Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Naoyo

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

06-06-2021

Statistieken

Escaperooms

4 reviews

6 kamers gespeeld

75% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


4 reviews

Bella Ciao!

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 22 november 2021

Alsof je heel even in de serie zit!

Als je de kamer in komt waan je je meteen in de serie La Casa de Papel, het decor is mooi en goed in elkaar gezet. Veel herkenbare onderdelen/momenten van de serie komen terug, wat super leuk gedaan is! De muziek sluit goed aan bij elk deel van de kamer en geeft wat spanning samen met de effecten. Je hoeft de serie niet gezien te hebben om de kamer te spelen, al maakt het het wel leuker en helpt het wel. De puzzels passen goed bij het verhaal, zijn heel verschillend en hebben een goede flow. Wij vlogen er als team doorheen en hadden in eerste instantie niet door dat we het einde hadden bereikt. Dit zorgde voor een kleine anticlimax, we stonden namelijk al klaar voor de volgende puzzel. Waarschijnlijk is dit niet het geval als je met minder mensen de kamer speelt. Met de gastvrouw achteraf alles nog door kunnen nemen, zodat iedereen alle onderdelen van de kamer mee heeft kunnen krijgen. Een echte aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  37:25 min


 • Napraten kamer
 • Goede flow puzzels
 • Beleving
 • Sfeer
 • Met 6 mensen misschien te makkelijk

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 27 juni 2021

Top ervaring!

De ervaring begint al als je buiten staat, je hebt het gevoel dat je bij een hotel aangekomen bent. Dit gevoel wordt alleen maar versterkt binnen, wat is het gaaf aangekleed. De ontvangst is top, en wordt nog beter als je het spel echt "begint" in de lobby. Je krijgt vervolgens de sleutel van kamer 237 en mag je weg vervolgen. Wat volgt zal ik niet verklappen, maar is verrassend. De kamer is verder top aangekleed met veel verrassende elementen. Puzzels zijn heel verschillend, in de sfeer van de kamer en volgen het verhaal. Sommige zijn wat makkelijker dan andere, wat het puzzelmoraal hoog houdt. We konden net op het nippertje ontsnappen en hebben het ook spannend gemaakt voor de medewerkers. Kamer 237 is een aanrader en we komen zeker terug voor de conciërge!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:41 min


 • Effecten
 • Ontvangst in thema
 • Sfeer

 

Prison Break

Escaperoom Drachten
Geplaatst op: 27 juni 2021

Spannende en leuke kamer

Ontvangst was vriendelijk en in stijl. Je krijgt de sfeer en spanning al mee.

De kamer is wat ouder vergeleken met the lost ones, maar niet minder leuk. Er wordt wat meer gebruik gemaakt van slotjes, maar die komen in verschillende vormen en horen ook wel bij het thema. Het is heel belangrijk om samen te werken in deze kamer, zeker met een tweetal! Er is een verhaal, maar deze is iets minder van belang. De kamer heeft verder verrassende en spannende elementen.

Na afloop met een kopje thee de kamer besproken met de medewerker.

We hebben deze kamer na the lost ones gedaan als tweetal, en deze is beter te doen. Dit komt mede doordat we geleerd hebben om wat sneller te werken, maar ook omdat de puzzels wat makkelijker zijn voor ons gevoel. We zaten vanaf het begin al in een flow. We raden aan om prison break eerst als tweetal te doen als je niet al wat ervaring met z'n tweeën hebt, voordat je the lost ones probeert!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  46:20 min


 • Thema komt goed terug in puzzels
 • Gastvrijheid

 

The Lost Ones

Escaperoom Drachten
Geplaatst op: 27 juni 2021

Spannend, sfeervol en pittig

Het moment dat je binnenkomt krijg je al de sfeer mee en ontvangst was vriendelijk en in stijl.

De kamer is heel mooi en het verhaal zit goed in elkaar. Er zitten veel vernieuwende elementen in. Het is spannend maar niet echt eng. De puzzels zijn af en toe pittig, maar als je eenmaal in een flow komt ga je er goed doorheen. We hadden op een gegeven moment wel een wauw moment, de makers probeerden een beetje een Efteling effect na te bootsen en dat is heel goed gelukt.

Na afloop met een kopje thee de kamer even besproken met de medewerkers, wat super fijn was.

Dit was de eerste escape room die we met z'n tweeën speelden en hij is vrij pittig. We bleven op een onderdeel te lang hangen waardoor we helaas (net) niet konden ontsnappen. Ik raad dan ook aan om hem met meer te spelen of met z'n tweeën mits je meer ervaring hebt (ook als koppel samen).


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Verrassende elementen
 • Gastvrijheid
 • Kwaliteit kamer
 • Sfeer
 • (Te) uitdagend voor twee personen

 

0 reviews