Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 9
  • Reviews geplaatst: 9
  • Ontsnappingspercentage: 66.7%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 21-06-2016

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Mijn tweede escape ervaring. Prima kamer goed te doen met zijn 6en. De sfeer was leuk en de puzzels waren ook prima. Erg benieuwd naar de nieuwe kamer!

Wat een geweldig mooie escape room! Qua beleving is dit echt een topper. Leuke en vooral originele spellen waarbij je goed moet samenwerken. Deze escape room behoort zeker tot mijn favorieten. Ontzettend leuke eigenaren/werknemers die graag de tijd voor je nemen om nog even gezellig na te kletsen. Aanrader!

Als je binnen komt word je vriendelijk ontvangen door het personeel. We kregen een gratis drankje aangeboden omdat we wat langer moesten wachten ivm met een storing. Vol goede moed gingen we de kamer binnen. Helaas viel de kamer mij erg tegen, de sfeer is er niet en de puzzels heb ik beter gezien. We waren bij de laatste puzzel maar daar hoor je mensen vanuit de ontvangstruimte praten en lachen waardoor je uit je concentratie word gehaald. Jammer genoeg dus geen goede ervaring met deze kamer.

Op het nippertje ontsnapt! Goede sfeer in deze kamer met leuke effecten.

Deze kamer vond ik echt ge-wel-dig! Zoveel verschillende emoties en dat in 60 minuten. De kamer is helemaal af en past perfect bij het verhaal. Ik vind ook dat ze hier als een van de weinige een heel gaaf einde hebben. Niet dat je een deur uitkomt en meteen in een witte gang met felle lampen terecht komt. Leuk gedaan dat je met je team terug kunt kijken naar hoe je het gedaan hebt. Echt een aanrader!

Spannende kamer waarbij je niet ontsnapt maar juist inbreekt! Prima sfeer leuk gedaan met de kluis. Leuk aan deze kamer dat je een echte jackpot hebt die je uit de kluis kunt stelen, daardoor kun je de kamer vaker dan 1 keer spelen. Wij komen zeker nog een keer terug om te proberen de jackpot te stelen!

Spannende kamer! Moeilijke zeer originele puzzels. De sfeer van deze kamer is echt helemaal top! Erg benieuwd naar de nieuwe kamer. Dit is een echte aanrader voor de gene die goed kunnen samenwerken en van een uitdaging houden!

De eerste kamer die we gespeeld hebben. Ontzettend leuke ervaring! Begin is erg verrassend, samenwerken is hier de sleutel. Goede sfeer. Zeker doen deze escape room!

Een van de beste kamers die we hebben bezocht! Spannend van begin tot eind. De puzzels waren echt super en uniek. Leuke mensen die je na afloop graag nog een rondleiding geven en met passie over hun kamer vertellen. Zeker een aanrader!