Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 10
 • Reviews geplaatst: 10
 • Ontsnappingspercentage: 90%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 04-02-2020

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Heerlijke Mysterie kamer gekoppeld aan echte geschiedenis

Wat een leuke combinatie van 2 gave werelden. Mysterie en geschiedenis in 1 kamer. Na een gezellig ontvangst en leuke uitleg begonnen aan de kamer. De sfeer van de kamer komt goed terug en met leuke puzzels hebben we ons naar buiten gepuzzeld. We waren met zn vijven en niemand heeft ook maar 1 moment stil gezeten, wat ik erg belangrijk vind. De hints komen op een moderne manier door en worden niet gepusht. Je mag zelf bepalen of je een hint wilt aannemen. Na het spelen werd uitgebreid de tijd genomen voor ons waar we onder het genot van een gratis drankje de kamer nog eens hebben doorgenomen. Leuke kamer met veel mysterie!

 • service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Thema
 • waargebeurd

Leuke aankleding met weinig puzzels

De onvangst in het cafe is prettig. De uitleg is goed en de kamers zijn leuk aangekleed. Wij waren met 6 personen en dan blijkt toch wel dat er weinig puzzels te doen zijn en dat je op anderen aan het wachten bent. De puzzels die er waren waren wel leuk bedacht. Het hintsysteem is apart omdat je met een telefoon op pad gestuurd bent waarop je gebeld word. Ik had persoonlijk wat meer verrassingselementen verwacht binnen dit thema.

Aankleding is leuk, puzzels zijn te simpel

De jongeman die ons heeft ontvangen gaf een goede uitleg van de kamer. Eenmaal binnen bleek dat de hints met een blaadje onder de deur door werden geschoven. Het personeel kwam ook nog eens naar binnen omdat er een deur niet goed afgesloten was waardoor we al konden doorlopen naar ruimten die we nog niet behoorden te betreden. De puzzels waren simpel van opzet en hadden geen uitdaging. De moeilijkste puzzels was ook echt moeilijk omdat daar weinig logica in zat :-) Sfeer in de kamer is goed maar het verhaal is niet sterk. Jammer dat terug te proeven is dat het opgezet is door een bedrijf met genoeg geld en er dan personeel in zet wat minder affiniteit met het vak heeft.

eerste escaperoom in 2019 gespeeld

Leuk maar niet bijzonder spannend. Het verhaal is niet heel sterk opgesteld en komt ook in niet al te sterke vorm terug. Met 4 personen is deze goed te doen. Met meerdere personen is de kans op stil staan aanwezig en iedere speler zou toch wat te doen moeten hebben.

 • Rebecca — Your Escape
 • Geplaatst op 4 februari 2020 om 21:41
 • Gespeeld met 5 personen in januari 2020; Ontsnapt: Ja (55:00)

Spannende ervaring in een mooie escaperoom

De sfeer van het verhaal en de aankleding van de kamer past fantastisch bij elkaar. De puzzels zijn van hoog denk niveau en goede samenwerking is benodigd. Goede combinatie van simpele zoek en vind puzzels tot echt goed denkwerk. Naast de gastvrije ontvangst en goed service is dit echt een hele leuke kamer om te spelen

De serie opnieuw beleefd

Wat een gave kamer. Het verhaal, de aankleding. Heerlijk om op deze manier de serie weer te beleven. Ik zat helemaal in het verhaal. Leuke eigenaar die vooraf en achteraf de tijd voor je neemt om even bij te kletsen. Super aanrader.

Sporten is niet goed voor je!

Een zeer vriendelijk ontvangst van een vrolijke mevrouw. Wij konden met een groep van 18 mensen spelen (wel in 3 groepen) maar hier werd alle ruimte voor gegeven door lekker in de naastgelegen kroeg wat te kunnen drinken. De kamer heeft een lekkere speelruimte die goed ruim is en toch ook enkele leuke verrassingen kent. De puzzels zijn goed in elkaar gezet en passen goed in het thema van de escaperoom. Een goede escaperoom voor de de beginners met veel uitdaging in de puzzels. Wij waren met een veel mensen die voor het eerste een escaperoom speelden en wij hebben enorm genoten.

Kamer met een vreemde bovenkamer

Gespeeld in augustus 2019. De kamer heeft leuke elementen en voor de beginnende speler is het een kamer die de moeite waard is. De Puzzels zijn niet te moeilijk en leuk voor iedereen die een beetje goed in zijn boven kamer is. Enkele puzzels sluiten niet aan op logica en was het enige verbeterpunt in deze kamer.

Terug in de tijd met een fantastisch verhaal

Een kamer op waarheid gebaseerd met een goed verhaal en verrassende elementen in de kamer. Net zoals de andere kamer van Escape Haarlem hoeft niemand zicht te vervelen. Vriendelijk ontvangst door de gastheer. Ontzettend gaaf dat de kamer aansluit op de geschiedenis uit deze kamer. Leuke puzzels waar denken, spelen en doen in verwerkt is.

Als ik hier Kroegbaas was ging ik nooit meer weg

Een kamer met leuke verrassingen en afwisselende puzzels. Behendigheid, nadenken, spelen, muzikaal. Allerlei puzzels die goed in het thema passen en leuk aansluiten op het verhaal van deze escaperoom