Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over The Traveler Room

Bij het betreden van Escape Room "The Traveler" ga je even terug in de tijd, midden 20ste eeuw. Je komt terecht in de huiskamer van de heer Ferdinand Memphis, een zeer gerespecteerde edelman die een groot deel van zijn leven heeft gebruikt om te reizen. En wat voor reizen! Hij heeft zowat de hele wereld verkend en vooral zeer bezienswaardige plaatsen bezocht en bijzonder interessante mensen ontmoet.

Echter, waar Ferdinand vooral om bekend staat is dat hij ook een verwoed verzamelaar is van wel zeer bijzonder voorwerpen. Zijn hele huis is dan ook ingericht met items waar zelfs zeer gerenommeerde musea alleen maar van kunnen dromen. Voor sommige voorwerpen heeft hij letterlijk een fortuin betaald. Hij heeft moeite noch geld gespaard om te verkrijgen waar zijn interesse naar uitging.

Samen met jouw team ben jij één van de gelukkigen die deze private collectie kan bewonderen. MAAR, besef goed waar je aan begint! Eenmaal je zijn huis betreedt zal je alle moeite van de wereld moeten doen om op tijd de uitgang te vinden! En laat nu juist een deel van zijn unieke collectie de sleutel tot de uitgang zijn...

Wat er juist nodig is en hoe je de geheimen van zijn bijzondere woning moet ontrafelen, zal je pas ter plaatse kunnen ontdekken...

Deze Escape Room duurt maar liefst 75 minuten. En geloof ons: deze maximale tijdsduur gaat sneller voorbij dan je denkt!

Thema's

Geschiedenis

Reizen

Eigenschappen

NL

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

7 likes

37 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Den Diel 44
2400, Mol
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

21 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

veerleveerleSenior EscaperLid sinds: 27 november 2016 (75 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2021

Verrassende kamer

We hebben deze kamer gespeeld als tip van een ander team. De ontvangst was al direct super, we kregen een heus welkomstcomité. Na een korte intro, volgde er een filmpje en konden we aan de slag. De start is alvast orgineel!

Er zijn veel leuke puzzels en het zit allemaal goed in elkaar. Alles is ook helemaal in thema en er zaten echt wel heel leuke verrassingen in!

Als ik dan één opmerking moet geven, dan zou ik zeggen dat het introfilmpje misschien iets te lang is.

De eigenaars zijn heel enthousiast en je kan ook ter plaatse iets drinken dus dat is ook heel fijn voor een nabespreking :)
Top tip dus!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Beleving
 • Origineel
 • Goede service

 

nicolai_poelsnicolai_poelsEscape ApprenticeLid sinds: 15 december 2019 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2021

Oldschool kamer met een paar onverwachte wendingen

Het ontvangst was hartelijk en in thema. Wat het wel leuk maakte. Het begin ook niet wat je verwacht. Het intro-filmpje dat je te zien krijgt, duurde voor ons te lang, maar wat er daarna afspeelde was een leuke verrassing. Het begin is niet wat je verwacht. De kamer op zich was wat te klein om met 6 te doen en oogde wat rommelig ook. De puzzels zijn toch van een goed niveau, waarbij je de nodige inzichten voor nodig hebt. Bepaalde stukken in het spel hadden beter aangekleed of benut worden, maar over het algemeen was het een leuke kamer om te doen en ook zeker voor beginnende puzzelaars.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk begin
 • Service
 • Verrassende wending op het einde
 • Leuke Puzzels
 • Oldschool kamer
 • Kamer had beter benut kunnen worden
 • Te lang intro-filmpje

 

evelsevelsJunior EscaperLid sinds: 16 januari 2017 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 augustus 2021

Aparte kamer met unieke ideeën

Toen we binnenkwamen in dit gebouw werden we meteen vriendelijk ontvangen in een mooie bar. Deze is netjes afgewerkt en bezorgd je meteen een bepaald huiselijk gevoel.
Beneden zat de voorgaande groep nog iets te drinken dus werden wij netjes naar boven begeleid zodat we daar geen sneak peaks te horen kregen.
Toen het onze beurt was kregen we een intro filmpje te zien. Als 'ervaren' escaper was dit aanvankelijk een leuk begin, maar uiteindelijk vonden wij het veel te lang duren en hetgeen erin gezegd werd, was ook niet echt belangrijke info. Naar mijn mening kan dit veel korter.

