Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Den Bosch


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 14
  • Reviews geplaatst: 14
  • Ontsnappingspercentage: 78.6%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 18-01-2019


Team

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Leuke kamer!

Het verhaal van de escape room klopte van begin tot eind. Aan het begin veel onverwachtse effecten en unieke kamers. Op het einde waren de kamers wat voorspelbaarder. Wij liepen helaas vast bij de laatste puzzel, de rest was vrij gemakkelijk en goed te doen. Ook voor een niet ervaren escaper.

Mwah

Ik vond de escape room een beetje tegen vallen. Gaaf verhaal, maar weinig beleving en aankleding. Als je een ervaren escaper bent, zou ik deze kamer niet aanraden.

Alles klopt!

Hele mooie en gethematiseerde escaperoom met meerdere kamers. Alles klopt: de techniek werkt perfect en de belichting en muziek passen perfect bij het thema. De kamer is alleen niet zo groot, dus met een grote groep loop je elkaar voor de voeten.

Mooi gethematiseerd, lastige puzzels

Met een onervaren groep de kamer gespeeld. Ik vond het geen geschikte kamer voor beginners: iedereen voelde zich verloren doordat de puzzels niet echt logisch waren en soms erg vergezocht. Hierdoor waren veel hints nodig. Wel een erg mooi gethematiseerde kamer met leuke effecten.

Veel technische hoogstandjes, toffe kamer!

Een hele leuke escape room met veel beleving en gave effecten. De thematisering is in ieder detail doorgevoerd. Alleen jammer dat de kamer een ‘open einde’ heeft. Ook gaaf dat we nog even backstage mochten kijken.

Leuke kamer!

Hele leuke kamer, het verhaal en de puzzels zaten goed in elkaar.

Spannende kamer!

Leuke en spannende kamer! Mooi gethematiseerd.

Tegenvaller!

Ik had ontzettend veel verwacht van deze Escaperoom. We werden ontvangen in een verlaten zwembad van SS Rotterdam, maar de kamer zelf viel erg tegen. Er was niks geautomatiseerd. Daarnaast riep de spelmaster via de spleet onder de deur de aanwijzingen. Dit haalde het spannende gevoel helaas naar beneden.

Mwah

Niet bijzonder. Saaie kamer. Geen uitdagende spellen of raadsels. Was goed te doen.

Geen thematisering

Leuke puzzels, maar helaas geen thematisering.

Toffe Escaperoom!

Wat een leuke Escaperoom! De medewerker zat bij ontvangst al helemaal in zijn rol. Veel verschillende opdrachten en puzzels, waardoor iedereen wel iets te doen had. Daarnaast zit de kamer erg goed in elkaar en valt alles op zijn plaats. Pittige puzzels, maar we hebben het gehaald!

Wauw!

Kamer 237 is echt fantastisch! Er is duidelijk veel tijd, geld en aandacht besteed aan het decor. Deze Escaperoom hoort zeker in de Top 10 van Nederland thuis.

Mwah

De kamer begint leuk en er hing een spannende sfeer, maar helaas bleken er meerdere puzzels niet goed te werken.

Toffe kamer!

Escaperoom zit erg goed in elkaar, mooi gethematiseerd en leuke puzzels. Helaas net niet gehaald.