Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 43
  • Reviews geplaatst: 24
  • Ontsnappingspercentage: 79.2%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 08-10-2018


Team

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

  • Expeditie — MindEscape
  • Geplaatst op 16 september 2020 om 18:25
  • Gespeeld met 3 personen in september 2020; Ontsnapt: Ja

Verwachting is waargemaakt!

Deze kamer gespeeld met 3 dames, de kamer krijgt een 9.5 op escapetalk maar ben altijd voorzichtig in verwachtingen, je weet het nooit... Een super vriendelijk ontvangst, er werden enthousiast ervaringen van andere kamers met elkaar gedeeld. De kamer is heel mooi gemaakt, je bent echt even in een andere wereld, de puzzels waren zeer afwisselend en zaten voor ons logisch in elkaar. Wat ons betreft klopt deze kamer helemaal!

Fantastisch!!

Super gave kamer, gespeeld met 5-en, hard werken maar de beleving is fantastisch!!

Heerlijke kamer voor ons gezin!

Na the Flight moesten we natuurlijk terug komen voor The Cooper Case. Mooie kamer met veel afwisselde puzzels, gespeeld met z'n 6-en, waarvan 4 kinderen(12-16jaar), spannend en super leuk!

Te snel ontsnapt...

Leuke kamer om te spelen, zijn vanuit Brabant naar Delft gereden en waren binnen 35 minuten ontsnapt, beetje te snel naar onze zin! ;-) Maar zeker een aanrader om te spelen. Borrelen in Delft is ook super gezellig.

  • Vriendelijke medewerkers
  • Te makkelijk.

Leuk kamer.

Nadat we de Dentist en the Freakshow hadden gespeeld werd het tijd voor de nieuwere kamers van Darkpark. We waren al gewend aan "het toneelstuk" bij binnenkomst maar deze dame had er echt geen zin in... De kamer was super gaaf maar de laatste code ontbrak dus de deur ging niet open. De gastvrouw bleef in haar chagrijnige rol en zei als je nou even zo en zo had gedaan dan hadden jullie het gehaald, tja, das met alles wat je als weet, dan is het makkelijk. Toen vroeg ik aan de gastvrouw elke kamer haar nummer 1 was: je denkt toch zeker niet dat ik zelf een kamer ga spelen, zonde van m'n tijd! De kamer was super gaaf maar de sfeer die de gastvrouw creëerde zorgde ervoor dat we buiten stonden en dachten... hier hebben we veel gld voor betaald maar staan met een rotgevoel buiten. Na deze ervaring the Honeymoon geboekt en gespeeld vanwege de goede recensies, Darkpark heeft ervoor gekozen het toneelstuk af te schaffen, beste keuze ooit wat mij betreft. Gaan zeker nog terug voor The End.

  • Mooi gemaakt, afwisselende puzzels

Aanrader!

We vertrokken van huis met het idee dat we weer begroet zouden worden zoals bij de Orphanage, dit hadden we als onprettig ervaren. Maar wat bleek de medewerkers waren super vriendelijk en hebben besloten dat de rol die ze speelde niet meer te doen, beste beslissing ooit wat mij betreft. Het is een super kamer, alles klopt! We komen nog terug voor The End.

  • Alles klopt!

Geweldig!

Deze kamer met ons gezin gespeeld, 2 volwassene, 4 kinderen(11,13,15jaar), waarvan 1 voor de 1e x een kamer speelde. Zit super goed in elkaar, afwisselende puzzels en verrassingen. Cooper case over 2 weken geboekt met het zelfde team.

  • Mooi gemaakt, afwisselende puzzels
  • Vriendelijke begeleiding

Leuk kamer voor beginners.

De lokatie waar deze kamer zich bevindt is super leuk, ook de stempel "kamer van 2016" schept hoge verwachtingen. Deze zijn voor ons niet waar gemaakt....... De kamer is leuk, puzzels zijn goed te doen, wij speelde de kamer met 6 kinderen en 4 volwassenen. Op het moment dat we de kamer speelde was er een feest gaande, de muziek hiervan was duidelijk hoorbaar wat er voor zorgde dat de communicatie lastig te horen was. Een spelelement was met de juiste code niet open te maken en moest naar de deur gebracht worden om de inhoud er uit te halen. De spelbegeleider gaf ons ook ongevraagde hints, al gelijk bij binnenkomst, geef de spelers eerst zelf de kans het spel te spelen. De kamer geboekt via de site, bedrag €144,- omdat we met 10 personen waren moesten we €190,- afrekenen, prima voor een top kamer maar dat is dit niet, we hebben leukere kamers gespeeld voor minder.

Spannende kamer!

Een warm ontvangst! De kamer is mooi gemaakt, spannende om te spelen, behoort tot onze top 5.

Fantastisch!!

Een feestje om deze kamer te spelen, staat in onze top 3! Door de drukte was het ontvangst voor ons iets minder, niet zichtbaar wie van de escaperoom zijn en wie de spelers. De kamer is super mooi gemaakt en de puzzels kloppen waardoor het spel lekker loopt. Zoveel plezier gehad tijdens het spelen van deze kamer.

Leuke kamer, zeker voor een tandartsassistente.

Deze kamer gespeeld met 3 dames, waarvan 2 voor de 1e keer. Leuke kamer maar helaas niet gehaald.

Onze 1e kamer!

Super leuke 1e ervaring, wat moeten we doen........ Zeer enthousiaste eigenaar, die ons 3-en gerust stelde maar dat heeft er niet voor gezorgd dat we hem gehaald hebben. ;-)

Leuke kamer!

Deze kamer voor de 1e keer gespeeld met gezin van 5 personen, zeer vriendelijk ontvangst.

Leuke kamer en uitdagende puzzels!

Deze kamer met 4 personen gespeeld, uitdagende puzzels, kamer zit goed in elkaar.

Fantastische kamer met verrassingen!

Fantastische kamer op een mooie lokatie. Afwisselende puzzels, gespeeld met 4 personen.

Leuke kamer, gespeeld met gezin.

Leuke kamer, lijkt levensecht, afwisselende puzzels, gespeeld met gezin van 5 personen!

Net op het nippertje gehaald!!

Super leuke kamer, puzzels kloppen, gespeeld met 6 ervaren escapers, hard werken om het te halen!!

Geweldige kamer!!

Super goed in elkaar gezet, zonder ook maar 1 cijferslot, van de ene verbazing in de andere!

Lijkt net echt!!

Fantastische kamer, echt in een loods buiten in de kou. Super begin en zeer ruim met van alles wat je van te voren niet kunt bedenken.

Leuke kamer, ook voor een gezin!

Leuke lokatie met een gezellig welkom! Gespeeld met ons gezin van 5 personen. Leuke puzzels maar niet helemaal duidelijk voor ons.....

Leuke kamer, ook voor kinderen.

Leuke kamer, gespeeld met z'n 4-en waarvan 2 kinderen van 10 jaar oud. Zit leuk in elkaar.

Leuke orginele kamer.

Mooi aangekleden kamer, ruim opgezet met leuke puzzels!

Fantastische kamer!!

Deze kamer met 4 personen gespeeld, zit perfect in elkaar! Onze nummer 1 op dit moment!

Ruime kamer, mooi aankleding

Ruime kamer met afwissende puzzels die goed in elkaar zitten. Ontsnapt met 4 personen deze kamer gespeeld.