Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Valiant van der schuijt

Escaper

Offline

Lid sinds

29-06-2019

Statistieken

Escaperooms

26 reviews

53 kamers gespeeld

88.5% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


26 reviews

Bella Ciao!

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 28 augustus 2021

Erg leuke kamer met de familie

Deze kamer heb ik met mijn familie gedaan (6 mensen). Het was erg leuk en wij hebben een groep met erg gemixte ervaring (van mensen met 2 of 3 kamers gespeeld tot mensen met 50 gespeeld). Iedereen vond het leuk en heeft ook echt zijn/haar steentje bij kunnen dragen. De puzzels waren leuk en duidelijk. De gastvrouw was echt heel vriendelijk en kon ook wel een leuk praatje maken! De aankleding van de kamer is heel goed gedaan en er zaten onverwachte dingen in die wel erg leuk waren! Deze kamer is een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Gastvrouw
 • Thema
 • Puzzels
 • Duidelijkheid

 

Stay in the Dark

DarkPark Vlaardingen
Geplaatst op: 17 augustus 2021

wat een ervaring!

Met een groepje van 6 vol goede moed gereserveerd voor deze kamer! En hoe dichter bij we kwamen bij de dag dat wij mochten escapen hoe meer zenuwen iedereen kreeg. Een paar van ons hebben een escape gedaan in hetzelfde genre als deze dus wisten wel ongeveer wat we zouden kunnen verwachten (boy were we wrong).
Wij werden door een hele vriendelijke jongen opgevangen bij het hek, maar van de paniek ben ik zijn naam vergeten... dus als je blond bent met krulletjes en je host het dan bij deze complimenten voor hoe goed je het hebt gedaan!!
Wij kregen een uitleg over het terrein waar het gebouw staat en informatie over het gebouw zelf en daarna mochten wij onze spullen opbergen en luisteren naar de uitleg die hij had.
Toen begon de experience.
Ze hebben alles super goed gedaan! van geluidseffecten tot aankleding en acteerwerk.
Door andere reviews dacht ik dat ze met hele harde knallen zouden werken als geluid en dat ze daar hun schrikmomenten van moesten hebben (wat naar mijn mening echt super slecht is), maar dat was absoluut niet waar! ze gebruiken de juiste geluidseffecten op de juiste plekken en momenten en het voegt heel veel toe aan de sfeer, Dus geen voorspelbare schrikmomenten met harde knallen die je aan ziet komen!
De acteur speelde echt super goed in op onze groep en wist precies wat hij wanneer moest doen.
Het is geen traditionele escape met allemaal puzzels die je moet oplossen om een kistje te openen ofzo, maar de puzzels die er wel zijn die zijn wel erg leuk.
Er waren momenten dat wij als groep dachten klaar te zijn met de experience en dan zie je ineens dat je nog verder kan. Het is zo goed in elkaar gezet en zo goed bedacht!
Ik zou deze experience bij iedereen aanraden die kan rennen en klimmen! Dit is echt een ervaring die je nooit meer zal vergeten.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • acteur
 • ruimtes
 • sfeer
 • geluidseffecten
 • spanning
 • locatie
 • niemand had een schone luier mee

  xMvdsjadelouisaDaan92MarcAlecChaosDMMaaikeDbilipeannaGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bDarkParkcathy

PainKiller

Sky High escape rooms
Geplaatst op: 18 juli 2021

spannend vanaf het begin

Deze kamer was erg leuk om te doen met het groepje waar ik mee was. Meteen vanaf het begin zit je in het verhaal en ze starten ook op een hele leuke manier op. iedereen kon tot zijn recht komen (zowel de bangerds als de mensen die wel durven). er zitten momenten in die ik nog nooit in andere kamers heb gezien dus dat was erg leuk! Het verhaal zelf was niet voor iedereen even duidelijk in de groep en we hebben na afloop nog wat vragen gesteld aan de hosts zodat wij het beter konden begrijpen en ze legde alles uit. ze zijn goed in het opbouwen van de spanning in de kamer en ze hebben de dingen die gebeuren ook gepland op het juiste moment. de aankleding van de kamer was ook erg leuk gedaan en het heeft ook hele leuke en onverwachte elementen. als iemand twijfels zou hebben over het doen van deze kamer dan zou ik meteen zeggen dat ze het gewoon moeten doen, want dat is hij echt waard!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • aankleding
 • puzzels zijn goed bedacht
 • spanning

  TimdelamarEDJE_BClausEricDonnyBelle KingsmaMaaike86KarindijkivangroenkaibergersmaakerwatleuksvanVerwijderde gebruikerbobbiee

Red Het Koninkrijk

DelftEscape
Geplaatst op: 11 juli 2021

Erg gezellige escape

Deze escape room heb ik met mijn vaste groepje van 4 gedaan. Bij ontvang stond de gastheer buiten op ons te wachten en hij wist dat wij kwamen voor de escspe. Wij konden rustig gebruik maken van het toilet en kregen allemaal een drankje. Na een tijdje gekletst te hebben met de gastheer konden wij beginnen aan de escape! Het was een erg leuke ervaring en de kamer was erg mooi gemaakt. De puzzels en opdrachten waren allemaal goed gemaakt en leuk om te doen. Wij hebben de kamer gehaald en echt een super leuke ervaring gehad! De kamer gaf mij echt D&D vibes (voor de mensen die bekend zijn met dungeons and dragons) ik raad deze kamer zeker aan! Na afloop hebben wij nog een tijd zitten kletsen met de gastheer en de gastvrouw die ondertussen ook even langs kwam. Echt een geweldige en hele gezellige ervaring en enorm gezellige hosts!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Aankleding
 • Hosts
 • Verhaal

  DelftEscapemariekevangladbachPetra van GladbachJelle_van_Gladbachcherylvds

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 3 augustus 2020

Wat een geweldige escaperoom!

Bij binnenkomst hebben wij gezellig zitten kletsen met de gastheer. Hij kon echt een gezellig gesprek gaande houden en was heel vriendelijk! Wij mochten beginnen en je zit plotseling in het spel zonder dat je het verwacht. De kamer is echt prachtig. Leuke puzzels, goed bedacht, goed uitgewerkt en lekker spannend. Deze kamer verdient de 10 echt! Unieke elementen en een prachtige aankleding en uitwerking met hele leuke knipoogjes naar escape rooms van andere mensen. Wij hebben de kamer nog net gered en het was echt een geweldige avond. Je leeft helemaal in het thema dat ze hier hebben gecreërd. Na de kamer hebben we nog een tijd zitten kletsen en deze eigenaar doet het echt met passie en dat merk je!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Thema
 • Verhaal
 • Leuke en unieke puzzels
 • WTF momenten
 • Super host

  down-the-hatch

Soup du Jour

Rock City Escape
Geplaatst op: 3 augustus 2020

Fantastisch!

Wat een vette kamer! Er zaten unieke elementen in die ik nog nooit heb gezien in een kamer! De spanning zat er goed in en wij waren met 6 personen en niemand heeft zich verveeld! Er is echt genoeg te doen in de kamer en het is heel mooi gedaan. Wij hadden het enorm naar ons zin.


Reactie door Rock City Escape

4 augustus 2020

Hi Valiant, Dank voor je mooie review. Fijn om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad. Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Thema
 • Gastvrouw
 • Genoeg puzzels en opdrachten

  ivangroen

Levenswater

Emmelocked
Geplaatst op: 1 augustus 2020

Avontuurlijk!

Bij binnenkomst word je meteen goed in het thema gebracht. Je komt binnen door een soort kasteel torentje en dan klop je op de deur en doet de gastvrouw open. Ze zit goed in haar rol en zorgt er ook voor dat de beleving is zoals het hoort. Het was een hele leuke kamer met leuke elementen die ik nog niet tegen ben gekomen. Het was een erg leuk avontuur. Goed verzonnen en nog beter uitgewerkt! Wij hoorde dat er nog vervolgen gaan komen en kunnen niet wachten!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Thema
 • Hele vriendelijke gastvrouw
 • Sfeer

 

Expeditie

MindEscape
Geplaatst op: 5 maart 2020

Leuke kamer met unieke puzzels

Deze kamer heb ik gespeeld met een groepje van 4 personen. We hadden een moeizame start omdat we niet zo goed communiceerde, maar uiteindelijk lukte het wel! De puzzels in deze kamer waren erg leuk en sommige heb ik ook nog nooit eerder gezien. Wij hebben echt een hele leuke tijd gehad in deze kamer! En na de kamer hebben we nog heel lang na zitten praten over de kamers! Ik voelde me helemaal thuis bij deze gastvrouwen die ook wel houden van een gezellig babbeltje!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Aankleding
 • Gastvrouwen
 • Napraten
 • Na sluitingstijd nog een kamer mogen spelen
 • Dat ik niet langer kon blijven om te kletsen

  Mike

Anna's Dollhouse

MindEscape
Geplaatst op: 5 maart 2020

Een griezelige kamer.

Bij binnenkomst mochten wij even plaatsnemen in een gezellige wachtruimte. De gastvrouw ontving ons met een gezellig praatje over onze ervaringen met escape rooms en zij vertelde ons dat zij er al 300 had gedaan! Na heel lang te kletsen hebben wij de kamer gedaan. Het was een hele leuke kamer en door het geluid hangt er een griezelig sfeertje! Wij zijn er gelukkig op tijd uit gekomen ookal was er een puzzel die niet helemaal werkte, maar daar heeft de gastvrouw gewoon even bij geholpen zodat wij verder konden. Wij hebben deze kamer gespeeld met een groepje van 4 personen en hadden constant iets te doen. Deze kamer is erg leuk om te doen en ik heb pas 1 keer eerder zulke gezellige gastvrouwen gehad als bij deze kamer! Als ik dichter in de buurt zou wonen kwam ik hier dagelijks een drankje drinken =D


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangst
 • Aankleding van de kamer
 • Hele gezellige gastvrouwen
 • Napraten over de kamer
 • Ze hebben (nog) niet meer dan 2 kamers

 

Leuk en spannend!

Met een groep van 5 hebben wij deze kamer gedaan.
Het intro filmpje brengt je in een griezelig sfeertje en dan begint je ervaring.
Het is allemaal mooi opgebouwd en het houd je goed in de sfeer die ze proberen te creëren in de kamer! Als je je goed kunt inleven in dit soort ervaringen zal je constant op je hoeden zijn voor wat er kan komen. Er gebeuren dingen die je niet verwacht en dat maakt het allemaal nog leuker. De puzzels zaten goed in elkaar en waren heel leuk om te doen. Het eind van de kamer is iets dat ik nog nergens anders heb gezien en ik heb naar mijn mening best veel kamers gespeeld. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en zou deze kamer zeker aanraden bij vrienden! De host was overigens ook erg gastvrij en vertelde het verhaal heel goed.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Thema
 • Het eind van de kamer
 • Hostess
 • Grote kamer
 • Sfeer door decor

 

Saw

Escape Room Hasselt
Geplaatst op: 2 februari 2020

Wat was dit slecht

Bij aankomst worden er snel brillen in je handen geduwt en moet je meelopen om het spel te beginnen (wij hadden nieteens allemaal de jassen uit). Vervolgend mag je met een blinddoek op trappen lopen en lage deurtjes ofzo door waar je niet even voor word gewaarschuwd. Het begin van de kamer was wel leuk en we zijn 1 keer flink geschrokken. Er waren veel technische fouten en wij moesten opdrachten meerdere keren doen omdat het maar niet reageerde. Na veel tijd verloren te hebben door defecte techniek (of een onoplettende host) konden wij eindelijk verder. Wij maakte een deur open en zagen daar de host achter staan en die trok de deur weer dicht, want het was niet de bedoeling dat deze open werd gemaakt. Verder in de kamer was er een erg smalle doorgang waar iedereen doorheen moest, maar een vrouw met een wat grotere cupmaat komt hier niet doorheen dus de host heeft haar door andere gangen waar wij nog niet waren geweest naar ons toe gebracht.
Wij kregen een aanwijzing te zien dat wij een deur moesten sluiten en deden dat netjes. Toen wij dat hadden gedaan zagen wij de host door een kiertje alvast de kamer achter ons opruimen terwijl wij met nog meer defecte onderdelen aan het worstelen waren en dus niet verder kwamen. Helaas was de tv in de kamer ook op stand by gegaan en konden wij onze tijd niet meer zien en de tv ook niet aanzetten. Ook is er een stuk vel van mijn pink af geschaaft door een scherp stuk metaal waar ik vast kwam te zitten door een metalen kabel waarna ik begon te bloeden en het met mijn trui maar dicht heb gehouden.
Door alle mankementen hebben wij de kamer net niet gehaald, maar het is ons wel verteld wat wij verder nog moesten doen en dat je een puzzel ook kunt oplossen door iets te gebruiken wat je hebt in plaats van dat je doet wat de kamer je zegt wat je moet doen.
Na afloop stonden wij nog even in de ruimte waar onze jassen lagen en daar zijn een paar groepsgenoten snel weg gegaan want de host had eigenlijk niks te vertellen en kwam totaal niet over alsof hij plezier had in zijn werk en hij wilde ons snel weer weg hebben want dan kon hij naar huis... deze kamer zou ik afraden bij iedereen zeker na verhalen die ik bij andere kamers heb gehoord over de eigenaar van deze kamer!


2

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 2.0

Service: 1.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mooie wc
 • Technische fouten
 • Saaie host
 • Ongemakkelijk gevoel bij napraten
 • Onveilige kamer
 • Met een blinddoek van trappen aflopen
 • Prijs/kwaliteit verhouding
 • Puzzels slecht gemaakt

  prodigy

CORPSE INC.

Escaperoom Junkie
Geplaatst op: 30 december 2019

niet zomaar een escape room

Met een groep van 5 personen besloten wij deze kamer te doen.
Bij aankomst mochten wij wachten in de wachtruimte om vervolgens de uitleg te krijgen van iemand die er net werkte.
Zij legde het allemaal heel goed uit en was echt heel vriendelijk!
Na de uitleg mochten wij beginnen.
Het begin was erg leuk en je komt er al snel achter dat je zelf ook moet acteren en dat dat dus ook heel belangrijk is in deze escape room!
teamwork en goed overleggen met je team zijn een must! als je team daar niet zo sterk in is (zoals bepaalde mensen uit ons team) heb je al een enorme achterstand.
Eenmaal verder in de kamer waren wij allemaal hard bezig met dingen oplossen en uitvinden.
Het hint systeem vond ik persoonlijk heel leuk bedacht en voegde ook wel een leuk element toe aan deze kamer.
Wij zaten erg lang vast op een puzzel en zijn daardoor tegen het eind van de kamer helaas niet geslaagd in onze missie MAAR wij mochten deze wel afmaken!
Persoonlijk vond ik het echt super leuk dat wij de kamer toch af mochten maken.
Na klaar te zijn met de kamer mochten wij met de personeelsleden die aanwezig waren nog een kijkje nemen achter de schermen en zijn wij door de kamer heen gelopen om wat dingen te overleggen waar wij op vast liepen.
Op de ene puzzel en de communicatie skills van iemand uit het team na ging de kamer eigenlijk heel erg goed maar helaas hebben wij toch te veel tijd verloren.
Het napraten was erg gezellig en wij hebben het ook nog over andere kamers gehad die erg leuk zijn om te doen!
Ik zou deze kamer ZEKER aanraden bij mensen die een escape room willen doen MAAR zorg ervoor dat je mensen hebt die echte team spelers zijn! dan moet het helemaal goed komen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • acteurs
 • sfeer
 • hintsysteem
 • aankleding
 • de super enthousiaste gastvrouwen

  beauescaperoom-junkie

The Mission

The Great Escape
Geplaatst op: 8 december 2019

geweldige ervaring

Met een team van 5 personen besloten wij redelijk laat in de avond nog een escape room te willen doen. Wij namen als eerst contact op met deze escape room en konden meteen vertrekken om the mission te spelen!
Bij binnenkomst word je gezellig ontvangen en kan je even plassen als dat moet en daarna begint je escape room.
Eerst kijk je even een intro en dan mag je zelfstandig naar de kamer lopen.
De acteurs maken het erg leuk en interessant! na een uitleg over de kamer mag je met het team beginnen.
Ik vind het erg leuk bedacht hoe alles werkt en het ziet er heel goed uit (net alsof je zelf in een film zit).
De puzzels waren niet overdreven moeilijk en wel erg leuk.
Het gebruik van de acteurs in de kamer zelf was ook heel leuk om mee te maken.
Ik heb nu aardig wat escape rooms gedaan maar ook in deze kamer zaten weer dingen die ik nog nooit heb gezien en dat maakte het extra leuk!
Toen ik aan de kamer begon had ik niet verwacht dat het zo groot zou zijn als dat het is!
Er zaten ook nog wat andere spannende dingen in waar ik natuurlijk niet te veel over ga verklappen!
Ik zou deze kamer zeker aanraden bij mensen die hem nog niet hebben gedaan en die een hele leuke escape room zoeken.
De hosts waren erg vriendelijk en na de kamer was het al behoorlijk laat, maar wij mochten alsnog blijven zitten om een drankje te doen en om na te kletsen met de host.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • geluid
 • aankleding
 • acteurs
 • orginaliteit
 • de start

 

Abandoned

Escapium
Geplaatst op: 3 november 2019

Leuk en spannend!

Ik heb deze kamer met mijn groep geboekt omdat er een halloween actie was waarbij er acteurs in de kamer zouden zitten. Het was echt super leuk gedaan en een grappige ervaring. Ik weet niet hoe de kamer is zonder acteurs, maar met was het heel leuk en voegde het toch weer wat meer spanning toe. Als je de kans krijgt om deze kamer met acteurs te doen zou ik die met beide handen pakken! Na afloop mochten wij nog meekijken met de groep die na ons kwam en het was echt super leuk om te zien hoe dat gaat achter de schermen.


Reactie door Escapium

24 november 2019

Hi Valiant, onwijs bedankt voor je uitgebreide review, dit waarderen we enorm! Super om te lezen dat alles bevallen is, daar doen we het voor! Groetjes, Patrick. Eigenaar Escapium


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Acteurs
 • Aankleding
 • Meekijken met de camera's
 • Het lieve hondje

 

Escape From Wonderland

Escape from Wonderland
Geplaatst op: 3 november 2019

Wat een geweldige escapenroom!

Als eerst wil ik even kwijt dat ik nog nooit zo een lieve, gezellige en gastvrije host heb gezien als bij wonderland! De aankleding bij binnenkomst is al leuk en word ook alleen maar leuker als je de kamer in gaat. Het is leuk om te zien hoe deze escape room het niet moet hebben van special effects maar puur van de kwaliteit van puzzels en de aankleding van de kamer. Wij hebben het super naar ons zin gehad en zouden alleen al terug willen komen om gezellig te kletsen. De puzzels zijn niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk. Dit is echt een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Thema
 • Gastvrouw
 • Puzzels
 • De Appelsap
 • Dat ik niet langer kon blijven

 

Rebecca

Your Escape
Geplaatst op: 15 oktober 2019

Wat een leuke en onverwachte kamer!

Samen met nog 3 andere vrienden besloten een avondje spontaan een escape room te boeken. Wij hebben allemaal al aardig wat escape rooms gedaan dus al best wel veel gezien. Deze kamer had toch weer puzzels en andere elementen die wij nog nooit hadden gezien! Het was super gezellig en prima te doen met 4 personen! De spanning werd goed opgebouwd en het is een hele leuke kamer. Zeker de moeite waard om te bezoeken!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • verhaal
 • puzzles
 • techniek
 • sfeer
 • gastheer
 • hoe hard mijn teamgenoot in mijn oor gilde xD

  your-escape

Jason's Curse

OuterGround
Geplaatst op: 3 oktober 2019

Een griezelige kamer.

Met een team van 5 personen heb ik deze kamer gespeeld. Het was erg gezellig en wij hadden iemand mee die voor het eerst een escape room speelde en ook voor haar was het erg leuk. Het was een kamer met een spannende sfeer en onverwachte elementen. Na afloop mochten wij nog even met de camera's meekijken en hebben wij heel gezellig na staan kletsen met de gastvrouw.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Verhaal
 • Onverwachte elementen
 • Spanning

 

The Experiment

The Great Escape
Geplaatst op: 3 oktober 2019

Leuk en spannend!

Ik heb deze kamer gedaan met een groep van 5 personen. Het was echt een perfect aantal en wat hebben wij het enorm leuk gehad! De perfecte mix van spanning en plezier in deze kamer. Ik ben hem bij iedereen die ik ken die van escape rooms houden aan het aanbevelen! Wij hadden een super leuke tijd en komen zeker ook terug voor de andere kamers in de hoop dat ze net zo goed zijn.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Acteurs
 • Thema
 • Puzzels
 • De manier waarop de kamer start
 • Het eind van de kamer

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Geplaatst op: 1 september 2019

Een erg leuke ervaring!

Ik heb deze kamer gedaan met een groep met hele bange en minder bange mensen. Het scheelt wel dat 2 van de 6 mensen te bang waren om iets te doen, want hoe verder je kwam hoe minder er te doen was. Daar wil ik niet mee zeggen dat het geen leuke kamer was, want ik heb echt een super leuke tijd gehad in deze kamer! Vanaf de aankomt zit je al in het thema vanwege de locatie en bij binnenkomst is het allemaal heel leuk aangekleed. De host die ons ontving zat super goed in zijn rol en dat zorgde er ook voor dat het allemaal extra spannend werd. Na een verhaal over het verleden van het klooster en Bloody Mary mag je beginnen met de kamer zelf. De puzzels waren erg leuk om te doen en zaten goed in elkaar. de aankleding van de kamer zelf is ook heel goed en zorgt ervoor dat je echt in het thema blijft. de manier van laten zien of je dingen wel en niet hebt gedaan door behulp van licht is erg leuk verzonnen en heb ik nog niet eerder gezien. Na de kamer hebben wij nog even zitten kletsen met de host over andere escape rooms en is een lid van ons team nog een laatste keer de schrik van haar leven bezorgd waar wij allemaal enorm van hebben genoten! Het was een geweldige ervaring en ik zou deze kamer zeker aanbevelen aan iedereen die ik ken die wel wat spanning kan gebruiken.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • de host
 • aankleding van de kamer
 • leuke puzzels
 • de effecten

 

Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 12 augustus 2019

Een leuke en erg grappige ervaring

Deze kamer was een hele goede mix van spanning en plezier. wat een leuke escape room is dit! zeker het eind zorgde voor erg veel plezier in de groep. Ik kan niet te veel zeggen zonder dingen te verklappen, maar de kamer zat goed in elkaar en had ook hele leuke puzzels. Ik zou deze kamer zeker aanraden als je een niet al te enge escape room wilt maar wel wat spanning en veel plezier.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • erg lang in een deuk gelegen
 • puzzels
 • sfeer
 • onverwachtte elementen

  xMvdsDaan92AlecGertDeGoudvisCasturiiKooijv3chter

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 12 augustus 2019

Mooi, eng en super leuk!

Wat een vette kamer is dit! met een groepje van 5 besloten The End te boeken en wat was het een geweldige ervaring! De aankleding is geweldig, de puzzels zijn heel leuk en er is nog meer dat deze kamer echt uniek en super leuk maakt, maar ik ga niet te veel spoilen. Deze escape room is echt een aanrader!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • aankleding
 • acteurs
 • spanning

  xMvdsDaan92sjpg68GertDeGoudvisCasturiicinzanoKooijv3chteressejjtientien

Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 5 augustus 2019

Een spannend hotel

Na het spelen van the orphanage hoorde wij als groep dat deze kamer ook nog beschikbaar was, dus wij hebben hem meteen geboekt en gespeeld. Het was een hele leuke kamer met interessante puzzels en momenten. de spannende sfeer bouwt steeds verder op en dat maakt het erg leuk. De puzzels waren prima te doen. Na afloop kwam de host bij ons in de kamer en had op een briefje geschreven wat er allemaal opviel tijdens het spelen van de kamer en besprak dat met de groep. Het was erg gezellig en wij hebben ervan genoten als groep.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • de spanning
 • de puzzels
 • het thema
 • aankleding van de kamer
 • nabespreken met de host
 • erg hard geluid op 1 moment

  xMvdsDaan92AlecGertDeGoudvisCasturii

If Walls Could Whisper

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 5 augustus 2019

Erg leuke ervaring

Samen met een groepje van 5 mensen deze kamer gedaan en wij vonden het erg leuk! het is spannend en iedereen heeft ook het grootste deel van de tijd iets te doen. Bij aankomst werd de deur voor ons open gedaan door andere bezoekers en was het voor ons niet helemaal duidelijk of wij nou iemand moesten aanspreken of niet, maar er was ook geen personeel aanwezig bij het ontvangst. wij zijn maar gewoon gaan zitten en blijven wachten tot er iemand naar ons toe kwam. Toen er iemand bij ons kwam kregen wij de regels uitgelegd en konden wij door naar de kamer. vanaf het moment dat je door de deur loopt naar de kamers die zij hebben zit de spanning er meteen in en kom je goed in de sfeer. al met al een heel leuk uitje gehad en wij komen zeker nog terug voor de andere kamers.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • sfeer
 • aankleding van de kamer
 • puzzels
 • opbouw van de spanning
 • geen personeel bij ontvangst

 

Amsterdam Catacombs

Logic Locks Amsterdam
Geplaatst op: 28 juli 2019

Geweldige ervaring!

Van de locatie en de binnenkomst tot de kamer zelf en het eind is deze kamer echt geweldig!! De spanning zat er van binnenkomst tot het eind van de kamer heel goed in en de acteurs maken het allemaal heel realistisch en spannend. Zorg ervoor dat je op zijn minst 2 mensen hebt die niet bang zijn, want door de spanning zou je zomaar iets kunnen vergeten.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Acteurs
 • Locatie
 • Verhaal
 • Spanning
 • Materiaal
 • Aankleding
 • Dat het was afgelopen

 

The Vault

Sherlocked
Geplaatst op: 21 juli 2019

Spannend en super leuk!

De dagen voor de escape room word je al leuk in de sfeer gebracht voor het spelen van de kamer. De acteurs maken het erg leuk om te doen en zorgen ervoor dat je helemaal op gaat in het spel. De kamer zelf was erg leuk en zou het zeker aanbevelen bij vrienden! Super leuke ervaring.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Acteurs
 • Verhaal
 • Aankleding en materiaal
 • Startlocatie
 • Dat het was afgelopen

 

Casino Mortale

Sky High escape rooms
Geplaatst op: 29 juni 2019

Super leuke kamer en ervaring.

Voordat je naar de escape room gaat word je al goed in de sfeer gebracht door middel van mails.
De kamer zelf was erg leuk en goed bedacht! Mijn groep ging helemaal op in het thema en wij hebben het erg naar onze zin gehad.
Bij binnenkomst word ervoor gezorgd dat je goed in het thema zit en de mensen die er werken zijn ook heel vriendelijk.
Ik zou deze kamer zeker aanbevelen bij andere mensen!


Reactie door Sky High escape rooms

9 juli 2019

Bedankt voor deze geweldige review, en hou onze facebook in de gaten, we komen terug met nog zo'n spannend en mooie ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooie aankleding
 • Leuk thema
 • Vriendelijk personeel
 • Leuke puzzels
 • een presentje na het spelen van de kamer

  EDJE_BClausEricBelle KingsmaKarindijkMaaike86DonnyivangroenkaibergersVerwijderde gebruikertimboomeddydroomariannegroen

0 reviews