Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Oriënt Express

Amsterdam , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

9 jaar

Lees reviews

Meer over Oriënt Express

Het is 1931 en je staat op een perron in Londen. Je bent klaar om in te stappen in de Oriënt Express naar Constantinopel. Van Scotland Yard heb je een koffer meegekregen. Ze vermoeden dat iemand van plan is de trein te saboteren en jullie moeten erachter zien te komen wat er aan de hand is.  


Je onderzoek begint op het perron en eenmaal in de trein staat je een mooi avontuur te wachten. Je doorzoekt het restaurant en de locomotief. Maar wat begint als een rustige treinrit, wordt al snel een wild avontuur . Lukt het jou en je vrienden om binnen 60 minuten de Oriënt Express te redden?


Deze kamer is februari 2022 volledig vernieuwd!


Thema's

Avontuur

Geschiedenis

Trein

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

7 likes

67 bezoekers

91.4% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Transformatorweg 30a
1014 AK, Amsterdam
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

35 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

annevbannevbJunior EscaperLid sinds: 15 december 2019 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 oktober 2020

Gaafste treinreis ooit!

Na een goede ervaring bij Backspace Amsterdam vonden wij het leuk om een tweede kamer te proberen, the orient express. Wat was deze kamer gaaf, echt een aanrader. De kamer is perfect aangekleed naar thema, net of je echt in een trein zit. Wat voor ons ook een pluspunt was, was dat deze escape room bestaat uit verschillende kamers. Er zaten veel leuke puzzels in, veel variaties. We speelden de kamer met zijn tweeën en dat is ook echt prima te doen. Opnieuw een positieve ervaring, wij komen hier graag nog een keer terug!


Reactie door Backspace Escape Rooms

25 oktober 2020

Bedankt voor de review Anne. We zijn blij dat jullie van de reis hebben genoten!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  53:12 min

  Backspace

mike964mike964Escape ApprenticeLid sinds: 19 januari 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 februari 2022

niet voor ervaren escapers

bij deze escape kregen we een zeer leuk ontvangst tijdens ons 2 daags escapeweekend in amsterdam
de kamer was zeer mooi en goed aangekleed maar iets te gemakkelijk voor ervaren escapers denken we de eerste proef was zeer moeilijk en onduidelijk maar voor de rest ging het best vlot


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 2.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs

 

CindyCindyEscaperLid sinds: 8 mei 2019 (97 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2021

Leuke kamer

Leuke kamer, mooi ingericht.
Leuke puzzels, niet te moeilijk maar wel tof.
Aanrader om te spelen als je nog niet heel veel ervaring hebt.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer

 

kasvkasvEscaperLid sinds: 24 maart 2019 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 september 2021

Leuk maar iets te makkelijk voor ervaren escapers

Deze kamer is qua decoratie en aankleding echt mooi gedaan en je hebt echt het idee dat je in de oriënt express zit. Hij is lekker klassiek qua puzzels en superleuk voor beginners! Wij hebben de kamer met z'n 2en gespeeld en vonden de puzzels leuk maar voor iemand die wat meer escaperooms gespeeld heeft is de kamer wel echt ge makkelijk. Er zaten een aantal elementen in die wij erg leuk vonden maar helaas niet uitdagend genoeg. De gamemaster was vriendelijk en legde naderhand ook wel uit dat deze kamer vooral leuk is voor beginners. Dit had wellicht nog ergens op de site mogen staan. Deze kamer mist net dat beetje wow-factor.


7

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad

 

rickbaileyrickbaileyEscaperLid sinds: 14 augustus 2021 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2021

Prima kamer!

Zeer sfeervol en enorm leuk bedacht.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Beleving

 

LabelloLabelloEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (95 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2021

Oriënt Express

#85 - Deze kamer was echt een enorme domper voor mijn groep. Het begon eigenlijk al met de instructies van de host. Ze vroeg hoeveel kamers we hadden gespeeld (gemiddeld rond de 80 per persoon) en speelde daar totaal niet op in door te beginnen met: ‘een escape room is een kamer waarin je wordt opgesloten’ en door een slot uit te leggen waarvan ze daarvoor vroeg of we wisten hoe het werkt.

In de toiletten ging een flyer met korting voor als je een tweede kamer boekt op locatie. Helaas hadden wij al twee kamers geboekt. Het voelt een beetje als gestraft worden voor het op tijd boeken. We hadden hiervoor ook de Sherlock kamer gespeeld en tussendoor is er niet de gelegenheid om wat te drinken (behalve kraanwater). Wat toch fijn zou zijn op een locatie met veel kamers.

Toen gingen we de kamer in. De puzzels waren zeer eenvoudig, maar op zich wel vermakelijk. Echter werkte een puzzel niet (en de uitleg hiervan is ook onduidelijk). De locatie reageert hier zelf op door aan te geven dat wij de puzzel verkeerd hebben uitgevoerd, maar ik ben ervan overtuigd dat dit niet het geval is. Maar zelfs áls dat zo is en je ziet als gamehost een team daar al ongeveer een kwartier mee aanklooien en meermaals vragen om een hint, dan moet je daar toch wat mee. Onze frustratie liep enorm op. Later in het spel hadden we nogmaals hulp nodig en ondanks dat we tijd zat hadden, was het echt geen meerwaarde om ons langer te laten aanklooien, omdat ons plezier met de minuut afnam. Ik heb nog nooit op het punt gestaan om zelf de kamer maar gewoon uit te stappen, maar dit kwam echt dichtbij.

De gamehost was duidelijk het grootste deel van de kamer ergens anders mee bezig en draaide nog een groep. Tijdens het napraten met ons zat er dus ook nog een groep in een kamer die niemand hadden voor toezicht.

Achteraf hebben we een mail gestuurd om deze ervaring kenbaar te maken bij de eigenaar, maar die leek het allerminst eens te zijn met onze feedback. Het voelde zelfs een beetje alsof de schuld bij ons als groep werd gelegd.


5.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 5.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  49:43 min

 

SandraIrisSandraIrisEscaperLid sinds: 9 november 2018 (94 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2021

Het reizen met de trein gaat niet altijd over rozen

#90

Ik merk dat het schrijven van deze review even geduurd heeft omdat ik niet goed weet hoe ik over deze escape room een goede en betekenisvolle review kan schrijven…

Het is aan de kamer af te zien dat de makers hun best hebben gedaan om het gevoel van een station en een trein op te roepen. De reviews die ik gelezen heb met uitspraken zoals “je waant je echt in een trein” en “prachtig decor”, vind ik niet op zijn plaats. De binnenkant van de trein is leuk gemaakt maar een muur met ramen vanaf de buitenkant roept bij mij nou niet bepaald het gevoel op dat ik in de Orient Express ga stappen. Hier kan mijns inziens veel meer gedaan worden om dit gevoel wel teweeg te brengen.

De binnenkant van de trein ziet er leuk uit. De puzzels vond ik persoonlijk erg van elkaar verschillen qua niveau, originaliteit en ‘leukheid’. Dit laatste is erg persoonlijk, dat weet ik, maar een tweetal puzzel waren voor mij meer dan frustrerend en vond ik niet leuk om te doen. Dit omdat wij minutenlang zonder een hint stil stonden omdat we niet verder kwamen en zelfs hardop om hints vroegen (en hierbij ook hardop uitspraken dat wij het niet begrepen cq het gevoel hadden dat de puzzel niet goed werkte), waar niet op reageert werd. Dit is ook precies het stuk waarop ik het schrijven van deze review lastig vind.

De ervaring die wij als groep hadden in deze kamer, hebben wij achteraf kenbaar gemaakt aan onze host. De host bood ons een luisterend oor, daar hield het helaas op. Via de mail nog contact gezocht om eea terug te geven tav deze kamer omdat het ons redelijk dwars zat, echter impliceerde de reactie dat men niet zat te wachten op hoe wij de tijd in de Orient Express hebben ervaren. Dit is de reden dat ik nu ‘service’ tamelijk laag scoor.

Ik kan mij voorstellen dat wanneer er meer personeel werkzaam is als er meerdere groepen tegelijkertijd spelen, de ontvangst en onze wachttijd tussen twee kamers door en onze feedback op een andere manier was ontvangen ik nu ook anders deze review had geschreven.

Voor mij persoonlijk: Kamer waaraan je kan zien dat de makers hebben geprobeerd om het gevoel van een treinreis te vatten, wat deels gelukt is (met name aan de binnenkant van de trein). Met puzzels die soms als logisch aanvoelen en soms als totale willekeur. Daarnaast kan ik mij indenken dat deze kamer leuk is om te spelen voor gezinnen met kinderen in de eind basisschool - begin tienerleeftijd of voor escapers met nog niet zoveel ervaring.


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 5.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

SusanSusanEscape ApprenticeLid sinds: 3 september 2019 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juli 2021

Geen 8,8 waard

Ik zeg eerlijk, ik begrijp niet waarom deze kamer een 8,8 scoort.

De host was wel enthousiast maar ik mis dan toch even het ‘voorpraatje’. Hoeveel ervaring hebben jullie etc.

De kamer zelf vind ik erg verouderd. Er zitten wat orginele dingen in maar veel puzzels die ik eerder heb gezien en die op andere locaties leuker zijn vormgegeven.

1 puzzel was zo gemaakt dat je al door kan ondanks dat je het niet helemaal goed hebt opgelost. Dit was erg verwarrend voor ons.

Al met al was het een prima kamer, maar er zijn echt kamers die de 8,8 meer verdienen.6

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  49:22 min


 • In thema
 • Vriendelijke host
 • Oud
 • Puzzel werkt niet helemaal goed

 

hannahjuliahannahjuliaJunior EscaperLid sinds: 21 augustus 2020 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2021

Orient express

Na het spelen van de Sherlock Holmes kamer hadden wij goede verwachtingen van deze kamer. Deze verwachtingen werden helaas niet helemaal waargemaakt. De kamer waar je in begint heeft een prachtige aankleding. Het voelt alsof je in een echte trein bent. De rest van de aankleding was in vergelijking met het begin echt heel veel minder en aanzienlijk simpeler. Dit vonden wij jammer. Daarnaast was voor ons het verhaal niet logisch. De puzzels waren prima, maar niet erg uitdagend. Het is ons gelukt om met twee personen op een rustig tempo te ontsnappen. We voelde helaas de spanning niet echt. Met twee personen is het een prima escape room. Mogelijk meer iets voor beginners dan voor ervaren escape room spelers. Voor beginners kan ik de kamer dan ook aanraden.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding eerste kamer
 • Muziek
 • Ontvangst
 • Simpele puzzels
 • Aankleding rest van de escape room
 • Geen gevoel van spanning

 

lotte_weijerslotte_weijersJunior EscaperLid sinds: 15 mei 2017 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2021

online

De online versie gespeeld. Leuk om te doen, op zich niet heel ingewikkeld.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.5


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

sjaccopopinosjaccopopinoEscaperLid sinds: 8 augustus 2019 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2020

Leuke puzzelkamer voor beginners!

#25 Leuke klassieke puzzelkamer die echt perfect is voor beginners! Aankleding is mooi en leuk gedaan en je hebt echt het idee dat je in een trein zit. De puzzels zijn leuk, maar voor de ervaren escapers echt veel te makkelijk (al was een puzzel wel erg onduidelijk en onlogisch vond ik). Desalniettemin is dit dus wel echt een top kamers voor beginners om kennis te maken met escape rooms. Voor deze kamer hadden we ook nog Sherlock gespeeld en die had toch zeker wel onze voorkeur.


Reactie door Backspace Escape Rooms

28 januari 2021

Bedankt voor de review!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: YouMe

Ontsnapt: Ja  48:08 min


 • Top voor beginners!
 • Aankleding
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Te makkelijk voor ervaren escapers
 • Lineaire puzzels

 

perryperryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2020

Too easy?

Dit was onze tweede kamer op deze locatie en het eerste wat opvalt in deze kamer is dat de aankleding goed is verzorgd. De puzzels zijn echter wel heel eenvoudig voor ervaren spelers. Zelfs met 2 ervaren spelers vlogen wij door deze kamer heen. Deze kamer is dus in dat opzicht echt een goede kamer voor beginners. Ondanks dat we snel door de kamer gingen waren de puzzels wel leuk opgezet en erg leuk om te spelen. We hebben zeker plezier gehad maar het was toch een tegenvaller dat we al zo snel klaar waren.


Reactie door Backspace Escape Rooms

25 oktober 2020

Jullie gingen als een trein!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  24:59 min


 • Aankleding
 • Goede begeleiding
 • Makkelijke puzzels
 • Voor beginnende spelers

 

liessierliessierJunior EscaperLid sinds: 30 juli 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2021

Mooi decor

Hier is een hele mooie escaperoom opgezet, het decor is erg mooi!
De puzzels zijn leuk maar niet heel erg ingewikkeld, wij hadden hem erg snel gehaald en waren met 6 personen. Ik miste wat uitdaging in deze kamer. Leuke kamer voor beginners.
Ontvangst was leuk maar niet heel bijzonder, een praatje maken had een leuke toevoeging geweest.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  45:00 min


 • Decor
 • Spellen voor beginners

 

Ingmar (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 augustus 2020

Very fun and theme-fitting puzzles!

Half our team was English a speaking, which was no problem. We enjoyed the Orient Express a lot, even if we blazed through it (~30 minutes left). Some of the puzzles were a bit easier, some a bit harder, but overall I think it was a very entertaining difficulty. The rooms itself were dressed up really nicely as well. The story was not too complex but fun enough. Because we finished so early the host also offered some additional things which were very appreciated! Of course, no guarantees, but I did not want to leave this out of the review.


Reactie door Backspace Escape Rooms

25 oktober 2020

Thank you for the kind review Ingmar!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Well-executed theme
 • Varying difficulties of puzzles
 • Teamwork to solve puzzles
 • Very welcoming and friendly host
 • For our team a little bit on the easy side
 • Simplistic story

 

townshipescapetownshipescapeJunior EscaperLid sinds: 17 december 2018 (66 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2020

Prachtig vormgegeven escaperoom vol logische puzzels

Oriënt Express was een onverwacht leuke escaperoom. De trein is prachtig vormgegeven en het thema is goed toegepast in de puzzels en het hintsysteem. De puzzels zijn soms verrassend en steeds heel logisch, waardoor we lekker konden doorpakken en een goed tempo hielden. Ook was er genoeg te doen voor vier spelers. Meer spelers zijn in onze beleving niet nodig. We moesten echt samenwerken om eruit te komen, dat maakte het voor ons allevier een leuke kamer.


Reactie door Backspace Escape Rooms

31 juli 2020

Bedankt voor de geweldige review, townshipescape. Mooi om te lezen dat de Oriënt Express jullie goed bevallen is. En wat fijn dat we jullie, na meer dan 60 escape rooms, hebben kunnen verrassen met onze puzzels!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  34:00 min


 • Mooie vormgeving. Thema perfect uitgewerkt.
 • Vriendelijke begeleiding, goede service.
 • Hints afgestemd per team.
 • Logische en best originele puzzels.
 • Dwingt tot samenwerking.

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 maart 2020

Leuke kamer

Leuke kamer, leuke puzzels. Samenwerking belangrijk!


Reactie door Backspace Escape Rooms

18 maart 2020

Ook hier weer een leuke review! Bedankt Joyce. Mooi om te zien dat de Natte Sleffers onze escape rooms met veel plezier en een goede samenwerking hebben gespeeld!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  25:18 min

 

peter_verwaijenpeter_verwaijenEscape ApprenticeLid sinds: 18 februari 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 februari 2020

Super leuke escape room voor het hele gezin!

Heel vriendelijk ontvangen ondanks het feit dat we half uur te vroeg waren. We konden ook iets eerder beginnen na een hele duidelijke uitleg. De escape room zelfs was heel leuk, vooral omdat iedereen heeft geholpen bij het oplossen van de puzzels, echt teamweork!


Reactie door Backspace Escape Rooms

4 maart 2020

Dankjewel Peter, wat een geweldige review. Mooi om te lezen dat de hele familie een bijdragen heeft kunnen leveren aan de puzzels!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels voor zowel klein als groot

 

Maria (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 februari 2020

Gave belevenis, goed met z’n tweeën te doen

Fijne en gezellige medewerkers. Oriënt Express is goed en leuk om met z’n tweeën te doen. Afwisselend, uitdagend, verrassend en mooie entourage. In 1 woord fantastisch!! Komen graag terug voor Sherlock Holmes!! Puzzels waren niet al te moeilijk, wel leuk.


Reactie door Backspace Escape Rooms

4 maart 2020

Hi Maria, dankjewel voor je leuke review. Wij vonden het ook heel gezellig om jullie te mogen begleiden! Mooi dat jullie tweeën genoten hebben van de Oriënt Express. We zien jullie beide graag terug voor de Sherlock Holmes


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gezelligheid
 • Mooie entourage
 • Te doen met 2 personen

 

macdufmacdufEscaperLid sinds: 9 juli 2019 (117 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 februari 2020

Kamer met een leuke flow

Leuke en mooi uitgevoerde kamer!
Puzzels zit goed in elkaar en hebben ook zeer verrassende elementen.
Wij speelden deze kamer met zijn vieren en ondanks dat we er al na 25 minuten uit waren, hebben we ons toch prima vermaakt.


Reactie door Backspace Escape Rooms

4 maart 2020

Wauw! 25 minuten, dat maken we niet vaak mee. Ongelofelijk goed gedaan. Fijn om te zien dat jullie vieren je goed hebben vermaakt!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: FRIENDS

Ontsnapt: Ja  25:27 min


 • leuk thema
 • kamer netjes uitgevoerd
 • vriendelijke begeleiding
 • puzzels mogen nog wel iets moeilijker

 

Midas (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 januari 2020

10

heel leuke puzzels, goed over nagedacht, perfect😃


Reactie door Backspace Escape Rooms

4 maart 2020

Wauw, bedankt voor de 10 Midas!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk om te doen

 

The Box Gent, NathanThe Box Gent, NathanEscaperLid sinds: 21 september 2019 (58 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2019

Prachtig decor, leuk spel!

Het decor van deze escape room is echt prachtig! Je waant je echt in de Oriënt express. Tegen de verwachtingen in was er nog veel variatie doorheen de verschillende ruimtes in het spel. Af en toe een iets minder leuke puzzels: in een escape room speel ik persoonlijk liever doe-puzzels dan denkpuzzel en hier moest je af en toe wel lang werken aan een denk-raadsel. Maar dit werd zeker goedgemaakt door de leuke verrassingen in de Orient Express!
Een aanrader!


Reactie door Backspace Escape Rooms

15 januari 2020

Ook hier weer een hele mooie review, dankjewel! We hebben hard gewerkt om met het decor een zo echt mogelijke wereld te maken. Jammer dat de logische denk puzzel een tijdje duurde. Gelukkig blijft de Oriënt Express een mysterieuze trein vol verrassingen!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prachtig decor
 • Verrassend gevarieerd
 • Goeie sfeer
 • Een logische denken puzzel die nogal lang duurde

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertLid sinds: 18 september 2019 (93 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2021

Heel gaaf

Hele leuke kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  40:49 min

 

viefjeviefjeEscape ExpertLid sinds: 30 augustus 2019 (88 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 november 2019

Je waant je echt in een trein

Qua decor is deze kamer spectaculair. Je waant je echt in een trein en er zit een erg verrassend element in. Gezien de prijs van de kamer had ik minder hoge verwachtingen, maar deze zijn zeker overtroffen. Ook technisch zit deze goed in elkaar.

Goede combi van langere en kortere puzzels, waardoor je een lekkere flow houdt. Ook een aanrader als je met 2 of 3 (ervaren) personen bent.

Daarnaast een erg vriendelijke host en we werden zeer prettig begeleid.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  40:49 min


 • Decor en setting
 • Technisch goed in elkaar
 • Vriendelijke host
 • Ook leuk voor 2 of 3 personen

 

Rob (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 november 2019

Mooi aangekleed

Wij haalden deze room met zijn tweeën met 12 minuten over. Ik zou deze ruimte niet met te veel mensen spelen i.v.m. krappe ruimte. Of je moet van chaos houden. We hebben ons erg vermaakt.


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Grootte

 

AJ (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 oktober 2019

Echt super leuk voor het hele gezin

Voor alle gezinsleden is er een mogelijkheid om bij te dragen aan de oplossingen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Voor iedereen

 

Familie Vermeer (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2019

Geweldig samen met hele gezin

Super leuke puzzels, goed te doen met kinderen van 8, 10, 12 en 13. Kids waren het eens dat een onderdeel de top was, welke???? Wij zeggen kom ook escape en jullie weten het....


Reactie door Backspace Escape Rooms

28 oktober 2019

Bedankt voor de leuke review. We vinden jullie de top dat jullie alle geheimen bewaren!


9.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig