Over mij

Ik ben ondertussen een ervaren speler! Dit is mijn grootste verslaving ooit!

Per 1 maart 2019 hebben wij 2 eigen kamers

 Hoe geweldig van je hobby je werk kunnen maken.  

Locatie

Uden


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 154
 • Reviews geplaatst: 125
 • Ontsnappingspercentage: 88.8%
 • Forum berichten: 1
 • Lid sinds: 18-05-2017


Teams

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Geweldig

De laatste kamer van onze dag in alkmaar. Wat was dit een onwijs gave kamer. Horror is echt ons ding. De kamer zag we mooi uit en de puzzels horen er zeker bij. Er zouden meer schrikmomenten in mogen maar zoals die nu is, is die ook onwijs gaaf. Na afloop hadden we bij elke kamer een bandje als je ontsnapt was binnen de tijd dus helaas met 5 bandjes naar ipv 6 maar ja dat hoort erbij. Het leuke eraan is dat je iets fysiek mee krijgt en dat is top. We wachten op volgende kamers en gaan dan zeker terug komen.

Top kamer

Na 4 kamers ook nog deze als 5e. De ene laatste die we gingen spelen. Het binnenkomen voor de intro was super mooi in thema. De kamer binnen komen nog beter in thema. Wat was dit een leuke kamer om te spelen. Deze keer gingen we met zijn 3en en is zeker te doen. Helaas net niet kunnen halen maar dat doet niks af aan de ervaring en de puzzels in de kamer.

Top kamer

4e kamer deze dag. Ook hier met zijn 6en tegelijk en ook zeker te doen. Leuke puzzels die je niet overal tegenkomt en dat maakt 't zeker leuk. Goeie samenwerking heb je zeker nodig! De eigenaar zelf de begeleiding volledig gedaan dat was super!

Tovenarij!

Als je binnen komt is echt wat je verwacht bij dit thema. Super mooi gemaakt en de puzzels ook perfect in thema, netjes uitgewerkt. Ook deze met 6 personen goed te spelen. Dus wil jij je tovenaar voelen dan moet je echt hierheen gaan.

Leuke kamer

Inficorp was onze 2e kamer nu gewoon met zijn 6en de kamer in. Hierdoor wat drukker maar het is zeker een kamer die te doen is met 6. Hierdoor hebben we binnen de tijd de bewijsstukken te pakken gekregen. Goeie uitleg achteraf waardoor het zeker een leuke kamer is die aan te raden is. Want dit is toch escapen maar niet zoals je gewend bent.

Super gaaf

Dagje escapen met het team. Als eerst de assesment gespeeld wat een onwijs leuke kamer om te spelen! Dit is een escape room die volledig in mijn straatje past en ik kom dan ook zeker terug voor de volgende versie! Begeleiding was super goed ondanks dat je die niet veel nodig hebt dus ook dat is super fijn :) Kamer 3 tegen 3 gespeeld en dat is leuk als competitie je hebt nog meer drive om het op te lossen.

Onwijs gaaf!

Als echte fans van de serie deze kamer gaan spelen! Ze hebben zeker onze verwachtingen waar gemaakt! Leuke ontvangst, vriendelijke eigenaren en een gave kamer. Alles wat je wilt als je een escape room gaat spelen. Een echte aanrader om te gaan spelen, of je de serie kent of niet.

Goeie kamer

De kamer zelf is mooi en ontvangst is leuk! Zeker een aanrader om te spelen!

Niet echt escape room

Het was niet wat wij er van hadden verwacht helaas. Ook deden vele onderdelen het elke keer niet. Verder wel leuke ontvangst.

De laatste kamer van deze dag

Dit is zo'n onwijs gave kamer! Je wordt vanaf binnenkomst al in de spanning getrokken. Eenmaal in de kamer zit je er echt volledig in. Geen seconde was ik aan t denken zo ver zaten we in het verhaal. Van begin tot het eind klopt deze kamer! Met medewerking van het personeel hebben we nog alles geregeld vooraf dat ik aan het einde van deze kamer mijn vriend ten huwelijk kon vragen. En gelukkig zei hij ja! Super bedankt voor alle medewerking.

Kamer drie van de dag

Kamer heeft mooi thema is er zeker op ingericht. Je ziet overal duidelijk het thema. Puzzels horen ook echt hierbij. Waardoor je het verhaal niet kwijt raakt.

Tweede kamer van de dag

Als tweede gingen we hier spelen. Het begin is beetje ongemakkelijk maar wel heel goed te doen en je komt meteen in het verhaal daardoor. Puzzels en thema zaten goed in elkaar.

Kamer 1 deze dag

Wat een gave kamer! Goede ontvangst en een goede kamer. Aankleding en puzzels passen bij het thema. We werden echt in het verhaal meegenomen.

Onwijs gaaf

Deze kamer is mooi in het thema van het begin tot het einde. Zelfs al voor je op locatie bent kom je al in het thema. Binnenkomst is ook perfect in het thema! We hebben echt genoten van deze kamer. Eigenaren ook super enthousiast en gezellig mee na gekletst! Ze maken waar wat ze beloven!

Mooie kamer

De kamer is kloppend met het thema. Deze met 2en gedaan en dan is die zeker leuk om te doen.

Simpele kamer

Puzzels zijn echt heel makkelijk waardoor we ook snel buiten stonden. Als ervaren speler is die niet aan te raden. Er zitten wel leuke puzzels tussen.

Mooie kamer

Puzzels zijn zeker niet te makkelijk maar ook voor beginnende escapers op te lossen. Zeker omdat sommige zelf gemaakt zijn maakt het nog leuker. Aanrader om te spelen.

Leuke kamer in thema

Kamer klopt wel met het thema maar het was niet super afgewerkt. Puzzels zijn wel leuk ook met het thema.

Leuke kamer

Kamer is leuk in het thema maar de afwerking had met sommige dingen beter gekunt. Puzzels zijn wel leuk maar ook die konden beter afgewerkt worden.

Leuk thema

Het thema is leuk maar de puzzels vind ik zelf wat minder omdat je veel stil staat.

Gave kamer

Onwijs gaaf gemaakt! Puzzels die je niet overal tegen komt. Helaas niet in de top 10. Maar we hebben weer een leuke ervaring erbij 3809 seconden waren we eruit dus net op tijd!

Mooie kamer

Kamer heel mooi gemaakt. Puzzels zijn goed en ook op te lossen. Met 2 hints zijn we kunnen ontsnappen.

Oke kamer.

De kamer is leuk maar voor mij persoonlijk zit daar een puzzel in die ik zonder hulp nooit kan oplossen. Dat vind ik persoonlijk niet leuk. Verder was hij leuk.

Wauw!!!

Dit is een kamer echt super mooi! Dit had ik zeker niet willen missen. De gamemaster had tijd gemaakt zodat we mochten komen! Super bedankt en we wachten met smart op nummer 4.

Mooi thema

Vind het heel leuk thema. Er waren wat puzzels die voor ons als ervaren spelers net een andere denkwijze nodig hadden.

Leuke kamer

Leuke kamer met leuke puzzels.

Geweldige ervaring.

Deze met de special edition gespeeld op mijn verjaardag! Wat is dat een onwijs gave ervaring. Die had ik zeker niet willen missen. Puzzels zeer leuk en onwijs gaaf!! De weg er naar toe is ook super! En een leuke film die je zelf krijgt is een goeie toevoeging.

Zonder hints!

Leuke puzzels en het kamer is zeker in het thema van een pub. De puzzels worden op een leuke manier gebruikt. Kamer zonder hints kunnen spelen. Dat blijft toch ook zeker leuk!

Leuk thema

Leuke kamer om in een goeie flow te blijven. Er zitten makkelijke puzzels in maar ook moeilijke dat hebben ze goed afgewisseld.

Wat een gave kamer

De kamer is echt mooi gemaakt super goed in het thema. En de puzzels zijn mooi bedacht! We gaan zeker nog terug voor Alice! En kom maar gauw met kamer nummer 4

Lege maar leuke kamer.

Leuke binnenkomst die je niet verwacht. Mooi gemaakt in het thema. Puzzels zitten goed in elkaar niet te makkelijk en als je gewoon ff nadenkt ook niet te moeilijk. De game Masters waren gezellig en maken leuke sfeer.

Leuke kamer in thema

Hele leuke puzzels en sloten die je niet verwacht. De laatste die we deze dag hebben gespeeld en met 1 seconde over kwamen we er uit! De adrenaline vlogen door ons heen. Geweldige kamers en geweldige eigenaar! We hopen op snel nieuwe kamers en gaan dan zeker terug komen!

Aparte maar leuke puzzels

Kamer nummer 6 op onze geweldige dag. Verassende wendingen en leuke puzzels kom je tegen in deze kamer. Maar wat is het een leuke kamer!

Super leuk

Ondanks we er al 6 zouden spelen deze dag hebben ze tijd gemaakt dat we deze nog tussendoor konden spelen. Super geweldig want ik was toch wel nieuwsgierig aangezien er maar 6 procent uit komt. Hij is echt super leuk om met zijn tweeën te spelen. Puzzels niet te moeilijk maar ook zeker niet te makkelijk. We hadden nog 7 minuten over maar helaas hadden we het fout waardoor wij er ook helaas niet uit kwamen. We hadden 97 procent opgelost.

Onwijs leuk

We kwamen aangelopen bij de vierde kamer op onze escape dag nog steeds vol energie. Maar de eigenaar had nog meer energie. Wat geweldig zoals hij de mensen ontvangt en ermee praat. Je hebt er meteen gezellig. Je wordt voor je de kamer in gaat al meegenomen in het verhaal. Eenmaal binnen gingen aan we aan de slag. Verhaallijn was mooi lopend en leuke puzzels. Thema is goed terug te zien in de kamer.

Hele mooie kamer

Onze derde kamer op de escape dag. Hier kwam ongeveer 15 procent uit zagen we dus dan krijg je een goeie uitdaging. En dat hebben ze waar gemaakt. Hij was zeker wel pittig. Maar de kamer is mooi in thema en je hebt een leuke belevenis. Heel leuk thema en je hebt andere dingen dan die je gebruikelijk tegen komt. Aanrader voor de ervaren escapers.

Tweede kamer

Kamer is echt in thema. Dit was de tweede kamer van onze escape dag en deze was ook moeilijker als de eerste maar wel mooi en leuk.

Geweldige kamers

Onze eerste kamer van de escape dag met zijn vieren. Leuke kamer puzzels en thema passen goed bij elkaar. En de kamer is mooi afgewerkt. Aanrader voor zowel beginners als mensen die veel gespeeld hebben.

Absoluut geen aanrader

afspraken komen ze niet na. kamers zijn niet helemaal af of sloten kloppen gewoon niet. als je om een hint vraagt sta je 10 minuten te wachten ondanks ze met 3 man staan.

Goeie locatie

Kamer is goed met het thema. Het is niet wat je van een escape room gewend bent. En als je met 2 personen komt vind ik de prijs te duur. Maar ga je met meer is de prijs prima. Puzzels zijn eigenlijk wel logisch maar als je het niet snapt heb je wel een klein probleem tot er iemand binnen komt om te helpen. Verder is hij wel Oke om een x tussendoor te spelen.

Echt de nummer 1!!!

Lang konden we niet echt 1 kamer op nummer 1 zetten. Omdat meerdere kamers vet waren. Maar nu hebben we deze gespeeld en echt 100 procent definitief is dit mijn nummer 1! Wat is dit een onwijs gave, spannende, sensationele kamer! De aankomst bij het gebouw maakt al je sfeer, binnenkomst dan stijgt de sfeer enorm hard, en als je aan t spelen bent zit je er volledig in! Van begin tot het einde was dit spannend! Het is een hele belevenis die je mee maakt en toch ook moet je nog het spel spelen want je wil er echt uitkomen. Ook wil ik de 2 game Masters enorm bedanken voor alles. Wat hebben die het goed gedaan. Het napraten was zeker leuk en maakte het helemaal af! Het liefst zou ik deze kamer meer dan een 10 willen geven!

 • Sfeer
 • Thema 100%
 • Verhaal is compleet van begin tot eind
 • Locatie
 • Game Masters
 • Puzzels

Goeie sfeer

Je komt in sfeer zodra je mee naar binnen kan. Kamer is mooi in thema en de puzzels passen er bij. Niet al te moeilijk maar zeker leuk. 1 puzzel vond ik geweldig.

Klopt volledig.

Ook bij deze zit je er helemaal in! Je wordt helemaal meegenomen in de kamer in het thema. Puzzels zijn goed gemaakt en ook goeie logica erin. Ontvangst en napraten met de game master helemaal top.

Super leuk!

Een geweldige ontvangst, meteen zit je in de goede sfeer. De kamer is mooi afgewerkt en perfect in thema. Puzzels logisch en we konden heel goed met 4 personen bezig blijven. We hebben geen moment stil gestaan.

Leuke kamer

Voor een kamer van 30 minuten leuk gemaakt. Maar 1 puzzel maakte het dat ik de kamer minder leuk vond.

Leuke kamer

Leuk en origineel bedacht. Maar de andere blijven touch leuker

Mooie kamer met verassende stukken

De kamer is leuk gemaakt en mooi in thema. Vond het erg jammer dat er een bekend schrik effect in zit maar het maakt de kamer zeker niet slecht. Sommige delen heel erg verassend en origineel bedacht. Het is een aanrader om hem te spelen. Maar niet met teveel personen. 1 ding zou ik persoonlijk anders doen en dat is op het einde niet meteen de hint geven maar de mensen zelf lekker laten uitzoeken.

Aanrader om te spelen

Op aanraden van vele mensen deze kamer gespeeld. En hij is het waard. Leuke puzzels niet te moeilijk maar wel goed nadenken. Onverwachte momenten heel gaaf!

Onwijs gave ervaring

Hier hebben we lang op gewacht. En het wachten is t zeker waard geweest. Wat een onwijs gave en mooie kamer! Je komt binnen en bent echt binnen. Hele leuke en onverwachte elementen zitten erin. Helaas niet gehaald we zaten op zo'n 85 procent van het spel dus ja ook wij gaan zeker terug! Tot het einde

Goed thema

Kamer is mooi in thema gebouwd. Puzzels niet altijd even duidelijk maar wel leuke ertussendoor. We zijn goed geholpen door personeel in zijn geheel. Persoonlijk vind ik het geen aanrader voor een ervaren speler.

Kamer voor een beginner

De kamer is mooi in thema. Ontvangst hal is heel mooi. Erg jammer dat we lang op een hint moesten wachten omdat ze andere groep uit de kamer gingen halen.

Leuke kamer

De kamer is goed in thema. Wat ik persoonlijk erg jammer vond was dat ik nergens gelezen had dat het de vernieuwde dr lev was. Dus ik was beetje teleurgesteld toen we dat hoorde. Puzzels zijn wel vernieuwd maar niet alles. Hierdoor valt het verassings effect weg. Verder wel leuke puzzels en het thema is kloppend met de kamer.

Anders dan anders

Het is nog steeds een escape room maar je moet wel even out of the box gaan denken. Je werkt niet met veel sloten. Kamer is heel mooi in thema. Als je het eenmaal doorhebt verloopt het lekker.

Basic maar leuke kamer

Een basic kamer maar toch mooi in thema. Puzzels horen ook echt bij het thema. Met twee personen heel goed te doen.

Leuke technieken in leuke kamer.

De kamer is niet heel bijzonder aangekleed maar wel kloppend in het thema! De technieken die gebruikt worden zijn wel mooi bedacht! Personeel heel vriendelijk. En toch record gehaald nr 5 van de maand!

Leuke kamer in thema

Vandaag beide kamers gespeeld. Deze is mooi gemaakt. Thema is helemaal kloppend. Leuke ontvangst en vriendelijke mensen.

Thema en kamer kloppen helemaal

Het thema komt echt volledig terug in de hele kamer. Spel is heel mooi en goed gemaakt. Nogmaals bedankt voor de avond het was echt helemaal geweldig.

Hele mooie kamer

Kamer is super mooi in thema gemaakt en je wordt echt meegenomen in het verhaal. Dit begint al voor je de kamer in gaat. Heel vriendelijk en gezellig ontvangen! Super bedankt voor deze avond

Onwijs gave ervaring

Wat hebben ze dit mooi in elkaar gezet! Als ik een kamer zou aanraden heeft deze zeker mijn top 3 gehaald! De beleving van begin tot het einde neemt je helemaal mee in het verhaal! En complimenten voor de game master! We gaan wachten op de volgende!

Echt mijn kamer!

Deze kamer ook wat ouders maar wel echt mijn ding! Ook hier blij dat ik deze nog heb kunnen doen en we wachten met veel plezier op een volgende kamer. Zodat we snel weer terug kunnen komen.

Oud maar super gaaf!

Een wat oudere kamer, met veel ervaring werd aangeraden met zijn tweeen te komen, wat ben ik blij dat we deze kamer nog gespeeld hebben voor ze de kamer sluiten! Gave kamer!

Wachten was het waard

Met zijn tweeen deze kamer gaan spelen! Wat hebben ze dit mooi gemaakt! Ik vond dit zeker het wachten waard. Hierdoor toch besloten de laatste twee kamers bij hun ook nog te gaan spelen. En ook vandaag weer super vriendelijk ontvangen.

Onwijs gaaf gemaakt

Hele gave kamer perfect in thema maar wel jammer dat er weinig puzzels zijn

We waten met teveel personen

We kwamen met 6 personen maar dat moet je in deze escape room niet willen verder is de kamer wel mooi

Wel een oké kamer

De kamer is wel oké maar wel simpel gebouwd.

Hoe gaaf is dat als t buiten al begint

Als je meegenomen wordt naar de kamer begint de ervaring wat hebben ze dat leuk gemaakt 😀

Erg slecht

De puzzels werkte maar half, de communicatie ging niet soepel De locatie is wel mooi

Heel groot en leuk

Hele grote escape! Alleen voelt t niet als een escApe maar alles wel heel leuk bedacht

Niet heel leuk

Kamer is mooi ingericht maar puzzels zijn niet echt met logica gemaakt vond ik

Leuk

Leuke kamer maar balen als sommige dingen niet werken en ze je met een betonschaar moeten komen helpen.

Dit is geen escaperoom

Als je denkt dat je een escaperoom gaat spelen is dit een grote tegenvaller

Erg vriendelijk

We mochten deze kamer met 4 komen spelen ondanks t advies 5 personen was. Wat een leuke kamer maar idd je moet veel doen. Hierdoor ook op paar seconden na niet gehaald helaas

Mooi ingericht

Super gaaf gemaakt het thema met het spel klopt echt volledig!!

Mooie binnenkomst

Voor 30 minuten kamer wel Oke.

Heel erg grappig

Super grappig gemaakt. Is een keer heel iets anders! Personeel vriendelijk wel jammer dat er geen drinken mee kan in de kamer. Puzzels waren origineel

Heel erg leuk

Mooi gemaakt en leuke puzzels personeel heel vriendelijk

Leuk

Is even geleden dat ik hem gespeeld heb. Het was een leuke kamer maar weet niet heel veel meer

Gave ervaring

Hele mooie kamer, leuk verhaal en zeker een goeie spanning in de kamer zelf. Aanrader om te gaan spelen. Niet de makkelijkste daarom voor ons erg leuk

Leuke kamer

Zelf zou ik eerst de dentist doen en dan Hannah dan zijn ze beide super gaaf!! Leuk verhaal en heel vriendelijk personeel

Onwijs gave kamer!!!

Wat is dit een gave kamer! Je wordt meegesleept in het verhaal en de puzzels zijn super!

Super gaaf!

Hele gave kamer! Weinig woorden voor maar alles was leuk! Helaas niet gehaald maar wouw!!!

Jammer

De kamers zijn wel leuk Maar er worden dingen gebruikt die je niet nodig hebt en heel irritant zijn. Misleiding is leuk maar dat niet.

Niet leuk

De kamers zijn wel leuk Maar er worden dingen gebruikt die je niet nodig hebt en heel irritant zijn. Misleiding is leuk maar dat niet.

Niet leuk

De kamers zijn wel leuk Maar er worden dingen gebruikt die je niet nodig hebt en heel irritant zijn. Misleiding is leuk maar dat niet.

Niet orgineel

Hoe je binnenkomst was wel leuk maar de kamer zelf erg slordig gemaakt en totaal geen verhaal terug te vinden.

Erg jammer

De kamer zelf was leuk. Vooral de binnenkomst vind ik erg leuk. Maar een aantal keer moest t personeel binnen komen om ons verder te helpen omdat t communicatiemiddel slecht werkte. Dan zit je er niet meer in en je raakt wat tijd kwijt erg jammer.

Gaaf

De vrouwen met 1 man gingen deze kamer in en het is ons gelukt! Wat een leuke kamer en echt in thema!

Eenvoudig

Een van de eerste kamers dus niet heel spectaculair en uitgebreid maar wel goed gemaakt.

Onwijs gaaf!

Als echte spelletjes en escaperoom fan moest ik deze gespeeld hebben En dat is zeer goed bevallen. Super leuk hoe dit allemaal bedacht is! Echte aanrader!!!!

Girl power

Thema is helemaal top Super leuke momenten gehad en was leuk om te spelen

Super!

Heel leuk bedacht! Dit hadden we niet verwacht maar zeker wel gaaf! Was dus een positieve verandering

Rommelig

We stonden met 20 minuten buiten Gedeelte puzzels worden gewoon al voor je opgelost voor je zelf iets kan bedenken Erg rommelig

Redelijk

Kamer is mooi in thema Vond de puzzels niet leuk op 1 na. De launch vind ik zelf beter.

Te weinig personen

We gingen met zijn tweeen waarvan 1 niet ervaren dus was minder leuk De kamer zelf was wel goed gemaakt

Leuke ervaring

Niet echt een escaperoom maar wel een hele leuke ervaring om mee te maken. Iedereen die mee doet zit goed in zijn rol!

Grote tegenvaller

Als je met de insteek gaat om een escaperoom te gaan doen moet je hier niet heen gaan. Het is grappig om een x te doen

Super leuk

Hele gave kamer om te spelen! Zeker een aanrader om te gaan spelen. Zowel voor ervaren als beginner een leuke kamer!

Leuk

Zit een hele leuke twist in de kamer maar verder vond ik hem niet heel spectaculair

Mooie kamer

Was een mooi in elkaar gezette kamer! Onverwachte elementen tegen gekomen.

Leuke sfeer

Leuke sfeer in de kamer zelf. Leuke puzzels. Leuke effecten gebruikt

 • Effecten
 • Puzzels
 • Sfeer

Leuke puzzels

Een leuke kamer voor beginnende escaper. Maar ook wij die ondertussen tussen de 30 en 50 kamers gespeeld hebben toch zeker niet alles makkelijk op te lossen.

Heel mooi!!!

Super gaaf gemaakt! Met volledige beleving. Wel jammer dat er weinig puzzels zijn. Goeie ontvangst

 • Beleving
 • Weinig puzzels

Leuke klassieke kamer

Leuke kamer om te doen. Weer ff terug naar wat klassieker als de nieuwste. Veel puzzels maar wel super gaaf bedacht. Goed verhaal met bijbehorende puzzels! De ontvangst was weer super tof! We moeten er een stukje maar hebben t zeker over voor deze kamers! Volgende keer de Hangover!

 • Goede verhaallijn
 • Onverwachte dingen
 • Goede ontvangst
 • Leuke sfeer

Super leuke kamer

Leuke kamer waar je veel moet doen en veel verschillende elementen in t spel. Verschillende zintuigen nodig. Veel verassende dingen!

 • Leuke puzzels
 • Verschillende zintuigen
 • Verassende elementen

Mooie kamer

Gave kamer aankleding. Totale inleving klopt van a tot z! Leuke aparte puzzels. Gezellige sfeer bij aankomst en na afloop.

Leuk bedacht

Leuk hoe je wordt ontvangen en opgesloten. Weinig puzzels die je niet met veel kan oplossen waardoor soms andere niks doen.

Super mooi

Hele mooie kamer Fijn dat je drinken mee naar binnen mag zeker met het warme weer. Leuk gedaan dat je soms meer nodig hebt om iets op te lossen. En hoe je eruit komt is geweldig gedaan!

Mooie omgeving

Omgeving van de kamer is gaaf! Jammer dat het soms heel krap is waar je dus weinig kan.

Gave aankleding

Heel gaaf gemaakt hoe je binnen komt! Thema en aankleding passen perfect bij elkaar. Spanning van begint tot eind.

Gaaf!

Hele gave kamer! Spanning zat er in vanaf een moment en die gaat niet meer weg! De puzzels waren veel doe puzzels niet echt zoeken of oplossen.

Goeie kamer

Wel een leuke om te spelen maar te veel dingen als afleiding Tweede keer met 2 personen gespeeld. En da's stuk leuker.

Veeel puzzels

Er zijn echt mega veel puzzels in vele factoren. Dit is gaaf om te zien maar ook eeg stress vol voor een uurtje. En zeker omdat je weet dat je misschien geld kan winnen. Heb deze kamer vele malen gespeeld maar helaas niet gehaald

Erg leuke kamer

Vond de kamer zeker leuk heb hem 2x gespeeld. Deze was leuk aangepast dus zeker de moeite dat ik hem opnieuw gedaan heb. Wel erg jammer dat er puzzels uit andere escape rooms zijn nagemaakt.

 • Puzzels van andere

Leuke aankleding

De kamer is leuk aangekleed in het thema maar de puzzels waren niet erg leuk of uitdagend.
De medewerksters waren niet alleen met de kamer bezig maar ook andere dingen tegelijk.
Je wordt ontvangen in een garage. Voor de tweede keer de kamer gespeeld met 4 personen en weer ontsnapt. De kamer is nu vele malen leuker en werden goed begeleid! Super!!!

Kamer was redelijk

Er zat geen verhaal in deze kamer Wel een leuke sfeer. De walkie talkie is niet mijn ding soms slecht te verstaan.

Leuke kamer

Leuke kamer om te spelen voor eentje van 30 minuten maar weinig interactie.

Leuke omgeving

De omgeving van de room is gaaf maar hierdoor krap. Deze moet je niet met teveel doen. Ondanks dat was hij wel leuks

Mooie kamer

Deze kamer is helemaal in stijl gemaakt. Er zitten leuke verborgen puzzels in die je niet zomaar verwacht. Alleen ik zelf ben niet zon beller dus voor de hints bellen is wel een minpuntje voor mij maar maakte het zeker niet minder leuk

 • Aankleding
 • Sfeer
 • Hints via telefoon

Slecht

Deze vind ik niet leuk om te spelen. De hints die we kregen konden we totaal niks mee want dat waten hints wat we al wisten. Na een aantal minuten irriteren een hint gevraagd maar totaal geen reactie dit was erg jammer want op dat moment hebben we het zelf op gegeven. Uit eindelijk dan toch ontsnapt.

Geweldig kamer om te ervaren!

De jason's curse is een geweldige kamer om te spelen maar ook om te ervaren! Puzzels die wij nog nergens hadden gezien. Het verhaal van begin tot eind zit super goed in elkaar. En je gaat er volledig in op! De ontvangst en het napraten is top! Alles wat je in escape room wilt vind je hier! Dit is een aanrader voor iedereen die escapes leuk vind! Deze mag je echt niet missen! Deze staat zeker kwa verhaal en puzzels op nummer 1 bij mij!

 • Verhaallijn
 • Puzzel variatie
 • Sfeer
 • Aankleding

Mooi gemaakt!

De kamer is mooi gebouwd! Spanning mag wat hoger maar wel een top ervaring. Leuke puzzels en hele aardige mensen om mee na te kletsen.

 • Diversiteit puzzels
 • Goeie timing voor hints
 • Leuke sfeer
 • Mooie aankleding
 • Mag meer spanning

Gaaf

Super gaaf gemaakt! Het is voor als je wat meer ervaring hebt super leuk! Spanning aan t eind was hoog!!! En heb gevlogen!

Onwijs leuk

Super gaaf hoe de kamer gemaakt is!!!!! Zeker de moeite waard om te spelen!

Hele leuke kamet

Zeker goeie kamer!!!

Top kamer

Wij stemmen voor bob! Vind de spanning van t begin tot het einde heel goed! Mijn vriend vond hem zweet trekkend! Super goed in elkaar gezet dus zeker de moeite waard om hem te spelen!