Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over De Dochter Van De Slager

Dit project is uniek. Wij publiceren geen foto's of andere beelden van de game intern. Dit om te waken voor jullie optimale beleving.  Mensen vragen wel eens hoeveel kamers en verdiepingen Escape Room 013 Tilburg heeft. Wil je dat wel weten?! Escape Room 013 Tilburg is gewoon de grootste van Nederland, de rest moet een verrassing blijven.

Één van de belangrijkste contouren van een Escape Room is namelijk dat je geheel blanco naar binnen stapt. Je weet dus absoluut niet wat je kan verwachten of wat je te zien krijgt, dat maakt jullie beleving nu juist het grootst. Een thema met een titel, dat is alles. En als dat je aanspreekt dan ga je ervoor. Oh ja, en luister vooral naar wat anderen te zeggen hebben, die al binnen zijn geweest. Vraag niet naar de details, maar vraag hoe de ervaring is geweest. Dus, laat je verrassen.

Thema's

Horror

Eigenschappen

NLEN

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

23 likes

145 bezoekers

100% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Juliana van Stolbergstraat 8
5038 AM, Tilburg
Nederland

Adres kamer wijkt af van locatie

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

38 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

cynthia_de_rooycynthia_de_rooyEscape ApprenticeLid sinds: 21 augustus 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2021

Geweldig!

goede uitleg voor de start en de sfeer gedurende het uur is fantastisch. Deze draagt echt bij aan de spanning en ervaring van de escaperoom.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

jasmijnvwjasmijnvwJunior EscaperLid sinds: 29 juni 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2021

Unieke ervaring in prachtige escaperoom

Bij aankomst stonden wij voor het pand te wachten zonder enige voorkennis (met uitzondering van de naam van de escaperoom en het adres). Wij hadden al gelezen dat er geen ontvangstruimte was en werden dan ook stipt op het afgesproken tijdstip binnen gelaten in het pand (beetje geduld hebben dus!). Het ontvangst was ontzettend leuk gedaan door 2 enthousiaste gamemasters. De uitleg was duidelijk en er werd rekening gehouden met iedereen (wat fijn was voor sommigen uit onze groep). Ons groepje van 5 heeft zich heerlijk vermaakt in deze prachtig aangeklede escaperoom. We kwamen niet overal even makkelijk uit maar werden goed geholpen door onze gamemasters. De sfeer en geluidseffecten zorgden voor een intensieve beleving. Er waren wel relatief veel cijfersloten waardoor er het een en ander gebruteforced kan worden. Aan het einde hebben wij onze belevenis terug kunnen kijken (wat leuk is aangezien je je niet met alles bezig houdt).


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ontzettend leuk ontvangst en afsluiting
 • Veel creatieve en originele puzzels
 • Intense sfeer
 • Prachtige inrichting

 

Linge (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2020

Geweldig geweldig geweldig

Leuke en spannende kamers. Hele unieke puzzels en spellen. De eigenaar is heel erg leuk en speelt heel goed in op de spelers met de moeilijkheidsgraad en het geven van hints. Ook heel gaaf dat je na afloopt de beelden in mag zien. De leukste escape room die ik ooit het gespeeld!!!!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Unieke spellen

 

sjaccopopinosjaccopopinoEscaperLid sinds: 8 augustus 2019 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2020

Te massaal

#11 Met werk deze escape room gedaan omdat je hier met veel man tegelijk kon spelen en we onze groep dus maar in twee groepen van 8 hoefde op te splitsen. Er is geen ontvangstruimte, waardoor we voor de deur moesten wachten tot het gekozen tijdstip (gelukkig was het droog, maar dan nog is dat toch best slecht) en de andere helft maar ergens op een terras moest gaan zitten (er zijn ergere dingen gelukkig). Wat ik tof vond aan deze escape room, is dat het meerdere verdiepingen en ruimtes zijn en je dus vaak heen en weer aan het rennen bent en telkens weer iets nieuws hebt om te ontdekken en naar aanwijzingen te zoeken. De puzzels zelf echter zijn weinig vernieuwend en matig uitdagend. Daarnaast werden er veel en snel hints gegeven. Het verhaal is erg losjes en ook niet alle puzzels zijn in het thema, hierdoor kom je ook niet echt lekker in het verhaal en is het meer een kwestie van gewoon snel wat puzzels oplossen. Het einde is erg vreemd en verwarrend, ook totaal niet in het thema. Had daardoor ook niet echt het idee dat het afgelopen was en de kamer gehaald was. Wat wel leuk was, is dat je na afloop nog een keer samen de kamer doorloopt vanuit de controle kamer en je lekker kunt lachen om jezelf en je teamgenoten. En omdat wij als eerste groep waren geweest, mochten we ook vanuit de controle kamer meekijken naar onze collega's. Echter viel het me daar dus ook weer op dat er erg snel en vaak hints gegeven werden. Er werd zelfs tot twee keer toe gewoon de code van een slotje gegeven?? Toen ik daar wat van zei, kreeg ik te horen dat ze dat expres doen omdat ze vinden dat iedereen het moet halen want ze willen iedereen een totaalbeleving geven en het einde laten meemaken. Persoonlijk vind ik dat erg vreemd en lijkt mij ook niet de bedoeling van een escape room...


5

Sfeer: 5.5

Puzzels: 5.0

Service: 5.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja  55:24 min


 • Terugkijken/Meekijken met andere groep
 • Meerdere ruimtes en verdiepingen
 • Aankleding
 • Niet iedereen heeft wat te doen
 • Raar einde dat niet in thema past
 • Geen wachtruimte
 • Matige puzzels
 • Ze laten express iedereen het halen
 • Te veel en te snel hints
 • Te groot en massaal

 

maurits_jansenmaurits_jansenJunior EscaperLid sinds: 10 januari 2020 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 februari 2020

Leuke room, enthousiaste eigenaar

Met 11 personen wederom bij Escape013 uitgekomen, vanwege de mogelijkheden voor grote groepen. Leuke sfeer neergezet door enthousiaste spelleider. Aardige puzzels, wel nagenoeg alles met hangsloten, hetgeen ik vaak iets minder vind.

Wederom tof dat na afloop de kamer aan de hand van de videobeelden nog wordt besproken.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 11 personen

Ontsnapt: Ja  54:55 min

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertLid sinds: 29 april 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2019

Pittige kamer

Vaak wat vastlopers waar we niet aan uit kwamen, uiteindelijk toch nog gehaald met nog 20sec over


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  00:20 min

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2019

Leuke kamer

Leuke maar moeilijke kamer


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  00:20 min

 

edwinansemsedwinansemsEscape ApprenticeLid sinds: 4 september 2019 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 4 september 2019

Spannende grote walk through!

Ben zelf niet zo van de recensies en heb al enkele rooms gespeeld maar de goede sfeer in deze room is de moeite waard om te delen. Eerder jaren geleden met een vrijgezellenfeest in deze escaperoom geweest. Nu met mijn collega’s. Omdat ik deze room al eerder gespeeld had was ik deze keer te gast in de controlroom en kon ik meekijken. Ik moet zeggen dat ik toen al onder de indruk was maar ondanks dat ik het spel al kende was ook nu weer alles van begin tot einde supergaaf en spannend. De voordeur gaat pas open op de afgesproken tijd, we moesten daarom even in de regen wachten maar eenmaal binnen is het GAME-ON. Omdat er maar 1 kamer is is er ook geen andere groep in het pand. Alle aandacht is daarom persoonlijk op de groep gericht. Duidelijke en uitgebreide uitleg voordat je het spel in mag. En eenmaal binnen …… (ik ga niet spoilen).
Maar verwacht niet dat je een kamer binnen gaat. Dit is groots. Deze aardige gasten hebben een geheel eigen visie over hoe hun spel moet lopen en dat maakt deze room tot iets speciaals. Alles zit goed in elkaar. Alles klopt van begin tot eind. Leuke games, opbouwende spanning, effecten. En sowieso het einde is grandioos. En als je denkt dat het over is dan heb je het mis. Met de hele groep kijk je terug naar je game. Van het begin tot het einde een top-uitje, daar zorgen deze kerels goed voor!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 12 personen

Ontsnapt: Ja


 • zit goed in elkaar
 • van begin tot einde spannend
 • groot van opzet
 • persoonlijke aandacht

 

vosjevosjeEscape ApprenticeLid sinds: 27 februari 2019 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 augustus 2019

Leuke kamer voor grote groepen

Wij hebben deze escape room gedaan met een groep van 10 personen. Er was geen wachtruimte en de voordeur zat op slot, dus wij hebben buiten gewacht. Hierdoor maakten wij ons zorgen dat de eigenaar misschien afwezig zou zijn. Op de afgesproken tijd werden wij naar binnen gelaten, maar het had wel fijn geweest als duidelijk was dat het de bedoeling was dat wij buiten zouden moeten wachten.

Wij werden erg vriendelijk ontvangen en de uitleg was uitgebreid en duidelijk. In de kamer werd de groep snel opgesplitst wat als voordeel heeft dat je parallel kunt werken. Het nadeel is dat je als speler niet de hele escape room kunt zien. De sfeer is goed, maar de afwerking kan iets mooier.

Het thema was goed uitgewerkt met leuke puzzels. Het einde van de kamer was erg verwarrend en het was niet gelijk duidelijk dat we hadden gewonnen.

Na het verlaten van de room, heeft de spelleider de videobeelden laten zien en werden de puzzels uitgelegd. Op deze manier kreeg iedereen toch de hele room te zien, wat een mooie toevoeging was aan deze leuke kamer.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja  52:00 min


 • Voor grote groepen
 • Achteraf beelden terugkijken
 • Leuke puzzels
 • Goed uitgewerkt thema
 • Verwarrend einde
 • Geen ontvangsthal

 

LabelloLabelloSenior EscaperLid sinds: 15 mei 2019 (68 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 mei 2019

De dochter van de slager

Ik heb op meerdere sites reviews gelezen over deze kamer en over het algemeen had ik het gevoel dat ik een andere kamer had gespeeld dan de meeste mensen. We gaan meestal met een grote groep escape rooms doen en splitsen dan op, dus dat we met z’n allen samen konden, was voor ons al een leuk aspect. We hadden voor meer mensen geboekt dan waar we mee kwamen, dus uiteindelijk waren we met zes man. Er werd aangegeven dat dit waarschijnlijk op het randje was om het te halen. Nu houden we wel van een uitdaging, dus dat was geen probleem.

Helaas viel het echt tegen. Ik heb me regelmatig overbodig gevoeld, net als de rest van het team. We hadden verwacht om heel veel ruimtes tegelijk te kunnen spelen, maar doordat het elkaar opvolgde, liepen we elkaar regelmatig in de weg. De ruimtes vond ik leeg, weinig puzzels en weinig extra’s voor de sfeer. Ik stoorde me enorm aan de hints, die volgens de spelleider altijd gegeven worden, omdat ze graag met de deelnemers communiceren. Daar zie ik de meerwaarde niet van in.

Er zijn nog wat inhoudelijke puntjes die ik wat minder vond, maar daar kan ik weinig over zeggen zonder te spoileren. Al met al viel deze kamer, of eigenlijk dit huis, ons best wel tegen.


6

Sfeer: 6.0

Puzzels: 5.5

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  52:14 min

 

joepkolenjoepkolenEscape ApprenticeLid sinds: 17 september 2018 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 17 september 2018

Zoveel beleefd en weet nog steeds niet alles!

Wij hebben al verschillende Rooms gespeeld, maar deze zit in onze top 3!
Knap in elkaar gezet, van begin tot de laatste seconde is het gewoon spannend.
Gaaf ook dat de bouwers alles laten zien.
Goed bedacht dat de Room dynamisch is, kan voor grote en voor kleine groepen.
Ze vragen je of je veel of weinig ervaring hebt en daar passen ze het spel op aan.
Wil niet te veel verklappen maar het einde is grandioos.
We hebben veel om over na te praten!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuke spellen
 • groot opgezet
 • gastvrijheid goede vibe
 • spanning opbouw
 • geen wachtruimte

 

MvdZaagMvdZaagJunior EscaperLid sinds: 4 februari 2017 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juni 2019

Gave ervaring!

Met een grote groep gespeeld en niemand liep elkaar in de weg. Leuk meeslepend verhaal met een verrassend einde!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 12 personen

Ontsnapt: Ja

 

anouk_hoefmansanouk_hoefmansEscaperLid sinds: 1 september 2018 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 oktober 2018

Leuk voor een grotere groep!

Veel beleving en thematisering, leuk om te spelen met een grotere groep! Een paar schrikmomenten en de puzzels zitten goed in elkaar. Leuk!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 9 personen

Ontsnapt: Ja

 

marieke_donkersmarieke_donkersJunior EscaperLid sinds: 19 juni 2016 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 augustus 2018

Deze mensen weten hoe je een escaperoom moet runnen

Met 9 pers. Gespeeld, zowel ervaren als onervaren. Nav de vraag hoe moeilijk we hem wilden (moeilijk!) zijn nog wat zaken aangepast.
Zit goed in elkaar, alles in de sfeer en op elkaar afgestemd.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 9 personen

Ontsnapt: Ja

 

brammie_vd_lbrammie_vd_lJunior EscaperLid sinds: 11 juli 2018 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2018

Blijft spannend maar zeker niet simpel


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Top sfeer
 • Leuke puzzels
 • Spanning ten top

 

glennglennJunior EscaperLid sinds: 14 september 2020 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juni 2021

verbaast over de grote, tegen valler qua puzzels


6.5

Sfeer: 6.5

Puzzels: 5.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2017

Gespeeld met 13 personen

Ontsnapt: Ja  57:32 min

 

bramvandenheuvelbramvandenheuvelJunior EscaperLid sinds: 19 januari 2018 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 januari 2018

Spannend maar niet de beste!

Leuke escape room of beter huis. Gave geluid en licht effecten. Je merkt op het einde de spanning.
De puzzels vallen een beetje tegen. Doordat je met een grote groep bent mis je veel zaken.
Dus een leuke ervaring maar redelijk aan de prijs en niet uniek.


8

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spanning
 • Sfeer
 • Puzzels

 

KrootjesKrootjesEscaperLid sinds: 24 september 2018 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2018

Top room

Ik kan natuurlijk niet veel verklappen maar wat een vette room!!! Aanrader voor de ervaren spelers en het geheime element maakt de room nog gaver. Veel spanning (maar niet te eng), goede puzzels en onverwachte momenten. Ook de geluidseffecten zijn perfect en sluiten aan bij de room en het thema. Veel plezier!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja  03:19 min


 • Dat je niet weet wat je kunt verwachten
 • Soms loop je elkaar in de weg

 

Roy (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juli 2017

Leuke escaperoom, maar niet uniek

Bij aankomst moesten we buiten wachten tot de exacte starttijd. Er was dus bij aankomst al geen wachtruimte of ontvangsthal. Toen we binnenkwamen werd onze groep opgevangen door een medewerker die ons in een rap tempo door de grote lijst aan regeltjes heen hielp en we konden van start. De sfeer was super opgezet, mooi dat het een groot spel is met veel bijpassende elementen. Echter was er na mijn mening te weinig aandacht besteed aan de de afwerking van de technieken in de kamer. Grote speakers vol in beeld, niet weggewerkte televisies, bekabeling door de kamer enz. Dit alles maakte voor mij dat ik telkens dacht 'jammer'... Aan het einde van het spel waren we gelukkig geslaagd om de kamer te halen! Toen we er eenmaal uit waren hadden we helaas weer het gevoel dat we meteen weg moesten, dit omdat er geen wacht en/of ontvangstruimte is. Het was jassen/tassen pakken en weer door.


5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 6.0

Service: 3.0


Gespeeld in juli 2017

Gespeeld met 9 personen

Ontsnapt: Ja


 • Grote ruimte
 • Opbouw in spel
 • Sfeer
 • Gehaast gevoel bij medewerkers
 • Geen ontvangst- en/of wachtruimte
 • Niet alle puzzels pasten in thema
 • Afwerking van elektronica

 

agnes_coolenagnes_coolenJunior EscaperLid sinds: 8 augustus 2017 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 augustus 2017

Spannend verhaal met climax

Heldere uitleg bij aanvang en meeslepend verhaal. Tof om met een grote groep tegelijk in één escape te kunnen spelen. En heel leuk dat we aan het einde onze acties terug konden zien. Zo krijg je ook mee wat anderen gezien en gedaan hebben in een ruimte waar jij niet was.


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 11 personen

Ontsnapt: Ja

 

Freek82Freek82Junior EscaperLid sinds: 15 mei 2017 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juni 2017

Gave sfeer + Fantastische spelleiding

We waren met een groep van 8, veel spanning, leuke puzzels, gave effecten!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spanning + Spelleiding

 

sannesmeekenssannesmeekensJunior EscaperLid sinds: 21 oktober 2017 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 maart 2018

Spannende "room" voor grote groepen

Huis met veel schrikeffecten, geschikt voor grote groepen. Daardoor krijg je niet alles mee. Puzzels zijn ok.


7

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 12 personen

Ontsnapt: Ja


 • Evaluatie met videobeelden
 • Geen ontvangstruimte

 

AnniekAnniekEscape ApprenticeLid sinds: 11 oktober 2017 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2017

Leuke kamer als je met grote groep bent, maar erg chaotisch vanwege grootte.

Met vrijgezellenfeest deze escaperoom gedaan met 12 personen. In de keuze van escape rooms met deze groepsgrootte is dit een leuke kamer, welke ze aan kunnen passen aan de grootte van de groepen. Maar doordat het zo groot is, wordt het spel erg chaotisch. Dus leuke kamer, maar volgende keer toch liever weer escapen met klein clubje.


6.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 12 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke sfeer
 • Flexibiliteit voor grote groepen
 • NIet supereng, maar bevat wel meerdere schrikmomen
 • Chatisch spel door grootte opzet

 

KimKimEscaperLid sinds: 11 september 2017 (79 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 september 2017

Leuke kamer voor grote groepen (niet per se voor kleine ervaren groepen)

Deze kamer mist een ontvangst/naborrel ruimte.

De enige kamer die ik ooit geschikt zou achten om met een echt grote groep te spelen, zonder dat dit grote afbreuk aan de ervaring doet. Nadeel is wel dat je hierdoor niet alle puzzels/onderdelen helemaal mee krijgt.

Sommige puzzels zijn origineler dan andere. Al met al ok niveau, maar niet heel bijzonder.

Meer schrikeffecten dan echte horror/thriller >> wel erg leuk!

Niet alles is even mooi afgewerkt, qua aankleding.

Ik zou deze kamer niet aanraden voor een klein groepje dat een leuke room wil doen, maar zeker wel als je graag een keer met een grote groep (10+) mensen wilt spelen.


6.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 5.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 12 personen

Ontsnapt: Ja


 • Naderhand laat men beelden zien
 • Geschikt voor erg grote groep
 • Geen ontvangst/naborrelruimte
 • Krijgt niet alles mee

 

OutbreakerOutbreakerEscape ExpertLid sinds: 19 februari 2017 (136 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 maart 2017

Rommelig chaos maar wel leuk bedacht, een paar puzzels vond ik zelf wat minder.


6

Sfeer: 6.0

Puzzels: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2017

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja

 

bart_coppensbart_coppensJunior EscaperLid sinds: 21 juli 2020 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2020

Spannende escape room, bijzonder geschikt voor grotere groepen

Leuke escape room met meerdere kamers die flexibel geopend kunnen worden als je met een grotere groep komt. Leuke puzzels.... het enige nadeel is dat je niet weet wat er in de andere ruimtes gebeurt.
Wat de kracht van deze escape room is, is wat mij betreft de sfeer en beleving: licht en geluideffecten op de juiste momenten, wat het allemaal net wat spannender maakt. Als je wat bang bent aangelegd, is dit misschien niet de beste kamer om te spelen.

Ook leuk om later in de grote control room fragmenten van je eigen acties terug te kijken!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2016

Gespeeld met 11 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig