Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 9
 • Reviews geplaatst: 9
 • Ontsnappingspercentage: 77.8%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 25-08-2018

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Grote sensatie!!

Super mooie kamer met veel details waardoor je er helemaal in zit!

 • Hele vette special effects

Spannende escaperoom met een leuk thema

De escaperoom is leuk ontworpen. Het thema komt goed door in de kamer en gedurende het hele spel blijft de sfeer er lekker in. De puzzels zijn redelijk uitdagend en leuk bedacht. Wel werd het naar mijn idee redelijk eentonig om telkens naar de zelfde soort oplossing te zoeken. De eindpuzzel was echter wel weer een leuke nieuwe uitdaging.

 • Sfeer/thema
 • Uitdaging in de puzzels
 • Gastvrijheid/ontvangst
 • 'Gratis parkeren' is vrijwel altijd vol
 • Oplossing van de puzzels wordt eentonig

Leuke ervaring!

Een kamer op een hele vette locatie, waardoor de sfeer er al meteen in zit vanaf het moment dat je het terrein op rijdt. Aardige gastheer, goede service. Er zitten spannende aspecten in de kamer, waar ik persoonlijk erg van houd. Bij sommige onderdelen had ik het beter voor de ervaring gevonden als er gewerkt zou worden met bijvoorbeeld hologrammen of levensgrote animatie in plaats van tv-schermen om het nog spannender te maken. Nog een punt wat het voor mij beter zou maken is als er één lijn in het verhaal wordt getrokken. Ik had nu het idee dat er vanuit meerdere horrorfilms/verhalen aspecten werden gepakt, wat het enerzijds leuk maakt omdat je dit herkent. Anderzijds haalt dit mij een beetje uit het verhaal van de escape room.

Tjoek Tjoek, goed zoeken

Leuk bedachte kamer, met veel sfeer! Originele puzzels, zitten goed in elkaar. Soms iets té goed, waardoor wij lang bezig waren bij een bepaald stuk haha. Leuk gebruik van technische aspecten.

Bijzonder

Erg gaaf hoe ver de interactie gaat, al voordat je de kamer speelt. Dit maakt dat je meteen in de sfeer zit, erg leuk bedacht! Het concept van de kamer was ook vet bedacht, tot de acteurs aan toe. Mijn complimenten! De puzzels vond ik iets minder, omdat een cijferslot niet open ging terwijl we wel de juiste code hadden. Naderhand werd ook toegegeven dat het slot niet helemaal naar behoren werkte. Erg jammer, want hierdoor zijn we veel tijd verloren. Leuke kamer, maar ik heb betere gespeeld.

Spannend!

Helaas hebben we hem nét niet gehaald. 10 seconden meer, en we waren ontsnapt... Dit was onze eerste escape room samen, dus het was nog even zoeken naar hoe we dit gingen aanpakken, maar wat een sfeer zit er in deze kamer zeg! Onwijs mooie aankleding van de kamers, tot in de detail. Mijn complimenten daarvoor. Heel erg genoten van deze kamer!

 • Kamer 237 — Kamer 237
 • Geplaatst op 5 februari 2020 om 15:57
 • Gespeeld met 5 personen in september 2018; Ontsnapt: Ja

Hele vette kamer!

Vanaf het moment dat je binnen loopt, zit de sfeer er al in. Er wordt op een vette manier gebruik gemaakt van technische elementen waardoor de beleving optimaal is! De puzzels zitten goed in elkaar, zijn variërend en verrassend! Echt een aanrader!! Ook het ontvangst was super. Hele aardige dame die achteraf met veel enthousiasme vertelt over haar affiniteit met escape rooms.

Niet zo uitdagend

Je begon in het donker met een lantaarn met een kaarsje als enige licht, wat het spannend maakte en ons goed in de sfeer bracht. Het kaarsje ging alleen ontzettend snel uit, waardoor je veel licht tekort kwam. Puzzels waren veel met dezelfde soort cijfersloten, wat ik persoonlijk jammer vind want daardoor zit er niet veel variatie in.

Muy bueno!

Allereerst mijn complimenten voor de service! Super aardige man die ons warm heeft ontvangen en een gezellig gesprek met ons heeft gevoerd! Ook de nazorg is tiptop in orde. Toen we uit de kamer ontsnapt waren, nam de gastheer de kamer en puzzels met ons door en vertelde hierbij ook hoe de puzzels in elkaar zaten. Ik vond het heel nice dat er bij alle puzzels goed over na is gedacht hoe bij de oplossing te komen, zodat je niet kunt 'gokken/smokkelen' om toch het juiste antwoord te vinden. Mijn complimenten! Dan de kamer: super in elkaar gezet! Hele herkenbare momenten uit de serie, onwijs mooi nagemaakt. Ook de technische elementen die erin verwerkt zijn, echt top! Het enige dat ik er niet zo bij vond passen was de muziek op 2 momenten. Het nummer dat afspeelt nadat je ontsnapt bent uit de kamer en het andere up-tempo nummer vond ik het minder spannend maken en haalde voor mij de sfeer van de serie een beetje weg, maar dat is een klein kritisch dingetje vanuit mijn oogpunt. Hoe dan ook: ik kijk nu al uit naar de volgende kamer van deze ontwerpers! :)