Over mij

Groep van 4 enthousiaste slimmeriken die samen het hele land door reizen om leuke escaperooms te doen.

 

Locatie

Fryslan


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 51
 • Reviews geplaatst: 50
 • Ontsnappingspercentage: 94%
 • Forum berichten: 1
 • Lid sinds: 03-09-2017

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

We zaten snel op het goede spoor

Echt veel aandacht voor het thema, waardoor de beleving heel goed is. We gingen als een trein (uiteindelijk dan). Goede puzzels, waarbij goede afwisseling was tussen mechanische en gewone sloten. En ook de puzzels waren goed in het thema.

Leuke puzzelkamer

Sfeervolle kamer met veel verschillende soorten puzzels. Eenmaal in de kamer hadden we de sfeer echt goed te pakken. Het is geen uitzonderlijke kamer, maar zeker leuk om te spelen.

Sfeervol en goed in het thema

Kamer is echt goed in thema! Groot opgezet en uiteenlopende puzzels waarbij samenwerken echt belangrijk is. Omdat je meerdere puzzels tegelijk kunt doen, mis je soms wel wat puzzels. Maar niet perse storend. Ondersteuning was hier meer dan prima!

Iets wat oudere kamer met veel puzzels

Veel slotjes van dezelfde soort, daardoor niet duidelijk welke code waarbij hoort. Het nodig hebben van een boekje om de puzzels te begrijpen is altijd een beetje een domper. Twee puzzels werkte helaas niet helemaal lekker, waardoor binnen de tijd escapen niet gelukt is. Verder duidelijk een wat oudere kamer, waardoor we soms de leuke verrassende elementen wat misten. Onze begeleider was niet echt gemotiveerd.

Goede puzzels in leuke themakamer

Mooie thema getrouwe kamer met veel afwisseling. Slim gebruik van de ruimte en leuke toevoegingen binnen het thema.

We waren er onderste boven van

Ondanks dat de kamer bedoeld is voor 6 personen, hebben wij hem met 4 gespeeld en dat was voor een ervaren team best goed te doen. Veel puzzels zijn tegelijk op te lossen en er zit een mooie flow in de kamer.

Toffe originele puzzels

Na trader opgelost te hebben gingen we aan de slag in de eerste kamer. Ondanks dat we al bijna 50 kamers gedaan hebben, kwamen we toch nog nieuwe puzzels tegen. Zeker een leuke kamer met genoeg afleiding en slimmigheden.

Leuke degelijke kamer waar goed over nagedacht is

Deze goed doordachte kamer had een pittige eind puzzel, waardoor we nog even een strijd tegen de klok hadden. Behendigheid en goed nadenken werden afgewisseld.

Goede spelbeleving

Maar waar lag die }%$*¥ sleutel?!? Leuke kamer met veel puzzels en leuke attributen. Leuk extra dimensie met de verborgen sleutel als stimulans.

Escaperoom waarbij de beleving belangrijker is dan de puzzels

Zeer uitgebreide intro, naar ons idee onnodig lang, waarbij we onverwacht met een andere groep geconfronteerd werden (vandaar ook wat lager cijfer voor service, want de locatie is verder prima). Voor mensen met grote puzzeldrang is deze kamer echt wat minder, maar als je voor de beleving gaat, dan zit je het helemaal snor!

Reuze spannende kamer

Uitgebreide spannende kamer die echt tot de verbeelding spreekt. Echt een hele ervaring! Puzzels zijn niet heel uitzonderlijk, maar de beleving is fantastisch.

Mooie ruime kamer in het centrum van Amsterdam

Leuke uitgebreide mysterieuze kamer! Puzzels zaten goed in elkaar. Prachtige locatie, waardoor de kamer echt enorm is en goed in de sfeer past.

Geweldig gaaaaaf!

Hele gave kamer, top in elkaar gezet. Geen standaard kamer met (cijfer)sloten, maar met een fantastische aankleding en sfeervolle puzzels.

Leuke spannende kamer

Zeker geen kamer om met grote groepen te doen. Veel rekenwerk met veel cijfersloten, zat wel een goede flow in de kamer, dus weinig hints nodig. Af en toe zeker flink schrikken! Het norse entree voegt niets toe voor ons.

Sfeervolle spannende kamer

Het thema werd heel goed doorgevoerd in de kamer. Slimme puzzels, goede aankleding, kortom een top kamer. Technisch echt heel goed in elkaar.

Complexe puzzels

Jeetje dat was zweten! Ondanks wat onnodige afleiding en sloten die dicht bleven, een hele gave ervaring. Nieuwe puzzels en belevingen zorgden zeker voor een leuke en spannende kamer. En eindelijk eens een kamer waar je telefoon wel mee mag :)

Geen bijzondere maar wel leuke kamer

Een hele leuke kamer om te spelen voor de nieuwe escapers. De puzzels waren niet altijd even passend in de scène, maar dat maakte het puzzelen niet minder leuk.

Cool!

Wat een ontzettend coole kamer. Echte denkpuzzels op kleine schaal, voor iedereen wat te doen. Erg leuk concept om tegen elkaar te spelen ook.

Spannende duistere kamer die ons terug voerde naar de middeleeuwen

Je wordt echt het verhaal ingetrokken. Technisch zeer goede kamer met veel puzzels die niet op het eerste gezicht aanwezig zijn. Geen oneindige reeks aan slotjes.

Gewoon een super coole kamer

Wat een ontzettend leuke kamer! The humanity is gered doordat we alle slimme puzzels konden oplossen. Afwisseling tussen analoog en digitaal is echt gewoon goed. Een heerlijke kamer zonder allemaal sloten. Echt een beleving. De kamer is super strak opgebouwd met veel oog voor detail.

Een echte leuke puzzel kamer

Leuke ontspannen kamer met technische snufjes en veel leuke puzzels met een gezellig achtergrond muziekje. Geen lineair verloop, waardoor je allemaal druk bezig bent en niet zit te kijken of de ander een puzzel oplost. Mooie verloop in het spel en goede variaties in puzzels.

Prachtige locatie en bloedstollend spannend

Een goed kloppende kamer met mooie details en een goede flow in het verhaal en de kamer. Spannende momenten wisselen goede puzzels af. Locatie maakt het verhaal extra leuk. We zijn benieuwd wat de volgende kamers in petto hebben! Dikke aanrader!

Technologisch hoogstandje

De beleving in deze kamer is echt goed. De opbouw van de kamer is echt heel erg mooi, echter voldeed de kamer niet aan onze hoge verwachting.

De spellen hadden een minder een puzzel element en waren meer een behendigheidsspel.
Er waren teveel wachtmomenten voor een lekkere flow in het spel.

Helaas krijgt deze kamer van ons geen voldoende, zeker niet gezien de kosten.

 • Wij mochten de kamer niet meer doorlopen

80 minuten is net te kort

De puzzels waren erg uitgebreid en zo ingewikkeld mogelijk als zou kunnen. De aankleding van verschillende elementen van de kamer is ronduit briljant en maakt de ervaring en het “lost” gevoel echt compleet. Onze allereerste kamer waaruit we niet ontsnapt zijn.

Technisch goede kamer met sterk verhaal

Deze kamer zit technisch erg sterk in elkaar. Geen lineair verhaal, dus iedereen heeft wat te doen. Leuke schrikmomenten die echt bijdragen aan het verhaal. Goede sfeer en geen eenvoudige puzzels.

Bloedstollend spannend

Goed verhaal, echt een leuke ervaring, sterke puzzels en voor ons staat deze echt op nummer 1!

Grappig originele kamer

Reconstructie is je ding met een heuze Hangover ervaring. Beleef je avond opnieuw door alle puzzelstukjes op de juiste plek te krijgen.

Echte beta kamer

Onverwacht uitgebreide kamer, what you see is not what you get en met gevaar voor eigen leven de kamer uit. Zeker leuk voor mensen die reken- en taalkundig goed onderlegd zijn.

Originele puzzels waarbij je al je zintuigen moet gebruiken

Voor echte fijnproevers is zeker het begin erg leuk! Communicatie is wederom heel belangrijk. Zeker originele puzzels die onverwachte leuke wendingen in de sterke verhaallijn aanbrengen. Met 4 personen meer dan genoeg.

Verrassende elementen en schitterende beloning

Wat jammer dat we de dikke diamant niet mochten houden, maar de ervaring van de escaperoom maakte een hoop goed. Leuke puzzels, niet geschikt voor grote groepen, met 4 personen goed te doen.

Creatief opgezet met technische hoogstandjes

Kamer zonder sloten, alles mechanisch. Communicatie en coördinatie is onnntzettend belangrijk. Niet voor claustrofobische mensen! Zeker een aanrader!

Ijskoude sensatie

Uitgebreide escaperoom met veel fysieke puzzels. Communicatie is uiteraard weer belangrijk. Verrassende veelzijdige opzet. Aankleding had beter gekund en het verhaal had net wat sluitender gekund. De labjas was geen overbodige luxe gezien de temperatuur.

Alle zintuigen op scherp

In deze kamer kom je er niet met alleen kijken. De sfeer zit er goed in en sleept je gelijk mee het verhaal in. Echt top afgewerkt.

Zeer uitgebreide kamer

Zo, dat was een uitgebreide kamer. Afwisselende puzzels, waar niet alleen je puzzelvermogen maar ook je motoriek wordt op de proef gesteld. Erg veel sfeer!

Uitdagende puzzels

Soms op het verkeerde been gezet, met leuke uitdagende en uiteenlopende puzzels.

 • Veel verschillende puzzels
 • Op het verkeerde been gezet worden

Bloedstollend spannend met complexe puzzels

Aankleding was fantastisch. Enthousiaste gastheer. Puzzels zeker niet doorsnee en complexe spelelementen maken het zeker niet een eenvoudige kamer.

 • Sfeer
 • Misleidende elementen
 • Kamer 237 — Kamer 237
 • Geplaatst op 7 oktober 2017 om 15:56
 • Gespeeld met 4 personen in oktober 2017; Ontsnapt: Ja

Verrassende elementen, dubbelzinnige puzzels

Er zaten hele leuke verrassende elementen in de room. Echter waren er ook puzzels die wel duidelijker geformuleerd hadden kunnen worden, die erg tijdrovend waren. Al met al wel een leuke en unieke ervaring.

 • Uniek
 • Dubbelzinnige puzzels

Hele mooie aankleding en sfeer in deze room

Ontzettend leuke puzzels, echte nadenkers. Goede communicatie zo belangrijk. Sfeer en aankleding is ook in deze kamer echt heel erg goed, al had er nog meer gedaan kunnen worden met geluid.

Leuke puzzels, anders dan we gewend waren

Sfeer en aankleding verdienen echt een 10! Het verhaal is ook echt heel leuk. Hints kwamen ook op een toffe manier! Niet extreem veel puzzels, maar wel anders dan we gewend waren. Dus nog steeds veel denk werk!

Geen slotjes, dat is leuk!

Nu eens een kamer zonder slotjes! Dat vergt een hele andere manier van denken, maar wat een ontzettend leuke ervaring. We moesten er wel even in komen.. De sfeer is geweldig! En de puzzels waren (toen we het concept begrepen) echt ontzettend leuk.

Onwijs leuke kamer!

Wat een leuke kamer, leuke wendingen in het verhaal. De tijdsdruk is ontzettend hoor. Verrassende puzzels en goede communicatie maakten het tot echt een hele goede kamer. Ondanks dat er bij ons nog wat kinderziektes waren.

Geen laboratorium voor mietjes

Ook geen kamer voor mensen die niet van schrikken houden!
Sommige puzzels waren echt heel goed doordacht, andere hadden wij net iets te snel door en daardoor eigenlijk niet leuk.
Daarbij kwam dat sommige spelelementen met licht weinig toegevoegde waarde had, naar ons idee..

Angstaanjagend

Zeker niet een kamer voor mensen die niet van schrikken houden! Spannende elementen, nieuwe puzzels, want opgesloten in de meisjeskamer is geen pretje!

Hele toffe ervaring, nieuwe puzzels en beleving

Het was even inkomen, want je waant je in een waar drugs-hol. Spaanse muziek speelt hard en overal graffiti. Leuke puzzels en toevoegingen die het erg leuke kamer maakte.

Een prachtige hotelkamer, of toch niet....?

Opgesloten in een hotelkamer en waarom kom je er niet meer uit?
Nieuw waren voor ons de noord-oost-zuid-west sloten. Erg leuke toevoeging.
Helaas was de kamer vrij gehorig en konden we onze buren in de escaperoom naast ons soms verstaan.
De puzzels waren leuk, maar soms wel wat voorspelbaar.

Onze eerste kamer, onvergetelijk!

Onze allereerste kamer, geen ervaring nog met escaperooms, maar wel gek op puzzels en spelletjes. Was echt een onvergetelijke ervaring. Geen idee waar je moet beginnen of wat je moet doen. Dus wel een beetje lastig. Gelukkig ontsnapt. In de kamer heerst veel sfeer. Je voelt de druk van de terroristen en de tijd op de klok! Gelukkig is het gelukt om te ontsnappen.

Goede beleving, uiterst verrassende wendingen!

Meer dan prima intro om in het verhaal te komen. Puzzels die anders zijn dan we gewend zijn en je daardoor soms wat misleiden. Zeker een hele leuke kamer!

Verrassende wendingen, uiteenlopende puzzels

De eerste keer een wat langere kamer. Helaas ging de communicatie niet helemaal goed en wisten wij niet dat we al konden beginnen (terwijl ons vooraf was verteld, dat we duidelijk zouden weten wanneer we zouden starten). Dus daarmee helaas tijd verspeeld. Samenwerking is heel belangrijk, wat ruzie ook met de sloten af en toe. Maar de puzzels waren goed, de beleving erg leuk. Op het nippertje ontsnapt!

Leuke elementen, goed verhaal

Een van de eerste kamers die we gedaan hebben. Waar samenwerking soms van groot belang is. Met verrassende wendingen en leuke puzzels

Leuke puzzels, weer eens wat anders, leuk voor mensen een eerste room

Uiteraard prima service bij The Great Escape. The Mailroom is hun "instap" kamer. Dus niet super uitdagende puzzels, maar prima vermaak en ook weer wat andere puzzels dan we wel gewend zijn.