Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Romeh

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

14-12-2020

Statistieken

Escaperooms

8 reviews

17 kamers gespeeld

87.5% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


5 forum berichten

8 reviews

Soup du Jour

Rock City Escape
Geplaatst op: 25 februari 2023

Good Soup! 👌🏻


Vandaag hebben we 70 van de 75 minuten opgesloten gezeten in Soup du Jour: waar wij zogenaamd een diner hadden gereserveerd in het restaurant van de befaamde chef-kok Gaston Boucher. Gaston, bekroond met een Michelin-ster voor zijn uitmuntende soep, wil niets kwijt over zijn succes en bewaakt zijn geheimen stellig. Met een huiveringwekkende reden,
want al gauw blijkt dat in de keuken niets is wat het lijkt…

Soup du Jour is na Bloody Mary ons tweede bezoek aan Rock City Escape en bevat alle ingrediënten voor een geslaagde ervaring, zoals een thematisch onthaal; een decor dat tot in de kleinste details is uitgewerkt, ons de buitenwereld even liet vergeten en het gevoel gaf ons in een levensecht horror-restaurant te bevinden; technische hoogstandjes en puzzels in thema die afwisselend parallel en lineair op te lossen zijn.

Al met al: Good Soup! 👌🏻


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  70:00 min


 • Decor
 • Diversiteit
 • Logica

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Geplaatst op: 19 december 2022

Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary

Afgelopen zondag hebben we 56:28 minuten opgesloten gezeten in Bloody Mary; de welbekende legende, waarbij de geest van Bloody Mary bij het 3x achter elkaar uitspreken van haar naam in de spiegel verschijnt en je vervloekt of vermoord. Wat de origine van deze legende is, is een mysterie… er bestaan uiteenlopende verhalen, waarvan deze escape room er één vertelt en waarin jij als escaper de hoofdrol speelt!

Vanaf het eerste moment kom je in de juiste stemming; een kronkelige autoweg door het bos, een oud klooster dat tussen de bomen verschijnt en een thematische ontvangstruimte en onthaal…

Bloody Mary is een klassieke escape room met veel sloten, doe- en denkpuzzels, de kans om zowel apart van elkaar als gezamenlijk tot een oplossing te komen en toffe licht- en geluidseffecten.

Broeder Mattheüs (en de rest van Rock City), bedankt voor deze huiveringwekkende ervaring. Wij hebben ervan genoten! 


8

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:28 min


 • Thematisch onthaal
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Decor
 • Moeilijkheidsgraad

 

The Dome

Mama Bazooka
Geplaatst op: 28 november 2022

Één grote mindfuck

Gisteren hebben we 49:56 minuten opgesloten gezeten in The Dome; een futuristisch onderzoekscentrum, waar een misdadiger een CMNT (Controlled Moleculair Neuro Transmission) behandeling ondergaat, om zijn criminele gedrag in de kiem te smoren. Tijdens de behandeling lukt het de misdadiger echter om het systeem in The Dome te kraken en te ontsnappen, waarbij een hoge dosis Natriumcyclaat vrijkomt en alle medewerkers van het onderzoekscentrum, waaronder wij, bedwelmd raken met het hallucinatie-opwekkende gas.

Aan ons de taak om het hoofd koel te houden en de Natriumcyclaat levels naar een veilige waarde te brengen.

The Dome is een uniek concept, met een Disney-waardig decor, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van codes en sloten, maar van sensoren (o.i.d.) en puzzels, die de onderlinge samenwerking zeer op de proef stellen. Tegelijkertijd heb je werkelijk geen idee wat je te wachten staat, val je in de ene na de andere verbazing/hallucinatie en ontvouwt de kamer zich tot een grote mindfuck.

Een meesterwerk als je het mij vraagt.

Enig minpuntje is dat de storyline wat wazig is… maar dat kan ook aan het Natriumcyclaat liggen ;)


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  49:56 min


 • Sensationeel futuristisch decor
 • Unieke technologische puzzels
 • Goede service
 • Wazige verhaallijn

 

Amsterdam Catacombs

Logic Locks Amsterdam
Geplaatst op: 15 augustus 2022

My soul is sacred

Gisteren hebben wij 90 minuten opgesloten gezeten in de Amsterdam Catacombs, waar zich een huiveringwekkende rattenplaag, een zwarte schim, vermissingen en zelfs een moord door de ondergrondse gangenstelsels van de Poosthoornkerk verspreiden. Hoe deze onverklaarbare activiteiten met elkaar in verbinding staan en wie (of wat) hier verantwoordelijk voor is, is een raadsel. Eerder is er een groep rechercheurs op pad gestuurd om de catacombe te onderzoeken, deze is echter nooit teruggekeerd.
Vervolgens aan ons de taak om de duistere diepten af te dalen en de antwoorden te vinden, die onze voorgangers nooit naar de oppervlakte hebben kunnen brengen.

De Amsterdam Catacombs is een indrukwekkende interactieve horror experience, inclusief meeslepend theaterspel, die de angst en adrenaline constant door het lichaam doen stromen. Dit maakt logisch nadenken onmogelijk, waardoor relatief makkelijke opdrachten moeilijk worden.
Wie mij een beetje kent, weet dat ik wel tegen wat horror ben opgewassen, maar ik zeg je eerlijk dat er op een bepaald moment de tranen achter mijn ogen brandden…
En of je alle opdrachten nu haalt of niet; met verschillende eindscènes afgestemd op JOUW bewandelde pad is het einde hoe dan ook sensationeel!
Wij kunnen in ieder geval zeggen dat we het hebben overleefd en gehaald.

Is het de beste kamer die we ooit hebben gespeeld? Nee.

Helaas is de kamer enkel in het Engels te spelen en ondanks dat wij deze taal goed beheersen, was de intro en de tussentijdse communicatie slecht te verstaan, wat het spel bemoeilijkte en onze algehele beleving beïnvloedde.
Desondanks, een super gave ervaring! En aan het einde zelfs voorzien van een tof aandenken 🪙

“𝘔𝘺 𝘴𝘰𝘶𝘭 𝘪𝘴 𝘴𝘢𝘤𝘳𝘦𝘥. 𝘔𝘺 𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵 𝘪𝘴 𝘱𝘶𝘳𝘦. 𝘕𝘰 𝘦𝘷𝘪𝘭 𝘤𝘢𝘯 𝘤𝘰𝘳𝘳𝘶𝘱𝘵 𝘮𝘦.”


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Decor
 • Meeslepend theater
 • Slecht verstaanbaar Engels en hintsysteem

 

Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 5 juni 2022

Unieke beleving!

Gisteren hebben we 45:24 minuten opgesloten gezeten in The Freakshow; ook wel bekend als een ziekelijk fenomeen uit de 19e eeuw, waar mensen met ongebruikelijke fysieke aspecten, zoals een afwijkende skeletvorm, uitzonderlijke flexibiliteit of intersekse een circus-act opvoerden met als doel bezoekers te trekken en te shockeren.

Ons doel? Op tijd aan deze zogeheten freaks te zien ontsnappen…

The Freakshow is een unieke kamer, waarin geen gebruik wordt gemaakt van codes en sloten, maar van sensoren (o.i.d.) en diverse bijpassende, oude circusspellen die dwingen om “outside the box” te denken.

Na The Dentist, The Honeymoon, The Orphanage en The End is er met The Freakshow helaas een einde gekomen aan onze DarkPark-spree. Echt, enorme complimenten naar hun hoogwaardige en filmische creaties. Hopelijk brengt de toekomst meer uit hun handen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  45:24 min


 • Beleving
 • Sfeer
 • Logica
 • Goede begeleiding

  xMvdsDaan92annaAlecCasturiiTheekopje

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 19 februari 2022

Waanzinnig, ongezien en onvoorspelbaar!

Vandaag hebben we 58:14 minuten opgesloten gezeten in The End; een op het eerste gezicht doorsnee grafkistenwinkel, die al spelende enkel een dekmantel blijkt te zijn, waarachter de meest afschuwelijke en onvoorspelbare intriges schuilen.

The End is inclusief zijn decor, ongeziene effecten, technieken en acteerwerk een waanzinnige ervaring waarbij tijd relatief wordt en je je in een totaal andere realiteit waant. Oh, en een einde die alle verwachtingen overtreft 😱

Op naar de volgende beleving van Dark Park!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:14 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal

  xMvdsDaan92CasturiiAlecsjpg68

If Walls Could Whisper

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 29 augustus 2021

Bloedstollend!

Gisteren hebben we 60 minuten lang opgesloten gezeten in The Orphanage; een oud, verlaten weeshuis, waar de zielen van de weesmeisjes nog steeds lijken rond te dwalen… wat in het verleden precies tot hun dood heeft geleid is afschuwelijk en voelbaar in elke ruimte.
Dankzij de host en de perfect afgestemde aankleding, muziek en schrikeffecten, is The Orphanage van het begin tot het einde een bloedstollende beleving. Zeker een aanrader!
Helaas net niet weten te ontsnappen, maar de kamer wel tot het einde kunnen beleven; volgens de host kwamen we net 1 tot 2 minuten tekort…
Na The Honeymoon Suite en The Orphanage is DarkPark overduidelijk 1 van mijn favoriete escape-creators.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Perfect afgestemde aankleding, puzzels en muziek
 • Fijne host

  xMvdsDaan92AlecannaGertDeGoudvisCasturiicinzanoKooijv3chtereduarddouwesdekker

Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 14 december 2020

Fantastisch!

Vandaag zaten we opgesloten in een Honeymoon Suite, waar de meest akelige dingen gebeuren.
Zo verleidt de hoteleigenaar vrouwen om met hem te trouwen, waarna hij hen op gruwelijke wijze van het leven beroofd. De vele bebloede trouwjurken waren een onmisbaar decorstuk...
Met klotsende oksels en het hart in onze keel, vanwege de timer en verschillende schrikeffecten, zijn we op het nippertje met 59 minuten en 26 seconden weten te ontsnappen!
Fantastische puzzels, prachtig decor.

Een zeer geslaagd, zeldzaam en dierbaar uitje in deze gekke tijden... 🥰 Onwijs bedankt, Dark Park en tot snel!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Luguber sfeertje
 • Fantastische puzzels
 • Prachtig decor
 • Horror

  xMvdsjadelouisaDaan92MarcAlecGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chter

0 reviews