Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Secret Sister Society - The Secret of Criminal Miss Michelle

Tilburg, Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 4

10 jaar

Lees reviews

Meer over Secret Sister Society - The Secret of Criminal Miss Michelle

In de vrouwenboetiek van de zeer lieve, oude vrouw Miss Michelle huist een duister geheim. Miss Michelle, nu aan het einde van haar levensdagen, is een oude crimineel die een verjongingsvirus voor haarzelf heeft ontwikkeld zodat ze haar criminele praktijken terug kan oppikken. Dat gaan jullie tegenhouden. Lukt het jullie om op een onbewaakt moment het virusl van Miss Michelle te vernietigen?


Thema's

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

10 likes

217 bezoekers

95.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Stationstraat 14D
5038 ED, Tilburg
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

63 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (291 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2023

Opheffingsuitverkoop

Omdat het toch kermis was in Tilburg, konden we net zo goed een escaperoom meepakken. Voor mij de laatste kamer die op de planning stond bij Escape World Tilburg. De kamers op deze locatie hebben me geen van allen omver geblazen. Maar over het algemeen heb ik wel altijd plezier gehad voor een hele schappelijke prijs. Voor nu dus voor de laatste keer naar Tilburg om The Secret Sister Society te gaan spelen.

Eenmaal op locatie is het een beetje hetzelfde riedeltje als normaal, we werden vriendelijk welkom geheten, mochten plaatsnemen in de ruime ontvangstruimte, konden onze spullen opbergen, kregen een lange uitleg over alle slotjes die in de kamer zouden zitten en daarna konden we eigenlijk al meteen starten.

En dan, de kamer, tsja... wat kan ik hier nu van zeggen. De kamer speelt zich af in een kledingwinkel, Maar dan wel in een kledingwinkel waar een opheffingsuitverkoop heeft plaatsgevonden. Ik ken weinig kledingwinkels met zó weinig items in de winkel. De kamer is erg kaal en mist sfeer. Maar goed, ik had ook zeker geen hoogstaande decors verwacht hier. Enfin, we konden gaan puzzelen. Tsja, die puzzels, ze zijn allemaal best oke en prima. Maar ze hebben vrijwel niks met het thema te maken. Het zijn daarnaast ook allemaal 1.0 puzzels die we natuurlijk allemaal al kennen.

Dat blijft eigenlijk de gehele kamer zo, de puzzels zijn prima, niet passend in het verhaal, maar de flow zit er eigenlijk best wel goed in. Het is steeds - over het algemeen - best duidelijk wat we moeten doen. Dan volgt er op het einde nog een leuke puzzel waar je voorkennis voor nodig hebt, komt Hans Klok nog een kijkje nemen in de kamer en staat een paar seconde later de host er weer om ons terug welkom te heten.

Het was weer een innoverende avond in Tilburg! Nee even zonder grappen, we hebben ons oprecht vermaakt. En dat voor €65,- voor 3 personen (we hadden nog een kortingsbonnetje gekregen van de vorige keer), is echt heel netjes. Verwacht hier geen gave technieken, toffe decors, sublieme puzzels.. nee, verwacht hier gewoon een uurtje (of in ons geval half uurtje) puzzel plezier en lachen met z'n allen. Ik ben in ieder geval uitgespeeld bij Escape World in Tilburg, en moet misschien wel stiekem bekennen dat ik daar een prima gevoel bij heb.


6.5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja

  sjephanie

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (227 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2023

Lekkah Flow

Het was kermis in Tilburg en wij – Ale Blie (3 personen) – besloten hier eens een kijkje te gaan nemen. Echter een activiteit met ons team MOET gepaard gaan met een bezoek aan een escape room, zo luiden de ongeschreven regels. Al snel kwamen we uit bij Escape World Tilburg en werd Secret Sister Society last minute geboekt.

Bij Escape World Tilburg kun je gratis voor de deur parkeren (als tenminste de poort wordt geopend ?). Vervolgens kom je in de ruime ontvangstruimte, waar je nog naar het toilet kunt gaan én eventueel een drankje kunt nuttige. Het was niet de eerste keer dat we hier waren en dit maakte we ook kenbaar. Echter onze gamehost vond het toch prettig om nog even alle slotjes door te nemen alvorens we konden starten. Zo konden we goed voorbereid aan ons illustere avontuur beginnen.

Miss Michelle is de eigenaresse van de Secret Sister Society Shop en naast dat dit een vrouwenboetiek is, is het ook het hoofdkwartier van de gelijknamige Secret Sister Society. Welk secret verbergt deze Secret Sister Society? Aan ons de taak om dit uit te zoeken door een kijkje te gaan nemen in deze obscure winkel.

Toen we in de winkel stonden viel direct op dat de aankleding aan de magere kant is. Er is net voldoende thematisering om het geheel op een kledingwinkel te laten lijken, maar dat is het dan ook. Ook met licht en geluid is weinig tot niets gedaan. Er is wél wat muziek, maar dit lijkt gewoon een random afspeellijstje te zijn. Door dit alles ontbreekt het een beetje aan sfeer. Echter sfeer kun je natuurlijk zelf maken door de Hans Klok in jezelf naar boven te halen en je teamgenoten te trakteren op een staaltje illusies van ongekende hoogte en kwaliteit ?. Hoe doet ‘ie dat toch!?

Secret Sister Society is een eenvoudige 1.0 kamer. Dit is een eerste generatie escape room, waarbij je oplossingen van puzzels invoert op hang- en cijfersloten. De puzzels zijn voornamelijk lineair, wat betekent dat je eerst het ene op moet lossen voordat je door kunt met het andere. Op zich zijn de puzzels leuk om te doen, maar hebben ze weinig met het thema óf verhaal te maken. Desalniettemin waren ze vermakelijk, divers én was de natuurlijke spelflow prima, want we wiste zonder hints in een redelijk tempo door de kamer te jakkeren. Het was telkens duidelijk wat de volgende stap zou zijn. Het enige storende was in het begin, dat je niet goed wist op welk slot je welke oplossing in moest voeren. Hierdoor moet je op alle aanwezige sloten oplossingen invoeren en dat kan zeer frustrerend zijn.

Na een ongeveer een halfuurtje wisten we uit de kamer te ontsnappen. Dus naast Hans Klok konden we ook al door voor Harry Houdini. We werden vriendelijk te woord gestaan door onze gamehost én konden met een ego boost (omdat we er zó snel uit waren) naar de booster op de kermis.

Al bij al; Ben je in Tilburg en heb je zin om voor een klein prijsje een uurtje te puzzelen dan is Secret Sister Society zeker een optie.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met nier meer dan vier personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Ga met de juiste verwachtingen naar deze kamer (een uurtje puzzelen, zonder poespas);
- Speel deze kamer vooral als je weinig escape rooms hebt gespeeld.

Escape World Tilburg, bedankt voor het ontvangen van ons. Wij hebben het naar ons zin gehad bij jullie en wij vonden het vooral: Lekkah Flow!


6

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Puzzelflow
 • Diversiteit
 • Gratis parkeren voor de deur

  sjephanie

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (344 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 oktober 2021

Uit de mode...

Winkelen in Tilburg is een perfect excuus om bij Locked binnen te lopen. Het blijft net als de vorige keren escapen aan een leuk prijsje.

Onthaal:

Bij Locked zijn ze hard aan het werk met hun nieuwe room (flight 815) maar ook leuk om te zien dat ze de hele ontvangstruimte een stuk gezelliger gemaakt hebben. Waar het voorheen nog een kantoorgebouw met sleutels tegen de muur was, is het nu echt een gezellige warme ruimte geworden.

Helaas kan je er om een of andere reden nog steeds niks drinken, ik vrees dat personeelsgebrek hier iets mee te maken heeft.
We werden in ieder geval welkom geheten door een leuke dame die, je gelooft het nooit, echt het normale praatje skipte en meteen doorging naar de kamer in kwestie.

Kamer:

Dus om te ontsnappen aan kledingswinkels, boekte ik.... Secret sister society.....
Laat het er ons op houden dat dit niet echt een mannenkamer is ;-)
Ik had ook weinig keus, het was de enige room die ik hier nog kon doen :-)

Eens binnen wordt je niet erg vrolijk van de inrichting. Karig, leeg, sober, en ik weet dat het Locked hun sterkste kant niet is, maar hier was het toch wel enorm triestig.
Waar ik normaal lovend ben over het puzzelplezier, was dat hier niet het geval. Tig sloten zonder dat je ook maar een idee hebt welke code bij wat hoort, puzzels die zo ver uit het thema liggen dat je hardop zucht (je weet wel welke ik bedoel als je hem gespeeld hebt of als je ervoor staat) en een absoluut vreselijke soundtrack die saai en vooral niks met het thema te maken heeft.
De kamer geeft uiteindelijk wel een conclusie maar ook op het einde zitten er bepaalde puzzels in die echt op zichzelf staan en niks met het verhaal of het thema te maken hebben en pure gimmicks zijn.

Ook hadden wij een apparaat nodig waarvan de batterij plat bleek te zijn en door die error bleek ook nog eens dat onze GM niet alleen bezig was met ons, maar ook met de andere groep en dat is een echte no go voor mij. Het mag niet, het hoort niet en het irriteert mij tot in mijn kleine teentje!

Conclusie:

Waar ik normaal ben lovend ben over locked, ben ik dat deze keer niet.

De kamer is zo enorm sfeerloos en het verhaal is absurd ver gezocht dat dit een echte teleurstelling was.
Maar een nuance moet erbij: ik ben de doelgroep niet en de kamer is een aantal jaar oud. We speelden hem met 2 en hadden nog 7 minuten over, dus je krijgt waar voor je geld.

Maar ondanks de prijs zijn er bepaalde zaken die niet kunnen waarvan de grootste blijft dat een GM geen 2 rooms tegelijk moet draaien.
Dat er een resetfout gebeurd is slordig, zeker een accu opladen, maar die dingen kan ik plaatsen en het is netjes opgelost.

Deze kamer kan best eens een update gebruiken en als hij niet vervangen wordt is er werkelijk zoveel dat je kan doen met een klein budget om de kamer meer in thema te krijgen. Qua sfeer, qua puzzels, qua geur, muziek en licht.


5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 4.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  Marieke

Cupido79Cupido79EscaperLid sinds: 30 juli 2017 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 maart 2018

Girls love the do girls things

Dit is dan wel het tegenovergestelde van de mannenkamer.

Kamer komt goed over met het thema, we waren met een puzzel bezig en ondertussen hadden de mannen een puzzel opgelost en dat ging echt goed onder elkaar.

Naardat we ontsnapt waren op 11.35 min op de teller had ik wel het gevoel dat ik nog wel door had willen spelen omdat alles logisch in elkaar zat.

We mochten ook Naar dat we ontsnapt waren alles nog doornemen was echt wel heel fijn!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Kamer
 • Logisch

  sebastiaan_bouwhuis

Dit ging vlug!

Met 6 man gespeeld en ging super vlot.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  32:16 min


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels

 

BrunildBrunildJunior EscaperLid sinds: 06 januari 2023 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 januari 2024

Kids vonden het leuk

Leuke kamer voor kids. Wij vonden het ook leuk als ouders. Echter wat een treurige aankleding, meuren geverfd echter heel de strepen zie je lopen. Heel sober en slecht afgewerkt. Ontvangst vriendelijk en duidelijke uitleg. Alleen je kan merken dat het studenten zijn die gewoon werken. Niet echt met veel passie voor het vak


5

Sfeer: 1.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  53:17 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Decor
 • Heeft onderhoud nodig
 • Beleving

 

MaureenEnIanMaureenEnIanJunior EscaperLid sinds: 23 augustus 2023 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2023

Leuke afwisselende puzzels

De puzzels in de kamer waren erg leuk en afwisselend. Wel misten wij wat "geluid" die van de kamer een verhaal kan maken. Het idee van de kamer was wel erg grappig. Zeker een aanrader voor beginnend escapers of als je het leuk vind om met z'n tweeën te spelen.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  54:20 min


 • Puzzels
 • Logica
 • Diversiteit
 • Sfeer
 • Gebrek aan verhaal

 

Michellevandenbergh173Michellevandenbergh173EscaperLid sinds: 28 mei 2022 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 januari 2023

Een stille ervaring

Bij aankomst bleek de muziek en het hintsysteem uit te zijn gevallen en dat maakte het toch best gek en sfeerloos. Verder ontbreekt het aan een goed verhaal en de puzzels zijn soms wel heel erg makkelijk en niet altijd logisch dus alles bij elkaar viel de kamer best wat tegen.
We hebben ons alsnog wel vermaakt maar Ik heb hier betere kamers gespeeld :-)


5.5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  56:00 min


 • Sfeer
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Gebrek aan verhaal
 • Onlogische puzzels
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor
 • Puzzels
 • Beleving

 

AlexremiAlexremiEscaperLid sinds: 25 maart 2022 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 februari 2023

Sla deze maar over

Matige kamer, thema slaat nergens op en de sfeer is nul.

Speel liever Flight 815, die is wel goed.


4

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 5.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Slechte service
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Onlogische puzzels
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape MasterLid sinds: 27 september 2020 (200 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 november 2022

Prima. Gewoon lekker puzzelen...

De laatste kamer op deze locatie die we nog moesten spelen.

Onthaal:
Die is hier nooit heel uitbundig of uitgebreid, maar prima.

Kamer:
Deze is redelijk basic aangekleed. Zeker netjes en prima in thema.
De puzzels zijn klassiek en vergen het betere zoekwerk.
Niks uitzinnigs, maar voor beginners uitdagend genoeg. Wij hadden wat minder uitdaging en stonden met ruim 17 min over buiten.
Als je met de juiste verwachting de kamer gaat spelen is het zeker vermakelijk.

Conclusie:
Gewoon leuk om te spelen. Niks uitzinnigs. Leuke puzzels (ze passen dan niet 100% in het thema, maar dat maakt niet heel veel uit) die zeker voor beginners een goed niveau hebben.
Ervaren? Speel dan met 2 of 3, niet meer dan dat.
Ga de kamer spelen om gewoon lekker te puzzelen en niet voor decor en storytelling...


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  42:41 min


 • Goede prijs
 • Logica
 • Weinig origineel
 • Beleving

 

SuzanileriSuzanileriJunior EscaperLid sinds: 18 november 2022 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 november 2022

Uit de mode

Wij werden vriendelijk ontvangen en wachtruimte was echt heel mooi maar eenmaal in de kamer vond ik t wat te leeg qua aankleding, de puzzels waren wel leuk en niet allemaal aansluitend op thema heeft de kamer wel iets maar mis die spanning Voor beginners en jeugd is het wel heel leuk. Zal niet met grote groep gaan je bent wel zo uitgespeeld.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Decor
 • Beleving

 

Xidx (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2022

Leuk

Na een warme welkomst van Ilse. Kregen we een duidelijke uitleg over wat de bedoeling was en hoe de sloten precies werken. Dat maakte het spel makkelijker.
Heel leuke kamer. Wel echt een. Meiden kamer.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Debbie (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 september 2022

Veel lol gehad

Super sfeervolle kamer met hele diverse items. Met name Ilse, de medewerker heeft gezorgd voor een warm welkom, goede hints(ja, die hadden we nodig) en duidelijke uitleg nadien. Leuke tijd gehad!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

Eerste kamer

Voor mij de eerste kamer. Leuke kamer, maar niet alles klopte/werkte (zaklamp).
Verder smaakte het naar meer


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Onlogische puzzels

 

Emiel PoulsEmiel PoulsEscaperLid sinds: 24 januari 2024 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 januari 2024

Origineel thema, maar doet af aan de spanning

Het thema van deze kamer is leuk bedacht, maar is niet bepaald spannend.
Met het lichte thema en de oppervlakkige verhaallijn is deze kamer leuk, maar niet denderend.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Sfeer
 • Beleving

 

FirmavanLAMFirmavanLAMEscape ApprenticeLid sinds: 19 juni 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 19 juni 2022

Verrassende Girlpower room

Leuke afwisselende room met veel denkwerk en onverwachte twists!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Creativiteit
 • 2e vertrek wel beetje donker om dingen te lezen

 

GladdeGerardGladdeGerardJunior EscaperLid sinds: 09 mei 2022 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juni 2022

Basic maar vermakelijk

De vrij sober ingerichte boutiek bevat voornamelijk standaard puzzels met codes en hangsloten. Het thema is veelal niet verwerkt in de puzzels maar het is toch een vermakelijke kamer om te spelen.


6

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:47 min


 • Goede prijs
 • Weinig origineel
 • Gebrek aan verhaal

 

Rebecca_kRebecca_kEscape ApprenticeLid sinds: 24 mei 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 mei 2022

Super leuke ervaring

De kamer was mooi ingericht en het decor paste super goed bij het verhaal. Ook zijn de medewerkers erg aardig. We kregen precies hints waar nodig.


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

Trickmaster013Trickmaster013Junior EscaperLid sinds: 02 juli 2022 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2022

Prima kamer

Een kamer met diverse puzzels, niks bijzonders maar wel vermakelijk. Voor sommige puzzels is het handig om ook wat dames in je groepje te hebben voor hun kennis. Deze kamer is ideaal voor een damesuitje.

Helaas hadden wij een kleine reset fout waardoor we een antwoord moesten krijgen om door te kunnen, dit kan gebeuren maar is wel jammer. De muziek in de escaperoom past totaal niet, dit is een spannend muziekje met korte loop. Dit had beter wat meer muziek passend voor een boutique mogen zijn. Verder is de aankleding vrij basic, en passen sommige puzzels niet echt bij het thema.


6

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:00 min


 • Goede prijs
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Decor

 

LaDeliciousLaDeliciousJunior EscaperLid sinds: 05 februari 2023 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 februari 2023

Zoeken naar puzzels en oplossingen

Voor de meer ervaren speler die snapt wat er verwacht wordt.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Beleving
 • Slechte service (kamer was verkeerd gereset)
 • Onlogische puzzels

 

wesley85wesley85Junior EscaperLid sinds: 07 december 2019 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 april 2022

Leuke kamer bekende elementen

Leuke room te snel hints en had meer bijzondere elementen in mogen zitten


7

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:50 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

Thomas Bollaert (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 april 2022

Teleurstellende ervaring

Tijdens onze vakantie in Tilburg hebben we deze kamer gekozen om met z'n tweetjes te doen. We werden vlot ontvangen door het sympathiek en enthousiast personeel die ons nog eens de basics uitlegde van een escape room. Altijd fijn!

Ik vond de kamer vrij sfeervol en goed ingericht, gezien het thema. De puzzels kon je onafhankelijk van elkaar oplossen zodat we makkelijk elk ons eigen ding konden doen. Het was wel een frustrerend gedoe om het balletje uit de tafel te krijgen. Dit had meer iets weg van bezigheidstherapie dan met iets anders, en dat was spijtig. Achteraf zei de vriendelijke game-master wel dat dat punt inderdaad voor verbetering vatbaar was. Bovendien werden we ook niet geholpen toen we achter tips vroegen. Uiteindelijk hebben 1 (bruikbare) tip gekregen. We hadden op voorhand echter wel een manier afgesproken om tips te krijgen. Jammer dat dit dan uiteindelijk niet opgevolgd wordt.

In de 2de kamer brandde het licht niet. Hierdoor was het vrij moeilijk zoeken om verder te komen. Ook hier vroeger we tips, maar werden we niet geholpen. Achteraf bleek dat het personeel in kwestie onze hulpkreten niet had gezien omdat ze "bezig was met een andere groep" en bleek het licht in de 2de kamer gewoon stuk te zijn. Op die manier is het natuurlijk moeilijk om uit de kamer te geraken...

We hebben al veel escape-rooms gedaan, maar dit toch nog nooit meegemaakt. Is dit door gebrek aan personeel of uit slordigheid?


4

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 2.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

Daphne_van_BruchemDaphne_van_BruchemEscaperLid sinds: 07 september 2021 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 november 2021

Leuke kamer

Leuke kamer
Originele puzzels


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede prijs

 

mitch2304mitch2304Escape MasterLid sinds: 26 november 2018 (207 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 november 2022

Wat een vreemde boetiek

Geheel zonder verwachtingen betraden we de Escape en wat hebben we om elkaar gelachen. Vooral bij 1 bepaald onderdeel moest de host ook vreselijk om ons lachen.

Er waren een hoop sloten en dit stoorde mij in het begin heel erg, maar dat gevoel verdween eigenlijk tijdens het spelen.

Ook was de verrassing erg groot dat er nog iets op ons stond te wachten wat we niet hadden verwacht.

Een keertje weer een escape 1.0 doen is erg leuk tussen alle escape met technische hoogstandjes!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Sloten

 

Verwijderde gebruiker (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 oktober 2020

Heerlijk puzzelen voor een prima prijs

52 minuten heerlijk puzzelen. Toffe host en verassende elementen in een verder simpele maar prima kamer.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • prijs/kwaliteit verhouding

 

YmkeYmkeEscaperLid sinds: 20 mei 2022 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 november 2022

Meer van verwacht

Rare binnenkomst bij een bedrijfspand wel een prima welkomst ruimte en plek om nog een drankje te doen! De kamer zelf was redelijk sober ingericht en veel puzzels hadden niet echt met het verhaal te maken! Sommige puzzels hadden op het moment van spelen ook gebruikerssporen. Het was wel vermakelijk om ons door deze kamer heen te puzzelen maar mijn voorkeur gaat toch uit naar wat meer totaal beleving!


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Weinig origineel
 • Beleving

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig