Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Overijssel


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 25
  • Reviews geplaatst: 20
  • Ontsnappingspercentage: 90%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 26-11-2016

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Super setting (beurs van berlage). Super spannende start! Heel spannend. Binnen is de setting ook super, maar de puzzels zitten niet super goed in elkaar. We waren wel lekker druk en zaten redelijk in een flow totdat de puzzels niet lekker werken. Dat werd niet echt goed opgepakt. We hebben het ook niet gehaald en behalve dat we bereid zijn om ons verlies te accepteren, maakten sommige puzzels het wel een mindere beleving. Erg jammer, wel een aanrader voor de setting en de spanning en wellicht zijn de puzzels nu wel goed?

Hun 2de kamer en onze 2de bij hen. Ontvangst was beperkt, maar nu beter (na het bezoeken van de 3de kamer). Heel ander thema dan de vorige, maar past super bij het gebouw. Goede setting en leuk gedaan. Leuke puzzels die goed bij het thema passen. We konden lekker bezig zijn. Een aanrader, ook voor geoefende spelers.

Hun eerste escape room en voor ons de eerste van de drie die we daar hebben gedaan. Ontvangst was beperkt, maar dat is nu beter (na het bezoeken van de derde). Kamer heel leuk ingericht, leuke setting en puzzels. Niet heel veel poespas. Goed zoeken en goed puzzelen! We gingen lekker hard, maar liepen toch vast om uiteindelijk met een redelijke tijd de kamer te verlaten. Een aanrader, ook voor geoefende spelers.

Hun 2de kamer. En voor ons daar ook. Nadat we de bunker niet gehaald hadden (meer dan een jaar geleden) moesten we deze natuurlijk wel halen. Ook hier was de setting weer goed en het thema leuk (de bunker was beter). Puzzels zaten goed in elkaar, relatief veel cijfersloten en een paar puzzels waarbij je iets meer met het meubilair moest doen dan je zou verwachten na de instructie "het hoeft niet stuk hoor!". Al met al een hele leuke kamer en weer mooi binnen de tijd. Een aanrader, ook voor geoefende spelers.

De 3de kamer hier en ook de derde die we doen. Goede ontvangst, super dat er nu een bar bij is! Beter aan de bar wachten dan 15 minuten in de kou voor de deur staan wachten! Setting met de beide doktoren is erg leuk en verrassend zelfs halverwege! Leuke puzzels, niet heel moeilijk, maar je wordt lekker bezig gehouden. Je krijgt hier 75 minuten de tijd, een uur hadden we wel nodig! Een aanrader! En zeker ook voor geoefende spelers.

Weer eens wat anders, door een heel huis heen rennen met z'n allen. Ontvangst en uitleg goed. Spel loopt ook lekker door. Heel leuk die setting. Leuke twist is het oplossen van het mysterie, kun je zelfs nog een paar euro mee verdienen. Dus niet alleen ontsnappen, ook het mysterie oplossen! Net binnen de tijd gelukt. Ook leuk voor geoefende spelers.

Super locatie, mooie setting, ontvangst was prima. Kamer zit goed in elkaar, veel verschillende soorten puzzels. Weinig cijfersloten! We waren er alleen heel snel uit, dat lijkt leuk, maar is toch een beetje zonde. Wel een aanrader!

Goede ontvangst en uitleg. Samenspel binnen en buiten is top en weer eens wat anders. Het is inderdaad een "actieve" kamer, maar met een hoogzwangere erbij kon het ook! Ze hebben hier goed over nagedacht! Leuk thema, leuke puzzels en lekker spannend. Enige wat jammer was, is dat in het laatste deel een script qua tijd loopt, wat niet perse met je eigen voortgang gelijk loopt. Bracht ons in verwarring op het einde, maar dan ga je toch vol door in de adrenaline rush dus maakt dat ook niet uit. Aanrader! Ook voor geoefende spelers.

Net op tijd gehaald. Het was er super warm (midden in de zomer). Zo warm dat we de andere kamer niet konden spelen. Wel een leuke kamer, maar toch wel beperkt van opzet. Geen aanrader voor geoefende spelers. Uitleg en ontvangst heel leuk en sympathiek.

Goede ontvangst, goede uitleg, goede setting, leuke puzzels. Zit goed in elkaar, hints werden relatief snel gegeven. Een aanrader, ook voor geoefende spelers, ookal is die niet heel moeilijk.

Goede kamer, leuke puzzels, lekker intensief bezig, kun je het nog warm van krijgen. Super locatie natuurlijk. Uitleg door 1 van de eigenaren was ook super.

Setting, sfeer en humor waren top! Niet heel moeilijk, maar zeker leuk.

Leuke kamer, goed in het thema. Jammer was dat je soms niet precies de "puzzellijn" hoefde te volgen. Soms kon je net wat sneller er door heen dan wellicht beoogd was. Leuke puzzels. Niet heel moeilijk voor geoefende spelers.

Hele leuke kamer. Zit goed in elkaar, originele puzzels, alles past super goed in het thema. Enorm enthousiaste eigenaren. Hun andere kamer gaan we ook zeker doen. Je hoeft geen heel geoefende speler te zijn om deze kamer te spelen, maar desondanks ook voor geoefende spelers leuk.

Super gave kamer! Niet makkelijk met z'n vieren, we waren erg druk! Echt next gen. Niet te vergelijken met de 1ste kamer van hen. Setting in de ontvangstruimte is top! De kamer is ook echt top, lekker spannend, zit goed in elkaar, weinig cijfersloten (dat is nog wel eens anders)! Echt een aanrader. Lijkt me zelf minder als het je eerste kamer is, maar na een beetje oefenen is deze een must!

M'n eerste kamer :) Hartstikke leuk en spannend. Gehaald binnen de tijd en sindsdien verslaafd. Setting in de kamer is top, maar ook in het ontvangst gedeelte.

Kamer zat redelijk in elkaar. We zaten nog in de proef periode. Hadden meer uit het thema kunnen halen, zeker in de voorbereiding aangezien je door "De muts" wordt aangesproken bij de deur. Daar moet je wel mee om kunnen gaan / op voorbereid zijn. Leuke kamer, maar geen aanrader voor geoefende spelers.

Leuke en erg mooie kamer. Thema beleef je super goed. Redelijk pittige puzzels, Hints kwamen erg slecht door. Helaas hebben we het niet gehaald, we waren nog niet geoefend genoeg. Aanrader!

Leuke kamer, leuke puzzels, lekker intensief bezig.

Leuk thema, hadden ze meer mee kunnen doen. Tijdens het bezoek kwam er een ober binnen met een kop koffie...foutje. Niet alle puzzels zaten even degelijk in elkaar. Wel leuk om te doen, geen aanrader voor geoefende spelers.