Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Jungle Quest (VR)

Naarden , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

12 jaar

Lees reviews

Meer over Jungle Quest (VR)

Tijdens een wandeling in het park vind je een geheim portaal naar een mysterieuze wereld. Je komt in een fantastisch reservaat, bevolkt door dieren. Maar hoe kom je weer terug? Om de weg terug te vinden, moet je allerlei puzzels oplossen en deze mysterieuze wereld van vliegende eilanden verkennen.


VR

Kindvriendelijk

Thema's

Jungle

VR

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie risico

NLENFRDE

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

7 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Amsterdamsestraatweg 43d
1411 AX, Naarden
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

12 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

josjejosjeEscape GuruLid sinds: 27 september 2018 (176 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 januari 2024

Heel mooie ervaring!

Erg mooie en leuke game!

We hebben al meerdere VR games op deze locatie gespeeld en hopen dat we dit oneindig kunnen blijven doen :)

Het blijft lastig om een VR game te beoordelen omdat de locatie enkel invloed heeft op de setting en niet op de game zelf. De locatie krijgt wat ons betreft een 10, je kan echt optimaal een VR game beleven.
Wil je meer weten over de locatie en de VR ervaring kijk dan onderaan de review.

Game
Jungle request is een game van Arvi, de naam zegt het al het is een game gebouwd in een jungle, een heel mooie fantasie wereld. De game is in verschillende gradaties te spelen, wij hebben de moeilijke versie gespeeld. Het spel is leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Het nadeel van Arvi normaal gesproken is dat er veel items aanwezig zijn waar je niets aan hebt, daar kun je relatief veel tijd aan kwijt zijn, maar in deze game is dat niet het geval. De puzzels zijn leuk opgezet waarbij samenwerking en goede communicatie zorgt voor succes. Je hoeft niet ervaren te zijn om het spel te kunnen spelen, en er is genoeg tijd om af en toe even rond te kijken, dat zou ik dan ook zeker doen!

VR
Virtual Reality is een ervaring die ik vrijwel iedereen zou aanbevelen. Het is zo'n gave surrealistische wereld waarin een beleving wordt gecreëerd die in werkelijkheid nooit mogelijk zou zijn. Er worden andere zintuigen geprikkeld, of eigenlijk worden je eigen zintuigen voor de gek gehouden ;). Het is een totaal andere beleving dan ‘live' escape rooms en eigenlijk kun je de twee ook niet vergelijken. Door de behendige maar beperkte materialen krijg je het al snel onder de knie. Je krijgt een bril op en een controller in elke hand. Na een paar korte oefeningen kun je al beginnen aan je game. Persoonlijk merk ik dat na 1-1,5 uur spelen (wat vaak ook de duur van een game betreft) een pauze nodig is, de druk op je hoofd wordt voelbaar waardoor hoofdpijn kan ontstaan.
Je merkt dat (net als bij escaperooms) de makers een bepaalde stijl hebben. Ubisoft richt zich meer op de ervaring/beleving waardoor je dichterbij de realiteit komt maar minder games/puzzels hebt. Arvi heeft juist meer spel/puzzel ervaring maar minder beleving.

Locatie
Wij hebben zeer goede ervaringen met deze locatie. Stephan heeft goed nagedacht over de ruimte en heeft oog voor elke individuele speler. De begeleiding is top, als je er even niet uitkomt (of gewoon niet verder durft ;)) kan hij je op een prettige manier weer verder helpen. Door de gamematten en het juiste decor is een setting gecreëerd waardoor je de game optimaal beleefd. Daarnaast is er een leuke ruimte om nog even na te borrelen en de ervaringen met elkaar te delen.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

rene_verhoevenrene_verhoevenJunior EscaperLid sinds: 31 december 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 november 2023

Leuke eerste VR ervaring

Op deze geboortedag van onze moeder besluiten we 3 escaperooms te doen. Lekker relexed met lunch en diner.
We beginnen in Naarden, daarna naar Bussum en dan terug naar Amsterdam. En leuk vooruitzicht.

De Jungle Quest (VR) is in animatie en leek ons als eerste VR ervaring wel prima. Het is in het begin onwennig maar het went snel. Leuk. Je hebt het gevoel dat je rondloopt. De host Stephan is vriendelijk en begeleidt ons waar nodig. Het was een leuke ervaring. Zeker ook geschikt voor kinderen.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


  • Sfeer
  • Goede service
  • Beleving
  • Verhaal

 

jessica_escapejessica_escapeEscaperLid sinds: 20 januari 2019 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2023

Super leuk met de kinderen

Samen met onze 2 zoons van 9 en 11 hebben wij deze VR escape game gespeeld. Mijn man en ik hadden hier al 1 keer eerder een VR spel gespeeld. Onze kinderen nog niet. Maar je raad het al. Binnen een paar seconden hadden die het beter in de gaten hoe alles werkt dan ik ?. Hun waren overal veel sneller en hadden ook sneller in de gaten wat we moesten zoeken of oplossen. Het was echt heel leuk om dit met ze vieren te spelen. Het spel op zich is wel voor beginners. (Dat waren wij ook). Zit leuk in elkaar, je moet verschillende levels door waar je in de basis steeds dezelfde soort puzzel moet oplossen. Om de juiste spullen daarvoor te krijgen heb je wel verschillende puzzels en opdrachten die je moet uitvoeren. Wij hebben ons goed vermaakt en komen zeker weer een keer terug.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  37:22 min

 

Dick (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 maart 2023

Super leuk met gezin!

Met het gezin (ouders en twee tiener kinderen) gezellig een virtuele wereld door puzzelen. De kids hebben het snel door dus pakken de nodige opdrachten maar er zitten ook opdrachten in waar je echt met z'n vieren moet zijn dus ouders kunnen er niet rustig achteraan hobbelen... :)
Aanrader voor een leuke middag dus!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  39:40 min

 

Natasja Hogendoorn (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2022

Topervaring

Voor een kinderfeestje (8 kids van 10 jaar) hadden we de VR game geboekt (Jungle). Ze waren alle acht laaiend enthousiast! In twee teams van 4 moesten ze opdrachten doen door samen te werken en dat lukte nog net binnen de tijd. Volgens onze jarige zoon het beste kinderfeestje ooit! Leuk dat we voor iedere deelnemer een foto meekregen. We werden vriendelijk ontvangen. Een minpuntje: een van de medewerkers liep wel steeds te zuchten over de kinderen (met name het volume). Als je in deze branche werkt, ben je wel wat gewend mag ik hopen en anders houd je het even voor je.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja

 

Abby Jones (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2022

An amazing birthday party experience

I hosted my son's 10th Birthday party here and they all did the Jungle Guest VR as that one is age appropriate. the Boys and girls enjoyed it equally and it was great to see everyone working as a team to crack the code ...I was impressed. The staff are really polite, helpful and friendly and I have to say I would highly recommend this experience and location.


8.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

 

Carolien Miltenburg (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2022

Het ultieme kinderfeestje

We zijn hier gisteren met onze zoon zijn verjaardagsfeestje geweest. De begeleiding was heel uitgebreid en ze maakten er echt wat leuks van voor de kinderen. Goede speluitleg en toen ze eerder klaar waren mochten ze ook nog even een ander spel spelen. Daarna hebben de kinderen een pizza party gehad. Was ook weer heel goed geregeld en erg lekker. De kinderen kregen ook nog een groepsfoto naar huis. We hebben vandaag nog een hoop reacties van de ouders gekregen dat de kinderen het een hele gave ervaring vonden. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  45:31 min

 

M.Wenteler (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 29 april 2022

Leuke levensechte Game

Erg leuke VR game!
Ik heb deze samen met mijn puberzoon gespeeld die helemaal dol is op gamen. VR geeft een heel andere dimensie aan het gamen als thuis. Ik heb voor Jungle Quest gekozen omdat dit onze eerste VR game was. Deze game is zeker voor de niet zo ervaren of jonge speler zeer goed te doen. Hele mooie kleurrijke wereld en een levensechte belevenis! De puzzels zijn allemaal erg origineel bedacht, niet al te ingewikkeld en hebben veel afwisseling. De spelbegeleider legt vooraf zeer goed en duidelijk uit hoe je je met de controllers kunt bewegen in de jungle en helpt tijdens het spel waar nodig met hints om verder te komen als je er even niet meer uitkomt.
Echt een aanrader! Wij gaan zeker nog een keer terug, we hebben genoeg leuke andere games gezien!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  60:48 min

 

SemSemEscape MasterLid sinds: 15 juni 2018 (223 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 mei 2023

VR Jumanji

#57 Jungle Quest (VR)

Het is al een tijdje geleden dat ik deze (VR) escape heb gedaan (inmiddels zon 75 escape rooms geleden), maar ik wilde hem toch nog even volledigheidshalve reviewen.

Jungle Quest is een leuke beleving met verschillende doe-opdrachten. Deze VR-escape is daarom denk ik heel erg geschikt voor een jonger en/of beginnend publiek. Als ervaren escape wappie blaas je hier zo doorheen. De setting is erg mooi en je waant je echt even in Jumanji.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: De Limbos

Ontsnapt: Ja

 

Lena (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 07 augustus 2021

Ook voor meiden van 10/11 jaar!

Onze gamerdochter werd 11 en wilde graag 'iets vet cools' doen. Na even zoeken kwam ik via Google One Hour Lockup tegen. En nog in de buurt ook. Na een korte uitleg mochten ze dan eindelijk beginnen. Het was in 1 woord fantastisch! Hilarisch om te zien hoe deze meiden zich door de game bewogen. Ze hebben het gehaald (soms met wat hulp van de gameleader) maar who cares... Dus ook zeker geschikt voor coole meiden!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Daan Wijnmaalen (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2021

Geweldige ervaring, speelt intiuitief en levensecht

Was geweldig om te doen. Dieren oppakken lukt natuurlijk meestal niet, maar die behoefte hadden we wel steeds. Was voor ons de eerste keer VR-game en na een paar minuten wennen heb je de controls helemaal door. Speelt dus heel intuïtief en levensecht. Was leuke ontdekking. we hadden eerst een andere game gereserveerd, maar omdat het onze eerste keer was (kan je aangeven) werden we binnen het uur gebeld met een advies om eenvoudiger te beginnen. Topservice!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


  • intuitief en levensecht
  • geen

 

Wendy (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 05 oktober 2020

te gekke middag gehad!!!!!!!!! Spannend, mooi en gieren van de lach. Plannen nu al de volgende game met elkaar.

de combi van VR en escaperoom vonden wij te gek. Je komt in situaties die je nooit zou kunnen beleven. Daarbij is het qua Covid ook prettiger. Alles top geregeld daar.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


  • duidelijke uitleg
  • uur is prima
  • men kan zorgen dat we de tijd optimaler gebruikten

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig

21 andere kamers op deze locatie