Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 8
 • Reviews geplaatst: 8
 • Ontsnappingspercentage: 75%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 27-07-2019


Team

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Veel lezen

Door het hoge cijfer op escapetalk en aanbevelingen bij andere escaperooms hadden we hele hoge verwachtingen, jammer genoeg bleken deze te hoog te zijn. Ontvangst niet erg persoonlijk en inleiding (voor alle teams tegelijk) werd op een schoolreisje achtige manier gedaan. De eerste kamer gingen we snel doorheen door lekker te puzzelen. Er wordt heel veel leeswerk verwacht bij deze kamer, wat ons nogal uit het spel haalde. Tevens door de lineaire kamer waren er daarna veel momenten dat er mensen niets te doen hadden (en we waren maar met z'n vieren). Leuk verassingseffect in de kamer. Verhaallijn moest later uitgelegd worden, was niet erg duidelijk.

 • Leuk verassingseffect
 • Veel leeswerk

Een echte puzzelkamer!

Het monument/ de locatie is al een beleving op zich! Wat een gave plek voor een escaperoom. Hele leuke gamehost, welke niet alleen het inleidend verhaal verteld, maar ook leuke weetjes over de locatie. Eenmaal in de kamer kunnen de die hard puzzelaars echt hun hart ophalen, daar veel nieuwe kamers inspelen op beleving en het puzzelen naar onze mening vaak wat in het niet valt. Kun je hier naar hartelust puzzelen. Wel veel sloten, maar wij vonden dit niet vervelend. Originele puzzels, welke het betere denkwerk verwachten. Wij vonden het een erg leuke kamer!

 • Veel puzzels
 • Leuk thema

Grote leuke escaperoom

Aankomst: Locatie niet duidelijk aangegeven, dit kan echt beter dan de tekst geschreven op een A4'tje bij de deur. In de wachtkamer enthousiast ontvangst, spelletjes te spelen als je nog even moet wachten. Kamers zijn ruim opgezet, spannend verhaal. Puzzels waren niet veel puzzelen of verrassend, meer zoek- dan denkwerk. Wel wat leuke verassingseffecten in de kamers. Kamer speelt ook meer in op beleving. Afwerking kan wel veel beter. De quizmaster doet het erg leuk en verteld met enthousiasme over de kamer. Einde beetje anti climax, had beter gekund. Al met al een leuke kamer om te spelen. Veel potentie, maar puntjes moeten nog even op de i gezet worden.

Goede puzzels!

Gave kamer. Alle puzzels zijn met elkaar verbonden en werken op naar de climax. Het zijn veel puzzels en opbouwend in moeilijkheidsgraad. We zijn gestrand bij de laatste puzzel. Maar hebben een voldaan gevoel, omdat we echt "hard gewerkt" hebben. Sfeer van de kamer en de verbonden puzzels doen je echt denken dat je een wetenschapper in een lab bent.

 • Goede puzzels

Leuke puzzels

Je loopt de escaperoom vanaf de winkelstraat zo voorbij. Aanduiding is niet heel erg duidelijk van buitenaf. We moesten een telefoonnummer bellen en werden binnen gelaten. De ontvangstruimte is niet erg sfeervol. Ontvangst vrij hectisch want de host had nog groepen in andere kamers zitten. Het verhaal van de Saloon is goed. Ook al ben je buiten de kamer nog niet echt in de sfeer. In de kamer ben je dat wel. De puzzels zitten goed in elkaar en sommige zijn erg origineel. We vonden deze kamers qua puzzels erg leuk! Iedereen had wat te doen, en de puzzels hadden echt met het verhaal te maken. Naderhand nog een kort praatje met de host gemaakt.

 • Story telling
 • Originele puzzels
 • Ambiance ontvangstruimte

Mooie escaperoom, puzzels niet erg uitdagend

Met 4 personen de kamer gespeeld. Allemaal de serie La casa de papel gezien en dan ben je zeker in het voordeel naar onze mening. De kamer is prachtig. Veel herkenning vanuit de serie. Je ziet dat er erg veel aandacht aan is besteed. De puzzels zijn echter geen hersenkrakers. Achteraf hadden we allen het gevoel niet veel gedaan te hebben, gezien het vaker op logisch nadenken aankwam dan echt op puzzels oplossen. Dit kwam tevens doordat de puzzels lineair opgelost moesten worden, waardoor we elkaar soms letterlijk voor de voeten liepen. Aan het einde ga je nog met de host door de kamer en loop je de puzzels door. Eigenlijk zouden ze dat bij alle kamers moeten doen, want dat is echt van meerwaarde.

 • Mooie kamer

WOW

De aankleding is echt geweldig en brengt je helemaal in de stemming. Dit begint al bij de ontvangstruimte. De puzzels zijn veelzijdig en niet altijd lineair, zo is er voor iedereen wat te doen. Wij hebben de escaperoom vol verwondering doorlopen. Het is jammer dat we hem niet nog een keer kunnen doen.

 • Prachtige kamer

Leuke kamer, niet bijzonder

Op zich een prima kamer voor beginners. Veel cijfersloten. Kamer is qua ambiance niet bijzonder. Puzzels zijn wel leuk.

 • Paar leuke puzzels
 • Service onpersoonlijk