyDrs-jlcTom Adriaensensjephanie

GsegersGsegersJunior EscaperLid sinds: 16 december 2021 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 mei 2024

Topkamer!

Aangename ontvangst, originele start, creatieve puzzels, mooi gedecoreerde ruimtes, een leuk verhaal van begin tot einde en een toffe nababbel met de gepassioneerde eigenaars. Kortom: Alles wat een escaperoom nodig heeft!

Wij komen zeker terug voor de 2de kamer :)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  60:10 min


 • Great service
 • Puzzles
 • Storyline
 • Diversity
 • Logic
 • Great host

 

Paulien PlessersPaulien PlessersJunior EscaperLid sinds: 13 mei 2023 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 april 2024

Wauw

De escape room ligt niet heel ver van thuis en ik kwam hier regelmatig langs. Maar toch sprak het me niet echt aan om hier te komen spelen. Geen idee waarom niet.

Maar uiteindelijk kwam het er toch van. En amai wat heb ik hier zo geen spijt van. Mijn verwachtingen waren niet echt hoog. Maar wat was ik zo verrast. Dit zovel voor, tijdens als na het spel. Zonder te veel spoilers te vertellen, maar er zat iets magisch in ze alle 3.

De kamer zelf zou ik zeker niet met te veel spelen. Wij waren met 3, wat voor ons zeker zo goed was. Voor mij moest hier zeker geen derde man bij komen. Dit zou in de eerste kamer alleen maar meer chaos brengen ? af en toe waren er spellen waar maar 1 iemand echt iets kon doen. Maar op één of andere manier stoorde me dat hier eeeecht niet. Naar het einde toe vonden we dat de muziek vaak te luid stond. Hier kunnen wij niet heel goed tegen. Maar dat is maar een kleine opmerking in het mooie leuke geheel.

De hosts waren heel rustige, vriendelijke mensen. Mensen naar waar je met volle concentratie naar wilt luisteren. Ze doen dit met zoveel passie!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  69:00 min


 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

Rolf91Rolf91EscaperLid sinds: 01 augustus 2023 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 april 2024

Toffe kamer

Altijd leuk als je vanaf binnenkomst vd locatie al verrast wordt en tijd tekort hebt om alles te bekijken wat er aanwezig is, wat een gezellige ruimte ! De escaperoom zelf is ook leuk om te spelen met weeral veel te zien, puzzels genoeg en ook wel wat zoekwerk. Wij waren met 3 en zou dit persoonlijk ook niet met meer aanraden als je ervaring hebt . Hosts zijn super aardig en maken tijd voor je


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs

 

Waan je even terug in de tijd!

Vanaf dat je het pand binnenstapt waan je je terug in de tijd. Van het interieur tot de host(s), alles is in stijl! Van het begin tot het eind, van buiten de echte escaperoom totdat je weer uit de escaperoom bent is het genieten! Al zijn het misschien 'gewone' slotjes, niets is gewoon aan deze escaperoom. Het is echt de moeite waard om er een stukje voor te rijden!!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding

 

DennisboomkeDennisboomkeEscape ExpertLid sinds: 03 januari 2023 (98 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 april 2024

De leukste kamer van deze locatie

Bij deze kamer hadden we gelukkig een betere ervaring gehad. We zijn dan ook heel blij dat we met deze kamer geëindigd zijn en niet met de Edderkoppen-kamer. Deze kamer had veel betere puzzels, zat veel leuker in mekaar en was ook meer een geheel.

In de eerste kamer verliep alles goed vlot en hebben we ons goed kunnen vermaken. We gingen redelijk snel. Ook bij de rest van de puzzels ging alles relatief vlot. Bij deze kamer hebben we een leuke tijd neer kunnen zetten en dit was echt de topper van deze locatie. Dat zie je gelukkig ook aan de escape talk score.

Vooral het einde vonden we geweldig en dat is echt knap gemaakt. Wauw gevoel was helemaal aanwezig op het einde van de kamer.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving

 

ebbor16ebbor16EscaperLid sinds: 10 februari 2023 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 april 2024

Leuke kamer

zeer leuke kamer


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendLid sinds: 07 oktober 2018 (343 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 januari 2024

WAUW!

Je komt binnen en meteen word je in de beleving meegenomen. Erg mooie ontvangstruimte waarin je hartelijk wordt ontvangen door de gastheer en gastvrouw. Het liefst wil je nog uren daar blijven en de ruimte in je opnemen en ervan genieten. Echter kwamen we er om een escape room te spelen. De escape room is ook echt helemaal af, je komt binnen alsof er net iemand weggegaan is. De attributen in de kamer zijn ook erg mooi en passen goed in het verhaal. Je ziet dat hier duidelijk aandacht is besteed aan de details. Een kamer die zeker de moeite waard is om een stuk voor te rijden.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:30 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterLid sinds: 31 december 2019 (256 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 januari 2024

Mooie kamer!

Erg sfeervolle kamer! Sterker nog, erg sfeervolle locatie; de ontvangstruimte en de kleding van de hosts is al volledig in stijl. In het begin van de kamer is het veel zoeken, maar kijk je ook je ogen uit vanwege de veelheid aan allerlei mooie, bijzondere attributen. Verder ook een verrassende kamer, en goede puzzels.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:30 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

BartBartEscape ExpertLid sinds: 29 december 2019 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2023

Back in time

De kamer heeft een originele start, het brengt je direct in de sfeer.
Net zoals bij de andere kamer kan er best wat parallel naast elkaar door gebeuren, maar als je met weinig bent lukt lineair even goed !
Het is leuk om te ervaren dat je soms 2 keer moet kijken omdat niets is wat het lijkt.
Voor ons ging het vlot, op 1 na lagen alle puzzels ons goed en konden we vlot doorheen het verhaal gaan, het einde heeft best wel wat speciaals , dus zeker je best doen om daar te geraken.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: MOT

Ontsnapt: Ja  59:40 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal

 

fredericfredericSenior EscaperLid sinds: 08 oktober 2019 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2023

Leuke kamer in een leuke setting

Heel leuke escape room. De eigenaars ontvangen je vol enthousiasme in hun pand. Je mag overal plaatsnemen in de ruimte, wat onmiddellijk een huiselijke sfeer heeft. Het filmpje als introductie is echt te lang, en mag serieus ingekort worden.
De start van de escape is heel origineel ( eigenlijk het moment voor de start van het spel). De begeleiding en de flow van het spel gaan hand in hand. Leuk einde ook van het spel.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: MOT

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

WouterWouterEscape ExpertLid sinds: 11 augustus 2021 (105 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 november 2023

Een bijzondere reis was het zeker!

Ken je de fijne 'hobbykamer' Chateau Elize? Vergeleken met dat kasteel van een kamer, is deze plek een Burcht! Ik kan nog steeds de vinger niet goed leggen op wat deze plek bijzonder maakt, het zijn een hoop dingen. Bij entree voel je al alsof je bij iemand thuis op bezoek komt. Er hangt een fijne sfeer, de ontvangst is een enorme lounge/bibliotheek die ook onderdeel is van het spel, en dat loopt nog door tot een tweede verdieping waar een deel van de introductie plaats vindt. De eigenaren heten ons van harte welkom. Net als de prachtige raskat trouwens die daar vrolijk rond loopt.

Na een geinige introductie op video worden we gevraagd een kistje mee te nemen terug naar de ontvangst en na het openen van dat kistje begint ons avontuur echt. Op zoek naar de kamer, want dat is stap 1. Daarna begint een bijzondere reis. Alles wat we doen lijkt op een escaperoom, maar net anders. Minder vermakelijk? Zeker niet? Verwarrend? Absoluut, maar erg leuk. Er is heel veel om te doen, te lezen en te doen. Misschien is het te veel, en ook kwetsbaar. Er worden van veel onderdelen gebruik gemaakt waarvan ik me kan voorstellen dat ze kwetsbaar zijn. Hier en daar een vals hintbriefje, dat is ook nieuw, wederom niet vervelend maar gewoon verrassend.

Op een gegeven moment komen we bij een ander gedeelte van de kamer en dan gaat de koortsdroom weer een compleet andere kant op. Wat een lol moet de maker hebben gehad achter zijn microfoon! Zo is er ook een vriendschap met Carlos ontstaan. Al met al is het niet wat je van een escaperoom zou verwachten, maar hebben de maker er een compleet andere draai aan gegeven en mag het zich toch met recht een escaperoom noemen.

Ontzettend veel respect voor deze lieve enthousiaste hosts, tot een volgende!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Couple Goals

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel

 

koen_knxkoen_knxEscaperLid sinds: 23 oktober 2022 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2023

Leuk concept

Als je deze kamer wil gaan doen, ben je best geen opgejaagd persoon. Het introductiefilmpje duurt vrij lang en lijkt toegespitst op personen die nog nooit een escaperoom gedaan hebben, dus voor ervaren spelers is dit best saai. Het leidt wel naar een heel originele start van de escaperoom, waarbij je zelf de ingang moet zien te vinden.
Eenmaal in de kamer konden we er een goed tempo in houden, ook al staat ze boordevol spullen. Belangrijk is te onthouden wat je gezegd wordt. Het kader was leuk en een paar puzzels vrij origineel, wat het geheel interessant maakte.
Zodra we in de tweede kamer kwamen werd het wel wat minder : een te laag plafond zorgde ervoor dat we constant gebukt moesten staan, wat uiteraard niet leuk is. Ook de omkadering was hier véél minder dan in de eerste kamer, wat een beetje een sip gevoel gaf.
Verderop was er wel weer een heel originele bouw en ook de ontsnappingsroute was leuk gevonden (wel natte knieën gekregen).
Samengevat leek eerst het hele huis mee te doen met de escaperoom, dus de eerste kamer voelde dan wat kleintjes aan. Het vervolg was veel grootser (maar met laag plafond). Erg veel verhaal was er ook niet, want ontsnappen is sowieso de bedoeling dus daar mag wel iets meer diepgang in gestoken worden. Ook 3-4 waarschuwingen voor dingen die je niet mag doen storen het verloop.
De gamehosts zijn zeer vriendelijke mensen die duidelijk een hart voor escaperooms hebben. Afgerond hebben we hier wel een fijne namiddag beleefd.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:35 min


 • Goede prijs
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Sfeer
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor

 

JohnnyBJohnnyBJunior EscaperLid sinds: 20 augustus 2022 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2023

National Treasure vibes met uitdagende puzzels


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escape Legends

Ontsnapt: Ja  50:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend

 

Wim (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juni 2023

Origineel en verrassend

Originele kamer ,met verrassende plots , voor ons was deze kamer superleuk! Dikke pluim voor de uitbaters hiervan.


9.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Fantastische totaalbelevenis

goed verhaal dat volledig doorgetrokken wordt in de volledige room. Vanaf het moment dat je binnen stapt in de zaak zit je in het verhaal. Toffe puzzels, goede samenhang en veel afwisseling.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  49:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Verhaal

 

NiklasNiklasEscape ExpertLid sinds: 26 september 2021 (127 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 juni 2023

Collectie waar de kringloop jaloers op zou zijn

Het weer was vandaag heerlijk: een zonnetje en heldere lucht. Perfect weer om binnen te gaan escapen dus :)
De keuze was op deze kamer gevallen omdat ik hier en daar best positieve verhalen had gelezen en vanwege de opvallend lage prijs. Een combinatie die je maar weinig tegen komt.

Er is genoeg ruimte om te parkeren maar kom alsnog op tijd, je wilt namelijk sowieso even rondneuzen in deze prachtige ontvangstruimte. De eigenaren maken het plaatje van deze locatie helemaal af.

Ik wist dat de intro lang ging duren, en hier is niets van gelogen. Hoewel er zeker humor in de intro video verwerkt zat, ging het voor mij te traag. De start van de kamer is wel leuk bedacht en is iets dat perfect aansluit bij deze locatie.

De kamer zelf barst ook van de decoratie. Zoeken is de sleutel en dat maakten we voor onszelf steeds moeilijker door de rotzooi die we van de kamer hadden gemaakt. Het lukte ons om alsnog goed te filteren wat we wel en niet nodig hadden en hadden een prettige flow. Speel deze kamer met niet te veel ivm. bewegingsruimte. De puzzels zijn klassiek en gebruiken weinig techniek. Dit past bij het thema en is verder ook niet storend.

De kamer weet ons op een gegeven moment toch best te verrassen! Helaas valt de decoratie en afwerking hier bijna helemaal weg, we mistten ook muziek op dit punt. Dit vond ik erg jammer omdat je ziet hoe leuk de eigenaren een kamer in kunnen richten in het eerste deel. De puzzels hadden in dit deel ook een wat andere stijl. Voor ons team werkte dit prima, maar het is wel een risico om dit soort puzzels in een kamer te stoppen.

Het einde was toch tof bedacht en hoewel er van een echt verhaal geen sprake was, was het wel duidelijk wat ons doel was en wanneer dit was bereikt.

Deze kamer blinkt uit in zijn prijs/kwaliteit verhouding, prachtige ontvangstruimte en kleine verrassingen. Verwacht geen vernieuwende technische snufjes en weet dat de afwerking niet overal even goed zal zijn, dan heb je echt een leuke tijd hier! Wij komen in ieder geval terug voor de andere kamer!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  55:39 min


 • Prijs/kwaliteit verhouding
 • De ontvangstruimte
 • Verrassende elementen
 • Origineel begin
 • Lange intro
 • Puzzels die tijdrovend kunnen zijn
 • Afwerking

 

BSEBSEEscaperLid sinds: 18 januari 2023 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 mei 2023

Onderhoudende escaperoom voor beginnende escapers

Leuke start in een kamer waar je je ogen de kost kan geven en moet zoeken naar heel wat verschillende sloten en puzzels. Helaas gaat de kwaliteit naarmate je verder gaat wat naar beneden (ook wat verouderd), maar blijft een goede room. (Prijs/kwaliteit)


6

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:30 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Spannend
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor

 

scprsscprsEscape ExpertLid sinds: 28 mei 2018 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 mei 2023

Charmante en sympathieke kamer

We werden in een uiterst sfeervolle ruimte ontvangen, een voorbode van wat ons te wachten zou staan.
De introductie werd gedaan middels een filmpje, dat wat mij betreft te lang en langdradig was. Wel met de nodige humor. Daarna volgde een leuke eerste opdracht, waarna de kamer van start ging.
Dit is een mooi gedecoreerde kamer, met leuke puzzels en onverwachte zaken. Wij kregen er een Indiana Jones vibe van. De kamer leidde ons in een mooie flow uiteindelijk naar de uitgang. Er zit niet al teveel verhaal in, maar wel veel mooie puzzels en decorstukken. Al met al een uiterst charmante en sympathieke kamer, waar de liefde voor het escapen vanaf straalt.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:22 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Logica

 

Evelien van HoveEvelien van HoveEscaperLid sinds: 02 oktober 2021 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 april 2023

Prachtige beleving

Hele mooie kamer! We gingen met onze twee kids van 7 en 9. Ze vonden de muziek op het einde wat eng, maar verder geen probleem 👍 prachtig hoe je start en we waren meteen goed vertrokken. We hadden soms wat hulp nodig, andere dingen zagen we meteen en gingen erg vlot. Hele logische kamer en prachtig opgebouwd. Knap gebruik van de ruimte. We vonden het een aanrader, dikke pluim voor de makers!!! En ondanks een valpartij van de jongste, hebben ze toch een prachtige ervaring gehad!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  71:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Een stukje was soms wat spannend voor de jongste

 

fembulfembulEscape ExpertLid sinds: 27 november 2022 (70 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 april 2023

Bijzondere escape room

Als je het hebt over een hobby gebouwde escape room die vol passie zit, dan heb je het over Lockfree! Je voelt aan alles dat dit paar liefhebbers zijn van het spelletje en er alles aan hebben gedaan om iets unieks neer te zetten en dit is ze absoluut gelukt.

Toen we aankwamen bij de locatie waren we best wel overdonderd door de prachtige ontvangstruimte, wauw! Heel indrukwekkend, zoiets heb ik nog nooit ergens gezien. We werden meteen gastvrij ontvangen en mochten naar boven om het introductiefilmpje te bekijken. Dit filmpje was erg grappig, maar toch vond ik het jammer dat wij dit hebben gezien, omdat er wel heel erg overdreven lang wordt uitgelegd wat een escape room inhoudt, voor mij had dit niet persé gehoeven, maar zoals ik al zei: het filmpje was erg grappig en dit maakte een hoop goed!

De kamer begint op een manier, die ik nog nooit eerder heb meegemaakt, dit vond ik achteraf gezien echt heel leuk! De kamer zelf is een vrij klassieke kamer (op het eerste oog ;)) maar wel een erg creatieve kamer, niet door de moderne technieken die gebruikt zijn, maar juist door de 'simpele' puzzels, het decor en de onverwachte dingen die gebeuren in de kamer. De puzzels zijn niet heel erg moeilijk, maar het zijn er wel heel erg veel, je hoeft je niet te vervelen in deze kamer. Ik zou deze kamer met 2 personen spelen, aangezien het een kleine kamer is, met weinig bewegingsruimte en je hierdoor dus echt alles meekrijgt en lekker bezig bent constant.

Een kleine tip; het geluid mag op sommige punten iets zachter, dit stond wel heel erg hard.

Al met al een hele leuke escape room, vooral voor de beginnende escaper of als je gewoon zin hebt in een ouderwetse puzzelkamer!

Bedankt voor de ervaring en deze toffe kamer!


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  65:36 min


 • Op sommige punten was de muziek erg hard
 • Het introductiefilmpje is erg lang

 

DeVinkjesDeVinkjesJunior EscaperLid sinds: 28 maart 2023 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 april 2023

Wauw...

Dit is bij uitstek de meest indrukwekkende en originele kamer die we tot nu toe speelden. Hoewel we beginnelingen zijn, was deze echt heel goed uitgewerkt, heel origineel, en heel verrassend! We waren zwaar onder de indruk van deze orginele kamer. Echt een topper, goed uitgewerkt, logische puzzels, maar vooral heel origineel!
Een echt aanrader, hele fijne gastheer en gastvrouw, goede begeleiding ook! We snapten ondanks de tips echt iets totaal niet, toen is de supervriendelijke gastheer ons komen helpen in de kamer zelf om het uit te leggen, dat konden we enorm appreciëren! Je hebt 75min voor deze kamer, en die tijd hadden we ook nodig. Een enorme aanrader om deze te doen. Het was een topervaring voor ons.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  72:41 min


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Logica
 • Goede prijs
 • Puzzels

 

AnnaK47AnnaK47Junior EscaperLid sinds: 19 november 2022 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 december 2023

Leuke kamer!

Fijne ervaring gehad met The Traveler! De introductievideo duurde persoonlijk iets te lang voor mij, maar de storytelling was wel leuk, beter dan gewoon een droge video met de regels. De kamer zelf was origineel. Maar op een bepaald moment was het wel een nadeel als je een groot persoon bent.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:10 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Laag plafond

 

jwautersjwautersEscape ApprenticeLid sinds: 19 december 2021 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 februari 2023

zeer de moeite waard

Leuke en pittige escaperoom


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

titititiJunior EscaperLid sinds: 13 juli 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 januari 2023

Top top

Heel mooie entrance.
Puzzels waren ook heel leuk.
Het is de moeite waard om een keer te doen.
We zijn er uitgeraakt met 2 hints
Nog 2 min over


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  72:52 min

 

escapeKAMELescapeKAMELEscaperLid sinds: 11 juni 2017 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 augustus 2023

Goed maar voor ons geen hoogvlieger


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Sfeer
 • Weinig origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig