Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Leroymijns

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

28-07-2021

Locatie

Breda

Statistieken

Escaperooms

3 reviews

42 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


3 reviews

Het Testament

Het Geheim Baron Beeckman
Geplaatst op: 19 januari 2023

De varkentjes! <3

We kwamen aan bij een oud gebouw, overwoekerd met klimop en andere planten. Kaarsen wezen ons de weg naar de voordeur, waar we volledig in thema werden onthaald door de vriendelijke eigenaren van de escaperoom.

De kamer ziet er heel mooi en netjes afgewerkt uit. Ik kon amper geloven dat de meeste materialen niet al tientallen jaren in de ruimte aanwezig waren. De manier waarop je de puzzels op moet lossen passen heel goed in het thema en de tijdsgeest waarin het verhaal zich afspeelt. De varkentjes speelden een fantastische rol in de kamer. Zó uniek!

Toen we ontsnapt waren hebben we nog een heel leuk gesprek gehad met de eigenaren. Je merkt dat deze escaperoom met enorm veel enthousiasme en liefde voor het escapen wordt gerund. En dat is mooi. We hebben beide kamers dezelfde avond gespeeld, maar als er in de toekomst nog eentje bij komt zullen we zeker terugkomen!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Puzzels

  Caro

Soup du Jour

Rock City Escape
Geplaatst op: 16 september 2022

De beste ingrediënten voor een heerlijke soep!

We bereikten de Escaperoom via een paadje welke ons direct in de juiste sfeer bracht. Het klooster waarin de kamer zicht bevindt is natuurlijk al een prachtige setting. Hier maakt Rock City Escape geniaal gebruik van.

Bij aankomst in het klooster waren we vol verwachting van wat ons zou gebeuren: ons werd immers de beste soep beloofd! De ober ontving ons met een blik alsof hij eerder die avond vreselijke dingen heeft zien gebeuren. Na een korte rondleiding door het klooster, welke ons direct naar de kamer bracht, betraden we het restaurant. Pluspunten voor deze host, want we werden direct op een geniale én toepasselijke manier in de juiste sfeer gebracht.

De kamer zelf bevat alle ingrediënten voor een geslaagde ervaring, de puzzels zijn afwisselend en parallel op te lossen wat handig was met onze groep van zes personen. We gingen vrij snel door de kamer heen, waardoor we in een lekkere flow zaten. Top!

Het einde voelde ietwat abrupt en rommelig aan, dat was jammer. We hebben de kamer gehaald met nog 17 minuten op de klok en met maar een paar hints, in combinatie met een aantal medespelers voor wie dit de eerste escaperoom ooit was. Een mooie score dus!

Een klein minpuntje: in de kamer werd gebruik gemaakt van TV-schermen waarop iets te zien is. Deze trokken je een beetje uit de sfeer, omdat het licht heel fel is en niet goed matcht bij de rest van de verlichting.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Locatie
 • TV-schermen

 

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 28 juli 2021

Complete onderdompeling

Na vele verhalen te hebben gehoord over deze nieuwe kamer van Epic Escape, besloten we last minute om deze kamer te gaan spelen. Dat er tijd voor ons vrij werd gemaakt om langs te komen, was nog voordat we binnen waren al een eerste pluspunt.

We werden vriendelijk binnengehaald en kregen kort uitleg over de kamer. De introductie in de kamer is uniek en erg vermakelijk. Een heel sterk begin!

De kamer zelf bevatte een fantastisch niveau van detail en uitdagende en leuke puzzels. Het hintsysteem is erg uniek verzonnen en we zijn meerdere keren verrast door de speciale effecten.

We zijn binnen de tijd, met open mond, uit de kamer gekomen, Wat was dit goed!

Na afloop hebben we een uitgebreide rondleiding gekregen, hier werd met passie verteld over de totstandkoming en werd ons gewezen op fantastische details die niet direct opvielen, maar wel een enorme bijdrage leveren aan de samenhang van het verhaal.

Eigenlijk doe ik deze ervaring te kort door het een kamer te noemen, want het was oprecht een unieke belevenis! Een absolute aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Geniale muziek
 • Fantastisch oog voor detail
 • Perfecte sfeer
 • Leuke en uitdagende puzzels

  Epic Escape Waalwijk

0 reviews