Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Slinger13

Escape Master

Offline

Description

39 jaar 

Escape verslaafd :-)Member since

02-11-2020

Statistics

Escaperooms

236 reviews

236 Rooms played

84.7% escapepercentage


Games

0 reviews

0 played games


1 forum posts

236 reviews

The Asylum

Silent Town
Posted on: 2024 may 20

Goed vermaakt

Na wat revieuws gelezen te hebben waren we erg benieuwd hoe eng en goed deze kamer nou was dus zijn we gister de auto in gestapt en hebben we half Nederland gezien voordat we er waren , je moet wat over hebben voor een escape room he… bij aankomst zien we de oude fabriek en is het vrij duidelijk waar we naar binnen moeten . Gelukkig konden we nog even naar de wc want dat was nodig na de lange rit . Daarna kan je je spullen opbergen en krijg je een formulier wat je moet ondertekenen en mag je wachten tot de seinen op groen staan en dan begint het gelijk . Gelukkig niet de overbodige regels en uitleg over noodknoppen of vast is vast en al dat soort geneuzel . Zodra je de kamer in stapt zit je er gelijk in want het is toch altijd spannend wanneer de acteur nou komt en waar . Ik denk dat ze er goed in geslaagd zijn om de spanning goed op te bouwen alleen op het einde ben je er wel aan gewend maar dat is toch altijd lastig om de spanning de hele kamer vast te houden . Je raakt toch altijd gewend aan een acteur na een tijd en je durft steeds meer . Gelukkig konden we daarom op het einde wat sneller doorgaan want dat was nodig… wat stonden wij te kloten bij de eerste puzzel zeg… niet dat het onduidelijk was , zeker niet… we waren zelf gewoon niet echt slim bezig . De puzzels waren allemaal vrij duidelijk en best leuk om te doen op de eind puzzel na , die vond ik iets wat langdradig . De acteur(s) waren goed en de scares waren ook zeker goed gedaan . Het geluid had van mij wel nog iets meer aanwezig mogen zijn op de momenten dat je tegen een acteur aan loopt . Toch hebben wij ons heel erg vermaakt met ze allen en was het de reis zeker waard ! Na de kamer nog even wat stukjes terug kijken is altijd leuk en het personeel is ook zeer vriendelijk . Ik zou de kamer zeker aanraden aan iedereen want je gaat je hier zeker vermaken . Is het eng ? Voor angsthazen zeker maar voor wat dappere mensen is het spannend en erg leuk . Wij komen zeker terug bij eventueel andere kamers want er is hier ruimte genoeg voor meer .


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in May 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  Marieke

Pacific Flights

Collabyrinth
Posted on: 2024 may 04

Vermaakt

Een echte 1.0 kamer met hier en daar was leuke puzzels . Het decor vrij basic . Verwacht ook niet al te veel voor deze prijs .


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in May 2024

Played with 2 persons

Escaped: Yes  58:37 min

 

The Factory

Best Escape
Posted on: 2024 may 04

Viel helaas wat tegen

Bij deze kamer vliegen de 10en je om de oren op escapetalk dus was ik benieuwd hoe goed deze kamer nou was . Laat ik beginnen bij de ontvangst . Het is een wat simpele ontvangstruimte maar we werden zeer vriendelijk ontvangen en er was speciaal voor ons wat aangepast zodat we met 2 personen konden spelen ipv 3 , waarvoor dank ! Als ik eerlijk ben vond ik de kamer wat tegen vallen . Waar lag dat aan… ik denk aan alles een beetje… het decor was prima en er is wel aandacht aan besteed maar er waren ook wel wat dingen die zeker beter gekund hadden . Het geluid vond ik eerlijk gezegd niet al te best , vooral het geluid bij de 2de ruimte stoorde nogal . De flow was bij ons echt dramatisch en bij de eindpuzzel miste we iets ( dat was een foutje , kan gebeuren natuurlijk ) maar we kregen hierdoor gelijk de eindcode via een hint waardoor we het opeens gehaald hadden en opeens buiten stonden . dit had ook wat beter gekund naar onze mening . Ook waren er wat puzzels waar ik zelf nooit fan van ben , puzzels waar je gewoon moet proberen totdat het goed gaat . Helaas dus een wat tegenvallende kamer voor ons . Alle 10en vind ik eerlijk gezegd wel wat aan de hoge kant . Toch zie je wel aan alles dat er geprobeerd is om er wat leuks en moois van te maken en met de vriendelijkheid en enthousiasme zit het wel goed hier .


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in May 2024

Played with 2 persons

Escaped: Yes  82:13 min

  slinger13 Marieke

Vermakelijk

Kamer waar veel puzzels in zitten die leuk zijn . Het decor is wel vrij matig . De host was trouwens wel heel snel met hints geven . De eerste hint kregen we voor ons gevoel al na 2 min ofzo . We hebben sowieso een paar hints gehad terwijl we bijna 10 min over hadden , dit zegt al genoeg denk ik .


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in May 2024

Played with 2 persons

Escaped: Yes  51:30 min

 

Runaway Train

EscapeTales
Posted on: 2024 april 25

Niet mijn dag…

Al een tijdje wilde ik deze kamer spelen en vandaag was het dan eindelijk zo ver… ik was erg benieuwd hoe deze wat ‘oudere’ kamer was… de kamer gaat over een trein waar je onderzoek moet doen en deze locatie ligt ook naast het treinstation dus dat is wel grappig . We werden zeer vriendelijk ontvangen door een enthousiaste host en naar een bakje warme thee konden we beginnen . Aan het begin liep het nog best prima maar daarna raakt ik vooral het ‘spoor’ bijster… voor mij zat er te veel ruis in de kamer door de vele dingen die te zien zijn en vooral geschreven zijn op allerlei plekken . Sommige puzzels vond ik net te weinig informatie geven om duidelijk te begrijpen wat je nou precies moest doen . Dat ligt aan mijzelf en deels aan de kamer . Het slagingspercentage is 60% dus dat geeft ook wel een beetje aan dat het ook een beetje aan de kamer lag maar ook aan mij en mij andere teamleden . De kamer is al wat op leeftijd om het maar even zo te zeggen maar er is wel geprobeerd om je te doen geloven dat je echt in een trein loopt en dat is best redelijk gelukt . Het geluid vond ik wat matig en het hintsysteem ( daar is de walkie talkie weer ) blijft nooit echt mijn ding ook al past het wel in thema . We hebben de kamer niet gehaald , zelfs niet met extra tijd ( waarvoor dank ) dus het zat er gewoon echt niet in vandaag . Toch komen we de andere kamer snel spelen want daar zijn we ook benieuwd naar .


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.0

Service: 9.5


Played in April 2024

Played with 3 persons

Escaped: No

  Marieke

Vermakelijk

Ontvangst en het begin van de kamer was origineel gedaan . Verder ook in deze kamer weer zoeken en veel dingen doen . Weinig inhoudelijke puzzels . Kamer heeft ook een hele hoop spullen die los staan en voor ruis kunnen zorgen .


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  51:13 min

 

Goede flow

Kamer die bij ons de beste flow had van alle kamers die we gespeeld hebben . Waarschijnlijk ook omdat het de makkelijkste kamer is op deze locatie . Een kamer die vooral plezierig is om te spelen door een aantal grappige doe puzzels .


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 7.5


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  40:10 min

 

Mooie kamer

Zeer mooie kamer , daar heeft aardig wat tijd ingezeten . Ook in deze kamer weer veel doe puzzels en weinig echte puzzels . Jammer dat we in alle kamers vaak weinig echte puzzels zijn tegen gekomen , veel doen en zoeken is ook hier weer van toepassing


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  63:13 min

 

Gave kamer

De nieuwste kamer van deze locatie en dat was te merken . De kamer is echt groots opgezet en erg mooi aangekleed . Toch vind ik ook bij deze kamer de puzzels niet heel sterk . Het begin is weer een verhaal van 10 minuten en daarna moet je gaan zoeken . En met zoeken bedoel ik ook echt zoeken . Op plekken die naar mijn mening een beetje te ver gezocht zijn . Ook in deze kamer weer veel doe puzzels en weinig denk puzzels . Wel leuke doe puzzels trouwens . Richting het einde van de kamer is er wel een bepaald iets wat niet helemaal veilig was naar mijn mening en wat best eng kan zijn voor sommige mensen . Dit was de laatste kamer voor ons en we hebben duidelijk gemerkt dat in Zwitserland de puzzels wat ons betreft geen hoge school zijn en vaak zijn er ook weinig in de kamers . Veel doe puzzels met zeker wel leuke dingen en decors die zeker de laatste 2 kamers erg mooi waren .


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  71:13 min

 

Matige kamer

Een kamer die al een aantal jaren oud is en dat was te merken . Veel zoeken en soms wat onlogische dingen . Hintsysteem was wel leuk gedaan . Het verhaal was heel lang voordat we de kamer in mochten en was erg ver gezocht . Kwa prijs veel te duur maar dat is bij alles in Zwitserland haha .


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  52:13 min

 

Een goede tijd maar niet dat gevoel

Dit vind ik een lastige kamer om te beoordelen . We speelden deze kamer met 4 personen en hadden een prima tijd maar dat gevoel hadden we allemaal niet echt . De puzzels zijn een soort van verstopt in de kamer en geven soms weinig voldoening als ze zijn opgelost . We hoorden dat dit meer gaat komen in escape rooms ( verstopte puzzels maar wij hopen toch van niet . De kamer zag er wel prima uit , vooral de laatste ruimte vonden wij allemaal mooi en vooral het grote gebeuren , dat snap je wel zodra je hem gespeeld heb . Toch bleef bij ons de twijfel over de flow een beetje hangen . We hadden zoals gezegd een goede tijd maar zo voelde het niet . Al met al hebben we ons zeker wel vermaakt . Zou deze kamer trouwens niet aanraden voor beginners , dat word denk te lastig .


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  61:55 min

 

No Way Out

Escape Schijndel
Posted on: 2024 april 01

Vermakelijk

Het begin was leuk gedaan en aan het begin was de flow ook prima . Daarna zakte dat wat weg en waren de puzzels ook iets minder . Het eind vond ik dan weer een beetje teleurstellend . Voor de rest prima vermaakt .


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Tokyo Lab

Escape Rush
Posted on: 2024 march 30

Prima kamer

Vandaag zijn we met 4 man helemaal afgereisd naar tokyo om de mensheid te redden van een dodelijk virus , deed ons aan het Corona virus denken . De ontvangst ruimte was zeer sfeervol en netjes alleen de host sprak wel Engels maar was lastig te verstaan maar we begrepen de missie . Eenmaal in Tokyo aangekomen waande we ons echt in een straat van Tokyo want dit was mooi gemaakt . Het leek heel erg op cybercity in Barcelona . Ook het verloop van de kamer leek hier op . Waar we aan het begin nog wat puzzels konden doen was het daarna vaak random opdrachten doen die soms wel leuk waren maar weinig met de kamer te maken hadden . Het tweede deel van de kamer is helaas minder sfeervol als het begin ook al is dat logisch gezien de ruimte waar je bent maar toch voelde het wat teleurstellend aan . Het mooiste en leukste is dus het begin van de kamer wat ons betreft . Daarna werd het helaas wat minder maar al met al hebben we ons wel vermaakt . Een kamer die je zeker kan spelen maar waar je niet speciaal voor af hoeft te reizen . De service was niet echt heel netjes . We werden na de kamer verzocht om weg te gaan omdat er een nieuwe groep aan kwam , beetje assosiaal .


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 4.0


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  61:05 min

 

The Lost Skull

Escaperoom Amersfoort
Posted on: 2024 february 18

Leuke puzzelkamer

Leuke puzzel kamer met een prima decor . Soms een slotje dat open moest en soms wat automatisch maar alles was vrij logisch . Het was wel flink doorgaan met zijn tweeen maar liever zo dan te weinig te doen in de kamer . Daarna even gezellig nagepraat met de vriendelijke eigenaar .


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in February 2024

Played with 2 persons

Escaped: Yes  55:13 min

 

Mine Secret Experience

Escape Room Ermelo
Posted on: 2024 february 18

Viel wat tegen…

Gisteravond met zijn 4en deze kamer gespeeld . Het begin was leuk gedaan en logisch in het verhaal . Na de beginpuzzel word het allemaal wat minder . De puzzels zijn vaak goed lezen en uitvoeren en dan meerdere keren hetzelfde uitvoeren maar dan net ff anders . De eind puzzel paste ook totaal niet in een oude mijn en viel erg tegen . Ook de welbekende walkietalkie was helaas weer van de partij . Een kamer waar veel meer uit gehaald had kunnen worden naar mijn idee .


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.5

Service: 8.5


Played in February 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  47:31 min

 

Pray

Escape Room Katwijk
Posted on: 2024 february 18

Magische kamer !!!

Deze kamer gespeeld met 4 personen . Ik zeg kamer maar eigenlijk is het alsof je in een filmset rond loopt . Elke ruimte is belachelijk mooi gemaakt en alle puzzels passen in de kamer en het verhaal . Met de puzzel logica van Katwijk zit het dus wel goed . De acteur voelde precies aan wat kon en was echt onderdeel van het verhaal dus ik raad aan om deze kamer met acteur te spelen . Is het eng ? Spannend en voor sommige eng denk ik . Het napraten was in de kamer op een logische plek , als je hem gespeed heb snap je wat ik bedoel . Dank voor deze mooie beleving en op naar de volgende weer…


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  83:13 min

  slinger13 Johan Le Van

The Retriever

The Brink Escaperoom
Posted on: 2024 february 04

Leuke gezinskamer

Gisteravond met mijn zus en neefje van 12 op zoek geweest naar de bal van Max . Bij aankomst was het even zoeken want de eigenaar mag nog geen bord ophangen van waar het is omdat het in een bedrijvenpand is maar hier is hij al een paar maanden mee bezig dus daar word aan gewerkt . Ontvangstruimte was prima , niet meer en niet minder . De uitleg en het verhaal van de kamer was vrij duidelijk… zoek de bal van de hond Max ! Simpel maar wel leuk bedacht . Dan de kamer zelf… verwacht geen moly,s game of de dome zoals de host al zelf zei . Dit is gewoon een wat simpelere kamer kwa decor en effecten zeg ik met respect . De hints gaan helaas met een walkietalkie , ik zal daar nooit een fan van worden . Misschien een idee om een hond in de kamer te zetten die gaat praten als je hints krijgt . Zou er leuk inpassen denk ik . De puzzels zelf waren leuk en logisch om te doen . Sommige puzzels natuurlijk al eerder gezien maar naar het einde toe wel 2 puzzels die ik goed vond bedacht en nog niet echt ben tegen gekomen . De host was erg vriendelijk en gaf op de juiste momenten een klein zetje in de goede richting . Ook nog eens een flinke korting gehad waardoor de kamer maar €40 was ivm een dagaanbieding , waarvoor dank ! We hebben ons bijna een uur prima vermaakt met zijn drieën . Zou ik deze kamer aanraden voor de ervaren escapers… eerlijk gezegd niet… voor wie dan wel… voor mensen die net komen kijken en een paar kamers gedaan hebben en voor gezinnen is het echt een top kamer ! Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot een volgende x…


8

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in February 2024

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  TheBrinkEscaperoom

The Alchemist

Sherlocked
Posted on: 2024 january 25

Goed en slecht…

Laat ik beginnen met de plus punten van deze kamer ... Het begin vond ik goed gedaan een het einde vond ik nog beter en mooier . Er zijn ook een paar mooie dingen speciaal op maat gemaakt en ook de meeste puzzels waren niet de standaard puzzels . Er zitten ook mooie technieken in de kamer . Dan de minpunten… een automatisch hintsysteem en eventueel een walkietalkie voor als het echt niet lukt… de onderhoud is echt dramatisch ! Deze kamer is nog niet zo lang open en er waren stukken vloer kapot , bergen stof op sommige plekken en je ziet heel veel kabels lopen , dat moet toch echt een stuk beter . Ook de nazorg is er niet want je word gewoon naar buiten gebracht en de groeten . Ook de prijs is absurd hoog voor deze kamer . Dus ja , wat vond ik er nou van… slecht en goed dus tegelijk maar alle 10en die voorbij komen… sorry , maar dat slaat echt nergens op… met zoveel minpunten kan je echt geen 10 geven . Al met al een gemengd gevoel over gehouden aan deze kamer…


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 5.0


Played in January 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

LandLoper

Landloper Belevingshuis
Posted on: 2023 december 30

Prima vermaakt

Vanavond deze kamer gespeeld met 4 personen . Leuke puzzel kamer met een leuke intro . Decor is passend bij het verhaal . Hele aardige host/eigenaar . Ook nog een leuk aandenken mee gehad .


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  MCDave

De ontsnapping van de Daltons

Escape Prod
Posted on: 2023 december 29

Vermakelijk

Kamer met veel puzzels en ook allemaal logisch . Aankleding viel niet tegen al moet je geen mega decor verwachten ofzo . Ontvangst is zoals altijd in een stad , niet echt heel beleefd of persoonlijk . Host lette 1 x niet goed op toen wij iets geplaats hadden kwam ze na 5 min met de hint of we dat al gedaan hadden… dus nog maar eens gedaan en toen kwam er wat tevoorschijn . We hebben ons prima vermaakt maar verwacht niet te veel van deze kamer . De prijs vonden wij wel goed , zeker voor in de stad viel €88 best mee .


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 4.0


Played in December 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  57:30 min

 

Escape Retie: "Château Elize"

Escape Retie
Posted on: 2023 december 29

Mooie puzzelkamer

Vanavond deze heerlijke puzzelkamer gespeeld . Lekker veel puzzels met veel variatie in denkwerk . Decor was prima in orde en de host heeft ons 1 x geholpen waar dat ook echt nodig was . Verwacht hier geen wtf momenten of de tegenwoordige showelementen maar ga hier heen als je puur van puzzels houd want dan ga je deze kamer zeker waarderen . Ook de prijs van €80 voor 2 personen is zeer aangenaam . Voor dit geld ga je zeker geen betere kamers vinden .


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in December 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  53:21 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

Monsieur Dupoint

HappyDays
Posted on: 2024 january 06

Goede gezinskamer

Wij hebben deze kamer ook getest met zijn tweeen . Vriendelijke host en wat dingen aangegeven wat wij vonden dat beter of anders kon . Ook wij speelden deze kamer snel uit maar daar word aan gewerkt door nog wat extra puzzels toe te voegen . Een hele leuke kamer voor beginners ( echt beginners ) of voor een familie . Voor de ervaren escapers is dit wat te makkelijk en te weinig . De flow en aankleding waren over het algemeen prima .


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Puzzels

 

Heart of Stone

DelftEscape
Posted on: 2023 december 25

Prima vermaakt

Gisteravond deze seizoenskamer gespeeld met zijn 6en . Niet een ideaal aantal om kamers te spelen maar dat kwam deze x zo uit . Voor een seizoenskamer hebben wij ons prima vermaakt en waren de puzzels erg leuk . Het decor is prima al zag je soms wel wat lopen kwa bedrading maar dat mocht de pret niet drukken . Verwacht hier geen hoogstaande dingen maar gewoon lekker een uurtje puzzelen . Puzzels waren ook prima te doen . Host was ook prima en heeft ons amper geholpen en 1 x dat we goed zaten maar het slotje niet open kregen greep ze goed in door te zeggen dat we toch goed zaten . Niks zo vervelends als je dan andere dingen gaat proberen als je toch goed zit in eerste instantie . Al met al zijn we lekker bezig geweest en daarna nog even nagepraat in de bar .


8

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  46:30 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Goede service

 

The Non Believers

Your Escape
Posted on: 2023 october 15

Geweldig !

Wat een avontuur was dit… ga dit spelen en meemaken want er gebeurd van alles en dat ook gecombineerd met leuke puzzels . Kamer die zijn plek in de top zeker verdiend ! Petje af voor de makers !


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Demise of the Gricers

Entered
Posted on: 2023 october 07

Ik weet het niet…

Laat ik beginnen met dat ik niet snap waarom dit op escapetalk staat . Het komt niet in de buurt van escapen want het is een soort van real life game . Nu wist ik dat van te voren dus beoordeel ik het spel zoals het is . Ik begin met de goede punten van het spel . Het terrein is zeker gaaf , donker maar zeker niet te donker . Je kan je prima verplaatsen op allerlei manieren . Acteurs deden het prima . Eng was het zeker niet maar wel spannend . De opdrachten waren leuk om te doen en je komt er steeds meer in naarmate je bezig bent . De beleving is dus zeker goed . Dan de slechte punten . Pas na een half uur vonden wij het beginpunt ( ik noem het maar even zo ) en wisten we wat de bedoeling was en dat was achteraf zonde van de tijd omdat je er steeds beter in komt . Airco’s zou geen overbodige luxe zijn want het was erg warm binnen . Als het afgelopen is heb je niet echt het gevoel dat je iets bereikt heb omdat er nog zoveel te doen was . Mis een idee om na het einde te laten zien wat je gehaald hebt of hoeveel procent je gehaald hebt . Al met al zeker leuk om te doen maar voor mij ook weer niet een 10 die veel mensen geven . Even een kleine aanpassing… ik heb gister een uitgebreide mail gehad van wat we gehaald hebben en wat niet dus dat was toch nog wel leuk . Misschien leuker omdat na afloop te doen zodat je een beetje euforisch naar huis gaat want dat miste we een beetje…


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Beleving
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Logica
 • Diversiteit

 

Grimm's

Breaking Out
Posted on: 2023 september 30

Middelmatig

Kamer met veel puzzels die bij ons niet allemaal lekker liepen . De flow zat er eigenlijk nooit echt in . Kan natuurlijk aan ons liggen . Het decor vond ik eerlijk gezegd vrij matig . Een kamer die niet top is maar ook niet slecht . 9.1 als gemiddelde cijfer is wel echt te hoog naar mijn mening .


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in September 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Load more reviews

0 reviews