Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Club manuel

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

12-08-2017

Statistieken

Escaperooms

28 reviews

36 kamers gespeeld

89.3% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 forum berichten

28 reviews

Geweldige escaperoom

Verhaallijn was duidelijk en goed uitgewerkt. Voldoende ruimte om tegelijkertijd aan verschillende dingen te werken.
Leuk einde.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Oog voor detail
 • Goede service en begeleiding
 • Leuke locatie om drankje en hapje te doen erna

 

The Mission

The Great Escape
Geplaatst op: 24 november 2019

Teleurstellend

Als The Great Escape met een nieuwe kamer komt dan is de verwachting hoog en kun je er bijna vanuit gaan dat het weer een top kamer gaat worden. We hebben alle andere kamers van The Great Escape al gedaan en vonden ze stuk voor stuk super! Vooral het beetje extra door de acteurs en het leuke acteerwerk spreekt ons aan.

Wat een teleurstelling was The Mission voor ons, in vergelijking met de andere gespeelde kamers. Het begon al bij de ontvangst, het duurde vrij lang voordat er iemand tevoorschijn kwam. Deze persoon was in de veronderstelling dat wij uit The Mission kwamen. Wij moesten hem echter nog spelen. Hierna duurde het weer vrij lang voordat er wat gebeurde en wij hadden het idee dat er iets niet goed was of dat wij niet verwacht werden.

Uiteindelijk begon ons spel dan. In de ontvangst zaal, die vrij druk was, staat in een hoek een klein stukje gewijd aan The Mission. Hier krijg je een kleine intro film waarna het spel begint. Wel jammer dat dit in de drukke ruimte gebeurt, je komt er nog niet echt in en de audio is soms slecht te verstaan. De host liet ons een slotje zien die in deze kamer gebruikt zou worden (er worden echter geen slotjes gebruikt).

Het spel begon voor ons wat rommelig en te gehaast. Het was ons niet helemaal duidelijk wat nou precies de bedoeling was en het verhaal kwam ook niet 100% over. Dit gevoel bleef ons de gehele escape room bij. Er zitten bepaalde elementen in het spel die voor ons wat vreemd aan voelden. Zo kan je met je gehele groep opgesloten worden terwijl dit niet de bedoeling is. Je moet dan op de noodknop drukken om vrij te komen (met behulp van de host). Dit gebeurde ons 2 keer, bij de 2e keer duurde het vrij lang voordat de host reageerde. Wij waren met zijn 5-en en de kamers en gangetjes zijn veel te klein om met zijn allen bezig te zijn. Het meerdendeel van de groep kan vaak niet zien wat er gebeurd zodra er iets opgelost wordt. Ook het aanbod puzzels vonden wij vrij mager. Het was meer een druk hier en druk daar spelletje.

In de andere reviews lezen wij over acteurs (meerdere?) maar wij hadden maar 1 actrice in het spel. In vergelijking met de andere kamers die wij bij The Great Espace hebben gedaan vonden wij het acteerwerk ook zeer mager.

Dit was ook helaas weer eens een kamer waarvan er technische onderdelen niet of niet goed werkte. Dit bleek bij de spelleiding al vooraf bekend maar wij zijn hier niet van op de hoogte gebracht. Tijden het spel kregen wij meerdere malen dan ook via de portofoon een 'hint' die eigenlijk alleen gegeven moest worden omdat wij een bepaalde code nooit hadden kunnen zien door gebrekkige techniek.

Al met al een teleurstellende ervaring/kamer. Wij kwamen nooit echt in het verhaal en de hele spanning hebben wij gemist.


5.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 5.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Idee op zich is leuk
 • puzzels
 • acteerwerk
 • kleine kamers/gangetjes

 

De Cryptograaf

Escaperoom Muiden
Geplaatst op: 19 oktober 2019

Anders dan anders maar daardoor ook leuk

Geen reguliere escaperoom maar echt een puzzelkamer. Wij vonden het leuk om een keer zo'n afwijkende room te spelen.
De puzzels waren soms wat uitdagend maar met goed samenwerken zijn we er doorheen gekomen.
Voor ons gevoel was 4 personen precies goed met 5 of 6 kunnen we ons voorstellen dat niet iedereen elk moment wat te doen heeft.
Wil je eens een andere escape beleving en heb je een team wat goed is in puzzelen dan raden we de kamer ten zeerste aan.

De hosts waren erg enthousiast en vriendelijk.


Reactie door Escaperoom Muiden

12 januari 2020

Dank voor je review, 6 personen vinden we zelf ook te veel. Mogelijk dat we dit gaan aanpassen op de website.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooie locatie
 • Verrassend

  Marinde

Casino Mortale

Sky High escape rooms
Geplaatst op: 27 oktober 2018

Geweldige Kamer!

Een escaperoom die zeer goed in elkaar zit en wat extra's heeft. Het verhaal klopt van begin tot eind en ook de puzzels sluiten mooi aan. Je zit er helemaal in.

Leuke, enthousiaste hosts en ook eindelijk weer eens een kamer waar er goed meegekeken wordt. We kunnen de review wel veel langer maken maar deze moet je gewoon zelf spelen en ervaren!

Let er wel op dat deze kamer volledig in het engels is, vertaling naar nederlands zou handig kunnen zijn. De hosts hadden het er over dat ze de kamer misschien ook in het nederlands gaan aanbieden.


Reactie door Sky High escape rooms

13 november 2018

Bedankt voor je super review, Jullie waren ook een erg goed team, wat super goed samenwerkte, om te ontsnappen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Techniek
 • Hosts
 • Verhaal
 • Aankleding
 • Alleen in het engels

  EDJE_BClausEricBelle KingsmaKarindijkMaaike86Donnykaibergerstimboomeddydroomjoep45Verwijderde gebruikerVerwijderde gebruikerivangroenariannegroen

Forbidden Temple Of Montezuma

Escape Game Over
Geplaatst op: 30 september 2018

Leuke kamer!

We werden leuk ontvangen in een zeer sfeervolle ontvangsruimte. Er werd ons het 1 en ander vertelt over de plek en de escape room zelf. Ook werd ons wat drinken aangeboden (Helaas geen alcoholische versnapering, een biertje gaat er meestal wel in. Maar dit zal denk ik met vergunningen te maken hebben, verder geen probleem natuurlijk). - Zie ook onze review van Maniac op dezelfde locatie.

De Game Over escape rooms zijn vrij nieuw, er werd ons verteld dat dit een concept is en dat de escape rooms zijn neergezet door een esacpe room bouwer uit Griekenland. De lat werd door de host gelijk vrij hoog gelegd door te melden dat ze op #1 staan (Geen idee waar) en dat de kamers zo mooi zijn juist omdat ze door een extern bedrijf gebouwd zijn. Er werd ook wat uitgelegd over het hint-systeem, dit viel ons gelijk al een beetje tegen omdat het een automatisch hint systeem is en hieruit ook blijkt dat je niet de volledige aandacht van de host hebt tijdens het spelen van het spel. Met andere woorden; de host doet meer dan alleen de kamer volgen. Als je er met de automatische hints niet uit komt (ik geloof dat je per kamer 2 hints mag gebruiken), dan is het mogelijk om direct met de host te communiceren via een soort intercom functie. Ook dit vonden wij minder leuk omdat je uit het spel word gehaald, bij andere escape rooms is dit veel mooier opgelost.

Dan op naar de kamer, er is geen soepele overgang van de hal naar de kamer zelf, er word geen verhaal verteld. De deur gaat open en je kunt vanuit de hal gelijk al zien waar je terecht komt. Ook ging de host even mee de kamer in om te laten zien hoe het hint systeem werkt en waar het zich bevind. Voor ons een minpunt. Ons viel wel gelijk op dat de kamer erg mooi is afgewerkt. Het spelen van de kamer ging vrij soepel echter is het wel zo dat er nu al onderdelen van het spel versleten zijn waardoor niet alles altijd duidelijk is. Ook is het mogelijk om bepaalde puzzels al op te lossen zonder dat je daar onderdelen voor gebruikt die pas later in het spel vrijkomen. Er zitten wel echt leuk ontworpen puzzels in en een paar elementen die we niet eerder (op deze manier) hebben gezien. Zoals in eerdere reviews ook is aangegeven was de uiteindelijk escape onverwacht en een anti-climax.

Ondanks deze kritiek alsnog een erg leuke en mooie kamer die wij wel aanraden om te spelen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Afwerking Kamer
 • Ontvangst
 • Leuke puzzels
 • Afwerking spelonderdelen
 • automatisch hint systeem

 

Maniac: I Want To Play A Game

Escape Game Over
Geplaatst op: 30 september 2018

Begon leuk maar kon spannender.

We werden leuk ontvangen in een zeer sfeervolle ontvangsruimte. Er werd ons het 1 en ander vertelt over de plek en de escape room zelf. Ook werd ons wat drinken aangeboden (Helaas geen alcoholische versnapering, een biertje gaat er meestal wel in. Maar dit zal denk ik met vergunningen te maken hebben, verder geen probleem natuurlijk). - Zie ook onze review van Montezuma op dezelfde locatie.

We besloten deze kamer te doen na onze positieve ervaring met de Montezuma kamer. Begint erg leuk maar ook hier word geen verhaal vertelt en je hebt niet het gevoel alsof je in de kamer/verhaal word gezogen zoals bij een aantal andere top kamers wel het geval is. We hadden de kamer veel spannender verwacht, er draait alleen een zacht achtergrond muziekje uit de Saw films. In deze kamer vonden we de thematisering niet altijd even goed, zeker niet nadat ons vertelt was dat dit door een escape room bouwer is gemaakt. Er waren ook hier spelonderdelen niet helemaal duidelijk vanwege onduidelijke 'markering'. Op een gegeven moment vonden wij ook een onderdeel dat los lag wat volgens ons niet los hoorde. We hebben geprobeerd dit via de intercom na te vragen maar we kregen geen reactie. Een deel van een puzzel werd gelijk na het 'ontsnappen' door de host gecorrigeerd. We zijn uiteindelijk ontsnapt maar dat kwam doordat de host ons langer liet doorspelen. Overigens heeft het niet ontsnappen niet direct te maken met de spelonderdelen die niet helemaal duidelijk waren.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Het begin
 • weinig spanning

 

The Curse

My Escape Club
Geplaatst op: 15 augustus 2018

Hebben we het gehaald ?!

We hadden eerder de USSR en Judgement Day gedaan. Beide leuke kamers. Net als vorige keer viel de ontvangst ons tegen. Je zit in een krap hokje op een viezig bankje. Er is geen mogelijkheid om wat te drinken en de altijd engelstalige dame is niet altijd even hartelijk... maar goed het gaat om de kamer. Er word ons nog wel even mede gedeeld dat er geen noodknop is en als er wat is moeten we maar zwaaien naar de camera. Niet een heel erg geruststellende gedachte als je weet dat de dame nog 2 ander kamers draait. Dit gevoel word versterkt doordat we via een stijle trap naar de kelder van het oude Amsterdamse pand lopen...

De kamer zelf dan: Erg mooi ingericht met kwalitatief goed afgewerkte 'props'. Er werd ons van te voren vertelt dat het eerste deel non-lineair was en het tweede deel lineair. Dit bleek niet helemaal het geval. De puzzels in de kamer waren wel leuk om te doen maar het is jammer dat er hier en daar toch wat onduidelijkheden inzitten en er bij 1 puzzel al duidelijk is wat er gaat gebeuren (en dat het mogelijk is om de puzzel te omzeilen als je handig bent). Wij zien dit liever niet.

Na het non-lineaire deel opgelost te hebben gaat het tweede deel wel heel erg makkelijk en snel en is er door de kleine ruimte en slecht geluid niet helemaal duidelijk wat er allemaal gebeurd en zijn we verbaasd dat we al klaar zijn. De host vraagt vervolgens wat we er van vonden en er word ons al verweten dat het gewoon duidelijk is want zus en zo (geen spoilers :-)). Ik vind dat je je als host best mag verplaatsen in je spelers en dit commentaar eventueel meenemen. Al met al een leuke kamer maar of het ook een aanrader is... ik weet het niet.


Reactie door My Escape Club

16 augustus 2018

Hello Club Manuel, thanks for the review and the insights. Can you please indicate when (what day) did you play The Curse? It is important for us to understand who was actually your game host. Thanks for help, MyEscape.Club


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 2.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Afwerking
 • Thema
 • Puzzels
 • Geluid onduidelijk (dof)
 • Onveilig
 • Service

 

Granny's Room

Breakout Room
Geplaatst op: 05 augustus 2018

Vermakelijk maar niet bijzonder

Wel aardig als oefening.
Blijft je goed bezig houden.
Als je niet bekend bent met dingen uit grootmoederstijd kan je even vast lopen, maar daar biedt de hulplijn uitkomst.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor in het thema
 • Alles werkte
 • Host kijkt goed mee, en blijven goed in hun rol.
 • Volgende stap is niet altijd duidelijk
 • Wat er nou precies gebeurd is werd ons niet heel d
 • Geen snacks of eten te krijgen in de lobby, normaa

 

Se7en Sins

Breakout Room
Geplaatst op: 05 augustus 2018

Leuk

Wij waren veel tijd aan de eerste puzzel die eigenlijk niet heel moeilijk was, maar je moet net wat meer kracht zetten dan we gewend waren.
Bepaalde onderdelen vonden wij leuker dan andere.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Techniek werkte goed
 • Puzzels waar je goed samen moeten werken
 • 1 puzzel waar je toch iets meer kracht moet zetten
 • Soms zijn er delen waar je niet tegelijk aan de sl
 • Weinig dingen uit de film

 

De Meisjeskamer

Mama Bazooka
Geplaatst op: 28 juli 2018

Bijna alles klopt

Na lang wachten en zoeken naar een geschikt moment hebben we eindelijk de meisjeskamer kunnen doen. De verwachting voor deze kamer was hoog en dat werd ook waar gemaakt. Zeer leuke puzzel elementen en genoeg variatie. Wel 1 vervelende minder leuke puzzel. Het verhaal klopte bij deze room, enige wat er nog mist is een leuke overgang tussen real life / escape room. De mensen die the prison en the experiment in zwolle hebben gedaan weten wat ik bedoel.

De begeleiding moet wel beter, er word naar ons idee niet altijd goed opgelet en er komen hints die je niet nodig hebt.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal en thema
 • Begeleiding - Hints

 

The Prison Cell

The Great Escape
Geplaatst op: 23 juni 2018

Superleuk

Actrice gaf het vanaf het begin wat extra's.
Gevangenisthema was goed aanwezig.
Spel liep goed door vooral de overgangen waren weer eens anders.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Actrice
 • Extra effect aan het begin van het spel
 • Afwerking kan nog iets beter

 

De Laboratoriumkamer

Mama Bazooka
Geplaatst op: 06 april 2018

Mixed feelings

Kamer was niet goed opgeruimd. Stonden nog spullen van de spel leider die niet in de kamer hoorde wat ons een tijd bezig heeft gehouden (kregen pas te horen dat dit er niet bij hoorde toen we klaar waren). Leukste ontvangstruimte tot nu toe. Verder prima kamer met afwisselend puzzels.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.5


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Linear
 • Slecht voorbereid

 

The Cooper Case

Down The Hatch
Geplaatst op: 07 april 2018

Verrassend

Afwisselende leuke puzzels. Aanrader om te spelen.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • De ruimte(s) waar je in speelt
 • Vriendelijk personeel
 • Noodknop zit niet handig geplaatst

 

The Postoffice

Real Life Escape Maarssen
Geplaatst op: 10 februari 2018

Geen aanrader

Ingang van de escape room was moeilijk te vinden. Deze escape room was een van de weinige met plek op dezelfde dag, en we snappen nu waarom, wat een afknapper. De 2e ooit die we niet haalde, en dat terwijl we er al behoorlijk wat hebben gedaan. Kan gebeuren, maar helaas was het te wijten aan het feit dat bepaalde factoren niet goed werkte, je ENORM veel cijfersloten hebt waar geen logica in zit, en je hints krijgt die niet kloppen. Op zich best te doen, maar niet in een uur tijd. Na afloop vertelde de, niet erg aardige, host/begeleider dat het slagingspercentage slechts 7% is en daarna weigerde hij ook om uitleg te geven en ons te vertellen wat we hadden moeten doen om het te halen! Bijzondere ervaring die wij niet zo snel aan een andere groep zullen aanraden.


Reactie door Real Life Escape Maarssen

02 juni 2018

Beste escapers, Bedankt voor jullie review. Zou ik wat meer informatie kunnen ontvangen over de dingen die minder goed gingen? Onze kamer werkt namelijk altijd naar behoren. Mochten jullie interesse hebben in de logica achter de cijfersloten en de hints die in ons systeem verwerkt zitten, dan nodig ik jullie graag uit om dit een keertje onder het genot van een drankje te bespreken! Om ons slagingspercentage van 7% (waar we heel trots op zijn) in stand te houden, vertellen wij zo min mogelijk mensen over wat er tussen de muren van The Postoffice gaande is. Daarom vertellen wij achteraf niet wat er verder nog gedaan moet worden. Ik hoop dat jullie al met al positief terug kunnen kijken naar onze escaperoom. We nodigen jullie dan ook graag uit om eind dit jaar onze nieuwe escaperoom uit te testen, daar zullen we ongetwijfeld nog goede feedback voor kunnen gebruiken! Aarzel niet om mij persoonlijk te contacteren via [email protected] Vriendelijke groet, Orion Daalhuizen Real Life Escape


5

Sfeer: 4.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 4.5


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Nee


 • Bewegingseffect van een van de onderdelen
 • Extreem veel sloten
 • Puzzels zijn niet allemaal logisch op te lossen
 • Intro redelijk lang

 

Judgement Day

My Escape Club
Geplaatst op: 10 februari 2018

Mooie kamer maar...

Mooie kamer en vrijwel geheel geautomatiseerd.
Behalve de rookmachine aan het eind. Bij ons waren ze bij de vorige groep vergeten de rookmachine uit te zetten, waardoor we in de laatste ruimte moeilijk konden ademhalen en er redelijke paniek ontstond en in deze ruimte was geen paniekknop. De begeleider zat ook niet meer op te letten en stond ons bij de uitgang op te wachten waar we dus niet heen konden omdat deze kleine ruimte helemaal vol rook stond. Je kon niets zien en daarna hadden we allemaal ademhalingsproblemen en hoofdpijn. Kamer op zich krijgt van ons een 9 maar dit was zo'n blunder en zelfs gevaarlijk omdat het ook niet werd gesignaleerd door de begeleiding dat we in de problemen kwamen!


7

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Geautomatiseerde effecten
 • High tech effecten
 • Thema goed doorgetrokken in de kamer
 • Begeleiding lette niet goed op
 • Dat de rookmachine niet automatisch uit gaat

 

Back to USSR

My Escape Club
Geplaatst op: 10 februari 2018

Simpel maar leuk

Simpele maar leuke kamer.
Veel verschillende Puzzels, met bijzondere oplossingen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Cadeautje na afloop :)
 • Verschillende puzzels
 • Rommelige lounge
 • Geen mogelijkheid uitgebreid drankje te doen

 

Room 22

Escaping Almere
Geplaatst op: 10 februari 2018

Gewoon leuk

Hij is niet fantastisch maar gewoon leuk. Ze waren ons vergeten dus begonnen iets later, maar wel goed opgelost. Misschien iets te simpel in elkaar gezet en slecht afgewerkt maar overall wel leuk.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Geplaatst op: 08 december 2017

Sfeer is erg goed

Ontvangst en sfeer was goed. Het feit dat we soms een hint kregen die niet helemaal klopte met ons spel was wat jammer. Maar verder een leuke kamer met uitdagende puzzels.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede ontvangst
 • Duidelijke bespreking na afloop van het spel
 • Hints werden gegeven voor puzzels die al af waren
 • Afwerking kan nog iets beter

 

Let's Rob the Bank!

Escaping Almere
Geplaatst op: 07 april 2018

Leuk om te oefenen

Niet heel bijzonder maar wel leuk om te oefenen


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in december 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 26 november 2017

Mooie kamer

Mooie kamer. Met recht een van de betere kamers.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Genoeg overgangen
 • Mooi decor
 • Diversiteit in puzzels
 • Leuke details
 • Filmpje en verhaal bij receptie klopte niet

 

The Blind Tiger

Team Trapped
Geplaatst op: 28 oktober 2017

Leuke kamer met genoeg uitdaging voor ervaren speler

Kamer zat goed in elkaar. Veel techniek wat ook allemaal goed werkte.
Voldoende puzzels om met een groep van 6 te spelen.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke opdrachten
 • Niet alleen maar cijfersloten
 • Introductiefilm zag er goed uit
 • Rode draad liep goed door
 • Leuk einde
 • Overgang introductie en betreden kamer kan beter
 • Voor 6 spelers misschien wat te klein

 

The Experiment

The Great Escape
Geplaatst op: 15 oktober 2017

Geniaal

Je zit echt in het verhaal. Acteurs zijn geweldig. Geen nutteloze onderdelen en vrij lineair. Onze beste escape room tot nu toe!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Dakar Challenge

Escape Rooms Coronel
Geplaatst op: 09 september 2017

Teleurstellend

Na de trump tower gedaan te hebben hadden we hoge verwachtingen voor deze nieuwe kamer. Maar viel helaas tegen. Helaas was er ook 1 puzzel kapot, en was 1 puzzel om meerdere manieren op te lossen. Wij vonden het ook heel jammer dat er geen overgang in de kamer zit.
Al met al als je hier een kamer wilt spelen raden wij de trump tower aan.


5.5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 9 personen

Ontsnapt: Ja


 • Technische snufjes
 • Combi arrangement met lasergame en karten mogelijk
 • 1 puzzel werkte niet techniek erachter was kapot
 • Geen gevoel dat je op locatie was (in de woestijn)
 • Weinig puzzels en veel cijfer sloten

 

Runaway Train

EscapeTales
Geplaatst op: 02 september 2017

Thema goed uitgewerkt techniek niet optimaal

Ontvangst was vriendelijk en relaxt.

Ook de opladers in de kluisjes zijn erg handig.

We miste voor ons gevoel wel een stukje intro met betrekking tot het verhaal. Maar het thema was goed doorgetrokken in de kamer! Het was ons niet helemaal duidelijk wat het motief van de hoofdrolspeler in het verhaal was, de afwerking van deze kamer zorgde er wel voor dat je je echt in een trein waande.

Helaas liet de techniek ons zitten waardoor wij een zeer belangrijke puzzel helemaal niet konden doen. En door de vertraging die hiermee optrad raakte we wel enigszins de sfeer kwijt.

Persoonlijk vonden we dat erg jammer. Technische problemen kan je altijd hebben maar dit had met tijdig opladen verholpen kunnen worden. Hierdoor krijgt de ervaring voor ons toch een wat lager cijfer.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Afwerking
 • Uitdagende en afwisselende puzzels
 • Beelden achteraf terugkijken
 • Techniek liet het op een cruciaal moment afweten

 

Illuminati Headquarters

One Hour Lockup
Geplaatst op: 19 augustus 2017

Mooi gedecoreerde kamer

Ontvangst was sfeervol en de gastvrouw spontaan en gezellig.
Kamer ziet er kwalitatief goed uit met mooi uitgewerkte details.
Helaas waren we misschien te koppig dat we geen hints wilde. We hebben de kamer net niet gered. Met dw minimale ervaring die we hadden was deze kamer misschien nog net wat te pittig voor ons om zonder hints te doen. Maar we vinden het zeker een aanrader. Ook de ondersteuning van de techniek was goed verwerkt in de kamer.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mooi afgewerkte kamer
 • Diversiteit in puzzels
 • Achteraf voor iedereen een foto
 • Airco en drankje maken het comfortabeler ;)

 

The Illusionist

Escaperoom Zeewolde
Geplaatst op: 12 augustus 2017

Goede oefening

Locatie is een beetje apart (soort manege/paardenstal), maar de gastenvrouwen waren erg aardig.
Kamer in ordelijke stappen te doorlopen.
Goede oefening, leuke puzzels, 2de kamer liep technisch niet optimaal. Afwerking is in andere escape rooms hoogwaardiger. Kamer heeft een airco dus het wordt niet te warm.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Airco
 • Geen mogelijkheid een drankje te doen

 

Laad meer reviews

0 reviews