Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 23
  • Reviews geplaatst: 19
  • Ontsnappingspercentage: 84.2%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 03-07-2016

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Wow.. Wow.. Wow.. Hele toffe kamer. Weinig goede spannende kamers gespeeld. Ik ben niet bang aangelegd maar hier een aantal keer goed geschrokken. Geluid en licht effecten maken de kamer compleet. Enorm originele puzzels die in het thema passen. Een echte aanrader voor iedereen die wel wat spanning kan waarderen.. Staat zeker in mijn top kamers! Daarbij blijft de locatie van locks, het personeel en de overige kamers ook echt top.

Aardige kamer. De sfeer van de kamer is wat klinisch.. terwijl het gebouw enorm mooi is. De puzzels zijn in thema, leuke puzzels die soms wel wat lastig/uitdagend zijn. Samen met twee onervaren spelers deze kamer gedaan en helaas niet ontsnapt!

De sfeer in de kamer is fantastisch. Erg leuk van de kamer is dat je continu opnieuw verrast wordt. De puzzels in de kamer vind ik echter wat lafjes, waren echt wel gemakkelijk. 6 personen vind ik ook echt wel de max er is niet vaak voor iedereen iets te doen. De ontvangst, de terugblik en de sfeer in de ontvangstruimte maken de service compleet!

Top gastheren. Verassend leuke kamer. Puzzels in thema. Voldoende puzzels voor 5 personen, heb me erg vermaakt!

Thema van de kamer is leuk doorgevoerd in de kamer. De kamer vonden wij echter te makkelijk. We stonden geel snel weer buiten. Dat kwam ook doordat we te snel hints kregen en er te veel onlogische puzzels in zaten. Misschien heeft het ermee te maken dat ze net open waren, maar als ervaren speler zou ik de kamer niet spelen.

Echt een aanrader om te spelen! Wauw!!

Zonder hints heel snel de kamer uit. Leuke puzzels, maar aan de simpele kant. Wel geheel in thema. Super toffe locatie en de afwerking van de kamer is subliem! Ook een beetje weg van veghel geworden door de fantastische service!

Wauw! Wat een beleving. Van de ene verbazing in de ander. Een echte aanrader!

Leuke kamer. Technische snufjes die de kamer leuk maakt. Leuk thema en de attributen passen goed in de sfeer. De kamer is goed afgewerkt. Sommige puzzels vond ik minder maar dat is smaak denk ik.

Deze kamer is tot in de puntjes afgewerkt. Daarnaast zijn er technisch hoogstaande puzzels in de kamer. Het is een lastige kamer, maar dat is ook te lezen in de titel van de kamer.. de uitdaging. Een echte aanrader om te spelen, als je van een uitdaging houdt..

Een super leuke kamer. De puzzels zijn allemaal in thema. Het fijne aan de kamer is dat je deze mag uitspelen, waardoor je de volledige beleving hebt in de kamer.

Een unieke kamer, een break-in room inplaats van een escaperoom. Wat nog unieker is, is dat er een echte geldprijs in de bank zit. Met mijn voetbalteam deze kamer gespeeld, en flink wat buit gemaakt. De puzzels zijn in thema, met leuke afwisseling van samenwerk, denk, strategie en doe-puzzels. Leuke techniek gebruikt in de kamer! Een aanrader!

De sfeer in de kamer is super, veel attributen die in thema passen. Misschien wel te veel zelfs. Ook apparaten in de kamer staan waar je je aan open kunt halen. Dit gebeurde dus ook. De puzzelsstructuur (rebus achtig) vind ik persoonlijk niet leuk. Dit was een domper, gezien we hiervoor ook een kamer gedaan hadden bij de voltage met precies dezelfde structuur. Communicatie met de ''hulplijn'' was onmogelijk door de enorm harde muziek in de kamer. Hierdoor met heel veel moeite weten te ontsnappen omdat we 2 puzzels gewoonweg niet snapte.

De kamer ziet er super mooi uit, de sfeer met audio en video effecten is echt mooi. Helaas zijn de puzzels echt van matige kwaliteit. Helaas is het communiceren (hints) ook erg lastig. Je hebt niet het gevoel dat iemand je volgt en je op weg kan helpen. Uiteindelijk door te gokken de kamer uit gekomen. Dat geeft toch minder gevoel van voldoening. Helaas nog een kamer gespeeld dezelfde dag, en de puzzel methode (rebus achtig) is identiek aan de andere kamer, ik vermoed dat dit dus bij alle 8 is.

Leuk dat de escaperoom in een heel gebouw is. Dat maakt het een unieke ervaring. Helaas stonden wij, ondanks dat we met 5en waren en de kamer met 16 pers te spelen is, vaak stil. De puzzels zijn niet allemaal in thema. Wat ik jammer vind is dat de beleving direct ophoud als je de kamer uitloopt, er is geen plek om na te kletsen of iets te drinken. De geluidseffecten zijn echt fantastisch in deze kamer!

Wat een super kamer! De sfeer, enorm unieke puzzels en alles is tot in de puntjes afgewerkt. Na de intro, die super mooi in elkaar gezet is en helemaal past kom je in een mooie afgewerkte kamer. De muren die behoren bij het oude pand passen precies in de kamer. Alleen maar lof over deze kamer. Jammer dat deze zo ver weg is, anders had ik hem nog een keer willen spelen...

Hele toffe room, soms wat lastige puzzels. Zeker een aanrader voor verschillende groepen, zowel beginners als ervaren escapers. De service is perfect!

Een andere Heineken ontvoering gespeeld, maar deze is stukken beter. De afwerking, de puzzels en de sfeer is helemaal in thema. Je voelt je echt even ontvoerd en wil zo snel mogelijk ontsnappen. Een aanrader voor beginners en voor ervaren spelers. Er is voor ieder wat wils in de kamer!

Leuke kamer! Veel verschillende puzzels, verassende effecten en een prima sfeer!