Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 15
  • Reviews geplaatst: 15
  • Ontsnappingspercentage: 100%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 30-12-2016

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Alles klopt in deze escape room

Alles klopt in deze escape room, het decor, de sfeer, de muziek en de puzzels passen goed in het thema. Gave effecten en mooie graphics maken het verhaal helemaal af.

Geweldige ervaring

De kamer is tot in de kleinste details uitgewerkt, de sfeer wordt direct goed neergezet en alles klopt qua licht en geluid. De puzzels zijn divers en er zijn gave onverwachte wendingen. Zo hoort een escape room te zijn! Daarbij heel enthousiaste ontvangst en begeleiding, met na het spelen van de kamer een leuk kijkje achter de schermen. Wij vonden het heel fijn om geen hints te krijgen en zonder dat te hebben besproken werd dat feilloos aangevoeld.

Gezelligheid en spanning in één

De sfeer wordt goed neergezet, de puzzels zijn zeer gevarieerd en uitdagend. De spanning wordt goed opgebouwd op het einde.

Prachtige hut

Het thema is heel goed uitgewerkt, de kamer is heel mooi gemaakt. De puzzels variëren van makkelijk tot uitdagender.

Gevarieerde puzzels

Het thema is goed doorgewerkt, echter wel met wat rafeltjes in de afwerking. De puzzels zijn niet ontzettend moeilijk, maar zeer gevarieerd. De kamer werd aangeraden voor minimaal 3 personen, maar is goed haalbaar voor 2 (ervaren) spelers.

Freaky show

Het thema is perfect uitgewerkt! Er zitten verrassende en uitdagende puzzels in, niet de moeilijkste die we zijn tegengekomen, maar wel heel mooi verwerkt in de sfeer.

Enjoy the honeymoon

Hele mooie kamer, je wordt volledig het thema ingezogen en alle details kloppen precies. Goed in elkaar gezette, verrassende puzzels!

Mooi decor, leuke puzzels, goede persoonlijke ontvangst. Wederom zeer goede ervaring bij escape adventures! Jammer dat ze niet nog een kamer bouwen...

Prachtig decor, zeer goed uitgevoerd! Veel leuke, verschillende, uitdagende puzzels die samenwerken vereisen. Wel ook een aantal wat meer fysieke uit te voeren opdrachten.

Leuke sfeer, veel verschillende puzzels parallel op te lossen. Niet de meest spectaculaire of moeilijke kamer.

Prachtige locatie maar helaas wordt daar weinig mee gedaan. Het team is jong en dat merk je in de uitvoering. Weinig puzzels parallel op te lossen waardoor je soms vooral op elkaars vingers zit te kijken. Sommige items in de kamer vallen niet in het thema, waardoor je niet wordt opgezogen door de sfeer.

Zeer goede ontvangst! Alle puzzels zijn in thema en er is veel aandacht om de sfeer spannend te houden. Niet een heel moeilijke kamer, maar het decor maakt dat meer dan goed.

De sfeer is goed neergezet, de puzzels niet ontzettend ingewikkeld maar vereisen wel een goede samenwerking.

Originele puzzels in een prachtig decor

Weinig puzzels parallel aan elkaar te spelen, daarom even efficiënt met zijn tweeën als met zijn vieren. Wel mooi in elkaar gezette puzzels en goede sfeer in de kamer.