Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Zuid-Holland


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 39
  • Reviews geplaatst: 27
  • Ontsnappingspercentage: 85.2%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 25-09-2016

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Top!

Het was alweer een tijdje geleden dat we een kamer gespeeld hebben. Maar wat een fantastische kamer! Je zit vanaf het betreden van de kamer helemaal in het verhaal. Er is veel aandacht besteed aan de aankleding van de kamer. Leuke, originele puzzels en een goede dosis spanning! Daarnaast is Loran een enthousiaste eigenaar en neemt de tijd om even een praatje te maken. Kortom een top ervaring!

  • Aankleding
  • Toffe, afwisselende puzzels

De aankleding is mooi! De puzzels in de kamer zijn niet erg uitdagend. Ook de spelleider was niet heel enthousiast bij de introductie van de kamer. Voor de ervaren speler is deze kamer denk te makkelijk, wij stonden met een half uurtje buiten. Er was zogezegd geen tijd om nog even iets te drinken.

Leuk thema! Jammer dat er iets in de kamer niet helemaal werkte tot twee keer toe. Beide keren kwam de dame die ons spel begeleidde binnen lopen. Dat was voor ons echt een spelbreker.

  • LAB13 — Live Escape
  • Geplaatst op 5 juni 2017 om 16:06
  • Gespeeld met 4 personen in januari 2017; Ontsnapt: Ja

Vreemde puzzels in deze kamer. Daarnaast vragen we van te voren altijd of er acteurs in het spel zijn, werd gezegd van niet.. Maar die kwam er dus wel. Jammer! Sfeer was niet prettig in de kamer, erg jammer!

Wauw! Fantastische kamer, helaas op de laatste puzzel gestrand en dus niet op tijd buiten. Zou zo terug gaan om hem nog een keer te spelen! Staat zeker in mijn rijtje van topkamers!!!

Matige kamer. Veel dezelfde handeling uit moeten voeren wat het niet leuker maakt, misschien zelfs wel vervelender. Het is een prachtige locatie, maar daar merk je in de ruimte niets van, jammer! Echt tijd om nog even iets te drinken was er eigenlijk ook niet.

Leuk thema, verassende elementen. Sommige puzzels waren niet echt duidelijk. Met z'n zessen was op zich prima om deze kamer te spelen.

Fantastische kamer! Goede puzzels! De kamer is gebaseerd op de serie 'Lost' die niemand van ons gevolgd had. Gelukkig was dat ook niet nodig om de kamer uit te spelen. Wel kwamen we erachter dat in deze kamer communiceren super belangrijk is. Officieel niet binnen de tijd gehaald, maar we mochten hem wel uitspelen. Uiteindelijk stonden we met 82 minuten buiten. Daarna gezellig nog even wat gedronken met de eigenaar. We kijken uit naar de Cooper Case en The Hatch 2.0! Aanrader voor iedereen!

Leuke kamer! Wel stonden we met een half uurtje buiten.. De puzzels zijn niet moeilijk, maar passen wel in het thema. Het is geen spannende kamer, maar wel passend bij het thema aangekleed.

Eindelijk een escaperoom echt dichtbij huis. Vriendelijke ontvangst. De kamer is mooi aangekleed, wel is duidelijk zichtbaar met welke attributen je iets moet doen. Voor de meer ervaren escaper is dit een simpele kamer. Wij stonden met een half uur verbaasd buiten dat dit het al was, we hadden nog wel wat spanning of verassende elementen verwacht.

Mijn allereerste kamer! En het begin van het escape avontuur. In deze kamer zat genoeg spanning. Als ik er nu op terug kijk is hij misschien wel wat verouderd inmiddels. Met vier personen, zonder ervaring, was de kamer prima te doen.

Leuke kamer, puzzels passen bij het thema. Tijdens het spelen viel de stroom uit, dat werd direct opgelost en wij hebben er eigenlijk geen last van gehad.

Vriendelijke enthousiaste ontvangst. De kamer zelf is vooral gebaseerd op rekenen en voor ons teveel dezelfde puzzel.

Er is in deze kamer veel tijd besteed aan de vormgeving van de kamer. Alles ziet eruit als een hotel. Dit geeft het spelen van de kamer net dat beetje extra. Daarnaast komen er originele puzzels en effecten voorbij! Top kamer!!!!

Zeer hartelijk ontvangen, zorg dat je op tijd bent! Er is genoeg te doen in de ontvangstruimte! Wat een geweldige kamer! Spannend, sfeervol, puzzels zijn toegankelijk. Deze kamer heeft alle andere kamers overtroffen. Zeker aan te raden voor iedereen! !

Zeer hartelijk ontvangen, zorg dat je op tijd bent! Er is genoeg te doen in de ontvangstruimte! Mooie kamer, leuke puzzels en een gezonde dosis spanning. Helemaal fantastisch dat je jezelf terug kunt zien na afloop! Verreweg een van de betere kamers!

Leuk thema. Simpele aankleding, maar dat past wel weer in het thema. Verschillende puzzels, zeker niet moeilijk. Een kamer die met name geschikt is voor beginnende escapers qua niveau. Ontvangst was vriendelijk, je kunt in het gebouw ernaast wat te drinken bestellen. Weinig tijd naderhand om dingen te bespreken.

Warme ontvangst! Mooie kamer! Spannend thema, puzzels passen er prima bij. Puzzels zijn wisselend van niveau, maar over het algemeen niet heel moeilijk. Wel moet je redelijk lineair de kamer door. Samenwerken is bij een aantal puzzels essentieel. Leuke ervaring!

Werden in eerste instantie vriendelijk ontvangen, maar daarna moesten de mannen ineens weg. Toen snel spullen in de kluis en de kamer in. De kamer voldeed niet aan onze verwachtingen. De keuze voor de kamer was dat hij spannend moest zijn en de andere kamers al volgeboekt zaten. Deze kamer is niet spannend helaas. Wel heel lineair qua puzzels. We hebben met deze groep al veel kamers gespeeld, maar de sfeer kwam er niet echt in. Jammer, want het filmpje doet vermoeden dat het wel spannend is. De teleurstelling was groot en we zijn ook in de kamer gestrand. Eenmaal buiten werd er geroepen dat het jammer was dat we het niet gehaald hadden en wat te drinken konden pakken, maar dat hij geen tijd meer had. De klantvriendelijkheid is in onze ogen een verbeterpunt. Het is in ieder geval niet zoals wij dat gewend zijn bij andere escape rooms.

Dit thema moet bij je passen. Als je de films leuk vindt, is deze kamer ook echt tof! 6 personen is misschien wel wat veel. Vier zou prima zijn. Leuke start van de kamer. Puzzels passen prima bij het thema! Dit is vooral een leuke kamer, niet eng. Aanrader als je gaat voor een uurtje puzzelen en lachen!! Gastvrijheid is top, persoonlijk en er wordt de tijd genomen om nog even na te bespreken!

Gaaf thema, alles in de kamer klopt. Aantal spannende elementen, maar vooral heel veel logisch nadenken. Enthousiaste eigenaren die de tijd nemen om vooraf even te kletsen en naderhand nog even wat dingen door te nemen onder het genot van een drankje.

Toffe kamer! Zit goed in elkaar, genoeg te doen en samenwerken moet! Deze kamer moet je echt doen! Met vier is het wel echt flink aanpoten, maar ontsnappen is zeker mogelijk. Top!!!

Zeer hartelijk ontvangen! Verrassend begin van de kamer. De kamer ziet er goed uit en past helemaal bij het thema. Puzzels zijn leuk en wisselend in moeilijkheid. Uiteindelijk in ruim 50 minuten ontsnapt. Ook zeker een aanrader als je al wat meer ervaring hebt, dat kan je in deze kamer wel gebruiken....

Hartelijke ontvangst, ruime ruimte waar je wat kunt drinken en de eerste uitleg krijgt. Eventuele hints via een walkie-talkie. Werkt goed! Mooie kamer om te zien en een spannend thema! Goede puzzels die je aan het nadenken zetten. Je hebt elkaar echt nodig in deze kamer. 4 personen is hier een prima aantal. Wij hebben het spannend gemaakt, maar met nog 2 seconden op de klok nog net ontsnapt. Top kamer!

Hartelijke ontvangst, ruime ruimte waar je wat kunt drinken en de eerste uitleg krijgt. Eventuele hints via een walkie-talkie. Werken goed! Na een spannende introductie de kamer in. Dit is een kamer waar je vooral heel logisch moet nadenken. De oplossingen liggen vaak voor de hand, waardoor het weer een soort van lastig wordt. Vier personen is een prima aantal in deze kamer. Ik zou deze niet met veel meer personen spelen.

Het was even zoeken waar het precies zat, maar gelukkig vrij snel gevonden. Ontvangst was oke, spullen in de kluis en we konden beginnen. Een spannend thema en dat zie je terug in de kamer. Puzzels zijn niet heel lastig, maar passen wel bij het thema. Ruim binnen de tijd ontsnapt. Naderhand even wat gedronken en over de kamer gepraat. Weinig keuze in wat te drinken; water of thee.

Ontvangst was vriendelijk. We waren met vier meiden, waarvan er drie voor het eerst speelden. Het begin van het spel is spannend, waardoor je gelijk in het spel zit. Ook tijdens het spel zijn er spannende elementen. Puzzels passen prima in het thema. Vier personen is een goed aantal, zou het zeker niet met meer spelen. Door te lang stil te staan bij een aantal elementen zijn we helaas gestrand bij de laatste puzzel.