Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Bergen op Zoom


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 79
  • Reviews geplaatst: 34
  • Ontsnappingspercentage: 64.7%
  • Forum berichten: 2
  • Lid sinds: 11-05-2017

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Mooie kamer met oog voor detail!

Kamer die volledig het thema waar maakt. Goed uitgedachte puzzels waarbij deze uiteraard over een kwamen met het thema. Ondanks een slechte start vanuit ons zelf dit toch nog recht kunnen zetten en enorm genoten!

Goede escape room!

Zojuist een escape room gespeeld. Ondanks met 3 mensen te hebben gespeeld die zeer weinig ervaring hebben toch een goede tijd weg weten te zetten. Een zeer goede kamer die van begin tot eind goed doordacht is. Ook het stukje story telling is zeer goed in de kamer verwerkt, klasse! Zeker een aanrader om een keer te spelen.

Leuke escape room, maar te basic

Ondanks ontsnapt te zijn niet het gevoel gehad dat ik een geweldige escape room gespeeld heb. Al werd hij benoemd (door de eigenaar) tot een van de moeilijkste escape rooms qua denkniveau, dit viel me reuze mee. Weinig tot geen echte aankleding in de kamer, waarbij nog redelijk wat gemakkelijke puzzels aanwezig waren. Het verhaal is wel leuk geschreven maar bevat van zich zelf een soort hints waardoor je ook het gevoel hebt geholpen te worden.

Met 4 spelers vooraf al te horen gekregen dat het zeer lastig zou gaan worden, echter is een uitdaging nooit verkeerd. Bewust gevraagd om geen tips te geven als we er niet om vragen, hiervoor dank! Helaas net niet ontsnapt met z'n 4e zonder tips. Kamer had echt een complete beleving gekoppeld aan het thema. Voor ervaren groepen van 4 a 6 spelers is deze kamer zeker toe te voegen op de to-do-list. Enige minpuntje is dat er 14 cijfersloten in de gehele kamer aanwezig zijn.

Bij de reservering heeft het personeel ook al aangegeven dat we geen kamer van het niveau Se7en kunnen verwachten (complimenten hiervoor). Kamer was inderdaad wel van een lagere belevingsgraad al was hij zeker niet teleurstellend. Hier en daar een paar goed doordachte puzzels die niet snel teruggevonden worden in andere rooms. Voor ervaren spelers misschien niet een directe aanrader (speel dan Se7en), maar een prima ervaring gehad hier (voor de 2e keer!)

Zeer basic kamer die in een kleine kelder die over was is gebouwd. Het begin van het spel begint al zeer apart (zeker niet escape room waardig). Vervolgens is het geen pakkende kamer. Puzzels zijn van een laag en soms niet logisch niveau. Kan de kamer persoonlijk niet aanraden.

Update: Inmiddels door de eigenaar gebeld en besproken wat er gebeurd is. Kamer ter vervanging aangeboden (al hebben we ze allemaal al gespeeld, maar gaat meer om de manier van oplossen), complimenten hiervoor. Bij het personeel/de leiding is dus ook duidelijk overgekomen en op een goede manier opgelost, vandaar dat het cijfer voor service omhoog gebracht is. Oude review: Als 3e kamer van de dag (bewust de beste kamer voor het laatste bewaard) zijn we deze kamer gaan spelen. Alles verliep soepel tot ineens de panic button automatisch geactiveerd werd. Spel over (zonder ons eigen toedoen). Achteraf bleek dat niet alle techniek het toen deed. Vervolgens is de kamer gereset en mochten we hem opnieuw spelen (na overleg wat te doen). Echter werkte de techniek weer niet goed, een puzzel die we de 1e keer opgelost hebben, is vervolgens op geen enkele manier meer goed te krijgen. Dit is al erg vervelend, maar wat eigenlijk nog vervelender was, terwijl wij de kamer speelde is het personeel een andere kamer gaan opruimen en werd er niet op ons gelet. We hebben zeer nadrukkelijk om hulp gevraagd omdat het simpelweg niet werkte, maar geen gehoor. Na 10 minuten stil te zitten in de kamer er niks te doen (met de aanwezige materialen in de kamer het woord TIP gemaakt zodat we hopelijk nog gehoord worden) werd er dan eindelijk gereageerd. Tot slot was het personeel niet volledig op de hoogte van nieuwe puzzels is de kamer. VOOR NU DUS GEEN AANRADAR!!! Als alle problemen opgelost zijn kan het best een prima kamer worden.

Vrij basic kamer met veel slotjes. Qua ruimte ook niet de grootste kamer maar voor 4 personen was het goed te doen. De puzzels zijn voor ervaren spelers wel leuk maar toch iets te makkelijk. Na 42 minuten stonden we buiten. Al met al wel een leuke kamer om tussendoor een keer te spelen

Een leuke kamer maar naar onze mening niet altijd even logisch. Sommige puzzels misten naar onze mening (ook na erover gepraat te hebben met de eigenaar) een beetje de logica. Uiteraard kan het aan onze midnset liggen, echter zit hier nog wel verbetering in. De kamer is verder zeker aan te raden voor ervaren spelers doordat er een redelijk tempo gemaakt moet worden.

Zoals beloofd, een nieuwe recensie nadat het niet helemaal goed verlopen was bij The Freakshow (zelfde eigenaren). Deze kamer is ons ter compensatie aangeboden gekregen. Los van de kamer complimenten voor de manier waarop er gehandeld is door de eigenaren! Wat de kamer betreft, in één woord: GEWELDIG. Van het begin tot het einde is echt overal aan gedacht. Met een paar hele indrukwekkende puzzels en effecten scoort deze kamer toch een superhoog. Binnenkort zal hij zeker in de Top 20 van Nederland verschijnen.

Zeker niet de moeilijkste kamer maar zeker een aanrader. Gebaseerd op DE FILM. Zie je avond maar weer terug in beeld te krijgen. Voor beginnende spelers een perfecte startkamer en voor ervaren spelers blijft het de uitdaging om een scherpe tijd weg te zetten.

Je blijft bij deze kamer versteld staan van wat er gebeurt. Echt ge-wel-dig! Persoonlijk vond ik een paar puzzels een beetje als opvulling fungeren, maar dit weegt zeker niet op tegen de gehele kamer. Hij staat zeer terecht op een hoge positie over alle kamers gemeten. Een 11 uit 10 zou ik eigenlijk zeggen.

Kamer is volledig in het thema gebouwd en van begin tot eind zit je hier ook echt in. Leuke puzzels al is het niveau van de puzzels voor echt ervaren spelers wellicht iets te laag. Al met al een geweldig aangeklede kamer waar je het zeker naar je zin zal hebben.

Mooi afgewerkte kamer die volledig in het thema zit. De puzzels matchen niet geheel met het verhaal maar dat is niet storend. Dit wordt door de beleving gecompenseerd.

Super mooie kamer waar alles perfect op elkaar aansluit. Zitten een paar hele leuke elementen in die niet bij iedere kamer zomaar gebruikt worden. De kamer staat niet voor niets zo hoog/goed aangeschreven. Ik kan hem zeker aanraden!

Wauw! Super kamer! De beleving is compleet, perfect niveau van puzzels, kan nog heel lang doorgaan over deze kamer, maar het zelf ontdekken kan ik zeker aanraden!!! Twijfel niet!

Goed opgezette kamer waar een duidelijk verhaal aanwezig is, gekoppeld aan de puzzels. Het personeel neemt ook veel aandacht voor de klant, zeker een aanrader!!!

Update: Inmiddels contact met de eigenaren gehad en ze hebben ons aangeboden een andere kamer van hun gratis te komen spelen om de probleem rustig te bespreken en ons te compenseren. Nieuwe review daarvan (en de service zal spoedig volgen) Oude review: Door file 10 minuten later gearriveerd, hierdoor werd vervolgens een kwartier van onze speeltijd afgehaald. De stijl waarin je ontvangen hoort bij deze escape room, echter maak je geen reclame voor je bedrijf als je niet geïnteresseerd mededeeld dat je klanten een deel van hun speeltijd kwijtraken.

Goede kamers met leuke effecten, echter passen niet alle puzzels in het verhaal. Al is de beleving wel degelijk aanwezig.

Leuke beleving, echter ben je maar een klein onderdeel van het geheel wat wel zonde is. Weinig tot geen puzzels

Eentonige kamer waarbij alles om 1 en hetzelfde draait. Zeker geen aanrader voor veel personen of ervaren spelers. Tevens door onoplettendheid van de monitor een fout ontstaan.

Met 3 personen nog 11 minuten over zonder al te veel moeite, weinig uitdaging en geen goede afwerking

Van begin tot eind zit je volledig in het verhaal. Soms waren de puzzels wel een klein beetje afwijkend maar dit was zeker niet storend. Goede room!

  • The Bomb — Locked
  • Geplaatst op 12 mei 2017 om 15:50
  • Gespeeld met 3 personen in mei 2017; Ontsnapt: Ja

Totaal geen beleving in de kamer en de puzzels waren ook niet uitdagend, voor ervaren spelers zeker geen aanrader

Voor aanvang al vol passie verhalen uitgewisseld en de kamer maakt vervolgens haar goede beoordeling ook zeker waar. Complete belevening waar je helemaal in op gaat. Aanrader om vooraf de film te kijken, maakt de kamer nog herkenbaarder

De beleving is wat ondermaats omdat je al vrij snel doorhebt dat je nog steeds in de bus zit en er zo uit kan lopen, echter wel een leuke room

Leuke introductie echter passen de puzzels niet geheel in het thema.

Kleine kamer met puzzels die bij het thema/verhaal passen

Het verhaal is niet heel erg terug te vinden in de puzzels waardoor ook de beleving onder de maat is.

Voor deze room zijn al snel meer dan 3 mensen nodig omdat de hoeveelheid puzzels anders niet te doen is, soms wel wat veel wiskundige puzzels.

Indien beide kamers op deze accommodatie gespeeld worden kan ik aanraden eerst deze te spelen. Onze volgorde was andersom ivm andere boekingen echter valt de kamer dan wel tegen

Geweldige beleving waarbij je helemaal meegaat in het verhaal/de spanning, echter ligt het niveau van de puzzels beduidend lager.

Het begin is zeer rommelig verlopen en hierbij is zelfs hulp van buitenaf voor nodig geweest wat de beleving wel wat naar beneden haalde. Echter was het vervolg wel zeker de moeite waard!

Hier voor het eerst een escape room gespeeld met 5 rookies, was geen succes doordat we simpelweg geen ervaring hadden. Als de kamer in een later stadium gespeeld was dan was het zeker de moeite waard geweest!