Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Maelstrom

Zwolle, Nederland

Permanent gesloten

60 minuten

3 - 7 (Aanbevolen: 5)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Maelstrom

Welkom in de Maelstrom. Deze escape duikboot is stijlvol ingericht met als inspiratie de Nautilus van Jules Verne. De escape room wordt gekenmerkt door nauwe gangen, twee verdiepingen, ladders en puzzels die allemaal volledig thematisch verwerkt zijn. De puzzels zijn uniek en de aankleding is van ongekend hoog niveau.

Een silhouette nadert de haven, gevangen in dichte mist. De vorm van een duikboot wordt steeds sneller zichtbaar, als het vaartuig de kade nadert. De duikboot ramt zichzelf vast in de kust. Al gauw is duidelijk dat dit om de Maelstrom gaat, de laatste hoop op overwinning in de oorlog tegen het rode gevaar. Op verkenning wordt al gauw een gruwelijke ontdekking gedaan. De bemanning heeft hun leven opgeofferd en hiermee de overwinning veilig gesteld. Ter ere van dit offer is de Maelstrom beschikbaar gesteld voor het publiek, waarbij de bezoekers de laatste momenten van de bemanning naspeelt. Lukt het jullie om de laatste taak van de Maelstrom succesvol te volbrengen voordat de zuurstof opraakt, of ondergaan jullie hetzelfde lot als de dappere zeelui?

Thema's

Mysterie

Onderwater

Science Fiction

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

6 likes

68 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Hessenweg
8028PB, Zwolle
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

20 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Rick (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 19 september 2017

Helemaal fantastisch!

Een paar vrienden (7 personen) van me hadden een escape room bij AKA Escape Rooms geboekt, en ik kwam als verrassing (mijn vrienden wisten niet dat ik in Nederland was, woon namelijk in het buitenland) ook meedoen. In samenwerking met het team van AKA hadden we geregeld dat ik verstopt kwam te zitten achter een deur, en dat ze door middel van een geïmproviseerde puzzel van mij en het team deze deur moesten openen. Dit was fantastisch gelukt, ik zat voordat hun de escape room in kwamen al verstopt en kon alle gesprekken volgen van ze. Toen eenmaal de deur open ging, was het opeens stil and stonden ze met verbazing te kijken. Super! Dat hadden ze niet verwacht. En de vragen die ik bedacht had vonden ze ook heel vreemd, hoe konden ze dat bij AKA Escape Rooms weten over mij? De puzzels die volgden waren super, je moet er goed bij nadenken en het vereist veel teamwork. Zeker de moeite waard om eens te doen! Team van AKA, heel erg bedankt voor alles! Super dat alles kon en dat het zo flexibel was.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja


 • Geweldig en flexibel team
 • Super samenwerking met het team
 • Leuke en moeilijke puzzels
 • Gave decoraties en mooi thema

  ROXEscapeExperience

Walter G4IWalter G4IEscape ExpertLid sinds: 29 augustus 2018 (68 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 oktober 2020

Stress in een duikboot, geweldig!

Op Escaperoomday kan je natuurlijk niet zonder.........
Hier houdt men zich goed aan de Coronaregels. Bij entree ontsmetten, alles is schoon en host op afstand. De ontvangstruimte is erg saai maar netjes. Een schril contrast tot de wereld waar je daarna In terecht komt. Een perfect gehoste kamer waarbij de host zorgt dat je niet uit je flow raakt (we hadden een hint nodig omdat we niet doorhadden dat een luikje open was). Alles electronisch en prima afgewerkt. Leuke variatie in puzzels; sommige vlieg je doorheen, bij enkele moet je wat meer rondkijken in de onderzeeër om zodoende elementen te combineren. Samenwerken is een vereiste maar kijk uit voor de zeemijnen! Goed uitgewerkt thema en keurige afgewerkte kamer zonder red herrings maar met wat verrassingen. Wij komen zeker terug met een groter team (voor Frankenstein)!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Afwerking
 • Host
 • Gevarieerde Puzzels
 • Sfeer

 

kortekaasjekortekaasjeEscaperLid sinds: 30 augustus 2018 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 oktober 2020

Prachtige duikbootervaring

Wat een prachtige kamer! Alles tot in de puntjes afgewerkt, helemaal in stijl. Erg leuke en originele puzzels van niet te moeilijk tot lekker pittig. Wat een aanrader, echt top!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 3 personen

Team: Early Zombies

Ontsnapt: Ja


 • Prachtige aankleding
 • afwisselende puzzels

 

Bazie1201Bazie1201Escape ExpertLid sinds: 30 augustus 2018 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2021

Top

Inmiddels al weer een jaar geleden dat wij deze kamer hebben gespeeld, en ik heb nooit meer eraan gedacht een review te schrijven. Toch nog maar even doen.

De Eigenaar is erg vriendelijk en staat volledig achter zijn kamers. De kamer zelf is inderdaad klein, maar als je ooit in een echte duikboot bent geweest snap je waarom deze kamer wat krap bemeten is. Het is echt een duikboot, en dit idee krijg je al voordat je de kamer binnengaat!

De puzzels waren minder origineel dan bij Sherlock Holmes, maar deze kamer puzzelde echt lekker weg. De flow bleef er bij ons goed in. De kamer is uitdagend, zeker niet de makkelijkste!

Hints kwamen op het juiste moment, niet te snel en niet te laat.

Al met al vond ik deze kamer echt een toppertje!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Ontsnapt: Ja  59:11 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

jasmijnvwjasmijnvwJunior EscaperLid sinds: 29 juni 2021 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2021

Uniek ontvangst, pittige puzzels!

Wat een ontzettend leuk ontvangst hadden wij! Je raakt er gelijk al helemaal van in de sfeer. De kamer zelf is mooi aangekleed, de achtergrondmuziek zorgt ervoor dat je de sfeer blijft proeven en lichte druk ervaart. Nou was dit een van onze eerste escaperooms en hierdoor waarschijnlijk net een te lastige kamer voor ons. De puzzels zijn ontzettend origineel, uitdagend en hierdoor best pittig voor beginnende escapers. Dit maakt de ervaring echter niet minder leuk! We stonden versteld van de ruimte waarin je speelde en welke elementen deze allemaal hadden. Deze kamer raad ik zeker aan voor escapers die een enorm leuke dag willen beleven waarbij de hersenen flink gekraakt mogen worden!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Pittige puzzels
 • Mooie aankleding
 • Goede sfeer

 

escape-fansescape-fansSenior EscaperLid sinds: 16 juni 2019 (83 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 augustus 2020

Bijzondere kamer

Een bijzonderdere duikbootkamer, die bij het begin al heel mooi start met een gekenmerkte AKA room intro; eenmaal door deze puzzels heen komen we in ruimer water ( geen zorgen je wordt niet nat) en kan je wat vrijer bewegen. Met meer dan 4 personen zou deze kamer echt te klein en krap zijn. Het gaf nu al regelmatig irritatie. De puzzels zijn creatief en goed bedacht alleen sommige zoals die met de periscoop zijn zonder uitleg erg ingewikkeld en gewoonweg onduidelijk en lastig. Jammere is dat er overal uitleg nodig is die je in de kamer op vellen kan vinden....niet echt hoe een puzzel hoort in onze ogen en maakt t jammer en zonde tijd dat je eerst een uitleg moet gaan uitpuzzelen en lezen voor je daadwerkelijk aan de puzzel kan. Helaas ook hier net zoals bij Frankensteinskamer een hele puzzel die het gewoonweg niet deed...niet werkte en daar werd van gezegd dat je hem niet nodig had om te ontsnappen...maakt t jammer dat je hem niet kan doen want tja daar is de puzzel toch voor...ook jammer was de hulp van de host: geen hints maar direct antwoorden wanneer ze zag dat iets niet lukte....nog nooit meegemaakt. Dit was erg teleurstellend....Wel weer genoten van de aankleding waar AKA ROOMS voor staat; prachtige steunpunt kamers en met winst een superlek aandenken aan de kamer mee naar huis...nu hebben we ze allemaal <3. Al met al best een leuke kamer maar ik denk dat hij echt sterker kan als je de puzzels daadwerkelijk zonder uitlegvellen zou kunnen doen.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja  59:01 min


 • Aankleding van de kamer/ruimtes
 • Originele puzzels
 • Vriendelijke gamehost
 • Sfeer was goed passend bij t thema
 • Slechte begeleiding gamehost; antwoorden ipv hints
 • Te ingewikkelde puzzels waar uitlegvel voor nodig
 • Onduidelijke puzzels; frustrerend

 

Tamara88Tamara88Escape ExpertLid sinds: 14 maart 2017 (123 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 oktober 2019

Mooooooiii!

Mijn 108e kamer en de 2e van deze dag.

Ook bij deze kamer stond ik weer versteld van hoe mooi hij was. Wederom weer nergens een los draadje of dingetje te bekennen wat er niet hoort. Alles super afgewerkt ook! Heeeeeel gaaf!
Ook bij deze kamer weer een heel aantal verschillende puzzels die weer super in het thema passen.
We waren nu al wat ingespeeld dus ook hier gingen we weer goed doorheen, nergens te lang blijven hangen en geen hints nodig gehad. We waren goed op dreef!
Met een dik kwartier over hebben we de kamer gehaald en ook deze zeker een aanrader!


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  42:07 min


 • Mega mooi gemaakt
 • Top afgewerkt
 • Enthousiaste eigenaar

 

eenreviewereenreviewerEscape ApprenticeLid sinds: 09 juli 2019 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 juli 2019

niet geschikt voor een kinderfeestje

In de wachtruimte is geen monitor, je kan niet zien wat er met de kinderen gebeurd. Er is 1 persoon van de organisatie die op een klein schermpje alle kamers in de gaten moet houden, en dan ook nog de mensen moet ontvangen en uitlaten. Niet verantwoord. Er komt ook rook in de duikboot. Een kind was opgesloten in een kleine kamer met rook. Andere kinderen moesten hem er uit halen. Hij had het echt benauwd gekregen.


Reactie door Swolland

22 juli 2019

Goedendag eenreviewer, We vinden het jammer om te lezen dat je vrij forse kritiek op ons uit, terwijl je de escaperoom niet hebt gespeeld. We lezen veel aannames die feitelijk onwaar zijn. Misschien uit bezorgdheid voor de groep die wel speelde? Dan kunnen we je gerust stellen, onze kamers voldoen aan de bouw- en veiligheidsnormen die worden gesteld door de Nederlandse overheid. Je geeft aan dat onze medewerkster alle kamers op een "klein schermpje" in de gaten moest houden. We beschikken echter over drie werkstations, allen uitgerust met 19 inch monitoren en een extra 32 inch monitor om de escaperooms in de gaten te houden. met 7-8 camera's per kamer die, indien nodig, naar fullscreen vergroot en op infrarood gezet kunnen worden. Daarnaast hebben we een gespecialiseerd analoog geluidspaneel voor de audio. De kamers zijn bovendien volledig geautomatiseerd en voldoen aan alle gestelde veiligheidsnormen van de lokale, regionale en nationale overheid. Onze ervaren medewerkster heeft daardoor haar handen vrij als ze geen groepen ontvangt of nabespreekt en kan op rustige dagen (2 groepen verspreid over 1,5 uur in jullie geval) zonder problemen zelfstandig draaien. Je geeft aan dat er rook in de duikboot komt. Er komt absoluut geen rook in onze escaperooms. Een rookmachine simuleert rook door stoom/nevel te produceren. We snappen dat de benaming verwarrend kan zijn, maar dit is een zeer belangrijk verschil. De stoom uit onze rookmachine bestaat voornamelijk uit waterdamp en is geheel ongevaarlijk. De machine en de vloeistof voldoen aan alle Nederlandse en EU normen en wetgeving. Rook daarentegen is enorm gevaarlijk en zeer moeilijk om gecontroleerd te produceren, daarom wordt rook nooit gebruikt voor attracties. We kunnen je daarom verzekeren dat het geen rook was. Je gaf aan dat het kind dat zich benauwd voelde was opgesloten in een kleine kamer. Dit klopt niet, het kind zat in een 4 meter lange gang met een opening via een trappengat naar een andere ruimte. Hij kon met de noodknop op elk moment de duikboot verlaten. Wat echter gebeurde, was dat het kind werd buitengesloten door zijn leeftijdsgenoten. Die vonden het leuk om hem te plagen door hem op te sluiten in de vorige ruimte en de toegang tot de nieuwe ruimte te sluiten. Onze medewerkster heeft daarop besloten om de deur op afstand open te zetten, zodat hij niet langer buitengesloten was, dit heeft ze via de in-room monitor ook meegedeeld met de groep. De kinderen legden het spel daarop overigens luidkeels protesterend plat en eisten dat ze de deur weer op slot konden doen. De reden dat je in een wachtruimte geen monitors met beelden van de escaperoom ziet, is omdat wachtende groepen geen spoilers mogen zien voor de escaperoom die ze zo gaan spelen. We adverteren hier overigens ook niet mee, dus we weten niet waar de verwachting dat dit mogelijk was vandaan komt. Als laatste geef je aan dat ze de kamer niet gehaald hebben, op de foto staat echter dat ze de duikboot met 49 seconden over gehaald hebben. Dit betekent dat ze alle puzzels gehaald hebben en de kamer succesvol uitgespeeld hebben. We hopen dat we met dit antwoord duidelijkheid hebben gegeven omtrent de misvattingen die je over de veiligheid van onze escaperooms hebt. Mocht je langs willen komen en gerust gesteld willen worden door het met eigen ogen te zien, dan nodigen we je uit om langs te komen. Onze contactgegevens vind je op onze website.


3.5

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 3.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • onveilig

 

PerryPerryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (184 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 februari 2019

Down periscope!

Met het binnen gaan van deze kamer heb je al het gevoel dat je een onderzeeër binnen stapt. Het begin is erg krap als je met een grotere groep bent maar als je daar eenmaal doorheen bent is alles prima te doen. Het leuke aan deze kamer is dat je meerdere puzzels tegelijk kan doen. Ook is er afwisseling in puzzels die je solo kan doen en welke je echt als team moet doen. Het steampunk duikboot thema komt goed naar voren in de aankleding van de kamer en de puzzels. In deze kamer zal je geen sloten vinden. Deze kamer is gewoon heel goed opgezet.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  41:52 min


 • Variatie in puzzels
 • Aankleding
 • Geen sloten
 • Soms wat krap voor een grotere groep

 

josjejosjeEscape GuruLid sinds: 27 september 2018 (176 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 januari 2019

Gelukkig wel ons hoofd boven water gehouden

Leuke ervaring. Thema is goed uitgewerkt, je waant je in de wereld van de duikboot. Voor je het weet is het spel al begonnen. Gewoon lekker puzzelen terwijl je zuurstof nivo steeds meer daalt. Met voldoende logica kun je gelukkig weer op adem komen. Relaxed ontvangst met een drankje en pool wedstrijdje.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: It Takes IV

Ontsnapt: Ja

 

ellendewildeellendewildeSenior EscaperLid sinds: 20 mei 2018 (94 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 januari 2019

Net genoeg zuurstof

Wat lekker veel doen in deze kamer, samenwerken, goed luisteren en veel verschillende puzzels! Heel leuke snelle start van de kamer. Ruimte echt leuk aangekleed.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: It Takes IV

Ontsnapt: Ja  53:00 min

 

Maaike OVMaaike OVEscape ExpertLid sinds: 28 januari 2018 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 februari 2018

Op en top beleving!

