Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Delfgauw


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 26
 • Reviews geplaatst: 26
 • Ontsnappingspercentage: 96.2%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 07-07-2019


Team

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Leuke kamer

Een prima kamer waarin je verschillende soorten puzzels moet oplossen terwijl je strict door ms hazel in de gaten gehouden wordt! Leuke extra spanning.

Super!

Jason's curse. Wat een geweldige room!!! Spannend, uitdagend, veelzijdig.... wat wil je nou nog meer!?!

Goede kamer

Een prima kamer, maar wij hebben deze in combinatie met jason's curse gedaan, en die steekt hier wel hoog bovenuit. als je die 2 vergelijkt merk je toch wel dat deze kamer wat out-dated is. Desalniettemin een prima kamer waar we ons zeker in vermaakt hebben. Verhaallijn wel erg voorspelbaar maar ook dat drukt de pret niet

Wederom geweldig!

Deze geweldige kamer staat dik in onze top 3!! ontvangst super gespeeld wat prima bij het thema past. daar houden we wel van. De kamer zelf is enorm gaaf gedaan. Super goed gebruik gemaakt van de enorme ruimte, erg leuke orginele puzzels!!! Het enige wat ik hier wel een klein beetje miste was de verhaallijn. Het is duidelijk waar we zijn enzo, daar zijn ook wel de details in gestopt, maar hoe of wat en wat gebeurd hier nou precies? het is me na het ontsnappen nog niet geheel duidelijk.

Geweldig!

Inmiddels weten we hoe gaaf de kamers van Escape Challenge zijn. Dus deze kunnen we zeker niet overslaan. Met inmiddels wel goede ervaring aan escape rooms gaat onze groep er weer voor. Wat een leuk thema, en wat een leuke details en het verhaal klopt super goed. Spannend, uitdagend, leuke puzzels en een klapper van een einde. Je wordt geheel meegesleurd in het verhaal. Goed voor een mooie plek in onze top 5 van escape rooms :D

GAAF!

Als toch wel ervaren escape room liefhebbers gaat onze groep het hele land door om escape rooms te doen. inmiddels al flink wat gehad, en ook wel hele goeie! Inmiddels gaan wij een beetje af op ervaringen van andere ervaren escapers en room-builders. Deze werd ons bij onze laatste kamer (the orphanage) aangeraden door de maker. En omdat we de orphanage zelf ook geweldig vonden, vonden wij dat we wel op zijn oordeel af konden gaan. Hij had ons al enthousiast gemaakt over de locatie en setting. Dus op naar Amersfoort vandaag! En hij had helemaal gelijk, wat een gebouw! Wat een sfeer!!! als je er aan komt is het al spannend en raken wij heel erg enthousiast over wat ons nog allemaal te wachten staat. onze verwachtingen zijn erg hoog nu, maar we moesten nog even wachten of dit terecht was. Nou ik kan je vertellen, dit was het zeker! Wat ontzettend gaaf was deze kamer. oog voor detail, maar echt ook kleine details. echt alles tot in de puntjes is aan gedacht. Verhaal tip top in orde en duidelijk te volgen, én ook nog eens enorm spannend met de nodige schrik-effecten. Gave effecten die ik nog niet in andere kamers heb gezien, en daarbij ook echt leuke en orginele puzzels, die (voor ons) ook niet al te moeilijk waren. Wat hebben we van deze room genoten!!!! Goed uit kunnen spelen zonder hints nodig te hebben. Welkom in onze top 3!! We wachten met smart op jullie volgende kamer!!

 • Sfeer
 • leuke puzzels

Leuke Dag!

Het lab en de meisjeskamer na elkaar gedaan, we begonnen met het lab. Ontvangstal is erg leuk en als je even moet wachten, geen probleem, er is genoeg te doen! De kamer was leuk, een goed verhaal, goede puzzels, spannend. Alles wat je nodig hebt voor een goede escape room. Achteraf mochten we in een aparte kamer samen met de host de camera beelden bekijken van wat we gedaan hadden, dat vonden we ook een heel erg leuke extra!!

 • Gastvrij / service
 • Leuke en afwisselende puzzels

Spannende dag

Hier veel goede verhalen over gehoord dus een reisje waard! Leuke ontvangsthal waar niemand zich ooit zal vervelen. Op dezelfde dag voorafgaand eerst het Laboratorium gedaan. leuk om te zien dat het toch wel met elkaar te maken heeft. Verhaallijn is goed! Spannend en slokt je op. De puzzels zijn leuk en orgineel. Niet alle puzzels werkte even goed mee. Zonder al te veel in detail te treden en te spoileren, kwamen we toch op een gegeven moment vast op een puzzel, die we wel opgelost hadden maar het uitvoeren van de puzzel ging niet goed want was gewoon niet goed gemaakt/ inelkaar gezet. Ik hoop dat dat inmiddels wat soepeler verloopt en op is gelost! Dat is het enige minpuntje van deze kamer. Alle andere puzzels waren prima, vermakelijk, er hing een goede spannende sfeer. Achteraf werden we meegenomen naar een aparte kamer waar we de camera beelden terug konden kijken van wat wij in die kamer hadden gedaan. Een erg leuke toevoeging/afsluiting! Zeker een kamer die je gedaan móet hebben! :)

 • Leuke en afwisselende puzzels
 • Sfeer

Offday

Een leuke orginele kamer. Niet spannend, wel een leuk en goed uitgewerkt thema. orginele puzzels. Helaas was ons team alleen erg chaotisch en totaal niet op dreef, en hebben wij deze kamer (met eigenlijk het schaamrood op onze wangen) niet gehaald.

Leuke kamer

Een leuke spannende kamer met orginele puzzels en schrikeffecten. We hebben ons prima vermaakt met deze. Wat wij wel een beetje jammer vinden van de kamers hier, is dat de communicatie/geven van hints altijd op een interactieve manier moet. de eerste keer wat dit leuk en grappig, maar later, bij andere kamers, gingen we er ons toch aan storen als fanatiekelingen, het kost namelijk best wel wat tijd om een dansje te moeten gaan doen voor een hint ect. Maar dit is maar net of je hiervan houdt of niet, een ander kan dit juist weer heel erg leuk en geweldig vinden!

 • Manier van hints geven

Leuke kamer

Orgineel, met wat dingen in de kamer die ik echt nog niet in andere kamers gezien heb. Erg spannend en orginele puzzels! Wel jammer dat een bepaalde puzzel wat ons betreft echt niet goed werkte. (geen spoilers dus hou het hierbij). Verder hebben we wel ondanks de enorm krappe ruimte en bewegingsbeperking waardoor het puzzelen af en toe wat lastig ging, echt wel genoten van deze kamer

Keurige kamer

Als je niet van de enge/spannende escape rooms houdt, is dit echt wel een aanrader. We hebben hier ons prima vermaakt met leuke en orginele puzzels!

 • leuke puzzels

Spanning!

Hier voel je echt de tijdsdruk wel!! Deze kamer valt gewoon niet te halen als je ergens blijft hangen. Een ervaren team is echt wel vereist om dit te doen. Verhaallijn is wel goed door de hele kamer en kom je steeds meer achter de waarheid. Minpunt is voor mij wel de laatste puzzel/kamer. te krap, te veel herrie/geluideffecten om een beetje normaal die puzzel te kunnen oplossen. Verder, erg leuk!

 • Leuke en afwisselende puzzels
 • Kleine laatste kamer
 • Alleen Engels

Leuke kamer

Leuke sfeer, super leuk ontvangst. Leuke orginele puzzels, weer eens wat anders! Thema prima, alles past daar ook helemaal goed bij, inclusief de puzzels. Goed te doen voor een van je eerste kamers. Voor de wat meer ervaren escaper misschien wat makkelijk, maar dat mag de pret zeker niet drukken, we hebben er van genoten

Leuk

Met hele grote groepen is dit prima dagvermaak. Zo waren wij met het bedrijfsuitje van mijn man hier aanwezig. We waren echt al wat ervaren, maar het meerendeel natuurlijk echt niet. Het is mega groot, dus voor ee ngroot bedrijf of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest is dit echt wel heel erg leuk. het voelt echter niet als een escape room hierdoor, het zijn erg veel aparte elementen. Het is wél erg orgineel, zoiets nog niet eerder gezien. Al met al een prima dagje. Uiteindelijk niet helemaal alles goed mee kunnen krijgen qua verhaallijn, omdat we niet alle onderdelen hebben kunnen doen vanwege de drukte.

Lost ervaring

Als liefhebber van de serie Lost, én escape room fanatist, moest ik deze toch echt wel gedaan hebben! Met ons vast groepje gingen we voor deze. En wat een geweldige ervaring! Deze scoort hoog in onze lijst, misschien is het zelfs wel mijn all-time favoriet! In ieder geval dik in de top3! De referenties naar de serie, ene zeer duidelijk andere subtiel, vond ik geweldig. Maar ook los van de serie, als je die niet gezien hebt, is de room echt gewoon heel erg leuk en gaaf! Chapeau!

 • Sfeer
 • Details kamers
 • Puzzels

Leuke kamer

Parkeren is een dingetje, maar na even zoeken en een klein stukje lopen konden we ons wagen aan deze escape room. Leuke ontvangst kamer met alvast wat leuke spelletjes/puzzeltjes om de tijd tot we echt gaan beginnen mee te doden. Door de host wordt het verhaal duidelijk uitgelegd en we gaan naar binnen in de room! De kamer is prima in stijl van het verhaal, past erg goed bij elkaar. Er zaten redelijk wat orginele puzzels in die ik nog niet eerder in andere rooms ben tegen gekomen. Wel waren het gewoon logisch nadenken puzzels, en voor de wat meer ervaren escaper, eigenlijk vrij makkelijk (dit vonden wij in ieder geval). Dit was te merken aan de tijd die wij hebben neergezet; met 29 minuten stonden we weer buiten! Hierdoor hadden we eigenlijk een onvoldaan gevoel na de escaperoom, we wilden er nog wel een doen, want het ging zo snel. Niks op aan te merken verder, echt goede aankleding, leuk thema, verhaal/aankleding vd room passen erg goed bij elkaar en de puzzels waren echt wel goed en leuk! Alleen dus als je al veel ervaring hebt wellicht wat te makkelijk. We hebben ons wel prima vermaakt

 • leuke puzzels
 • snel door spel heen

Leuke kamer

Goede kamer, een must-done We hadden flight 815 al gedaan hier, en die vonden we ontzettend goed, dus onze verwachtingen waren hoog. Erg leuk dat het een wat langere kamer is! Dat betekend over het algemeen meer puzzels en langer plezier van de escape room! Het verhaal/thema is leuk en is duidelijk. De puzzels zijn leuk en orgineel. Goed gebruik van de ruimtes! Een leuke kamer! Persoonlijk vind ik flight 815 wel beter, maar dat komt misschien doordat ik een beetje bevooroordeeld ben omdat ik Lost een geweldige serie vond en ik me in die kamer dus ontzettend goed kon inleven. In deze kamer miste ik dat om de een of andere manier een beetje, het inlevingsvermogen. Desalniettemin, zeker een kamer die je gedaan moet hebben als escape-room liefhebber! Bedankt en tot de volgende! Wij zijn benieuwd naar jullie nieuwe kamer en daar komen we zeker voor terug :)

 • Leuke en afwisselende puzzels
 • Gastvrij / service

Goede kamer

De host was een beetje wazig..... gevalletje katertje??? De kamer was prima, verhaallijn was ook wat wazig. Niet goed te volgen, en niet duidelijk. Puzzels daar en tegen waren wel erg orgineel en leuk. Vooral de eindpuzzel had voor ons een euforisch moment van 'yes!; roepen en een klein vreugde dansje! Special effects waren ook goed!

 • leuke puzzels

Leuke kamer

Wat een leuke escape room. het verhaal en het thema is duidelijk en leuk. De puzzels zijn orgineel, meerdere puzzels en elementen echt nog nergens anders gezien! Goed te doen als ervaren escaper, (we waren er wel snel uit) ook erg leuk als het (een van je) eerste escape rooms is!!! Ik zou wel adviseren niet met teveel personen deze escape te doen. Wij waren met 4 en dat was prima, meer is denk ik weer net te veel. Host was gezellig, en de foto collage op het einde ook een leuke verassing. Al met al een prima kamer dus!

 • Leuke en afwisselende puzzels
 • Sfeer

Leuke kamer

Wat een leuke en vermakelijke kamer met verrassende effecten! De puzzels waren wel logisch.

 • Gastvrij / service
 • Leuke en afwisselende puzzels
 • Verhaallijn kan beter

Geweldig!

We hebben menig escaperoom gedaan inmiddels, maar nog nooit eerder zo'n mooie als deze. Bij elke nieuwe ruimte die we betreden hoorden we onzelf "WOW" zeggen, en namen we even de tijd om de kamer in ons op te nemen. Wat ontzettend geweldig mooi gemaakt. Dit is echt wel de mooiste kamer die ik heb gezien. Qua puzzels niet te moeilijk, leuk passend bij het wonderland thema. Dat zit en past allemaal wel erg goed bij elkaar. We hebben ons enorm vermaakt in deze prachtige kamer.

 • Mooie afwerking
 • Sfeer
 • Gastvrij / service
 • Verhaallijn kan beter

Leuke kamer

Deze room hebben wij gedaan toen hij echt nog maar nét open was. Wij waren het tweede team wat de room heeft gedaan. En dat was te merken. Er zaten echt nog flink wat kinderziektes in. Dat heeft onze ervaring en beoordeling helaas echt wel wat aangetast. Veel te warm in de kamer er was nog geen airco en zoals te zien op de foto waren we echt letterlijk zeiknat van het zweten :(., puzzels die nog niet helemaal werkte, onderdelen die vast hadden moeten zitten konden we draaien waardoor een puzzel niet meer te doen was. Verder wel heel erg leuk thema, spannend en goede puzzels. Erg orgineel. Wellicht doen we hem nog eens over, zoals is voorgesteld om onze eigenlijk niet heel goede ervaring met deze room, omdat hij eigenlijk echt nog niet af was, te veranderen/verbeteren.

 • nog niet af

Allereerste kamer

Onze allereerste escape room, die nadat we veel meer rooms gedaan hebben nog steeds hoog in ons lijstje staat! Onze allereerste escape room die we ooit gedaan hebben. Een spannende ontvangst, en de kamer was ook erg spannend. Leuk thema en goed op doorgepakt. Nadat we bijna 5 jaar en zo'n 25 escaperooms meer gedaan hebben , staat deze kamer nog steeds hoog in onze top-lijst. Of dit nu komt door het enthousiasme/nieuwheid/spanning van de allereerste escape room die we ooit gedaan hebben weet ik niet, maar zeker een aanrader!

 • sfeer
 • Leuke en afwisselende puzzels
 • Gastvrij / service

Leuke kamer

Was een leuke kamer. Detail afwerking is erg hoog. Zeer leuke en originele puzzels. Service / host is weer zeer gastvrij. Wat het intro filmpje er mee te maken heeft is voor mij nog steeds een vraag. verhaallijn is onduidelijk, had beter uitgewerkt kunnen worden. Jammer dat alles onder het hallucineren geschoven wordt. na het spelen een voldaan YES! gevoel!

 • Gastvrij / service
 • Detail afwerking kamers is erg hoog
 • Leuke en afwisselende puzzels
 • Geen (duidelijke) verhaallijn

Afwerking = VAKMANSCHAP

De andere kamers van Darkpark hebben we allemaal gespeeld. Vanwege die kamers had ik ook een hele hoge verwachting van deze kamer. Het eerste deel van de kamer was zoals verwacht weer perfect. De afwerking en de details zijn weer uitstekend. in 1 woord vakmanschap. Ik heb wat vraagtekens bij de afspelende film, wat is hiervan de link naar de room? misschien grappig? uhm merkwaardig! De puzzels in de eerste ruimte waren leuk en goed te doen. De spanning liep goed op om naar de volgende ruimte te gaan. Toen was de verhaallijn wazig, onduidelijk, incompleet (mist gewoon 1 of 2 stappen in het verhaal) De puzzel hier was simpel. op naar de volgende ruimte. De puzzels in deze ruimte waren erg leuk en origineel! Het ging allemaal erg snel en ineens staan we dan buiten. Het was onze eerste keer met een acteur. De acteur is een absolute meerwaarde van deze kamer. (met zeker een paar schrik momenten) Ondanks het ons bekend was dat het een belevingskamer is en dat er niet veel puzzels in het spel zitten viel het aantal mij toch erg tegen. Ik had zelf geen voldaan en miste een YES GEHAALD!!! gevoel. We waren met ons vaste team (6 personen) ik denk dat deze kamer ideaal te spelen is voor 4 personen. Desondanks blijven Darkpark wel mijn favorite kamermakers.

 • Acteur past echt heel goed in verhaal
 • Detail afwerking kamers is erg hoog
 • Muziek / Sfeer is passend
 • Gastvrij / service
 • Geen (duidelijke) verhaallijn
 • Te weinig puzzels
 • 6 personen is te veel.
 • Geen Yes gehaald gevoel
 • Prijs
 • Abrupt einde