Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Infinicorp Laboratory

Alkmaar, Nederland

Nu geopend

2 - 8 (Aanbevolen: 4-8)

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Infinicorp Laboratory

Het bedrijf 'Infinicorp' voert spiergerelateerde onderzoeken uit, zo beweren zij tenminste. Na een aantal 'incidenten' in het bedrijf duiken er geruchten over onethische experimenten op. Jullie zijn door een team van journalisten gevraagd om gedurende het weekend het laboratorium in te sneaken en vijf bewijsstukken te vinden:

- Transactie documenten die bewijzen wie dit project financiert
- Videobewijs waarin de directeur en een tweede persoon een operatie uitvoeren
- Rapport van de samenstelling van de gebruikte stof
- Injectiespuit met een sample van de gebruikte stof
- Database-records met namen van de slachtoffers

Dit is tot zover onze moeilijkste kamer, door de vele parallelle lijnen halen maar weinig teams alle vijf de einddoelen.


Thema's

Laboratorium

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

10 likes

131 bezoekers

78.1% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Hamsterkoog 3F/H/K
1822 CD, Alkmaar
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

32 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (288 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 augustus 2018

Pittig onderzoek naar InfiniCorp

Ik heb nu vier escape rooms mogen doen bij Escape Room Alkmaar en InfiniCorp is absoluut de favoriet!

Het concept van de room wijkt af van de klassieke escape room. In dit geval heb je vijf bewijsstukken te behalen en aan jou en je team hoe ver je weet te komen. Dit betekent dus dat het heel goed kan dat je met minder bewijsstukken uiteindelijk de kamer verlaat. Het moet je aanspreken dat het niet een daadwerkelijke escape is die je doet. Houd daar rekening mee en stel je verwachting daar ook op bij. De uitleg van de eigenaar van de kamer was ook helemaal top op dit gebied, zeker in het managen van de verwachtingen.

Zodra je de kamer binnenkomt waan je je helemaal in InfiniCorp. Het thema is top uitgewerkt! Alles aan de kamer klopte, zo ook de puzzels die in thema zijn uitgewerkt. De puzzels zijn wel pittig! Ik kan me best voorstellen dat groepen een flinke kluif hebben aan het oplossen van de kamer, al helemaal als je graag vijf bewijsstukken wilt hebben aan het einde van de rit.

Omdat het een kamer betreft met meerdere verhaallijnen die je niet per se allemaal hoeft te halen, word je hier ook iets minder geholpen d.m.v. een geautomatiseerd hintsysteem. Dit vonden wij persoonlijk prettig.

Wij konden uiteindelijk de kamer uitlopen met vijf bewijsstukken op zak! Dit maakten voor ons de ervaring extra tof. Ik moet er wel bij zeggen dat ik blij was met mensen te zijn met bepaalde kennis/skills, want ik denk dat ik anders wel wat frustratie had gehad bij bepaalde puzzels. De moeilijkheidsgraad is hoog! Ik weet ook niet of het verstandig is om de kamer te spelen als je geen tot weinig ervaring hebt.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  44:16 min

  Miess

Tijn10Tijn10Escape ExpertLid sinds: 12 februari 2022 (119 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 mei 2024

Goede prestatie met een gemixt gevoel

Vandaag stonden er maar liefst 6 kamers op de planning op deze locatie. We hadden er al 4 gespeeld waarna we lekker avond hebben gegeten bij een restaurant in de buurt. En nu stond de moeilijkste opdracht van vandaag op ons te wachten.

De kamer
Ons doel: minimaal 3 bewijsstukken verzamelen of kunnen wij zover komen dat we bij de beste 2% behoren die met 5 bewijsstukken de kamer weten te verlaten? Dit is de enige kamer waar de gamehost niet mee kan kijken en luisteren wat je zeker terug merkt in de kamer. De kamer wordt gestuurd door sensors dus op het moment dat jij iets nog niet hebt geopend waar zo’n sensor in zit krijg je automatische hints. In totaal wel 15 tot 20 keer in de kamer. Dit gaat op een gegeven moment wel irriteren maar we hebben de hints wel nodig. In deze kamer heb je constant het idee dat elk puzzel een open einde heeft en dat je eigenlijk niet echt naar een echt punt toe aan het werken bent. Pas na 40 minuten begint alles een beetje op zijn plek te vallen en weten wij wel als een van de weinige de 5 bewijsstukken te verzamelen met een ongelofelijk gemixt gevoel. We hebben nog nooit zoveel vragen gehad na een kamer want veel in deze kamer was voor ons niet echt duidelijk. Gelukkig wordt dit na een goede uitleg wel iets verduidelijkt wat wel erg fijn was. Wil je jezelf uitdagen speel dan zeker deze kamer want het is anders dan andere escaperoom maar voor minder ervaren spelers zou ik toch kiezen voor een van de andere kamers.

Als ik de kamers op deze locatie moet beoordelen op hoe ik ze ervaren heb zou dit mijn oordeel zijn:
1. The wizzard school
2. Theft at the morgue
3. Space hunters
4. Exorcist
5. Infinicorp Laborary
6. Cabin 666


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Origineel
 • Automatische hints
 • Veel onduidelijkheid

 

Oef... Ik weet niet zo goed wat ik hiervan vond?

We hebben een volledige dag bij Escaperoom Alkmaar. We spelen namelijk alle 6 de kamers. Ik wil Peter graag bedanken voor het maken van het schema en dat alles soepel en relax is verlopen de hele dag! Dank <3

Ontvangst:
Er kan gratis bij het pand geparkeerd worden. Binnen is er een grote ontvangst met kluisjes, toiletten en een bar waar drankjes en kleine snacks gehaald kunnen worden. Alles was er, alleen zou ik zelf nog proberen iets meer sfeer in deze ruimte te creëren.

Kamer:
Om te beginnen. Ik vind het erg vreemd dat deze kamer geen cameras en/of microfoons heeft. De game-host kan niks zien of horen over het spel. Dit is echt een kamer waar je in gaat en aan de goden bent overgegeven... Dit merk je ook echt terug in het spel. Ik heb voor 75% van de tijd met een ENORM vraagteken boven mijn hoofd gelopen...


Het spel heeft als doel om binnen 60 min een minimum van 3 van de 5 bewijsstukken te bemachtigen. Het lukt slechts 2% om alle 5 te behalen. Nu het vreemde... Ondanks dat we pas na 40 min spelen een klein beetje door hebben wat we kunnen/moeten doen hebben we tóch nog met 2:13 minuten over ALLE 5 DE BEWIJSSTUKKEN?!?!?! Vraag me niet hoe, maar het is gelukt?

Alleen toen we de kamer uit kwamen was ik totaal niet voldaan. Ik begreep echt 50% van het spel niet en we hadden nog erg veel vragen. Gelukkig werden die beantwoord al zet ik alsnog mijn vraagtekens bij sommige informatie want ik heb niet gehoord hoe we dit uit ons zelf hadden moeten weten?

Conclusie:
Erg gemengde gevoelens... Ergens was het idee van de kamer echt wel leuk en zaten er originele ideeën in het spel. Echter was voor mij de uitvoering niet goed. Het feit dat er dus automatisch geholpen word heeft geen voldaan gevoel. We hebben echt iets van 15/20 berichten via onze portofoon gehad. Na elk bericht kwam bij mij de zin: ''Huh, maar hoe hadden we dit zelf kunnen weten?''. Ik denk dat deze kamer veel beter draait als er meer bevestiging in het spel komt. Een plek waar je kunt zien welke bewijsstukken je succesvol hebt afgerond zou al erg veel helpen denk ik. Ook zou ik echt cameras en microfoons gaan ophangen, dit komt zeker weten ten goede van de spelbeleving van de gasten. Zo kan er veel gerichter geholpen worden en ga je ook zien dat dingen echt niet lekker lopen in het spel en wellicht wat aanpassing nodig hebben?

Ik zou deze kamer voor ervaren mensen aanraden en minimaal met 4 personen komen. Het is vooral goed lezen en echt elk detail nagaan! Heb je weinig tot geen ervaring, dan zou ik deze kamer NIET spelen... Ik denk dat dit spel voor onervaren spelers echt geen doen is?


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 5.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Goed onderhouden
 • Onlogische puzzels
 • Puzzels
 • Geen begeleiding

 

TheLostBoysTheLostBoysJunior EscaperLid sinds: 07 januari 2024 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 januari 2024

Wat een top kamer!!

Nog geen kamer zo'n geweldige manier van spelen.. flink escape nivo nodig.. dikke lol gehad.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Beleving

 

lisa-daisylisa-daisySenior EscaperLid sinds: 28 juli 2018 (95 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 februari 2022

Chaotische kamer

Het was geen slechte kamer, maar erg chaotisch. Bij een puzzel moest je een berekening maken, waar vervolgens niets mee gedaan kon worden. Het idee ' als je drie van de vijf bewijsstukken hebt gehaald, heb je gewonnen' staat mij niet zo aan. Er was geen contact met de begeleider (dit is de bedoeling van de kamer), je krijgt hints automatisch via een porto. Het was bij de meeste puzzels onduidelijk of je het gehaald had of niet. Meerdere keren bleken we een puzzel al te hebben opgelost, maar werd niet duidelijk wat we verder moesten doen.

De begeleidster had zelf nog nooit escape rooms gespeeld en wist weinig. Ze deed wel erg haar best en was enthousiast.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: It's Tops!

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijke begeleidster
 • Aankleding
 • Onlogische puzzels
 • Chaotisch
 • Onduidelijk

 

ThijsJVO98ThijsJVO98EscaperLid sinds: 12 februari 2022 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 februari 2022

een kamer voor geviordenden

Super leuk thema. wel veel puzzels waar je even moet weten wat je moet doen. gelukkig hoef je niet alle bewijs stukken te hebben dat maakt het iets meer haalbaar. wil je echt alle bewijsstukken hebben dan moet je goed doorwerken!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

Leuke kamer om gedaan te hebben :)

Wij hadden ons niet heel goed ingelezen in de kamer en gingen er redelijk blanco in.

De kamer is goed aangekleed, omdat je inbreekt in een kantoor is het wel een alledaags sfeer en heb je minder het idee dat je een andere wereld in gaat, maar dit weet je als je boekt :).

Er zaten leuke puzzels in, sommige beter dan ander.
Er was 1 puzzel die ik erg leuk vond.

Vrijwel alle kamers bij escaperoom alkmaar gespeeld, dit is niet mijn favoriet maar toch een leuke kamer om te doen.

De entertainment van Jimmy, de eigenaar, maakte de avond helemaal af! Al met al een erg leuke avond gehad.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goed doorgevoerd thema
 • Automatisch hintsysteem

 

zqlwzqlwEscaperLid sinds: 11 september 2019 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2020

Leuk!

Wij hebben nu vier escape rooms mogen doen bij Escape Room Alkmaar en InfiniCorp is absoluut een aanrader!

Het concept van de room wijkt af van de klassieke escape room. Zo moest je 5 bewijsstukken te pakken krijgen maar kon het ook zomaar dat je met minder de kamer uit gaat.

Houdt hier rekening mee dat het dus niet een klassieke escaperoom is. Het is een hele andere variant en dat is bij ons goed bevallen!

De kamer was mooi in thema en de puzzels waren duidelijk. Het enige min punt vonden wij de walkitalkies omdat de kamer geen camera's heeft in de kamer is communicatie belangrijk als het niet lukt of er berichten komen van de gamehost.

Als je is een keer wat anders wilt en je toch een toffe en leuke spannende ervaring wilt! Ga deze kamer zeker spelen.

Ps: Voor beginners is het denken wij best pittig! Ga er dus heen als je wat meer kamers gespeeld hebt.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Alles
 • Unieke ervaring
 • Geen camera's
 • Foto gelegenheid

 

stephanietaalstephanietaalEscape ExpertLid sinds: 18 mei 2017 (156 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 oktober 2019

Leuke kamer

Inficorp was onze 2e kamer nu gewoon met zijn 6en de kamer in.

Hierdoor wat drukker maar het is zeker een kamer die te doen is met 6.
Hierdoor hebben we binnen de tijd de bewijsstukken te pakken gekregen.

Goeie uitleg achteraf waardoor het zeker een leuke kamer is die aan te raden is.
Want dit is toch escapen maar niet zoals je gewend bent.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: Taaltjes

Ontsnapt: Ja

 

Leuk

De 2de kamer van de dag. Ook deze kamer is net wat anders als anders. In deze kamer blijf je ook bezig met zijn alle


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: Taaltjes

Ontsnapt: Ja

 

claudia_1995claudia_1995Escape ExpertLid sinds: 06 januari 2018 (153 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 september 2019

Nee dit is hem niet..

Tjaa, we kwamen binnen, veel mensen maar geen personeel te bekennen. Ze leken te druk. Toen bleek er een technisch probleem en moesten we nog wat langet wachten.

Afijn we mochtend beginnen. Vraag tekens allom. De potofoon werk met een automatische bericht geving, onduidelijk wat mij betreft, duurt het te lang? Krijg je letterlijk het antwoord.. hmm.

Er zijn heen cameras je kunt niet communiceren met de game master.
Doel van het spel is niet optijd er uit maar 3 van de 5 bewijzen er uithalen dan heb je het gehaald..
Jammer ik wil een tijd neerzetten.

4 bewijzen hadden we. De 5e.. ik heb lang geklooid met de pc. Conclusie na de kamer toen de gamemaster mee ging.. hardenschijf deed het niet, al werd dat niet toegegeven door de gamemaster.

Ik vond het echt een teleurtelling. Ik wil eem beleving waarbij ik, als ik er niet uit kom een hint krijg op maat. Niet een antwoord omdat de hint te onduidelijk is. Of een hint van iets wat ik al gedaan heb.
Mijn inziens draagt dit soort techniek niet bij aan spelbeleving.


Reactie door Escaperoom Alkmaar

28 september 2019

Goedemorgen Claudia, Ik vind het als eigenaar heel erg om te lezen dat jullie deze beleving hebben gehad. Graag zou ik met je kijken naar een oplossing. De ervaring kan ik helaas niet weg nemen, het lijkt me echter wel gepast om jullie ervaring met Escaperoom-Alkmaar in ieder geval beter te laten eindigen dan dat het er nu voor staat. Zou je even telefonisch contact met mij op willen nemen op : 06-11929293. Met vriendelijke groet, Jimmy de Haas Escaperoom-Alkmaar


5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 1.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Begeleiding
 • Automatische hints

 

Super kamer! Alles heel mooi gemaakt en goed doordacht!

Goede ontvangst, leuke gezellige mensen.. gepassioneerd personeel! Mooie uitgebreide kamer met verschillende ruimtes en verschillende soorten spellen en raadsels. Echt een uitdaging. En zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Inbreken buiten kantooruren

Onethische plottwisten, technische puzzels en het benodigde ruimtelijke inzicht maakt deze kamer perfect voor een groep met technische kennis. De sfeer was perfect voor een verlaten laboratorium. De puzzels an sich waren heel goed te doen. De aanvliegroute naar de puzzels en de oplossing zelf waren echter veel lastiger. Perfecte kamer voor spanning. Je weet nooit wat je om het volgende hoekje vind. De 5 benodigde bewijsstukken verzamelen is erg goed te doen, maar je moet niet zitten treuzelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Perfecte sfeer van een verlaten lab
 • Technische puzzels
 • Spannende verhaallijn

 

laura2001laura2001EscaperLid sinds: 29 januari 2020 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 februari 2020

beginners kamer

geen lastige kamer en best mager aangekleed niet een echte sfeer in de kamer en zeker niet eng, eigenlijk niet eens spannend. gebruik van techniek was goed maar zeker niet super.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • gratis parkeren
 • telefoon
 • kluis werkte niet
 • verhaal
 • aankleding

 

wimarojawimarojaEscape ExpertLid sinds: 03 september 2017 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 september 2018

Complexe puzzels

Jeetje dat was zweten!
Ondanks wat onnodige afleiding en sloten die dicht bleven, een hele gave ervaring. Nieuwe puzzels en belevingen zorgden zeker voor een leuke en spannende kamer.
En eindelijk eens een kamer waar je telefoon wel mee mag :)


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Robbin (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 september 2018

Uitdagende kamer

De infinity Corp kamer heeft mij verrast! Met diverse nieuwe snufjes is het een kamer vol uitdagingen en wordt je aardig op de proef gesteld.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Veel variatie en digitale uitdagingen
 • Leuk verhaal
 • Wij kregen vrij snel hints

 

MiessMiessEscape GuruLid sinds: 11 mei 2018 (164 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 september 2018

Heerlijk uitdagende kamer

Ik ben altijd wat huiverig bij het 'dit is anders dan een escape room'-concept, omdat het dan vaak een break-in room betreft en die vind ik niet leuk. Dat komt vooral omdat ik daar dan het euforische gevoel van de ontsnapping mis. Bij Infinicorp is dit gelukkig helemaal niet het geval! Mede dankzij het goede managen van de verwachtingen door de eigenaar had ik hier zeker het escape gevoel waar ik zo blij van word.

Het verhaal en de kamer zijn echt geweldig neergezet. De urgentie van de tijd en het hintsysteem zijn opgenomen in het verhaal, wat de sfeer zeer ten goede komt. Je krijgt echt het gevoel dat je na kantooruren aan het inbreken bent om de bewijsstukken te kunnen bemachtigen. Echt top gedaan!

De puzzels zijn ook echt supertof. Er is genoeg te doen voor vier personen en er is een goede afwisseling tussen denk- en zoekwerk. Er moeten flink wat verbanden gelegd worden en dit maakt de puzzels lekker uitdagend. Er zaten originele elementen in de puzzels en daar heb ik heel erg van genoten. Er is echt heel veel te doen in de kamer en daarom vind ik het ook wel begrijpelijk dat er van tevoren wordt gezegd dat je bij drie bewijsstukken de kamer hebt gehaald. Dit maakte het natuurlijk wel extra lekker (en het hielp ook zeker bij dat euforische gevoel) om met vijf bewijsstukken naar buiten te komen.

Al met al was dit een prachtige afsluiting van een supergave escape room marathon, waarvan drie kamers bij Escape Room Alkmaar waren. De twee andere kamers die we deze dag hebben gespeeld waren ons ook aangeraden door de eigenaar van Escape Room Alkmaar. Dankzij hem hebben we een fantastische dag gehad. Heel erg bedankt voor de goede service!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  44:16 min

 

Ranish (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2018

Fan-tas-tisch

Een hele andere kamer dan een gebruikelijke Escaperoom. Je heb echt een heel sterk gevoel een missie te hebben, waarbij je opdrachten moet uitvoeren / obstakels te overkomen. Door het verhaal en de opdrachten te volgen is dit misschien niet een standaard Escaperoom, maar hij behoort nog wel daartoe. De high-tech inrichting maakt het een extra spannende en bijdetijdse belevenis. Een echte aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja


 • Inrichting
 • Verhaal en opdrachten
 • Uitstraling en inrichting
 • Vriendelijk personeel

 

PerryPerryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (184 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 mei 2018

Anders dan anders escape

In deze kamer is het niet de bedoeling dat je uit de kamer weet te ontsnappen maar dat je genoeg bewijs materiaal verzamelt. Persoonlijk vind ik een kamer zonder echte 'Escape' altijd wat minder maar voor degene die hiervan houden is dit een leuke kamer om te doen. De aankleding is uitstekend en de spanning wordt goed opgebouwd. De muziek op het eind zou wat mij betreft wel wat minder mogen.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooie aankleding
 • Iedereen heeft iets te doen
 • Geen escape uit de kamer

 

StefanStefanEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (202 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2018

Escape Room met een twist

Wees voorbereid voordat je The Infinicorp Lab binnenstapt. Deze kamer is zeker niet voor rookies. Op het moment dat je het Lab binnenstapt sta je er letterlijk alleen voor. Geen toezicht, geen tijd! Wederom een uniek concept bij Escape Room Alkmaar! Je moet samen met je team absoluut je beste beentje voorzetten om deze missie te volbrengen. Een serieuze uitdaging!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vernieuwend
 • Uitdagend
 • Super spannend

 

Linced82Linced82Escape ExpertLid sinds: 28 januari 2017 (161 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 maart 2018

Leuke kamer met technische hoogstandjes

Deze kamer bevat erg veel leuke onderdelen, veel technische hoogstandjes maar toch voelt het niet als een soepel geheel, hij is niet lineair en heeft goed niveau puzzels maar toch miste ik iets, moeilijk de vinger op te leggen. Maar alsnog zeker een leuke kamer om te spelen!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Technische hoogstandjes
 • Ik miste iets in de beleving geloof ik

 

PatrickPatrickEscape ExpertLid sinds: 27 augustus 2017 (163 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 september 2018

Net een iets andere kamer

#82 Net een iets andere kamer
Mooi ingerichte kamer, leuke verrassende puzzels, waar creatief denken nodig is. Het is leuk om te zien dat er elke keer de kamers op deze locatie beter zijn als de vorige.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

arminbosarminbosJunior EscaperLid sinds: 22 januari 2018 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 januari 2018

Top kamer.

We hebben de kamer met vier personen gespeeld. Het is niet een traditionele escape room maar je moet bewijs stukken vinden. De kamer is erg mooi en het leuke hier is dat iedereen met iets anders bezig kan zijn. Het is niet dat iemand er bij staat en niets te doen heeft. We hebben de kamer gehaald maar net niet volledig. De kamer is zeer uitdagend en zit goed in elkaar. Daarnaast is het personeel zeer enthousiast en ze proberen je echt een leuke ervaring te geven (wat overigens zeer geslaagd was). Veel tips gekregen voor andere leuke escape rooms.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Iedereen kan met iets anders bezig zijn.
 • Zit goed in elkaar.
 • Zeer leuk personeel.
 • Lekker uitdagend.

 

MVMVEscaperLid sinds: 22 december 2019 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 februari 2020

Origineel concept en leuke ''room''.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in december 2017

Gespeeld met 4 personen

Team: De Gluurders

Ontsnapt: Ja


 • Eenmaal binnen in de room erg sfeervol
 • Een keer niet ontsnappen maar bewijs verzamelen
 • Af en toe redelijk spannend
 • Gave muziek en overgang naar kamers
 • Niet werkend onderdeel (kluis ging niet open)
 • Personeel stond niet open voor feedback na afloop
 • Fout in website op moment van spelen
 • Automatisch hintsysteem

 

Eric (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 november 2017

Teamwork, veel te doen, goeie sfeer!! En puzzels die wat anders zijn dan normaal


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Andere puzzels,
 • Tijd is krap, moeilijkheid valt mee, geen beginner

 

eftelfreakeftelfreakJunior EscaperLid sinds: 24 oktober 2017 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 november 2017

Pff

Wat mij betreft veel te ingewikkeld. Wel erg mooi gemaakt.


7

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig