Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Patiënt X

Breda , The Netherlands

Open now

60 minutes

2 - 7

16 year

Read reviews

More about Patiënt X

In een wereld waar alles draait om de beste en snelste te zijn, is er nu een medicijn dat je tijdelijk slimmer maakt. Jullie mogen als proefpersonen deze drug als eerste uitproberen. Voltooi de test en krijg ook buiten het laboratorium toegang tot dit medicijn. En het is allemaal veilig, toch? Deze escape room is wat spannender en daarom minder geschikt voor jonge kinderen.

Themes

Thriller

Properties

Contains elements unsuited for epilepsy.

NL

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

11 likes

125 visitors

89.2% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Boschstraat 114
4811GK, Breda
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

37 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

escapemiescapemiJunior EscaperMember since: 2022 November 6 (15 rooms played)
Posted on: 2022 November 26

Leuke ervaring, jammer van de laatste puzzel

Een erg leuke/goeie escaperoom. Puzzels volgen elkaar logisch op en zijn zeer origineel. Het personeelslid wat onze begeleide was niet erg enthousiast. De kamer is wel een ontzettende aanrader! Veel onverwachte wendingen. De laatste puzzel was een tegenvaller. Deze kost te veel tijd en je staat met z'n allen op 1 iemand te wachten. Toch spelen zou ik zeggen!


7.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 3.0


Played in July 2022

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Slechte begeleiding

 

Leuk, maar toch een mindere nasmaak

We hebben beide kamers met z'n tweetjes gespeeld. Eerst Let's rob the bank en daarna Patient X.

Deze vond ik persoonlijk iets minder als the bank. Er zit iets meer ''spanning'' in als bij the bank, maar niks extreems.
Hij was duidelijk moeilijker... Weet niet of dit aan de logica (iets meermaals moeten gebruiken, dingen zo klein en vaag ergens op zetten wat je nodig hebt een puzzel waar je gewoon goed in moet zijn en niks met het thema te maken heeft) lag of dat we wat minder scherp waren gezien het de 2e kamer was. Maar al met al hebben we het echt net gehaald. We hadden nog 3 sec op de klok toen we klaar waren.

Waar ik moeite mee had was het ''concept'' wat beide kamers aan het begin hanteren. Bij Patient X moest je aan het begin een zo hoog mogelijk IQ score behalen ipv ontsnappen. Dat is leuk, alleen na een bepaalde tijd word je door geforceerd... Omdat we op een puzzel bleven hangen hebben we achteraf te horen gekregen dat we puzzels gemist hebben. Slechte zaak als je het mij vraagt... Nu heb ik dus niet alles van de kamer gezien en gedaan, maar heb hem wel gehaald. Daar heb ik een beetje een zure nasmaak van...

Prima kamer, maar geen must do.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.5

Service: 8.0


Played in June 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  59:57 min


 • Diversiteit
 • 1 leuke doorgang (niet verwacht)
 • Puzzels
 • Onlogische puzzels

 

TomVosTomVosEscaperMember since: 2021 October 19 (44 rooms played)
Posted on: 2022 June 12

Leuke kamer

Deze kamer ook nog lekker meegepikt in ons weekend :-)
Mooi en leuk gedaan


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in June 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

DR_EscapeDR_EscapeJunior EscaperMember since: 2021 October 4 (13 rooms played)
Posted on: 2022 March 3

Super toffe kamer!

Wat was dit een leuke kamer! Ook erg leuk voor mensen die nog niet veel kamers hebben gespeeld. 1 van onze escapers had nog nooit echt een escaperoom gedaan en kon ook lekker meedoen! Als je al wel eens wat kamers hebt gespeeld is het vooral ook leuk dat je snel verbanden kan leggen. Zeker een aanrader!


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in February 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Spannend

 

YorYorJunior EscaperMember since: 2022 July 7 (9 rooms played)
Posted on: 2022 July 7

Spannend en leuke effecten

De kamer zorgde voor een spannende sfeer waarbij de kamers wat mysterieus en spannend werden, het eerste deel was een leuke toevoeging.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 7.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal
 • Spannend
 • Sfeer
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad was wat laag

 

StanStanEscape GuruMember since: 2017 November 13 (198 rooms played)
Posted on: 2021 September 22

Prima beginnerskamer

In een prachtige ontvangstruime komen wij binnen. Dit is een heerlijke plek om de tactiek even voor te bespreken (ideaal wanneer je speelt met 3 teamgenoten die nog nooit een kamer gespeeld hebben). Na even voorgesproken te hebben, is het tijd om de kamer te betreden. We kregen een korte introductie over het verhaal. Wat fijn is, is dat de gamemaster aan ons vroeg wat wij wilde m.b.t. hints. Hier gaven we aan: laat ons maar lekker puzzelen, alleen als je ziet dat we écht heel erg struggelen, dan is het goed om een klein duwtje in de rug te geven. Het was nu tijd om de kamer te gaan betreden!

De ruimte voelt wat steriel aan, wat overigens wel in thema past, al snel weet je dat de eerste ruimte volledig linear is. Opsplitsen is amper mogelijk. Wat hier echter wel goed werkt, is dat je na elke puzzel een klein succesmomentje hebt zodat je door kunt in het verhaal. Zeker voor beginners is het erg fijn om te weten dat je op het juiste spoor zit. De puzzels zijn simpel en niet heel origineel, voor beginners echter wel weer erg leuk gevonden. Waar ik me vooral aan stoorde, was de laatste puzzel in de eerste ruimte. Na onze eerste poging (die net fout was), werden we meteen doorgeduwd en werd de puzzel goedgekeurd. Erg jammer want we lagen erg voor op schema.

De volgende ruimtes zagen er een stuk beter uit in thema, wederom ga je hier verder linear te werk. Voor beginners is dit erg fijn, maar wanneer je met 2/3 personen aan één puzzel bezig bent, staan de andere personen op dat moment niets te doen. Het 'verhaal' werd hier beetje bij beetje duidelijker, hoewel het vrij oppervlakkig is. De puzzels richting het einde van de kamer zijn leuk en in thema. Het einde was wat slapjes en had wat bombastischer gemogen.

Samenvattend is het een prima kamer. Voor beginnende escapers weet ik zeker dat dit een topervaring is! Veel verschillende puzzels, leuke effecten en een hele goede flow. Voor escapers die wat meer ervaring hebben, voelt de kamer wellicht wat gemakkelijk aan. Wij hebben in ieder geval 45 minuten lekker gepuzzeld met een heerlijke flow!


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 8.5


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

SylfariSylfariEscape GuruMember since: 2016 June 15 (189 rooms played)
Posted on: 2021 June 22

Zit goed in elkaar

#175 Ik kan zelf de stijl van de escapes van Escaping erg waarderen, zo ook bij deze kamer. De vormgeving is lekker strak, alles is netjes en zonder overbodige poespas. Er zijn volop puzzels, ze zitten logisch in elkaar, en daardoor ervaar je regelmatig kleine overwinningsmomentjes. Deze kamer is volledig lineair opgezet, en daardoor voor ervaren escapers en grotere groepen wel wat eenvoudig. De maximale IQ score die je kan bereiken had wat mij betreft nog wel hoger mogen liggen voor het spectaculaire effect. Na afloop krijg je een mooie foto mee en kun je nog even napraten in de sfeervolle ontvangstruimte. Alles bij elkaar een hele leuke escape ervaring.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in June 2021

Played with 3 persons

Team: Terrassers

Escaped: Yes  44:17 min

 

SusanSusanEscape ApprenticeMember since: 2019 September 3 (29 rooms played)
Posted on: 2021 June 5

Prima kamer

Wij vonden dit een leuke kamer, in vergelijking met sommige andere die we gedaan hebben vrij simpel qua puzzels en inrichting. Er wordt gewerkt met een systeem die je automatisch doorstuurt als je ergens te lang vast blijft lopen. Daardoor hadden wij een aantal keer een ‘huh’ gevoel. We hadden de oplossing nog niet maar mochten wel door. We hadden nog 9 minuten over aan het einde dus hadden liever nog wat langer gepuzzeld om alle opdrachten af te maken.
Wat wel zeker positief is naar onze mening is dat er geen sloten in de kamer zijn.
We kregen aan het einde ook het gevoel van. Jullie zijn klaar bedankt en tot ziens. Geen na praatje. De volgende groep moest naar binnen.


6.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 7.0


Played in June 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Geen slotjes
 • Je wordt automatisch doorgelaten.
 • Inrichting

 

prodigyprodigyEscape MasterMember since: 2017 January 26 (181 rooms played)
Posted on: 2020 December 14

Patient slaat terug

Indrukwekkende volautomatische kamer waar geen slotje of sleuteltje aan te pas komt! Als proefpersonen van een experimenteel geneesmiddel moet je je gekke opdrachtgever-medicijnmaker te slim af zijn door op tijd allerlei opdrachten te vervullen. De kamer is lineair opgezet, dus geschikt om met tweeën te spelen, maar dan moet je wel doorwerken, want je kwelgeest maakt het je niet makkelijk...

Zeer diverse mechanismen en meestal niet superingewikkelde puzzels die goed aansluiten op het thema. Klein nadeel van het volautomatisch karakter vond ik persoonlijk dat je na verloop van tijd ook automatisch een audiovisuele hint krijgt (ook bv. als je net op het punt staat het raadsel op te lossen).

Ruime en gezellige ontvangstruimte met bar waar het in niet-coronatijden waarschijnlijk gezellig 'antichambreren' of nakaarten is :-).


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in December 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Geen slotjes of sleutels
 • Puzzels sluiten mooi aan op themas
 • Ontvangstruimte
 • Automatische hints

 

anoukanoukEscape ExpertMember since: 2018 November 16 (130 rooms played)
Posted on: 2020 October 20

Zeker een aanrader!

Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen in een ruime en nette ontvangstruimte. Na het opbergen van de spullen werden we naar de kamer begeleid waar ze kort maar krachtig even de belangrijkste dingen herhaalde zoals waar de noodknop zit etc. De kamer heeft een duidelijk verhaal en het gehele verhaal is goed doorgevoerd door de kamer heen. Dit doen ze met name door het gebruik van filmpjes die tussendoor worden afgespeeld. Voor mij was dit soms een storende factor. Dit komt met name doordat je de tijd door ziet tikken terwijl je het filmpje aan het kijken bent. Of het filmpje wordt midden in een puzzel afgespeeld. Dit haalt je uit je focus. De spellen zijn leuk en gevarieerd, maar wel lineair. Daarom raad ik aan om deze kamer met 2 of 3 personen te spelen. Verder zijn er geen hangsloten te vinden in de kamer.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in October 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • ideaal voor 2 personen
 • lineair

 

MiessMiessEscape ExpertMember since: 2018 May 11 (160 rooms played)
Posted on: 2020 November 1

Heerlijke puzzelkamer

Nadat we de Escape Bistro van deze locatie hadden gespeeld, waren we erg benieuwd naar deze kamer! Gelukkig tijdens ons etentje geen spoilers gehad, dus dat had de organisatie al goed geregeld :)

In deze kamer is het heerlijk puzzelen geblazen. De puzzels zijn veelzijdig en ik vind het leuk hoeveel je kunt samenwerken. Wat mij betreft is dit een ideale tweepersoonskamer voor twee ervaren spelers! Ook zijn de puzzels mooi verwerkt binnen het thema.

De kamer is prima afgewerkt. Ondanks het thema hoef je geen schrikmomenten te verwachten. Iets waar ik alleen maar heel blij mee ben en wat ik ook wel eens anders heb gezien met een soortgelijk thema.

Wat ik echt heel jammer vind in deze kamer is het (volgens mij) automatische hintsysteem. We hadden een puzzel die we direct hadden opgelost, maar door een storing ging deze niet open. Vervolgens bedenk je nog een stuk of zeven steeds minder logische oplossingen en probeer je contact te leggen met de gamemaster en om een hint te vragen, maar daar kwam geen feedback op via het scherm. Andere reden waarom ik denk dat het automatisch is, is dat je hints krijgt over puzzels net voordat je ze hebt opgelost (of zelfs op het moment zelf). Voelt toch altijd een beetje frustrerend.

Toch met een euforisch gevoel ontsnapt, ondanks de verloren tijd aan de start. De gamemaster zei niets over de storing en bevestigde dit pas toen we ernaar vroegen. Ik had het fijner gevonden als ze dit gewoon zelf had benoemd en had uitgelegd waarom ze niet eerder ingreep (want het automatische hintsysteem heb ik nu zelf bedacht als reden). Afgezien daarvan wel een hele vriendelijke ontvangst!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in October 2020

Played with 2 persons

Team: Ju&Mi

Escaped: Yes  48:19 min

 

maarten_dingsmaarten_dingsEscaperMember since: 2018 January 3 (48 rooms played)
Posted on: 2020 October 5

Leuke kamer, niet bijzonder

Kamer speelt automatisch: duurt het te lang dan krijg je een hint. Lukt het dan nog niet dan gaat het spel gewoon door, ook al heb je de puzzel niet opgelost. Dat zorgt soms voor verwarrende situaties, maar van de andere kant krijg je zo wel veel van het verhaal mee.
Er zitten een paar leuke verrassingen in de kamer.
De muziek staat inderdaad hard, waardoor je elkaar niet altijd goed kunt verstaan.
Helaas hebben we het net niet gehaald. De laatste puzzel was ook mwa.

Ontvangst en uitleg is prima.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in October 2020

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Verhaal
 • Enkele leuke verrassingen
 • Sfeer is vooral later in het spel goed.
 • Sommige puzzels zijn echt heel vaag

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape GuruMember since: 2018 December 31 (153 rooms played)
Posted on: 2020 September 11

Voor een beetje escaper/puzzelaar vrij makkelijk, maar wel een leuke kamer


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 8.5


Played in September 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes  43:12 min

 

Petra_B..Petra_B..Escape GuruMember since: 2018 October 7 (171 rooms played)
Posted on: 2020 September 5

Aardige kamer

Leuke kamer, maar voor de meer geoefende escaper erg makkelijk.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in September 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes  43:12 min

 

SibrenSibrenEscaperMember since: 2020 February 24 (105 rooms played)
Posted on: 2020 July 27

Verrassend originele kamer


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in July 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes

 

JeroenSchuyJeroenSchuyJunior EscaperMember since: 2022 April 25 (17 rooms played)
Posted on: 2022 September 7

Onze allereerste escape room

Ik ben deze review laat na datum aan het schrijven omdat we pas recent meer rooms aan het spelen zijn en ik alle reviews wil bijwerken.
Hierdoor kom ik nu uit op onze allereerste escape room die we met 2 gespeeld hebben.

Ik herinner mij dat we ons zeker geamuseerd hebben en dat vooral het laatste halfuur heel spannend was. In de eerste kamer was er een probleem met de computer waardoor we heel wat tijd verloren hadden en dit neemt natuurlijk wel wat weg van de beleving.

Overall wel een leuke kamer, best lineair maar dus prima te doen met 2


7

Ambiance: 6.5

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in June 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

dcmariekedcmariekeEscape MasterMember since: 2020 March 2 (246 rooms played)
Posted on: 2020 March 12

Leuk en verrassend!

Allereerst: hele leuke sfeervolle locatie om nog even wat te drinken en voor en/of na te praten.

Hele leuke kamer is erg leuk met veel verrassende elementen.
Voor de mensen die dat van belang vinden: geen slotjes in deze kamer.
Alles is heel goed aansluitend op het thema.
Je valt van de ene verrassing in de andere, ook qua sfeer, heel leuk vond ik dat aan deze kamer.

Niet geschikt voor hele kleine kinderen omdat het een beetje spannend is soms.

Niet ontsnapt, maar we waren er bijna en mochten hem wel afmaken, dat was wel leuk.

Een hele leuke kamer om te spelen!


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in March 2020

Played with 4 persons

Escaped: No

 

macdufmacdufEscaperMember since: 2019 July 9 (121 rooms played)
Posted on: 2019 December 2

Leuke escape-room!

Locatie is erg prettig om even lekker te zitten. Grote ruimte en prima faciliteiten zoals kluisjes, toilet en om iets te drinken.

De kamer is erg leuk met verrassende elementen. De puzzels zijn niet overdreven moeilijk, maar je krijgt het allemaal niet kado.
De uitvoering van de kamer en ruimtes is in ieder geval erg goed uitgevoerd en zeker goed aansluitend op het thema.
Laatste gedeelte was een beetje onduidelijk, maar met een beetje creativiteit zijn we daar ook wel weer uitgekomen.
Het moet ook wel nog een beetje moeilijk blijven allemaal.

In ieder geval een hele leuke kamer om te spelen!
9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in December 2019

Played with 2 persons

Team: Rexduo

Escaped: Yes  54:51 min


 • kamer mooi uitgevoerd
 • thema goed uitgevoerd in de kamer
 • ontvangst erg vriendelijk

 

Super!

De andere escaperoom op deze locatie hadden we al gedaan en dat was zo goed bevallen dat we vandaag terug zijn gekomen voor deze. En dat was wederom de moeite waard! Ook al vonden wij de Rob The Bank room net iets leuker, we hebben ons hier ook zeker vermaakt. Het verhaal was boeiend tot het eind en de puzzels zeker te doen. De rooms zijn mooi ingericht en ook de manier van hints geven vonden wij prettig.
Zeker een aanrader.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in November 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:40 min


 • Mooi ingerichte ruimtes
 • Boeiend verhaal
 • Leuke puzzels
 • Lineair

 

johan_adersjohan_adersSenior EscaperMember since: 2018 January 31 (70 rooms played)
Posted on: 2019 October 11

Pittige maar leuke ervaring

Na een prima ontvangst konden we vlot beginnen. Alles komt goed georganiseerd over. De kamer is erg lineair. Hierdoor kun je je afvragen met hoeveel tegelijk je de kamer kan spelen. Sommige puzzels zijn wat makkelijk. Echter, naarmate je vordert, neemt de moeilijkheidsgraad toe. Waar erg goed over nagedacht is, is het hint/hulpsysteem. Slagen is niet gegarandeerd, maar hierdoor krijg je wel meer van de verhaallijn mee, in tegenstelling tot andere kamers waar je soms meer dan de helft niet meekrijgt, omdat iedereen zijn eigen ding doet.

Wij waren met z'n tweeën, en hoewel de kamer erg leuk is, denken we dat je hier beter met minimaal 3 spelers moet zijn, omdat een twee- of drietal puzzels anders erg lastig is omdat je letterlijk handen en voeten tekort komt. Wij zijn er uit gekomen met z'n tweeën, maar hoorden achteraf dat we stiekem wat extra minuutjes hadden gekregen (toch een kleine 'smet'). Verder een prima afsluiting en een praatje achteraf. We komen zeker terug voor de 2e kamer.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in October 2019

Played with 2 persons

Team: The Kardashian Killers

Escaped: Yes


 • Verhaallijn, krijg je goed mee
 • Hint/hulpsysteem
 • Variatie in puzzels en moeilijkheid
 • Erg lastig voor teams van 2 man

 

r3llik89r3llik89Escape ApprenticeMember since: 2019 August 22 (3 rooms played)
Posted on: 2019 August 22

Geniaal en verrassend

Bij binnenkomst al meteen een prima gevoel over dit bedrijf, een net en verzorgd pand met een wat industrieel uiterlijk maar niets té.

De kamer was erg leuk opgezet en de puzzels waren niet te moeilijk maar ook zeker niet te makkelijk! Je valt van de ene verrassing in de anderen, ik wil niet al te veel spoilen, maar de gedachte die je bij binnenkomst direct hebt over deze kamer is totaal niet het geval, merk je na een minuut of 20!

Wij hebben deze kamer gespeeld met 2 volwassenen (29 en 30 jaar) en 2 kinderen (13 en 15 jaar) en voor een ieder was dit echt goed te doen, teamwork is wel een vereiste.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in August 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Verrassend
 • Goeie puzzels
 • Goede begeleiding
 • Leuke foto achteraf
 • Uiteenlopende tests
 • Goed verhaal
 • De muziek stond enorm hard

 

Uitdagend en actief

Zeer mooi opgezette en ingerichte kamer. Zeer wisselende puzzels met soms een hoog uitdagingslevel voor 2 personen. Een handje meer was soms handig geweest.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2019

Played with 2 persons

Team: Besnaarde Kenners

Escaped: Yes  57:35 min


 • Sfeervol
 • Afwisselend
 • Duidelijke instructies

 

Aron GAron GJunior EscaperMember since: 2018 November 12 (16 rooms played)
Posted on: 2019 July 25

Leuke escape room voor beginnende spelers.

Vandaag in de tropische temperaturen de verkoeling opgezocht bij Escaping Breda. We hebben gekozen voor Patient X en dat is een goede keus gebleken.
Ons team bestond uit 3 beginnende spelers met weinig tot geen ervaring en voor ons was deze kamer erg goed te doen. De aankleding is goed en verrassend. Er wordt gebruik gemaakt van beeldschermen om het verhaal nog iets meer kracht bij te zetten, wat de kamer echt ten goede komt. De puzzels zelf waren leuk; niet te moeilijk maar wel uitdagend. Vooral later in de kamer.
Enig minpunt zou zijn dat de puzzels wat lineair zijn. Wij waren met z'n drieën en zaten op een bepaald moment even vast, maar door de rechte lijn die door de kamer liep, was er verder niet veel te doen dan puzzel A oplossen om door naar B te kunnen.
De host was leuk en vriendelijk en gaf waar nodig een kleine hint.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in July 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes  52:00 min


 • Leuke ruimte om voor- en achteraf samen te komen
 • Leuke aankleding
 • Goede kamer voor beginnende spelers
 • Lineaire puzzels/kamerverloop

 

een leuke pittige ervaring


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in June 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Inkleding

 

mitch2304mitch2304Escape GuruMember since: 2018 November 26 (163 rooms played)
Posted on: 2019 May 23

Leuk thema met meer mogelijkheden

Ik kan me ergens wel voorstellen dat als je het verhaal leest, zoiets hebt van laboratoroum thema, mwa. Ik ben ook niet van dat thema, maar deze Escape vond ik heel leuk.

Leuke puzzels, maar als je eerder bij dit bedrijf bent geweest zie je wel wat onderdelen terug. Ook moest je af en toe op elkaar wachten. Zo had niet iedereen wat te doen.

Schrikeffecten waar sommige mensen het over hebben niet gezien of misschien van geschrokken. Ik ben eem vreselijke angsthaas, maar deze Escape is echt goed te doen!

Begeleidster vertelde iets teveel over de inkomsten van het bedrijf, waarvan we met een bedenkelijke blik naar elke keken.

Er is zoveel meer uit de escape te halen. Zo was er een deel wat er niet echt in thuis hoorden.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 4.5


Played in May 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Leuke puzzels
 • Drankje...
 • Begeleiding....
 • Op elkaar wachten

 

Erg leuke en afwisselenden kamer

Super leuke kamer, erg afwisselend. Anders dan anders, hij is niet heel eng, maar als je schikkerig aangelegd bent kan ik me voorstellen dat je een aantal keer flink schrikt. Wij waren met 7 en dat vond ik wel veel persoonlijk, in het begin ben je steeds met één ding per keer bezig en met 7 is dat erg veel. Verder super aangekleed, goede verhaallijn en een grimmige sfeer die goed is weggezet.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 10.0

Service: 8.0


Played in May 2019

Played with 7 persons

Escaped: Yes  12:40 min


 • Aankleding
 • Creatieve puzzels
 • Sfeer
 • Niet met teveel personen doen

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great