Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Miranda

Escaper

Offline

Lid sinds

29-01-2019

Statistieken

Escaperooms

31 reviews

31 kamers gespeeld

71% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


31 reviews

Verdwijning van Rita Jacobs

Escape Hotel
Geplaatst op: 5 juli 2021

Leuke klassieke kamer

Deze kamer vertrouwt nog volledig op inrichting en puzzels en niet op moderne technieken. Het gebouw, de toffe ontvangst, service en enthousiasme van de eigenaar maken het een leuke kamer om te spelen. Wij waren er met 48 minuten en 2 tips doorheen maar dit kan ook makkelijk 60 zijn als je een aantal puzzels niet gelijk ziet. Je kan deze kamer het beste met max 4 mensen spelen, dan is er genoeg te doen. Wij spelen niet wekelijks en alleen topkamers en vonden deze de moeite waard om naar België te rijden.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:20 min


 • Eigenaar met veel aandacht voor persoonlijke touch
 • Niet al te moeilijk voor ervaren spelers

 

Rebecca

Your Escape
Geplaatst op: 21 maart 2020

Leuke kamer, speelt lekker weg.

We werden door de eigenaar vriendelijk ontvangen en na een korte introductie de kamer binnen gelaten. Wij houden van puzzels en die zijn er hier genoeg te doen, zodat je er met 2 tegelijk bezig kan zijn, dus prima geschikt voor 4+ personen, er is ook veel ruimte, dat draagt bij aan het speelplezier. Deze kamer is niet al te moeilijk voor gevorderden, wij hadden nog 12 minuten over met slechts 1 hint. Wij hebben veel topkamers gespeeld en houden vooral van spanning. Deze kamer is niet echt eng, met wat meer sound effects zou dit wel te bereiken zijn, er is genoeg potentie in het verhaal, de authentieke aankleding en originele puzzels. Al met al één van de betere kamers.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  47:18 min


 • Genoeg puzzels
 • Mooi aangekleed
 • Grote kamer
 • Beter geluid zou meerwaarde zijn

 

Flight 815

Down The Hatch
Geplaatst op: 16 maart 2020

Topkamer, afwerking en puzzels zeer authentiek!

Vriendelijke ontvangst, relaxed praatje vooraf en daar gingen we 'flight 815' in. We hebben er echt van genoten, precies waar we, met ons ervaren team, van houden. Lekker veel afwisselende originele puzzels, geheel in thema van de serie Lost, terug naar het verhaal al hoef je deze niet perse gezien te hebben, vinden wij dat wel een meerwaarde. Het decor is volledig in thema en mooi afgewerkt en de kamer steeds weer verrassend, genoeg te doen voor 4 a 5 personen. Je krijgt 80 minuten, wij hadden nog 15 minuten over, hadden geen tips nodig, de moeilijkheidsgraad was voor ons precies goed, uitdagend maar wel te doen, de kamer geeft genoeg aanwijzingen als je goed oplet. Achteraf nog lekker gekletst. Wij spelen zoveel mogelijk topkamers en deze hoort daar zeker bij, een aanrader die je niet over mag slaan! Wij kijken uit naar jullie nieuwe kamer, Molly's game, we komen zeker terug.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • originele puzzels
 • vriendelijk personeel
 • kamer volledig in thema
 • mooie afwerking

 

Escape From Wonderland

Escape from Wonderland
Geplaatst op: 29 februari 2020

Lekker puzzelen in een top decor!

De ontvangstruimte ademt al de sfeer van het thema, wij spelen normaal enge kamers, maar dit was een heel fijne uitzondering op de regel. Lekker veel puzzelen, met 4 komt iedereen aan zijn trekken. Wij kregen 10 minuten bij om de kamer helemaal uit te spelen, dat waarderen we, zo kregen we toch het hele verhaal mee. Zonder ons vaste team, voor onze 2 medespelers was dit hun eerste kamer, genoten van deze topkamer!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • lekker veel puzzelen
 • gastvrouw speelt in op teamdynamiek
 • mooie afwerking, alles in thema

 

De Meisjeskamer

Escape Room Nederland
Geplaatst op: 25 februari 2020

topper in het spannende genre

Met z'n 6en naar Bunschoten voor een middag escapen (Dome later op de dag). Wat een topdag, de meisjeskamer heeft alles voor ons, spanning, sfeer/decor, techniek, leuke authentieke puzzels en plotwendingen. Zoals wel vaker kwamen we wat stroef op gang, maar daarna liepen we er goed doorheen en weer gehaald met een paar minuten over. De kamer zit heel goed in elkaar, geen tegenvallers, genoeg te doen voor een wat grotere groep, wellicht is 4 a 5 personen ideaal. Zeker een must-do!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  57:22 min


 • afwerking kamer top
 • onvoorspelbaar
 • spannend

 

The Dome

Escape Room Nederland
Geplaatst op: 25 februari 2020

Net thuis, nog bij aan het komen!

Met ons vaste team van 6 spelers zijn we de uitdaging aangegaan. De ontvangstruimte is zeer groot en vol met leuke dingen te doen, kom gerust wat eerder. Na de meisjeskamer (ons favoriete genre) eerder op de dag is de Dome iets compleet anders. Het begint al bij de ingang, alles is super afgewerkt, het decor, de puzzels, licht, geluid, teveel om op te noemen. Wij moesten er echt even in komen, de techniek is onvergelijkbaar. Let goed op bij de instructies, dan zijn de puzzels uiteindelijk wel te doen, maar er moet wel een stevig tempo in. Na afloop kan je jezelf op beeld terug zien, vinden wij ook altijd een leuk extraatje. Het was erg druk, maar ja dat is begrijpelijk als je deze kwaliteit biedt. Als je dit vaker doet kan je deze niet overslaan!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • uitdagend
 • originele puzzels
 • grote ontvangstruimte, veel te doen
 • super aankleding

 

Bella Ciao!

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 26 januari 2020

Feest der herkenning, topkamer!

Kamer wordt voor 2 uur ingepland waardoor er lekker ontspannen voor- en nagekletst kan worden. Alles klopt hier, de puzzels, het verhaal, schitterend decor, geluid, moeilijkheidsgraad, en logische volgorde. Een van de beste die we ooit gespeeld hebben. Met 6 personen gespeeld, ideale aantal is waarschijnlijk 4/5. Eerst de serie kijken (Casa de papel) vonden wij wel van meerwaarde, maar hoeft niet perse.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  52:41 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Geluid
 • Aankleding

 

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 28 december 2019

Unieke beleving, geen klassieke escape room!

Weer terug bij DarkPark waar we alle andere kamers al gepeeld hadden en dus weer veel verwachtten. Wij moesten wat langer wachten, de kamer begon niet op de afgesproken tijd maar dat mocht de pret niet drukken maar wellicht handig om rekening mee te houden. Deze kamer is niet te vergelijken met andere, al moet je zeker ook een aantal originele puzzels oplossen. De nadruk ligt toch meer op het verhaal, de aankleding en de effecten, en ...... je onverwachte metgezel die echt meerwaarde geeft! Houd er rekening mee dat je vooraf afspreekt wie de meest dappere is. Wij hebben de kamer binnen de tijd gespeeld, al is de tijd een minder bepalende factor dan normaal. Al met al een aanrader waar je nog een tijd over na zult praten. Voor de echte puzzelfanaat misschien niet de beste kamer, maar dan heeft DarkPark bijvoorbeeld the Orphanage in petto, één van onze all-time favorieten.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  57:02 min


 • Acteur geeft hier zeker meerwaarde.
 • Niet veel puzzels.

 

Hunting Season

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 28 december 2019

Alles wat je in een escape room zoekt!

De ontvangstruimte verraad nog niet wat je allemaal mee gaat maken. We werden zeer vriendelijk ontvangen en na een korte uitleg achtergelaten in het huis van de jager. Leuke uitdagende originele automatische puzzels (geen cijfersloten) welke logisch geordend zijn. Zeer sfeervolle aankleding. We haalden het niet door vast te lopen op 1 puzzel maar mochten de kamer uitspelen wat super leuk was. Om het binnen het uur te halen moet je er een flink tempo in houden. Achteraf liepen we samen nog eens door de kamer en kregen we zelfs beelden van ons zelf te zien wat de ervaring allemaal nog completer maakte. We kijken uit naar de volgende kamer van deze makers, echt een topkamer, één van de leukste die we gespeeld hebben.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Logische opbouw, veel leuke puzzels.

 

The Execution

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 23 december 2019

topkamer, goed te doen!

met team van 6 gepeeld, 4 is genoeg maar toch zeer leuke ervaring gehad. Mooie originele aankleding, logische puzzels op volgorde. Aanrader, staat niet voor niets hoog in de toplijst. We hadden ruim de tijd, nog 6 minuten over.


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  53:26 min


 • mooie afwerking, leuke sfeer
 • 1 onderdeel werkte niet, werd ter plekke opgelost

 

Triplicate Institute

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 23 december 2019

Originele kamer, puzzels soms vergezocht (voor ons)

Leuke kamer, niet heel makkelijk, zeker de moeite waard. We mochten de kamer uitspelen, het echte slagingspercentage is ongeveer 30% volgens de eigenaar.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • moeilijke puzzels

 

Se7en Sins

Breakout Room
Geplaatst op: 3 november 2019

Leuke kamer, niet makkelijk

Een erg lineaire kamer, waardoor zes man al snel te veel is. Je kunt de kamer beter met max. 4 personen spelen. Een aantal puzzels waren niet eenduidig genoeg, andere zaten geweldig in elkaar. Het was over het algemeen een leuke kamer, maar de sfeer was niet te vergelijken met eerder gespeelde topkamers.


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Lineaire kamer
 • Niet geschikt voor 6 personen
 • Weinig sfeer

 

Dracula's Bedroom

Escaperoom Oss
Geplaatst op: 3 november 2019

Goede kamer en super service

Super sfeer en goede puzzels


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:00 min


 • Service
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 17 maart 2019

Zeer mooie kamer, veel speelplezier!

Verwacht geen enge kamer, maar wel zeer goed en mooi afgewerkt, mysterieuze sfeer. Puzzels zijn niet super moeilijk op 1 of 2 na maar wij hadden onze tijd toch keihard nodig, er is genoeg te doen en het is zeker niet voorspelbaar wat er gaat gebeuren. De ontvangstruimte, hal en toilet zijn volledig in het thema wat bijdraagt aan de sfeer. Voor iedereen een aanrader, naar onze mening met maximaal 4 personen.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:57 min

 

Onvergelijkbaar, topper!

Gisterenavond gespeeld met z'n 4en, voor onze 2 andere teamgenoten was dit hun eerste kamer. Wij houden normaal van het thriller-genre maar deze mag je zeker niet missen. Veel puzzels, logisch van opzet en redelijk op volgorde te spelen. We haalden het net op de valreep, waardoor we toch wel trots waren! Jammer dat er niet een ontvangstruimte was waar je al een beetje in de sfeer komt. De ruimte is echter zeer origineel aangekleed, je komt echt in een avontuur terecht en de techniek hadden wij nog niet eerder gezien. Deze moet je gewoon gedaan hebben! Onze topper blijft the Orphanage maar dat komt puur door het genre voor ons, maar zeker niet doordat deze kamer minder is.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:59 min

 

Erzsébet

Escaping Belgium
Geplaatst op: 24 februari 2019

Mooie sfeervolle kamer!

Er is echt veel aandacht besteed aan de aankleding van deze kamer. Sommige puzzels zijn heel origineel en ook de gebruikte technieken. Misschien zijn er nu nieuwere technieken maar het geheel ademde een perfecte sfeer, er is echt goed over nagedacht. Wij kwamen niet echt in de flow waardoor we tijd te kort kwamen, dat lag aan ons. Omdat we de laatsten waren mochten we de kamer uitspelen en dat was echt de moeite waard. Absoluut een must-do als escaper. We kunnen niet wachten op jullie volgende kamer. 4 personen vonden wij een mooi aantal.


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Geplaatst op: 24 februari 2019

Sfeervolle locatie, vol met uitdagingen!

Deze keer gingen we met ons vaste team. Je wordt goed in de sfeer gebracht, daar helpt het gebouw en haar geschiedenis aan mee. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De puzzels zijn origineel en op zich logisch ook qua volgorde. Het geluid is op een bepaald moment vrij hard wat het moeilijker maakt te communiceren en geconcentreerd te blijven. Met 6 personen vonden wij wat veel, 4 is waarschijnlijk prettiger en overzichtelijker. Absoluut een aanrader!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:30 min

 

The Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 24 februari 2019

Spanning bouwt op, topkamer!

Na eerst deze dag de dentist gespeeld te hebben op weg naar zoetermeer. De verwachtingen waren hoog gespannen omdat we hier onze absolute favoriet, the orphanage, al gespeeld hadden! Nu met z'n 4en, en dat was voor deze kamer precies goed anders ga je elkaar in de weg lopen. De inleiding brengt je al in het juiste sfeertje, daar draagt de ontvangstruimte en het personeel zeker aan bij. De puzzels zijn ook hier weer origineel, ook al zie je wat technieken uit andere kamers terugkomen, het is hier wel allemaal zeer goed uitgevoerd. Leuke spanningsmomenten, en je kunt soms met 2 koppels tegelijk aan verschillende puzzels werken. Door de audio-visuele effecten komt de spanning er lekker in wat voor ons de echte escape room ervaring is! Deze kamer mag je niet overslaan, maar ik zou deze voor de orphanage doen. We kijken uit naar jullie 5e kamer!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:54 min

 

The Dentist

DarkPark Delft
Geplaatst op: 24 februari 2019

Traditionele kamer, spannend en leuk!

Deze keer speelden we met vrienden die voor de eerste keer speelden. Was toch goed te doen al hielden we minder dan 1 seconde over, was volgens het personeel nog nooit gebeurd, de klok stond op 60:00 en de computer gaf aan dat het binnen de tijd was (59:59:51)! Leuke introductie, zoals we al kenden van de andere kamer op deze locatie (freakshow). De puzzels zijn origineel, wel veel hangsloten, maar niet storend. Aangezien deze kamer wat ouder is en hun eerste is deze toch zeker de moeite waard om te spelen.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:59 min

 

Jason's Curse

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 24 februari 2019

Topkamer!

Na eerst de hangover op deze locatie gespeeld te hebben en daarna een hapje eten terug voor jason's curse. Wat een mooie kamer, je komt gelijk in de juiste sfeer, met z'n 6en is deze kamer goed te doen. De puzzels zijn origineel en de gebruikte technieken professioneel, voor ons 1 van de beste kamers op dit moment alhoewel wij er nog niet zo veel gespeeld hebben! Lekker mystiek sfeertje, goede verhaallijn en echt een paar wow-momenten. We waren trots na de ontsnapping. Zeker een aanrader! Wij wachten met spanning hun nieuwe kamer af, zal vast weer een topper worden.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  56:19 min

 

The Hangover

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 24 februari 2019

Net als in de film, ik wil het!

Aardige traditionele kamer, leuk thema en verhaallijn, wel wat audio-visuele effecten. Niet te vergelijken met de andere kamer op deze locatie, Jason's Curse, wat een absolute topper is, maar leuk om te doen. In het begin zit een leuke kwinkslag. We gingen met z'n 6en, dat is in deze kamer wat veel. Originele puzzels, wel wat veel sloten. Vriendelijk personeel wat ook na het spelen nog de tijd neemt om te evalueren.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  56:24 min

 

The Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 24 februari 2019

In 1 woord: TOPSFEER!

Met z'n 6en gespeeld, ons prima vermaakt. Je wordt direct in een unieke sfeer (niet eng) gebracht en de puzzels passen perfect in het thema en zijn origineel. De aankleding is echt uniek. Zeer de moeite waard, niet echt moeilijk op 1 of 2 puzzels na. Deze kamer is niet vergelijkbaar met andere, dat maakt het juist zo leuk.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  52:04 min

 

The Orphanage

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 24 februari 2019

Onze favoriet, in 1 woord TOP!

De locatie, de ontvangst, het geluid, de puzzels, de kamer, de sfeer, aankleding, gameplay, allemaal origineel en top uitgevoerd in ons favoriete genre! Normaal spelen wij graag met 4, maar deze kamer kan je gerust met 6 doen, is misschien zelfs beter gezien de uitdagingen die je moet overwinnen. Wij speelden met 6 en hadden een topervaring. Tot nu toe de beste kamer die we gespeeld hebben! Rustige momenten en spanning wisselen elkaar in een meeslepend verhaal af. Wij vonden deze kamer qua tijd goed te doen. Deze kamer mag je niet overslaan.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  53:55 min

 

Mysterious Plague

Fundustry Rotterdam
Geplaatst op: 24 februari 2019

Teleurstellend!

We hadden heel wat verwacht aangezien we er van uitgingen dat deze kamer van real escape dordrecht leek te zijn. Dit bleek echter achteraf door andere bouwers gemaakt. Veel sloten, geen logica en zaken die niet meer goed zichtbaar waren of defect door het gebruik. Verhaallijn was ver te zoeken, aankleding ook onder de maat. Zeker geen aanrader, zonde van je geld!


4.5

Sfeer: 5.0

Puzzels: 4.0

Service: 6.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

The Bath Room

Real Escape Room
Geplaatst op: 24 februari 2019

Een clown blijft toch creepy!

Een paar jaar geleden gespeeld, nu wat achterhaald maar zeker een goede kamer als je van het genre houd. De effecten zorgen voor spanning en je begint ook lekker origineel. Je hebt steeds het gevoel dat er plotseling wat kan gebeuren, dat draagt bij aan de sfeer. De puzzels vonden wij best lastig, we hadden net wat tijd tekort. We hebben 4 van de 5 kamers op deze locatie gespeeld en ontvangst en evaluatie achteraf was weer prima in orde. Destijds kon je lunchen, ik weet niet of dat nu nog zo is, dit was toen prima in orde.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2016

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Wanna play room

Real Escape Room
Geplaatst op: 24 februari 2019

Eng, maar leuke gameplay!

Een van onze eerste kamers, al een tijd geleden gespeeld. Zoals alle kamers bij deze locatie in Dordrecht origineel en mooie techniek. Wij speelden met 4 wat genoeg is en ons favoriete aantal voor de meeste kamers. Als je schrikachtig bent moet je deze kamer overslaan, wij vinden dit juist de leukste kamers.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2016

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:50 min

 

The News Room

Real Escape Room
Geplaatst op: 24 februari 2019

Traditionele kamer, wel leuk, niet gehaald!

Al weer een tijd geleden gespeeld, 1 van onze 1e kamers. Met z'n 6en was wellicht iets te veel, waarschijnlijker zou met 4 beter gaan. Op zich wel leuk om te doen maar geen topkamer, hangt ook een beetje af waar je van houd. Wij spelen graag wat spannendere kamers waar je de tijdsdruk wat meer voelt. Maar zit best goed in elkaar en was een leuke middag.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

The Class Room

Real Escape Room
Geplaatst op: 24 februari 2019

Aanrader, terug naar school!

Al een tijd geleden gespeeld, maar blijft in ons geheugen zitten vanwege de setting, aankleding en originele puzzels en professionele afwerking. Een aantal verrassende momenten en leuke originele puzzels. Op deze locatie vonden we alle kamers van een erg goed niveau. Er zijn nu betere maar voor die tijd top en zeker nu nog de moeite waard. We werden zeer vriendelijk ontvangen en achteraf was er ook tijd om te evalueren wat wij altijd prettig vinden.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:00 min

 

Escape Room 007

Escape Room Designer Willemstad
Geplaatst op: 24 februari 2019

Traditioneel, wel leuk!

In 2016 met 5 collega's gespeeld als teambuilding. Geen moderne technieken en vrij simpel maar best leuk om te spelen alhoewel je tegenwoordig veel betere kamers hebt. Leuke eetgelegenheden in de buurt en goed te combineren.


6.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in december 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:00 min

 

Whodunnit?

Breakout Rotterdam
Geplaatst op: 24 februari 2019

Simpele kamer, genoeg te puzzelen!

Klassieke cluedo-achtige kamer. Nu achterhaald t.o.v. de topkamers, wij speelden met 6, wellicht was het beter geweest om het overzicht te behouden om met 4 te spelen. Als je van het genre houd best leuk.


6.5

Sfeer: 6.0

Puzzels: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in november 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:15 min

 

Het Beest van de Brabantse Wal

Escape Roosendaal
Geplaatst op: 24 februari 2019

Onze eerste kamer, niet slecht!

Tegenwoordig heb je veel betere kamers met originelere puzzels, technieken en audio- en visuele effecten maar toch zat deze kamer wel goed in elkaar en is daardoor best leuk om te spelen. Voor ons de eerste kamer met z'n 6en wat wel wat veel was, we hebben hierdoor wel de smaak te pakken gekregen dus dat is een goed teken!


7

Sfeer: 6.5

Puzzels: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

0 reviews