Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 17
  • Reviews geplaatst: 11
  • Ontsnappingspercentage: 100%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 27-10-2018


Team

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Sfeervolle, spannende kamer

Puzzelkamer met sfeer

Prima kamer

De kamers op deze locatie zijn verbonden qua verhaal, helaas speelden wij de kamers wat dat betreft niet op de goede volgorde. We hebben eerst Operation Source Code gedaan (een nieuwere kamer, verder in het verhaal). Vergeleken met die kamer was deze kamer een beetje verouderd en niet zo indrukwekkend. Prima escaperoom op zich, maar behoort niet tot onze top.

Prima kamer

Leuke kamer hoewel het hacker thema onze vrouwelijke spelers niet zo aansprak.

Geweldige ervaring

Kosten noch moeite zijn bespaard bij deze kamer. De ervaring was geweldig, maar was vooral dat, een experience. Het escape room aspect lijkt een beetje verloren te zijn gegaan in het geheel. Toch wel echt de moeite waard om een keer mee te maken.

Sfeervolle topkamer

Erg leuke kamer met een paar hele sfeervolle ruimtes. Aanrader!

Prachtige locatie, sfeervolle kamer

We werden heel prettig ontvangen in een kleine knusse ruimte onderin de toren. Het verhaal van de kamer is geïnspireerd door de plaatselijke geschiedenis en onze spelleider wist er van alles over te vertellen. We zaten daarom al goed in de sfeer toen we aan de kamer begonnen. De hele kamer is helemaal in stijl en is binnen groter dan je verwacht van de buitenkant. Er zaten interessante puzzels in, ook een paar onconventionele (positief!) waardoor we als redelijk ervaren team toch een paar keer een beetje vastliepen. Helaas losten we de eindpuzzel op zonder dat we precies wisten wat we deden (was de eerste keer volgens de spelleider dat dit gebeurde) waardoor het einde een beetje een anticlimax was. We dachten eigenlijk dat we de kamer niet hadden gehaald. Wat mij betreft kon de eindpuzzel iets meer focus gebruiken: er waren vrij veel elementen en hetgeen we nodig hadden voor de oplossing hadden we misschien iets te vroeg in handen waardoor de link met de eindpuzzel niet zo duidelijk was. De nabespreking in de kamer zelf was ook leuk gedaan. Complimenten voor de hosts!

Leuke kamer, in stijl van de serie

Leuke kamer, vooral als je bekend met de serie. Er is dan veel te herkennen. Ik vond dat vooral de eerste ruimte goed de sfeer wist te pakken van de serie. Daarmee komt ook een beetje commentaar, de kamer probeert alle aspecten van de serie te belichten en zou misschien baat hebben om het iets in te perken (less is more). Wij gingen vrij snel door de kamer, dus dan voelt het wel een beetje van de hak op de tak. Leuk extraatje was dat we de op dat moment derde beste tijd hebben verbeterd. De kamer werkte goed en de ontvangst en ontvangstruimte waren aangenaam. Aanrader!

Goede puzzles, lekkere flow

Verhaal en sfeer waren prima in orde, maar wat deze kamer goed maakte was de flow en puzzles. Het was duidelijk wat we moesten doen, maar de puzzles waren niet té makkelijk. We kwamen met veel energie de kamer uit stormen. Best wat technische snufjes en alles werkte goed. Erg leuke kamer, misschien vooral voor wat meer ervaren teams.

Goede kamer, leuke puzzles en een fijne flow.

  • Langere speeltijd (80 min)
  • Prettige flow

Goede sfeer en verhaal. Prima kamer.