Over mij

Als het totale plaatje klopt, ga ik uit mijn dak ;)

 

Locatie

Nijmegen


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 35
  • Reviews geplaatst: 24
  • Ontsnappingspercentage: 70.8%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 17-02-2017

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Yes yes! Weer een top Escape Room erbij. Een heerlijk sfeertje in kamer 237. Alles klopt en het is ook een goede uitdaging om te spelen. Meemaken erbij zijn mensen!

Een prima room voor beginnende escape groepen. Voor ervaren groepen qua puzzels wel wat uitdaging. Qua sfeer komt deze room toch echt wel wat te kort t.o.v. anderen.

Ruim een jaar geleden Mathilda's bedroom gespeeld en dat vind ik nog steeds een van de beste rooms die ik heb gespeeld, dus ik had hoge verwachtingen van de arcade invasion. Het thema is erg leuk bedacht en uitgewerkt. De puzzels zijn in een logische volgorde gezet en de verrassingen zijn wederom aanwezig. Alles klopt. En toch is de spanning wat minder dan bij de andere room en het sfeertje net wat minder. Dus een goede ervaring en een escape room waar de meesten niet aan kunnen tippen. Toch piepklein beetje meer verwacht.

De room direct na de eerste room gespeeld. De room vond ik vergelijkbaar qua niveau. De afwerking laat wat te wensen over. Het spelconcept is leuk bedacht, maar is erg moeilijk te realiseren. We hebben ons wel vermaakt. Leuk om te spelen.

Een grote Escape Room met een aantal leuke elementen. De room was fun om te spelen. Toch heeft deze room niet overtuigd.

Erg toffe Escape room, zeker voor een grotere groep. Het decor is prachtig uitgewerkt en het voelt net alsof je echt op een schip bent. Er zijn veel puzzels te spelen die op verschillende manieren benaderd moeten worden. De hele beleving klopt.

Erg moeilijke Escape Room. Mij spreekt het thema niet zo aan. De sfeer komt mijns inziens wat nep over. De kamer heeft originele puzzels die ook leuk zijn om te spelen. Overall een pittige, maar leuke room om te spelen.

Goede Escape Room over de WOII met een spetterend einde. Prima puzzels en een goed sfeertje. Leuk om te spelen.

Super leuke Escape Room. Was echt fun om te spelen! Leuke puzzels en goede sfeer neergezet. Super enthousiaste eigenaren!

De eerste Escape Room van Nederland. Mijn tweede room. Deze kamer was is zijn een prima kamer met leuke puzzels. In de huidige tijd is dit voor ervaren spelers niet meer de room om te spelen. Voor eerste keer Escape Room nog steeds prima.

  • Kidnapped — Wescape
  • Geplaatst op 17 februari 2017 om 14:51
  • Gespeeld met 3 personen in februari 2017; Ontsnapt: Nee

Echt een leuke Escape Room om te spelen. Prima sfeertje.

De aankleding en beleving zijn erg goed. De sfeer in het hele mystery house is top. Erg leuke en enthousiaste eigenaar. Spelen deze!

De beleving klopt in deze Escape Room. Het is een fun room om te spelen, het einde is erg grappig. De logica, originaliteit en speelbaarheid van de puzzels viel mij wat tegen. Zeker in het eerste gedeelte. Een leuke room in Amsterdam.

De beleving van de Escape Room is werkelijk geweldig. De beurs van berlage doet zelf veel, maar Sherlocked heeft dit goed doorgetrokken. Het verhaal is uitgebreid en begint eigenlijk al voordat je de room in gaat. Er zitten een aantal erg originele puzzels in die prachtig in het thema zijn verwerkt. Echter zit er ook een enorm frustratie moment in, waardoor de flow niet de beste is. Dit is wel echt een Escape pareltje!

Geweldige Escape Room!! Deze room houdt je adrenaline hoog, maar is niet te spannend. De bedenker heeft echt originele puzzels in de room weten te stoppen, super knap! De aankleding is ook af. Het is maar een klein stukje over de grens, dus rijd naar België voor deze top Escape Room.

Een prachtige Escape Room op een mooie plek in Utrecht. Het sfeertje is echt cool en de puzzels zijn erg gevarieerd en vol technische snufjes. Gaaf!

Echt een coole Escape Room met hele mooie technische snufjes. Wel aan te raden om met minimaal 4 personen te gaan. Met 3 heb je er echt eentje te weinig. Het verhaal was wat aan de dunne kant. Deze Escape Room speelde heel erg lekker.

De sfeer wordt gemaakt door de gevangenis en niet door de Escape Room zelf. De originaliteit van de puzzels was ver te zoeken. Ik vond deze Escape Room niet leuk om te spelen.

Yes yes, heerlijke escape ervaring! De spanning is om te snijden. Een gaaf ingerichte kamer met leuke technische dingen er in, zeker in de tijd dat de room gebouwd is. Een absolute aanrader in Escape land!

Wat een ervaring, wat een avontuur! De spanning was zo groot dat we niet allemaal even goed meer na konden denken. Echt een Escape Room next level. Het decor lijkt niet gemaakt...je bent er echt. Er zitten ook een aantal mooie schrikmomenten in. Ga deze room spelen! En kijk de trailer ;)

Dit is echt een aanrader. Een heel mooi verhaal inclusief top openingsfilm. Alles is compleet in thema. Qua beleving misten wij wat muziek. Dit had het helemaal compleet gemaakt. De aankleding van de room is af. Doen!!

Yes! Wat een top Escape Room. Deze krijgt bij een super nummer 2 positie in mijn persoonlijk lijst. Wat een detail in alle puzzels en aankleding. De beleving klopt 100%. Alle puzzels zijn volledig in thema verwerkt en cijfersloten zijn niet aanwezig. Deze Escape Room klopt gewoon. Echt top!!! Wellicht vaak wat onderbelicht in lijstjes, maar deze hoort heel hoog te staan!

Mijn eerste Escape Room en wat een begin. De sfeer zat er meteen goed in. De mate van afwerking en techniek waren z'n tijd ver vooruit. Voor iedere spelers een mooie escape room.

Vet! Voor mij de beste Escape Room die ik nog toe heb gespeeld. De aankleding, gebruik van muziek en licht vind ik echt subliem gedaan. Je zit in een complete ervaring waar aan alle details is gedacht. De rekwisieten, de afwerking van de kamer zijn volledig in het thema. Er is niets te vinden wat daar afbreuk aan doet. De beleving van deze room is echt een 10+++. En daarbij is het niveau van de kamer niet extreem moeilijk gemaakt.