Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Evels

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

16-01-2017

Statistieken

Escaperooms

28 reviews

35 kamers gespeeld

82.1% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


28 reviews

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 26 juni 2022

Ongelooflijk!

Als laatste op het programma van een Escape dagje in deze regio staat Molly's game op het programma.
Wij speelden ondertussen een 50-tal kamers, goede en minder goede. Dan kom je hier en denk je, wat heeft die kamer dat ze zo hoog aangeschreven staat en wat maakt hem nu nog zoveel beter dan de topkamers die we reeds gedaan hebben.
En ja, verwachtingen worden ingevuld.
Je wordt al vanaf het begin meegenomen in het verhaal. De ontvangstruimte brengt je namelijk al helemaal in het spel.
Deze best wel enge kamer weet de spanning goed op te drijven met licht en geluid. Puzzels zijn leuk, soms wat moeilijk of onlogisch voor mij, maar wat hebben we ons geamuseerd.
We kregen 1u20 de tijd. Toen we rond waren hadden we het gevoel nog geen uur weggeweest te zijn. Bleek dat we nog maar 58sec over hadden. Je wordt zo opgenomen in het spel dat je geen tijdsbesef meer hebt. De special effects van het decor waren soms van die mate dat je eerst even versteld staat van het gebeuren voor je weer kan nadenken!
Proficiat met jullie kamer! Alleen maar lof!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  00:58 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit

  down-the-hatch

Bella Ciao!

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 26 juni 2022

Super leuke aanvulling als fan van de serie

Vandaag staat er voor ons een dagje Escapen op de planning met 3 kamers in deze regio. We moesten er toch best een eind voor rijden en dan beter een paar kamers ineens.
Als eerste op de planning staat Bella Ciao. 4 van de 5 team-leden zijn fanatieke La Casa de Papal kijkers en dan is deze kamer een must-do :-)
We moesten er nog even inkomen met ons team. Na ondertussen ongeveer 50 kamers gespeeld te hebben, verloopt de samenwerking tussen ons meestal vrij gesmeerd. Nu moesten we soms wat langer zoeken voor we doorhadden wat we moesten doen en verloren we her en der wat tijd.
Alsnog zijn we ontsnapt en hebben we 54 minuten genoten om even zelf de populaire personages te mogen zijn en een bank te overvallen.
De escape wereld evolueert de dag van vandaag super snel, alles wordt mechanisch en draait rond beleving. Deze kamer is al iets ouder, ooit ongetwijfeld top geweest, nu eerder eenvoudig. Maar daarom niet minder leuk om te spelen. Wij hebben ervan genoten, leuk gepuzzeld, lekker uit kunnen leven en goed gelachten!
Bedankt voor deze!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  54:00 min


 • Goede service
 • Logica

 

Till death do us part

The Missing Link
Geplaatst op: 07 maart 2022

Spannend

Onze verwachtingen lagen hoog na hier ook al eerder Breacking Enigma en Jumanji te hebben gespeeld. Je krijgt hier ook meer tijd dan standaard wat de verwachtingen automatisch wat opdrijft, veel puzzels of moeilijke puzzels?

De start van de kamer is uniek en eens wat anders. Het zet je zintuigen meteen op scherp. Bij het betreden van de kamer word je meteen overdonderd door het mooie decor en de spanning die in de kamer verwerkt is. Op een unieke en aparte manier word je gedwongen op coöperatief te werken met de groep, hoewel een te grote groep ook zeker een nadeel is in deze lineaire kamer.

Een minpunt was in mijn ogen dat de kamer zo donker was. Er wordt veel gewerkt met cijferslotjes, wat ik opzich niet erg vind, maar wel vervelend als je geen licht hebt om de cijfers op de juiste plaats te zetten.

Globaal was het een prima kamer, mooi aangekleed, fijne puzzels, spanning wordt hoog gehouden, zeer vriendelijk personeel, ... We hebben ons goed geamuseerd. Al moet ik wel bekennen dat naar mijn gevoel de kwaliteit van Enigma en Jumanji niet overtroffen is geweest.
Op dat vlak bleef ik nadien een beetje op mijn honger zitten.


