Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Jolink

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

26-06-2016

Statistieken

Escaperooms

6 reviews

82 kamers gespeeld

83.3% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


6 reviews

Hotelkamer 21

Time's Up Escape Room Genk
Geplaatst op: 9 september 2018

Hotelkamer 21

Een stap boven een 1.0 kamer, welke vrijwel enkel gebruik maakt van sleutels en cijfersloten. Er zijn een aantal leuke originele puzzels, al passen de meeste puzzels niet in het thema van de kamer. Het verhaal van de kamer was niet heel duidelijk. Misschien dat een betere (spannendere) introductie van de kamer dit had kunnen verbeteren.


7

Sfeer: 6.5

Puzzels: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


  • Vriendelijke ontvangst + drankjes/hapjes inbegrepe
  • Leuke eindpuzzel
  • Aantal originele puzzels
  • Je voelt je niet onderdeel van het verhaal
  • Voornamelijk sleutels en cijfersloten
  • Meeste puzzels niet in thema

 

Zolderkamer van Nocilix

Escape Room Leisure Dome
Geplaatst op: 27 augustus 2016

De kamer ziet er goed uit, daarnaast wordt er gebruik gemaakt van goede licht- en geluidseffecten en zit er aardig wat techniek in om spelers een nieuwe ervaring te bieden, zoals het gebruik van sensoren. Op het moment van spelen is de kamer slechts een maand in gebruik - helaas was dit wel te merken. Met wat sleutelen en finetunen kunnen zeker een aantal zaken verbeterd worden, hierbij valt te denken aan de techniek (iets dat open gaat dat nog niet open hoort te gaan mag natuurlijk niet) én het eventueel geven van toepasselijke hints om het spel op gang te houden.

De kamer bestaat uit 3 "levels" (in serie kan er driemaal een hoofdstuk worden gespeeld), het eerste level dat wij hebben gespeeld is hierdoor af en toe verwarrend omdat er sloten/onderdelen/voorwerpen aanwezig zijn voor toekomstige hoofdstukken die enkel afleidend werken. In plaats van het geven van standaard hints, mogen ook best specifiekere hints worden gegeven. Dankzij een technisch mankement waren we nog met een puzzel bezig waar we de beloning al voor hadden ontvangen - maar omdat ze enkel een paar algemene voorgeprinte hints voorhanden hadden bleven wij puzzelen zonder dat we hier iets bij konden behalen.


7

Sfeer: 9.0

Puzzels: 5.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2016

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

De Uitdaging van de Snip

Escaperoom Tilburg
Geplaatst op: 27 augustus 2016

Deze kamer is te vinden in een biljartcentrum. Het thema van de kamer past hier dan ook perfect bij. De kamer is schitterend. Puzzels zijn zeer origineel (met een enkele puzzel waarbij ik dacht "hoe bedenken ze het"). Het personeel is zeer enthousiast - wat wil je nog meer? Deze kamer is zeker een aanrader - ook voor de ervaren speler.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Escape Room Uden De Loods

De Loods
Geplaatst op: 26 juni 2016

Prima escape room. Vrijwel alle puzzels passen bij de sfeer van de kamer. Vooral vanwege de locatie was het een unieke ervaring. Helaas een matige ontvangst/service.


7

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 5.0


Gespeeld in juni 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

De kamer gespeeld met een aantal personen die nog nooit eerder een escaperoom hadden gespeeld. Voor hun was dit een prima kamer om mee te beginnen, maar voor ervaren spelers kan ik deze kamer niet aanraden. De kamer was erg klein voor 6 man en omdat de kamer na een half uur redelijk rechtlijnig wordt is er geen ruimte om met z'n allen nog aan de kamer deel te nemen. De kamer bevindt zich op unieke locatie en is daarom perfect om een groep spelers een spannende bijpassende ervaring te geven (passend bij opgesloten zitten in een kerker), maar daar wordt vrijwel niks aan gedaan. Bovendien is naar mijn mening de prijs te hoog voor de matige ervaring die je hiervoor terugkrijgt.


5

Sfeer: 5.0

Puzzels: 4.0

Service: 7.0


Gespeeld in april 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

De Meisjeskamer

Mama Bazooka
Geplaatst op: 26 juni 2016

Deze kamer steekt op het moment (na 25 kamers) nog steeds met kop en schouders boven de rest uit. Geweldige ervaring van begin tot eind. Alles aan deze groots opgezette kamer klopt: geweldige effecten, originele puzzels en een goede dosis spanning. Deze kamer mag je echt niet missen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2015

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

0 reviews