Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Christina's Nightmare

Leidschendam , Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 6

8 year

Read reviews

More about Christina's Nightmare

Bevrijd Christina van haar teisterende nachtmerries voordat ze wakker wordt!

Elke ochtend wordt Cristina geteisterd door nachtmerries en wordt ze gillend wakker! Treed binnen in haar duistere droomwereld en help haar van deze nachtmerries af. Deze escape room neemt jullie mee naar Christina’s slaapkamer, een poort naar een vervormde droomwereld waar realiteit en fantasie botsen. Elke hoek van de kamer onthult een deel van Christina’s verhaal en haar innerlijke strijd.


Haar tekeningen, speelgoed, knuffels en zelfs de muziekdoos spreken van verborgen geheimen en aanwijzingen. Lukt het jullie om Christina te bevrijden van haar teisterende nachtmerries?


Themes

Circus

Mystery

Properties

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

7 likes

159 visitors

95.2% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Overgoo 3
2266 JZ, Leidschendam
Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

62 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

StanStanEscape MasterMember since: 2017 November 13 (270 rooms played)
Posted on: 2021 november 15

Christina's droom of nachtmerrie?

Na al flink wat escape ervaring opgedaan te hebben, vonden wij ons capabel genoeg om ons aan te melden bij Missionroom om een van hun onopgeloste zaken op te gaan lossen. Wij trokken met een team van vier man sterk naar Leidschendam om Christina te gaan helpen met haar nare dromen.

Eenmaal aangekomen zagen we meteen dat alles in thema was. De medewerkers volledig in uniform, met wapens, erg gaaf gedaan! Ons onthaal was echter wat vluchtig, we werden meegenomen naar de tweede verdieping en werden daar in het diepe gegooid. Succes!

Toen we begonnen met ons onderzoek, werd het al snel duidelijk waar de dromen van Christina over gingen. Aan ons de taak om deze dromen te verdrijven. Christina's droom is een toffe kamer met veel leuke elementen, grappige effecten en een prima storyline. Echter zijn er een aantal ‘puzzels' waar je voorkennis bij nodig moet hebben (of je moet gaan gokken), dat was een minpuntje aan deze kamer. Het hinstysteem in deze kamer is geniaal!

Wij gingen erg vlot door ons onderzoek heen zonder al te veel input van buitenaf te krijgen, de flow was dus erg goed! Het einde was wat vluchtig, maar stoorde niet. Nadat we een tof aandenken hadden gekregen, was het voor ons ook ineens ‘over'. Er was weinig persoonlijke aandacht en zijn toen maar gegaan.

Christina's droom is een leuke kamer waar je lekker doorheen gaat, zeker als je al wat escape ervaring hebt. Ik zou de kamer spelen met 3 à 4 personen.


Response by Missionroom Leidschendam

2021 November 15

Hi Stan, Dank voor je review. Vind het erg vervelend te lezen dat onze gastvrijheid niet is geweest wat het moet zijn! Helaas kan ik je speeldatum niet terugvinden zou je mij die kunnen mailen? Dan kan ik kijken wat en waar het mis is gegaan en hopelijk zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Groeten Rogier


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 7.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  Marieke

joelle_zweersjoelle_zweersEscaperMember since: 2021 July 26 (97 rooms played)
Posted on: 2021 november 21

Creepy

De entree van het gebouw is leuk in thema, je waant je op een echt politiebureau. De medewerkers zijn dan ook leuk in uniform. Je merkt wel dat het allemaal wat meer massawerk is dan bij eventueel andere kamers maar ik had hier weinig last van. Op naar de kamer, het idee is toch al creepy. Kunnen wij Christina redden uit haar nachtmerries? De kamer is goed in elkaar gezet, sluit perfect aan op het thema en heeft naar mijn mening toffe puzzels. Al zou ik wel kijken of bepaalde algemene kennis puzzels er niet eventueel uit kunnen/aangepast kunnen worden ;). Pluspunten voor het hintsysteem: onze host was vergeten te zeggen hoe wij hints konden ontvangen, en toen wij er één kregen waren we ook blij verrast met de manier waarop!

Naderhand een leuke foto mee - voor mij een te gekke afsluiter. Al met al: leuke kamer!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Algemene kennis puzzel(s)

  Marieke

Prima kamer voor 2

Geen hypermoderne kamer. Leuk om met 2 te spelen, ik zou niet veel meer doen. Leuke puzzels, niet erg bijzonder. Gewoon lekker een middagje puzzelen met 2


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in November 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  48:15 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Logica
 • Weinig origineel

 

Lies82Lies82Junior EscaperMember since: 2023 May 18 (25 rooms played)
Posted on: 2023 august 17

Leuke kamer

Christina’s droom is een leuke kamer met vooral een erg origineel hintsysteem.
De puzzels zijn niet heel moeilijk en daarmee is het een toegankelijke kamer.
De kamer is wel wat verouderd en zou wel een klein opknapbeurtje kunnen gebruiken.
Er zit ook wat spanning in wat ook erg leuk gedaan is.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 7.0


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Origineel
 • Goede prijs
 • Logica
 • Weinig origineel
 • Heeft onderhoud nodig

 

HubertineHubertineJunior EscaperMember since: 2023 July 06 (7 rooms played)
Posted on: 2023 september 04

Leuke kamer

Deze kamer gespeeld met 3 anderen die ik (bijna) niet kende. Toch konden we goed samenwerken en dat kwam ook doordat de puzzels logisch waren. We hadden daardoor ook niet zoveel hints nodig, wat echter wel een heel origineel bedachte manier was! Ook leuk aandenken!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:36 min


 • Sfeer
 • Beleving

 

MVMVEscaperMember since: 2019 December 22 (43 rooms played)
Posted on: 2023 june 16

Korte droom

-


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in June 2023

Played with 4 persons

Team: Snitches get Stitches

Escaped: Yes  41:37 min


 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Net te weinig puzzels

 

Spannende kamer met enge tintjes

Vandaag was het voor Team Morningwood weer de lang verwachte Escape dag. Waar we vorig jaar op 3 verschillende locaties zaten, bleven we vandaag op 1 locatie. De eerste kamer van de dag was Christina's Droom 2.0! We moesten er even voor in de auto zitten, maar de beleving werd er zeker niet minder door.

We werden zeer vriendelijk ontvangen. (Via deze weg zeker een shoutout naar de geweldige hosts!) Nadat ons gevraagd was of we al ervaring met Escape Rooms hadden, weren we door de gang naar de eerste kamer geloodst. Hier werd het al snel duidelijk waar we mee te maken gingen krijgen. De puzzels waren vrij logisch en we hadden er niet veel moeite mee. Pas op, hiermee wil ik niet zeggen dat de puzzels makkelijk zijn!

Het was duidelijk dat we nog even moesten zoeken binnen onze groep wat er daarna moest gebeuren. We werden weer een klein beetje op weg geholpen worden op een ludieke manier. In kamer 2 ging het dan weer wat sneller. Zelf merkte dat we met 5 hier even te veel waren. Dat was niet zo'n drama. Op deze manier konden we nog even terug om te kijken of we niks over het hoofd hadden gezien.

Eenmaal in kamer 3 konden we weer met zijn allen aan de slag. De muziek en spanning zwiepte in de kamer weer op. We waren weer verder geraakt en uiteindelijk wisten we Christina te helpen. De kamer was uitgespeeld!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 9.5


Played in May 2023

Played with 5 persons

Team: Team Morningwood

Escaped: Yes  43:09 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

RicardoVD90RicardoVD90Escape ExpertMember since: 2021 July 17 (60 rooms played)
Posted on: 2023 may 15

Droom tijd!

Wat begon als een escape weekend resulteerde, voor de tweede keer al, op een escape dagje. Nou hadden we er al er al een gedaan en van hot naar her rijden zagen we niet echt zitten. Na wat zoeken waar we nog terecht konden, want we waren wat aan de late kant. Vonden we Missionroom en naar de kamers kijkende, moest dit wel goed komen. Dus 13 mei was de dag! En we begonnen de dag met Christin's droom!

Onthaal:
We werden zeer vriendelijk onthaald door onze gm. Ze wist gelijk te vertellen dat we er meerdere gingen doen op die dag en vroeg zich gelijk af waarom we niet voor Swat hadden gekozen. Want dat was haar lievelings van Missionroom. Maar na even wat kletsen en een sanitaire stop konden we aan onze kamer beginnen!

Kamer:
Omdat we al vaker met elkaar gespeel hadden vond de gm, en wij ook, dat een uitgebreide uitleg over de regels niet nodig was. Na de korte uitleg en intro konden we eraan beginnen! We starten in een wat sobere kamer en ik wist eerst niet zo goed waar ik moest beginnen. Lag er ook meer aan dat we met 5 waren en alles al een beetje bezet was, maar ik zag al snel wat. En iedereen vond wat en we konden al snel wat eindjes aan elkaar knopen. De eerste puzzels werden opgelost en we kwamen steeds verder. Ik vond het zelf wel fijn dat er een soort respons was als je een puzzel oploste. Dan wist je iig dat je de puzzel goed had gedaan. En we kwamen steeds verder, en toen werd duidelijk wat het hintsysteem was. Die vond ik wel hartstikke leuk gedaan! De rest begaf zich verder in de kamer en ik bleef even achter om een puzzel te proberen oplossen. De spannende sfeer begon wat te drukken toen ik alleen stond, maar dat was alleen maar goed! We kwamen steeds verder in de kamer en daaruit bleek voor ons dat alles wel netjes in het thema verwerkt is. Met name de puzzels waren leuk gedaan. Het enige puntje was voor mij toch de eindpuzzel, misschien als die iets anders was gedaan vond ik het een hele goede kamer! Maar bij de laatste puzzel werden we enthousiast opgewacht, want we hadden het heel goed gedaan! We hadden er maar 43 minuten en 9 seconden over gedaan! Nu was het alleen nog even een fotootje maken en moesten dan nog even wachten voor de volgende kamer.

Conclusie:
Christina's droom is een ietwat spannende kamer. Je voelt de spanning wel, maar zeker niet zo hoog dat je constant bang om je heen kijkt. De puzzels waren leuk gedaan en waren goed in thema. De aankleding was super, alles klopte wat mij betreft. Als ik dan toch een puntje van kritiek zou hebben is het toch de laatste puzzel. Als daar iets anders voor verzonnen kon worden dan zou dit een hele goede kamer zijn. Nu is het alsnog een goede kamer waar je zeker lekker in kan puzzelen. En daarbij de enthousiaste en vriendelijke gm, maakt deze eerste kamer van de dag al gelijk een goede indruk.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in May 2023

Played with 5 persons

Team: Team Morningwood

Escaped: Yes  43:09 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Logica

 

Lekker last-minute escapen!

#76 Lekker last minute een kamer doen. Daar houden we van. Tussen boeken en spelen zat ongeveer een uur....:)

Aangekomen bij Missionroom mogen we nog even plaatsnemen in de ontvangstruimte. De twee puzzelborden houden ons lekker bezig.

En dan is het zover, we worden door onze host opgehaald. Spullen in het kluisje, naar boven en de kamer in. In de kamer nog een korte intro over de regels en het verhaal.
Om te beginnen, wat een leuk hintsysteem.
We moeten even op gang komen, maar daarna gaan we best lekker. Puzzel na puzzel komen we steeds een stapje verder en kunnen we Christina van haar enge dromen afhelpen.
De kamer wordt door sommigen als eng omschreven, maar onze angsthaas vond deze kamer erg goed te doen.
Ja, soms een beetje donker, maar geen andere enge dingen.

Ik vind het altijd erg leuk wanneer je een aandenken mee krijgt van de kamer. Hier is dat ook. Helaas lukte dit niet in 1 keer. Toen het daarna wel ging was de tijd niet kloppend. Erg jammer. Nu dus een aandenken met een verkeerde tijd erop.

We komen zeker nog eens terug om Swat en DEA te spelen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in April 2023

Played with 3 persons

Team: Je moeder heet Henk!

Escaped: Yes  37:02 min

 

JessicaBJessicaBJunior EscaperMember since: 2022 May 01 (30 rooms played)
Posted on: 2023 march 19

Uitdagend en leuke puzzels

Leuke kamer met veel details. Vooral veel puzzels te vinden die goed op te lossen zijn. Het verhaal klopt van begin tot eind.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:16 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

MarindeMarindeEscape LegendMember since: 2019 August 10 (203 rooms played)
Posted on: 2023 march 19

Lekker puzzelen

#139 Na het spelen van de andere kamers van Mission Room was het vandaag tijd voor de laatste. Waar het ontvangst andere keren wat kil en praktisch was, werden we deze vrijdagavond heel vriendelijk en enthousiast ontvangen door twee meiden waarvan een ook graag kamers speelt.

We gingen niet met te veel verwachtingen deze kamer spelen omdat we wisten dat deze al iets ouder was en onze ervaringen met de kamers uiteenliepen van leuk naar tof! De kamer heeft een helder verhaal, waarbij we Christina gingen helpen om weer goed te kunnen slapen. De aanloop naar de kamer liep anders dan je gewend bent en dit gaf een leuke wending, en eenmaal binnen konden we direct goed van start.

De ruimtes zijn wat summier en functioneel aangekleed, maar passen wel bij het thema waardoor de setting goed wordt neergezet. Er zit een goede hoeveelheid puzzels in de kamer die je veelal parallel kunt oplossen. Er zit een leuke afwisseling in de puzzels van zoeken, letterlijk puzzelen, redeneren en combineren. Het hintsysteem is super tof, dus het was leuk dat we toch ergens een setje in de goede richting nodig hadden en met veel plezier en een euforisch gevoel voltooiden we de kamer. Super leuk ook hoe enthousiast we vervolgens uit de kamer werden gehaald over ons spel en het behalen van de vierde plek op het leaderbord!

Voor twee (ervaren) spelers staat de kamer garant voor een leuk uurtje puzzelen, maar je moet hier niet te veel verwachten van de aankleding en afwerking. Het zit thematisch goed in elkaar, maar een heel aantal elementen vond ik ook wel random. Mocht je alle kamers bij Mission room gaan spelen dan raad ik deze volgorde aan: Christina' s Droom, SWAT, Café Voorburg en afsluiten met DEA.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in March 2023

Played with 2 persons

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Escaped: Yes  39:40 min


 • Afwisselende puzzels
 • Thematiek en verhaal
 • Verrassend effect
 • Hintsysteem
 • Vriendelijk ontvangst
 • Foto voor mee naar huis
 • Aankleding en afwerking

 

JansenJansenJunior EscaperMember since: 2019 July 17 (41 rooms played)
Posted on: 2023 september 01

top

Wederom een lekkere puzzelkamer, met een klein beetje spanning, maar niets wat ik niet aan kan. Ik vind ook het hintsysteem in deze kamer fantastisch.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in February 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Spannend en voor sommige ''eng''

Na het spelen van Cafe Voorburg was het de beurt aan deze kamer.
We waren al lekker warm gedraaid en wisten dat dit een iets spannendere kamer zou zijn.

Ontvangst:
Nogmaals, de service op deze locatie is tip top in orde.
Zeer gastvrij, vriendelijk, gemoedelijk en vooral veel gezelligheid!

Kamer:
We kwamen hier ietsje moeilijker op gang, maar na dat punt gingen we weer als een speer.
Ook hier zagen we de logica, hadden we de linkjes door en hebben we heerlijk gepuzzeld!
De kamer is spannend, maar zal nooit echt eng worden. Sommige in onze groep dachten daar anders over en hebben zo nu en dan flink geschreeuwd :)
De puzzels vallen ook in deze kamer allemaal heel tof binnen het thema en zijn echt origineel!
Goed samenwerken en verbanden leggen is weer belangrijk.
Het decor is ook heel mooi en ben altijd blij als er verrassingen in de kamer zitten die ik niet aan zag komen, super vet!

Conclusie:
Dit is een kamer die je ook prima met 2 personen kan spelen.
Het is een kamer met een prima puzzel niveau!
Heb je wat minder ervaring zou ik het bij max 5 personen houden ivm de bewegingsruimte.

Nogmaals, onwijs bedankt voor de leuke avond!!!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  44:10 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

TaniaenJoepTaniaenJoepEscaperMember since: 2022 August 09 (28 rooms played)
Posted on: 2023 january 14

Verrassende kamer met leuke elementen

Het is beetje jammer dat kamers van Missionroom niet in de top 50 staan op escape talk. Ze zijn zeker super leuk om te spelen met leuke verrassende elementen. Christina droom was onze derde kamer van Missionroom en wij hebben leuke en beetje spannende tijd gehad.
Voor angsthazen, het is zeker geen enge kamer. Er zitten wat spannende elementen, met donkere gangen, maar het is zeker te doen. In onze team zit 1 bangerik, maar ze vond het wel te doen.
Er zit goede verhaallijn in de kamer en het einde is logisch.
De kamer is zeker waard om te spelen. Er zitten niet zo veel sloten, wel elementen die wij zelf nog nooit hebben meegemaakt. Is er voor iedereen wat te doen. Goede afwisseling van makkelijk en moeilijk puzzels.
Enige minpuntje is dat de kamer wat verouderd oogt. Sommige puzzels zijn aan het vervanging toe.
Ga zeker Missionroom kamers spelen. Het is moeite waard en elke kamer is origineel opgebouwd. En elke kamer heeft super origineel hint systeem. Christina droom heeft ook zn eentje die wij nog nooit hebben gezien.


Response by Missionroom Leidschendam

2023 January 15

Dank voor je review en feedback! Wij zijn hier gelijk mee aan de slag gegaan! Groet, Rogier


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 10.0

Service: 8.5


Played in January 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  58:21 min


 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Origineel
 • Heeft onderhoud nodig

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendMember since: 2018 October 07 (306 rooms played)
Posted on: 2022 december 23

Erg leuk!

Erg leuke kamer, zeker de moeite waard om te spelen!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:59 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterMember since: 2018 December 31 (238 rooms played)
Posted on: 2022 december 23

Leuke kamer!

Leuke puzzels, gevarieerd, en goeie spanning


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in December 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:59 min


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Diversiteit

 

Robin*Robin*Escape ExpertMember since: 2020 January 19 (115 rooms played)
Posted on: 2022 november 19

Vervelende droom vangen

Een leuke kamer voor 2 personen!
Een erg leuke kamer, waarbij ik van te voren niet had gedacht dat er zoveel ruimtes waren. Leuke, andere puzzels wat voor de afwisseling erg leuk is. Zeker niet gemakkelijk met zn 2en, maar goed te doen voor de meer ervaren spelers.
Het hint systeem is erg verrassend. Het geluid en de aankleding van de kamers zijn mooi gedaan.
Vermakelijk voor een gezellige vrijdag avond escapen.

Achteraf nog een originele manier van de foto, erg leuk gedaan!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in November 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  59:43 min

 

SirClaySirClayEscape GuruMember since: 2021 December 02 (148 rooms played)
Posted on: 2022 november 19

De meeste dromen zijn bedrog

Aantal speel personen:
Ervaren: 2 personen
Minder ervaren 4/5

Christina's droom is een leuke kamer die het kinderlijk aspect heel goed naar voren brengt.

Ik was positief verrast door het oppervlak van de kamer. Diverse elementen die soms afgewisseld werden met moeilijke puzzels. Grotendeels goed op te lossen puzzels die je zeker goed bezig houden.

Al met al doen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in November 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

jsm_vsjsm_vsEscaperMember since: 2017 November 14 (73 rooms played)
Posted on: 2022 october 15

Wij vonden het een prima kamer

Toch best wel een oude kamer met veel leuke puzzels waar wij het prima naar onze zin hebben gehad.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in September 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  47:00 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs

 

emileemileEscaperMember since: 2018 August 11 (37 rooms played)
Posted on: 2022 july 18

Leuke kamers hier.

Alle kamers zijn hier erg leuk.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Logica
 • Beleving
 • Prijs

 

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertMember since: 2020 February 24 (87 rooms played)
Posted on: 2022 june 29

Ideale spanning voor 2 spelers!

Als je op zoek bent naar een puzzelkamer met spanning, die geschikt is voor met kleinere groepjes, dan is deze kamer zeker een aanrader!

Zodra je binnenstapt bij Missionroom, heb je het gevoel dat je bij een politiebureau bent. Onze enthousiaste host vertelde ons het verhaal over Christina en of wij haar kunnen redden uit haar nachtmerries. De kamer is mooi in thema, de puzzels en muziek sluiten hier ook goed bij aan. Al snel wordt het duidelijk waar de dromen over gaan en wordt de spanning goed opgebouwd!
Het einde was ineens daar, maar het paste wel perfect in het thema en ronde het verhaal mooi af.

Het hintsysteem is onwijs leuk bedacht en origineel, zeker één van mijn favoriete onderdelen van deze kamer!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in June 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Origineel

 

slinger13 slinger13 Escape MasterMember since: 2020 November 02 (223 rooms played)
Posted on: 2022 december 31

Spannende puzzelkamer

Goed ontvangt zoals altijd in Leidschendam want wij hebben meerdere kamers gespeeld hier en die zijn allemaal leuk om te spelen . Eigenlijk zoals alle kamers hier zijn er leuke puzzels en de ene wat moeilijker als de ander . Decor ziet er prima uit en in deze kamer is het allemaal wat donkerder en spannender zoals het hoort in dit verhaal . Prima vermaakt en op tijd weten te ontsnappen.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in June 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  52:56 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit
 • Logica

 

bobbybobbyEscape ApprenticeMember since: 2022 May 27 (4 rooms played)
Posted on: 2022 may 28

Great atmosphere and ambience but some things could be better

We did the room today in a team of 2 and we escaped with 5 seconds left! It was fun and especially the ambiance and atmosphere are very well made but I expected a bit more. The story didn't make much sense, the puzzles were not the best (more visual and handy rather than logical), and the ending was a bit anticlimactic.

A major disappointment we had was that even though the room is playable in English, some things were still in Dutch so the host had to give us hints with the translation. The hint system they have is very cool but still not great to follow in English as sometimes we would get hints and not understand them at all. The host did say that in Dutch it's much better so keep that in mind if you are international.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.0

Service: 7.0


Played in May 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  59:55 min


 • Ambiance
 • Experience
 • Great price
 • Illogical puzzles
 • The experience in English needs improvement

 

Escape SheepEscape SheepEscape GuruMember since: 2021 October 04 (160 rooms played)
Posted on: 2022 july 06

Als een kind zo blij!

De eerste escape room die ik met zijn tweeën zou gaan spelen, samen met mijn vriendin. Op de site werd aangegeven dat Christina's droom uitermate geschikt is voor 2 personen, dus gingen we op weg naar the Missionroom. Eenmaal bij aankomst worden we vriendelijk welkom geheten door Rogier, heerlijke huiselijke sfeer met een extra leuke toevoeging: een hond! Na wat knuffelen met de hond was het tijd om de kamer te gaan spelen! Vol met kinderlijke vreugd gaan we door de kamer heen, niet heel gestroomlijnd aangezien we ng niet goed op elkaar zijn ingespeeld maar met de goed getimede hints van Rogier zijn we er uiteindelijk uit gekomen. Hele leuke en schattige puzzels en de sfeer van de kamer was heerlijk huiselijk en spannend tegelijk! Zeker een aanrader om met zijn tweeën of drieën te spelen. Na het spelen is er nog ruimte voor een leuk praatje , een leuke foto die je fysiek mag meenemen en een drankje terwijl je de politiehond kan aaien. Aanrader!


8.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in May 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  58:22 min


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • De hond!
 • Lastige kamer als je kleurenblind bent

 

Leuke kamer

Na een leuk ontvangst gingen we de kamer in, de aankleding was relatief goed maar had wat onderhoud nodig, er zaten leuke puzzels in maar niet mega orgineel, er zaten leuke effecten in. Voor een beginnende kamer een prima kamer.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Logica
 • Goede service
 • Heeft onderhoud nodig
 • Weinig origineel

 

michelemicheleJunior EscaperMember since: 2021 August 06 (21 rooms played)
Posted on: 2022 october 07

heerlijke gezins ervaring

- leuke opbouw van het verhaal
- niet al te spannend, maar leuke manier waarop de aanwijzingen gegeven konden worden.
- puzzels op allerlei niveau's en tegelijk te maken, dus geen neuspeuterende toekijkende kinderen (11, 13 en 14 jaar oud)


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in April 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Logica
 • Goede begeleiding

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great

This room on other locations