Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Judgement Day

Amsterdam , Nederland

Nu gesloten

75 minuten

2 - 5

14 jaar

Lees reviews

Meer over Judgement Day

Year 2029. Humanity is losing the battle against the machines. Resistance fighters discovered a secret military bunker. It has been out of service since Judgement Day over 10 years ago. Reconnaissance data confirms the bunker was used for secret military developments and may contain cutting edge technology which can help to turn the tide of this war. Your mission is to penetrate the bunker and find out what is inside. This could be the most important mission in the history of mankind...

Thema's

Bunker

Science Fiction

Eigenschappen

Epilepsie risico

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

29 likes

234 bezoekers

96.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Weteringschans 187A
1017 XE, Amsterdam
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

107 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

CasturiiCasturiiEscape LegendLid sinds: 04 september 2019 (211 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 maart 2023

Hackerman Vs. Terminator

Deze kamer trok al een tijd mijn aandacht. Judgement Day zag ik de laatste paar jaar in de TERPECA langskomen, al hoorde ik er in Nederland verder nooit van. Misschien zat hier wel een verborgen pareltje! De foto's en de site zagen er clean uit, dus we boeken en gaan!
Op locatie hebben we even een "oh..." ervaring. De kleine ontvangstruimte oogt niet bepaald netjes en alle lichten staan om de een of andere reden uit. Energiekosten besparen, I guess? De host spreekt enkel Engels met een zwaar Russisch accent en lijkt puur zakelijk contact met ons te houden. Het voelt als een lopendebandbehandeling. Tevens lijkt er maar één host op locatie te zijn die alle kamers tegelijk host.
De kamer is gebaseerd op de Terminator films. Een tof concept dat je niet veel ziet. Het is 2029 en onze missie is om een militaire bunker in te breken. Mogelijk vinden we hier een wapen waarmee we de oorlog tegen de machines kunnen stoppen. Naast de gewoonlijke basics krijgen we ook mee dat we...juist wel kracht mogen gebruiken...huh? We zullen het zien!

Ik kan je gelijk vertellen dat de kamer er bij lange na niet zo goed uit ziet als op de foto's. Hier is wat gesjoemeld met de belichting en de invalshoeken. Hoewel er een militair sfeertje heerst oogt het decor niet heel doordacht of netjes. Afwerking ontbreekt en meerdere dingen ogen goedkoop. Overal kabels, snoertjes, stekkers, en stopcontacten. Een groot deel van de kamer wordt doorgebracht in duisternis met zaklampen. Dit wordt schijnbaar (haha) voor geen enkele andere reden gedaan dan om het gebrek aan decor en afwerking te verhullen. Na een tijd begint het behoorlijk vervelend te worden dat we zo slecht kunnen zien omdat we niet genoeg zaklampen hebben voor ons allemaal. Later verandert de setting met flink wat meer licht, maar dit oogt niet even clean of strak als zou moeten omdat het niet netjes onderhouden is.

Het verloop heeft wat leuke momenten, maar mist opvallende puzzels of een lekkere flow. Een van de eerste puzzels is gelijk een flowkiller en dan moeten we toch op een hintknop drukken om hints te krijgen. Nadat dit uit de weg is blijft het vaker onduidelijk wat we nou precies moeten doen. De kamer bevat behoorlijk wat ruis en een duidelijke puzzellijn ontbreekt. Een enkele puzzel later in het spel test ons geduld omdat het voorkennis van de films lijkt te vereisen of gewoon trial and error is.
Een tof en enigszins uniek element is de nadruk op "hacken" in de kamer. Meerdere puzzels vereisen een laptop en puzzels die hacken simuleren. Dit zijn meestal de betere puzzels en passen mooi in het thema an de kamer. Echter is het nadeel er van dat ze meestal maar door één persoon kunnen worden gedaan.
Dan het ene gedeelte waar je kracht moet gebruiken. Tja...ik snap niet waarom je dit in een kamer zou zetten. We kunnen meer kapot maken dan de bedoeling is. Als je herhaaldelijk naar de camera roept "We gaan het nu echt kapot maken, als dat niet mag moet je het nu zeggen" voordat je het doet, dan lijkt het me een bad move. Dit zijn de dingen waardoor beginners denken dat ze bij andere escape rooms dingen mogen slopen.
De kamer eindigt ook te plots. Er mist een fatsoenlijke eindpuzzel of finale, wat vooral gezien het thema nog prima had gekund.

Waarom staat deze kamer dan toch in de TERPECA? Je kan speculeren, maar ik vermoed een combi van het Terminator thema en toerisme. Het is nou eenmaal Amsterdam... Voor mij ontbrak er te veel qua decor, afwerking, en puzzellijn om dit nou een opmerkelijke kamer te maken. Het hack-element is leuk bedacht en passend, maar kan vaak door maar één persoon gedaan worden. Misschien dat een beginner die groot fan van de films is dit nog wel kicken zou vinden, maar andere mensen hebben hier mogelijk minder succes.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Achterbuurt Tjappies

Ontsnapt: Ja


 • Terminatorthema
 • Hackpuzzels
 • Dystopisch sfeertje
 • Gebrekkig decor/afwerking
 • Lopendebandbehandeling van personeel
 • Verplicht kracht gebruiken in de kamer
 • Gebrekkige flow

  narlamiMarieke

akaasschieterakaasschieterJunior EscaperLid sinds: 19 augustus 2018 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2019

Prima kamer om mee te starten

Gereserveerd bij deze kamer én de Steampunk kamer, voor 4 spelers (waarvan 1 ervaren). Ontvangstruimte en buitenkant zijn kaal maar dat zegt weinig, zoals zo vaak. Introductie is kort en bondig, en dat de kamer in het Engels is, wisten we van tevoren. De kamer biedt genoeg lineaire puzzels en vaak computergerelateerde instructies, en de techniek zat in ons geval goed in elkaar. De 75 minuten die er voor stond, is vast bedoeld om zelfs beginners te kunnen laten slagen, want binnen 45 minuten waren we zonder hints ontsnapt. Geen topper maar echt een prima kamer om mee te starten voor 3 a 4 man.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  43:00 min


 • Techniek

  Linced82

PersephonePersephoneJunior EscaperLid sinds: 29 mei 2023 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 mei 2023

Dystopische inbraak

Nadat wij bij MyEscapeClub de Steampunk Adventure-kamer hadden gespeeld, besloten we dezelfde avond tegen een mooie korting ook Judgement Day uit te proberen. Dat was een goede keuze! De setting van deze kamer is helemaal in ons straatje: in een distopische toekomst ontdek je een oude militaire bunker die belangrijke informatie bevat voor de strijd die de overgebleven mensen voeren tegen zelfbewuste technologie.

In vergelijking met Streampunk Adventure waren in deze kamer iets minder parallelle puzzels te vinden. In onze groep van vijf kwam het daarom richting het einde wel voor dat mensen niet actief aan het puzzelen waren. Over de puzzel met de kabels hebben we erg lang gedaan, wat op een bepaald moment wel begon te frustreren. Aangezien we verder een snelle tijd neerzetten, kregen we niet actief hints van de spelleider.

De ontknoping was een van de beste die ik tot nu toe heb gespeeld. Er is een moment waarop je in verschillende ruimtes bent zonder met elkaar te kunnen communiceren, wat ik erg vond bijdragen aan de beleving. Het idee dat de 'soldaten' de voorgaande ruimtes al bereikt hadden en we daar niet meer heen konden zorgde bij ons voor de nodige adrenaline. We hadden echt even een momentje nodig om bij te komen na de gewaagde (en gelukkig geslaagde) ontsnapping.

De kamer is absoluut een aanrader, idealiter met een groep van 3-4 mensen of een meer ervaren tweetal. Ben je met meer, dan is Steampunk Adventure geschikter om iedereen betrokken te houden.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk voor ervaren spelers
 • Fantastische ontknoping
 • Verhaal
 • Origineel
 • Vijf mensen was eigenlijk net teveel

 

dennisvanhees73dennisvanhees73EscaperLid sinds: 10 november 2019 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2022

De kamer is zeer vermakelijk, maar met wat punten van aandacht

Om maar te beginnen met de ontvangst, iets wat al door meerdere mensen genoemd is. Deze is namelijk niet best. Gewoon een hok met een wc en een kast met kluisjes om spullen in op te bergen. Aub doe hier iets mee! Geef mij een dag een een klein budget en het wordt een gezellige ruimte om mensen even te laten wachten. De gamemaster was erg vriendelijk overigens, het is echt met name de ontvangstruimte waar iets aan gedaan zou moeten worden. Eenmaal in de kamer, zit je gelukkig wel in de juiste sfeer. Het was een leuke kamer met originele elementen. Verwacht niet al te veel puzzels, het zijn met name veel opdrachten die je op de juiste manier moet uitvoeren. Daar had voor mij wel wat meer uitdaging in gemogen. Ik vond de kamer daardoor wat te makkelijk. Met wat kleine aanpassingen zou deze kamer wat leuker worden voor de wat meer geoefende speler. Al met al heb ik me prima vermaakt, dus ik zou 'm zeker spelen, maar als je wat meer ervaring hebt, is 2 personen voor deze kamer meer dan voldoende.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Logica
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels

 

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (194 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2023

Leuke kamer

Leuke kamer met leuke puzzels . Ik als fan van de film de terminator kon deze kamer goed waarderen . Decor was prima , niet bijzonder mooi maar ook niet slecht . We hebben ons prima vermaakt . Verwacht geen top kamer maar gewoon een leuke kamer om te spelen .


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 5.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:42 min

 

richardenthijsrichardenthijsJunior EscaperLid sinds: 14 december 2019 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 april 2022

Prima escaperoom voor een heel redelijke prijs

Niet grensverleggend of heel origineel (op een van de sloten na ;-), maar een prima en leuke escaperoom. De begeleiding is correct maar lijkt wel wat gericht op de massa van het Amsterdamse toerisme: Voertaal is Engels en ook uitgebreid napraten is er niet bij.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Wat vlakke, zakelijke begeleiding

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape GuruLid sinds: 27 september 2020 (132 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 februari 2022

Verassend leuk!

Zonder al te grote verwachtingen deze Escaperoom gespeeld. De ontvangst is klein en saai, er is hier nauwelijks tot geen persoonlijk contact met de host. Het is de kamer spelen en weer weg, dat is een beetje jammer...

De kamer zelf was echter super leuk!
HEEL VEEL techniek en een leuke storyline. Puzzels zijn niet moeilijk en vooral doe dingen. Goed uitgevoerd en we stonden zonder hints met 16:30 min over weer buiten! Let wel, deze kamer is erg fysiek, je moet niet al te groot zijn. Ik heb een moment bijna niet verder kunnen gaan omdat ik vast zat. Ik ben 1.90m en had erg veel moeite met door een bepaalde doorgang te gaan :0

Al met al... Leuke kamer mocht je in Amsterdam een kamer willen spelen!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:30 min


 • Verhaal
 • Logica
 • Origineel
 • Slechte service
 • Prijs

 

AndreaAndreaEscape ExpertLid sinds: 23 augustus 2016 (97 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2021

Familie Connor

De ontvangsthal herinnert aan een Studentflat (IKEA meubels) maart al snel werden we hartelijk ontvangen door onze host.
We werden de kamer ingestuurd met de opdracht om 10 jaar terug te reizen in de tijd en judgement day te voorkomen door gebruik te maken van de technologie om de machines om te programmeren.
We krijgen hiervoor 75 minuten.
Het lukte ons om de missie binnen 65 minuten te voltooien, iets meer dan een uur nodig.
Het verhaal zit goed in elkaar en de puzzels zijn afwisselend en verrassend.
De afwerking is was basic maar dat kan gezien het verhaal in een oude bunker speelt.
Weer hebben ons vermaakt en komen zeker terug voor een van de andere kamers


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzles
 • Storyline
 • Diversity
 • Ambiance

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 juli 2021

Goede kamer

Goede en leuke kamer.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  07:01 min

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (154 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 mei 2021

Judgement Day

We hadden de kamer last minute geboekt en qua tijd was de host erg flexibel, wat voor onze planning erg prettig was. We werden vriendelijk ontvangen, in het Engels, maar de uitleg was duidelijk. Het thema van de kamer is prima doorgevoerd, in aankleding en in puzzels.

We speelden deze kamer met 2 personen en dat was prima te doen, omdat de kamer vrij lineair is opgebouwd. We kwamen niet goed in het spel, doordat je kracht moet gebruiken in een aantal gevallen en, ook al waren we hiervoor gewaarschuwd door de host, voelt het onnatuurlijk (en onnodig) en maakte ons aan het twijfelen. We kwamen moeilijk in een flow. Sommige onderdelen haperden een beetje, wat ook niet meehielp. De puzzels zijn niet moeilijk, je volgt vooral aanwijzingen op.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  64:35 min

 

perryperryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (169 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2020

Terminator destroyed!

Als je met de auto naar deze escape komt hou er dan rekening mee dat je de hoofdprijs kwijt bent aan parkeren want er is geen eigen terrein. De ontvangstruimte is sober en de communicatie is volledig in het Engels. Gelukkige was de host heel enthousiast en bracht dat ons in een goede sfeer. Na een korte introductie video in de kamer mochten wij beginnen. De aankleding van de kamer is zoals je kan verwachten in een nucleaire bunker en dus erg statisch en kil. Ondanks dat deze escape al een aantal jaren bestaat moet ik zeggen dat we er echt veel plezier aan hebben gehad. De kamer is wel linear dus een kleine groep is aangeraden. Meer dan 4 personen is echt teveel en ik denk dat je met 2 personen ook een hele leuke tijd kan beleven. De puzzels zijn allemaal vrij simpel maar wel leuk verzonnen. Hou er wel rekening mee dat je regelmatig een toetsenbord moet gebruiken dus zijn computers niet jouw ding dan zou ik deze kamers overslaan. De tijd van 75 minuten die staat voor deze kamer is echt teveel en met 60 minuten moet het ontsnappen ook prima lukken. Alles bij elkaar is dit ook in deze tijd nog steeds een hele leuke kamer om te spelen.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:27 min


 • Je krijgt alles mee (linear)
 • Simpele puzzels

 

TrudyTrudyEscape ExpertLid sinds: 30 oktober 2022 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2022

Tegenvaller

Omdat deze escaperoom hoog scoort, hebben we 'm ook gespeeld terwijl we in Amsterdam waren. Dat de ontvangstruimte nogal kaal was en de host alleen Engels sprak, vinden wij geen probleem. Lineaire puzzels die niet al te moeilijk zijn, konden we ook nog wel aan. Dat aan het einde de computer volledig vastliep, was wel een ding. Wij konden niet veel anders doen dan zitten wachten totdat de tijd om was, waarna de host verbaasd was dat we niet al te enthousiast waren over de kamer. Had de techniek het gewoon gedaan, dan was dit vast een leuke kamer geweest.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Decor in kamer zelf
 • Technische problemen

 

hannahjuliahannahjuliaEscaperLid sinds: 21 augustus 2020 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2020

Spannende kamer!

Laat je niet van de wijs brengen door de ontvangstruimte. Deze kan wel wat liefde gebruiken. De escape room ziet er top verzorgt uit en zit mooi in elkaar. De verhaallijn was goed en de puzzels waren anders dan anders. Prima te doen met z'n tweeën. Ik zou het niet aanraden het met een grote groep te doen. In het begin heb je niet veel ruimte en dan wordt het wat lastig met meer mensen. Echter zeker wel een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  51:00 min


 • Inrichting van de kamer
 • Afwisseling in de kamer
 • Ontvangstruimte
 • Host spreekt een beetje onduidelijk

 

kasvkasvEscaperLid sinds: 24 maart 2019 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 oktober 2020

Mooie aangeklede kamer en veel techniek

Deze kamer moet het echt hebben van het thema en de aankleding. Naast het Steampunk adventure hebben wij op dezelfde dag ook deze kamer gespeeld. De puzzels zijn leuk en zitten goed in elkaar maar vooral de techniek in deze kamer is echt heel tof! Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad en er zitten een aantal gave verassingen in de kamer.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 3 personen

Team: It takes 2 (and then some more)

Ontsnapt: Ja


 • Techniek
 • Interface
 • Aankleding
 • Thema

 

Monique de JongMonique de JongEscape ApprenticeLid sinds: 07 september 2020 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 september 2020

Heel leuk gedaan!

Mooie kamer!! Erg leuke opdrachten en heel goed doordacht! Spannend en met goed nadenkwerk kom je er.
Echt heel tot bedacht


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Technologie erg goed
 • Leuk thema
 • Geen kans om even bij te kletsen er na

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (220 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 november 2019

Te hoge verwachtingen

#146 Voor deze kamer lagen onze verwachtingen wellicht wat te hoog. Het was opzich een prima kamer, maar zowel qua aankleding, als thema, als qua puzzels in 2019 niet meer echt een uitblinker. Wij liepen ontzettend vast (20 min!) op een achteraf simpele handeling in het begin van het spel, en desondanks 10 min. speeltijd over van de 75. Extra lange speeltijd altijd leuk, maar dan moet de hoeveelheid puzzels daar wel naar zijn. Zeker wel vermaakt hier, maar toch de minste van de 5 Amsterdamse kamers van vandaag.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Ja  64:19 min

 

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (114 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2020

Aardige kamer

Door de score op deze site waren er hoge verwachtingen bij ons, maar die vielen wat tegen. Geen hoogvlieger qua kamer en qua puzzels. De 75 minuten speeltijd is denk ik voor beginners, want qua puzzels prima te doen binnen 60 minuten.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

viefjeviefjeEscape ExpertLid sinds: 30 augustus 2019 (123 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2019

Mooie technische kamer

Mooie kamer, goede flow en veel techniek in de kamer.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • Techniek
 • Host

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertLid sinds: 18 september 2019 (135 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2019

Boven verwachting

Ik had niet zulke hoge verachting van deze kamer, toen we eenmaal binnen stonden was ik verbaasd. Een mooi gemaakte originele kamer. De begeleiding is goed en erg vriendelijk. De wachtkamer is wel heel ongezellig door dit te verbeteren zou dit echt een van de leukste locaties van Amstedam zijn. Erg vermakelijk.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  60:00 min

 

Linced82Linced82Escape ExpertLid sinds: 28 januari 2017 (155 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2019

Mooi uitgewerkte control room kamer

Deze escaperoom is goed gebouwd en bedacht, echt even wat anders dan de gemiddelde controlroom kamer, Mooie balans tussen zoeken, doe-dingen en beredeneer puzzels. Perfecte groepsgrootte was hier ook 4 personen gezien de lineaire opbouw van de kamer.
Normaal gebruik ik wel eens het woord 'inkom-kamer' als er een echte top-kamer bij dezelfde aanbieder te spelen is maar deze kamer verdient echt meer dan die status. Deze is inderdaad niet zo'n uitblinker als zn steampunt broertje maar mag er wel vol trots naast staan. Dus voor een dagje A'dam zou ik deze twee kamers zeker aanraden, ook voor de ervaren escapers!
Moet er wel even bij zeggen dat wij hier The Curse nog niet gespeeld hebben maar die schijnt ook top te zijn!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  43:00 min


 • Mooi verwerkte techniek
 • Lineair maar niet saai
 • Goede flow
 • Wachtruimte en koelkast zijn kaal en erg leeg...
 • Russische gamehost mag iets langzamer (engels) pra
 • 75min die er voor staat is erg ruim en totaal niet

 

lida_scholtelida_scholteSenior EscaperLid sinds: 04 september 2017 (105 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 juli 2019

Mooi aangeklede kamer met originele puzzels.

Door de zeer karig aangeklede ontvangstruimte hadden we niet zulke hoge verwachtingen van de escaperooms.
Maar gelukkig waren we daarin fout!

Judgement Day is een mooi aangeklede kamer, met zeer originele puzzels, zo goed als geen slotjes. Zelfs na 50 kamers gedaan te hebben, hebben we weer ervaringen opgedaan. Prachtig aangekleed, vermakelijke puzzels, goeie samenwerking vereist; heerlijk vermaak!
Aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  65:27 min


 • Mooie aankleding
 • Originele puzzels
 • Bijna geen slotjes
 • Origineel thema
 • Ontvangstruimte

 

ellepelellepelEscaperLid sinds: 11 december 2018 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 april 2019

Leuke effecten en mooie speelelementen

Leuk verhaal en een aantal elementen tegengekomen die we niet eerder in andere kamers hebben gehad. Wij waren met 5 spelers, dat was wellicht 1 teveel. Ik zou aanraden om met 3 of 4 mensen te spelen.

Ontvangst was vriendelijk. De kamer is in het engels maar dat was niet vervelend of extra lastig.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  48:00 min


 • aankleding
 • games
 • locatie (relatief lastig bereikbaar met auto)
 • Minder geschikt voor grote groepen

 

Ferry84Ferry84Senior EscaperLid sinds: 18 juni 2018 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 mei 2019

The future is safe!

Leuke kamer met mooie uitdagingen. Wij hebben onorthodox een puzzel opgelost maar alsnog alles geslaagd.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: EscapeGoats

Ontsnapt: Ja  47:47 min

 

Orgineel

De kamer is leuk en orgineel. Zelf hou ik niet heel erg van het thema. Alles was in het Engels en sommige in onze groep zijn heel slecht in Engels en hadden daarom een slechte ervaring.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Orgineel
 • Alles in het engels
 • 90 min is veel te lang voor deze kamer

 

The Escapers The Escapers EscaperLid sinds: 13 juli 2019 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 januari 2022

Heel spannend!

Leuke ervaring
Leuke escaperoom met uitdagende puzzels.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal

 

robin_tromprobin_trompJunior EscaperLid sinds: 06 mei 2019 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 mei 2019

Schitterende kamer met goede puzzels

.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede moeilijkheid
 • duidelijke kamer
 • de zaken werken

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig