Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Kaibouter

Escaper

Offline

Omschrijving

Gepassioneerde escape room speler. Een uit de klauwen gelopen hobby :-D


Lid sinds

24-02-2019

Locatie

Bussum

Statistieken

Escaperooms

40 reviews

91 kamers gespeeld

70% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


Teams

bussumse hangjongeren

2 teamleden

28 kamers gespeeld

KAMT

1 teamleden

3 kamers gespeeld

40 reviews

Red Het Koninkrijk

DelftEscape
Geplaatst op: 06 november 2019

Leuk!

Hahaha iemand anders zei het al, niet aan te raden voor mensen met rugklachten. Dat klopt! ik ben zelf 1.72 en ik was blij als ik rechtop kon staan haha De kamer is gewoon super vet. De aankleding is heel erg mooi, leuk gebruik van attributen gemaakt. Het kan altijd gebeuren dat er iets stuk gaat en het is gewoon jammer als dat dan net gebeurd als jij de kamer aan het spelen bent. Bij ons was er een "deur" voortijdig open gegaan wat de flow en het logische een beetje uit de kamer haalde. Een bepaalde puzzel vond ik erg slecht en niet leuk. Daarentegen ook een aantal nieuwe en verfrissende effecten gezien en mooi gebruik van technologie. Een beetje jammer dat je op het einde te horen krijgt dat als je minder snel bent dat je een leuker einde krijgt... en het dan alleen verteld! Laat het dan zien of vertel het niet nu denk ik alleen maar ja poep dat had ik ook wel willen zien. Maar goed dat mocht de pret niet drukken, al met al kan ik deze kamer met een gerust hart aanbevelen! Grappig ook dat je hier een kleine puzzel doet voordat je echt begint... er grappig en nog niet op deze manier eerder tegengekomen. Ik denk eerlijk gezegd ook niet dat het ik vaker wil tegenkomen maar dat weet ik alleen maar omdat ik het ben tegen gekomen :-)


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • De kamer
 • Attributen
 • aankleding
 • Stijl
 • Je eigen lengte :-D

 

De Bagijnetoren

DelftEscape
Geplaatst op: 06 november 2019

Heel matig

Ik heb hier initieel een hele slechte ervaring gehad. Daarna gelukkig nog contact gehad met de eiganeresse en die is hier uitermate adequaat mee omgegaan. Heel blij met hoe het door Jacqueline is opgepakt. Helaas is deze kamer mij niet goed bevallen maar de andere wel en zodra de nieuwe af is gaan we die zeker spelen!!

Ps: puntje erbij voor de nazorg!


Reactie door DelftEscape

06 november 2019

Kaibouter....Wij schrikken oprecht van je review.....wij willen je dan ook vragen om contact met ons op te nemen, want de beleving die jij blijkbaar gehad hebt is niet onze standaard en zou nooit op deze manier hebben mogen gebeuren. Graag horen wij meer over je ervaring zodat dit nooit meer kan gebeuren. Ik hoop echt dat je nog 1 keer de moeite wil nemen om contact met ons op te nemen. Dit kan per mail naar [email protected] waar je je telefoonnummer kan achterlaten zodat we je kunnen bellen. Wij zouden het heel erg waarderen als je ons de kans geeft om de nare nasmaak weg te halen en dat ook toekomstige bezoekers dit niet zal overkomen. Met vriendelijke groet Martin & Jacqueline


4

Sfeer: 2.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 1.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • 2 leuke puzzels
 • locatie
 • begeleiding
 • voorbereiding
 • adequaat ingrijpen/monitoren
 • weinig puzzels

 

Dracula's Bedroom

Escaperoom Oss
Geplaatst op: 06 november 2019

tja

Met 6 man gedaan, dat is echt teveel voor deze kamer, ik zou er nooit met meer dan 4 in gaan. Het thema is vampier, en er staan wel wat dingen in de kamer die naar het klassieke beeld van Dracula verwijzen maar er wordt weinig gedaan met het thema vampier. Ik denk dat er nog veel ruimte voor verbetering is. Daarnaast zijn de puzzels, mijns inziens, beheurlijk lineair. Met 6 man staan er tenminsten ten alle tijde 2 man echt geen moer uit te voeren. Hoeft niet vervelend te zijn als je het max aantal personen dan aanpast naar 4 xD we waren met een ervaren groep dat moet er misschien wel bij gezegd worden. Al met al, ik vond dit echt een mindere kamer. Oh en het einde van deze kamer is gewoon niet afgewerkt. Er hangen "toortsen" maar verder kan er daar nog veel gebeuren om het in het thema te krijgen!


5.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Vampieren
 • Plafond puzzel
 • Spiegel effect
 • Puzzels
 • lineair
 • weinig te doen voor grotere groep
 • afwerking op het eind

 

Dokter Freud

Your Escape Room
Geplaatst op: 06 november 2019

bagger

Wat een prut kamer. Echt veel te klein voor 6 man je staat elkaar in de weg die absoluut niet grappig of vermakelijk is. Je wordt gek van elkaar en je kan nergens heen. Weinig originele puzzels. Ik heb letterlijk niks kunnen doen omdat ik niet toevallig voor een puzzel stond. De "ontsnapping" is anticlimactisch. Laten we zeggen dat het meest positieve was dat ik genoten heb van de mensen waar ik mee was :-D


3

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 3.5

Service: 8.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goeie vraag?
 • vrijwel alles

 

Bloody Dentist 2.0

Breakout Room
Geplaatst op: 06 november 2019

het is oke

De kamer is okay. Het antieke object in de kamer is erg tof! Heel gaaf om te zien. Verder was de kamer in alles gewoon okay, dingen doen wat ze moet doen, de puzzels zijn goed te doen en het verhaal lijn is absoluut terug te vinden maar komt een beetje hap snap door de puzzels heen. Toen we buiten stonden hadden we zoiets van okay ook weer gedaan. Een zeer middelmatige kamer


6.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 3 personen

Team: bussumse hangjongeren

Ontsnapt: Ja


 • De begeleiding
 • de aankleding
 • ontvangstruimte
 • alles is mwah

 

Se7en Sins

Breakout Room
Geplaatst op: 06 november 2019

Freaking vet

Echt hele toffe kamer! we zijn er niet uitgekomen omdat we echt stumperts zijn. We hadden een vliegende start en toen op een gegeven moment zijn we volledig ingekakt. Ontzettend veel hints gekregen en het alsnog niet halen dan voel je je niet meteen de slimste haha. De kamer is super gruwelijk, het thema is tof verwerkt. De puzzels zijn logisch... en als je niet een blinde vink bent dan is de kamer goed te doen. Ontzettend groot en ontzettend gaaf. Kan er weinig over zeggen zonder dingen te spoilen dusse gaat deze doen!

Verder de allerdikste complimenten aan de eigenaresse en de begeleidster die hebben daar last minute terwijl de volgende groep zich al aandiende nog voor ons een derde kamer geregeld die helemaal het einde was en hebben ons echt geholpen en waren zo onwijs enthousiast! Echt een dikke tien voor de service, de begeleiding, het onthaal en het helpen van een volgende kamer nog op dezelfde dag pakken!!!!!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 3 personen

Team: bussumse hangjongeren

Ontsnapt: Nee


 • Grootte van de kamer
 • de weg naar de escape rooms toe
 • Begeleiding
 • we hebben het niet gehaald buuuuh

 

De Uitdaging van de Snip

Escaperoom Tilburg
Geplaatst op: 06 november 2019

Gedeelde eerste plek!

Snotverredomme wat baal ik ervan dat we deze escape room niet gehaald hebben. Alles aan deze kamer is perfect. Hij werd aangeraden door de eigenaresse van de kamers Se7ven en The dentist en heeft een half uur van te voren geregeld dat we hierin konden... Echt SUPER!

Wij kregen de hint mee dat als je het eerste gedeelte erop hebt zitten dat je daarna echt AAN moet en echt serieus moet doorpakken. En dat de ene begeleider dit er wel bij verteld en de ander niet. Ik vind persoonlijk dat dit er standaard bij verteld moet worden want mijn hemel je moet gaan met je kadaver in dat tweede gedeelte. Onze begeleider vertelde het er niet bij dus vandaar dat ik het erbij zet.

Het is helaas lastig om veel positieve dingen te zeggen over deze kamer en tegelijkertijd niks weg te geven. Ik moet zeggen dat ik de humor kon waarderen, de aankleding is perfect, nog nooit een kamer gezien die zo ontzettend trouw is gebleven aan zijn thema. Alles in de kamer is logisch en op zijn plek. Alles past in het verhaal lijn, ik weet niet hoe ik het anders kan zeggen dan dit echt een kamer is die je gewoon niet mag missen als je van escape rooms houdt. Ik zou als tip meegeven; ga met ervaren spelers en ga met zijn 4en. Dat is echt het meest sublieme aantal om deze kamer mee te doen en een beetje ervaring 10+ kamers lijkt me geen gek idee! Maar jeetje wat zou ik graag deze kamer nog een keer doen, en wat ben ik ontiegelijk zuur dat we het op een halve minuut na ongeveer niet gehaald hebben hahaha! Echt een top beleving!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • aankleding
 • attributen
 • puzzels
 • Alles
 • We hebben het ********** niet gehaald
 • je kan hem niet nog een keer doen

 

The Classroom

Forsaken escape room
Geplaatst op: 06 november 2019

Heel tof

Deze kamer was echt ontzettend leuk, er was heel veel te doen en we zaten lekker in de flow. We zijn er redelijk rap doorheen gegaan met nog enkele tientallen minuten over maar toch kwamen we hier heel gelukkig uit. De locatie is een beetje lastig te vinden (voor ons althans) schijnbaar is een kunstig bordje met GSFBRK de gasfabriek. Gelukkig kwam iemand in onze auto hierop (ik, de chauffeur niet in elk geval DOH! -.-). Als je eenmaal bij de kamer komt is het een hele vette locatie. Wat er boven de escape room zich bevindt kan mij niet bekoren.

De kamer heeft veel te doen, oude vertrouwde en bekende puzzels en ook een aantal verfrissende en leuke nieuwe dingen en me lekker rot geschrokken haha! Gewoon ontzettend goed gedaan, de begeleiding was top, het na-praten was echt heel erg leuk, overal nog een keer rustig doorheen gelopen er werd gewoon de tijd voor je genomen. Helemaal top!

Enige feedback is dat er misschien een spannender verhaal gemaakt kan worden ofzo al is het intro filmpje echt heel goed gedaan en heel erg leuk en origineel.

Oh en nog iets (geen feedback), ik weet niet of dat kan... maar ik dacht dat nog toen we daar waren maar vergeten te zeggen dus nu alsnog:
In het intro filmpje rijden ze de parkeerplaats op waar jij ook waarschijnlijk je auto geparkeerd hebt (dit is geen spoiler) hoe vet zou het zijn als je op de een of andere manier daar live beelden in weet te monteren waardoor je je eigen auto geparkeerd ziet dan ben je meteen nog meer geƫngageerd in het verhaal!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: bussumse hangjongeren

Ontsnapt: Ja


 • Locatie
 • Puzzels
 • Het begin
 • Locatie

  Laruka

Agatha

Escaperoom Deventer
Geplaatst op: 06 november 2019

ik vond hem heel erg leuk, erg gelachen

Er zit een inleidend verhaal bij en daarna kan je een heleboel dingen in de kamer in perspectief plaatsen. Soms dan vielen er dingen op zijn plek en dan moest ik echt heel erg lachen. De aankleding is erg tof gedaan, net alsof je bij je oma op bezoek gaat. Aantal compleet nieuwe dingen gezien en gedaan. Het aller aller laatste stukje mist wel echt wat aankleding en steekt schril af tegen de rest. Het lijkt bij deze kamer een beetje alsof, hoe verder je komt hoe minder zin er was om de kamer af te maken. Misschien is dat niet zo maar zo voelt het qua afwerking wel. Het is en blijft gewoon een hele leuk kamer, kan hem met een gerust hart aanraden maar het is (helaas) niet je-van-het. Vandaar een 8, leuke kamer, zeker doen maar verwacht er niet hetzelfde van als een echte top kamer en dan heb je gewoon een hele leuke escape room te pakken!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: bussumse hangjongeren

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Intro
 • Puzzels

 

The Vault

Sherlocked
Geplaatst op: 06 november 2019

Leuk...

Echt vet met de berichtjes die je van te voren krijgt en de app die je kan doen alvorens te beginnen. Wij hebben deze beide escape rooms gedaan op de dag dat de gay pride in Amsterdam was. We waren allemaal erg blij dat we eerder van huis waren gegaan dan normaal want we hebben over de laatste 300 meter langer dan over de rest van de reis gedaan haha. Qua parkeren, dure grap in Amsterdam maar ja je moet er wat voor over hebben om per se met de auto te willen gaan. Het gebouw is natuurlijk ontzettend gaaf! Wie kent het niet.
De escape room was erg tof. sommige puzzels vond ik wat onlogisch. Wat opvalt is dat deze kamer veel ruimer is dan eigenlijk alle andere kamers die ik heb gedaan, je kan hier dus makkelijk met veel mensen in. Wat dan weer jammer is, is dat er relatief weinig puzzels zijn. Ik hoef geen puzzels alleen maar om wat om handen te hebben maar het is wel zonde dat je zoveel ruimte hebt en dat er eigenlijk weinig te doen is. Neemt niet weg dat wij enorm aan het prutsk*tten waren en daardoor (met wat hulp) op het nippertje ontsnapt. We hadden ook een beetje moeite met de laatste deur.... dat is een cryptische opmerking die de mensen die het gedaan hebben zullen snappen :-)

Al met al was ik (ik leef namelijk onder een steen) blij geweest als iemand mij had verteld dat ik een escape room had geboekt op gay pride dag maar dat neem ik niemand kwalijk, al met al een toffe kamer die leuk is om te doen. Wat mij betreft een middenmoot kamer, niet goed genoeg voor de absolute top maar wel heel leuk!


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: bussumse hangjongeren

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • Locatie
 • Begeleiding
 • aankleding
 • De kluis
 • puzzels

 

The Architect

Sherlocked
Geplaatst op: 06 november 2019

Lachuh

Leuke kamer, wederom enorm veel ruimte!
Deze kamer was super leuk, de puzzels waren creatief. Ik ben inmiddels op een punt gekomen waarbij ik denk ik kan zeggen dat ik de meeste "technieken" en puzzel elementen ben tegenkomen. Zeker niet allemaal, maar deze bevatte voor mij geen snufjes of foefjes die ik niet al eerder had gezien. Ligt er natuurlijk absoluut aan waar je begint met spelen en welk nummer deze kamer voor je is. Want deze kamer doet niet aan hangslotjes enzo of wel maar dan kan ik ze me niet herinneren en dan is wat mij betreft de missie ook geslaagd want hangslotjes zijn alleen vervelend als je er ook echt hinder aan hebt. Ik hou van kamers waar je kan of moet opsplitsen. We gingen als een dolle door deze kamer heen en stonden snel weer buiten. We zaten echt lekker in de flow en alles viel op zijn plek, soms heb je dat. Ik vind niet dat onze snelle tijd echt te wijten valt aan de kamer en denk dat mensen met minder en ongeveer evenveel ervaring heel veel plezier aan deze kamer kunnen beleven net zoals wij ook hebben gedaan. Voor ons was ie die dag alleen een beetje kort ^_^


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: bussumse hangjongeren

Ontsnapt: Ja  33:00 min


 • gave puzzels
 • Locatie
 • Beetje kort xD

 

The Experiment

The Great Escape
Geplaatst op: 28 juli 2019

WAUW!

Ho-lee-sjiet, wat is deze kamer geweldig. Letterlijk voor iedereen wat wils, er zitten fysieke elementen in, er zitten goeie vernuftige puzzels in, geen enkele puzzel is vreemd, onoplosbaar of onlogisch. Het acteerwerk was bij ons ijzersterk. Dat is in retroperspectief ook wel een must voor een goeie ervaring, als de begeleiding er hier met de pet naar zou gooien dan zou deze hele ervaring echt lang niet zo leuk zijn! Alles aan deze kamer was top en staat vanaf nu in mijn top 3 van beste kamers. Misschien zelfs wel nummer 1!
Overigens is 4 het minimum en deze kamer heeft een slagingspercentage van rond de 20%... Ik (28 kamers) was samen met mijn vriendin (18 kamers) en mijn ouders (respectievelijk 3 en 2 kamers gedaan) en dat is niet het beste idee. We hadden deze kamer makkelijk in de tijd kunnen doen als we met meer ervaren spelers waren geweest. Dus een tip: doe de ze kamer niet met onervaren spelers daar is deze kamer minder geschikt voor denk ik!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Letterlijk alles

 

Abandoned

Escapium
Geplaatst op: 26 juli 2019

Was leuk!

Leuke kamer, leuke puzzels, groot en mooi aangekleed. Door alle marketing had ik verwacht dat de kamer veel enger zou zijn. Dat viel heel erg mee. Jammer want het thema en de aankleding lenen zich uitermate goed voor een super enge kamer. Ik denk dat er ook winst te behalen valt als je meer de stuipen op het lijf gejaagd wordt. De puzzels zitten goed in elkaar maar het zijn er niet gek veel dus ondanks dat we het leuk hebben gehad is het niet meteen een kamer die ik als eerste zou aanbevelen. Het voelt toch meer als een verhaal wat je ontrafeld en dat verhaal zit dan weer ijzersterk in elkaar. Het was ook super fijn dat er voor ons iemand speciaal wilde komen die ons wilde begeleiden dus qua service kan ik alleen maar zeggen: TOP!


8

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Last minute booking kon
 • aankleding
 • Sfeer
 • Techniek
 • Ruimte
 • weinig puzzels
 • Makkelijk
 • Niet super eng

 

Outbreak

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 26 juli 2019

Wat super cool! :-D

Het intro filmpje is echt grappig en goed gedaan. Duidelijke en sterke "eerste" kamer en daarna door voor het main event. Wat een knappe puzzels heeft deze kamer. Sommige zijn zo goed bedacht dat we tijdens het hapje erna er nog smakelijk om hebben kunnen lachen. Ook heel vernieuwend om op deze manier een kamer te doen. Logische puzzels die verband houden met elkaar en een enthousiaste begeleider die er ook een waar feestje van maakt. Zodra de volgende kamer af is dan willen wij graag een van de eerste zijn die hem komt spelen.. of misschien zelfs wel testen... hint hint :-D :-P


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: KAMT

Ontsnapt: Ja  56:00 min


 • De kamer
 • De aankleding
 • De begeleiding
 • Het intro filmpje

 

The Queen

Real Adventure Game
Geplaatst op: 26 juli 2019

Lache

Was een prima kamer, het intro zit goed in elkaar. Het thema is bijen en ik had het leuk gevonden als je dat in de kamer meer was tegengekomen. De puzzels zijn goed te doen al is het wel handig om een ervaren iemand erbij te hebben!
De kamer is leuk en als je in Utrecht bent kan het zeker geen kwaad om hem te doen. Het is gewoon een kamer die okay is!


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Intro
 • Techniek
 • veel te doen voor kleine ruimte
 • aankleding

 

Lachuh

Gedaan met het werk, heel tof hoe VR geintegreerd is in het spel! Verder niet super speciaal! Als je de serie kijkt vindt je het misschien een stuk leuker, de mensen bij ons die dat wel keken waren er enthousiaster over dan de anderen.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 14 personen

Ontsnapt: Ja


 • VR

 

De Laboratoriumkamer

Mama Bazooka
Geplaatst op: 26 juli 2019

Leuk

Leuke kamer, zeker als je je bedenkt dat dit de eerste kamer is/was. Met die gedachte was dit een behoorlijke vooruitstrevende kamer waarin heel veel dingen al super leuk in elkaar zitten. Tegenwoordig is deze kamer qua techniek een beetje verouderd. En zeker als je wat meer ervaring hebt dan is deze kamer erg makkelijk. Dit omdat je dan weet hoe je moet denken en wat je moet doen. Ben je helemaal nieuw in escape rooms doen dan is dit denk ik een hele goede kamer om in te beginnen. Wij waren er erg rap uit en toch een heel positief gevoel aan overgehouden


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  32:00 min

 

THE DOME

Mama Bazooka
Geplaatst op: 26 juli 2019

Super ervaring!

Alles aan deze kamer is tof. De reden dat de puzzels zo laag scoren behoeft wat uitleg. Het is namelijk niet dat er een puzzel tussenzat die ik niet leuk vond het is alleen dat het hele puzzel element hier niet echt in zit. Wij vonden althans geen enkele "puzzel" uitdagend. Het is duidelijk wat je moet doen en dan doe je het en dan kom je verder. Het voelde veel meer als een beleving die je van begin tot eind doorloopt en die beleving is het zeker waard. Onwijs gaaf gebouwd, we hebben veel gespeculeerd over hoe ze dingen voor elkaar hebben gekregen en iedereen heeft ervan genoten en wat te doen gehad. We waren en relatief snel uit (ik weet de tijd niet meer) maar we hebben echt een top ervaring gehad! hele dikke aanrader!!!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • De aankleding
 • Thema
 • 3.0 kamer

 

Flight 815

Down The Hatch
Geplaatst op: 26 juli 2019

Super gaaf!

Wat een super mooie kamer, wat een techniek en wat een beleving. Alles aan deze kamer klopt. Er is veel te doen, alles is in thema, onwijs mooi opgezet en ingericht. Kan niet anders zeggen dan dat deze kamer met recht in de top 20 kamers alle tijden staat. In elk geval van de kamers die ik heb gedaan heeft deze een top 5 positie. Was er dan niks dat beter kon? Naja als je echt iets wil horen: Ga er niet in met meer dan 4 man, dan beleef je meer puzzels en is je ervaring gewoon rijker, wil niet zeggen dat je er niet met meer in kan maar als je een groep hebt met wat meer ervaring dan kan 1 iemand wat minder te doen hebben. Iets wat ik jammer vond is dat er ergens in het traject een wand is met een heleboel "toeters en bellen" erop en daar had meer uit gehaald kunnen worden... dit is vrij cryptisch omdat ik niks wil verraden maar ik hoop toch duidelijk genoeg voor misschien degene die over de kamer gaat! maar als je een kamer gaat doen, of je er nou veel of weinig hebt gedaan, deze mag echt niet ontbreken.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  74:00 min


 • Alles

 

The Cooper Case

Down The Hatch
Geplaatst op: 26 juli 2019

Hooooly sjiet

Wat een super vette kamer, ik vond deze persoonlijk leuker dan de andere omdat ik in deze kamer veel meer te doen had dan in de andere kamer, dat lag ook aan onze groepsgrootte en dat we met ervaren spelers waren. Met ervaren bedoel ik overigens 10+ kamers, dan heb je mijns inziens genoeg kamers gezien om het idee te snappen en veel mechaniekjes te kennen. Maar van entree tot eind heel vet. De jumpscare was echt super tof en raakte we niet over uitgepraat op de terugreis. Beide kamers met super veel plezier gedaan en ook deze moet je absoluut gedaan hebben. Dus ga je een escape room doen maar je weet niet welke? boek ze allebei en je hebt gegarandeerd een top dag!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  72:00 min


 • Alles
 • Geen

 

The Conductor

Riddle Room
Geplaatst op: 26 juli 2019

Leuk!

Gave kamer, leuk uitgewerkt. Jammer dat je het dak zo goed ziet (dat geeft namelijk het idee dat je in een zeecontainer staat). Ik heb later van een eigenaar van een andere escape room gehoord dat er in begin een rook machine zat (of nog steeds) waardoor je het dak minder goed ziet. Het is namelijk zo dat je echt volledig het idee hebt dat je op een perron bent zolang je niet meer dan 2 meter omhoog kijkt xD
De puzzels waren leuk en de hints waren welkom, zonder was het ons niet gelukt! Al met al een top ervaring gehad en zeker niet ondenkbaar dat we nog een keer de Cabin komen doen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: KAMT

Ontsnapt: Ja  48:39 min


 • aankleding
 • begeleiding
 • service
 • het dak

 

Gold Creek

Turf Aalsmeer
Geplaatst op: 26 juli 2019

Mwah

Ik vond de puzzels niet zo leuk, eerlijk is eerlijk ik zat in de huisjes niet op de goeie golflengte om ze op te lossen. In het dorpje ging het me heel goed af. Maar ook in het dorp vond ik de puzzels niet zo leuk. Het lasergame gedeelte is minder goed dan bij een lasergame en het escape gedeelte is minder goed dan bij een escape room. Al met al was het vermakelijk maar ik zou het niet zo snel aanraden! In mijn groep zaten mensen die het echt heel erg leuk vonden dus tja... smaken verschillen!


5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema goed uitgewerkt
 • Ruimte
 • Puzzels
 • Lasergame

 

Elixir

Escaperoom Elixir
Geplaatst op: 26 juli 2019

Lachuh

Was leuk en weer is wat anders. Met name dat je tegen het andere team kan spelen is een hele leuke ervaring. De kamer zelf is goed opgezet en leuk ingericht maar naar mijn smaak niet een van de betere die ik heb gespeeld. Op een gegeven moment verplaatst het spel zich waardoor je de tegenpartij niet meer kan zien, juist in dat stuk zit een puzzel waarbij ik heel graag de tegenpartij had gezien.. aan de ene kant snap ik dat je het niet ziet aan de andere kant is het echt jammer dat je de andere partij niet ziet, helemaal als je met een vriendengroep gaat die groot genoeg is om beide kamers te vullen!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja


 • Je kan het andere team zien waar je tegen speelt
 • Het thema loopt goed door
 • dat met die buizen is echt leuk en knap gedaan!
 • Begeleiding is verplicht
 • De finale had beter gekund

 

De Meisjeskamer

Mama Bazooka
Geplaatst op: 26 juli 2019

Heel vet!!

Wat een enorm vette kamer, de jumpscares zijn gigantisch goed uitgewerkt. Het thema is heel duidelijk en goed vertegenwoordigd. Het intro filmpje is van grote klasse en de puzzels zijn op 2 na allemaal heel vet gedaan. De 2 puzzels die ik minder vind is de allereerste (die is net een tikkeltje te ver doorgedacht voor een allereerste puzzel). De andere puzzel die ik minder vond is omdat die mij persoonlijk niet aanspreekt maar dat is 100% een kwestie van smaak. Deze kamer is een van de vetste kamers die ik heb gedaan en raad ik iedereen aan, ik ging met hoge verwachtingen naar binnen en kwam er met een super positief gevoel weer uit! Dikke dikke aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Jumpscare
 • Begeleiding
 • Techniek
 • Puzzels

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Geplaatst op: 26 juli 2019

Wauw en verbluft

De locatie is schitterend, we hadden heel even wat moeite om het te vinden ondanks de goeie uitleg en werden daardoor ondervraagd door de politie wat we op het terrein deden. Daar konden we erg om lachen.
Voordat je begint krijg je wat te horen over de locatie en wat brengt dat je ontzettend goed in de sfeer.. nogmaals wat een pracht locatie!
De kamer zelf is echt schitterend, de puzzels passen bij het thema, het thema komt overal in terug, er wordt gebruik gemaakt van een heleboel verschillende puzzel elementen en technieken en de aankleding is werkelijk fantastisch. We zijn er niet uitgekomen maar dat mocht de pret absoluut niet drukken we hebben echt enorm genoten van deze kamer en dit is dan ook op het moment van schrijven mijn nummer 1 kamer!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • alles

 

Operation Source Code

The Circle Escaperoom
Geplaatst op: 26 juli 2019

Super!

De entree naar deze kamer is eigenlijk de tofste entree die ik tot nog toe heb meegemaakt. Ook de "ontsnapping" is uiterst spectaculair. Daartussenin zitten een aantal zeer vernuftige puzzels. Je waant je een soort van hacker door alle dingen die je op de computer moet doen en dat past precies goed in dit thema. Althans als je films over hackers hebt gezien, met de nadruk op films.
Hele mooie grote ruime ruimtes met ontiegelijk veel aankleding. Je merkt dat mensen hier veel tijd en energie in hebben gestopt om hier een hele vette ervaring van te maken en dat is gelukt. Er is wel een minpunt maar die kan ik niet opschrijven! :-D

AB-SO-LUUT een aanrader!!!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • entree
 • aankleding
 • thema
 • Is er maar ik zeg niet wat!

 

Laad meer reviews

0 reviews