Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The Boat Trip

Zandvoort , The Netherlands

Open now

60 minutes

2 - 4

12 year

Read reviews

More about The Boat Trip

Jacob van Dijk is zijn hele leven al visser. Toen hij laatst in weer en wind met zijn vissersboot, “The Black Seagull”, op zee was heeft hij door een plotselinge, hoge golf zijn evenwicht verloren en is hij ten val gekomen. Hoewel het allemaal veel erger af had kunnen lopen bleek de ongelukkige val toch vervelende consequenties te hebben. Jacob heeft bij de val namelijk zijn been gebroken. Voorlopig kan hij onmogelijk de zee op en kan hij het vissen dus wel vergeten. Wat nu? Er zal toch brood op de plank moeten komen… Om “The Black Seagull” toch zo spoedig mogelijk uit te kunnen laten varen rest Jacob geen andere keuze dan snel capabele zeelui te vinden die bereid zijn om hem in deze situatie te helpen. De weersvoorspellingen zijn weliswaar gunstig voor de tijd van het jaar maar de Noordzee blijft onvoorspelbaar. Niets is zo veranderlijk als het weer… Een plotseling opkomende storm kan een kalme zee in korte tijd veranderen in een kolkende watermassa met woeste golven! Vooralsnog gaat Jacob er van uit dat het zover niet komt. Hij gaat uit van een behouden vaart…

Durven jullie de uitdaging aan en zijn jullie in staat om “The Black Seagull” veilig én op tijd terug naar de haven van IJmuiden te loodsen?


Themes

Adventure

Properties

Pregnant friendly

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLENDE

Toilet available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

9 likes

152 visitors

84.6% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Burg. Engelbertsstraat 96
2042 KP, Zandvoort
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

52 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

EscapElineEscapElineEscape GuruMember since: 2019 September 21 (173 rooms played)
Posted on: 2022 July 30

Storm op zee

Een paar jaar geleden speelden we hier met 4 the gold mine. Dat was de eerste keer dat we waren ontsnapt binnen de tijd met ons team en een terugkeer stond al die tijd nog op onze wensen lijst. Na het opnemen van de aflevering over verborgen parels van de podcast beyond the game konden we dit niet langer uitstellen. Zo reden we met zijn 2tjes richting Zandvoort om Jacob te gaan helpen. De kamer is perfect om te spelen met zijn 2en. Niet alleen door de prijs die je betaald, maar ook door de grootte van de kamer en het aantal puzzels. Maar eerst even terug naar ons bezoek. Parkeren kon vrij makkelijk in de straat achter de escape room. We boften dat het niet zo druk was. We werden vriendelijk ontvangen door de host en na een korte uitleg en plas pauze, was het aan ons om Jacob te gaan helpen. De host gaf aan dat deze kamer makkelijker is dan the goldmine. We waren een beetje bang dat we heel snel buiten zouden staan, maar gelukkig was dat niet zo. Voor ons was de kamer uitdagend genoeg. Wellicht doordat we zelf niet altijd even oplettend waren en we het heerlijk vinden om in alle rust te puzzelen 🙈 Ik vond sommige dingen wat onduidelijk en zonder hint waren we daar niet uitgekomen denk ik. Het was fijn dat de host daarin oplettend was en er voor zorgde dat het niet tot frustratie zorgde. De kamer bevat een combi van sloten en automatische puzzels, precies wat wij leuk vinden. De opdracht was duidelijk en hebben we uiteindelijk succesvol kunnen voltooien. De kamer ziet er prima uit. Het thema is leuk uitgewerkt en de puzzels zijn in thema. Het is een combi van veel zoekwerk met denkpuzzels. Als je ervaren bent, zou ik deze kamer met zijn 2en spelen. Daar leent hij zich perfect voor! Achteraf maakten we nog een leuke foto in thema. Altijd leuk als herinnering 😄


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in July 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes  53:03 min


 • Perfect voor 2
 • Prijs
 • Thema
 • Leuke puzzels

  De Milde Dictator

jeroen_vetjeroen_vetEscape ApprenticeMember since: 2019 December 31 (10 rooms played)
Posted on: 2020 February 15

Geen top ervaring

De 2e kamer die we hier doen en mijn ervaring was niet top wat eigenlijk grotendeels te maken had met de host, bij Binnenkomst kon er geen gedag vanaf en werden we met veel haast naar de kamer gebracht, het verhaal werd in haast verteld en de huisregel zo goed als overgeslagen. Eenmaal in de kamer hing er een goede zweer en zat alles netjes in elkaar. Later in de kamer was een defect waardoor we +\- 10min aan het rond lopen waren en niet verder konden, na die tijd was er eindelijk iemand die opmerkten dat er een defect was en werden we verder geholpen via het hint scherm. Dit kosten ons dus erg veel tijd!
Eenmal uit de kamer was de host bijna onaardig er was geen na praatje en als we wat wilde vragen over puzzels of over het defect kregen we een inhoud loos en gehaast antwoord. Hierna Zijn we maar weg gegaan.
Na het grote succes van de goldmine was de ervaring van deze kamer velen male minder, wilde terug komen voor de grandprix maar die slaan we maar over...


6

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 1.5


Played in February 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Decor
 • Host
 • Storing

  sunnyspittel

223Games223GamesJunior EscaperMember since: 2022 May 4 (15 rooms played)
Posted on: 2022 September 27

Mooie begin kamer

Een toffe kamer die je echt qua look doet geloven op de boot van Jacob te stappen! Mooi aangekleed en zeker de eerste gedeeltes lekkere flow van de kamer. Achteraf wel het idee dat we niet alles hebben gebruikt. Maar ondanks dat en enorm gestress met de laatste puzzel die technisch niet helemaal goed meewerkte naar ons idee nog ruim 9 min over.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 6.5


Played in September 2022

Played with 2 persons

Team: DreamTeam

Escaped: Yes  50:11 min


 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Logica
 • Technische storing in puzzel
 • Muziek en effecten stopte beetje random

 

Goede kamer voor beginners

Toen we deze kamer gingen spelen, hadden we niet zoveel ervaring. Ik had hiervoor twee kamers gedaan en een vriendin van mij geen een. Maar, dat hield ons er niet van om goed te spelen. Er zaten originele puzzels in de escape room en ze paste allemaal bij het verhaal. Het voelt ook echt alsof je in een filmscene zit op een boot. 2 of 3 personen is meer dan genoeg. 4 is echt te overbodig. We zijn op de seconde ontsnapt. Kort samengevat, goede kamer voor beginners, waarschijnlijk fluitje van een cent voor ervaren spelers. Maar het is zeker waard voor de sfeer. Wel was er één raadsel dat volgens ons niet klopte, maar de host vertelde dat ooit een kapitein de kamer had gespeeld die meteen zag wat de raadsel betekende. Dus ken je iemand die kapitein is, dan zou ik diegene meenemen ;).


8.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in July 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  59:58 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Logica
 • Sommige aanwijzingen lijken niet te kloppen

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape ExpertMember since: 2018 December 31 (146 rooms played)
Posted on: 2022 July 17

Leuke kamer!

Mooi gemaakte kamer, met gevarieerde puzzels. Voor een beetje ervaren escaper niet moeilijk. We waren er dan ook ruim binnen de tijd uit... had dan ook wel wat langer mogen duren :-)


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  39:21 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

Petra_B..Petra_B..Escape GuruMember since: 2018 October 7 (162 rooms played)
Posted on: 2022 July 17

Of je op een echt schip zit

Erg leuke kamer waarbij je echt in het thema zit. Zou deze kamer alleen met niet teveel personen spelen, wij waren met z'n 4'en en dat was eigenlijk al teveel. Verder wel erg mooi.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  39:20 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving

 

pippavdkpippavdkEscape ApprenticeMember since: 2022 March 6 (7 rooms played)
Posted on: 2022 June 24

Leukste kamer die ik tot nu toe heb gespeeld!

Net ontsnapt uit the boat trip nadat we de gold mine hebben gespeeld (die helaas niet gehaald.) Wow, deze was zo leuk! We waren met z’n tweeën en soms is dit lastig, maar dit was perfect! We kwamen meteen lekker in de flow, de puzzels waren leuk en logisch. Wel veel cijfersloten maar vond dit helemaal niet erg in deze kamer. Op een gegeven moment kwamen we wat vast te zitten en wilden we graag een hint maar dat kwam maar niet. Uiteindelijk was dit alleen maar fijn, anders hadden we wel heel veel tijd over gehad op de klok. De effecten die ze gebruiken zijn ook zo gaaf! Echt een belevenis. Het is niet een hele grote kamer maar met de mooie afwerking die helemaal in thema was, was dit ook zeker niet nodig. Zeker een aanrader, vooral als je met z’n tweeën bent. Fotomomentje is hier ook top en we hadden dezelfde, super aardige begeleider als vorige keer.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 7.0


Played in June 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  53:54 min


 • Logica
 • Sfeer
 • Effecten
 • Puzzels
 • Zwak verhaal
 • Host kijkt te weinig mee

 

Steffy RoosSteffy RoosJunior EscaperMember since: 2021 July 11 (22 rooms played)
Posted on: 2021 November 27

Niet supermoeilijk, wel leuk!

Goede flow en naast veel slotjes ook originele puzzels. En helemaal in thema op de boot!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in November 2021

Played with 2 persons

Team: Jelle & Steffy

Escaped: Yes  44:37 min


 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Beleving

 

kasvkasvEscaperMember since: 2019 March 24 (50 rooms played)
Posted on: 2021 September 8

Vette aankleding en vriendelijke host

The boat Trip in zandvoort is zeker qua decoratie een van de mooiere kamers die ik heb gespeeld. Helemaal wat later in het spel heb je echt het gevoel dat je in een boot zit en ook de decoratie past er mooi bij. Qua puzzels is deze kamer niet enorm geavanceerd en zijn er nog redelijk wat cijfersloten in het begin maar verderop maakt de kamer dit helemaal goed. Een leuke kamer voor meer en minder ervaren spelers!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in September 2021

Played with 2 persons

Team: It takes 2 (and then some more)

Escaped: Yes  58:21 min


 • decoratie
 • echt het gevoel dat je op een boot zit
 • aantal grappige en originele puzzles
 • redelijk wat cijfersloten

 

romoromoEscape ExpertMember since: 2020 November 7 (90 rooms played)
Posted on: 2021 July 3

Toffe instapkamer

twee weken geleden volkel afgetikt dus je gaat toch vergelijken. We zitten in Sassenheim. Wat wordt het?? DarkPark,? Katwijk? Maar besluiten toch bewust wat lager in te stromen omdat je anders verwend wordt. We kiezen dan ook voor Zandvoort omdat zon, zee, zand, F1 best een goede combi is. We bellen op wat de eerste kamer is en dat was dus deze.

Echt een leuke instap kamer. Gevarieerde puzzels , Toffe entourage , niet te moeilijk voor ervaren escapers maar voor instapkamer een van de betere. Klopt als een busje. 1 moment waarin er verbeterd kan worden omdat er 2 dingen tegelijk gebeuren. En een referentie niet kunnen plaatsen. Maar uiteindelijk stoorde het niet. Spelleider zeer begaand een enthousiast. Lekker nagebabbeld. We komen zeker terug om ook de andere kamers te spelen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in July 2021

Played with 2 persons

Team: Romo

Escaped: Yes  47:48 min


 • gevarieerde puzzels die aansluiten op het verhaal

 

Andre (45 rooms played)
Posted on: 2021 June 15

Erg leuk !

Voor deze prijs een hele leuke kamer . De kamer word ook steeds leuker en het eind spel was ook erg leuk . Wij speelden met zijn tweeen en dat was prima te doen . Helaas kwamen we 3 sec tekort om het te halen maar dat maakt niet uit want we hadden de hele kamer gespeeld . Hele aardige gastvrouw ook . Enige minpunt is dat je soms een hele code vind .


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Goed te doen met zijn tweeen
 • Eindspel
 • Leuke puzzels
 • Soms een hele code gevonden

 

Schip ahoy

Leuke kamer met een goed uitgevoerd thema. Kamer bevat veel technologie wat het een leuke kamer maakt.

Wat iets minder is, is dat het vooral meer zoeken is i.p.v. puzzelen. De puzzels die aanwezig zijn, vond ik wel uniek en heb ik niet eerder gezien.

Hintsysteem werkt goed en ontvangst vriendelijk. Voor deze prijs zeker een aanrader en ook leuk om met zijn 2en te spelen.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 9.5


Played in June 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes  49:51 min


 • Veel technologische hoogstandjes
 • Hintsysteem
 • Host
 • Aankleding kamer
 • Unieke puzzels
 • Cijfersloten
 • Vrij veel zoeken

 

soisoiEscape ExpertMember since: 2017 June 13 (142 rooms played)
Posted on: 2021 July 24

Great room for small groups

Escape Room Zandvoort had been on my list for a very long time. Several years ago, I remember that at least some of the rooms even made it in the Top 50 of escapetalk. Of course time passes and the scene has evolved a lot since then, nevertheless there are several elements in his room that make it quite unique and therefore recommendable to play.
First of all, the topic is quite original, even nowadays. There are not so many rooms to my knowledge with this topic, although I am aware of rooms that take place in real ships, both here in the country and abroad. The setting is well-achieved, it's not a megaproduction and that is noticeable in many different aspects, nevertheless it has at least one very well-done component, which stands out.
The type of room is rather classic with searching and puzzle solving, although it has a few technological elements built in. For those who like this kind of games it's great, but if you are a lazy searcher and enjoy more experiences, then you might risk being at least partially disappointed. The puzzles were rather classical, mostly based on elements any experienced player has encountered in the past. I found at least one puzzle not entirely clear (or working correctly) and some elements have a repetitive component, that could have been done in a different way. I believe I understand, why they did it that way, but a little bit more variery would have been better. We had also a resetting error and something that should have been closed was open and even though I asked loudly about it, no feedback came. We later realized, that indeed it should not have been open.
The service was friendly, although we had at leats a missunderstanding, because we intended to go to the bathroom before entering the room and the gamemaster opened the room for us and told us, oh sorry I have already started it. Additionally, it is worth noting that my companions were enthusiastic and wanting to play a second room after this one, but in spite of being a Friday the person in charge was not open to this. Although I can understand it, as it was not that early, I was a little bit surprised as generally it is not a common pratcice to refuse a costumer willing to aquire a service, unless there are very good reasons for it. Maybe I am also spoiled with owner run business that go the extra mile and are willing to adapt to the players in some cases. The advice is that if you plan to "eventually" play a second one, book both in advance, as you might find on the spot that it is not possible, even when there are no further bookings.
The game has a nice flow and an enjoyable ending, although we had a few technical glitches that confused us a little bit, and which is a pity, nevertheless I had fun in the room, I would recommend it and I definitely plan to come back for the other rooms. Given that many rooms in the Netherlands are paid by the hour, independently of the group size, the rooms in this venue are really optimal for small groups and offer a relatively good value for the money, and the pictures are great by the way.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in May 2021

Played with 3 persons

Team: Team Milongueros

Escaped: Yes

 

Robin*Robin*EscaperMember since: 2020 January 19 (41 rooms played)
Posted on: 2020 September 14

Leuke escaperoom met verschillende dimensies

Puzzels zijn leuk en niet te moeilijk. Veel technoligie bij de puzzels wat de ervaring toch weer anders en leuk maakt. Kamer en ontvangst ruimte ziet er goed en verzorgd uit. Service heel erg goed. Aanrader om deze kamer met zijn 2en te spelen!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in September 2020

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Goede technology
 • Ziet er verzorgd uit
 • Puzzels goed en niet te moeilijk
 • Diversiteit

 

SirClaySirClaySenior EscaperMember since: 2021 December 2 (63 rooms played)
Posted on: 2022 April 1

goed voor 2 personen

Leuke kamer die goed te spelen is met 2 personen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in September 2020

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Onlogische puzzels

 

Heel mooi gemaakt

Je waant je echt in het verhaal. Heel mooi gemaakt en leuke opdrachten. Wij hebben deze kamer met een groep van 4 met veel plezier gespeeld.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in March 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

MaartenMaartenEscaperMember since: 2019 December 9 (34 rooms played)
Posted on: 2019 December 14

Kamer

Zit niet echt spanning in de verhaallijn. Geen euforisch einde. Ondanks dat de aankleding mooi was, niet echt heel hele leuke kamer. Het was meer zoeken, waarna je meteen een complete code vond. Er waren niet echt puzzels om op te lossen. En daardoor je niet alles kon vinden liep je gewoon echt vast.

Kamer zijn echt ingezet op draaien van massa. Ze hebben er 2 kamers. Slotjes zitten met ijzerdraad vast omdat dit voor de host makkelijker resetten was. Ontvangst was ook erg kortaf en afstandelijk. Host was voornamelijk met een andere host aan het praten. Terwijl wij de enige gasten waren.

Voor het eerste dat ik kamer met 2 personen speelde. Daar was de kamer wel geschikt voor.


6.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.0

Service: 5.0


Played in December 2019

Played with 2 persons

Team: Koek & Peer

Escaped: Yes


 • Te spelen met 2 personen
 • Mooie aankleding
 • Gericht op massa, geen echte service
 • Niet echt puzzelen, eigenlijk alleen maar zoeken.

 

viefjeviefjeEscape ExpertMember since: 2019 August 30 (94 rooms played)
Posted on: 2019 November 10

Leuke kamer, origineel thema

Dit was de eerste kamer van 3 kamers op 1 dag in Zandvoort.

Origineel thema en
erg mooi vormgegeven. Daarnaast een erg enthousiaste spelleidster. Wel veel slotjes en jammer dat 1 slot al open was en iets anders niet goed open wilde.


Response by Escape Room Zandvoort

2019 November 11

Oh wat vervelend, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We gaan er beter op letten!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in November 2019

Played with 2 persons

Team: Blaauwbreed

Escaped: Yes  49:59 min


 • Goed voor 2 personen
 • Origineel thema
 • Enthousiaste spelleidster
 • Veel slotjes
 • 1 slot was al open

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertMember since: 2019 September 18 (101 rooms played)
Posted on: 2019 November 10

Leuke kamer

Leuke kamer mooi gemaakt. Er werken vriendelijk mensen en woddt enthousiast begeleid. Helaas werden de kamers gehaast klaargemaakt en was een slotje nog open.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in November 2019

Played with 2 persons

Team: Blaauwbreed

Escaped: Yes  49:59 min

 

Mooie kamer, haperende technieken, slechte service

De kamer is mooi en het spel ongetwijfeld ontzettend gaaf ALS het werkt zoals het hoort. Een deel van de escape room werkte niet (alle sloten waren al geopend) waardoor wij het spel totaal niet hebben kunnen beleven zoals het zou horen. We snapten er werkelijk helemaal niks van waardoor alles opeens al geopend was en waren erg verward. We zijn ontsnapt, maar het voelde niet of we het zelf hadden gedaan en we hebben zon 35 minuten alleen maar rondgelopen ons af vragende wat er gebeurd was.

Je zou denken dat je zo'n fout in het systeem goed zou maken met je klanten door op z'n minst een andere escape room aan te bieden, maar helaas. We moesten achteraf maar een mail sturen. Dit gedaan hebbende krijgen we 30 euro terug. Ik vind dat deze escape room absoluut niet onderschrijft dat een fout als deze nogal cruciaal is voor de spelbeleving. Het enige dat wij terug kregen op onze vraag het op te lossen was; ''maar het was ''gelukkig'' geen game-stopper''.


Response by Escape Room Zandvoort

2019 October 20

Beste Larissa, het klopt inderdaad dat er drie puzzels (die met elkaar verbonden waren) het niet deden. In onze kamers zit veel technologie en soms gaat er wel eens wat mis (helaas). Wij proberen dit zoveel mogelijk van te voren te voorkomen. De dame die die dag werkte is niet in de gelegenheid om zomaar kamers weg te geven. Ze heeft toen vriendelijk gevraagd of jullie een email wilden sturen zodat ik erop kon reageren. Jullie gaven aan dat jullie helemaal in de war waren. En de hele beleving hadden gemist. Ik heb toen alle beelden nagekeken. En bekeken wat er precies in de kamer gebeurde. Jullie spelen het spel gewoon door en gaan verder met de kamers, niemand loopt 35 minuten rond en vraagt zich af wat er is gebeurt. Het is totaal onmogelijk om deze kamer dan uberhaupt te halen. De beleving waar jullie het over hebben zit in heel veel zaken. De aankleding, de effecten, de puzzels onze ontvangstruimte etc. Jullie konden gewoon verder met alles, het was inderdaad geen show stopper, het maakte het geheel wat makkelijker. Maar het was nou ook niet zo dat jullie hierdoor 10 minuten over hadden in de kamer, sterker nog jullie haalden de kamer maar net. Ik vond 30% van het totaalbedrag terugstorten een prima oplossing en jullie wilden meer geld terug. Toen ik daar niet in mee ging kregen we een 1 voor service.....


1

Ambiance: 8.0

Game experience: 2.5

Service: 1.0


Played in July 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • mooie kamer
 • Kamer functioneert niet
 • Service slecht
 • Erg prijzig voor wat je krijgt

 

jofemajofemaEscape ExpertMember since: 2016 November 26 (111 rooms played)
Posted on: 2019 March 10

Leuk thema

De tweede kamer van ons dagje Zandvoort.

Gevoel bij het binnengaan van deze kamer: leuk!

Ook deze kamer bestaat uit meerdere ruimten die je lineair doorloopt. Eenmaal in de 3e ruimte hoorden we wederom gestommel in de ruimte ervoor en toen de tussendeur ook nog openschoot zagen we daar de medewerkster de ruimte resetten. Voor ons echt een afknapper en dat is zonde want de kamer is wel leuk om te doen. Door de afleiding misten we de clou een beetje en begrepen we niet precies hoe we sommige zaken nou hadden opgelost.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in March 2019

Played with 4 persons

Team: Team Zuid

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Foto na afloop
 • Resetten van de ruimtes terwijl je speelt

 

rickbaileyrickbaileyEscaperMember since: 2021 August 14 (35 rooms played)
Posted on: 2021 August 15

Mooie kamer met originele en leuke puzzels. Aanrader!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in January 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Mooi decor
 • Leuk verhaal
 • Zeer goed personeel

 

Totaalbeleving

We deden alle 3 de kamers op 1 dag met telkens 2 personen.
De escape room ligt op een mooie locatie vlak langs het strand. Leuk om buiten de escape room nog iets anders te doen.
Het ontvangst was zeer vriendelijk en de vrouw nam uitgebreid de tijd om met ons een babbeltje te slaan. Erg tof zeker als je 2 uur gereden hebt om daar te geraken.
De inrichting is gezellig en je kan er comfortabel iets drinken en gratis op de wifi.

We deden deze na het warme ontvangst van de eigenares als eerste.

Het is volgens hun zelf de minst moeilijke, maar dat deed niks af aan de ervaring.
Deze room is lineair opgebouwd, maar dat gaf ons een enorm goed gevoel dat we juist bezig waren. Er was een bepaalde logica in de kamer wat enorm positief werkt. Door ons gebrek aan ervaring en het feit dat we maar met 2 waren heb je vaak van die frustratiemomenten dat je het even niet meer weet. Dat was hier absoluut niet het geval.
Alles was zeer goed afgewerkt, genoeg variatie en werkelijk alles in thema. Ook het verhaal komt goed tot zijn recht.

Kijk wij zijn geen recordzetters, ik wil genieten van een room en liefst er met 50 seconden op de klok nog uitkomen.
Deze kamer werkte voor ons op alle vlakken, samenwerken, logica, sfeer , geluid, technisch.

Erg leuk gedaan, al zal de gevorderde speler het te "makkelijk" vinden.

Ook nog even aanhalen dat je na elke room een erg toffe manier krijgt aangeboden om een foto te maken. Tof gedaan!

Wat ik ook erg leuk vond was de manier van tips geven. Dat kon in overleg.
Enkel als wij teken deden dat we echt even vast zaten werd er een tip gegeven, maar als de moderator ziet dat we ergens te lang over deden, greep ze zelf in.
Wij leren het meest doordat we kunnen zoeken en leren uit onze fouten. Als er te snel tips gegeven worden leren we niks.
Erg tof dus dat dit kon.


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2018

Played with 2 persons

Escaped: Yes  51:50 min


 • Thema
 • Afwerking
 • haalbare puzzels met goede logica
 • Manier van tips geven.

 

MiessMiessEscape ExpertMember since: 2018 May 11 (160 rooms played)
Posted on: 2018 September 26

Top escape room voor twee personen!

Een paar maanden geleden hier The Gold Mine gespeeld en nu terug gekomen voor The Boat Trip en The Grand Prix. Wat een mooie kamers hebben ze hier!

The Boat Trip is prachtig uitgewerkt in thema en sfeer. Qua beleving ben je echt op een boot, dus dat hebben de makers knap gedaan.

De puzzels zijn ook in het thema meegenomen, alleen de hints helaas niet. Wij gingen met twee personen snel door de kamer heen. Er zit een hele fijne flow in de kamer. De puzzels zijn niet te lastig, maar het is wel belangrijk dat je goed om je heen blijft kijken! Maar goed, in welke escape room is dit niet het geval...
Ik vond één onderdeel uit de eindpuzzel leuk bedacht, maar het spel zelf duurde echt veel te lang. Wat mij betreft zou deze kamer nog beter zijn als ze dit wat inkorten!

De service was in het begin even stroef. Ik heb het vermoeden dat dit kwam omdat deze escape room veel met toeristen te maken heeft en minder met ervaren spelers. Misschien is het goed om dit vooraf even te checken. Gelukkig ontdooiden de medewerkers wel en waren ze daarna erg gezellig en gastvrij.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in September 2018

Played with 2 persons

Team: Team MiesMoes

Escaped: Yes  44:32 min

 

MoessMoessEscape LegendMember since: 2018 March 18 (265 rooms played)
Posted on: 2018 September 24

Een boottrip om niet te vergeten

Een tijd geleden had ik The Gold Mine gespeeld in Zandvoort. Met mega veel enthousiasme en lof die kamer uitgekomen en zo ook de mannelijke helft van The Unnameables geënthousiasmeerd over deze kamer. Er zat niets anders op dan terug te gaan naar Zandvoort en de mannen deze kamer te laten spelen. Daarnaast meteen een goed excuus om zelf The Boat Trip te spelen! En als we er dan toch zijn, nemen we The Grand Prix ook direct mee.

Het thema is wederom prachtig uitgewerkt. Je stapt gevoelsmatig binnen op een boot en hebt een duidelijke verhaallijn waar je doorheen gaat. Complimenten voor de flow in combinatie met de uitwerking van de kamer.

De puzzels die je tegenkomt in de kamer zijn divers, maar wel overwegend zoekpuzzels. Qua niveau en ruimte raad ik aan om niet met meer dan twee personen de kamer in te gaan. Het is een vrij lineaire kamer en de ruimtes zijn niet erg groot. Ik denk met hoe meer mensen je de kamer betreedt hoe nuttelozer je je voelt. Wij waren met zijn tweeën en letterlijk samen de kamer van A tot Z gespeeld. Er is geen puzzel die ik heb gemist en vice versa. Wij hadden nog zo’n 15 minuten op de klok.

De service begon wat stroef op de dag, maar is helemaal goed gekomen! Ik vond het top mensen en heb me erg geamuseerd deze dag!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in September 2018

Played with 2 persons

Team: Team MiesMoes

Escaped: Yes  44:32 min

 

epteptJunior EscaperMember since: 2018 October 1 (14 rooms played)
Posted on: 2019 March 10

Dit was een VERRASSING!

Wij waren met zn tweeën opzoek naar een escaperoom die niet al te duur was. Wij hebben allebei 30 kamers ervaring en waren benieuwd naar een goedkopere kamer.
Maar deze kamer was echt super leuk! Totaal niet verwacht.

Duidelijk verhaal en heel leuk voor 2 personen!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in September 2018

Played with 2 persons

Team: B&B

Escaped: Yes


 • Leuk voor 2 personen
 • Duidelijk verhaal
 • Leuke puzzels
 • Leuk voor twee personen
 • Prijs
 • Geen

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great