Ontvangst en begeleiding door een enthousiaste meid. De kamer is een onderzeeër en in plaats van tegen de klok, speel je zodat de zuurstof niet verdwijnt. Ook alle puzzels zijn in de sfeer van de onderzeeër. Al met al een kamer waar ik qua sfeer en beleving erg blij van word! Puzzels zijn origineel maar enkele puzzels zijn wat vaag en vrijwel overal is de extra uitleg (die in de kamer ligt) nodig om de puzzel op te kunnen lossen, dat vind ik als enige een minpuntje.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer en beleving is top!
 • Thema is fantastisch doorgevoerd
 • Meerdere puzzels tegelijk te spelen
 • Goede begeleiding
 • Uitleg nodig om puzzels op te lossen

 

Game wordt realiteit!

Zoals ik normaal in een game probeer te onstappen door puzzels op te lossen, zo was het nu in het echt. Fantastische ervaring, je zit volledig in het spel en het verhaal. Duikboot is erg mooi gebouwd. Puzzels zijn uitdagend, ontzettend leuk!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Verhaal
 • Uitdaging

 

Koen (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 september 2017

Gezellig voor starters en gevordenen

Dit was mijn eerste escape room ooit. Wat een geweldige ervaring was deze. Op een gegeven moment ga je helemaal mee in de illusie dat je in een duikboot zit. De puzzels waren soms wel pittig, maar des de mooier wanneer het lukte. Een echte aanrader! Ik ben nu hooked.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Begeleiding
 • Sfeer
 • Diversiteit van puzzels

 

emileemileEscaperLid sinds: 11 augustus 2018 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2018

Top ook kamer, super mooi gemaakt.

Heel veel originele puzzels en ipv tijd zuurstof. We komen nog wel eens terug voor de andere kamers.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Originele puzzels en aankleding.

 

wimarojawimarojaEscape ExpertLid sinds: 03 september 2017 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 september 2017

Hele mooie aankleding en sfeer in deze room

Ontzettend leuke puzzels, echte nadenkers. Goede communicatie zo belangrijk.
Sfeer en aankleding is ook in deze kamer echt heel erg goed, al had er nog meer gedaan kunnen worden met geluid.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

De kamer zag er zeer goed uit, netjes afgewerkt. De kamer was wel aan de kleine kant waardoor je elkaar soms in de weg loopt.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

merithmerithJunior EscaperLid sinds: 02 januari 2018 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 december 2018

Mooi gebouwd

Hele leuke kamer, mooi gebouwd maar de puzzels waren best moeilijk. Soms een beetje nerd logica nodig. Maar het was erg leuk.


8.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

OutbreakerOutbreakerEscape ExpertLid sinds: 19 februari 2017 (136 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 maart 2017

Leuke kamer met pittige puzzels als ervaren speler hadden we hier een leuk uur!! alles perfect afgewerkt en mooi uitgedachte puzzels


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Linced82Linced82Escape ExpertLid sinds: 28 januari 2017 (161 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2017

Mooie kamer, super goed gebouwd, er zitten veel leuke technische snufjes in en mooie special effects dus alles is goed doordacht door overduidelijk zeer ervaren bouwers!
Een paar puzzels waren wel op het randje van 'te ver doordacht / moeilijk' waardoor wij begrepen dat veel groepen daarop blijven hangen, dat konden wij ons goed voorstellen. Maar al met al is het zeker een aanrader, ook voor de wat gevorderde speler!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig