Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Vrcaitje

Junior Escaper

Offline

Omschrijving

Een dag niet gespeeld, is een dag niet geleefd… So game on!


Top favorieten

1: Chernobyl (TheStart Escaperooms)

2: The dome (Mama Bazooka)

3: Le Prince (Escaping Belgium)


Lid sinds

27-09-2021

Locatie

Herentals

Statistieken

Escaperooms

11 reviews

17 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

1 gespeelde spellen


11 reviews

Prachtig decor, tot in het kleinste detail!

Dit is de eerste keer dat ik een kamer speel bij de gouden kooi en ik moet toegeven dat ik toch wel een beetje omver werd geblazen door het prachtige decor. Er wordt hier gelet op veel verschillende dingen en er is niets te zien dat er niet hoort! Er zijn veel verschillende kamers, met veel puzzels en sommige kamers konden een team van 6 personen absoluut bezig houden! Jammer genoeg waren de puzzels niet geheel origineel, maar dat is uiteraard voor iedereen persoonlijk. Ik had namelijk vele al ergens anders gedaan en dan is de originaliteit snel weg.

Het ontvangst was heel persoonlijk. Mijn teamgenoot en ik mochten gaan zitten om te wachten voor onze teamleden, maar we hebben nooit iemand gezien tot ons team volledig was. Na een korte uitleg van de knoppen en onze spullen weg te leggen, werden we leuk meegenomen in het verhaal en was ik er helemaal met weg. Echter kwam er daarna nog een intro-filmpje dat ik niet zo goed vond passen bij de intro. Er is wel leuke interactie voorzien, waarna we de effectieve kamer mochten betreden. Hier wil ik liever niets anders over zeggen dan wat hierboven staat, zodat er zeker geen spoilers zijn voor zij die hem nog willen spelen.

Het einde was mooi gedaan van de game, maar dan gebeurde er iets dat me meteen uit het verhaal haalde en dat vond ik eigenlijk jammer. Ik ben er zeker van dat ze dit iets toffer en zelfs origineler konden uitwerken, gezien de creativiteit dat in het decor en verhaal zit. Achteraf werd er kort gevraagd wat we leuk vonden, waarna we mochten beschikken (of zo kwam het alle sinds over).

Kort samengevat, is dit een kamer dat je zeker moet gezien hebben(!)


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Storyline
 • Experience
 • Bad service

 

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 28 maart 2023

Prachtig decor en goede service

Het is al een tijdje geleden (ergens in November 2023) dat ik de kamer heb gespeeld, maar ik vergat altijd de reviewed te schrijven. Uiteraard kan ik nu wel neerpennen wat me echt is bijgebleven van de kamer die zo hoog scoort op Escape Talk.

Aangezien deze zo hoog staat, liggen de verwachtingen zelf ook enorm hoog en dat is geen cadeau voor elke kamer. Bij het binnenkomen word je al meteen omver geblazen door het prachtige decor en ik had niets anders verwacht, wanneer ik de vorige reviews las bij het boeken. De Service is echt perfect, we hadde namelijk een last-minute cadeau bon gekocht en hebben die binnen het uur mogen ontvangen. Echter voldeed de kamer puzzel gewijs echt niet aan de verwachtingen, maar dat is voor iedereen uiteraard persoonlijk. Het decor daarentegen is gewoonweg prachtig en alleen daarvoor zou ik hem al aanraden om te spelen.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Great service
 • Not really original

 

Leuke puzzels, niet verhaal bindend

De kamers waren mooi en paste in thema, maar op sommige momenten vond ik het toch een beetje kaal. We hebben de kamer gespeeld met vier, maar soms voelde het aan alsof er niets te doen was om telkens 4 personen bezig te houden. De puzzels waren niet echt moeilijk en de kamer is haast een mechanisch pareltje te noemen. Echter de geheime deuren waar voor ons heel zichtbaar en er miste af en toe toch een technisch snufje. Echter werd je bij aankomst wel meteen in het verhaal gesleurd, maar de puzzels zelf draafde hier weinig tot aan toe. Het personeel is enorm vriendelijk en we hebben dan ook langer met hen gebabbeld achteraf, dan dat we echt hebben gepuzzeld. Als je deze mensen ontmoet, dan snap je waarom en dat is echt niet slecht bedoeld!

Kort samengevat, ik heb genoten van alles en het personeel is enorm vriendelijk, maar toch miste er naar mijn gevoel een aantal dingen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Great service
 • Original
 • Lack of story

 

De Meisjeskamer

Mama Bazooka
Geplaatst op: 28 maart 2023

Huston, we have a problem.

Special voor hun andere kamer reisden we er naar af, maar aangezien ik en nog een team maat grote horrorfans zijn, moesten we deze kamer gewoon meepikken. We kwamen ‘s morgens toe en werden vrolijk onthaald. We hebben alles uitgelegd gekregen en zijn na het opbergen van onze spullen meteen mogen beginnen aan ons eerste avontuur van de dag.

De kamer was gewoonweg prachtig en de puzzels zijn allemaal super origineel! Jammer heeft mijn teamgenoot per ongeluk op de noodstop gedrukt, waardoor alle geheimen van de kamer al meteen werd onthult. We hebben enkele minuten geprobeerd de geheimen dicht te houden, maar er werd ons gemeld dat het niet mogelijk was om de tijd te pauzeren, terwijl ze snel de kamer probeerde te restarten. Dat was wel jammer nieuws, maar we vonden het uiteindelijk niet al te erg, aangezien we toch nog binnen de tijd wisten te ontsnappen!

Het is een leuke kamer en zeker als je wat van griezelen houdt. Twee teamgenoten zijn in mijn nek gesprongen op een gegeven moment, dus zeker de moeite waard om te doen!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Storyline
 • Original

 

Jumanji

The Missing Link
Geplaatst op: 28 maart 2023

Wat een ervaring!

Het is al een tijdje geleden dat ik deze kamer heb gespeeld, maar nog nooit had ik de tijd gevonden om een reviewtje te schrijven. Mijn ervaring met deze kamer was niet de beste, maar zeker niet slecht. Ik heb me geamuseerd en vond de decoratie zeker mooi, zeker als je in de laatste kamer aankomt! Echter stonden er bij ons enkele deuren open en leek het alsof niet elke puzzel werkte zoals het zou moeten.

Echter desondanks alles hebben we ons goed geamuseerd en was het zeker niet storend! Het personeel is er enorm vriendelijk en de bordspellen winkel is ECHT een pluspunt! Ik raad deze game zeker aan als je een Jumanji fan bent, maar ook als je dat niet bent. Voorkennis is hier namelijk niet nodig!

En reken zeker genoeg tijd in, zodat je misschien nog een bordspel kan uitproberen en ineens kopen als het je bevalt!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Great service
 • Experience
 • Decor
 • Great host
 • Sommige puzzels

 

The Toy Factory

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 21 juli 2022

Deze kamer was alles behalve “Made in China”

“Made in China” is iets dat iedereen wel kent als je naar speelgoed kijkt, maar dat gekende (meteen kapot) gevoel had deze absoluut niet. Het was leuk en lachen tot de laatste seconden.

Van het moment dat je aanwezig bent op de escape room, word je in het spel gesmeten. Je wordt ontvangen in thema en achteraf wordt er een klein kort babbeltje gedaan, want dan moet je vertrekken voor het volgende team. Dit had ik nog nooit zo meegemaakt en het begin deel was wel een echt super toffe ervaring!

Kort samengevat, deze kamer is wel een “must do” voor echte escape liefhebbers!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  81:47 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • “Dag en bedankt” gevoel

 

Till death do us part

The Missing Link
Geplaatst op: 31 maart 2022

Wat een teletijdsmachine

Wow! Dat is het eerste dat in me opkwam toen mijn team en ik waren ontsnapt.

Je komt binnen in een schattig winkel barretje, waar je gezeldschapsspellen kan kopen en testen, waarna je de trap omhoog wordt begeleidt.

De uitleg was kort en krachtig, je wist perfect wat je wel en niet mocht. Daarna begon ons avontuur! Schrikmomenten waren er wel, gezien het gillen van mijn team. Voor mij mocht het zelfs nog een tikkeltje griezeliger, maar voor de andere was het al de limiet. Het was echt een fantastisch spel met spanning tot de laatste minuut.

De kamer zelf was gewoonweg prachtig. De puzzels zijn leuk en vernieuwend, maar toch waren er ook nog de ouderwetse en zeer geliefde cijfersloten.

Wij komen zeker teug voor de andere escape en de spelletjes!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  65:09 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

 

Zombie Escape

Production Pirates
Geplaatst op: 26 januari 2022

Spanning tot de laatste seconde

Wat een ervaring! Production Pirates weet wat ze doen en dat merk je aan hoe realistisch alles is. Als echte zombie fanaat was deze kamer de absolute moeite om te spelen!

Het begon allemaal bij het onthaal, waar je terechtkomt in een gezellige ruimte dat je een echt gevoel van thuiskomen geeft. Voor zij die wachten, bij bijvoorbeeld twee groepen, zijn er tientallen gezelschapsspellen voorzien. Voor de lounge, ik bedoel onthaal, alleen al zou je willen terug komen!

De puzzels waren vernieuwend en anders dan ik ben gewend (nu al 18 gespeeld). Het zijn niet alleen denkpuzzels en dat maakt het net dat tikkeltje specialer! De puzzels waren stuk voor stuk passend in het verhaal. Er is echt aan alles gedacht om je het gevoel te geven dat je in een zombie apocalyps bent beland! Daarnaast is het personeel er super vriendelijk en word je met open armen ontvangen! De puzzels waar wij even bij hebben vastgezeten, hebben ze achteraf volledig uitgelegd en daarvoor namen ze alle tijd! Ik vind het oprecht jammer dat ik beide escape al heb gespeeld, want anders zagen jullie me zeker terug!

Wie weet, hopelijk maken ze binnenkort een nieuwe! #eenmensmaghopen


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Western Escape

Production Pirates
Geplaatst op: 26 januari 2022

Hiyaa! Plezier voor 20

Samen met mijn vriendin ben ik even terug in de tijd gegaan voor het raadsel op te lossen wat er net is gebeurt in de Saloon.

Wat me eerst opviel was hoeveel oog voor details de makers wel niet hebben! Ik heb al verscheidene mooie kamers gezien, maar het detail in deze kamers verslaat ze toch bijna allemaal!

De puzzels zijn te doen voor echte beginners, maar bevatten nog steeds de nodige uitdaging voor gevorderde spelers! Daar de kamer semi-automatisch is, zorgt het ervoor dat je niet voor alles sleutels nodig hebt en dat de nodige spanning zeker aanwezig is!

Ik raad deze kamer zeker aan aan elke escape fan!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  43:22 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Goede service

 

Le Prince

Escaping Belgium
Geplaatst op: 31 oktober 2021

Wat een decor!

Dat ze weten wat ze doen was meteen duidelijk. Het decor was gewoonweg fantastisch. Ik had het gevoel dat ik in een wachtrij van Disney stond. Een echte aanrader voor elke Escape fan! Wij komen binnenkort ook jullie andere kamer spelen!

Onthaal was zeer vriendelijk en ze namen echt de tijd om al je vragen te beantwoorden! Gewoonweg fantastisch!!!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  81:56 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Spannend

 

The Dome

Mama Bazooka
Geplaatst op: 28 maart 2023

Wat een kamer!

Wij hebben een hele dag doorgebracht hier, omdat we zowel The Dome als De meisjeskamer hebben gespeeld. Na lekker wat griezelen en ons een hele dag te hebben beziggehouden in hun prachtige lobby zijn we eindelijk mogen beginnen aan de game waarvoor we eigenlijk kwamen. Wat een pracht van een kamer en tot op de dag van vandaag (want ik heb deze kamer ik denk zo’n jaar geleden gespeeld) vraag ik me nog steeds af hoe sommige dingen in elkaar zitten.

Deze kamer blijft één van mijn favorieten en het is een MUST DO! Ik ga niet te veel zeggen, want het is een kamer dat je zelf moet beleven en dan pas zal je kunnen snappen wat ik allemaal zou hebben willen zeggen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Great service
 • Puzzles
 • Original
 • Storyline
 • Great host

 

0 reviews