Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape The Lost Pyramid (VR)

Naarden , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 4

12 jaar

Lees reviews

Meer over Escape The Lost Pyramid (VR)

Escapegame in de wereld van Assassin's Creed Odyssey!

Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinai schiereiland. Een team van ontdekkingsreizigers en een dozijn inheemse dragers. Ze zochten naar ‘the Lost Pyramid of Nebka…’. Of beter gezegd ‘iets’ dat daar zou moeten zijn…. Er is nooit meer iets van ze vernomen. Gebruikmakend van een simulatie op basis van hun DNA-geheugen volgt jouw team de voetstappen van de ontdekkingsreizigers. Probeer uit te vinden wat er met de expeditie is gebeurd. Maar belangrijker nog: Ontdek wat ze zochten!

Voor 2 of 4 spelers. Er kunnen maximaal 8 spelers tegelijk een spel spelen.

Deze VR escapegame is niet in het Nederlands te spelen, maar er komt niet veel taal voor in het spel.


Thema's

Avontuur

Egypte

VR

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

ENFRDE

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

1 likes

19 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Amsterdamsestraatweg 43d
1411 AX, Naarden
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

20 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

nancy_ritzernancy_ritzerJunior EscaperLid sinds: 16 augustus 2021 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2022

Leuk

De eerste VR game die ik heb gespeeld. Het was een leuk spel, maar ben zelf meer van de fysieke escaperooms.
Het was een leuke ervaring.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Beleving

 

Rinus (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2021

erg leuk om met gezin te doen

Prettige ontvangst. Duidelijke uitleg. En erg leuk spel. Je moet geen hoogtevrees hebben.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prettige ontvangst
 • Duidelijke uitleg
 • Leuk spel, ook voor gezin

 

vdveenvdveenEscape ApprenticeLid sinds: 20 november 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2020

Geweldige ervaring met en zonder VR-bril

Nadat we de gave gewone escaperooms bij One hour lockup hebben gedaan zijn we de ontwikkelingen daar blijven volgen; een VR-ervaring leek ons ook wel wat! De ontvangst was, zoals gebruikelijk, weer hartelijk en prettig en ze hadden duidelijk niet stil gezeten; een volledig ingerichte nieuwe hal, compleet met zeer goede VR apparatuur. Zodra je de VR-bril opzet waan je je in een andere wereld! Het is besturing is eventjes wennen, maar we hadden het snel onder de knie. De escapegame zelf zit ook duidelijk goed in elkaar, maar is anders dan een echte escaperoom soms wat rechtlijnig. Maar dit is zeker niet vervelend, zeker niet voor een eerste VR ervaring. Nadat we het mysterie hadden opgelost moest (helaas!) de bril weer af, het duurt even voordat je je beseft waar je bent, de fijne omgeving van de one hour lockup met een borrel om even bij te kunnen komen en wat na te kletsen. Al met al, zeer zeker voor herhaling vatbaar!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • VR Escapegame
 • Ontvangst en aankleding
 • goede apparatuur

 

dennisvanhees73dennisvanhees73EscaperLid sinds: 10 november 2019 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2020

Unieke ervaring

Wat een leuke, unieke ervaring. Bij het spelen van een 'gewone' escaperoom mochten we even proeven aan een VR-escaperoom, die we dan ook maar meteen geboekt hebben een paar dagen later. De uitleg was perfect, alles werkt intuitief en zodra het spel start, zit je er meteen voor de volle 100% in. Hoogtes, dieptes, afgronden, alles ervaar je als echt, wat je soms serieus doet twijfelen om verder te gaan. Supergaaf!
Ik kan niet anders zeggen dan dat je dit een keer geprobeerd moet hebben. Een volgende keer kies ik er wel 1 met wat meer sterren, want de moeilijkheidsgraad went snel en dan wil je eigenlijk meteen meer uitdaging.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Familie Blub

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Ontvangst

 

Menno (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2020

Puur genieten!

We hebben erg veel plezier gehad met de pyramid uitdaging. Ik en mijn jongste beide als vr beginnelingen. De ontvangst is uitstekend (ook tijdens de corona ellende). Uitleg is super, neemt de tijd en zorgt er voor dat je ervaring technisch zo goed mogelijk is. Het is echt heel vet om te doen. Ga niks verklappen maar ga gewoon... Elke cent waard!!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Uitleg en assistentie
 • Niet

 

R (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 6 oktober 2020

Geweldig!

Mijn zoon ging voor zijn 12e verjaardag met 3 vrienden naar Escape The Lost Pyramid in Naarden. Ze vonden het geweldig, heel enerverend en raakten er na afloop niet over uitgepraat. Een superleuke en leerzame combi van gamen (wat ze natuurlijk graag doen) en moeten samenwerken (of elkaar lekker zinloos met pijl en boog gaan zitten afschieten). Uitleg en instructie waren eenvoudig, helder en duidelijk (niet dat ze alles eruit onthouden hadden). De entourage is prima, modern, schoon en er was goed nagedacht over de Coronaregels. Met een bitterballetje en een drankje na afloop was het een perfecte middag, "zijn leukste feestje ever"!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Daan Wijnmaalen (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 september 2020

Ontzettend gaaf en levensecht. Je zit meteen in het spel en de controls werken heel intuitief.

Vooraf had ik wat bedenkingen, omdat ik niet zo'n gamer ben en doorgaans niet ver kom met de controls van schietspelletjes en bijvoorbeeld FIFA. Dit is echt anders. Echt heel leuk hoe alles levensecht om je heen gebeurt en je tegelijkertijd toch op de grond staat (dat helpt soms even als het spannend wordt bij een afgrond) ;-) Iedereen was enthousiast, van kinderen van 10 en 11 tot volwassenen van in de 50!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja


 • Levensechte VR
 • Gemakkelijke bediening controls
 • Puzzels zijn goed te doen, maar niet te makkelijk

 

josjejosjeEscape ExpertLid sinds: 27 september 2018 (141 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2020

Wauw! Een abnormaal gave ervaring in een écht andere wereld!

Na het NK escape rooms is dit onze eerste ervaring met een VR escape game. We hebben al veel escape rooms gedaan en het was even spannend hoe dit zou bevallen... Wat een ongelooflijk gave ervaring. Tov een ‘reguliere’ escape room is dit echt wat anders. Je bevindt je in een totaal andere wereld en krijgt ook andere uitdagingen dan in een gewone Escape Room. Uiteraard moet je binnen een bepaalde tijd een doel behalen. Soms door puzzels op te lossen maar VR maakt ook andere uitdagingen mogelijk die nooit in een reguliere Escape room zouden kunnen voorkomen. We zijn gestart met een korte intro en wat oefeningen waarmee je door je eigen personage te ontwikkelen meteen de behendigheid van de game leert, heel fijn als je het voor het eerst doet. Daarna start het spel, de gamemaster heeft ons op een fijne manier het spel ‘ingeleid’ en als je eenmaal alles op hebt, ook je koptelefoon dan sta je letterlijk in een andere wereld, als een ander persoon en communiceer je met elkaar in deze wereld. In dit geval sta je dus werkelijk in Egypte in een pyramide. Ondanks dat je weet dat je met beide benen op de grond in Naarden staat voelt die afgrond van honderden meters wel erg realistisch, het heeft mij dan ook enige moeite gekost hierover heen te komen :) De adrenaline giert door je hele lichaam. Deze game is ons aanbevolen door de eigenaar voor een eerste ervaring. We hebben dus geen vergelijking maar ik kan niet wachten om ook de andere, meer uitdagende, games te spelen. Het is een leuke toevoeging op het spelen van escaperooms en zal deze dus ook niet vervangen. Locatie heeft een prettige inrichting met prima faciliteiten.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: VJ

Ontsnapt: Ja

 

Maaike (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Ontzettend leuke activiteit voor jongeren!

We zijn met een scoutinggroep (15 kinderen, 4 begeleiders) tijdens ons kamp naar One Hour Lockup geweest. Het was die hele week 30 graden en het was in het gebouw super aangenaam door de airco. Omdat we met zo'n grote groep waren heeft de ene helft de virtual reality escamerooms gedaan en de andere helft de pubquiz (ook geregeld door One Hour Lockup) en hebben we daarna geruild. Hierdoor hielden we de hele middag alle kinderen bezig. De kinderen (12-16, jongens en meisjes) waren super enthousiast! De pubquiz had uitdagende vragen en bij de escaperooms waren ze helemaal in hun element. Virtual reality was nieuw voor iedereen en dat maakte het extra leuk. De kinderen vonden het ook hilarisch om de begeleiding te zien strijden in de escaperoom. Dit uitje was heel geslaagd en super geregeld, zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 19 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Ook leuk om naar te kijken voor omstanders
 • Samenwerking echt noodzakelijk
 • Virtual reality is super leuk om te proberen

 

jeroxjeroxEscape ApprenticeLid sinds: 13 januari 2020 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2020

Geweldig uitje voor de zeeverkenner van scouting Arrowe

Was top voor zowel tieners als volwassenen. Was goed te doen met een grote groep en een leuke pubquiz voor de wachtende deelnemers. Zeker aan te raden.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 19 personen

Ontsnapt: Ja

 

Anna (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 augustus 2020

Waanzinnig!!!

Wat een onwijs gave ervaring! We zijn erg gastvrij ontvangen en kregen een duidelijke spel uitleg. Het spel is zo realistisch dat het echt lijkt alsof je er midden in staat! Zeker weten dat ik ook de andere games ga spelen!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Gave wereld waar je in terecht komt

Zeer mooi en gaaf de omgeving waarin je terecht komt. Je bent binnen no time vergeten waar je bent en dat je met een bril op staat. Het is echt ontzettend realistisch.
Echter vond ik het de naam escaperoom niet waard, er waren geen puzzels of raadsels om op te lossen. Het is meer een computerspel waar je in terecht komt.
De locatie is wel super netjes alles ziet er nieuw en verzorgd uit.


Reactie door One Hour Lockup

27 juli 2020

Jammer dat Escape The Lost Pyramid niet aan je verwachting voldeed. Wel fijn dat er op de sfeer en service in ieder geval niets aan te merken was. Op onze website spreken we van Virtual Reality escapeGAMES, want het is inderdaad wel iets anders dan een escapeROOM zoals je die normaal gewend bent. Een VR escapegame biedt echter wel mogelijkheden die een gewone escaperoom niet kan hebben, zoals het levensecht rondkijken in een overweldigende pyramide in Egypte ;-) Wat betreft de puzzels begrijp ik je volledig. Escape The Lost Pyramid is een relatief eenvoudige escapegame (moeilijkheid 2 van 5), zeker voor een ervaren escaper zoals jij. Het vervolg (Beyond Medusa’s Gate) is al een stuk lastiger qua puzzels en de derde game zal nog pittiger zijn. Het is wel zo dat Ubisoft je altijd meeneemt op een avontuur en je dus een beetje bij de hand neemt. Daar moet je van houden. Daar staat tegenover dat de werelden prachtig zijn vormgegeven en het verhaal goed in elkaar zit. Onze overige escapegames (van ARVI) lijken wat dat betreft meer op escaperooms, waar je in iedere ruimte goed moet zoeken naar aanwezige zaken en wat je daar mee zou kunnen doen. We zouden het fijn vinden om jullie mismatch op VR-gebied om te zetten in een positievere ervaring. Neem dus gerust contact met ons op om tegen zeer gereduceerd tarief een VR escapegame te komen spelen die beter zou moeten passen bij jullie verwachting en ervaring.


7.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Je zit binnen no time helemaal in het spel
 • Geen echte escaperoom

 

jokadakejokadakeEscape ApprenticeLid sinds: 29 juli 2020 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2020

alsof je midden in een game zit

leuke 1e ervaring met virtual reality.
uitdagend voor iedereen, zeker voor mensen zonder game ervaring.
zeer goede uitleg en realistische bewegingen en voortgang.
zeer zeker een aanrader


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • zeer goede ontvangst en uitleg

 

Boog (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2020

Wat een ervaring !!!

Ik ben minder bekend met VR escape maar dit is echt geweldig! Wat een kwaliteit, wat een ervaring!. Het WOW gevoel is er continu en binnen een minuut zit je in een gigantische wereld waar iedereen fanatiek oplossingen moet vinden. Met 4 personen gespeeld, samenwerken, communiceren en vooral genieten. Perfect ontvangst door getraind personeel die weten waar ze het over hebben! Mooie lounge ruimte met drankjes om even na te praten. Echte game sfeer. Prima parkeergelegenheid. Echt een TOP middag gehad


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Perfect ontvangst.
 • Mooie lounge ruimte met drankjes.
 • Echte game sfeer.
 • Prima parkeergelegenheid.

 

Maarten (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juni 2020

Totaal nieuwe Ecape ervaring!

Ik heb deze nieuwe manier van escaperoom samen met mijn kinderen uitgeprobeerd. We waren zeer onder de indruk van de mogelijkheden die VR de spelers kan bieden; zowel op het gebied van graphics, als van de puzzels. Het mooie van deze VR is dat de makers erin geslaagd zijn om het toegankelijk te maken voor een grote groep spelers; ervaring in gaming is totaal niet vereist om het spel goed en leuk te kunnen spelen. Mijn dochter van 11 ( geen game ervaring)kon zich prima meten met haar broers van 13 en 15 jaar.(wel game ervaring) Het is daarom ook een aanrader voor het hele gezin. Daarnaast is de ontvangst en de sfeer in de lounge ook bijzonder aangenaam.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gezellige realaxte sfeer
 • Gastvrij personeel
 • Fijne lounge
 • uitdagende nieuwe ervaring

 

Saskia (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juni 2020

Even wennen maar errug cool!

Dit was mijn allereerste VR-ervaring en in alle eerlijkheid moest ik wel even wennen aan het 'teleporteren', niet mogen lopen en de bril op je hoofd. Maar toen ik er eenmaal aan gewend was was het erg gaaf. Je waant je in Egypte, loopt op een piramide en je staat tussen de Sfynxen in... surrealistisch maar erg cool om mee te maken :-)


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Heel mooi gemaakt
 • Mega behulpzaam personeel
 • Prachtige graphics
 • Toffe personages
 • Bril zat in het begin niet helemaal goed

 

Peter de Bruijn (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juni 2020

Heel erg gaaf!

Ik denk dat wij één van de eersten waren die de VR games hier speelden. Alles was in ieder geval nog gloednieuw en het is allemaal super verzorgd. Je staat fysiek een paar meter van elkaar af dus ook nog eens Corona-proof. We hebben beide spellen van Ubisoft gespeeld. Een hele gave manier om een Escaperoom te spelen! Prima te doen in een uur. De lost Pyramid was iets minder indrukwekkend dan Medusa's Gate dus ik zou ze in die volgorde spelen. In het begin had ik wat moeite met de VR-bril maar nadat de lens dichter bij mijn neus werd gezet liep het soepel.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Techniek werkt perfect
 • Ontvangst en service
 • Graphics van het spel
 • Gezellig barretje
 • In het begin wat klooien met de VR bril

 

ErwinErwinEscape ApprenticeLid sinds: 19 juni 2020 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juni 2020

Indrukwekkende mix tussen computergames en Escape rooms

Ik had al wel gelezen over VR games maar er nog geen ervaring mee, tot nu! Heel gaaf om een te doen, eenmaal de bril op wordt je ondergedompeld in een compleet andere wereld. Na een paar minuten wennen is de besturing zeer intuïtief. De puzzels zijn mooi, uitdagend en er wordt slim gebruik gemaakt van VR. De tracking van je handen en hoofd klopt precies. En het samenwerken is ook een erg leuk element.

En natuurlijk klopt ook buiten het spel de sfeer 100%. Geen duf zaaltje, maar een perfecte setting door middel van licht, achtergrondmuziek, posters van de spellen en zeer vriendelijk personeel.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prachtige graphics
 • Sfeer
 • Samenwerken
 • Nieuwe ervaring

 

Erik (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juni 2020

Een te gekke nieuwe escape-ervaring!

Onlangs heb ik de eerste VR escaperoom van One Hour Lockup mogen spelen. Wat een ervaring!! Vanaf het eerste moment zit je in het spel en ervaar je jezelf in een volledig andere wereld. Dat je niet in een fysieke escape room zit doet niets af aan deze beleving. De kwaliteit van het spel is gewoonweg goed. Beeld en geluid zijn fantastisch uitgevoerd en het spel zelf is meer dan de moeite waard. Net als in de 'reguliere' escaperooms is het de bedoeling dat je door het oplossen van diverse puzzels steeds verder in het spel weet te raken. Doordat je de wereld om je heen vergeet en je gewoon kan communiceren met je medespelers (en ook kun zien in de VR wereld!!!) vliegt de tijd voorbij. Gelukkig is er een relaxte lounge waar je met je vrienden of familie even lekker kunt nagenieten onder het genot van een hapje en drankje! Aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Kwalitatief goed spel
 • Mooi uitgevoerde ruimte in stijl
 • Supergave nieuwe ervaring
 • Vriendelijk personeel
 • Ruime lounge
 • Nog andere gave escaperooms

 

Maarten (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juni 2020

Mooie ervaring

Het is anders dan een normale escaperoom. Je komt in een gigantische wereld terecht waar je allemaal dingen kan doen die in een gewone escaperoom niet mogelijk zijn. Ik en mijn vrienden waren na het spelen zeer enthausiast en wilde er eigenlijk gelijk nog een doen. Zeker een aanrader! Verder erg leuk personeel en goeie begeleiding. Ook als je geen ervaring hebt met VR. Top!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goeie begeleiding
 • Heel gaaf spel

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig

17 andere kamers op deze locatie