Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Glenn

Escaper

Offline

Omschrijving

Insta: @Glenndekker1999

Escape-rooms is een soort verslaving geworden. 

Het gebeurt nu geregeld dat ik 3 tot 4 kamers per week doe. 


Ik laat altijd een review achter en ben dan eerlijk over wat ik vind. Helaas is het een moment opname, dus het kan zijn dat ik een slechte ervaring heb over de service en dan beïnvloed dit mij wel over mijn mening van de kamer. daarom probeer ik dit altijd los te zien van elkaar maar beschrijf ik het wel.


Ik ben een escaper die bijna niet mijn kamers van te voren boekt. Ik hoop altijd dat er gewoon nog plek is. Ik kom voor het verhaal naar een kamer, leuk als de puzzels goed zijn maar als je verhaal niet klopt of niet boeiend is dan heb je geen goede kamer. Techniek word steeds belangrijker. Ik kijk dan ook graag naar de afwerking hier van, ik wil niet afgeleid worden door dat de techniek in het zicht hangt en alles moet wel goed werken. 


Ik denk dat ik wel over me zelf kan zeggen dat ik graag klets, daarom ben ik regelmatig nog lang bij een escape-room om na te praten. Hoop dan ook niet dat ik de deur word gewezen na het spel. Tuurlijk als het druk is dan is dat zo maar het hoort een beetje bij de service. 


Mijn doel: Alle kamers uit de top 50 afgevinkt hebben. 


dat betekend niet dat ik de andere kamers niet wil doen. Kom maar op ik wil veel uitdagingen aan gaan. 


Lid sinds

14-09-2020

Locatie

Tilburg

Statistieken

Escaperooms

39 reviews

62 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

1 gespeelde spellen


39 reviews

The Launch - Escape Mission

Noordkade Uitjes
Geplaatst op: 19 september 2022

Missie voltooit

Ontvangst:
Super goede ontvangst ruimte. Fijn die bar en daarna een leuke manier van uitleg. Persoonlijk niet zo van de filmpjes maar dit was wel te behappen.

Aankleding:
Leuke aankleding, goed in thema en mooi gemaakt. Je lijkt echt bij een raket basis te zijn. Vooral verlieft op alle knopjes en knipperende dingen. heerlijk!

puzzels:
Lekker veel en goede puzzels in de kamer, soms echt goede nadenk puzzels en soms ook niet te moeilijk denken.

strijd:
Oké ik was wat bevooroordeeld over het strijd idee. (uitleg: we hadden twee teams van 8 personen, de andere 8 personen zouden ons willen tegen houden. Dit was uiteindelijk geweldig!)

service:
Okee ik ben heel te vrede, maar toch een klein beetje kritiek. Ik heb de host bijna niet gesproken. Dit ligt waarschijlijk aan meerdere dingen en niet zo zeer aan haar! Het concept is er denk ik niet na, om echt nog na te praten, je komt in een bar terecht waar de escape-room zelf geen bar man heeft staan maar een ander bedrijf, wij waren met 16 man dus dat is ook lastig als host om tussen te komen. Dus ik vond het wel leuk om na te praten maar snap ook dat het soms anders is. Wel een heel gast vrij gevoel. Ook heb ik met een host gepraat maar die kende ik toevallig via het wereldje, lichtjes te leur gesteld dat zij ons niet begeleiden haha (grapje). Super gast vrij dus dat was super!

conclusie:
Ik ben verbaast dat deze kamer niet hoger staat in de ranglijsten. Hij scored voor mij echt beter dan een aantal in de top lijsten. Maar goed ik bepaal niet alleen die lijsten dat doen we samen. ik ben wat kritischer dus het is ook niet zo dat ik hier meteen hoge cijfers ga geven om hem hoger te krijgen maar deze kamer verdient goede aandacht.

Wij hebben de kamer met 8 man gespeeld, ik werd eerst gewaarschuwd dat de kamer echt makkelijker met minder man kan worden gepeeld. misschien dat de strijd er voor zorgde dat we het lastiger hadden. Maar ik ben van mening dat je makkelijk met 8 man hier in kan. Ik heb me niet geïrriteerd aan de rest en dat kan ik normaal met 6 man al in een kamer.


Reactie door Noordkade Uitjes

19 september 2022

Bedankt voor je mooie review Glenn, dat waarderen wij enorm! Applausje voor jullie ontsnappingstijd!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja  48:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving

 

The Curse Of Captain Kidd

Escape Adventure
Geplaatst op: 08 september 2022

Spannend avontuur

Eerste indruk was fantastisch. Spannende lokatie, mooie aankleding in het begin meteen al.

Aankleding:
Wat een mooie aankleding, het lijkt net of je een echt schip in stapt. Vet om zo iets mee te mogen maken.

Puzzels:
Er zijn heel veel puzzels aanwezig, dus wees niet bang dat je stil komt te staan of niks te doen hebt. Dat is gewoon niet mogelijk hier!

Conclusie:
Ik raad deze kamer zeker aan. Als je voor aankleding en puzzels gaat ben je hier aan het juiste adres.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal

 

Het Brabantse Lab

Escape Schijndel
Geplaatst op: 30 augustus 2022

Brabantse gezelligheid en spanning

Last minute wilde we een room doen, na dat we een bericht hadden geplaatst in een facebook groep reageerde deze escape-room. Na een whatsapp gesprek konden we komen. Zelfs voor de late uurtjes draaien hun, hun hand niet om.

Ontvangst:
Prima ontvangst! makkelijk te vinden en parkeren naast het gebouw mogelijk. Leuke ontvangst ruimte en gezellige mensen die je ontvangen.

Verhaal:
Duidelijk verhaal, passend en meeslepend. Aan het begin word alles snel duidelijk. Wel duurt de intro wel wat lang (kan ook aan mij liggen #ongeduldig). Eenmaal van start loopt het verhaal lekker door. Zelfs het hint systeem zit goed in het verhaal (geen echte ervaring mee want het hint systeem is door ons niet gebruikt).

Puzzels:
De puzzels waren duidelijk en prima te doen. De doorloop was duidelijk en we wisten wat bij wat hoorde. De puzzels waren niet speciaal moeilijk of zo, gewoon normaal.

Aankleding:
Het zag er mooi uit. Veel spullen in de ruimte die het thema versterkere hierdoor heb je ook iets om vast te pakken/verplaatsen, ik vind het altijd wel leuk om dingen te verplaatsten.

conclusie:
Leuke room om mee te pakken, goed ontvangst, goede locatie, goed verhaal. Gewoon een leuke room om te doen!
Schijnbaar zou je normaal de kamer spellen met een tijd van 50a55 minuten, echter hebben wij hem binnen 30 min gespeeld. Voor mijn doen was ik niet met de sterkste samenstelling. Ervaring in deze groep schommelde van de 7 kamers tot 50 kamers. Maar hoor niet vaak dat deze kamer zo snel gehaald word dus zal wel voor ons een gelukstreffer zijn dat we er zo snel uit kwamen.


Reactie door Escape Schijndel

01 september 2022

Super bedankt voor je uitgebreide review! We waarderen dit enorm. We zien jullie graag terug in onze nieuwe kamer! :)


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  28:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels

 

The Crazy Mister Hunter

Escaperoom Amersfoort
Geplaatst op: 30 augustus 2022

uhm, ik weet het niet zo goed

We waren opzoek naar een escape-room, ons maakt normaal de afstand niet zo veel uit als de kamer maar goed is, dus voor een 8,9 rij ik graag 1 uur. Maar dan moet je het ook wel waar maken.

Ontvangst:
Uhm, geen idee. Denk dat het personeel graag naar huis wilde. Hij was vriendelijk maar meer bezig met afsluiten en opruimen toen we klaar waren dan dat hij met ons bezig was. Kan standaard zijn, kan een moment opname zijn. ik weet het niet maar goed hij had wel de tijd voor uitleg en ontvangst alleen naar der hand was hij meer gehaast.

Verhaal:
Verhaal was duidelijk en spannend, ik vond het een leuk avontuur qua verhaal enzo. Wel moet ik zeggen dat me iets tegen viel qua verhaal. Volgens het verhaal moet je je verstoppen. Hoe dan! dit was zo'n domper op de room. Als er aan de voorkant tegen me word gezegd dat ik me moet verstoppen en als het word omgeroepen in de room, dan wil ik me ook verstoppen. Maar serieus, waar had dat gemoeten. Ik irriteerde me in de room dan ook heel erg aan die omroep en het verhaal leek ook niet meer te kloppen. Erg jammer want als dit niet werd gezegd komt de escape-room zo veel beter uit. Dus als je gaat, geef het verstoppen op, heeft totaal geen zin.

Puzzels:
De puzzels waren leuk, op niveau en goed. Prima door gedacht, echt leuk om te doen.

Aankleding:
Het was mooi aangekleed, goed in thema en leek goed verzorgd!
Maar de vloerbekleding in de eerste echte ruimte graag anders, super in het thema. Maar een pijnlijke bekleding. (ik houd dit expres vaag, ondervind dit zelf maar haha)

Horror:
Goede schrik momenten, je blijft gespannen tijdens het spelen en dat is een goede toevoeging aan je speel plezier.

conclusie:
Deze room kun je echt wel doen, hij is leuk, mooi in thema. Maar in mijn ogen wel wat ergernissen, die zo niet nodig zijn. Verstoppen er uit en de vloerbekleding aanpassen en je room is vrij van onnodige irritatie. Top kamer ga hem doen! maar het is in mijn ogen niet perse een 8,9. Het is echt een goede kamer. Vooral het horror effect is goed. Maar dat red ook echt de kamer, want horror kamers zijn lastig te vinden dus deze vallen wel echt op en scoren daardoor hoger merk ik. Dus als je een horror kamer zoekt, dan kom je wel echt hier op uit want daar zijn ze goed in.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • verstoppen?
 • haast?

  psmulders

Chernobyl

TheStart EscapeRooms
Geplaatst op: 08 juli 2022

Spannend!!!!

Super kamer, echt waar wat een leuke kamer.

Aankleding:
goed aangekleed, je hebt in elke ruimte een goed gevoel en je snapt heel goed wat de ruimte moet voorstellen. Het is spannend gemaakt, veel lossen dingen die je lekker kunt verplaatsen en die vooral ook herrie maken.

Sfeer:
Er hangt een goeie sfeer, vooral leuk dat alles er lekker eng uit ziet. Kamer is hier in heel goed ontworpen.

Puzzels:
De puzzels zijn leuk en ze puzzelen lekker, ze zijn logisch en leuk om te doen.

Acteur:
Wat een mega goeie toevoeging!
Echt geweldig, ik vond het goed uit gevoerd en super om mee te werken. Wat er precies mee gebeurd? "ga zelf maar ervaren"

ontvangst:
Ontvangst was goed en voelde positief aan, misschien was de intro wat langdradig, maar dat word je vergeven omdat het verhaal er wel heel sterk door werkt. Echt waar top ervaring!

conclusie:
Hou je van een beetje spanning, heb je zin om te lachen om je zelf en om de anderen. Ga hier heen. pak deze escape-room mee en je hebt een leuke dag echt waar.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  67:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  TheStart EscapeRoomsAnthony Teunen

Goeie test, spannend, leuk en goed gedaan

De kamer was leuk, we hebben hier voor een andere bij hun gedaan dus moest wel even omschakelen maar dat is geen probleem want ook deze kamer was top!

Aankleding:
Mooi aan gekleed, hier heef tijd in gezeten dat zie je. Door heel de kamer heen was ik verbaast over de aankleed wijzen, heel leuk en goed gedaan.

Sfeer:
De sfeer zat er goed in, het verhaal zorgde voor het verband in de kamer. Leuk gedaan!

Personeel:
Voor beide kamers hadden we toppers, leuke mensen die er zin in hadden. ze waren positief over ons en wij positief over hun. Bravo! dankjewel!

Conclusie:
Goeie kamer, je word op waarde getest. We waren zo enthousiast over hun andere kamer en deze kamer heeft dat ook weer waar gemaakt. Speel deze kamer zeker, en maak je een verre reis (1 tot 1,5 uur net als wij) doe er gelijk meer!


Reactie door TheStart EscapeRooms

08 juli 2022

We hebben er opnieuw 5 top Undercover agenten bij ;-) ! Bedankt voor de leuke review.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Logica
 • Spannend

  GlennAnthony Teunen

Lost and Found

Kamer 237
Geplaatst op: 08 juli 2022

Wat een mega ervaring!

Uiteraard lag de verwachting hoog door kamer 237, maar deze verwachting hebben ze helemaal waar gemaakt.

Aankleding:
Wat een mooie kamer! Aankleding is heel goed gedaan en tot in de perfectie uit gewerkt. Alles ziet er goed uit en je voelt je helemaal in het thema. Elke stukje van deze kamer heeft de juiste sfeer en je snapt aan de uitstraling al waarom je er juist wel of niet wilt zijn.

Puzzel:
Leuke puzzels! puzzels zijn goed bedacht en zitten lekker in het thema. Je hoeft je niet vervelen in de kamer.

Sfeer:
Heel goed uit gewerkt en heel erg passend, de kamer is gewoon helemaal af.

verhaallijn:
Je word heel goed in het verhaal mee genomen. het stukje vertellen van het verhaal zit lekker in de kamer verwerkt en stoort je niet in je werk. ik vond het verhaal ook lekker lopen en heel passend.

conclusie:
Deze kamer moet op je lijst, deze kamer komt sws in de top en dat verdient hij ook!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend
 • Diversiteit

  Drs-jlckamer237

The Blind Tiger

Team Trapped
Geplaatst op: 12 juni 2022

Goede sfeer en leuke puzzels

Complimenten!
Ontvangst was gezellig en gastvrij.

Intro:
Wat een leuk intro, denk dat enige escape-room waar ik een filmpje aan de voor kant leuk vinden goed uit gevoerd. Normaal zijn filmpjes slecht gemaakt en door mensen die er geen verstand van hebben. Maar deze zat goed in elkaar, het gaf een goede uitleg en het verhaal was helder en goed!

Kamer:
Aankleding was goed gedaan, je kon veel ontdekken en ook veel rommel maken (hou ik van). Puzzels zaten goed in het thema. de puzzels waren ook echt leuk om te doen. We konden lekker bezig blijven in de kamer.

Ik zeg zeker doen! puzzels lekker in deze kamer en geniet van het verhaal.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:25 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Spannend

 

Camera 4

Escape Room 076 Breda
Geplaatst op: 11 juni 2022

Leuke kamer

Lekker weer op het laatste moment kunnen reserveren. fijn dat dit kan op een locatie das altijd een een bonus.

Ontvangst was lekker open en gezellig, we merkte dat de locatie voor grote groepen zeer in de smaak kan vallen. Mooie bar en het oogt sfeervol. De eerste indruk was goed!

Kamer:
Aankleding zag er goed uit op het eerste zicht. wel veel gebruikersschade na mijn menig, maar dat komt ook door de objecten die er lagen. Deze voorwerpen gaan wat sneller kapot. Maar de kamer oogde goed in thema dus hier voor complimenten.

Puzzel:
Zo dat was soms even goed zoeken (das zeker niet slecht, hoeft niet voor de hand te liggen). Leuke afwisseling van verschillende puzzels, we konden ons als grotere groep (6 personen) goed verdelen en liepen elkaar niet meteen in de weg. Vond een verzamel puzzel wel wat aan de softe kant. maar dat mocht de pret niet drukken!

Hint:
Leuk om zo hints te krijgen, ik laat niet los hoe het ging maar dit was een net wat leukere manier. Hints kwamen op tijd en zeker niet te snel.

verhaal:
het verhaal vond ik wat aan de slappe kant, ik ben iemand die graag helemaal in het verhaal zit. Dat zat ik niet. maar voor vele escapers gaat het om de puzzels die waren in orde maar het verhaal was heel matig.

technisch:
geen hoogstandje techniek maar dat hoeft ook niet perse

voor mij persoonlijk mag het kopje "eng" weg! ik kan me zelf voorstellen dat mensen schrikken en het spannend vinden her en der. Maar de titel ENG leek bij mij overdreven. Maar als thema de titel Thriller is wel goed. Misschien zag ik het woordje ENG en dacht dit is een horror, lag aan mij misschien.

conclusie:
Deze kamer mag op je lijstje, leuk avondje uit. De top in Nederland is heel hoog, daar hoort ie dan weer niet bij. Maar hij is echt heel leuk om te spelen dus een leuk uitje voor een groep vrienden, familie of wat dan ook!

miste wel heel erg het na praatje, normaal praten we graag na met de host of iemand van de kamer. Maar dat was niet hier de bedoeling denk ik en dat was niet omdat het personeel zo druk was. Jammer, maar ik bleef positief over de kamer.


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  49:30 min


 • Goede service (voor de kamer)
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding (tijdens de kamer)
 • Gebrek aan verhaal
 • betalen en naar huis?

 

Gemengde gevoelens

We hoorde goeie dingen over deze kamer, dus gingen er met goeie verwachtingen heen.
Bij aankomst miste ik het welkomsgevoel een beetje, Snel spullen opbergen en de uitleg.

Oké ontvangst viel wat tegen maar goed kan een dag opname zijn he, dat zal zeker niet altijd zo zijn.

kamer:
eenmaal binnen in de kamer was de aankleding geweldig, het wouw gevoel was er. ik moet er bij vermelden dat wij met 7 man in de kamer wel de max hadden bereikt maar dat was in het begin van het spel nog niet hinderlijk. Je loopt door het spel en door het verhaal heen. Qua aankleding ervaarde ik even dipje in het midden van het spel. Jammer van dit stuk, maar aan het einde her pakte de kamer zich. aan het einde was onze groepsgrote echt een hinder. Deze kamer kan echt niet met 7 man, ook niet met 6 en 5 lijkt mij ook al te veel. ik ergerde me enorm aan onze groepsgrote, weetje wij zijn soms met 6 soms met 4 ligt er aan, 7 was echt een uitzondering maar als je de kamer aanbied voor 7 verwacht ik dat wij er tenminste met 7 kunnen rond lopen. 4 man is echt de max.

Hintsysteem:
wat was dit een flop! sorry geen goed woord voor dit systeem, jammer. Kamer is echt goed maar het hint systeem en de gene die ons hints gaf viel tegen. Je ziet de persoon type op een scherm (ben creatiever dan dit). daarnaast was ons host zo snel met hints niet normaal. als we een puzzel in onze handen hadden en er denk ik 30 seconde na hebben gekeken kregen we al een hint. Als we zeiden misschien moeten we "x" en "x" koppelen (voorbeeld), kregen we een hint "koppel x aan x". nee jog echt! mogen we het zelf eens proberen of laat ons gewoon even iets doen.

puzzels:
Kamer begon sterk met goeie puzzels, na mate het einde zwakte het af maar misschien kwam het ook omdat in het begin in mijn ogen de puzzels zo goed waren dat het alleen maar slechter kon. Dus zie dit niet als iets slechts maar als complimenten voor het begin. Wel was er 1 puzzels echt overbodig. kan er niks over zeggen maar als een puzzel leid naar iets wat je ook kunt doen zonder dat je de puzzel oplost is de puzzel gewoon overbodig.

conclusie:
Kamer verdient een goed cijfer en veel bezoekers, mooi aan gekleed, leuk om te doen, je bent echt lekker bezig.
maar speel deze kamer echt met 4 ofzo, doe iets aan dat hintsysteem en de uitvoering er van dat maakt de kamer 10x beter.


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  44:45 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • aankleding
 • creatief
 • te snel hints

 

De Morfinekluis

De Morfinekluis
Geplaatst op: 06 juni 2022

spannende ervaring

Je komt helemaal in het spel door dat je het terrein zich leent voor dit spel. Je bent constant op je hoede voor de bewaking. Snel word duidelijk wat je moet doen en dan kun je ook echt gaan beginnen. Eenmaal in het pand word het nog spannender. de tips die je krijgt passen in het thema en worden goed uitgevoerd. Heel de ruimte is aangekleed in het thema en je hebt het idee dat je er ook echt bent. Soms even goed na denken, Maar ja dat is dan ook de bedoeling.

Het inbreken is echt leuk om te doen, en vervolgens weer proberen te vluchten maakt het af.

De begeleiding was echt mega leuk, Je krijgt geen ontvangst maar goed dat hoort bij dit verhaal. Het na praat je was gezellig en leuk. Hij kon ons precies benoem, wie wat heeft gedaan, wie wat ook vooral niet heeft gedaan :). Het plezier spatte er van af.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  81:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

  Christiaan BraakhekkeDemorfinekluis

The Dome

Mama Bazooka
Geplaatst op: 28 mei 2022

helemaal in de war

Oke wat is mij overkomen?

Bijzonder manier van ontvangst, niet persoonlijk maar toch vriendelijk. Dit komt omdat je je zelf binnen laat en de uitleg van wat je moet doen word gedaan doormiddel van schermen. Je kunt zelf drinken pakken en dat bevalt wel. Je kunt tijdens het wachten nog even een spelletje doen en dan wordt je op gehaald.

Personeel was heel vriendelijk en waren heel sociaal. Kon je goed mee lache!

Je gaat de kamer in en je verwacht van alles. ik kan je vertellen, verwacht niks want je zit er toch naast. De kamer is zo met je verstand aan het klote. Je hebt meerdere keren het idee: "Hoe dan?, WTF is dit?, ja maar, dit was?". je bent gewoon alles kwijt en je moet het gewoon over je heen laten komen. Het gaat in deze kamer niet zo zeer om de puzzels, geniet van wat je zit maar blijf niet te lang hangen bij iets wat je hebt wel je tijd nodig!

Het na praten was heel leuk, door dat er zo veel gebeurd ben je er ook echt aan toe om alles terug te kijken.

Ik zou zeggen geniet van deze kamer en ga er zeker heen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  49:56 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica (was er niet, Dat is juist zo goed)

 

Till death do us part

The Missing Link
Geplaatst op: 24 mei 2022

Kippenvel

Oke, waar ben ik beland!
Ten eerste super leuk ontvangst! Maar in ruimte nummer 1 (waar je in feiten alleen maar het verhaal hoorde) begint het gevoel al. We hadden niet iedereen in de groep op de hoogte gebracht naar wat voor room we gingen dus dat gaf nog meer belevenis.

De kamer is heel mooi aangekleed en gebouwd. Goed afgewerkt en er is veel moeite gestoken in de details.

Je hebt het idee dat het huis je liever niet binnen heeft en dat is juist zo goed.

De begeleiding in de kamer is super, actief mee gegeven en een hint geven als het echt moet. Dit werd heel goed aan gevoeld.

De show was goed afgewerkt. Ik ben een escaper die is wilt ervaren. Dus ik kijk om me heen en wil dingen zien gebeuren. Deze kamer zit er vol mee.

Het thema was duidelijk en liep lekker door de kamer heen. Je kunt achter veel dingen iets zoeken maar uiteindelijk is de puzzel logisch en toch een doordenker.

Er zit gevoel in deze kamer, dat merkte we ook toen er uit kwamen. Onze host wist alles wat we gedaan hadden heeft al mijn opmerkingen mee gekregen en kensen elk hoekje en elk gaatje en alles had een verhaal.

Na zo'n avond praten wij graag na en onze host had de pech dat wij 1 iemand net leerde kennen dus zaten vol met verhalen. Maar de host vond het volgens mij heel leuk om mee te praten en te luisteren. (Of ze kan goed acteren).

Al met al moet deze kamer op je lijst, het liefst heel hoog.

Super !!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:56 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Spannend

 

Operatie Enigma

Escaperoom Rijen
Geplaatst op: 16 mei 2022

Veel puzzels!

Oke als eerste: ik ben van de belevingen en ervaringen in een kamer.
Maar deze kamer heeft me verrast, je kunt een kamer geweldig aankleden veel techniek gebruiken maar echt een k*t kamer hebben gebouwd. Hier vond ik de aankleding en de afwerking wat minder maar ik vond de puzzels heel erg leuk.

De kamer zit vol met puzzels en echt wel goeie door denk puzzels.
Ik heb me niet verveeld in deze kamer, dus ik heb ook geen tijd gehad om me zelf bezig te houden met aankleding. Ik heb echt een escape-room gespeel waar ik me goed heb kunnen vermaken. Complimenten!!!

Feedback:
Ons ontvangst was gezellig en leuk, maar aan de escape-room na praten vind ik vele male belangrijker. Het werd wel geprobeerd maar toch had ik het gevoel dat we beter konden gaan. Komt denk ik door dat er geen drink gelegenheid was (op de pagina hier staat dat, dat wel is. Dat staat dan helaas niet zo netjes). Ik praat graag na en er is aangeboden om nog even door de kamer heen te lopen maar das toch anders als je gewent bent om even te kunnen zitten en een drankje te pakken.

Mijn mening, leuke kamer vol met puzzels. Zo'n kamer mag ook gewaardeerd worden!
Bedankt voor deze ervaring.

En uiteraard blij naar huis gegaan met de beste tijd, Succes allemaal!


Reactie door Escaperoom Rijen

17 mei 2022

Wat een toptijd, proficiat! Wat betreft drankje achteraf: door jullie last-minute boeking was ik niet in de gelegenheid om op zo'n korte termijn nog personeel hier voor te regelen. Mochten jullie nog eens terugkomen om de andere kamer te spelen, dan kletsen we zeker nog even na bij ons in de bar.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  53:36 min


 • Goede service
 • Puzzels

 

Flight815

Escape World Tilburg
Geplaatst op: 10 mei 2022

Mooie kamer, maar

Ik kwam er met gemengde gevoelens uit.
Kamer is zeker wel de moeite waart, je krijgt echt wel een goeie beleving voor je geld. Puzzels zijn leuk, niet van die standaard puzzels maar over na gedachte puzzels, dus echt waar plus punten!
Moet je de kamer spelen?
Zeker wel! Als je in Tilburg een kamer zoekt isndeze denk ik je beste optie!

Maar de gemengde gevoelens zijn ontstaan door een persoonlijke mening en ervaring.

Waarom start de tijd in tijdens het intro stukje, heb me zelf zitten opvreten
(ivm spoilers geen verdere uitleg)

De afspraak was dat de begeleiding mee zou luisteren als we tips wilde. Tijdens het spel ontdek ik een kapot onderdeel. (Kan gebeuren) ik geef dit meerdere keren duidelijk aan. Hier werd niks mee gedaan, goed dan ga ik verder met het kapotte onderdeel. Maar de puzzels werkte echt niet meer. Na 10x roepen dat we het zat zijn dat we niet verder komen en zelfs 1 keer zeggen, "ik ben er klaar mee". Hoorde we een knal en werd de puzzels goed gekeurd.
Deze ervaring geeft mij een na smaak, is het een rede om deze escape-room over te slaan? Nee zeker niet, maar goeie begeleiding is wel heel belangrijk in je ervaring!

Aan de telefoon super goed behandelt, lieve vrouw mee denkend en spontaan. Op locatie was er iemand anders, totaal andere indruk laten we maar zeggen.


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 5.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  50:09 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Slechte service
 • Kapot onderdeel

 

The Recruits

The Recruits
Geplaatst op: 02 mei 2022

Je krijgt een super ervaring

Vanaf het begin was het duidelijk wat je komt doen. Echt een escape-room is het niet, het is een beleving! Die beleving klopte en was goed ingevuld. Ik benxvan mening dat je zeker de ervaring krijgt die je mag verwachten.

Opbouwende kritiek:
We hadden meer interactie verwacht met acteurs en meer de hoop dat de gene die niet gezien moesten worden daar ook echt hun best voor moesten doen. Maar dat zou ook aan ons kunnen liggen dat we dat meer verwachten.

Moet je hem spelen?
Ja! De ervaring is er zeker en spel is gewoon leuk!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  90:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Puzzels

 

Leuke kamer

Mooi gebouw, goeie sfeer, leuke puzzels. Zeker een aanrader!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  36:25 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Verhaal

  Caro

Verdwijning van Rita Jacobs

Escape Hotel
Geplaatst op: 28 april 2022

Bijzonder hotel, leuke escape-room

Leuke ervaring, bijzonder entree! Goeie kamer, net wat de gamemaster zei (6 personen is wat druk maar is wel leuk) leuke spelbegeleiding, denkt mee en is enthousiast


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  36:06 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs

 

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 24 april 2022

Fantastisch !!!

Deze kamer verdient een plek in de top!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  70:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  down-the-hatch

Anna's Dollhouse

MindEscape
Geplaatst op: 22 maart 2022

Super ervaring

Titel super ervaring heb ik gekozen omdat vanaf het moment 0 je super leuk werd ontvangen! Aan het begin al een leuk gesprek en dan naar de kamer.
Kamer zelf is super goed aangekleed en het verhaal is duidelijk. De aankleding zorgt voor het extra stukje beleving en spanning.
Puzzels zatten lekker in het thema en waren overzichtelijk.

Het personeel team was leuk. Complimenten dames en heer. Kan me niet voorstellen dat je over dit team niet enthousiast kan zijn. Ze kwamen allemaal lekker mee na praten en waren gezellig! Bedankt voor deze ervaring. Zorg maar dat jullie snel een nieuwe hebben! Kan niet wachten.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Verhaal
 • Beleving

  EscapEline

Expeditie

MindEscape
Geplaatst op: 22 maart 2022

Super ervaring 2.0

We wilde hun beide kamers spelen en in mijn vorige review beschreef ik het ook al maar wat een leuke mensen werken daar complimenten!

Maar daar review ik niet voor, de kamer is echt een van grote klassen. Lekker verhaaltje, goed aangekleed, duidelijk en toch uitdagend. Ik was verbaast over een aantal dingen die ze in de kamer hebben gekregen, ik zag niet alles aankomen, 1 ding zag ik letterlijk niet aankomen, oeps bijna mijn fout. Maar echt wat was dat een wouw effect. Super leuke kamer! Om mijn vorige review maar even te herhalen, wanneer kan ik weer komen! Kan niet wachten!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding

  EscapEline

Nautilus

Enygma
Geplaatst op: 28 april 2022

Mooie aankleding maar

Kamer is mooi gemaakt maar ik irriteerde me kapot aan 1 puzzel waarbij ik alleen maar hen staan wachten en kijken na een animatie. Na de room koppijn (ligt ook aan mij maar je hoofdstoten is echt niet moeilijk in deze kamer)

Aankomst was bijzonder, ontvangst was wat raar. Personeel leek ons niet helemaal te verwachten. We moesten buiten blijven wachten. Leek wel een massa productie. Deze kamer hebben ze 3x precies het zelfde. Jammer lijkt geen gevoel in te zitten.


6.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 6.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:01 min

 

Soup du Jour

Rock City Escape
Geplaatst op: 14 februari 2022

Wat een super kamer!

We hadden eerst de andere kamer gedaan. Dat smaakte naar meer! We wilde meteen deze kamer doen. Ik heb er geen spijt van! Het was moeilijk om hun andere kamer te over treffen. Maar het is ze gelukt ik ben verkocht.

Wederom, goed verhaal ik zat er helemaal in. Personeel was geweldig! Ook deze was gewoon super in wat hij deed. Hij kwam gewoon niet uit zijn rol, knap! Goeie begeleiding, voelde ons heel goed aan.

Aanrader en het is zeker ook geweldig om beide op 1 dag te doen. Lekker avondje uit in een goeie sfeer


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  62:08 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Geplaatst op: 14 februari 2022

2 woorden: mega fantastisch!

Wat een belevenis!
Het ontvangst was gewoon al bijzonder. Onze hoost, eigenlijk een bewoonster van het klooster. Dat deed ze geweldig.

De kamer was spannend en bijzonder! Het hint systeem was uniek in mijn ogen. Niet zo zeer wat er gebeurde maar door de combinatie van verschillende dingen waardoor we in het verhaal bleven. Het klooster voelde goed aan wat we nodig hadden en daagde ons ook goed uit!

Mocht je een spannende kamer willen. Zoek niet verder!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  49:35 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding

 

Wat een waanzinnig avontuur

We konden de dag zelf nog reserveren en dat was heel fijn. Onze reis naar de escape-room duurde 1 uur en 15 min. Dus de escape-room moest wel goed zijn. In de auto hebben we het verhaal gelezen door middel van een brief. Hij was gepersonaliseerd en dat zorgde er voor de we goed in de stemming kwamen.

Bij aankomst goed ontvangen door onze vriendelijke Host.
Na een voorpraatje konden we dan echt beginnen.

Ik was heel erg verrast door het decor en ons start punt, na maten we verder kwamen bleef ik om me heen kijken hoe mooi en goed afgewerkt het was. De puzzels waren goed op niveau. We hebben onze Host gevraagd ons aan te voelen qua hints, en dat deed hij geweldig. We hebben namelijk geen hints gekregen, het was ons vandaag gegund dat we de puzzels zonder hints konden doen. Dan moet je als Host wel goed aanvoelen dat het team even vast mag lopen en dat ze er zelfstandig uit gaan komen.

Het verhaal was ons goed duidelijk en we zaten er helemaal in. Maar hier komt mijn enige negatieve puntje.
Ik zelf vond het einde een kleine domper, had zelf misschien iets anders in mijn hoofd zitten dus het was zeker niet voorspelbaar.
Maar ik vond het even apart. Dit neemt TOTAAL niet weg dat het een goed verhaal is en goed is uitgevoerd.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:59 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Spannend

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 30 oktober 2021

Wat een ervaring, Geweldig!

De kamer zit heel goed in elkaar.
Je word goed mee genomen in het verhaal en ben elke keer weer verbaast over de gebeurtenissen


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  53:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding

 

Laad meer reviews

0 reviews