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Verhaal
 • Aankleding
 • Spanning
 • te donker

 

Het Genootschap

Het Geheim Baron Beeckman
Geplaatst op: 07 maart 2022

Vlotte en leuke kamer

Vandaag kregen wij de eer om toe te treden tot het genootschap van Baron Beeckman!
Vanaf dat je uit de auto stapt wordt je meegenomen in het verhaal. Top onthaal en sfeer is er hier.
De puzzels zijn leuk, uniek, logisch en origineel. Het verhaal zat zo fijn in elkaar dat we door deze kamer vlogen!
Op 10 seconden na haalden we hier het record, wat toch een fijn gevoel geeft nadien.
Het leuke aan deze kamer is dat er niet alleen met slotjes gewerkt wordt. Er zitten leuke manieren tussen om iets open te krijgen, wat voor mij een enorme meerwaarde is.
Geen ingewikkelde electronica waarbij alles tot op de mm juist moet zijn, maar gewoon simpele en robuuste zaken, LEUK!

Top kamer, top ontvangst. wij hebben heerlijk genoten!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  42:32 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Logica

  Caro

Le Prince

Escaping Belgium
Geplaatst op: 23 augustus 2021

Wanneer je denkt de beste kamers gezien te hebben, kom je dit weer tegen :-)

Hier in Retie speelden wij 4.5 jaar geleden onze eerste escape room en wat een ervaring was dat! Toen al vertelden zij ons dat ze bezig waren met het maken van een nieuwe kamer. Wij keken al sinds toen vol verwachtingen uit naar hun nieuwe genialiteiten.
Zelfs toen de kamer nog niet open was hebben wij hier al bergen plezier aan beleefd. De online zoektocht naar het thema van deze kamer heeft ons heel wat puzzelplezier bezorgd.
Ons ongeduld was hierna nog harder getriggerd.

Bij aankomst waren er wel technische defectjes in de kamer, maar die hebben ze meteen kunnen oplossen waardoor er voor ons geen probleem meer was. Het onthaal in Escaping Belgium is zo aangenaam, dat deze kleine storingen meteen vergeten waren. Deze mensen zijn zo gepassioneerd in wat ze gemaakt hebben, zij hebben maar 1 doel, en dat is hun kamer zo perfect mogelijk maken. Het is dan ook zo leuk om hen hier over te horen babbelen :-)
De kamer is ook volledig mechanisch, zonder de klassieke slotjes. En machaniek, dat is al gevoeliger dan sloten.

De kamer zelf is echt tot in de details in orde. Van zodra het intro filmpje klaar is, gaat de deur open naar een andere wereld. Zelfs de kleinste zaken zijn tot in detail uitgewerkt, ik denk dan aan decor, geur, muziek,.. de beleving is hierdoor echt top. En ondanks het feit dat wij ondertussen al heel wat kamers hebben gespeeld, zijn alle puzzels uniek.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • onthaal
 • afwerking
 • unieke puzzels
 • technische storing

 

The Traveler

Lockfree
Geplaatst op: 23 augustus 2021

Aparte kamer met unieke ideeën

Toen we binnenkwamen in dit gebouw werden we meteen vriendelijk ontvangen in een mooie bar. Deze is netjes afgewerkt en bezorgd je meteen een bepaald huiselijk gevoel.
Beneden zat de voorgaande groep nog iets te drinken dus werden wij netjes naar boven begeleid zodat we daar geen sneak peaks te horen kregen.
Toen het onze beurt was kregen we een intro filmpje te zien. Als 'ervaren' escaper was dit aanvankelijk een leuk begin, maar uiteindelijk vonden wij het veel te lang duren en hetgeen erin gezegd werd, was ook niet echt belangrijke info. Naar mijn mening kan dit veel korter.

Het begin van de escape room is wel leuk aangepakt, het is eens wat anders. Bij de start van de kamer hadden we wel een beetje een dubbel gevoel. Het was eerder een kleine ruimte met zeer veel spullen waardoor het een beetje overkomt als een rommeltje. Hoe verder in het spel, hoe beter dit werd, met een climax naar het einde toe. Dit hebben ze zeker mooi en origineel gedaan, al vonden wij wel dat er nog veel ruimte is voor verbetering / aanvulling.

Wij waren oprecht verrast door de wending in het verhaal en vinden de kamer zeker het spelen waard. We hebben ons goed geamuseerd en het waren leuke puzzels om op te lossen, maar het 'WAAUW' gevoel ontbrak ons een beetje op het einde.

Wat voor ons wat moeilijk lag was het feit dat we verplicht plastic handschoenen moesten dragen owv corona. Dit is helemaal niet verplicht volgens de richtlijnen en het desinfecteren van handen is even (on)efficiënt. Hierdoor zijn we wel al met een bepaald gevoel aan de kamer begonnen.. Al is dit uiteraard maar tijdelijk en hoop ik voor de volgende spelers dat ze dit snel afschaffen


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • onthaal + bar
 • onverwachte wending
 • intro filmpje

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 01 augustus 2021

Meeslepend van begin tot einde

Wij hebben ondertussen al heel wat escape rooms gedaan en gaan ook steeds op zoek naar de kamers die hoog aangeschreven staan. Ondertussen hebben we al veel gedaan in een straal van x-aantal km rond onze woonplaats en beginnen we steeds verder en verder te rijden. Zo zijn we hier beland, DE kamer van België en Nederland. Na al een keer naar huis gestuurd te zijn geweest door een probleempje met de reservatie, konden van vandaag deze kamer eindelijk spelen. Wat keken we ernaar uit, de verwachtingen lagen best wel hoog. Enof deze ingevuld zijn! Het decor zit goed, de beleving zit goed, er zitten originele puzzels in, we hebben ons geen seconde verveeld.
Het duurde wat lang voor we op gang waren gekomen, maar met de nodige hints zijn we toch tijdig ontsnapt!
Deze kamer is absoluut een aanrader, een must do onder de escape rooms!
Ook het onthaal en het personeel is helemaal in thema en super vriendelijk! Wij waren zeer tevreden


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • top onthaal in thema
 • origineel
 • beleving
 • geen

 

Het Brabantse Lab

Escape Schijndel
Geplaatst op: 14 september 2020

Goed geamuseerd

Het ontvangst in deze kamer was zeker goed, geen opmerkingen over. Fijne host waar we leuk mee hebben nagebabbeld.
De kamer zelf was in orde. Leuke puzzels en hier en daar een originele insteek en creatief idee. Maar om de kamer op en top te maken, miste ik enkele details en afwerkingen. De host vertelde ons dat de groepen op de duur te snel klaar waren en hierdoor hebben ze enkele zaken toegevoegd om de puzzels moeilijker te maken. Al leek ons dat in sommige gevallen meer op verwarring veroorzaken dan de puzzels uitdagender maken.

Ook hadden we een nog niet eerder voorgevallen technische storing waardoor ons spel gepauzeerd werd om dit op te lossen. Kan de host uiteraard niets aan doen, maar was wel een beetje gek.

Verder prima kamer en hebben ons goed geamuseerd, dat is uiteindelijk het belangrijkste


7

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:51 min


 • vriendelijk ontvangst
 • creatieve puzzel
 • verwarring tijdens de puzzel
 • technische storing

 

Huisnummer 20

Huisnummer 20
Geplaatst op: 13 januari 2020

fijna klassieke kamer

Deze kamer gespeeld met 4 personen. De kamer is bij mensen thuis gebouwd wat het een heel huiselijk gevoel geeft. Het was eerder een simpele kamer maar er zat een leuk verhaal in met wel originele puzzels die we als geregeld escaper nog niet veel gezien hadden. Ondanks de eenvoudige kamer hebben we hierdoor enorm genoten. Het heeft vooral zijn charme dat ze de kamer zelf bedacht hebben met doordachte en minder doordachte puzzels.
Wij hebben allesinds ons weer een uur geamuseerd.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  08:20 min


 • originele puzzels
 • hier en daar verouderd

 

Jumanji

The Missing Link
Geplaatst op: 13 januari 2020

Alsof we even op vakantie waren, zo mooi!

Door de aankleding van deze kamer beleef je een echt waaaaauw gevoel in dit uurtje spelen! We stonden versteld hoe mooi alles in elkaar stak en hoe leuk de puzzels gevonden zijn. Het feit dat de kamer volledig technologisch is brengt het de escape kamer naar een ander level vind ik.
Vol verwachtingen door verhalen van andere mensen begonnen we aan deze kamer. En mijn verwachtingen zijn allesinds 100% ingevuld.
We hebben zelfs als kers op de taart een nieuw record voor deze kamer vastgezet!
Toen we ontsnapt waren had ik wel het gevoel niet zoveel puzzel opgelost te hebben. Naar ons gevoel misschien omdat we maar 42min bezig zijn geweest. Ik begrijp ook wel dat ze niet meteen veel meer voorzien aangezien er ook veel mensen tegen de 70 minuten aanlopen.

Alleen maar lof over deze kamer!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  42:17 min


 • super mooi
 • knappe afwerking
 • top puzzels
 • geen!

 

Turnhout

Escape 2300
Geplaatst op: 05 januari 2020

kamer voor beginners, of als je gaat als team-building

Deze kamer gespeeld met 5 personen als team-buildingsactiviteit. Enkele leden van het team hebben nog maar beperkt escape ervaring en voor hen was dit een leuke ervaring. Opzich een leuke kamer met een tof thema, maar heel basic. Er was 1 medewerker die alle kamers daar moest ondersteunen waardoor we soms tips kregen die we reeds uitgevoerd hadden of vroeg ze ons of een bepaalde stap al uitgevoerd is geweest. Het is interessanter als iemand het hele proces kan volgen en perfect weet wat er gebeurd is en wat niet.
Daarboven op was er een slot dat zeer slecht open ging. Op gegeven moment kwam de medewerker onze kamer binnen om ons te ondersteunen met dat slot.. Zeer lief, maar dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn.
De kamer bevatte leuke puzzel die ik als frequent escaper nog niet gezien had, maar de beleving van de kamer is zeer miniem. Ook jammer dat er geen nabespreking is doordat de medewerker niet heeft meegewerkt aan de opbouw van de kamers en hierdoor weinig te vertellen heeft nadien.


6

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  09:20 min


 • originele puzzel
 • slot dat niet werkt
 • 1 medewerker voor de 4 kamers te ondersteunen

 

Hunting Season

Tales of Torchdale
Geplaatst op: 22 oktober 2019

Eén van de betere escape rooms in deze regio

Voor deze regio is dit momenteel zeker 1 van de betere kamers. Het verhaal en de effecten zat goed in elkaar, er was een duidelijke volgorde van handelen en het was eens wat anders dan cijfersloten. Wij hebben ons bijzonder goed geamuseerd in deze kamer en zouden hem zeker aanraden aan andere mensen.
Door het rechtlijnig verloop van de puzzels is de kamer naar mijn ervaring wel plezanter om met 3 of 4 mensen te spelen. Ik heb een aantal momenten gehad dat ik niet goed wist wat doen omdat andere team-genoten met een puzzel bezig waren en ik daarbij niet echt kon helpen.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  50:55 min


 • geen cijfer/sleutelsloten
 • de intro past perfect in het thema
 • leuker met 3 tot 4 spelers

 

Utopiae

Create Your Escape
Geplaatst op: 22 oktober 2019

Originele kamer

De kamer stak zeker mooi in elkaar met een leuke startpuzzel! het verdere verloop van de kamer stak vol originele puzzels, maar de samenhang ervan was niet altijd duidelijk. Soms waren de ruimtes ook wat klein voor 6 personen.
We hebben zeker genoten van deze kamer, enkel de eindpuzzel was een beetje een teleurstelling. we begrepen het verband niet met de rest van de kamer en we hebben het gevoel dat we deze puzzel ook eerder toevallig hebben opgelost dan dat we echt wisten wat we aan het doen waren.
Verder een heel fijn ontvangst, leuk nagebabbeld met de uitbater.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  42:30 min


 • originele puzzls
 • de samenhang van de ruimtes niet echt duidelijk

 

Mooie kamer met zeer leuke puzzels

Deze kamer gespeeld voor 'catch me if you can'. We kwamen uit de kamer met nog een klein kwartier op de klok. We waren fantastisch snel begonnen en even ging alles heel goed, tot we ons lieten vangen door 1 klein stom ding waardoor we heel wat tijd achter bleven.
Ondanks toch een super leuke ervaring aan deze kamer overgehouden. Makkelijkere, maar ook super leuke puzzels, goed over nagedacht. Het is de bouwers allesinds gelukt om ons een uur te amuseren!
Knap gedaan!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  46:22 min

 

Fantastisch

Deze kamer met 5 personen gespeeld en wat een beleving hebben we ervaren! De effecten waren zo goed dat we onze acties soms lieten leiden door de echtheid van ons gevoel. Dit kan enkel wanneer je zeer veel tijd en aandacht een details besteed. Dikke duim voor de bouwers van deze kamer, wij hebben een uur genoten, gebibberd en gebeefd, gelachen en gepuzzeld!
Deze kamer is een aanrader voor elke escape-fan!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  58:30 min


 • tot het kleinste detail in orde
 • super effecten
 • top beleving

 

Breaking Enigma

The Missing Link
Geplaatst op: 14 oktober 2018

Leuke sfeer

Gezellig ontvangst in deze escape room, alleen wat moeilijk te zien langs de straatkant, je ben het zo voorbij gereden. De kleine ingang valt niet zo op tussen al de grote bedrijven.
De kamer zelf was netjes in orde, leuke en originele puzzels. Ondertussen hebben wij al heel wat kamers gedaan dus verwacht je veel gelijkaardige puzzels, toch hebben ze dat hier goed weten op te lossen! netjes.
Wij hebben de kamer met 6 gespeeld, wat zeker voldoende is. Soms stonden we wel wat te draaien omdat andere teamleden bezig waren met een puzzel.
Wij hebben wel een deel overgeslagen door een samenhang van toevalligheden. Leuk voor ons, maar bracht ons wel in de war.
Ik vind persoonlijk dat deze kamer underrated is.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuke puzzels
 • origineel
 • mooie aankleding van de kamer
 • puzzel opgelost door toevalligheden

 

The Mystic Cabin

Riddle Room
Geplaatst op: 08 mei 2018

Mooi!

Prachtige kamers met een logische aaneenschakeling van puzzels. Niet perse de moeilijkste puzzels maar wel origineel en leuk gevonden! kamer is prachtig aangekleed waardoor het inlevingsvermogen super goed zit. We hebben genoten van deze kamer en elke puzzel die erin zat.
Complimenten voor de makers! Dat hebben jullie goed gedaan


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • mooie kamer
 • leuke puzzels
 • goede aankleding

  koenzie

The Conductor

Riddle Room
Geplaatst op: 08 mei 2018

Knap!

Na the mistic cabin te hebben gespeeld stond ook deze kamer nog op het programma. volgens de score van deze website bewust gekozen om deze laatst te spelen omdat de review hiervan nog hoger lag.
Bij het binnenkomen van de kamer werden deze verwachtingen al meteen ingevuld, fantastisch aangeklede kamer, super mooi decor! Het duurde voor ons iets langer om in deze kamer op gang te geraken, maar eenmaal we op gang waren alles netjes kunnen afwerken.
Ook hier zijn niet alle puzzels super ver gezocht of moeilijk, maar zeker wel leuk en origineel. We hebben er van genoten en met een dikke 8 minuten op de klok ontsnapt!
Ook hier complimenten aan de makers! Beide kamers zijn zeker een aanrader


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Super mooie kamer
 • leuke puzzels
 • vriendelijke dame, goed ontvangst

  The Riddle Roomkoenziemargot

Bloody Dentist

Breakout Room
Geplaatst op: 05 november 2017

Top!

Vandaag een dakje Den Bosch op het programma en de drie kamers die Breakout Room te bieden heeft. Begonnen bij de bloody dentist. Deze kamer is zeker netjes aangekleed, met afwisselende puzzels. In het begin had ik het gevoel dat we traag op gang kwamen. Toen ook een tip gevraagd omdat we bang waren anders niet meer rond te komen. Na de tip alles vlot gevonden en uiteindelijk ontsnapt met nog 20 minuten over!
Zeker en leuke kamer, maar wel wat basic voor als je al veel kamers gezien hebt.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • super gezellig ontvangst
 • mooi aangekleed

 

Granny's Room

Breakout Room
Geplaatst op: 05 november 2017

Top!

Deze kamer stond vandaag als tweede op het programma. Toen we binnenkwamen, kwamen we net echt terecht in oma's woonkamer. Dit gezellig huiselijk sfeertje maakte dat we goed konden nadenken en na slechts 1 tip alweer kunnen ontsnappen met nog 20 minuten op de klok!
Leuke kamer zonder slotjes waardoor we toch wel even dachten 'hoe moeten we dit nu doen' :)


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooi aangekleed
 • super ontvangst
 • oudere kamer waardoor gemakkelijker te spelen

 

Se7en Sins

Breakout Room
Geplaatst op: 05 november 2017

Super kamer!

Als laatste deden we de Seven kamer, waar we toch wel wat bang voor waren. Deze staat hier het hoogst aangeschreven en gezien het thema waren we bang voor een wat enge kamer. De inleving was hier wel zeer hoog en elke keer als je denkt dat je er bent, staat er weer iets nieuw te wachten!
Deze kamer is zeker een aanrader, zeer veel tijd en energie ingestoken. Uiteindelijk goed doorgewerkt want ook deze kamer hebben we met succes kunnen afwerken met nog bijna 9 minuten over! Blijkbaar hadden we zelfs een nieuw recordje gezet voor deze kamer! Wat we zelf ook wel heel leuk vonden :)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • spannend
 • super ontangst

 

The Taken Room

Exit Games Antwerpen
Geplaatst op: 12 augustus 2017

Simpele kamer, met leuke puzzels

Na een tijdje terug hier al een andere kamer te hebben gedaan, wilden we nog eens terugkomen voor deze. Simpel ingerichte kamer met moeilijke en minder moeilijke puzzels. Het was voor ons niet altijd even logisch en er zijn steeds delen van verschillende puzzels zichtbaar waardoor het moeilijk was om overzicht te houden. Uieindelijk toch alles gedaan gekregen, net 1 minuutje te kort om de finale puzzel af te werken. Weer een ervaring erbij, jammer dat we net niet klaar zijn geraakt.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Escape from Machu Picchu

Escape Adventure
Geplaatst op: 07 augustus 2017

Super leuke kamer

Deze kamer was voor mij de leukste van de twee op deze locatie. De puzzels volgden elkaar goed op waardoor er goed overzicht gehouden kon worden. We hadden ons wel laten vangen door een slimme list zodat we wel wat tijd verloren zijn.
Leuke puzzels, mooie kamer, helaas net niet gehaald. Zeker de laatste puzzel vraagt wat extra denkwerk waardoor we net te laat waren.
Mooi gedaan!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

The Curse Of Captain Kidd

Escape Adventure
Geplaatst op: 07 augustus 2017

Waauw!

Deze kamer is echt super in orde! De aankleding en sfeer zitten echt helemaal goed. Het systeem van puzzelen verloopt hier iets anders als in de andere kamer, hierdoor was het voor ons moeilijker overzicht te houden en zijn we belangrijke seconden verloren. Er moesten heel wat puzzels opgelost worden en bij enkele duurde het te lang voor we goed begrepen wat we moesten doen. Dit alles leidde tot een super ervaring maar helaas geen ontsnapping.
Wij kijken uit naar hun volgende kamer!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Kamer op en top in orde

 

De Bank

Locks & Keys
Geplaatst op: 07 augustus 2017

Spannend!

Leuke, spannende kamer! Vooral met het aangepaste geluid wordt de spanning naar het einde toe sterk opgedreven. We kwamen moeilijk op gang, maar eenmaal vertrokken hadden we toch snel wat buit te pakken. Op het einde bleken we zelfs ruim boven het gemiddelde te zitten, toch wel een beetje trots op onszelf.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Het geheim van Schrobbelèr

Locks & Keys
Geplaatst op: 07 augustus 2017

Veel escape tips bijgeleerd in een fijne kamer!

Deze escaperoom onder een iets ander concept is een leuke ervaring geweest. Het feit dat je niet zo tijdsgebonden bent maakt at je helderder kan nadenken over de dingen waardoor je meer bijleert. Dit was eens iets anders en zeker een aanrader. Leuke kamer met leuke wendingen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

0 reviews