Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Tilburg


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 37
  • Reviews geplaatst: 14
  • Ontsnappingspercentage: 92.9%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 04-02-2017

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Gave ervaring!

Met een grote groep gespeeld en niemand liep elkaar in de weg. Leuk meeslepend verhaal met een verrassend einde!

7 seconds left

Een leuke maar heel aparte kamer, en dat is redelijk zacht uitgedrukt., haha. De puzzels zijn leuk en origineel, met één wat rare er tussen, welke niet in helemaal thema is. Verder een erg vriendelijke ontvangst. 7 personen is voor deze kamer eigenlijk net iets teveel, maar wel met nog maar 7 seconden op de klok ontsnapt!

Nuchter ontsnapt

Leuke, goed aangeklede kamer met toffe puzzels. Ik ben met een groepje geweest dat verder bestond uit mensen die nog nooit een escaperoom hadden gedaan, dus hiervoor is de kamer zeer geschikt!

Uitchecken gelukt!

Na heel veel aanbevelingen gespeeld, en alle verhalen zijn waar! Wauw, wat een goede escaperoom! Geweldig goed aangekleed, verrassende effecten en steengoede puzzels! De ontvangst was trouwens erg vriendelijk en ook het na praten was erg fijn,

Een museum... maar dan anders

In het begin lijkt de kamer kaal, maar daar kwam door ons team snel verandering in (we zijn goed in troep maken..?) Leuk begin, goede lijn in de puzzels en genoeg uitdagingen voor 5 personen. We hebben erg genoten van deze kamer, dus zeker een aanrader!

Een onderscheidende kamer dankzij het blacklight

Originele kamer met leuke, verschillende doordachte puzzels, welke allemaal in stijl zijn met het thema. De begeleiding was erg goed en de ontvangst was zeer gastvrij. Een aanrader!

Leuke passende setting, goede puzzels en een doorlopend verhaal. Niet te moeilijk, maar ook zéker niet te makkelijk. De sfeer wordt mooi neergezet door allerlei attributen, muziek , geluid en licht. Deze kamer heeft mij positief verrast! Super service en erg goed te bereiken. Een mooie voorbereiding op De Meisjeskamer...

Prachtige aankleding, fenomenaal in elkaar gezet en erg leuke puzzels. Niet te moeilijk, maar precies goed voor de sfeer die er wordt neergezet. Omdat de spanning te snijden was werden simpele puzzels stukken moeilijker. Ervaring staat hier absoluut hoog in het vaandel! Super service en erg goed te bereiken.

Leuke kamer met redelijk makkelijke puzzels voor gevorderden. Thematisatie is aanwezig, het verhaal op het moment van spelen destijds niet. Goede service + ontvangst en makkelijk te vinden.

Leuke kamer, goede storytelling, met puzzels die daar goed op aansluiten. Het verhaal is erg belangrijk, iets wat zich goed laat merken in de puzzels. Erg fijn dat de kamer eindigt met een duidelijke ontknoping (wat bij veel kamers mist)! Sfeer, service en bereikbaarheid voldoen prima.

Fijne sfeer in de kamer met originele en vernuftig in elkaar gezette puzzels. Met 7 personen had iedereen wat te doen, waarbij samenwerking een belangrijke factor bleek! De hele setting zat goed in elkaar en de diverse effecten (geluid, licht, etc) vulden elkaar goed aan, waardoor de totaal beleving erg fijn was.

Met 7 personen is het soms wat afwachten op de volgende stap, maar desalniettemin een erg leuke kamer om te spelen. Een erg aparte sfeer is hier neergezet met alles wat wit is en de muziek op de achtergrond. Geen verhaal, maar wel een duidelijke rode (of moet ik zeggen witte?) draad. Hier en daar wat te lineair naar mijn smaak, waardoor er dus (met een grotere groep) soms meerdere personen niks te doen hebben. Toffe puzzels, toffe uitstraling, zéker de moeite waard om te bezoeken!

Énorm toffe opzet! Spannend verhaal en een erg fijne sfeer: niet te eng, maar met een flinke opbouwende spanningsboog. De puzzels zijn mooi qua opzet; uitdagend, maar niet te moeilijk en passend binnen de storyline. Geluid, licht en overige effecten prima benut en niet overdone. Ook is er een perfecte dosering van "WTF-momenten". Erg enthousiaste eigenaar, welke enorm trots mag zijn op wat er hier is neergezet! Chapeau!

Deze kamer heeft een goed verhaal, wat leidt tot een duidelijk en logisch einddoel. De sfeer is erg goed neergezet met diverse attributen, licht, geluid en andere effecten, waardoor de sfeer en opdrachten perfect samenhangen. Een mooie totaalbeleving met leuke puzzels, waarbij wij met 6 personen allemaal wat te toen hadden. Er was nauwelijks het gevoel van een lineaire lijn, wat ook erg fijn is bij deze kamer.