Het begin van de escape room is wel leuk aangepakt, het is eens wat anders. Bij de start van de kamer hadden we wel een beetje een dubbel gevoel. Het was eerder een kleine ruimte met zeer veel spullen waardoor het een beetje overkomt als een rommeltje. Hoe verder in het spel, hoe beter dit werd, met een climax naar het einde toe. Dit hebben ze zeker mooi en origineel gedaan, al vonden wij wel dat er nog veel ruimte is voor verbetering / aanvulling.

Wij waren oprecht verrast door de wending in het verhaal en vinden de kamer zeker het spelen waard. We hebben ons goed geamuseerd en het waren leuke puzzels om op te lossen, maar het 'WAAUW' gevoel ontbrak ons een beetje op het einde.

Wat voor ons wat moeilijk lag was het feit dat we verplicht plastic handschoenen moesten dragen owv corona. Dit is helemaal niet verplicht volgens de richtlijnen en het desinfecteren van handen is even (on)efficiënt. Hierdoor zijn we wel al met een bepaald gevoel aan de kamer begonnen.. Al is dit uiteraard maar tijdelijk en hoop ik voor de volgende spelers dat ze dit snel afschaffen


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • onverwachte wending
 • onthaal + bar
 • intro filmpje

 

AmbarianAmbarianJunior EscaperLid sinds: 18 juli 2020 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 september 2021

Wauw

Van zodra je hier binnenkomt treed je in een andere wereld binnen. Fantastische ervaring met super ontvangst.
Dit is een locatie waar ik graag gewoon zou komen om iets te eten/drinken moest het dichter bij huis zijn.
Dit was de zesde escape room op 1 dag, maar wat een afsluiter.
Introfilmpje was grappig en trekt je in het verhaal. De eerste opdracht was ook meteen een goede opwarmer, best wel leuk zo die opwarmertjes voordat je echt begint.
En dan begint het, een massa van indrukken die op je afkomen ongelofelijk veel dingen om aan te raken, onderzoeken, bewonderen…
Doorheen heel de kamer is het de ene verbazing na de andere. De slotpuzzel leek wat simpel te zijn, maar de uitdaging was alle componenten vinden.
Nabespreking was ook super met gepassioneerde eigenaars. Aanrader voor iedereen, hier gaan we reclame voor maken.

Enige puntje, te goedkoop… :). Super dat de eigenaars groepen van 2 spelers ondersteunen, maar het voelde bijna broodroof :D.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: TeamBK

Ontsnapt: Ja


 • Prijs
 • Onthaal
 • Puzzels
 • Omgeving
 • Hij eindigt

 

Sara en KoenSara en KoenJunior EscaperLid sinds: 10 december 2018 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 augustus 2021

Was mijn bureau thuis ook maar zo spannend

Vanaf het moment dat je de voordeur binnen stapt wordt je volledig ondergedompeld in het verhaal. Prachtige setting, leuke ontvangst, geweldige inkleding, leuke en originele puzzels; kortom een topervaring. Zeker één van de betere die we al gespeeld hebben. Aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede spelopvolging
 • Orgineel begin
 • Orginele, nooit eerder geziene puzzels
 • Ontvangst
 • Immersieve ervaring
 • 4 personen is precies genoeg - meer lijkt krap
 • Snelle tips

 

Team Casa Delux (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 augustus 2021

Écht dé Max!!!

Vanaf dat we binnen kwamen, kwamen we al in een andere wereld terecht. We werden zeer warm ontvangen in een klasse op interieur. De escaperoom zelf was spectaculair en de puzzels waren van allerlei niveaus zodat zowel de onervaren als de ervaren speler aan z’n trekken komt. Kortom een échte aanrader voor wie eens wat anders wil dan van slotje naar slotje spelen. We zijn ook heel nieuwsgierig naar de volgende kamers die ze nog aan het bouwen zijn.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spectaculair
 • Spannend
 • Voor iedereen

 

lmatlmatEscape ExpertLid sinds: 11 november 2019 (84 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2021

Superkamer

Van zodra je binnenkomt, waan je in een andere wereld. Super ontvangst, allemaal perfect aangekleed en dit loopt door naar de escape room.
Deze hoort zeker bij 1 van de besten escape rooms.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Kangoeroes

Ontsnapt: Ja  60:32 min


 • Puzzels
 • Ontvangst
 • Aankleding
 • Origineel
 • Geen

 

SylfariSylfariEscape ExpertLid sinds: 15 juni 2016 (159 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

Verrassende reis

#184 Niet alleen de aankleding ín de escape maar zeker ook al daarbuiten ademt de sfeer van de curiosa verzamelende reiziger. In het eerste deel geeft me dat wat onrust, zoveel 'troep', maar gelukkig is vrijwel steeds goed duidelijk wat onderdeel van een puzzel is en wat decoratie. De kamer neemt qua decor een verrassende wending wat erg bijdraagt aan de avontuurlijke sfeer. De eigenaar is heel enthousiast.


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Ja  54:45 min

 

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juli 2021

Bijzonder.

We betraden het mooie pand van Lockfree Mol. Een erg bijzonder gebouw met een grote ontvangsthal met voldoende snuisteren om je te vermaken. De eigenaren begroetten ons vriendelijk en lieten ons echt blijken dat we welkom waren.

Voordat we de kamer betraden gebeurde er nog iets bijzonders dat ik nog niet eerder had meegemaakt. Leuk introductiefilmpje ook. Eenmaal in de kamer viel mij de enorme hoeveelheid spullen weer op. Ik stoorde mij hier niet aan, maar enkele van mijn escapemaatjes wel. De puzzels vond ik prima en goed te doen. Het vervolg van de kamer vond ik spectaculair en onverwachts. Ik stond hier echt van te kijken. Dat verklaart mijn hoge cijfer. Ik denk wel dat in het laatste deel nog iets meer mogelijk is. Dat deze kamer 75 minuten is, is een mooie bijkomstigheid. Leuke kamer om te spelen!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Ja

 

benjaminbenjaminEscape ExpertLid sinds: 16 juni 2020 (79 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juni 2021

Zeer leuke escape-ervaring. Een aanrader!

Van bij het binnenkomen in het gebouw zit je in de perfecte escapesfeer. Zeer mooie plek waar het erg fijn vertoeven is. Kom zeker wat vroeger of blijf wat hangen wanneer je een bezoekje boekt! De uitbaters zijn zeer gastvrij en vriendelijk, en ook duidelijk gepassioneerd en mogen trots zijn op deze escaperoom!

We hebben ons met 4 personen bijzonder goed geamuseerd. We werden goed ontvangen. Er is een leuk introfilmpje over escaperooms, alleen zou het nog toffer zijn als het specifieke thema van de kamer ook hier meer aan bod kwam. Heel bijzonder is vervolgens het binnengaan in de kamer zelf. Zeer leuk gedaan! Kamer is een zeer mooie afwisseling tussen zoeken, doen en denken. Evenwicht zorgt ervoor dat ieder van ons zijn ding er helemaal in vond. Geregeld ook kunnen lachen met enkele leuke elementen en veel zaken gezien die mooi op maat van de kamer creatief in mekaar zijn gezet. Puik werkstuk. Hiermee een aanrader voor zowel de ervaren escaper als iemand die eens voor de gezelligheid van een fijne ervaring wil proeven.

Uitbaters hebben nog plannen voor meerdere opvolgkamers. Wij komen met 100% zekerheid en heel graag in de toekomst terug, en raden vooral iedereen aan om ook eens naar Mol af te zakken. Zowel de escaperoom als de plek zelf zijn de moeite waard!


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke elementen
 • Sterke afwisselingen tussen doen, denken en zoeken
 • Etabilissement met veel sfeer, fijn en gezellig
 • Zeer vriendelijke en gepassioneerde uitbaters
 • Leuk verhaal, goed gebracht
 • Originele puzzels, creatief werkstuk
 • Introfilmpje miste het thema van de kamer zelf

 

lindseyderidderlindseyderidderJunior EscaperLid sinds: 22 september 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2020

Geweldig!

Na 40+ kamers gespeeld te hebben is dit voor ons echt wel de beste. Het is een echte ervaring, en alles is mooi aangekleed in gepaste sfeer. Niet verwacht dat we na zoveel kamers nog zo verrast konden worden. Deze moet je gedaan hebben! Zodra er nieuwe kamers zijn komen wij zeker terug!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:54 min


 • Waar voor je geld!
 • Aankleding
 • Sfeer
 • Origineel

 

jessie_verduycktjessie_verduycktJunior EscaperLid sinds: 9 november 2019 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2020

leuke doe escape room

wat een fijne escape room , van ontvangst tot begin van de escape room was al een ervaring , wij hebben ons weer super geamuseerd


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

rafsannenrafsannenJunior EscaperLid sinds: 6 augustus 2017 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2020

Steampunk!!

Het start al met de entree, bij sommige rooms moet je in een klein achterbouwtje wachten, hier valt je mond van verbazing open.
Warm onthaal, de inleiding tot de room was prachtig.
De room zelf zit vol met elementen die je helemaal in het avontuur brengen. De meeste puzzels zijn goed te doen - voor zij die al meer rooms gespeeld hebben. Hier en daar zit er echter een pittige in.

Thematisch klopt het plaatje helemaal, prijs/kwaliteit is dik oké! Deze room moet je gedaan hebben


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prijs/kwaliteit
 • Vriendelijk onthaal
 • sfeer (in - en out de room)

 

li_an_wongli_an_wongJunior EscaperLid sinds: 4 januari 2020 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Top

Deze was zeer fijn in elkaar gestoken. Nog voor je begon was je al begonnen hoe gek dit ook klinkt.
Ik vond deze kamer zeker de moeite.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

BidonhouderBidonhouderJunior EscaperLid sinds: 23 september 2017 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2020

Super mooi,aangekleed.

Een echte aanrader. Puzzels zijn niet onoverkomelijk en de kamer is prachtig aangekleed.


8.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

jorisvwjorisvwEscape ApprenticeLid sinds: 30 oktober 2020 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2020

ontvangstruimte

De ontvangstruimte is ronduit indrukwekkend, start is ook verrassend met een soms hilarisch introductiefilmpje. Maar uiteindelijk is dat geen onderdeel van de escape room. Deze vonden we naar het einde toe beter dan de start en het midden. De puzzels en effecten vielen wat tegen, wat jammer was, want het was veelbelovend gestart.


8

Sfeer: 10.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

ellen_thysellen_thysEscape ApprenticeLid sinds: 29 september 2019 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2020

Een ware reis door de tijd

Een ware duik in de schatkamer!!!
Een fantastisch concept vanaf je binnenkomst. Daar start reeds de ontdekkingsreis. De ontvangstruimte brengt je al helemaal in de sfeer van steampunk.
Ook de gastheer en -vrouw zijn zeer warme, gepassioneerde mensen. Het introductiefilmpje heeft humor en is een leuke entree naar de escaperoom.

In de kamer wordt je ondergedompeld in het thema van de verzamelende wereldreiziger. De kamer heeft verrassende elementen, de puzzels zijn gevarieerd, uitdagend en boeiend.

Gezellige ruimte om te blijven napraten.

Kort om: een hele beleving van begin tot einde!!!!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • ontvangstruimte
 • zeer aangename gastheer- en vrouw
 • aankleding
 • originaliteit

 

ingepenninckingepenninckJunior EscaperLid sinds: 28 oktober 2018 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2020

Een ware schattenjacht!

De eerste (en voorlopig nog enige) kamer heeft ontzettend veel sfeer, is prachtig aangekleed en op veel vlakken erg origineel. Wij waren echt positief verrast op alle vlakken en de gastheer en gastvrouw zijn hele lieve mensen die echt heel veel enthousiasme uitstralen.

Er komen blijkbaar nog meer kamers... Wij kijken daar nu al ontzettend naar uit...

Nogmaals, complimenten en een absolute aanrader!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  58:08 min


 • 75 minuten (hadden wij echt wel nodig)
 • Geheime extra tips
 • Originaliteit
 • Inkleding

 

prodigyprodigyEscape GuruLid sinds: 26 januari 2017 (120 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 juli 2020

Duik in de schatkamer!

#146 Kom zeker wat te vroeg of voorzie achteraf genoeg tijd om te genieten van de schitterende ontvangstruimte die je meteen helemaal in de sfeer brengt! Zo'n ruimte bouw je niet voor maar een kamer, dus dat belooft wat, want de eerste kamer was al om van te smullen!

Het introductiefilmpje is grappig, maar zeker voor de ervaren ontsnappers na een tijd wat langdradig.
Dan de kamer zelf (en zonder iets weg te geven): je moet bepaalde voorwerpen zien op te sporen uit de collectie van wereldreiziger en verzamelaar Ferdinand Memphis. De kamer voelt dan ook aan als een lange (je hebt maar liefst 75 minuten de tijd) schattenjacht met een hoog Goonies-gehalte die op tal van vaardigheden een beroep doet...
Leuk hint- en volgsysteem met knop om hints te vragen en tablet waarop de hints dan verschijnen.

Zeer vriendelijke ontvangst en accurate begeleiding door gastvrouw en -heer wier tenues helemaal aansluiten bij de negentiende-eeuwse sfeer van de ontvangstruimte.

Kortom: aanrader, we zijn benieuwd naar de volgende kamers!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Ontsnappje

Ontsnapt: Ja  58:23 min


 • heerlijke ontvangstruimte
 • uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • zeer diverse puzzels en opdrachten
 • mooie aankleding
 • 75 minuten

 

cantholdme-wimcantholdme-wimJunior EscaperLid sinds: 27 juli 2018 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 februari 2020

Zeer mooie, degelijke kamer met verrassende elementen

De ontvangst is in 1 woord fantastisch. Het is een mooi gebouw, maar wat vooral opvalt, is de binnenkant. De receptie-ruimte is erg mooi ingericht. Een wat landelijke stijl tot in de puntjes afgewerkt. Dan de gastheer en -vrouw, die doen het ook met passie, dat merk je. Het zijn zeer aangename mensen om door ontvangen te worden. Ze laten je oprecht welkom voelen en zijn ook (terecht) fier op wat ze hebben verbouwd (het was vroeger een taverne).

Een introfilmpje doet het werk van 'wat mag?' en 'wat mag niet?' met zelfs in dat filmpje al een leuk extraatje :) Daarna zoeken we de kamer op om aan de missie te starten. Qua verhaal bij deze kamer is het misschien ietwat mager, maar ik vond het bij deze kamer niet heel erg storen, omdat de ruimte wel heel mooi authentiek is ingericht. Dus hoewel mager, heb je wel echt het gevoel in de kamer van een verzamelende wereldreiziger te staan.

De puzzels zijn gevarieerd en uitdagend genoeg om het allemaal boeiend te houden. Alles zit ook logisch in elkaar met toch nog genoeg verrassings-elementen om het tot een memorabele kamer te maken.

Ik vind deze kamer zeker een aanrader.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:00 min


 • de ontvangst / de gastheer en -vrouw
 • het verrassende verloop
 • de authentieke meubels
 • het verhaal kon misschien wat uitgewerkter

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (195 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 december 2020

Travelroom

Het gebeurd niet vaak, maar af en toe hoef ik eens niet 1.5 uur de auto in.
Plots bleek vlak bij me een nieuwe room geopend te zijn en ik had geen idee wat ik moest verwachten.
We waren maar met 2 en dan speelt de prijs ook een rol.

En die mag er zijn: 54 euro voor 75 minuten! en dat is niet pp.
Jeetje denk je dan, dit gaat niet veel zijn, maar daar waren we fout in.

Onthaal:
Bij aankomt blijkt dat je bij een woning moet zijn en dan komt weeral het gevoel naar boven van tuinhuis, zolder etc.
Weer fout, je loopt letterlijk de ontvangstruimte binnen die zowat de volledige begane grond in beslag neemt. Het is een ware verademing wat je hier ziet en haast niet uit te leggen tot je er zelf bent. Een brok sfeer en gezelligheid.
De gastheer en gastvrouw staan volledig in thema je op te wachten en ik kan haast niet geloven dat dit een act is maar meer een levenswijze. Wat er ook van zij, gezellig was het meteen.

ook nog even meegeven, parkeren kan gratis op het ruime terrein naast de woning.

Kamer:
Voor we het over de kamer hebben, krijg je een intro op een erg aparte manier. Ik kon het wel waarderen, alleen duurde het me wat te lang.
De start van de kamer is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Wat het juist is, mag je zelf gaan ontdekken.
Eens gestart verzopen wij in de details en keek ik vooral naar de authenticiteit van de kamer. het ademt werkelijk Traveler room maar tegelijk voelde ik ook een soort breekbaarheid. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat deze eigenaars niet teveel groepen tegenkomen die ruw omspringen met hun spullen.
Op een of andere manier viel de flow bij mij een beetje weg. Er is enorm veel te doen aan het begin van de room, iets teveel naar mijn mening waardoor je soms het gevoel krijgt dat je niet vooruit gaat in de kamer.
Nu zo slecht bleken we dan toch niet bezig, maar tegelijk zou ik hier niet graag met meer als 4 gestaan hebben.
Naar mate de kamer vordert kom je een puzzel tegen die ik werkelijk vervloek. Zo een behendigheid puzzel waar je aanleg voor hebt of gewoon niet. Probleem met dit soort puzzels is vooral, wat doe je als het niet lukt? Zit je dan vast of ga je via een scherm uitleg proberen te geven... En tja bij ons was het de laatste vorm. 3 schermen aan tekst. Dat stuk mag er voor mij meteen uit, lang geleden dat ik nog zo een frustratie had :-)
Nu de finale is echt leuk gedaan en de ontknoping nog leuker.

Conclusie:
Ondanks dat ik de kamer een hele tijd gelden gespeeld heb, is hij me steeds bijgebleven om verschillende redenen.
De eigenaars zijn echt parels van mensen. Wat voor een passie voor dit beroep moet je wel niet hebben als je het op deze manier realiseert! Ze durven iets anders te doen en dat in combo met de prijs, de tijd die je krijgt en de sfeervolle maar o zo breekbare kamer maakt dit echt een bewonderingswaardige escape room.

De kamer heeft in mijn ogen nog wel wat verbeterpunten, zeker bij het begin waar je wel erg lang over 1 stuk doet en de behendigheid puzzel die ons niet zo beviel. Dat kan natuurlijk iets persoonlijk zijn, maar ik heb ook ter plaatse mijn bezorgdheid geuit tegen de eigenaars.

Ondanks dat is het echt een aanrader voor iedereen die van een sfeervolle room houdt!
Ik ben benieuwd naar de volgende kamer, de ruimte is er in ieder geval :-)8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig