Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Cherylvds

Escape Expert

Offline

Omschrijving

Het zal vast geen verrassing zijn, maar ik ben gek op escape rooms! :)


Lid sinds

07-02-2022

Statistieken

Escaperooms

34 reviews

116 kamers gespeeld

91.2% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


34 reviews

The Brotherhood

The Brotherhood
Geplaatst op: 27 april 2024

Hele toffe kamer!!

Disclaimer: ik heb deze kamer gespeeld als eerste testgroep. Logischerwijs liep nog niet alles daarom helemaal soepel. Desondanks vonden wij de kamer nu al enorm tof, en mijn review en cijfer zijn ook gebaseerd op mijn overtuiging dat deze kamer met de paar simpele tips en aanpassingen die we hebben besproken echt een top kamer gaat zijn!

De escape room is goed te vinden en je kunt gratis parkeren voor de deur. Zonder al te veel te verklappen is de ontvangst anders dan anders, maar op een leuke manier gedaan. Wel een belangrijke tip: kom niet te vroeg, want dan zul je waarschijnlijk nog even buiten moeten wachten.

De escape room zelf is erg goed gemaakt! Van begin tot eind hebben wij ons echt enorm vermaakt. Het decor is mooi en passend bij het thema. De puzzels zijn erg leuk en origineel, en de acteur in de kamer is ook erg goed en voegt zeker wat toe!

Kortom, Nederland is weer een hele toffe escape room rijker. Zeker een aanrader!


Reactie door The Brotherhood

28 april 2024

Dank je voor onze eerste review! Wij zijn zeer dankbaar voor alle feedback die jullie team ons heeft gegeven. Hier zijn wij natuurlijk mee aan de slag gegaan om de kamer nog beter te maken.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend
 • Sfeer

 

Panic Room

Escaperoom Putten
Geplaatst op: 13 februari 2024

Leuke en unieke kamer!

Na net een andere escape room te hebben gespeeld, besloten we dat we er last minute nog eentje wilde spelen. Na even zoeken wat er allemaal in de buurt zat kwamen we uit bij deze kamer in Putten, die gelukkig nog een plekje voor ons had!

We wisten dus van tevoren niet veel over deze kamer, maar we waren echt positief verrast! Er is hier een leuk en uniek concept neer gezet. Vanaf het begin af aan zaten we al goed in onze rol en wisten we wat de bedoeling was.

We hebben ons met z’n 3en enorm vermaakt. En ja, er waren hier en daar wat kleine dingetjes die misschien verhaaltechnisch wat “random” waren of net wat beter hadden gekund, maar niks waar wij ons tijdens het spel echt aan gestoord hebben.

Ik wil eigenlijk gewoon niet teveel verklappen over deze kamer, maar het is zeker een aanrader om een keer te spelen! Wij waren met 3 spelers, wat in principe prima was, maar ik denk dat 4 een beter aantal is voor deze kamer.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

Leuk als je in de buurt bent

Ontvangst was prima, maar niet bijzonder. We konden vrij snel beginnen. Er werd echter niet echt een verhaal verteld toen we naar binnen gingen, dus daar had misschien nog wel wat meer mee gedaan kunnen worden om de spanning van de kamer vast wat op te bouwen.

De puzzels in de kamer waren prima. Niet enorm bijzonder, maar leuk om te doen. Wel waren er meerdere puzzels die niet direct werkte toen we het wel goed deden. Vooral bij 1 puzzel zijn we daar echt wel wat tijd door verloren.

De sfeer in de kamer was spannend, maar voor onze groep in ieder geval niet eng. Het was wel erg donker in de kamer, wat het soms lastig maakte om dingen te lezen of sloten open te maken. We kregen wel een lampje mee maar die was niet erg fel, en het was er ook maar 1 waardoor de rest van de groep telkens niet zo veel kon zien. Ook hoorde we regelmatig geluiden van de andere escape rooms op deze locatie. Dit was op sommige momenten wel een beetje storend.

Het decor in de kamer was vrij simpel. Het hele idee van een speelgoedwinkel (zoals de naam van de kamer doet vermoeden) vonden wij niet echt duidelijk.

Het is een prima kamer om te spelen als je in de buurt bent, maar verwacht niks spectaculairs. Wij speelde hem op de 4de dag dat de kamer officieel open was, dus wellicht worden er in de loop van de tijd nog verbeteringen toegevoegd. Het is geen hele dure kamer en wij hebben ons in ieder geval een uurtje prima vermaakt.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:32 min


 • Hintsysteem
 • Je hoort veel geluid van de andere kamers

 

The Mummy's Tomb

Unlock Scheveningen
Geplaatst op: 23 december 2023

Een beetje teleurstellend…

Vandaag met z’n drieën deze escape room gespeeld. Zelf heb ik al ruim 100 kamers gedaan, en ik was met twee 14 jarige die een stuk of 5 kamers pp hadden gespeeld.

De kamer zelf was prima, en de puzzels waren op zichzelf ook leuk bedacht. Wel hadden wij het idee dat er veel niet echt werkte of gewoon werd doorgeklikt door de game master. Bij een aantal puzzels weten we dit vrij zeker omdat we nog halverwege de puzzel waren en hem niet af konden maken. Een aantal puzzels hebben ook echt onderhoud nodig.

Ook hadden we heel erg het idee dat de game master haast had, want nadat we een puzzel hadden opgelost kregen we vrijwel direct een hint voor de volgende puzzel, zonder dat we zelf de mogelijkheid kregen om eerst even te puzzelen. Tot 2 keer toe kregen we zelfs al een hint voordat het volledige team uberhaupt in de volgende ruimte stond. We waren misschien niet de aller snelste, maar toch hadden we op het einde nog 8 minuten over dus zo snel waren de hints ook weer niet nodig. Bovendien heb ik zelf ook veel liever dat ik een kamer niet haal binnen de tijd maar dat ik wel zelf mag puzzelen, ipv dat alles direct wordt voorgezegd.

Ik denk dat de game master deze frustratie ook wel gemerkt heeft bij ons, want nadat we klaar waren werden we direct weg gestuurd. Geen groepsfoto, geen napraatje, niks. We moesten zelf terug lopen naar de kluisjes vanaf de uitgang van de kamer, onze spullen pakken, en weg. De andere twee kamers op deze locatie had ik ook al gespeeld, en daar kregen we op z’n minst nog een groepsfoto.

We hebben gelukkig met z’n drieën elkaar prima kunnen vermaken, maar de escape room was het geld voor ons helaas niet waard.


5.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.5


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Slechte service
 • Heeft onderhoud nodig

 

Escape The Lost Pyramid (VR)

Town-Quest
Geplaatst op: 16 november 2023

Hele leuke en mooie ervaring!

Een erg tof en mooi avontuur! Niet al te ingewikkeld, en dus zeker ook perfect voor mensen die nog niet zo veel (of helemaal geen) VR escape ervaring hebben. En zoals altijd was de service bij Town Quest ook weer top! Heel erg bedankt!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Sfeer

 

Een echte aanrader!!

Een super mooi en leuk avontuur! We hebben ons echt enorm vermaakt! Hij is niet makkelijk, maar als je al eerder een VR escape hebt gedaan is hij zeker goed te doen. Vooral met de top begeleiding die je bij Town Quest altijd krijgt! Zeker een aanrader dus!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

Jumpers (Free-Roam)

Town-Quest
Geplaatst op: 25 mei 2023

Super tof avontuur!

Echt een super leuk avontuur. Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Sfeer

 

Ascenders (Free-Roam)

Town-Quest
Geplaatst op: 25 mei 2023

Echt super tof!

Wat een ervaring! Ik vond dit echt een heel tof avontuur! We hebben enorm genoten van het spel en ook van de super goede begeleiding! Bedankt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving

 

Nova Zembla

Unlock Adventures
Geplaatst op: 05 januari 2023

Erg leuke kamer!

Wij hebben last minute en ‘s avonds laat nog deze kamer mogen spelen. Allereerst al heel erg bedankt dat dit nog mogelijk was!

Eigenlijk wisten we niet zo goed wat we moesten verwachten, omdat we alle vier nog niet veel over deze kamer hadden gehoord. Maar we waren echt positief verrast! Dit is echt een toffe kamer met hele leuke en gevarieerde puzzels. Er was eigenlijk maar 1 puzzel die ik zelf wat minder vond, omdat hij gewoon lastig te zien was voor ons en omdat we ondanks dat we wel wisten wat de bedoeling was, er dus niet helemaal uit kwamen. Wij denken dat pen en papier daarvoor misschien nog handig had kunnen zijn.

Maar verder waren de puzzels erg leuk, en ook goed in het thema. Daarnaast was de service ook super, en hebben we nog leuk na kunnen praten met de host.

We hebben echt enorm genoten en komen graag nog een keer terug voor de andere kamer!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:54 min


 • Great service
 • Puzzles
 • Experience
 • Great price

 

Le Prince

Escaping Belgium
Geplaatst op: 22 december 2022

Hele toffe kamer!

Echt een super leuke kamer! Heel mooi in elkaar gezet en met leuke special effects. Er was ook een goede variatie aan puzzels. Zeker een aanrader dus!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Beleving

 

Erzsébet

Escaping Belgium
Geplaatst op: 22 december 2022

Leuke kamer!

Een al wat oudere kamer maar nog zeker de moeite waard om te spelen! Leuke puzzels en ook een aantal leuke special effects. Wij hebben hem met z'n tweeën net niet gehaald. De host kwam wel de kamer in toen het uur voorbij was maar ging daarna weer weg en liet hem ons toch nog afspelen. Aan de ene kant wel jammer dat hij niet gelijk die paar minuten erbij had gezet (en achteraf had gemeld dat we over het uur heen zaten), maar aan de andere kant waren we wel blij dat we hem uit mochten spelen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede prijs

 

Triplicate Institute

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 14 december 2022

Super tof!

Echt een hele leuke kamer!! We vonden de puzzels erg tof, en we hadden ook een goede flow. Ook een hele goede en vriendelijke service. Zeker een aanrader dus!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service

 

Soup du Jour

Rock City Escape
Geplaatst op: 13 oktober 2022

Leuke kamer!

Hele toffe kamer met mooie effecten! Ook een erg leuk ontvangst en een hele leuke host! Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  47:30 min


 • Great service
 • Puzzles
 • Experience
 • Storyline
 • Great host
 • Abrupt einde

 

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 18 september 2022

Hele toffe ervaring!

Dit is niet een standaard escape room, maar echt een hele ervaring! Wij waren met een groep van 4, met allemaal verschillende levels aan ervaring. We vonden het allemaal erg leuk en iedereen kon ook leuk mee doen. Er zijn in deze kamer zeker spannende momenten, dus daar moet je wel van houden. Maar als dat zo is dan is dit zeker een aanrader!!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:07 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend

 

PainKiller

Sky High escape rooms
Geplaatst op: 15 augustus 2022

Hele toffe kamer!

Last minute hebben wij deze kamer kunnen boeken, en ik moet zeggen dat ik me ook niet echt had ingelezen, en ook niet naar de reviews had gekeken. Daardoor wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten. Maar wauw, wat is dit een leuke kamer! Het verbaasd me eigenlijk dat ik nog nooit eerder verhalen over deze kamer heb gehoord, want naar mijn mening hoort deze echt wel in het lijstje van top kamers thuis. Ik wil niet teveel verklappen want eigenlijk denk ik dat het voor de ervaring gewoon het beste is als je er helemaal blind in gaat. Wat ik wel kan zeggen is dat deze kamer zeker een aanrader is!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Original
 • Experience
 • Storyline
 • Exciting

  TimdelamarEDJE_BClausEricDonnyBelle KingsmaMaaike86Karindijkivangroen

The Gym

Escaperoom Zevenhuizen
Geplaatst op: 07 augustus 2022

Leuke puzzel kamer!

Vandaag beide kamers gespeeld in Zevenhuizen en we hebben het enorm naar ons zin gehad. Beide kamers waren leuk, maar The Gym was mijn favoriet. Vooral ook omdat ik dit een erg leuk thema vond wat ik nog niet eerder tegen ben gekomen. Als je houd van een ouderwetse puzzelkamer dan zijn deze zeker aan te raden. Het bevat niet de technische hoogstandjes die je in sommige nieuwe kamers tegen komt, maar dat was volgens ons ook echt niet nodig. Erg leuk dus!!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Great service
 • Original
 • Experience
 • Puzzles

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 28 juli 2022

Hele toffe kamer!

Hele leuke kamer met veel verschillende en verrassende elementen. Zeker een aanrader om deze te gaan spelen!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:43 min


 • Puzzles
 • Original
 • Experience
 • Ambiance

  kamer237

Lost and Found

Kamer 237
Geplaatst op: 28 juli 2022

Heel mooi gemaakt!

Als tweede kamer van vandaag hebben we Lost and Found gespeeld. Van begin tot eind is dit echt een super mooie kamer. De puzzels zijn leuk en erg origineel. Het decor is ook echt super mooi! We gingen er heel snel doorheen en hadden uiteindelijk nog 28 minuten en 53 seconde over. Zeker een aanrader om deze een keer te gaan spelen!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  51:07 min


 • Ambiance
 • Puzzles
 • Original
 • Experience

  kamer237

THE DOME

Mama Bazooka
Geplaatst op: 07 juli 2022

Enorm vette kamer!

Met recht 1 van de top kamers van Nederland. Het is echt een hele belevenis van begin tot eind! Zeker een aanrader dus!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  53:52 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal

 

De Meisjeskamer

Mama Bazooka
Geplaatst op: 07 juli 2022

Leuke kamer!

Leuke kamer met een goede variatie aan puzzels. Vonden we hem heel eng? Nee dat viel wel mee. Maar er zaten zeker wel een aantal goede schrik effecten in!
Het enige minpuntje wat wij vonden is dat er niet echt een eindpuzzel is waar je naartoe werkt. Het was naar ons idee een beetje uit niets dat er gewoon stond dat we hadden gewonnen. Alsnog zeker wel een aanrader om te spelen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend

 

The Orphanage

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 03 juni 2022

Leuke spannende kamer!

Erg leuke kamer met een lekkere spanning. Het is op veel momenten vrij donker, en er zitten ook zeker een paar schrik momenten in, dat vind ik altijd erg leuk. Zeker een aanrader als je van een beetje spannende kamers houd!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Puzzles
 • Difficulty
 • Experience
 • Exciting

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Geplaatst op: 31 mei 2022

Leuke kamer op een top locatie!

Last minute deze kamer geboekt, en een uur in de auto gezeten om in Amersfoort te komen. En dit was het ook zeker waard!!
Bloody Mary is echt een kamer waar ik enorm van kan genieten! Er hangt een lekkere donkere en spannende sfeer zoals je bij dit thema verwacht. De intro van deze kamer begon al gelijk helemaal leuk en in thema. Complimenten aan de host die het echt enorm leuk deed!! De puzzels zijn ook erg leuk en duidelijk, en passen ook goed bij het thema. Achteraf was er ook nog voldoende de tijd om alles even na te bespreken en een leuke foto te maken. Bloody Mary is absoluut een aanrader, en wij zullen ook zeker terug komen voor de andere kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Great host
 • Experience
 • Puzzles
 • Exciting

 

Los Pollos

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 31 mei 2022

Erg leuk!

Toffe kamer met leuke en originele puzzels! Wij hebben hem met 3 redelijk ervaren spelers gedaan, en dat was top. Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzles
 • Ambiance
 • Great service
 • Experience
 • Diversity
 • Storyline

 

Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 31 mei 2022

Toffe kamer!!

Deze kamer stond al een tijdje op de planning, en nu dus eindelijk gespeeld. Het was een erg leuke kamer! Niet perse heel eng, maar wel een spannende sfeer en enkele schrik effecten, wat ik altijd erg leuk vind. Er zitten een aantal hele leuke puzzels in, en het decor is ook erg mooi. Zeker een aanrader dus!
Het enige puntje van “kritiek” wat ik heb is dat we af en toe wel erg snel hints kregen, dat had van ons wat minder gemogen. Verder hadden we wel een hele leuke en gezellige host, die zelfs voor ons nog langer is gebleven zodat wij ook last minute nog the dentist er achteraan konden spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  42:51 min


 • Great service
 • Great host
 • Puzzles
 • Ambiance
 • Experience
 • Exciting

 

The Dentist

DarkPark Delft
Geplaatst op: 31 mei 2022

Oudere kamer die nogsteeds leuk is

Nadat wij Freakshow hadden gespeeld mochten wij last minute nog deze kamer spelen dankzij een enorm leuke host die het niet erg vond om nog even wat langer te blijven, nogmaals bedankt!
The Dentist is een kamer die al wel wat ouder is, en dat is ook wel te merken. Maar dat mag de pret zeker niet drukken! Het is nog steeds een erg leuke kamer, met leuke puzzels. Als je beide kamers gaat spelen zou ik wel aanraden om met The Dentist te beginnen, en daarna pas Freakshow te spelen. Wij deden dit dus eigenlijk verkeerd om.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  39:20 min


 • Great service
 • Great host
 • Puzzles

 

Leuke kamer!

Met z'n zessen deze kamer gespeeld. Dat is eigenlijk net iets te veel vind ik meestal, en dat had ik af en toe ook wel door. Er waren momenten dat de rest druk bezig was, terwijl ik een beetje om me heen stond te kijken. Nou is dat in deze kamer zeker niet erg, want wat is er veel te zien en wat is het allemaal mooi gemaakt! Ik snap heel goed dat deze kamer in de top staat, en dat verdienen ze ook heel erg. De puzzels zijn leuk en gevarieerd, wat altijd fijn is. Ik zou aanraden om deze kamer met z'n vieren te spelen, vooral als je allemaal al wat ervaring hebt. Maar dat het een aanrader is staat zeker vast!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Experience
 • Storyline

 

Laad meer reviews

0 reviews