Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Slinger13

Escape Master

Offline

Description

39 jaar 

Escape verslaafd :-)Member since

02-11-2020

Statistics

Escaperooms

223 reviews

223 Rooms played

84.3% escapepercentage


Games

0 reviews

0 played games


223 reviews

The Lost Skull

Escaperoom Amersfoort
Posted on: 2024 february 18

Leuke puzzelkamer

Leuke puzzel kamer met een prima decor . Soms een slotje dat open moest en soms wat automatisch maar alles was vrij logisch . Het was wel flink doorgaan met zijn tweeen maar liever zo dan te weinig te doen in de kamer . Daarna even gezellig nagepraat met de vriendelijke eigenaar .


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in February 2024

Played with 2 persons

Escaped: Yes  55:13 min

 

Mine Secret Experience

Escape Room Ermelo
Posted on: 2024 february 18

Viel wat tegen…

Gisteravond met zijn 4en deze kamer gespeeld . Het begin was leuk gedaan en logisch in het verhaal . Na de beginpuzzel word het allemaal wat minder . De puzzels zijn vaak goed lezen en uitvoeren en dan meerdere keren hetzelfde uitvoeren maar dan net ff anders . De eind puzzel paste ook totaal niet in een oude mijn en viel erg tegen . Ook de welbekende walkietalkie was helaas weer van de partij . Een kamer waar veel meer uit gehaald had kunnen worden naar mijn idee .


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.5

Service: 8.5


Played in February 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  47:31 min

 

Pray

Escape Room Katwijk
Posted on: 2024 february 18

Magische kamer !!!

Deze kamer gespeeld met 4 personen . Ik zeg kamer maar eigenlijk is het alsof je in een filmset rond loopt . Elke ruimte is belachelijk mooi gemaakt en alle puzzels passen in de kamer en het verhaal . Met de puzzel logica van Katwijk zit het dus wel goed . De acteur voelde precies aan wat kon en was echt onderdeel van het verhaal dus ik raad aan om deze kamer met acteur te spelen . Is het eng ? Spannend en voor sommige eng denk ik . Het napraten was in de kamer op een logische plek , als je hem gespeed heb snap je wat ik bedoel . Dank voor deze mooie beleving en op naar de volgende weer…


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  83:13 min

 

The Retriever

The Brink Escaperoom
Posted on: 2024 february 04

Leuke gezinskamer

Gisteravond met mijn zus en neefje van 12 op zoek geweest naar de bal van Max . Bij aankomst was het even zoeken want de eigenaar mag nog geen bord ophangen van waar het is omdat het in een bedrijvenpand is maar hier is hij al een paar maanden mee bezig dus daar word aan gewerkt . Ontvangstruimte was prima , niet meer en niet minder . De uitleg en het verhaal van de kamer was vrij duidelijk… zoek de bal van de hond Max ! Simpel maar wel leuk bedacht . Dan de kamer zelf… verwacht geen moly,s game of de dome zoals de host al zelf zei . Dit is gewoon een wat simpelere kamer kwa decor en effecten zeg ik met respect . De hints gaan helaas met een walkietalkie , ik zal daar nooit een fan van worden . Misschien een idee om een hond in de kamer te zetten die gaat praten als je hints krijgt . Zou er leuk inpassen denk ik . De puzzels zelf waren leuk en logisch om te doen . Sommige puzzels natuurlijk al eerder gezien maar naar het einde toe wel 2 puzzels die ik goed vond bedacht en nog niet echt ben tegen gekomen . De host was erg vriendelijk en gaf op de juiste momenten een klein zetje in de goede richting . Ook nog eens een flinke korting gehad waardoor de kamer maar €40 was ivm een dagaanbieding , waarvoor dank ! We hebben ons bijna een uur prima vermaakt met zijn drieën . Zou ik deze kamer aanraden voor de ervaren escapers… eerlijk gezegd niet… voor wie dan wel… voor mensen die net komen kijken en een paar kamers gedaan hebben en voor gezinnen is het echt een top kamer ! Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot een volgende x…


8

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in February 2024

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  TheBrinkEscaperoom

The Alchemist

Sherlocked
Posted on: 2024 january 25

Goed en slecht…

Laat ik beginnen met de plus punten van deze kamer ... Het begin vond ik goed gedaan een het einde vond ik nog beter en mooier . Er zijn ook een paar mooie dingen speciaal op maat gemaakt en ook de meeste puzzels waren niet de standaard puzzels . Er zitten ook mooie technieken in de kamer . Dan de minpunten… een automatisch hintsysteem en eventueel een walkietalkie voor als het echt niet lukt… de onderhoud is echt dramatisch ! Deze kamer is nog niet zo lang open en er waren stukken vloer kapot , bergen stof op sommige plekken en je ziet heel veel kabels lopen , dat moet toch echt een stuk beter . Ook de nazorg is er niet want je word gewoon naar buiten gebracht en de groeten . Ook de prijs is absurd hoog voor deze kamer . Dus ja , wat vond ik er nou van… slecht en goed dus tegelijk maar alle 10en die voorbij komen… sorry , maar dat slaat echt nergens op… met zoveel minpunten kan je echt geen 10 geven . Al met al een gemengd gevoel over gehouden aan deze kamer…


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 5.0


Played in January 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

LandLoper

Landloper Belevingshuis
Posted on: 2023 december 30

Prima vermaakt

Vanavond deze kamer gespeeld met 4 personen . Leuke puzzel kamer met een leuke intro . Decor is passend bij het verhaal . Hele aardige host/eigenaar . Ook nog een leuk aandenken mee gehad .


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  MCDave

De ontsnapping van de Daltons

Escape Prod
Posted on: 2023 december 29

Vermakelijk

Kamer met veel puzzels en ook allemaal logisch . Aankleding viel niet tegen al moet je geen mega decor verwachten ofzo . Ontvangst is zoals altijd in een stad , niet echt heel beleefd of persoonlijk . Host lette 1 x niet goed op toen wij iets geplaats hadden kwam ze na 5 min met de hint of we dat al gedaan hadden… dus nog maar eens gedaan en toen kwam er wat tevoorschijn . We hebben ons prima vermaakt maar verwacht niet te veel van deze kamer . De prijs vonden wij wel goed , zeker voor in de stad viel €88 best mee .


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 4.0


Played in December 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  57:30 min

 

Escape Retie: "Château Elize"

Escape Retie
Posted on: 2023 december 29

Mooie puzzelkamer

Vanavond deze heerlijke puzzelkamer gespeeld . Lekker veel puzzels met veel variatie in denkwerk . Decor was prima in orde en de host heeft ons 1 x geholpen waar dat ook echt nodig was . Verwacht hier geen wtf momenten of de tegenwoordige showelementen maar ga hier heen als je puur van puzzels houd want dan ga je deze kamer zeker waarderen . Ook de prijs van €80 voor 2 personen is zeer aangenaam . Voor dit geld ga je zeker geen betere kamers vinden .


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in December 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  53:21 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

Monsieur Dupoint

HappyDays
Posted on: 2024 january 06

Goede gezinskamer

Wij hebben deze kamer ook getest met zijn tweeen . Vriendelijke host en wat dingen aangegeven wat wij vonden dat beter of anders kon . Ook wij speelden deze kamer snel uit maar daar word aan gewerkt door nog wat extra puzzels toe te voegen . Een hele leuke kamer voor beginners ( echt beginners ) of voor een familie . Voor de ervaren escapers is dit wat te makkelijk en te weinig . De flow en aankleding waren over het algemeen prima .


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Puzzels

 

Heart of Stone

DelftEscape
Posted on: 2023 december 25

Prima vermaakt

Gisteravond deze seizoenskamer gespeeld met zijn 6en . Niet een ideaal aantal om kamers te spelen maar dat kwam deze x zo uit . Voor een seizoenskamer hebben wij ons prima vermaakt en waren de puzzels erg leuk . Het decor is prima al zag je soms wel wat lopen kwa bedrading maar dat mocht de pret niet drukken . Verwacht hier geen hoogstaande dingen maar gewoon lekker een uurtje puzzelen . Puzzels waren ook prima te doen . Host was ook prima en heeft ons amper geholpen en 1 x dat we goed zaten maar het slotje niet open kregen greep ze goed in door te zeggen dat we toch goed zaten . Niks zo vervelends als je dan andere dingen gaat proberen als je toch goed zit in eerste instantie . Al met al zijn we lekker bezig geweest en daarna nog even nagepraat in de bar .


8

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  46:30 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Goede service

 

The Non Believers

Your Escape
Posted on: 2023 october 15

Geweldig !

Wat een avontuur was dit… ga dit spelen en meemaken want er gebeurd van alles en dat ook gecombineerd met leuke puzzels . Kamer die zijn plek in de top zeker verdiend ! Petje af voor de makers !


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Ik weet het niet…

Laat ik beginnen met dat ik niet snap waarom dit op escapetalk staat . Het komt niet in de buurt van escapen want het is een soort van real life game . Nu wist ik dat van te voren dus beoordeel ik het spel zoals het is . Ik begin met de goede punten van het spel . Het terrein is zeker gaaf , donker maar zeker niet te donker . Je kan je prima verplaatsen op allerlei manieren . Acteurs deden het prima . Eng was het zeker niet maar wel spannend . De opdrachten waren leuk om te doen en je komt er steeds meer in naarmate je bezig bent . De beleving is dus zeker goed . Dan de slechte punten . Pas na een half uur vonden wij het beginpunt ( ik noem het maar even zo ) en wisten we wat de bedoeling was en dat was achteraf zonde van de tijd omdat je er steeds beter in komt . Airco’s zou geen overbodige luxe zijn want het was erg warm binnen . Als het afgelopen is heb je niet echt het gevoel dat je iets bereikt heb omdat er nog zoveel te doen was . Mis een idee om na het einde te laten zien wat je gehaald hebt of hoeveel procent je gehaald hebt . Al met al zeker leuk om te doen maar voor mij ook weer niet een 10 die veel mensen geven . Even een kleine aanpassing… ik heb gister een uitgebreide mail gehad van wat we gehaald hebben en wat niet dus dat was toch nog wel leuk . Misschien leuker omdat na afloop te doen zodat je een beetje euforisch naar huis gaat want dat miste we een beetje…


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Beleving
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Logica
 • Diversiteit

 

Grimm's

Breaking Out
Posted on: 2023 september 30

Middelmatig

Kamer met veel puzzels die bij ons niet allemaal lekker liepen . De flow zat er eigenlijk nooit echt in . Kan natuurlijk aan ons liggen . Het decor vond ik eerlijk gezegd vrij matig . Een kamer die niet top is maar ook niet slecht . 9.1 als gemiddelde cijfer is wel echt te hoog naar mijn mening .


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in September 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Harbor Hotel

TheStart EscapeRooms
Posted on: 2023 september 30

Leuk kamertje

Leuke kamer die soms wat te donker was . Wat meer licht zou prettig zijn . De acteur was een leuke toevoeging . Puzzels niet heel vernieuwend . Decor is lastig te zeggen met het weinig licht .


Response by TheStart EscapeRooms

2023 October 24

Bedankt voor je eerlijke feedback! Het verzoek voor meer licht is opgelost. Herman heeft ondertussen de rekening van het hotel voldaan en er is terug meer licht beschikbaar. ;-)


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in September 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  74:30 min

  Anthony Teunen

Mooie kamer

Tijdje geleden deze kamer gespeeld met zijn 2en . Was toen net open en kon helaas alleen in het Duits . Ons Duits is niet zo goed en er zat helaas precies een begrijpend lees puzzel in dus dat was erg jammer . Voor de rest een hele mooie kamer met niet al te veel puzzels en niet al te moeilijk . Het hint systeem vond ik erg leuk bedacht en niet storend . Als je hem gespeeld hebt begrijp je wat ik bedoel . Laatste ruimte was erg mooi op een paar kleine afwerk puntjes na .


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in September 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  52:13 min

 

Tomb Hunter

Finest Escape - Bamberg
Posted on: 2023 september 24

Waanzinnig !!!

Een van de mooiste kamers die ik gespeeld heb ! Het Decor is echt schitterend gemaakt en wat een ruimte kom je hier tegen . Puzzels zijn er genoeg en ook vrij logisch . Dingen zoeken is ook belangrijk dus kijk goed rond overal , ook om te genieten van alles wat gemaakt is . Het hintsysteem was ook erg leuk en goed in thema . Ook veel doe dingen zoals klimmen en klauteren . Dit is echt een heel mooi avontuur wat je moet meemaken . Wij speelden met 2 en dat was prima te doen als ervaren spelers . Vooral omdat het zo goed als lineair is . Heb je minder ervaring dan raad ik toch aan om met 4 mensen te gaan . Oja , de ontvangst ruimte is zeker de mooiste die ik ooit gezien heb . Wat een decor en ook de weg naar de wc toe is allemaal gedecoreerd . Als je deze kamer geen 10 vind dan vraag ik me echt af wat je dan nog meer verwacht . Ook de prijs met 2 viel ons mee . €130 is voor deze kamer die 90 min duurt absoluut goedkoop . De kamer is trouwens niet eng maar soms een beetje spannend door wat donkere stukken maar dat valt allemaal reuze mee .


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes

  Marieke

Alice te the world of riddles

The Great Escape
Posted on: 2023 september 26

Zoals de plaatsnaam al zeg… triest

€60 betaalde we voor deze kamer dus toen we dat zagen dachten we nog… het zal niet top zijn maar voor €60 toch maar proberen… hadden we helaas niet moeten doen . We moesten onze schoenen uit voordat we de kamer in gingen , geen idee want er lig een soort kunstgras van het jaar 0 . De kamer is 3 bij 3 meter en daar houd het mee op . Een puzzel met kleuren miste wij de zwarte kleur op een slot , deze was gewoon versleten en was dus zilver geworden . Nee een kamer die we snel moeten vergeten . We waren het er over eens samen . Dit is de slechte kamer die we ooit gedaan hebben .


1

Ambiance: 1.0

Game experience: 1.0

Service: 1.0


Played in September 2023

Played with 2 persons

Escaped: No

 

The House Next Door

Escape Game Over
Posted on: 2023 september 15

Prima vermaakt

Laat ik beginnen met dat we ons hier prima vermaakt hebben . Ook wij hadden veel tijd over zoals ik in meer reacties lees dus ik zou zeggen doe er nog wat puzzels bij . Vooral naar het einde toe zijn de ruimtes groot en kaal aangekleed en bevinden zich erg weinig puzzels , echt zonde van al die ruimte . Ook moeten sommige cijfers , tekens weer even goed zichtbaar worden gemaakt want de slijtage is goed zichtbaar waardoor het soms moeilijk is om te zien of te lezen . Klinkt allemaal erg negatief maar zo bedoel ik dit niet . Ik denk juist dat als het decor goed word aangepakt op bepaalde plekken en de slijtage goed word verholpen het echt een
Top kamer kan worden . Wij hebben ons prima vermaakt en af en toe gelachen om de schrikmomenten . Service geef ik een 6 want we moesten buiten wachten tot de host er was , duurde wat lang en na de kamer was er geen drinken aanwezig . De datum dat ik geweest bent weet ik niet meer dus klopt niet .


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 6.0


Played in September 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  67:13 min

 

ANNO 1202

Clue Go Zadar
Posted on: 2023 september 15

Leuke puzzelkamer

Kamer met veel puzzels en gelukkig allemaal logisch ook . Veel verschillende puzzels ook . Decor is redelijk . Dingen worden niet zo mooi weg gewerkt als in Nederland maar we zijn verwend denk bij ons . Voor de rest een leuke host en heerlijke flow . Niet al te moeilijk .


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in September 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  45:13 min

 

Morana - The dark fairy

Clue Go Zadar
Posted on: 2023 september 15

Leuke puzzels

Eigenlijk hetzelfde al de andere kamer op deze locatie . Veel puzzels en allemaal logisch . Wel wat moeilijker als de andere kamer maar zeker te doen . Ook hier is geprobeerd een mooie kamer te bouwen maar ook hier worden dingen slecht weg gewerkt . Toch prima vermaakt met zijn tweeen . De host was trouwens zo vriendelijk om deze kamer even snel voor ons klaar te zetten zodat we deze ook nog konden spelen . Erg aardig en dank hiervoor .


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in September 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  67:31 min

 

The Mission

The Great Escape
Posted on: 2023 august 19

Leuke missie

Na de andere 3 kamers gespeeld te hebben vandaag nu de beurt aan the mission . Deze kamer is wat minder kwa echt puzzelen maar meer aan beleving en dingen doen . Erg leuk gehad en de acteur deed het prima . Zeker de moeite waard om ook deze kamer eens te spelen .


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  72:12 min

 

The Monuments Men

Escaperoom Deventer
Posted on: 2023 august 19

Old school puzzelen

Leuke kamer met lekker veel puzzels . Ik noem het old school omdat de meeste dingen met sleutels of slotjes open gaan . Niks ergs aan wat mij betreft . Wij hebben veel plezier gehad aan de hoeveelheid puzzels en ze waren ook allemaal logisch . Een klein puntje van kritiek , de afwerking kan nog wel wat beter . Het decor is gewoon prima maar ik denk echt als alles goed word afgewerkt (plafonds , sommige wanden ) en er wat meer automatisch zou gaan het echt een kamer kan zijn voor de top 50


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in August 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  60:00 min

 

Agatha

Escaperoom Deventer
Posted on: 2023 august 19

Erg leuk

Bij deze kamer kan ik eigenlijk hetzelfde zeggen als de andere kamer op de locatie ( zie mij reactie bij the monuments ) . De hoeveelheid puzzels was echt veel , iets wat ik heel goed kan waarderen .


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in August 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  53:21 min

 

Mooie kamer

Mooie kamer en goede muziek en samenwerking is hier erg belangrijk . Wat puntjes wat beter kan zodat dit echt een top kamer kan worden want dat zit er zeker in… wat meer puzzels erin want ook wij waren erg snel klaar . Hoe we naar de kamer gingen was een beetje apart en zouden ze wel weg kunnen laten . Misschien wat aanpassen waardoor je begrijpt waarom we uiteindelijk aan goud kwamen , dat was ons niet geheel duidelijk . Maar nogmaals vooral… meer puzzels erbij want daar komen we voor . Toch hebben wij erg genoten van de kamer en het decor was erg mooi . De kamer waar je alleen de introductie film bekijkt zag er al heel mooi uit . De host was ook erg blij met de feedback en ook dit was erg prettig . Niks zo vervelend als mensen niks willen aannemen als er duidelijk verbeterpunten zijn die goed te doen zijn . Al met al , ga deze spelen maar wacht mis nog even zodat ze het een en ander nog kunnen aanpakken . Als alles wat beter word is dit zeker een kamer voor in de top 50 .


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  51:12 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

Maffiagoud

Escaperoom 3910 Seconds
Posted on: 2023 august 05

Kansloos

Dit is een kamer die denk 10 jaar geleden gemaakt is… onlogische puzzels , decor van niks en totaal geen decor . Sla deze aub over allemaal…
Enige leuke was het aandenken na de kamer…


4.5

Ambiance: 4.0

Game experience: 4.0

Service: 6.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  63:13 min


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Prijs
 • Onlogische puzzels
 • Decor

 

Treurig

Slechte kamer met weinig decor… veel staat vast met tape op de grond . Geen geluid of muziek als je bezig bent . Onlogische puzzels , als je het al puzzels kunt noemen…. Een 9.3 gemiddeld hier op deze site is echt schandalig . Dit is mis een 6 maar meer zeker niet . Blijf mij toch verbazen dat sommige mensen dit een 9 of hoger geven…


Response by Escaperoom Peer

2023 August 07

Voor je reageert op eender welk onrecht moet je volgens mijn erg verstandige moeder 24u wachten en nadenken. Dat neemt de scherpe kanten van je reactie en zet alles wat in perspectief. We hebben er 48u van gemaakt omdat we helemaal ontdaan zijn van deze review. Onze excuses alvast als je met dit gevoel een escaperoom moet verlaten. Dat is ronduit klote. Als je echter met dit gevoel een escaperoom binnenstapt hadden we moeten weten dat dat bad news is. Wetende dat 99% van onze bezoekers, ook de heel recente, erg tevreden zijn, zouden we dit misschien aan ons moeten laten voorbij gaan, maar als je dit met passie doet dan is langs achter getackeld worden met twee gestrekte benen vooruit niet aangenaam. Wat kunnen we zeggen? We gebruiken duct-tape om microstatieven en drums vast te zetten, omdat dat ook zo gebeurt in studio's en live (geen muziek zonder duct-tape). Heeft dus niks met onderhoud te maken. Tijdens het spel staat er minstens een tiental minuten muziek op, en op veel momenten dan weer niet omdat dat voor bepaalde puzzels erg storend zou zijn. Dat de puzzels soms moeilijk zijn zou net een uitdaging moeten zijn in plaats van weerzin op te wekken. Wat de prijs betreft krijgen we heel vaak te horen dat we veel te goedkoop zijn. En de logica van de puzzels: die staat op punt. Zonder twijfel dus dat is een beetje kleinzielig en flauw om het tegendeel te beweren omdat je niet ontsnapt bent. Ah ja, als je om 15.45u moet aankomen, en pas om 16.20 binnenvalt (ja jullie gingen iets later zijn maar iets later is blijkbaar een ruim begrip), dan moet het wat vooruit gaan dus don't shoot the pianoplayer, he's doing his best... Krijg je nog 9 minuten extra speeltijd omdat het heel duidelijk was dat deze kamer qua moeilijkheidsgraad wat hoog gegrepen was. Zonde van de review, maar de macht van de anonieme toetsenbordridder is hier duidelijk. Eén advies: verdiepen in de conjunctie en disjunctie van uitspraken en de wetten van de Morgan en alles gaat stelselmatig wat beter in deze logische wereld. Of luister naar snoeiharde trashmetal, dat werkt louterend en is frustratietemperend!


4.5

Ambiance: 4.0

Game experience: 4.0

Service: 6.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Puzzels
 • Beleving
 • Prijs
 • Sfeer
 • Onlogische puzzels
 • Decor
 • Heeft onderhoud nodig

 

Load more reviews

0 reviews