Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Flight815

Tilburg , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

10 jaar

Lees reviews

Meer over Flight815

Te spelen vanaf 15 februari 2022!

 

Je bent na een heerlijke vakantie het vliegtuig ingestapt van Australië naar Los Angeles. Veilig zit je in je stoel met de gordel om. Toch ben je ongerust. Er gaan namelijk geruchten rond dat jullie over een eiland heen vliegen waar veel vliegtuigen zijn neergestort. Er werd zelfs gesproken over geheime en streng bewaakte bunkers. Je kijkt uit het raampje en ineens zie je donkere onheilspellende wolken op het vliegtuig afkomen. Op het moment dat jullie de storm in vliegen begint het toestel onophoudelijk te schudden. Je hoort gedonder, gegil en plotseling wordt alles zwart voor je ogen…

 

Het voelt alsof je uit een diepe, maar pijnlijke slaap ontwaakt. Het is oorverdovend stil. Waar zijn jullie? Er rest maar een taak: overleven en zo snel mogelijk je weg naar huis vinden….

 

Deze beroemde premium escape room krijgt een tweede leven bij Locked! Waan jezelf in een andere wereld en speel de complete ervaring, gebaseerd op de serie Lost. 

 

Let op: deze escape room is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en kan door sommigen als spannend worden ervaren


Thema's

Mysterie

Reizen

Eigenschappen

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

4 likes

42 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Stationstraat 14D
5038 ED, Tilburg
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

13 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape ExpertLid sinds: 13 november 2017 (141 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2022

Klassieker met wat kinderziektes

Eindelijk was het zo ver om een echte escape klassieker te mogen spelen. Als echte Brabanders waren we natuurlijk onwijs trots dat een kamer als deze richting ‘ons eigen’ Tilburg zou komen. De kamer was nog geen week geopend of we moesten hem natuurlijk al gespeeld hebben! Omdat we op de dinsdagavond nog niets gepland hadden, boekte we meteen Flight 815!

Ofja, boekten meteen, dat is niet helemaal waar. Iets waar ik me al vaker aan gestoord heb (en wat ik ook van andere escapers gehoord heb) is dat de betaalfunctie bij Locked op hun website erg slecht werkt. Net als de vorige keer dat ik hier kwam escapen, kreeg ik een foutmelding waardoor mijn reservering weer open zou komen te staan na 15 minuten. Echter gebeurt dat niet en staat je reservering toch vast. Eindstand; weer bellen om te vragen of het nu goed gegaan is. Niet dat dit heel vervelend is, maar omdat dit vaker voorkomt, is dit wel een verbeterpunt.

Enfin, wat meteen opvalt is dat de ontvangstruime ook een flinke upgrade heeft gekregen, gaaf! Na een korte introductie konden we de kamer gaan starten. Een ding wat ons wel opviel, is dat onze gamehost hier meerdere groepen tegelijk draait. Ikzelf ben daar over het algemeen niet zo’n fan van. Maar dat mocht de pret niet drukken uiteraard.

Het verhaal van de kamer was bekend en de introductie in de kamer is dus helemaal in thema. Afwerking kan hier en daar echt nog wel beter. Uiteraard weten we dat de kamer pas net open is, maar losse schroeven op de grond (door de hele kamer) stoort dan toch wel. Het begin van de kamer ging bij ons onwijs snel en we zaten meteen in een lekkere flow. Het decor ziet er verder top uit!

Ongeveer op een kwart van de kamer begon voor ons echter de frustratie, er zitten in de kamer echt nog wel wat kinderziektes. Nogmaals, je weet op voorhand wanneer een kamer open is dat dit kan gebeuren. Wat ik echter wel vervelend vind, is dat wij op een moment vast kwamen te zitten door een van die kinderziektes en dat we hier pas na een aantal minuten geholpen worden (had de gamehost het te druk met de andere groep?). De gamehost probeerde nog een hint te geven, maar de schermen waren in alle ruimtes ook uit. Helaas zat er dus niets anders op dan bij ons de kamer binnen te komen. Dit kan gebeuren, maar is natuurlijk wel jammer.

We probeerde de flow daarna weer op te pakken, maar dit werkte echter niet helemaal super. We hadden het idee dat we een puzzel al goed opgelost hadden, maar er gebeurde nog niets in de ruimte. Pas minuten later (zonder dat we wat deden) gebeurde hetgeen wat – volgens ons – veel eerder had moeten gebeuren. Wederom heb je hier dan het gevoel dat de gamehost wat handmatig moet triggeren maar even niet op zat te letten.

De puzzels die hierna kwamen konden we allemaal snel doorlopen, de flow zit (als je dus geen last hebt van storingen) verder echt wel goed. Het thema is goed, de puzzels leuk en het decor echt subliem. Echter was het einde voor ons weer pure frustratie; we konden de laatste puzzel niet oplossen omdat een cruciaal onderdeel niet werkte. Hierdoor heeft onze gamehost ons de code moeten geven.

Ik weet zeker dat Flight 815 een echte topkamer is, echter was het op dit moment echt niet de beleving die je zou willen in een kamer als deze. Wat simpelweg zonde is. Nadat we klaar waren met de kamer was er helaas ook geen ruimte om na te spreken of feedback te geven omdat de gamehost natuurlijk verder moest met de andere groep die nog in de andere kamer aan het spelen was. Ik hoop oprecht dat er met dit punt wat gedaan wordt, want dit komt helaas wat onpersoonlijk over. Locked heeft echt een topkamer in handen, maar zelf zou ik nog een aantal maanden wachten met reserveren totdat alles écht helemaal goed werkt.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 5.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  joost_van_puijenbroekjoelle_zweersdcmariekeElise Dalleu

Drs-jlcDrs-jlcEscape ExpertLid sinds: 28 november 2021 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juni 2022

Schrobbel Air

Je gaat niet de hele dag binnen zitten als het buiten tropisch warm is, dus ik en mijn vriendin (2 personen) hadden besloten om erop uit te gaan. Naar het strand? Naar het zwembad? Nope. Naar een escape room met airco 😎.

We kwamen aan in ‘Schrobbeler-City’ Tilburg (eindelijk weer eens iets in de buurt 😅) bij Escape World Tilburg om daar de escape room ‘Flight815’ te gaan spelen. Klein geschiedenislesje: Toen wij met onze escape-hobby begonnen (2018) stond deze kamer hoog aangeschreven (als ik me niet vergis zelfs als nummer 1 in Nederland). Deze was toen te spelen in Voorburg bij Down The Hatch. Tegenwoordig is deze uitbater bekend van de escape room ‘Molly’s Game’. Toen de kamer gesloten werd, werd de kamer gekocht door Escape World Tilburg om daar een nieuw leven te krijgen. Echter is het niet meer volledig dezelfde kamer als toen, want de kamer duurde in Voorburg 90 minuten en vandaag de dag in Tilburg 60 minuten. Helaas zijn wij te laat met onze hobby begonnen om destijds de kamer in Voorburg te spelen, dus is het super tof dat we deze nostalgische escape room jaren later toch nog kunnen doen in het Brabantse Tilburg.

Parkeren kan gratis voor de deur bij Escape World. Vervolgens werden we vriendelijk welkom geheten door onze gamehost. De ontvangstruimte ziet er prima uit en is groot qua oppervlak. Echter het was een beetje een rommeltje toen wij er waren. Desalniettemin werden we vriendelijk te woord gestaan en werden we naar de kelder begeleid voor de instructie, die door de host zelf gedaan wordt. De introductie op het verhaal vind plaats in de kamer zelf. Wat ontzettend jammer is, is dat de tijd begint te lopen terwijl je naar de introductie kijkt/luistert. Hierdoor moet je een keuze maken; ófwel ik ga genieten van de beleving en loop daardoor enkele minuten van mijn tijd mis óf je begint alvast met zoeken en puzzelen én mist daardoor de beleving en het verhaal. Wij kozen voor optie 1 en hadden daarom al meteen enkele minuten achterstand. Uiteindelijk vinden wij ‘beleving’ belangrijker dan zo snel mogelijk uit een kamer geraken. Dit frustreet wel een beetje.

De kamer zelf ziet er prima uit en is op zich mooi gedecoreerd en gethematiseerd. Hier en daar lijkt het op een oude kamer door wat slijtage, terwijl de kamer hier nog maar recent is. De licht- en geluidseffecten zijn prima en dragen bij aan de juiste sfeer.

De puzzels zijn leuk om te doen én zijn van een prima niveau. De meeste puzzels zijn passend in het thema van de kamer. De kamer is voornamelijk lineair, wat betekent dat je eerst de ene puzzel op moet lossen voordat je door kunt met de volgende. Hierom zou ik aanraden om met een kleine groep te gaan (maximaal 3 óf 4 personen), anders zal je vaak op elkaar moeten wachten. Wij met z’n tweeën hadden hier geen last van 👍. Ook bij de puzzels is veel slijtage te zien. Dit zit ‘m voornamelijk in technische mankementen. Zo hadden wij bijvoorbeeld een goede combinatie al meerdere malen ingevoerd, maar pas bij de vijfde keer klapte er iets open. Op zich is dat geen ramp, maar het wekt wat frustratie op wat zonde is van de flow en de beleving.

Uiteindelijk wiste we toch nog binnen de tijd te ontsnappen. We werden enthousiast door de host uit de kamer gehaald en hebben nog kort nagepraat en wat gedronken en zo kwam onze warme middag in Schrobbeler-City tot een eind.

Al bij al; Raar om te zeggen van een kamer die al zulke groten successen heeft gekend; maar het is een kamer met potentie. Het thema, decor en de puzzels zijn hartstikke leuk en goed, maar hier en daar heeft de kamer wat liefde nodig om het tot een nog betere ervaring te maken.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 3 óf 4 personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Houdt rekening met ‘haperende’ techniek; je antwoord kan goed zijn, maar wellicht moet je het nog een keer invoeren; laat je hier niet te veel door frustreren.
- Vooral leuk om te doen als je nog niet veel kamers gespeeld hebt, dus voor de iets minder ervaren escaper.

Beste mensen van Escape World Tilburg, bedankt voor deze leuke middag!


Reactie door Escape World Tilburg

20 juni 2022

Hi! Dankjewel voor je uitgebreide review! Dit helpt ons uiteraard en we blijven altijd zoeken naar verbetering. De introductie is een kleine 3 minuten, maar we hebben inmiddels een aantal keer gehoord dat dit storend is. We gaan er dus direct naar kijken om de spelervaring te verbeteren! Daarbij wil ik ook graag aangeven dat er wel degelijk parallele puzzels in de kamer te vinden zijn, maar hier zal ik verder niet op ingaan om spoilers te voorkomen ;) Mochten er nog specifieke verbeterpunten zijn, dan kun je ons altijd even een mailtje sturen en dan gaan we er alles aan doen om te kijken of we nog iets kunnen implementeren. Nogmaals bedankt voor de mooie review! Wellicht zien we jullie nog een keertje terug.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving
 • Logica
 • Goede prijs

  sjephanie

Leuke originele kamer!

Leuke kamer en onverwachte wendingen. Deze kamer is zeker aan te raden. Ik denk dat 4 personen voor de kamer wel het juiste aantal is.
Game master Beau was een fijne spel leidster.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Sommige puzzels werkte niet helemaal (stroom)

 

veerleveerleEscape ExpertLid sinds: 27 november 2016 (84 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juni 2022

Beste kamer bij Locked

Flight 815 stond al een hele tijd om mijn wishlist dus vond ik het superspijtig om te horen dat hij gesloten was (bij de vorige uitbater), en vervolgens heel enthousiast toen ik hoorde dat Locked hem ging overnemen!

Desondanks de leeftijd van de kamer vind ik dit de beste kamer bij Locked; veel puzzels (genoeg om iedereen bezig te houden), goed verhaal, goede uitwerking. De aankleding is mooi maar op sommige plaatsen wat sober. Tof einde!

Het onthaal was vriendelijk, alsook de host hoewel deze ook wel een beetje ongemakkelijk was. Er miste ons wat enthousiasme bij de host maar vriendelijk en duidelijk was ze zeker. Het lag er op het moment van ons bezoek wat rommelig bij omdat ze de hele zaak aan het verbouwen zijn, hopelijk maar tijdelijk en dan weer snel in orde zoals het steeds was. Vroeger kon je er iets drinken, hopelijk komt dat ook terug.
Parking is trouwens gratis op het terrein van Locked zelf.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakout Queens

Ontsnapt: Ja  54:32 min


 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Logica
 • Decor

 

Even uit de ervaring door kleine storing

Ontvangst:
De ontvangst vindt plaats in een prettige ruimte. De gastheer voelde enigszins ongemakkelijk. Hierdoor kwam de sfeer en het verhaal niet helemaal over zoals je zou willen.

De kamer:
De kamer volgt grotendeels de lijn van het eerste seizoen van Lost. De thematisering is heel goed en sfeervol gedaan. De game flow is logisch gedaan. Jammerlijk werkte 1 magneetsluiting niet waardoor het spel kort onderbroken werd en via een kleine aanpassing kon worden hervat. Dit was jammer omdat we hierdoor even uit de flow waren. (Dit is overigens netjes opgelost met een kleine korting).

De kamer is overgenomen van een andere ondernemer uit Voorburg. Hierbij is de speelduur met 20 minuten ingekort. Hierdoor zijn enkele stappen/puzzels vervallen. Dit voel je en maakt dat sommige zaken iets minder logisch voelen of wat uitdagender hadden gekund.

De puzzels:
De puzzels zijn divers en met logisch nadenken goed op te lossen. De kamer heeft weinig slotjes wat in dit thema passend is.

Doordat knoppen die (volgens mij) licht zouden kunnen geven maar dit niet was niet duidelijk of deze puzzel al speelbaar was toen we alle onderdelen hadden. Hier hadden we een stap voor verwacht. Hier hadden we een hint nodig die eenvoudig voorkomen kon worden.

Hoewel de kleine storing ons uit de flow haalde hebben we een hele thematische leuke beleving gehad.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:06 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Logica
 • Ontvangst
 • Kleine storing

 

SurmaggedonSurmaggedonEscape ApprenticeLid sinds: 10 juni 2022 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2022

Dit is een aanrader

We hebben deze Escaperoom gespeeld op 17 Mei. We werden prettig ontvangen en het was voor ons de eerste van hun 5-6 escaperooms.
De escape room was mooi gebouwd en leek op het begin vrij klein, maar telkens kwamen we weer in nieuwe kamers terecht waar moeilijke maar wel leuke puzzels te doen. Er was veel variatie in de puzzels en hier en daar kregen we wel een hint van de game master.
Uiteindelijk binnen de tijd gehaald, alleen zaten we bij de laatste puzzel de hele tijd net mis waardoor onze tijd een stuk beter had kunnen zijn.
Overal is deze escaperoom zeker aan te raden, wij gaan in elk geval de andere escape rooms zeker nog een keer proberen.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  60:57 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Logica

 

GlennGlennEscaperLid sinds: 14 september 2020 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 mei 2022

Mooie kamer, maar

Ik kwam er met gemengde gevoelens uit.
Kamer is zeker wel de moeite waart, je krijgt echt wel een goeie beleving voor je geld. Puzzels zijn leuk, niet van die standaard puzzels maar over na gedachte puzzels, dus echt waar plus punten!
Moet je de kamer spelen?
Zeker wel! Als je in Tilburg een kamer zoekt isndeze denk ik je beste optie!

Maar de gemengde gevoelens zijn ontstaan door een persoonlijke mening en ervaring.

Waarom start de tijd in tijdens het intro stukje, heb me zelf zitten opvreten
(ivm spoilers geen verdere uitleg)

De afspraak was dat de begeleiding mee zou luisteren als we tips wilde. Tijdens het spel ontdek ik een kapot onderdeel. (Kan gebeuren) ik geef dit meerdere keren duidelijk aan. Hier werd niks mee gedaan, goed dan ga ik verder met het kapotte onderdeel. Maar de puzzels werkte echt niet meer. Na 10x roepen dat we het zat zijn dat we niet verder komen en zelfs 1 keer zeggen, "ik ben er klaar mee". Hoorde we een knal en werd de puzzels goed gekeurd.
Deze ervaring geeft mij een na smaak, is het een rede om deze escape-room over te slaan? Nee zeker niet, maar goeie begeleiding is wel heel belangrijk in je ervaring!

Aan de telefoon super goed behandelt, lieve vrouw mee denkend en spontaan. Op locatie was er iemand anders, totaal andere indruk laten we maar zeggen.


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 5.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  50:09 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Slechte service
 • Kapot onderdeel

 

annw92annw92Junior EscaperLid sinds: 5 juni 2018 (77 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 april 2022

Mooie escaperoom met afwisselende puzzels

Flight 815 is een leuke escape room met originele puzzels.

De host was heel vriendelijk maar wist ons nog niet helemaal overtuigend in het verhaal te leiden. Toen we de escape room echter betraden werden we al snel in het verhaal gezogen. De kamer is gebaseerd op de serie Lost. Iedereen die deze serie heeft gezien heeft daardoor wel al een beetje een idee wat je kunt verwachten.

De kamer heeft verschillende puzzels en zijn een mooie combinatie tussen denken en doen. Daardoor is er voor iedere speler iets leuks te doen. We misten af en toe wel een beetje de verhaallijn en vonden het einde wat abrupt aanvoelen. Maar de aankleding is prachtig en niemand hoeft zich in deze kamer te vervelen.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Logica

 

SbertensSbertensEscape ApprenticeLid sinds: 13 april 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 13 april 2022

Top ervaring

Een mooie kamer met leuke opdrachten. Ook vriendelijk personeel wat goede uitleg gaf. Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  53:12 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Spannend
 • Verhaal
 • Logica

 

StevenStevenJunior EscaperLid sinds: 14 september 2021 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 april 2022

Mooie nieuwe escape room

Hele leuke escape room mooie effecten


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  46:40 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels

 

Jp (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 april 2022

Super leuk

Erg tof en uniek. We hebben ons erg vermaakt en goed ontvangen door het personeel, erg gezellig en vriendelijk. Aanrader.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Leuke ervaring

Het was weer zover, de corona maatregelen zijn voorbij dus het was weer tijd voor een escaperoom. Bij deze escaperoom hebben we de Heineken en the maar al gedaan en die ervaring was goed, dus nu was het tijd voor flight 815. We hadden er zin in. Bij aankomst werden we ontvangen. Onze gastvrouw deed het of niet lang of was heel verlegen. Soms een beetje Awkward. Niet echt een warm onthaal en moesten meteen onze spullen in de kluis droppen. Meteen door naar de uitleg van de sloten en we konden van start. Heel monotoon werd het verhaal verteld en we konden in de escaperoom. Beetje jammer.
De escaperoom bij binnenkomst was meteen goed. Het sfeertje zat er in en we konden van slag. De puzzels waren verfrissend maar niet echt moeilijk. De sfeer is goed. Zeer netjes aangekleed met leuke elementen.
Wel had er wat meer aandacht aan sommige puzzels besteed mogen worden. 1 deed het niet lekker en bij een andere was hij kapot en hadden we zelf een oplossing gevonden. Met 5 man goed te doen en iedereen was bezig. Met nog 5 min op de klok ontsnapt.
Een hele leuke kamer met wat aandachtspunten.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Get_locked

Ontsnapt: Ja  55:33 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig

 

nancy_vugtsnancy_vugtsEscape ApprenticeLid sinds: 13 april 2017 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 februari 2022

Toffe kamer voor wat meer ervaren escapers, leuke gevarieerde puzzels en een hele beleving

Deze kamer is een aanrader, super leuk dat achteraf de kamer nog eens met ons doorgelopen werd want je mist altijd wel een en ander. Wij hebben met 6 personen deze kamer gespeeld en dat ging prima. In sommige escaperooms is dat veel maar in deze is 4-6 personen heel goed te doen. Een kamer dat een echte belevenis is maar niet eng dus kan evt ook met kinderen gespeeld worden.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig