Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Traveler

Mol , België

Nu gesloten

75 minuten

2 - 6

Lees reviews

Meer over The Traveler

Bij het betreden van Escape Room "The Traveler" ga je even terug in de tijd, midden 20ste eeuw. Je komt terecht in de huiskamer van de heer Ferdinand Memphis, een zeer gerespecteerde edelman die een groot deel van zijn leven heeft gebruikt om te reizen. En wat voor reizen! Hij heeft zowat de hele wereld verkend en vooral zeer bezienswaardige plaatsen bezocht en bijzonder interessante mensen ontmoet.

Echter, waar Ferdinand vooral om bekend staat is dat hij ook een verwoed verzamelaar is van wel zeer bijzonder voorwerpen. Zijn hele huis is dan ook ingericht met items waar zelfs zeer gerenommeerde musea alleen maar van kunnen dromen. Voor sommige voorwerpen heeft hij letterlijk een fortuin betaald. Hij heeft moeite noch geld gespaard om te verkrijgen waar zijn interesse naar uitging.

Samen met jouw team ben jij één van de gelukkigen die deze private collectie kan bewonderen. MAAR, besef goed waar je aan begint! Eenmaal je zijn huis betreedt zal je alle moeite van de wereld moeten doen om op tijd de uitgang te vinden! En laat nu juist een deel van zijn unieke collectie de sleutel tot de uitgang zijn...

Wat er juist nodig is en hoe je de geheimen van zijn bijzondere woning moet ontrafelen, zal je pas ter plaatse kunnen ontdekken...

Deze Escape Room duurt maar liefst 75 minuten. En geloof ons: deze maximale tijdsduur gaat sneller voorbij dan je denkt!

Thema's

Geschiedenis

Reizen

Eigenschappen

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NL

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

12 likes

74 bezoekers

90.6% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Den Diel 44
2400, Mol
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

32 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape GuruLid sinds: 28 november 2021 (120 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 april 2022

Een reis vol verrassingen

Ja, hiervoor heb je de hobby; ‘escapen’! Lekker genieten van gepassioneerde mensen die voor jou een topervaring proberen neer te zetten. Wat een ontzettend feest is Lockfree voor een escape room liefhebber.

Samen met mijn lief zijn we afgereisd naar Mol in België om bij Lockfree twee kamers te gaan spelen. Dit was op aanraden van een vriend, die al meer dan 100 kamers gespeeld heeft. Een betere aanrader had hij ons niet kunnen geven. Toen we aankwamen waren we al blij verrast met hoe prachtig mooi de ontvangstruimte is. Tot in de kleine details gedecoreerd in een stijl die ik persoonlijk ontzettend kan waarderen. Ik zou zo’n woonkamer willen hebben 😍.

De eigenaren van Lockfree zijn het vriendelijkste echtpaar dat ik ooit ontmoet heb. Meteen was er een gevoel van gastvrijheid en ‘we zijn blij dat je er bent’. Daarnaast waren zij helemaal één met het interieur van de ‘bibliotheek’ waarin wij werden ontvangen. Echter we kwamen niet alleen voor de ontvangstruimte, maar natuurlijk ook voor de escape room!

The Traveler begint met een introductiefilmpje waarin ook wordt uitgelegd wat een escape room is. Hieruit maak ik op dat de bezoekers van Lockfree voornamelijk mensen zijn die voor het allereerst een escaperoom komen spelen. Als dat het publiek is, is het super duidelijk wat er van je verwacht wordt en voor ervaren escapers is het gewoon even genieten. Het filmpje is humoristisch én hierin proef je al dat er ontzettend veel passie in de kamer zit. Alles is authentiek en zelf gemaakt, overgoten met een grote lepel liefde voor escape rooms. Excuses voor mijn hyperpositieve insteek, maar ik hou hier zo ontzettend van ☺.

De kamer begint op een manier, die ik nog nooit heb meegemaakt. Het is even ongemakkelijk, maar daarna (en vooral terugkijkend) super creatief en grappig om zo een escape room te laten beginnen. Eenmaal in de kamer ziet het eruit als een old fashioned (zogeheten 1.0) escape room. Echter de titel van deze review is niet voor niets; ‘Een reis vol verrassingen’. Deze escaperoom brengt je van de ene verbazing in de andere. Je maakt echt een reis door. Op voornamelijk creatieve manieren wordt je meegenomen in het verhaal. Je voelt, hoort en ziet in heel de kamer de passie van de maker(s) terug. Verwacht géén super gelikte hypermoderne kamer, zoals die er tegenwoordig veel zijn. Deze kamer is een escape room zoals het ooit bedoeld is én ik hou ervan 🥰.

De puzzels zijn erg variërend en het zijn er vooral veel. Je hebt dus genoeg te doen! Aan de ene kant zouden een paar extra handen nuttig zijn, aan de andere kant is de bewegingsruimte die je hebt in de kamer vooral geschikt voor een kleine groep. Ik zou adviseren om deze kamer met 2 á 3 personen te spelen en dan bij voorkeur 3 (gezien de hoeveelheid puzzels).

Qua puzzelsoplossen hadden wij onze dag niet. We zijn er niet binnen de tijd uit gekomen. Gelukkig hebben we wel alles meegekregen én dat is het belangrijkste. Toen we eruit kwamen kregen we nog uitleg over hoe we er wél hadden moeten uitkomen. Altijd fijn als een host daar de tijd voor neemt.

We waren zeer onder de indruk en het ging alle verwachtingen te boven. Dit zijn de kamers waar ik van hou. Passie en liefde voorop, maar dat is inmiddels wel duidelijk denk ik. Na de kamer mochten we even bijkomen in de fantastische ontvangstruimte en konden we ons mentaal klaarstomen voor de tweede kamer.

Al bij al; Super geschikte kamer voor als je voor het eerst een escape room wilt spelen. Liefde en passie voeren de boventoon. Zeker een aanrader als je eens opzoek bent naar een reis vol verrassingen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met (bij voorkeur) 3 personen i.v.m. met hoeveelheid puzzels én bewegingsruimte;
- Als je beide kamers op deze locatie wilt spelen, speel dan deze eerst en de andere als tweede (i.v.m. van oud naar nieuw);
- Uitermate geschikt als aller eerste escape room voor mensen die nog nooit een escape room hebben gespeeld i.v.m. duidelijke uitleg;
- Vooral spelen als je van creativiteit houdt in een escape room.

Lief Lockfree-echtpaar, bedankt voor deze super toffe ervaring, jullie creativiteit en jullie originaliteit. Dit wordt door ons zeker gewaardeerd!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Ontvangstruimte
 • Creativiteit
 • Goede service
 • Vriendelijke en hartelijke eigenaren
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Liefde en passie voor escape rooms

  prodigyDrs-jlcTom Adriaensensjephanie

robinhorobinhoJunior EscaperLid sinds: 10 oktober 2020 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 april 2022

WEG VAN DE WERELD

Gewoonweg zeer leuke en verrassende escape room met leuke inrichting en puzzels, gewoonweg een must-do!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  64:26 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica
 • Diversiteit

 

Mystery12Mystery12EscaperLid sinds: 10 oktober 2021 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 april 2022

Origineel

Na nu al enige ervaring te hebben in escaperooms moet ik zeggen dat deze toch wel echt heel origineel is! Hartelijk ontvangst en volledig in thema, het begin heb ik nog nooit eerder ergens gezien, dit maakt de ervaring alleen maar nog beter! Alles zit goed in elkaar en al zijn er hier slotjes, het stoort niet. Heel origineel en leuk gevonden, we komen zeker nog terug voor jullie nieuwe kamer.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Tom AdriaensenTom AdriaensenSenior EscaperLid sinds: 22 oktober 2017 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 april 2022

Verrassende kamer met leuke puzzels

Een leuke kamer met een ander begin dan je gewoon bent van een escape room. Enkele originele puzzels en veel aandacht voor details.

Deze keer hadden we twee jongedames van negen jaar bij ons. Daar kan je niet elke kamer mee gaan spelen. Meestal zijn ze ofwel te eng of te moeilijk of helemaal niet en is het niet leuk voor de volwassenen. Deze kamer was helemaal geschikt.

De decoratie bij de ontvangst en in de kamer zelf is helemaal af. Erg leuk ingericht. We gaan zeker nog eens terug, gewoon om iets te gaan drinken.

Nog niet zo bekend bij het grote escape publiek, maar zeker een aanrader.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 6 personen

Team: Breakaway Bandits

Ontsnapt: Ja  50:52 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving

 

UniqueisbackUniqueisbackJunior EscaperLid sinds: 19 september 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 maart 2022

Waauuuuww!

Om te starten gewoon, Waauuuuww! Bij het binnenkomen stap je direct in een tijdmachine die je naar andere jaren brengt!

Super gezellig en vriendelijk ontvangst wat zeker een pluspunt is! De wachtruimte / ontspanning ruimte is echt volledig in het thema gegoten waar je uren in kan vertoeven!

Eenmaal het informatie filmpje begint sta je al vol verassingen en grapjes!

De kamer zelf is mooi in thema gegoten waar je op een moment je ogen open zal trekken!

Conclusie een echte aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  64:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Origineel

 

CelineSCelineSJunior EscaperLid sinds: 18 november 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2022

Fantastische locatie en uitbaters, niet zo mijn room.

Als je hier binnenkomt, dan ben je eigenlijk gelijk verbluft. Eerlijk is eerlijk, wát een leip mooie ontvangstruimte, echt ongelofelijk.
En de uitbaters zijn volledig in prachtige kostuums, wauw, ja dat zette wel meteen een sfeer! Supercool!

Maar, hier schuilt natuurlijk ook een ontzettend gevaar in, en dat gebeurde voor mij ook wel.
Je verwachtingen komen meteen heeeel hoog te liggen doordat de sfeer en de aankleding van de ontvangstruimte en alles eromheen zo buitengewoon is, en dan valt de decoratie/sfeer in de kamer toch al snel best wel tegen.
Nogmaals, die ontvangstruimte is ook zo baas dat de vergelijking haast niet eerlijk is, maar toch;)

Nu door naar de kamer zelf.
Allereerst kreeg je een introfilmpje te zien. En ik moet eerlijk zeggen, deze vond ik persoonlijk niet geslaagd. Hij was te lang, ging veel te veel over de basis regeltjes die je ondertussen wel weet als je vaker escaped, en het hamerde té veel op niet stuk maken, niet forceren, niet breken, niet aanzitten, etc etc, terwijl je vervolgens in de kamer toch soms best wel ruw met dingen moest zijn om iets te vinden. Wat wij dus uiteraard niet deden, want door het filmpje waren we super voorzichtig geworden, maar daardoor liepen we vervolgens wel tot een aantal keer toe vast in de kamer...
Wat er na het filmpje gebeurd is dan wél weer erg leuk, hele orginele manier van hoe je de kamer in gaat!!

Qua puzzels was het erg leuk dat er echt van die 'klassieke' puzzels (categorie dit kan op tafel liggen in de ontvangstruimte) in de kamer zitten, dat had ik nog nooit eerder gezien!
Maar naar mijn smaak waren er veeeel te veeel spullen die je niet nodig had, of die je uit elkaar kon halen en overal maar ging opstapelen. We waren maar met tweeën hadden alsnog al snel volledig geen ruimte meer over om nog te kunnen lopen. Deden wij nou iets heel verkeerd, of is dit bij iedereen zo?

Al met al, we hebben ons zeker vermaakt, ik vond het leuk om wat orginele dingen te zien die voor mij nieuw waren, maar het was niet zo mijn room. De sfeer in de kamer en het verhaal hebben mij niet weten te pakken, de afwerking had hier en daar wel beter gemogen om je wat beter de wereld even te laten vergeten.
Mijn compagnon vond deze kamer dan juist wel weer helemaal geweldig, dus het is echt persoonlijk.

Voor de algehele ambiance en de uitbaters zou ik absoluut nog een keer terug gaan! Wie weet is de andere room wel (meer) mijn ding :)


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  70:24 min


 • ontvangstlocatie
 • uitbaters
 • service
 • gastvrij
 • afwerking
 • hintsysteem

 

MenskeMenskeJunior EscaperLid sinds: 26 november 2018 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 februari 2022

Afwerking ten top

Heel mooie kamer, afgewerkt tot in de puntjes en alles mooi in het thema. Originele intro en start van je avontuur. Ook de gastvrouw en gastheer doen het super.
We waren met 4 en dat was echt wel genoeg, zeker qua ruimte die je hebt. De puzzels zijn leuk en niet extreem moeilijk. Wie goed oplet komt er zeker uit.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:40 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Onthaal

 

Heerlijke puzzelkamer met leuk thema!

Last minute deze kamer geboekt en wat hebben wij een parel gevonden! Nog nooit zo’n mooie ontvangstruimte gezien! Werkelijk waar prachtig, ze hebben nu een tweede kamer geopend en we raden het erg aan om beide in te plannen en tussendoor in de ontvangstruimte uit te rusten en leuke spelletjes spelen.
Begin van de kamer is super origineel en erg leuk bedacht je hebt gelijk enorm veel zin om te spelen!
De kamer zit goed in elkaar en is een goeie combinatie tussen zoeken en puzzelen, de puzzels zijn ook erg gevarieerd. Dit thema zie je niet zo vaak waardoor het extra leuk wordt.
De service was echt perfect! De eigenaren zijn super aardig en leuk in thema wat zorgt voor de totale beleving. Ik kan niks anders zeggen dan een dikke aanrader en wij komen zeker terug voor de volgende kamer! Heel fijn dat deze escape room rekening houdt met de prijs voor kleinere groepen, de prijs kwaliteit is meer dan goed.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  68:51 min

 

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (189 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 december 2021

Op de valreep!

Op de valreep hadden we deze kamer geboekt in België, nadat er nieuwe strenge maatregels werden aangekondigd, dachten wij dat wij onze laatste escape room van 2021 wel konden vergeten. Omdat de nieuwe maatregels pas later in het weekend in zouden gaan, konden wij op de valreep deze kamer dus nog spelen!

Eenmaal binnen werden we warm onthaald en namen we plaats in de grote - en vooral mooie - ontvangstruimte. Nadat we daar even rustig op ons gemak konden wachten, was de kamer klaar voor ons en konden we gaan beginnen. Na een korte introductie van de enthousiaste gastheer en -vrouw, mochten we mee naar een andere ruimte waar we een nieuwe introductie kregen via een video. Deze video duurde wat bij betreft veel te lang. Zeker wanneer er op voorhand wordt gevraagd of we al ervaring hadden met escape rooms, is een video waarin het concept 'escape rooms' wordt uitgelegd heel irritant. Enfin, na de video gezien te hebben, kon ons avontuur beginnen. De 'start' van deze escape room is leuk bedacht en had ik nog nooit eerder gezien.

Al snel werd duidelijk wat onze valkuil zou gaan worden in deze kamer; zoeken! Dat was simpelweg niet ons sterkste punt. De puzzels waren over het algemeen leuk bedacht en prima in thema. Weliswaar heb ik me wel meermaals afgevraagd: "Wat zijn we nu eigenlijk aan het doen?". Het hinstysteem mag er wat mij betreft direct uit, ik weet zeker dat hier wat beters voor gevonden zou kunnen worden, wat beter in thema past. Uiteindelijk ontsnapten we op de valreep!

Samenvattend is het een prima old-skool kamer met leuke puzzels voor een heel fijn prijsje. Het decor van de kamer is over het algemeen ook prima. Wel was ik na een paar minuten het volledige verhaal kwijt, dat was voor mij wat te 'random' en heb ik me te vaak af moeten vragen wat we nu eigenlijk gedaan hadden. Wanneer je in de buurt bent is het echt wel een toffe kamer om te spelen. Blij dat wij met deze kamer mochten afsluiten in 2021!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

veerleveerleEscape ExpertLid sinds: 27 november 2016 (96 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2021

Verrassende kamer

We hebben deze kamer gespeeld als tip van een ander team. De ontvangst was al direct super, we kregen een heus welkomstcomité. Na een korte intro, volgde er een filmpje en konden we aan de slag. De start is alvast orgineel!

Er zijn veel leuke puzzels en het zit allemaal goed in elkaar. Alles is ook helemaal in thema en er zaten echt wel heel leuke verrassingen in!

Als ik dan één opmerking moet geven, dan zou ik zeggen dat het introfilmpje misschien iets te lang is.

De eigenaars zijn heel enthousiast en je kan ook ter plaatse iets drinken dus dat is ook heel fijn voor een nabespreking :)
Top tip dus!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Veerle, Katreine en soms Nico :)

Ontsnapt: Ja  57:59 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede prijs

 

MichaelMMichaelMJunior EscaperLid sinds: 29 november 2021 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 april 2022

Aanrader

Dit was mijn allereerste escape room, die mijn passie voor escapen heeft aangewakkerd. We hebben deze kamer gespeeld met 6 personen, wat zeker het maximum was. Het onthaal op zich is zeer mooi aangekleed en zelfs zo gezellig dat je er gewoon iets zou kunnen komen drinken. De uitbaters zijn zeer aangename mensen waar je zeker ook een babbel mee kan slaan. De escape room zelf was goed in thema en mooi aangekleed. De puzzels zijn in lijn met het verhaal en volgen elkaar ook goed op.

Kortom zeker de moeite!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal

 

nicolai_poelsnicolai_poelsEscape ApprenticeLid sinds: 15 december 2019 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2021

Oldschool kamer met een paar onverwachte wendingen

Het ontvangst was hartelijk en in thema. Wat het wel leuk maakte. Het begin ook niet wat je verwacht. Het intro-filmpje dat je te zien krijgt, duurde voor ons te lang, maar wat er daarna afspeelde was een leuke verrassing. Het begin is niet wat je verwacht. De kamer op zich was wat te klein om met 6 te doen en oogde wat rommelig ook. De puzzels zijn toch van een goed niveau, waarbij je de nodige inzichten voor nodig hebt. Bepaalde stukken in het spel hadden beter aangekleed of benut worden, maar over het algemeen was het een leuke kamer om te doen en ook zeker voor beginnende puzzelaars.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Oldschool kamer
 • Leuke Puzzels
 • Verrassende wending op het einde
 • Service
 • Leuk begin
 • Te lang intro-filmpje
 • Kamer had beter benut kunnen worden

 

evelsevelsJunior EscaperLid sinds: 16 januari 2017 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 augustus 2021

Aparte kamer met unieke ideeën

Toen we binnenkwamen in dit gebouw werden we meteen vriendelijk ontvangen in een mooie bar. Deze is netjes afgewerkt en bezorgd je meteen een bepaald huiselijk gevoel.
Beneden zat de voorgaande groep nog iets te drinken dus werden wij netjes naar boven begeleid zodat we daar geen sneak peaks te horen kregen.
Toen het onze beurt was kregen we een intro filmpje te zien. Als 'ervaren' escaper was dit aanvankelijk een leuk begin, maar uiteindelijk vonden wij het veel te lang duren en hetgeen erin gezegd werd, was ook niet echt belangrijke info. Naar mijn mening kan dit veel korter.

Het begin van de escape room is wel leuk aangepakt, het is eens wat anders. Bij de start van de kamer hadden we wel een beetje een dubbel gevoel. Het was eerder een kleine ruimte met zeer veel spullen waardoor het een beetje overkomt als een rommeltje. Hoe verder in het spel, hoe beter dit werd, met een climax naar het einde toe. Dit hebben ze zeker mooi en origineel gedaan, al vonden wij wel dat er nog veel ruimte is voor verbetering / aanvulling.

Wij waren oprecht verrast door de wending in het verhaal en vinden de kamer zeker het spelen waard. We hebben ons goed geamuseerd en het waren leuke puzzels om op te lossen, maar het 'WAAUW' gevoel ontbrak ons een beetje op het einde.

Wat voor ons wat moeilijk lag was het feit dat we verplicht plastic handschoenen moesten dragen owv corona. Dit is helemaal niet verplicht volgens de richtlijnen en het desinfecteren van handen is even (on)efficiënt. Hierdoor zijn we wel al met een bepaald gevoel aan de kamer begonnen.. Al is dit uiteraard maar tijdelijk en hoop ik voor de volgende spelers dat ze dit snel afschaffen


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • onthaal + bar
 • onverwachte wending
 • intro filmpje

 

AmbarianAmbarianEscaperLid sinds: 18 juli 2020 (76 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 september 2021

Wauw

Van zodra je hier binnenkomt treed je in een andere wereld binnen. Fantastische ervaring met super ontvangst.
Dit is een locatie waar ik graag gewoon zou komen om iets te eten/drinken moest het dichter bij huis zijn.
Dit was de zesde escape room op 1 dag, maar wat een afsluiter.
Introfilmpje was grappig en trekt je in het verhaal. De eerste opdracht was ook meteen een goede opwarmer, best wel leuk zo die opwarmertjes voordat je echt begint.
En dan begint het, een massa van indrukken die op je afkomen ongelofelijk veel dingen om aan te raken, onderzoeken, bewonderen…
Doorheen heel de kamer is het de ene verbazing na de andere. De slotpuzzel leek wat simpel te zijn, maar de uitdaging was alle componenten vinden.
Nabespreking was ook super met gepassioneerde eigenaars. Aanrader voor iedereen, hier gaan we reclame voor maken.

Enige puntje, te goedkoop… :). Super dat de eigenaars groepen van 2 spelers ondersteunen, maar het voelde bijna broodroof :D.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: TeamBK

Ontsnapt: Ja


 • Omgeving
 • Puzzels
 • Onthaal
 • Prijs
 • Hij eindigt

 

Team Casa Delux (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 augustus 2021

Écht dé Max!!!

Vanaf dat we binnen kwamen, kwamen we al in een andere wereld terecht. We werden zeer warm ontvangen in een klasse op interieur. De escaperoom zelf was spectaculair en de puzzels waren van allerlei niveaus zodat zowel de onervaren als de ervaren speler aan z’n trekken komt. Kortom een échte aanrader voor wie eens wat anders wil dan van slotje naar slotje spelen. We zijn ook heel nieuwsgierig naar de volgende kamers die ze nog aan het bouwen zijn.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Voor iedereen
 • Spannend
 • Spectaculair

 

Sara en KoenSara en KoenJunior EscaperLid sinds: 10 december 2018 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 augustus 2021

Was mijn bureau thuis ook maar zo spannend

Vanaf het moment dat je de voordeur binnen stapt wordt je volledig ondergedompeld in het verhaal. Prachtige setting, leuke ontvangst, geweldige inkleding, leuke en originele puzzels; kortom een topervaring. Zeker één van de betere die we al gespeeld hebben. Aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Immersieve ervaring
 • Ontvangst
 • Orginele, nooit eerder geziene puzzels
 • Orgineel begin
 • Goede spelopvolging
 • Snelle tips
 • 4 personen is precies genoeg - meer lijkt krap

 

lmatlmatEscape ExpertLid sinds: 11 november 2019 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2021

Superkamer

Van zodra je binnenkomt, waan je in een andere wereld. Super ontvangst, allemaal perfect aangekleed en dit loopt door naar de escape room.
Deze hoort zeker bij 1 van de besten escape rooms.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Kangoeroes

Ontsnapt: Ja  60:32 min


 • Origineel
 • Aankleding
 • Ontvangst
 • Puzzels
 • Geen

 

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (114 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juli 2021

Bijzonder.

We betraden het mooie pand van Lockfree Mol. Een erg bijzonder gebouw met een grote ontvangsthal met voldoende snuisteren om je te vermaken. De eigenaren begroetten ons vriendelijk en lieten ons echt blijken dat we welkom waren.

Voordat we de kamer betraden gebeurde er nog iets bijzonders dat ik nog niet eerder had meegemaakt. Leuk introductiefilmpje ook. Eenmaal in de kamer viel mij de enorme hoeveelheid spullen weer op. Ik stoorde mij hier niet aan, maar enkele van mijn escapemaatjes wel. De puzzels vond ik prima en goed te doen. Het vervolg van de kamer vond ik spectaculair en onverwachts. Ik stond hier echt van te kijken. Dat verklaart mijn hoge cijfer. Ik denk wel dat in het laatste deel nog iets meer mogelijk is. Dat deze kamer 75 minuten is, is een mooie bijkomstigheid. Leuke kamer om te spelen!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Ja

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (182 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

Verrassende reis

#184 Niet alleen de aankleding ín de escape maar zeker ook al daarbuiten ademt de sfeer van de curiosa verzamelende reiziger. In het eerste deel geeft me dat wat onrust, zoveel 'troep', maar gelukkig is vrijwel steeds goed duidelijk wat onderdeel van een puzzel is en wat decoratie. De kamer neemt qua decor een verrassende wending wat erg bijdraagt aan de avontuurlijke sfeer. De eigenaar is heel enthousiast.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Ja  54:45 min

 

benjaminbenjaminEscape ExpertLid sinds: 16 juni 2020 (102 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juni 2021

Zeer leuke escape-ervaring. Een aanrader!

Van bij het binnenkomen in het gebouw zit je in de perfecte escapesfeer. Zeer mooie plek waar het erg fijn vertoeven is. Kom zeker wat vroeger of blijf wat hangen wanneer je een bezoekje boekt! De uitbaters zijn zeer gastvrij en vriendelijk, en ook duidelijk gepassioneerd en mogen trots zijn op deze escaperoom!

We hebben ons met 4 personen bijzonder goed geamuseerd. We werden goed ontvangen. Er is een leuk introfilmpje over escaperooms, alleen zou het nog toffer zijn als het specifieke thema van de kamer ook hier meer aan bod kwam. Heel bijzonder is vervolgens het binnengaan in de kamer zelf. Zeer leuk gedaan! Kamer is een zeer mooie afwisseling tussen zoeken, doen en denken. Evenwicht zorgt ervoor dat ieder van ons zijn ding er helemaal in vond. Geregeld ook kunnen lachen met enkele leuke elementen en veel zaken gezien die mooi op maat van de kamer creatief in mekaar zijn gezet. Puik werkstuk. Hiermee een aanrader voor zowel de ervaren escaper als iemand die eens voor de gezelligheid van een fijne ervaring wil proeven.

Uitbaters hebben nog plannen voor meerdere opvolgkamers. Wij komen met 100% zekerheid en heel graag in de toekomst terug, en raden vooral iedereen aan om ook eens naar Mol af te zakken. Zowel de escaperoom als de plek zelf zijn de moeite waard!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Originele puzzels, creatief werkstuk
 • Leuk verhaal, goed gebracht
 • Zeer vriendelijke en gepassioneerde uitbaters
 • Etabilissement met veel sfeer, fijn en gezellig
 • Sterke afwisselingen tussen doen, denken en zoeken
 • Leuke elementen
 • Introfilmpje miste het thema van de kamer zelf

 

JunadfJunadfJunior EscaperLid sinds: 12 december 2021 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2021

Wat een zalige ervaring !

Volgens ons de meest mooie en leuke escaperoom tot nu toe.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

lindseyderidderlindseyderidderJunior EscaperLid sinds: 22 september 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2020

Geweldig!

Na 40+ kamers gespeeld te hebben is dit voor ons echt wel de beste. Het is een echte ervaring, en alles is mooi aangekleed in gepaste sfeer. Niet verwacht dat we na zoveel kamers nog zo verrast konden worden. Deze moet je gedaan hebben! Zodra er nieuwe kamers zijn komen wij zeker terug!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:54 min


 • Origineel
 • Sfeer
 • Aankleding
 • Waar voor je geld!

 

jessie_verduycktjessie_verduycktJunior EscaperLid sinds: 9 november 2019 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2020

leuke doe escape room

wat een fijne escape room , van ontvangst tot begin van de escape room was al een ervaring , wij hebben ons weer super geamuseerd


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

rafsannenrafsannenJunior EscaperLid sinds: 6 augustus 2017 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2020

Steampunk!!

Het start al met de entree, bij sommige rooms moet je in een klein achterbouwtje wachten, hier valt je mond van verbazing open.
Warm onthaal, de inleiding tot de room was prachtig.
De room zelf zit vol met elementen die je helemaal in het avontuur brengen. De meeste puzzels zijn goed te doen - voor zij die al meer rooms gespeeld hebben. Hier en daar zit er echter een pittige in.

Thematisch klopt het plaatje helemaal, prijs/kwaliteit is dik oké! Deze room moet je gedaan hebben


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • sfeer (in - en out de room)
 • Vriendelijk onthaal
 • Prijs/kwaliteit

 

li_an_wongli_an_wongJunior EscaperLid sinds: 4 januari 2020 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Top

Deze was zeer fijn in elkaar gestoken. Nog voor je begon was je al begonnen hoe gek dit ook klinkt.
Ik vond deze kamer zeker de moeite.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

BidonhouderBidonhouderJunior EscaperLid sinds: 23 september 2017 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2020

Super mooi,aangekleed.

Een echte aanrader. Puzzels zijn niet onoverkomelijk en de kamer is prachtig aangekleed.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig