Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over LAB13

In de jaren 50 werden door de Russen in Lab 13 experimenten gedaan die het daglicht niet konden verdragen. Volgens omwonenden is het lab nog steeds in gebruik. Om een internationale rel te voorkomen wil defensie niet op de geruchten reageren.  Een speciaal getraind burgerteam moet de eerste verkenning uitvoeren…. Jullie?

Thema's

Avontuur

Geschiedenis

Misdaad

Oorlog

Thriller

Eigenschappen

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Statistieken

13 likes

153 Escapetalk bezoekers

63.3% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Westblaak 13
3012 KC, Rotterdam
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

90 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Pittig, adaptief puzzelen

We hebben lab13 gedaan. Thema is goed doorgewerkt, originele pittige puzzels. Achteraf werd ons verteld dat het computersysteem puzzels kan weglaten/makkelijker of moeilijker kan maken. Zodat je altijd een uitdaging 'op maat hebt'. Spannend, maar niet eng. Goede ontvangst ruimte en begeleiding.
Al met al echt een toffe kamer! Net niet ontsnapt, maar mag de pret niet drukken :-)


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Leuke combi met museumbezoek
 • Originele, gevarieerde puzzels
 • Goede sfeer
 • Veel samenwerken
 • Adaptieve puzzels
 • Soms iets te donker

  johan_van_drunen

Rutger (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 6 april 2018

Zo ongelooflijk gaaf!

Wij deden deze kamer als een verrassing voor een Vriendin...... we zochten een kamer voor 8 personen. We waren eerder, en konden dus al eerder beginnen. Super vriendelijk personeel! Toen we de kamer in mochten hing er meteen een super sfeer! samen met z’n 8e zoeken naar hints en sporen...... Je verwacht dat je met z’n 8e elkaar in de weg loopt..... maar dit was zeker niet zo! Iedereen is tegelijkertijd met andere dingen bezig wat het super gaaf houdt. Deze kamer was voor ons ook ontzettend eng hahahaha maar dan ook echt eng! Waarschijnlijk heeft het personeel nog steeds pijn van het lachen hahahahah. Helaas niet ontsnapt, maar waren wel bij de laatste puzzel..... dus voor ons gevoel zijn we gewoon ontsnapt ;) Al met al een geweldig uitje met vrienden! Super gaaf!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mega eng
 • Super spannend
 • Puzzels

  live-escape

Een spannende, goed in elkaar gezetten uitdaging.

Deze kamer is zeker niet voor watjes!
Uitdagende opdrachten, goed over nagedacht, luguber mooi gedecoreerde kamers die ervoor zorgen dat je helemaal mee genomen wordt in het verhaal. Na een korte en duidelijke uitleg wordt de deur gesloten en stijgt de spanning.
Verder een gezellige ontvangstruimte waar je overigens met een gerust hart je spulletjes op kunt bergen in de kluisjes.
En niet geheel onbelangrijk een heel vriendelijk en behulpzaam team aan personeel!


Reactie door Live Escape

28 maart 2018

Mooi verwoord, "luguber mooi gedecoreerd".... Bedankt voor de 10 en natuurlijk graag tot ziens in The Safe House !!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  live-escape

Daniel (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 maart 2018

Super vet !!!

Goed en vriendelijk ontvangst een goede en simpele uitleg. De Kamer is mega goed in sfeer en leuke puzzels en effecten. Zeker een aanrader!!


Reactie door Live Escape

28 maart 2018

Ontzettend bedankt voor de review!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

  live-escape

Tessa (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 maart 2018

Supergave escape room van hoog niveau

Met ons vaste groepje werd deze escape room uitgekozen voor deze maand. Ons vorige escape avontuur ergens anders was van wat makkelijker niveau dus we hoopten dat we deze avond meer uitgedaagd zouden worden om te kunnen ontsnappen. De ontvangst was erg prettig met een leuke ruimte en na de heldere uitleg werd opeens de deur van LAB13 achter ons dicht gedaan en kon het avontuur beginnen. Beetje bij beetje werden puzzels ontrafeld waarna we vervolgens weer vertwijfeld op zoek gingen naar de volgende stappen om verder te komen. Gelukkig was daar dan toch steeds weer een oh ja moment en kwamen we steeds dichter bij de ontknoping. de opzet van deze escape room zit heel ingenieus in elkaar en toen we net voor tijd ontsnapt waren, hoorden we dat deze kamer zich gedurende het spel aan het niveau van de groep aanpast en dus extra puzzels kan ontgrendelen. Deze hadden wij allemaal uit weten te spelen wat het dus extra gaaf maakte. we hebben een top avond gehad en raden deze escape room dan ook zeer zeker aan.


Reactie door Live Escape

28 maart 2018

Bedankt voor de uitgebreide reactie en een 10 vinden we helemaal geweldig!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • opbouwend qua niveau
 • leuke variatie in puzzels

  live-escape

Laura (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 december 2017

Originele en spannende escaperoom!

Deze escape room begon vooral heel erg spannend, waardoor het team gevoel er meteen in zat! Daarna werden we constant verrast met allerlei originele puzzels etc. Een goed niveau en gaaf ingerichte kamers. Ook nog eens een ontzettend vriendelijk ontvangst op een goed bereikbare en prachtigen locatie.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2017

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

  live-escape

StanStanEscaperLid sinds: 13 november 2017 (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2021

Vertalen, vertalen, vertalen

De laatste kamer op de locatie die we zouden spelen, was LAB13. We zouden een Russisch lab gaan betreden, spannend! De intro van deze kamer is oprecht erg spannend en er hangt meteen weer een erg spannende sfeer. Maar daar is, wat mij betreft, ook alles mee gezegd.

Deze kamer is – wat betreft minpunten van de vorige kamers – eenzelfde opsomming van dezelfde punten: Logica is ver te zoeken, het is niet duidelijk waar je nu precies mee bezig bent. Het geluid wat je hoort vanuit andere kamers. Puzzels die je in de andere kamers ook al bent tegengekomen, met een soortgelijk antwoord. En wat ik erg jammer vind met kamers met een Russisch thema (of Aziatisch bijvoorbeeld), dat je woorden moet gaan vertalen. Iets wat niet uitdagend is, het is geen puzzel te noemen, maar het vreet wel tijd. Het lijkt dan ook of dit soort ‘puzzels’ alleen zijn toegevoegd om tijd te rekken.

Over het algemeen zijn de puzzels in deze kamer vrij goed te doen. De enige lastige factor is het licht, puzzels worden extra lastig gemaakt omdat het zo onwijs donker is. Je creëert een spooky sfeer, dat zeker, maar voornamelijk ook frustratie binnen de groep. Het einde van deze kamer is ook weer erg vaag, wat hebben we nu gedaan en waarom begint ineens het Russisch volkslied te spelen? Vraagtekens alom weer.

Samenvattend was LAB13 een beetje de teleurstelling van de dag. Na de kamer hebben we deze punten ook teruggekoppeld aan de GM, het leek niet echt of er daadwerkelijk wat mee gedaan zou worden. Over het algemeen was persoonlijke begeleiding niet echt aanwezig. Het was erg druk op de locatie, wat ik uiteraard alleen maar toejuich! Echter vind ik het erg jammer dat wanneer je 4 kamers speelt, je geen persoonlijke begeleider krijgt voor die dag. Zelfs een eindfoto na vier kamers werd niet gevraagd. Toen we deze zelf maar wilde gaan maken met een timer, werd ons gevraagd: “Oh zal ik anders een foto van jullie maken?”. Beetje zonde. De kamers op deze loctie zijn kamers waar echt potentie in zit. Net wat meer bevestiging en logica waar je mee bezig bent, zou al onwijs veel schelen.


6.5

Sfeer: 6.5

Puzzels: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

SandraIrisSandraIrisEscaperLid sinds: 9 november 2018 (92 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2021

Op verkenning in een Russisch lab, spannend!

#94

Ik was behoorlijk gespannen voor deze kamer. Achteraf was dit niet erg nodig geweest. De kamer is zeker wel spannend maar ik heb wel spannendere kamers gespeeld. Waar kwam die gespannen houding vandaan? Voornamelijk vanuit het donker. Het was echt best wel te donker in deze kamer. Tijdens het spelen kregen we meerdere malen dezelfde hint over een puzzel, waarop wij aangaven dat niet sneller konden omdat we het door het minimale licht niet goed konden zien.

De mix van slotjes, sleutels, elektronische puzzels vond ik wel erg leuk. De kamer is ook erg goed in het thema gedecoreerd. Dit draagt bij aan de ervaring.

Toen we de kamer uitkwamen, hebben wij aangegeven dat we veel van de puzzels niet helemaal goed begrepen, met name wanneer een puzzel ‘klaar’ of ‘af’ was. Hier werd niet echt op in gegaan door de hosts en eerlijk gezegd voelde ik ook niet echt de ruimte om na te praten. We werden vrij snel gevraagd weer naar de ontvangst ruimte te lopen en kort hierop besloten we te gaan vertrekken. We zijn de hele dag bij Live Escape geweest en de dame achter de bar zwaaide ons alleen gedag. Dit voelt toch onpersoonlijk, vooral omdat we er de hele dag waren geweest en alle kamers gespeeld hebben. Dit zou ik toch wel als feedbackpunt willen meegeven voor Live Escape want dan had ik bij alle kamers de service wel beter gescoord.


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

jennifer176jennifer176Junior EscaperLid sinds: 2 augustus 2020 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2021

Hele toffe en spannende kamer

Een heel spannende kamer, voor thrillseekers een absolute aanrader. De kamer begon erg donker, dat maakte het soms wat lastig om verder te komen. De kamer zag er mooi uit en de puzzels waren uitdagend.

Een vriendelijke host die ons netjes opwachtte toen we ontsnapten. Een hele leuke ervaring!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk verhaal
 • Leuke puzzels
 • Spannend

 

raveyardraveyardEscape ApprenticeLid sinds: 27 september 2020 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 oktober 2020

Uitdagend voor een klein team!

Spannende Escaperoom met behoorlijk uitdagende puzzels. Voor een team van 4 spelers is Lab13 vrij pittig en voor ons was het helaas niet haalbaar om binnen 1 uur te ontsnappen.


7

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Raveyard

Ontsnapt: Nee

 

Joris (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2020

Enorm spannend en uitdagend

De sfeer zat er meteen in, in de pikdonker achtergelaten worden in een kamer. Best eng maar reuzespannend. Heel voldaan gevoel nadien als we er uiteindelijk in geslaagd waren om te ontsnappen!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Soraya (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 4 maart 2020

Uitdagend en noodzaak om samen te werken

Wij hebben Lab13 gespeeld. Het thema is Russisch lab en dat hebben ze goed doorgevoerd. De puzzels waren origineel en we moesten echt samenwerken om eruit te komen! De makers en begeleiders zetten een goede sfeer neer en ik zou absoluut afraden om met kinderen deze kamer te doen.


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

 

Elly (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2020

LAB 13 is een echte aanrader!

Met 7 personen LAB 13 gespeeld. Thema was goed uitgewerkt. De puzzels waren afwisselend en een flinke uitdaging. Het is ons gelukt te ontsnappen. Het is een leuke ervaring geworden.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

 

MarindeMarindeEscape ExpertLid sinds: 10 augustus 2019 (77 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 februari 2020

Op één na hoogste niveau gespeeld, maar frustrerende verlichting

#26 Bijzonder aan deze kamer is dat het zich aanpast aan jouw niveau. Wij hebben het op één na hoogste niveau gespeeld en zijn op een paar seconde na nét niet op tijd ontsnapt. Er zaten een leuk aantal nieuwe, afwisselende en technische puzzels in, maar niet allemaal passend in het thema. Het was helaas niet altijd duidelijk waar je mee verder kon wanneer een puzzel was opgelost. Dit kwam ook door de slechte verlichting in een ruimte, dat het spannend maakte maar ons op den duur ook frustreerde. Onze feedback hierover werd niet zo vriendelijk ontvangen.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Girls on a mission

Ontsnapt: Nee


 • Originele puzzels
 • Reactie op feedback
 • Flow
 • Verlichting

 

Sylvana (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 december 2019

Supper spannend!!

Had echt het idee dat ik in een bunker zat geluids effecte zijn suuuuuuper eng had tussendoor ook een paniek aanval en personeel heeft supper goed voor me gezorgd en erna de kamer nog gehaald was echt een top ervaring


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • De muziek
 • Puzzels waren een beetje te lastig

 

Ingrid (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 december 2019

Spannende ontsnapping

Met een groep redelijk ervaren escape-room bezoekers stapten we redelijk onvoorbereid in deze. Het bleek een veeeeel spannendere te zijn dan we gewend zijn van andere rooms. Nooit eerder waren we een beetje bang, maar in deze kamer wel. De angst stond ons wel wat in de weg, maar het was een super gave ervaring! Geen aanrader voor mensen die echt snel bang zijn in het donker....


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Judith (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 december 2019

Leuke variatie van puzzels

Lab13 is een leuke escape room met een goede mix van puzzels: gewone sloten; cijfersloten; zoekwerk; puzzels; elektronische puzzels en voor een aantal moet je samenwerken. Sommige oplossingen/puzzels zijn niet altijd logisch en tips worden automatisch of te vroeg gegeven; dan ben je met een oplossing bezig en dan krijg je de tip dat je die oplossing moet doen, uh ja, daar zijn we al mee bezig... We hebben Lab13 met 7 personen gedaan, en dat was goed te doen. Lab13 was zeker niet eng, hoogstens wat gezonde spanning. Ontvangst was prima en de fotosessie na de ontsnapping was hilarisch, leuk opgezet.


7

Sfeer: 6.5

Puzzels: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mix van puzzels
 • Timing van de hints
 • Logica ontbrak soms

 

Claudia (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 november 2019

Super gaaf

Spannend, en grappig om met ze alle zo te zoeken naar sleutels en aanwijzingen. Net niet ontsnapt. Jammer allemaal dood...🤣


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Nee


 • Hits geluid was vrij zacht

 

Tamara (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 5 november 2019

Geweldig

Samen met 3 collega’s in lab13 Geweest... we hebben ons rot gelachen en we zijn ons ook rot geschrokken! Helaas echt net niet gehaald!! We waren er!! Lekker griezelig en echt super leuk!


10

Sfeer: 5.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Kel993Kel993Escape ApprenticeLid sinds: 2 augustus 2020 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2020

Leuke escape room.

Dit was de eerste escape room voor mij. Verhaal zat goed in mekaar en het was een leuke escape. Sommige puzzels zijn pittig!


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk verhaal
 • Goede begeleiding
 • Had hem groter verwacht

 

zqlwzqlwEscaperLid sinds: 11 september 2019 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 oktober 2019

Goed!

Leuke escaperoom! Hele mooie kamer(s) die goed bij het verhaal passen. Als je niet van donker houdt ga dan niet! Het was leuk en lekker spannend!

Nu alle 3 gedaan! Live escape jullie zijn toppers! Complimenten voor de kamers en het lieve personeel!

Helaas net niet gehaald! Maar dat maakte niet uit!


Reactie door Live Escape

6 oktober 2019

Bedankt voor de leuke reactie, de opmerking over het personeel plak in de WhatsApp groep van het team!!


8.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Personeel
 • Puzzels
 • Kamer
 • Drinken

 

Aleid Uhl (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 5 oktober 2019

Entertaining en spannende ervaringen waarbij het gaat om teamwork, heel goed luisteren en ....... go go go

Wij zijn met een Engelstalig gezelschap gekomen en zijn supergoed opgevangen door de dame van ER die in prima Engels alles heeft uitgelegd. Echt knap en spannend opgezet. Je verveelt je geen minuut. We kwamen er helemaal energiek en excited uit. We're hooked!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Knappe opdrachten, diverse vaardigheden nodig
 • Opdrachten waren niet altijd duidelijk hoorbaar

 

IzamyIzamyJunior EscaperLid sinds: 24 oktober 2019 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 oktober 2019

Ontzettend leuk! Aanrader

Als je opzoek bent naar een enge/spannende escape room. Dan is dit echt de perfecte kamer. Het is echt een hele gave kamer en vooral als je niet weet wat je moet verwachten van een escape room is dit alles in 1 woord. Lab13.


Reactie door Live Escape

24 oktober 2019

Bedankt voor de positieve woorden!!!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Team Insidious

Ontsnapt: Ja


 • Samenwerking
 • Hele erge schrikeffecten
 • Spannend
 • Eng
 • Donker

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2019

Goede kamer

Spannende kamer, zat goed in elkaar!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  00:40 min


 • Spanning

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertLid sinds: 29 april 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juli 2019

Heel tof

Goede kamer, heel spannend en zit goed in elkaar.


7.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  00:40 min

 

Paulien (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 29 april 2019

Spannend, maar heel leuk!

Onze groep had weinig escape room ervaring, dus meteen LAB13 werd als erg spannend ervaren. De puzzels waren leuk en uitdagend, maar soms waren de hints wat slecht getimed. Verder zat het thema heel goed in elkaar, het paste allemaal goed bij elkaar en gaf een adrenaline kick na afloop!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
3 4 5 6 7 8
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig